Лого на деня: "Имидятли канектед" със свински опашки

Лого на деня: "Имидятли канектед" със свински опашки

© @skankerx/TwitterСлед като днес Министерството на туризма публикува предложенията за ново туристическо лого на България, в социалните мрежи се появи друго предложение. То се състои от надпис с името на страната, свински опашки в цветовете на знамето - бяло, зелено и червено, както и два вида мото - "Имидятли канектед" и "Внезапно се привързваш".


Авторът с профил @skankerx в Twitter прави препратка към гражданските арести по границата на страната. Слогънът е на Пламен Тачев.


В края на миналата седмица на медиите беше изпратен любителски запис, на който се вижда как мигранти са легнали на земята, завързани със свински опашки, а снимащият им крещи на английски език с акцент да се връщат обратно в Турция.


Също така премиерът Бойко Борисов първо поощри акциите, а след това се обяви "против", когато се нарушават права. Изказванията му по темата предизвикаха и видео карикатура на Чавдар Николов, излъчена в сутрешния блок на "Нова", като след това медията изтри целия му канал в сайта за видеосподеляне Vbox7. След остра обществена реакция от "Нова" възстановиха карикатурите, но се оправдаха, че са гледани малко и затова са прекратили договора си с Николов.

Лого на деня: "Имидятли канектед" със свински опашки

© @skankerx/Twitter

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK