Предозиране: Летящите апостолски ангажименти на Цветан Цветанов

Предозиране: Летящите апостолски ангажименти на Цветан Цветанов

© Фейсбук на Цветан ЦветановВъображението на читателя често се оказва бедно, за да разтълкува посланията на управляващите, партиите, държавните институции или техните пиари. Рубриката на "Дневник" "Предозиране" започна със събиране на абсурдите на предизборната кампания без претенции за изчерпателност, но продължава и след това с нови сюжети, включително и извън държавното управление.


"Дневник" публикува без редакторска намеса писмо от парламентарната група на ГЕРБ до председателя на Народното събрание Цецка Цачева, с което иска тя да освободи председателя на групата Цветан Цветанов от днешното пленарно заседание и парламентарен контрол. Поводът е рождения ден на Цветанов, който днес навършва 51 години. Молбата на депутатите, публикувана във Фейсбук страницата на Цветанов, е уважена.


Уважаема г-жо председател,
Моля да бъдЕ освободен от пленарно заседание и парламентарен контрол на 8 април 2016 г., ПОРАДИ СИСТЕМЕН НЕДОСТИГ НА ВРЕМЕ ЗА БЛИЗКИТЕ НА СЪРЦЕТО МУ ХОРА, поради непрекъснат рецидив на прекомерна ангажираност с проблемите на структурата на партията и парламентарната група, поради летящите му апостолски ангажименти и плътната камара на хорски тегоби и призиви за помощ, под която пребивава НАШИЯТ ОБИЧАН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПГ НА ПП ГЕРБ – г-н ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, по повод тачения от всички нас празник, неговия рожден ден!


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK