Сидеров с ирония към управляващите: Сдобрете се, за всеки има по една митници и по един обществен договор

Волен Сидеров

© Анелия Николова, Дни на предизвикателствата

Волен СидеровСтойте си там, подкрепяйте си стабилното и успешно управление, защото до по-стабилно и успешно няма да се домогнете." Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров в декларация за началото на новата парламентарна сесия.


"В последно време отсъствах за малко и какво се случва - малко да отсъствам и започвате да се карате и да бутате управлението. Недейте така, това са безсмислени действия", каза Сидеров, който от месеци не е идвал на работа в парламента.


Как ще сваляте едно правителство, за което толкова пари бяха хвърлени. Това бяха млади, умни, красиви, ранобудни с павета в ръка и всичко това да го хвърлим на вятъра, обърна се той към "опитните политици, които даже и президенти бяха". Не може така, затова станах дойдох, макар и с неприязън, защото тази сграда е върху турски гробища, както знаете, оплака се Сидеров.
Призова АБВ, които отказаха да направят изявление, да се вразумят и да не бутат управлението.


"Само си спомнете г-н Сорос колко пари даде, да не ги бере по клоните, изкарва ги с тежък труд и пот на челото, даде толкова милиони за Софийския майдан... Толкова ангажименти имаше, толкова протестни мрежи се организираха, толкова вувузели... И сега това да падне, за да отидем какво към нестабилност... Я си помислете, съуправляващите, започнали сте сделки, да ги зарежете и да дойде някой... Затова вземете се сдобрете, разберете се, виждам, че натам отиват нещата - за всеки има по една митница, по един обществен договор. Искате да изплашите премиера, но най-много да го изнервите и да ви прати на предсрочни избори... ще оставите цели семейства, които сте назначили, без работа, чистичките ви ще уволнят...", продължи Сидеров.


Той се обърна и към "мераклиите да изчегъртат ДПС" от Патриотичния фронт и ги обвини, че с предложенията си ца гласуването в чужбина само заздравяват ДПС, защото ги мобилизират 100%. Изборите ще се проведат от край до край и с пълно участие в Турция, доабви той.


Стойте, си довършете си работата и без друго на България й остават още малко години, после няма да има нужда от Изборен кодекс, щото валиите ги назначава султанът, не се избират, каза още Сидеров. Започнали сте едно дело за довършване на мандата и на България, довършете ги, завърши ироничното си изказване лидерът на "Атака".


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK