Мустафа Карадайъ: ДПС остава, докато другите преминават в сивата зона на забравата (допълнена)

Мустафа Карадайъ: ДПС остава, докато другите преминават в сивата зона на забравата (допълнена)

© Анелия НиколоваОсновният приоритет на ДПС днес е запазването на целостта и единството на партията, защото партията е така необходимият фактор на българския политически живот с уникалната си роля за запазване на мира, стабилността и сигурността - задължително условие пред всяко националноотговорно и адекватно на времето управление на страната. Това заяви в отчетния си доклад пред Деветата национална конференция на ДПС съпредседателят на ДПС Мустафа Карадайъ, който засега е единствен кандидат за оперативен председател на Движението.


Докладът му започна и завърши с опитите за подмяна на ДПС. През последните 25 години преживяхме много опити за подмяна на ДПС с различни политически проекти и днешната политическа ситуация в страната не прави изключение в това отношение, посочи Карадайъ, без да назове нито веднъж поименно Лютви Местан и новата му партия ДОСТ.


Либералният ценностен код на ДПС се оказа изключително устойчив в сложното политическо време, което живеем и се утвърждаваме, добави той. На всички активисти на ДПС ни е пределно ясно, че няма по-голямо предизвикателство за нас от това да пребъдем във времето, нахъса той делегатите. Защото по думите му ДПС се превърна в либерална политическа марка и мярка и всеки новопоявил се политически субект неизбежно се съпоставя с нея. Защото ДПС остава, докато другите преминават в сивата зона на забравата, каза още той.
Карадайъ призова делегатите: "Нека и този път да покажем на света, че ДПС си остава, а останалите си заминават, нека и този път да докажем, че ДПС ще пребъде".


Той посочи, че с решението си на 24 декември, когато беше освободен бившият лидер на партията Лютви Местан, "ние доказахме, че ДПС е достатъчно зряла и отговорна партия, която може да се самокоригира". Безпрецедентната промяна в оперативното представителство на партията се случи в отговор на опита за подмяна на каузата ДПС, допълни Карадайъ.


Съпредседателят на партията напомни, че след оттеглянето на идеолога на ДПС Ахмед Доган на предходната конференция "в името на свободата и развитието на ДПС" за оперативен председател беше предложен "изявен парламентарист и добър оратор, който да развие либералния си код в ДПС като кауза, визионерския си усет, диалогичността в партията и с другите политически сили, преценката си на различните ситуации и най-вече да бъде колективен играч". Но вместо оперативно ръководство на партията на база на колективните решения беше направен опит за подмяна на ДПС и това доведе до политическата необходимост за преждевременната му смяна, обясни Карадайъ.


"Големите неща се случват, защото има големи хора, които умеят да генерират енергия, умеят да я регулират, ДПС е голямо, защото има лидер като д-р Ахмед Доган", завърши той речта си, а залата избухна във възгласи "ДПС".


Връщането към нормалността и в партията е процес, който трябва да е в основата на работата на партийното ръководство на всички нива, препоръча Карадайъ. И напомни, че решенията в ДПС се вземат само след дебати. В ръководството на партията трябвало да намерят място хора с вътрешнопартийна легитимност и авторитет, които познават структурите, имат непрекъсната комуникация с тях, имат достатъчно богат партиен опит, ползват се с доверието на избирателите и имат добро име в обществото. ДПС имало нужда от по-дълбока мотивация около ясна посока за развитие.


"Необходимо е да се даде нов импулс на контролните органи, което ще бъде и вътрешната система за сигурност в партията, и тези органи да са под шефството на почетния председател", каза Карадайъ. Целта е постигане на баланс и справедливост в партията, за постоянен контрол на финансите и на дейността на партийните органи, включително и на представителите на партията в съответните власти, обясни той.


За да изпълним мисията си на националноотговорна партия и да отговорим на очакванията на избирателите си, е необходимо повече консолидация във вътрешната организация на партията, както и в партийните органи по хоризонтала и по вертикала, каза Карадайъ. И изказа благодарност към активистите и симпатизантите на партията в Турция.


Стимулирането, подпомагането и подкрепата за малките и средни предприятия трябва да са задача №1 пред структурите на ДПС, призова Мустафа Карадайъ. Той остро критикува работата на сегашната управляваща коалиция, водеща до социална несигурност, висока безработица, липса на стимули за бизнеса. А анализът на социалната картина налагал извода, че най-високите нива на безработица са предимно в региони, населени с традиционни избиратели на ДПС.


Днес са необходими възстановяване и нормализация на диалог между политическите сили, каза Карадайъ. Даде пример, че в публичната среда трайно се настанил образът на врага - ДПС, "удобен виновник" за всички настоящи и бъдещи управленски грешки. Основният политически субект в 43-ото НС допусна съставяне на анти-ДПС коалиция. Анти-ДПС реториката се превърна в основната опорна точка главно на десните субекти и националистите от властта.


Езикът на омразата става "официален език" и вече се активира не само на политическо, но и на социално ниво, обясни съпредседателят на ДПС. Това негативно явление води до взривяване основите на толерантността, което е опасно за всяко общество, предупреди той. Надделяването на "езика на омразата" означава отстъпление от уникалния, международно признат български етнически модел, допълни Карадайъ. И обясни, че Европа все още не е намерила формулата на своя български етнически модел, с който ДПС и страната ни можели да дадат реален принос в изграждането на общото бъдеще на европейското ни семейство.


Управлението генерира повече скандали, отколкото реформи и усещането за нестабилност се засилва, критикува Карадайъ. Той се върна назад във времето, и отчете, че ДПС е допринесло за прекратяването на първия мандат на Бойко Борисов. След това кабинетът "Орешарски" имал правилна политика и основното му постижение било връщането на демокрацията, но неадекватно поведение на по-големия партньор в правителството и грешката с поемането на обещания от името на двете партии го провалили.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (71)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на today
  today
  Рейтинг: 938 Неутрално

  ДПС ще се разпадне до 3 месеца, след като Доган напусне този свят. Или ако по някакъв начин преди това им секне финансирането към обръчите.

  Борбата с корупцията в България е като риболова по Discovery. Хващат ги, показват ги, и ги пускат!
 2. 2 Профил на dma12587967
  dma12587967
  Рейтинг: 534 Неутрално

  Още ли сте против задължителното гласуване?

 3. 3 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1820 Неутрално

  Тоя цукал първо да научи български, тогава може и да пребъде до ... следващия мандат

 4. 4 Профил на the_flea
  the_flea
  Рейтинг: 1191 Неутрално

  Не викай ХОП преди да си прескочил първите избори....

  Истината НЕ Е въпрос на гледна точка! Истината е истинна! А е А!
 5. 5 Профил на Alexander97
  Alexander97
  Рейтинг: 1764 Неутрално

  Тежък акцент на небългарин!
  Ще взима решения против интересите на България - на родния,майчиния му език - МЮРЕ!

 6. 6 Профил на zabejko
  zabejko
  Рейтинг: 565 Неутрално

  задуайски бугаристан - во веки веков амин !

  veni vidi fugi
 7. 7 Профил на regular_observer
  regular_observer
  Рейтинг: 531 Неутрално

  .....да развие либералния си код в ДПС...

  Този човек разбила ли какво говори?

  Вероятно Павката трябваше да развие кода си, ама избяга в турското посолство. И Савата ще трябва да избира друг развивач на кода....

  И т. н.

 8. 8 Профил на Миша
  Миша
  Рейтинг: 909 Неутрално

  До коментар [#1] от "today":

  Дори по-рано. Няма турска логистика. Рублей.нет. Само им останаха европарите и заемите на Бойко. Но и там има предел. Пък и бият по крадливите ръце.

  Миша
 9. 9 Профил на SS
  SS
  Рейтинг: 2878 Весело

  ...Основният приоритет на ДПС днес е запазването на целостта и единството на партията...

  Партията е единна , ама тъй 'убо ще ви цепнат електората , че много ще ва заболи изотзад ...

  Щото мехлема от турските секции вече ще намазва ДОСТан !!!

 10. 10 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3623 Неутрално

  Тези думи на Карадайъ говорят за страх и опит за самовнушение.
  Автосугестирне на лидерите на ДПС!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 11. 11 Профил на ruby
  ruby
  Рейтинг: 284 Неутрално

  ДПС можеше и да оцелее десетилетия, но с елиминирането на Лютви Местан си отряза перспективите. Сега да се подготви за забрава.

 12. 12 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3623 Любопитно

  До коментар [#9] от "SS":
  Ти радваш ли се на това?
  Аз не съм много сигурен дали това е радостна новина.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 13. 13 Профил на today
  today
  Рейтинг: 938 Неутрално

  [quote#8:"Миша"]Рублей.нет[/quote]

  Рубли ще има, Путлер ще умори руснаците от глад, но няма да остави имперските амбиции. Deja vu преди време, Ленин, Сталин, умират милиони, но на никой не му пука, и клатенето на международното положение върви с пълна сила. Напълно възможно е точно това да е било основна причина за завъртането на Доган от Турция към Русия, турците ако са намалили финансирането, а руснаците са предложили по-голямо, и те ти нова партийна политика. Та фирмите на ДПС трябваше да приберат стотици милиони евро само от строежа на Южен Поток, Доган от едно време покрай Мултигруп знае колко са сладки енергийните проекти, а и тука както се очертаваше БЕХ да не може да си плаща, моментално минават на схемата дълг срещу собственост, и започват всяка година гарантирано да прибират едни хубави суми.

  Борбата с корупцията в България е като риболова по Discovery. Хващат ги, показват ги, и ги пускат!
 14. 14 Профил на zabejko
  zabejko
  Рейтинг: 565 Неутрално

  вечна слава на другаря доган
  съосновател на задунайски бугаристан
  бугаристанец да съм си е хубаво
  само да нямам хемороиди много

  veni vidi fugi
 15. 15 Профил на гарата
  гарата
  Рейтинг: 857 Гневно

  Много търпелив народ сме да гледаме тая организация как се гаври с държавата!

 16. 16 Профил на полувишис
  полувишис
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Мунчо Карадайъ. Председател.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  http://labs.capital.bg/201601/agentite-dnes
 17. 17 Профил на гарата
  гарата
  Рейтинг: 857 Неутрално

  ДпС-то не е нищо повече от една икономическа организация, разчитаща на 400,000 етнически гласа на всички избори, държаща тези хора и техните семейства науки и в изолация.

 18. 18 Профил на sto67nes
  sto67nes
  Рейтинг: 1336 Неутрално

  До коментар [#1] от "today":

  ++++++++++++

  Не питай управника,защо е простак,попитай себе си,защо е управник!
 19. 19 Профил на Мойше! Толкоз!!!
  Мойше! Толкоз!!!
  Рейтинг: 1229 Неутрално

  [quote#1:"today"]ДПС ще се разпадне до 3 месеца, след като Доган напусне този свят. Или ако по някакъв начин преди това им секне финансирането към обръчите. [/quote]
  Едва ли ще се разпадне тотално и изчезне, но ще бъда смалена до минимум. Всичко зависи от колко пари ще имат за да си платят на т.н. "мургав електорат". Е, имат си и твърдо ядро-разните им партийни функционери, и назначените от Д(п)С чиновници (които знаят че загубят ли малко власт ще бъдат уволнени и заменени с други).

  Надявам се мнозинството от турско'говорящите и мюсюлманите в България един ден да им дойде акъла и да спрат да гласуват масово за тези....имам само нецензурни дефениции за Д(п)С'арската върхушка!
  До коментар [#1] от "today":

  THOSE ARE MY PRINCIPLES! AND IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE OTHERS, TOO!
 20. 20 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3623 Неутрално

  [quote#13:"today"]Напълно възможно е точно това да е било основна причина за завъртането на Доган от Турция към Русия, турците ако са намалили финансирането, а руснаците са предложили по-голямо, и те ти нова партийна политика.[/quote]
  Изобщо не се заблуждавам, че Доган някога е сменял "партийната политика".
  Всички знаем чии интереси защитаваше едно време и защитава сега ДС, а Доган е доказан техен служител!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 21. 21 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 703 Неутрално

  Др Карадайъ, др. Пеевски ли имате предвид?

 22. 22 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1125 Неутрално

  Сигурно пак е говорил като ял люти чушки

 23. 23 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3623 Неутрално

  До коментар [#19] от "Мойше! Толкоз!!!":
  "Надявам се мнозинството от турско'говорящите и мюсюлманите в България един ден да им дойде акъла и да спрат да гласуват масово за тези....имам само нецензурни дефениции за Д(п)С'арската върхушка!.."
  .........................................................
  Не смятам, че Местан и неговите са по-добри от Доган и неговите!
  Има една народна поговорка която описва положението на гласувалите до сега за ДПС - "От трън та на глог"
  И единият, и другият са прислужници на чужди интереси, като в цялата тази дъндания съвсем не забравят и себе си!
  Обикновените турци и мюсюлмани в България би трябвало да гласуват, за тези които ще защитават техните интереси, но това не са нито догановци, нито местановци!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 24. 24 Профил на aramissss
  aramissss
  Рейтинг: 882 Неутрално

  Toя мискинин е ококорен като Москов.И като за него си мислим,че е от субстанции,а то си е от чиста лудост..Тоя има всички данни да погребе ДПСто.Да му пожелаем бърз и пълен успеж.Инш Аллах.

 25. 25 Профил на Amot
  Amot
  Рейтинг: 513 Неутрално

  [quote#19:"Мойше! Толкоз!!!"]Надявам се мнозинството от турско'говорящите и мюсюлманите в България един ден да им дойде акъла и да спрат да гласуват масово за тези[/quote]
  Денят идва със страшна сила. Младите турци пътуват и работят навън, ползват Интернет, разширяват си мирогледа. Не трябва много, за да се усетят как ДПС умишлено работи срещу тях, за да останат бедни и неуки. До 2-3 години ДПС ще стане отявлен поддръжник на мажоритарния вот, защото само така ще може да има повече депутати. Без гласовете от Турция и при намаляващ вот от младите, ДПС върви бързо от 80-90% в смесените райони към 55-60%. И ще продължи да пада. Само трябва да ги държим още един мандат извън властта и са свършени!

  Цацата трябва да бъде изпържена!
 26. 26 Профил на leslin
  leslin
  Рейтинг: 640 Неутрално

  Щом ще го карат на оперативни председатели,които няКОЙ може да смени във всеки момент,то е ясно че поведението/не казвам политиката/ на тая корпорация/не казвам партия щото не е/ се дирижира от вън, и от колко далече е публична тайна.Като се тръгне от ДС на БКП,мине се през библиотекарско-сарайските обръчи,та се стигне чак до къде Масква.Там някъде им е кода ,с който ни заглавичкват.

 27. 27 Профил на Amot
  Amot
  Рейтинг: 513 Неутрално

  До коментар [#23] от "Храбър":
  Разбиването на монолитността на етническия вот ще е достатъчно постижение. Погледни албанския вот в Македония - като е разделен, колко по-малки щети нанасят етническите партии...

  Цацата трябва да бъде изпържена!
 28. 28 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1813 Неутрално

  Този на какъв език си е прочел докладчето, защото с българския му е трудно.

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 29. 29 Профил на Катерина Стоева
  Катерина Стоева
  Рейтинг: 388 Неутрално

  След тази конференция партията ще прилича напълно на мафиотски клан
  След днешната Национална конференция ДПС ще се превърне единствената партия в света, подобна като структура и организация на мафията. Някой ще стои в сянка и ще пуска решенията, а друг ще ги изпълнява. Идеята за колективното тяло вече не се коментира. Този критичен коментар направи в ефира на Нова ТВ бившият земеделски министър Мехмед Дикме, който познава добре структурите на партията.

 30. 30 Профил на today
  today
  Рейтинг: 938 Неутрално

  До коментар [#19] от "Мойше! Толкоз!!!":

  Ще стане като СДС и НДСВ. В момента бизнесмени финансират щедро партията с уговорката партията да им дава държавен бизнес, и кръгът се затваря. Затова ДПС много държи винаги да е в управляващата коалиция, или поне балансьор, за да зависят от нея проектите и чиновниците, които правят търговете. В момента, в който схемата се пропука, всеки ще дърпа като лешояд към себе си, и обръчът много бързо ще се разпадне.

  Борбата с корупцията в България е като риболова по Discovery. Хващат ги, показват ги, и ги пускат!
 31. 31 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1326 Неутрално

  Този завалията, да се научи първо да говори български, преди да оглави "българска" партия

 32. 32 Профил на Мойше! Толкоз!!!
  Мойше! Толкоз!!!
  Рейтинг: 1229 Неутрално

  [quote#23:"Храбър"]Не смятам, че Местан и неговите са по-добри от Доган и неговите! [/quote]
  Местан вече не е в ДпС'арската върхушка, но по нищо не се различава от тях. Освен по това кой го финансира (и ще му помага бая активно в избирателните секции в Турция).

  Но ДОСТ/Местан ще направят нещо добро за България: Ще разцепят т.н. "етнически електорат" на две, което автоматично намалява влиянието и на двете партии.

  Точно по тази причина са ми симпатични И Татяна Дончева, И Кадиев-те ще привлекат част от "твърдия електорат" на другите шашкъни (БКП и АБВ) и така ще намалят И ТЯХНОТО влияние

  П.С. Пожелавам си да пръкне и Атака-2, и Атака-3, та и на онзи перко да му посмалят електората!
  До коментар [#23] от "Храбър":

  THOSE ARE MY PRINCIPLES! AND IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE OTHERS, TOO!
 33. 33 Профил на tromokrat
  tromokrat
  Рейтинг: 395 Неутрално

  И с вас ще се разделим, скоро ще ви дойде времето, не бери грижа г-н Карадайъ. И вземи понаучи малко български!8

  Gott mit uns! Meine Ehre heißt Treue! Православие или смърт!
 34. 34 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 1917 Неутрално


  КГБ-ДС персонала да са чули нещо за Местан и ДОСТ ? Така както са се захапали ДОСТ и ДПС, така са се захапали и АБВ и БСП, а иборите чукат на вратата ...
  Хахаха, бай Пешо, сипи още едно ... !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 35. 35 Профил на dma12587967
  dma12587967
  Рейтинг: 534 Неутрално

  Единственият начин да намалим влиянието на опитващи се да говорят български език политици, е да се въведе задължителното гласуване.

 36. 36 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 1917 Неутрално


  ГРЕШКА, НЕ ДОКЛАДВАМ ПОСТ 28 !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 37. 37 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 1723 Неутрално

  "Основният приоритет на ДПС днес е запазването на целостта и единството на партията. Това заяви в отчетния си доклад пред Деветата национална конференция на ДПС съпредседателят на ДПС Мустафа Карадайъ."

  Карадайъ говори хуморески. Не е в час. Или поне този , който му е написал речта.
  ДПС се разцепи на две половини. Да се говори за единство на партията или "опит за разцепление" е несериозно. То е факт. Кукловодите на Доган , които дърпат конците от Кремъл направиха това бързо, спешно, подплашено. Не можаха да изтърпят Местан дори за дни, а камо ли за месеци до поредната конференция , когато можеха да го свалят нормално и да го заменят с подходящия човек. Кукловодите играят ва банк. При това положение или се губи или се печели. Нещо се беше случило задкулисно , което остана в тайна. В случая ДПС и по-право кукловодите му изгубиха. ДПС никога повече няма да бъде тази водеща сила на балансьор, която да определя политиката на България. Политически Доган е похарчен. Ако България е арена на сблъсъка Путин - Ердоган, за сега Ердоган води с 1-0.

 38. 38 Профил на herbaltea
  herbaltea
  Рейтинг: 512 Неутрално

  Този защо не е в затвора за причиняване на средна телесна повреда на Октай Енимехмедов?
  Или всъщност забравих - прокуратурата я инструктират кой да обвинява от герп а те пък си партнират с дпс та затова няма повдигнато обвинение и съдебен процес.

 39. 39 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 1645 Неутрално

  Вас бай Мустафа също ви очаква небитието. Не си вършите работата, както трябва, а съм чувал,че руснаците правят много лоши неща на тези, които са взели пари от тях, а нищо не са свършили насреща. Не ви трябваше да ставате проводник на руски интереси, но за нас това е чудесно, ще се ускори процеса на разпад в гнилата ви , мафиотска структура.

 40. 40 Профил на the_flea
  the_flea
  Рейтинг: 1191 Любопитно

  До коментар [#37] от "tacheaux":


  [quote#37:"tacheaux"]Карадайъ говори хуморески. Не е в час. Или поне този , който му е написал речта. [/quote]
  Какво очакваш от председател за еднократна употреба...

  Истината НЕ Е въпрос на гледна точка! Истината е истинна! А е А!
 41. 41 Профил на SS
  SS
  Рейтинг: 2878 Весело

  До коментар [#12] от "Храбър":

  В най лошия случай в парламента ще има две Турски партии - едната с 10 другата с 20 дупетатаи с намалена тежест вместо една с 30 и голямо влияние !

  В добрия - Лютвито ще събере 3.9 % и ще гледа парламента през крив макарон - другите ще са в ъгъла !!!

 42. 42 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3623 Неутрално

  До коментар [#32] от "Мойше! Толкоз!!!":
  А не е ли по-правилно и по-добре да бъдат убедени хората какъв им е интереса?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 43. 43 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 3041 Неутрално

  Мустафата!
  Българите имаме много хубава поговорка.
  "Който копае гроб другиму сам пада в нещо".

  Не говоря за теб. За партията ти говоря. И сам знаеш, че гризнахте дръвцето. Турция ОФИЦИАЛНО ви отряза като рубладжии и НЕ турци. Нашите турци научиха най-после, че вие нито сте турци, нито сте мюсюлмани, а единствено ДС продажници. Лоши времена ви чакат.
  С болшевишка закалка няма да я докарате до добър за вас изход. И ако Местан/Павел успя да се скрие в турското посолство вие ще бягате в руското...., ако още имаме такова след три месеца.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 44. 44 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 3041 Неутрално

  До коментар [#41] от "SS":

  Нито една от двете не е турска.
  В парламента и сега няма турска партия.
  Тия са продукт на Кремъл, чрез ДС.
  И Атака сидерска е такава.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 45. 45 Профил на robotrop
  robotrop
  Рейтинг: 229 Неутрално

  [quote#44:"Росен (Путлер капут)"]Нито една от двете не е турска.
  В парламента и сега няма турска партия.
  Тия са продукт на Кремъл, чрез ДС.
  И Атака сидерска е такава. [/quote]

  Не може да си сериозен. Кремъл създал ДПС през 1990, когато се разпадаше СССР? Това противоречи на нормалната човешка логика.

 46. 46 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 3041 Неутрално

  До коментар [#45] от "robotrop":


  [quote#45:"robotrop"]Това противоречи на нормалната човешка логика[/quote]
  Кажи ми ЕДНО нещенце от комуноидно-болшевишкото минало и настояще, което да НЕ противоречи на нормалната логика.
  дпс си е ДС/Кремълски проект.
  За едно изказване ПРОТИВ Русия местан изгърмя, че даже и щяха да го убият. Логиката да повикаме? За Турция и ПРОТИВ Русия и това от турска партия и става проблем? Къде е логиката?

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 47. 47 Профил на pleven
  pleven
  Рейтинг: 232 Неутрално

  мекерета

  https://www.pleven.pro
 48. 48 Профил на robotrop
  robotrop
  Рейтинг: 229 Неутрално

  [quote#46:"Росен (Путлер капут)"]дпс си е ДС[/quote]

  Ами останалите партии какво са? Навсякъде има агенти на ДС. Значи всички партии за създадени от Кремъл. Това го казваш ти, не аз. Що така в ДПС си се вторачил изключително? Нещо не ми харесва такъв подход.

 49. 49 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4089 Любопитно

  Meко казано нагло изкаване.Както е казал Народът "Голяма дума не казвай,защото нищо не се знае в този живот" господине/другарю/Карадайъ-

 50. 50 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4089 Неутрално

  До коментар [#1] от "today":
  +++++++++++++++++++++++++++
  И аз се надявам това да го доживеем в близко бъдеще.ДПС е политически тумор,който унищожава нормалния политически жиовт у нас.

 51. 51 Профил на the_axel
  the_axel
  Рейтинг: 301 Неутрално

  И ДПС и ДОСТ са майстори в излъчване на любов към България ! Те са последователи на най- висшите християнски добродетели !

 52. 52 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 3041 Неутрално

  До коментар [#48] от "robotrop":


  [quote#48:"robotrop"]Що така в ДПС си се вторачил изключително?[/quote]
  Щото всички са бъркате, че е етническа партия, а тя...описах я...ДС креатура.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 53. 53 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 3041 Неутрално

  До коментар [#51] от "the_axel":

  Имат само една добродетел. Майка Русия да е добре.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 54. 54 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 3041 Неутрално

  Трябва да се допълни закона.
  За да си в управлението на партия трябва да полагаш изпит по български език и история.
  Тоя на снимката няма да ги вземе и двата изпита.
  Не че нещо, ама така ще им тровим живота.

  Сидеров примерно ще ги вземе изпитите, но и на него ще му измисля нещо непреодолимо.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 55. 55 Профил на robotrop
  robotrop
  Рейтинг: 229 Неутрално

  [quote#52:"Росен (Путлер капут)"]Щото всички са бъркате, че е етническа партия, а тя...описах я...ДС креатура. [/quote]

  Как реши, че се бъркам за етническата партия? Не съм споменавал нищо за етническа партия. Споменах, че във всички партии има бивши ДС агенти. Значи всички партии са креатури на Кремъл. Това е твоята логика, обаче я прилагаш само за ДПС. Пак ще питам - защо?

 56. 56 Профил на destino
  destino
  Рейтинг: 506 Весело

  [quote#5:"Alexander97"]
  Тежък акцент на небългарин! [/quote]

  В интерес на истината, той е помак, и не знае турски.
  Така за протокола.

 57. 57 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 3041 Неутрално

  До коментар [#55] от "robotrop":

  [quote#55:"robotrop"]Как реши, че се бъркам за етническата партия? Не съм споменавал нищо за етническа партия. [/quote]
  [quote#48:"robotrop"]Що така в ДПС си се вторачил изключително? Нещо не ми харесва такъв подход.
  [/quote]
  Това написа, на него акцентирам. То и ми е любимо. От шест години пиша това за дпс-оод.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 58. 58 Профил на robotrop
  robotrop
  Рейтинг: 229 Неутрално

  [quote#57:"Росен (Путлер капут)"]Това написа, на него акцентирам[/quote]

  Ами написах, че само в ДПС си се вторачил. Ти продължаваш да го правиш, вместо да отговориш на въпроса ми. Ще отговориш ли най-накрая или да се откажа? Явно е неудобен за теб.

 59. 59 Профил на Punka's
  Punka's
  Рейтинг: 284 Неутрално

  [quote#53:"Росен (Путлер капут)"]само една добродетел. Майка Русия да е добре. [/quote]
  Не човече тая партия гледа единствено и само те да са си добре в парламента ... Има няма от сумати време са там и не им се мърда , пък какво им пука за другите зимат заплатки , седят си по кабинетите , от време на време направят конгрес , нов лидер и така до края на света .От кабинета в колата , от колата в народното събрание и Обратно ,Пука Му на някой за нещо .Били Русофили , Били незнам си какви , чиновници ама ''тежки'' .

  Всичко, което може да се яде, е обект на властта.
 60. 60 Профил на Punka's
  Punka's
  Рейтинг: 284 Неутрално

  А и Стига плашите гаргите С това ДС тази структура отдавна не съществува

  Всичко, което може да се яде, е обект на властта.
 61. 61 Профил на k_
  k_
  Рейтинг: 2332 Неутрално

  До коментар [#13] от "today":
  Айде пак да повторим:
  В посока Москва - София от повече от 50г не е дошла нито една копейка.
  За нищо. Потокът на кинтите тече обратно от както са си инсталирали една потомствена шайка разбойници в органите за сигурност на държавата и управлението на България след Втората световна война. Срещу това те получават комисион.
  Когато се освети и разглоби тази шайкаджийска схема в служите за сигурност, прокуратура, съд, полиция тогава плъховете, вкл. и депесарските ще изчезнат за една нощ от терена.

 62. 62 Профил на трафоПОСТ
  трафоПОСТ
  Рейтинг: 571 Неутрално

  Много як избор, този дори не може да говори български. С него начело, ДПС ще стане още по-симпатична партия.

  „Ако целенасочено се опитате да се провалите и успеете, какво сте постигнали – успех или провал?“ Иво Иванов
 63. 63 Профил на spice
  spice
  Рейтинг: 272 Весело

  До коментар [#53] от "Росен (Путлер капут)":

  ++++! Викаш добруването на майката е на първо място!

  Никой не е вечен! Само вселената е с по-дълъг живот!Мъдростта от Spice
 64. 64 Профил на valtoro
  valtoro
  Рейтинг: 975 Неутрално

  ДПС ще пребъде , колкото на този
  цървул му е правилен българския !!!

 65. 65 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8698 Неутрално

  Този колко години ще ни къса нервите.

 66. 66 Профил на today
  today
  Рейтинг: 938 Неутрално

  [quote#44:"Росен (Путлер капут)"]Тия са продукт на Кремъл, чрез ДС. [/quote]
  ДПС си бяха финансирани от Турция, ама после "обърнаха резбата".

  Борбата с корупцията в България е като риболова по Discovery. Хващат ги, показват ги, и ги пускат!
 67. 67 Профил на ppopov_67
  ppopov_67
  Рейтинг: 844 Неутрално

  Какво е общото между ГРОБ, БСП, ДПС, АБВ и ПФ?
  Отговор: ДС

 68. 68 Профил на Punka's
  Punka's
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Сега Езика На Омразата Е Виновен

  Всичко, което може да се яде, е обект на властта.
 69. 69 Профил на Punka's
  Punka's
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Аз СЪМ ЗА Езика На Омразата

  Всичко, което може да се яде, е обект на властта.
 70. 70 Профил на Punka's
  Punka's
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Аз Съм За Езика На Омразата
  Говорете Езика На Омразата

  Всичко, което може да се яде, е обект на властта.
 71. 71 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 3396 Неутрално

  Лидерът е много проЗД.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK