Борисов за билетчето, парковете, пушенето и красотата

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов

© Юлия Лазарова

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко БорисовПремиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов събра партийния актив в зала 1 на НДК, за да покаже колко се е разраснала формацията му. На няколко пъти предупреди всички, че няма да има прошка за корупция и схеми, защото "ние сме партия на народа" и "народът е този, който като разбере, че не сте честни към него няма да ни търпи и ден". Борисов говори за поскъпването на билета в градския транспорт в София, за увеличената цена на винетката, за новооткритите паркове, за прочуването на находище на газ и нефт в Черно море. "Дневник" подбра част от цитатите му:


"Идвам от един парк (новооткрития парк "Възраждане" - бел. ред.), където на времето беше приготвен да се открадне, когато синя София беше с червената поддръжка. Когато в "Софийски имоти" всичко се грабеше, не се правеха планове и знаете как изглеждаше. Сега като минах покрай Руски паметник, ма то красота. "Зона Б-5", където я бяха приготвили да крадат - паркове, спортни игрища, деца, майки, бащи, красота".


"95 млн. държава и община дотират градския транспорт на София и ако имаше десница в България, всеки ден щеше да пита как е възможно за 8 лева на месец да има карта, а всички хора над 68 години ползват карта 8 лева - 4 евро. Студенти, ученици - 20 лева, другите пенсионери - 50 лева, 25 евро на месец. Най-хубавите тролеи, най-хубавите автобуси, най-хубавите трамваи, най-хубавото метро, климатици, всичко. И десницата в общинския парламент остави само ГЕРБ, благодаря на СДС - показа, че е останало в нея нещо дясно, и поехме целия този удар. Питам аз трябва ли данъкоплатците в цяла България да им взимаме 95 млн. и да дотираме Софийския градски транспорт, билетчето на София. Ма то така е в железниците и на много други места. Само давам пример, когато някой излезе и каже, че е ляв, десен - върл популизъм. Аз като слушам и днес нали сега всеки се събира, ми то не остана нещо ГЕРБ да е направил същностно - едни направили оградата, други спрели вдигането на цената на тока. Оказва се, че всички вие само вършите негативните работи - тормозите хората като им вдигате цената на билетчето, държите финансовата стабилност."
Бойко Борисов

© Юлия Лазарова

Бойко Борисов


"Кой дойде да застане до нас за караваните и палатките? Никой! Кой дойде за билетчето? Никой! Когато се бием с контрабандистите, някой да не ни помогна? Напротив - ходят и се пазарят с контрабандистите да ни свалят, защото на никой не му е хубаво да сме ние."


"Не можем да не бъдем благодарни на хората - всичко построено се вижда, те го ползват и го виждат. Но тяхната тактика е всеки ден да се опитват да ерозират силата на ГЕРБ и най-силното ни място - това е в чистотата на партията. Дали в скандали, дали в обществени поръчки, но целта е някъде нещо да се хванат. И затова съм ви събрал, защото всеки един от вас носи пряка политическа отговорност, всяка партийна организация трябва да бъде толкова чиста, кристална в борбата с корупцията, че темата не трябва да стига изобщо до мен."


"Това, че днес другите изглеждат слаби, не трябва да ви подвежда изобщо, защото те се организират на принципа на общия враг. Адвокатите на мафията, адвокатите на "Мултигруп" стават борци с корупцията и около тях и те с тях почват да се обединяват. Защо? Защото ако докопам някого от вас милост няма. Къде е Фидосова, къде е Павел, къде е Иван, и другия Иван, и третия Иван? Няма ги! Пощада за никой няма да има, това искам да го знаете!"


Борисов за билетчето, парковете, пушенето и красотата

© Юлия Лазарова


"Много внимавайте, защото българинът е такъв - вижда, отчита и подкрепя. Само малко съмнение в нас да се появи и сме приключили. Колко партии си заминаха. Никога не съм мислил, че бившите комунисти, сега БСП - тази монолитна, страшно дисциплинирана и мотивирана от носталгия хора може да се докара до 10-12%, докара ги корупцията. Така както сме тук, утре може да ни стига и един кабинет да се съберем. Защото възходът на една партия и това, което правите, хората го виждат, но те искат от нас да е категорично сигурно - дали е агенцията за бежанците, дали е ДАИ, дали е... да не се изпусна да кажа някоя следваща - те искат да знаят, че ние ще продължим борбата с контрабандата".


"Как парламентът, г-жа Цачева и Менда, посред годината взехте решение завчера да дадете 7 млн. лв. повече за децата с увреждания? Как така направихте, ще актуализирате бюджета сега? Или аз не обичам децата с увреждания и не искам да го направим ние? Как? Но извиках министър Горанов и му казах ще ги подсигуриш, щом нашите хора са гласували и не са обяснили, че популизмът в края на краищата довежда до финансова катастрофа накрая, ще ми намериш 7 млн. лв. и ще ги дадем."


"Понеже започнах с билетчето, 1 млрд. лв. на година ние даваме за саниране на блокове. На практика на едно семейство му се падат по 8 000 лева подарък от държавата. Аз не го чух това никъде, но чух, че с 2 лева на месец винетката е чудовишно деяние, което сме направили, а ние им показваме и и враговете ни отчитат, че пътищата ни стават по-хубави. Зае 8000 лева подарък от държавата да му направиш апартамента по-топъл, по-приветлив, по-скъп, да му намалиш цената за ток парно, дограма все едно не го правим. Фиксирани сме в двата лева повече винетка и със стотинките за билетчето за градския транспорт от сутрин до вечер."


Бойко Борисов

© Юлия Лазарова

Бойко Борисов


"Много платени хора ще се опитват да ни изкарват какви ли не, ще ни заливат с компромати. Там, където сме сгрешили, защото аз нямам претенции, че в тази зала няма корумпиран човек или всички сте безспорно чисти. Нямам съмнение, че това не е така, но партиите, организациите, службите, прокуратурата всеки виновен трябва да си понесе отговорността и вие трябва да бдите за това. Капка на съмнение да има, прекратявайте, излизайте и говорете пред обществеността. Всички камери светят, аз нямам тайна от българския народ обикновено такива съвещания и такива приказки се говорят скришом, но ние сме партия на народа. И народът е този, който като разбере, че не сте честни към него няма да ни търпи и ден. И правилно."


"Всеки гледа на гърба на ГЕРБ да си направи своята политика, но хората знаят кой носи своята отговорност и затова исках да ви събера - ГЕРБ го направихме, ГЕРБ успя, само защото беше честен с хората и всеки ден показвахме и показваме това, което сме направили."


"Ние сме отговорни партньори, не е отговорно да се правиш на опозиция и в същото време да си мериш процентите, че си в Реформаторския блок, даже е смешно."


"Който пуши е така. Не трябва да пушите, защото е лош навик. До 45 години няма порок, на стари години се развалих. Затова кашлям."


"Ако някой си мисли, че на общински пазар в София може да си прави далавера и няма да го докопам един ден, дълбоко се лъже. Хората го виждат и ако не го докопаме, те ще си мислят, че това идва при нас. Но интернет е нещо чудесно - там не само можеш да си пускаш карикатури, но идват и много сигнали а имам инструмента да мога да ги проверявам. Затова ви предупреждавам внимавайте и правете всичко така както пише по книгата, по закон."


"Бавно, внимателно се прибирайте по родните места и едно наум да имате. Господ да е с нас, защото на други не мога да разчитам."

Коментари (77)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8066 Неутрално

  Махленска седянка, с махленска клюкарка.

 2. 2 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2613 Весело

  "да покаже колко се е разраснала формацията му" - щом почне лидерът да се отъждествява с народа, а и дори 8 000 лв като едното нищо МУ харизва на семейство, щом форумите са директно по ТВ-тата, щом всичко светлей и се смей, значи сме построили и ДЕМОкратизъма. Също като социалъзЪма. Блажени сме като народ, само да се изброят вярващите!

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 3. 3 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1111 Неутрално

  приказки за борба с корупцията БЕЗреални резултати са сигурно доказателство за корумпираниост! Един кмет на Букурещ се бе клел в неподкупност по ТВ сутринта, и вечерта го бяха закопчали с обвинение в корупция. Но ние не сме Романиа!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 4. 4 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2895 Весело

  "Борисов за билетчето, парковете, пушенето и красотата"

  А нещо за слоновете?

 5. 5 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1442 Весело

  Идилия. Кво да прайш. Бйоко, не ни фали толква, че да не вземат швйцарците да мигрират към България.

 6. 6 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1585 Весело

  Гледай сега, Борисов, това с билетчето наистина е кофти работа. МАЛКО ГО ВДИХНАХТЕ!
  Трябваше не 1.60, ами поне 6.10 да го направите. Тъй де, десни сте, десните на никого не пускат далавера. Десните само вземат! Вика му се оптимизация.
  Затова направо билетчето 10лв.!
  И КАРТИТЕ, и картите! Защо картите не вдигате, а. Тях защо да ги дотират всички. Направо 100% вдигнете картите!
  Винетките и тях. На 300% минимум. И никакви седмични и месечни - САМО ГОДИШНИ! Ще ми пътуват по веднъж в месеца ,а! По собствените ти магистрали! НИто веднъж да не пътуват. ДА НЕ ГИ ХАБЯТ!
  И за всичко останало - ВДИГАЙ ЦЕНИТЕ-СВАЛЯЙ ДОХОДИТЕ!
  Контрабандистите и тях на самотек сте ги оставили, а могат да се отчитат катадневно в касичката. Че и някакви самозвани граждани почнаха да се месят в далаверата с разни граждански арести...Изпускате власта ЕЙ!
  Десни сте, ама недостатъчно.

  !

 7. 7 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1251 Весело

  "Идвам от един парк (новооткрития парк "Възраждане" - бел. ред.), където на времето беше приготвен да се открадне, когато синя София беше с червената поддръжка. Когато в "Софийски имоти" всичко се грабеше, не се правеха планове и знаете как изглеждаше.
  ===========
  И с любезното съдействие на бащата на една '' семейна приятелка '' делото беше прекратено.

  "Светът няма да бъде разрушен от тези, дето вършат зло, а от тези, дето ги наблюдават без да направят нещо по въпроса" Алберт Айнщайн.
 8. 8 Профил на Ghost
  Ghost
  Рейтинг: 1059 Любопитно

  Егати народа сме, щом тоя ни е премиер...!!!

  Форумът е в будна кома...
 9. 9 Профил на Дундурук
  Дундурук
  Рейтинг: 395 Неутрално
 10. 10 Профил на kpenkov
  kpenkov
  Рейтинг: 747 Весело

  Пълна аналогия с "Априлския пленум" и тезисите на "Първия", само за годината има разлика.

 11. 11 Профил на Дундурук
  Дундурук
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Боко много е наблегнал на санирането. Има ли санирани 10 блока общо досега и колко милиарди ни е струвало?

 12. 12 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1111 Неутрално

  "по делата им ще ги познаете"...
  (не по думите)

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 13. 13 Профил на Буда Леевски / Опашката на свинята /
  Буда Леевски / Опашката на свинята /
  Рейтинг: 506 Любопитно

  Къде е Цветан Василев ? Къде е диска с швеицарските сметки ? ...#КОЙ

  Простщината победи с ИПОН
 14. 14 Профил на Dexx
  Dexx
  Рейтинг: 671 Неутрално

  Поредния бълвоч от лъжи, полуистини и популистки глупости. До кога ли тоя номер ще минава?

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  “Който и да бе сътворил човечеството, не си бе изпипал работата докрай, защото хората твърде лесно се прегъваха в коленете.” Тери Пратчет
 15. 15 Профил на Dexx
  Dexx
  Рейтинг: 671 Неутрално

  Поредния бълвоч от лъжи, полуистини и популистки глупости. До кога ли тоя номер ще минава?

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  “Който и да бе сътворил човечеството, не си бе изпипал работата докрай, защото хората твърде лесно се прегъваха в коленете.” Тери Пратчет
 16. 16 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1585 Весело

  До коментар [#11] от "Дундурук":

  Прав си. Набляга на санирането на партията. Толкова признания за натрупана патология и толкова закани за реанимация...
  Незнам от къде ще си внася матриал за ъпдейтите.
  То само да рече да си отвори очите и от подпредседател на партията надолу всичко е затънало в корупция. Ще му се отели волът да извива вратове.

 17. 17 Профил на equity
  equity
  Рейтинг: 10 Неутрално

  Не ве... Егати държавата сме щом тоя ни е премиер, а след него чакат Слави Трифонов, Местан, Доган, Бареков, Станишев, Първанов, Кънев, Орешарски, Царя премиер, Костов, Кунева, Зелените и още и още анимационни герои.
  Как хората не разбраха, че тия не ги пускат вкъщи да подредят и масата, камо ли цяла държава да управляват. Капацитет да крадат, не да градят. Капацитет да се изтеглят заеми, а не да се привлекат инвеститори. Капацитет да увеличават таксите, а не да осъществят контрол по събирането и превенция по краденето им. Това им е капацитета!
  С тоя персонал - толкова.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 18. 18 Профил на puknatastotinka
  puknatastotinka
  Рейтинг: 1498 Весело

  [quote#9:"Дундурук"]А РЕФОРМИ, Бай Ганьо?[/quote]

  Реформите на Солунската митница. Така и така не е в наши ръце...

 19. 19 Профил на Morbias
  Morbias
  Рейтинг: 1230 Неутрално

  Това с билетчето беше глупост. Миналата година бяха местните избори. Защо тогава не се обявиха тея намерения?

  И шейсе процента отведнъж увеличение изобщо да не го представя като дясна мярка. Нема чорбаджия, дето му е баш негово и просто ей така да нашиба шейсе процента увеличение.

  Айде като е толко десен, да нашиба шейсе процента намаление на възнагражденията на тюфлеците дето го гласуваха тва? Тея нали са десни и да дигат ръка на заседанията го правят на ползу роду без никва корист, а?

  The Morbias Station is a transport hub that focuses all traffic passing through Taryd's jumpgates
 20. 20 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1243 Разстроено

  "Зона Б-5", където я бяха приготвили да крадат - паркове, спортни игрища, деца, майки, бащи, красота"

  Ох, Бочко, имай милост, бе Баце, ще ни умориш от популизъм днес.

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 21. 21 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1313 Неутрално

  "Питам аз трябва ли данъкоплатците в цяла България да им взимаме 95 млн. и да дотираме Софийския градски транспорт, билетчето на София."

  Как е възможно да говори такива глупости!!!

 22. 22 Профил на laundromat
  laundromat
  Рейтинг: 450 Весело

  Що ни занимавате, все, с глупостите на байчо ви Бойко! Казал, пръднал....! Оставете го да се къпе в собствената си простотия,.... и тази на мат'ралът му, че България покрай тях! Досада!

 23. 23 Профил на Дъската ми хлопа
  Дъската ми хлопа
  Рейтинг: 277 Любопитно

  Гледам - май всички форумни фенове на Бацето са отишли на конгреса? Един минус за цяр няма кой да отбележи.

 24. 24 Профил на Free person
  Free person
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Все започва с рязане на лентичките,писна ни от този лицемерен популизъм!
  И въобще и на нас ни писна от цялата тази пасмина и пак ще излезем по площадите!

  Tony
 25. 25 Профил на linard
  linard
  Рейтинг: 397 Неутрално

  Език ли бе да го опишеш...

 26. 26 Профил на Дундурук
  Дундурук
  Рейтинг: 395 Неутрално

  [quote#10:"kpenkov"]Пълна аналогия с "Априлския пленум"[/quote]

  Мене ми прилича повече на сбирка на секта или пирамида. Музики, мултимедии, химни, усмихнати идиоти в костюми, бесни ръкопляскания, нива ( Герб Жени, Герб предприемачи, Герб Старейшини - това всичко го каза Цветанов преди малко ), затъмняване на залата при влизането на месията ... и т.н..

 27. 27 Профил на Schopenberg
  Schopenberg
  Рейтинг: 790 Неутрално

  Несериозна работа и много повърхностна. Сбирщина на поцелуйковци без никаква политическа и управленска визия. Тия са на ниво квартална кооперация за лични облаги.
  Нещо национални приоритети за прогрес и просперитет?
  Нещо оценка за политическата среда и планове за развитие?
  Нещо за структурни реформи?
  Нещо за съдебна реформа и върховенство на закона?
  Вятър и мъгла. ББ лидер на незнанието и неможенето.

  Navigare Necesse Est
 28. 28 Профил на Morbias
  Morbias
  Рейтинг: 1230 Неутрално

  До коментар [#26] от "Дундурук":

  На следващите избори ше заяде колесника и кацането ше е бая твърдо за герберския аероплан.

  Тея ся са на фазата на царелизаческите блюдолизци навремето, дето си мислеха, че са илита нъ нацята и сичкия ветър е у техните платна, понеже се мазнят на който трябва.

  Реално некви посредствени мишки, за които да се барнат с кустум и да се подмазват на силните на деня е връхта на развитието.

  The Morbias Station is a transport hub that focuses all traffic passing through Taryd's jumpgates
 29. 29
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 30. 30 Профил на valtoro
  valtoro
  Рейтинг: 970 Неутрално

  Какъв блестящ изказ, какъв изящен
  словоред всеки преподавател по
  риторика ще му завиди!!!

 31. 31
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 32. 32
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 33. 33 Профил на 5ar8
  5ar8
  Рейтинг: 229 Весело

  Толква е хубаво направеното от ГЕРБ,но ние просто не го разбираме.

  5ar8
 34. 34 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 1938 Неутрално

  "Там, където сме сгрешили, защото аз нямам претенции, че в тази зала няма корумпиран човек или всички сте безспорно чисти. "
  -------------------------------------
  Малиии, Баце как си е подбрал хората само - да са му лика-прилика. Един от друг по-зависими и манипулируеми.
  Или просто съзнанието Му е извратено?...

 35. 35 Профил на hasmokar
  hasmokar
  Рейтинг: 1009 Неутрално

  Явно си Го заслужаваме...!

 36. 36 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1552 Неутрално

  От този популизъм и народняшко говорене съвсем ми идва байхгън.

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 37. 37 Профил на gemeto
  gemeto
  Рейтинг: 750 Любопитно

  [quote#28:"evlampi"]На следващите избори ше заяде колесника и кацането ше е бая твърдо за герберския аероплан. [/quote]
  А ако ги спечели к'во пра'им.

  Социализма е най-висшата форма на канибализма .
 38. 38 Профил на pro_bono
  pro_bono
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Лакардия след лакардия,
  а на реформите балтия....

 39. 39 Профил на Morbias
  Morbias
  Рейтинг: 1230 Весело

  До коментар [#37] от "gemeto":

  Аз продължавам да си джиткам джаваскрипт на айпада. Другите не знам кво правят. Не са малки, да се оправят.

  Мене герб са ми идеални. Достатъчно русоробски простотии натвориха, така че да мога да ги храча открито и дори чугунените гербери да ми мълчат като пръднали девственици като ги храча, което ме издига като обективен независим пич.

  И тва ме урежда чудесно. Споменавал ли съм, че съм гадно опортюнистично копеле

  The Morbias Station is a transport hub that focuses all traffic passing through Taryd's jumpgates
 40. 40 Профил на mangiafuoco
  mangiafuoco
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Всички мълчаха и кимаха, дори Мунчо не се е осмелил да протестира? Северна Корея!

 41. 41 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 2256 Неутрално

  Нищо за реформи, нищо за олигарси, нищо за свобода на слово...

 42. 42 Профил на Дъската ми хлопа
  Дъската ми хлопа
  Рейтинг: 277 Весело

  Абе кво става с Мултиплексите бе, да питам аз, с Мултиплексите кво става, а, кво става?

 43. 43 Профил на matera
  matera
  Рейтинг: 675 Неутрално

  Думите му като медена роса и балсам,но за тези дето са гласували за него-народняците.Почвам да си мисля,че сънувам дали пък не е някой конгрес на БКП и бай Тошо ръси своите правешки бисери и като в сън чувам гръгнещото му ха,ха,ха!Не бил той,а най ми бил наш Боко-бившия му пазвантин.И пак напират пустите му въпроси в мене-ние ли се отдалечаваме от Европа или тя от нас?!Алековият Бай Ганьо си е още жив и май няма да промени манталитета си и още дълго ще изскача като скелет от гардероба и ни напомня ,че сме още с цървулките и дисагите па макар и да шетаме из широкия свят

 44. 44 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 720 Неутрално

  Като чета умните ви и добронамерени коментари, се чудя какво ли ще сътворите по време на президентските избори?
  Ще ме накарате да преодолея мързела си и да се вдигна до Виена че да гласувам за кандидата на ГЕРБ. Защото днес Борисов каза само истини. И това е добро.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 45. 45 Профил на Дъската ми хлопа
  Дъската ми хлопа
  Рейтинг: 277 Весело

  [quote#44:"достатъчно"]Защото днес Борисов каза само истини. И това е добро.[/quote]
  Ами достатъчно.
  Между другото, що не се върнете обратно в мамковината на Батката?

 46. 46 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1717 Неутрално

  Т.е., Фандъкова е толкова закъсала, че Баце трябва да помага с реч..


  До коментар [#44] от "достатъчно":
  Мхм.. Ти не знаеш кой е кандидатът, но ще гласуваш за него. Така де, типично по герберски...

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 47. 47 Профил на Morbias
  Morbias
  Рейтинг: 1230 Весело

  До коментар [#44] от "достатъчно":

  Да пожелаем първо успех на кандидата на герб в ооне, а?

  Едно по едно

  The Morbias Station is a transport hub that focuses all traffic passing through Taryd's jumpgates
 48. 48 Профил на linard
  linard
  Рейтинг: 397 Неутрално

  До коментар [#44] от "достатъчно":

  То да не е концерт по желание?
  Вождът каза, задължително гласуване с томбола иска.
  Не можеш избяга. Ни St. Pölten ни Wiener Neustadt ша та спасят.

 49. 49 Профил на linard
  linard
  Рейтинг: 397 Неутрално

  До коментар [#46] от "Darth Plagueis":

  Някой, който няма да се отметне от Грб ще бъде, ако има и бонус, по образ и подобие само истини да говори...
  Какво друго им трябва мислиш за да гласуват?

 50. 50 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2412 Неутрално

  Сега, когато се гласуват зелените и сините зони в София, изведнъж ще почнете да левеете и да говорите за "социалния товар от СМС-а".

  А примерът с картите за пенсионерите е точно обратният - даването на привилегии на калпак, само защото бил навършил еди колко си години е чист популизъм. Има възрастни с пенсия по-висока от нетна заплата. В доста държави картата за пенсионера важи само след 9 часа и преди 16 часа. ОК, пенсионери сте, но поне сте свободни цял ден - направете тази крачка, да не товарите транспорта точно в часовете, когато данъкоплатците отиват да ви изкарват пенсиите.

  Гяурбаджийски, червени и "патриотични" евнуси на Сараите, развейте бялото знаме! Ако нямате бял плат, събуйте си гащите! Под тях нямате нищо за криене!
 51. 51 Профил на Дъската ми хлопа
  Дъската ми хлопа
  Рейтинг: 277 Весело

  [quote#50:"cinik"]ОК, пенсионери сте, но поне сте свободни цял ден - направете тази крачка, да не товарите транспорта [/quote]
  Я не ми подяждай пенсионерската пържола, ти как се оцелява с 30 лева на ден знаеш ли...

 52. 52 Профил на Flat Mars Society
  Flat Mars Society
  Рейтинг: 571 Неутрално

  Спагетите в главата на другаря Борисов.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г. - http://lex.bg/laws/ldoc/2134920192
 53. 53 Профил на st_kilda
  st_kilda
  Рейтинг: 229 Неутрално

  До коментар [#29] от "Уяа Глаа":

  Тоя лаф е от Северозапада...

 54. 54 Профил на yordanovmg
  yordanovmg
  Рейтинг: 603 Неутрално

  Е, къде е Финасова, значи? И за какво е там?

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 55. 55
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 56. 56 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 720 Неутрално

  [quote#45:"Дъската ми хлопа"]Защото днес Борисов каза само истини. И това е добро.- цитат на коментар #44 от “достатъчно”
  Ами достатъчно.
  Между другото, що не се върнете обратно в мамковината на Батката?[/quote]
  На теб май не само "дъската ти хлопа", но си в явен дефицит на елементарно възпитание. Ето затова е добре ГЕРБ да устискат на корупцията и да понатирят контрабандата, щото и двете водят до умножаване на броя на подобните ти.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 57. 57 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 720 Весело

  [quote#48:"linard"]
  Не можеш избяга. Ни St. Pölten ни Wiener Neustadt ша та спасят.[/quote]
  Хахахах...без малко да ме локализираш! По на изток от първия и по насевер от втория и си стискаме лапите.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 59. 59
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 60. 60 Профил на Oggie Petkov
  Oggie Petkov
  Рейтинг: 397 Неутрално

  До коментар [#23] от "Дъската ми хлопа":

  Писах ти минус, да не си капо.

 61. 61 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1404 Весело

  Бойко Борисов - не човек, а железооо! Аферим, ти си нашта гордост! Като един исполин на словото, с което ни омая нацяло, зе ни акъла и не моем си кажем името, не мое си кажем! Красноречив оратор, гладък теч на мисълта, както приляга на едно полубожество! България цела тебе днес гледа! Юнако безподобний! Алилуя!

 62. 62 Профил на joroistinata
  joroistinata
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Винету се самоиздига в култ, от всичко разбира, чакаме да ни почне и с целите и полу-проводници...

 63. 63 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1404 Разстроено

  До коментар [#62] от "joroistinata":
  Не бива да са подигравати тъй! Борисов - тос тайгър на българското слово!

 64. 64 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1404 Неутрално

  [quote#44:"достатъчно"]Защото днес Борисов каза само истини. И това е добро[/quote]

  До коментар [#44] от "достатъчно":

  Разбира се, че каза само истини. Но..как ги изрече...нормалната човешка реакция от витиеватите му слова си е един откровен фейспалм..

 65. 65 Профил на georgi nikolov
  georgi nikolov
  Рейтинг: 649 Неутрално

  баце съвсем откина. Потокът на съзнанието и като резИлтат, синджърът доде, козата я няма.


 66. 66 Профил на Geoimg
  Geoimg
  Рейтинг: 733 Весело

  [quote#56:"достатъчно"]Ето затова е добре ГЕРБ да устискат на корупцията [/quote]
  Има ли на къде повече!?
  Те навсякъде сложиха чатала!

  *Лауреат на Нобелова награда! ГРАЖДАНИН! БЕЗПАРТИЕН!!!
 67. 67 Профил на joroistinata
  joroistinata
  Рейтинг: 229 Неутрално

  До коментар [#63] от "Арон":

  И Директивен, Патриарх е наш, Ангелогласний!!!

 68. 68 Профил на shogun
  shogun
  Рейтинг: 396 Неутрално

  [quote#50:"cinik"] В доста държави картата за пенсионера важи само след 9 часа и преди 16 часа.[/quote]
  Добра идея.

 69. 69 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1285 Неутрално

  ПО ПРИНЦИП навсякъде по света има лош мат'рял, лош изборен мат'рял, тук у нас обаче той е в такова изобилие, че е достоен да излъчи управленец. И така лошавия мат'рял се самоуправлява, но затова трябвада има нужната за управление артистична харизма на качествата на самия мат'рял.
  Методиев, много добре знае, че корупцията у нас е подплатена законово и затова му пука на жилетката.
  Важното е нищо да не стига до него, за да не му се разваля кефа, защото досега, което е стигало този индивид доказа, че не може да се справи.

 70. 70 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1285 Неутрално

  ПО ПРИНЦИП навсякъде по света има и корупция, но само в СССРОССИЯ тя е по-мащабна, въпреки, че Путин, не е обявил мат'ряла за лош, а тъкмо обратното.

  Та в похвата е и харизмата, да разбереш, какво иска да чуе мат'ряла от теб!

 71. 71 Профил на Emil Dimov
  Emil Dimov
  Рейтинг: 229 Неутрално

  "Борисов за билетчето, парковете, пушенето и красотата"!

  Размисли на един партиен лидер преди да "изгуби контрола" над партията си?

  Ние сме "партията на народа"? Ние се "борим с корупцията"? Ние сме тези който отстраняваме "съгрешилите"? Ние "не правим популизъм"? Ние ......
  [quote#50:"cinik"]А примерът с картите за пенсионерите е точно обратният - даването на привилегии на калпак, само защото бил навършил едиколко си години е чист популизъм. Има възрастни с пенсия по-висока от нетна заплата и колцина от тях действително са я заслужили на работното си място? В доста държави картата за пенсионера важи само след 9 часа и преди 16 часа. ОК, пенсионери сте, но поне сте свободни цял ден - направете тази крачка, да не товарите транспорта точно в часовете, когато данъкоплатците отиват да ви изкарват пенсиите!" [/quote]
  Пенсии ли, скоро никой няма да получава такива, щото "умниците" дето мислят за народа си са "пренасочили пароците" ви на по-защитени места?! И когато "електоралните" ви единици дето помежду си говорят: "баце ни е казал да не дупчим билетче, да не си плащаме тока и водата ..... " започнат да събират парите за пенсии ви от кофите тогава ще настъпи "земен рай"?>????

 72. 72 Профил на ppopov_67
  ppopov_67
  Рейтинг: 733 Неутрално

  Следващият ход: издаване на "речите" (т.е. бръщолевенето) на КАПО ДИ ТУТИ КАПИ в том първи.
  А също: вкарване на сбирките на ГРОБ в учебниците по история. Само трябва да си ги номерират.
  (Едно време речите на Тодор "Томов" Живков бяха издавани в милионни тиражи и достигнаха до 28 тома. А по история ни скъсваха да учим на кой конгрес какво са правили и какво са решили нашите комунисти-терористи).

 73. 73
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 74. 74 Профил на boyanv
  boyanv
  Рейтинг: 287 Неутрално

  Помните ли заканата за Доган в затвора? А заканата за Станишев в затвора? А заканата за отнемане на лиценза на ЧЕЗ? Аз ги помня. А помните ли някакъв резултат от тези закани. Аз не. А Вие?

  Μπόικο δεύτερη βουλγαρική δολοφόνος
 75. 75 Профил на rurade
  rurade
  Рейтинг: 229 Неутрално

  "95 млн. държава и община дотират градския транспорт на София и ако имаше десница в България, всеки ден щеше да пита как е възможно за 8 лева на месец да има карта, а всички хора над 68 години ползват карта 8 лева - 4 евро. Студенти, ученици - 20 лева, другите пенсионери - 50 лева, 25 евро на месец. Най-хубавите тролеи, най-хубавите автобуси, най-хубавите трамваи, най-хубавото метро, климатици, всичко.....
  Пропуснал е да спомене важната социална дейност на градския транспорт в София ,който полага неимоверни усилия да интегрира ромското малцинство и тук-там някой неосъзнат все още циганин към евро-атлантическите ценности(поне както ги разбират тъдява) като ги вози без пари за сметка на редовно плащащите си билетите и карти "богати" българи!

 76. 76 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1404 Разстроено

  [quote#65:"kastor"] резИлтат, синджърът доде, козата я няма. [/quote]
  От словата ваши изпаднах азе у интелектуална яма..и думите мои в защита на Баце - дим, дим, дим..да ги няма..

 77. 77 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1404 Весело

  [quote#67:"joroistinata"] Патриарх е наш, Ангелогласний!!![/quote]

  До коментар [#67] от "joroistinata":
  Тъй, тъй! Над закона Бацето ше бди кат хан Крума Страшний!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK