Шефът на Софийската градска прокуратура подаде оставка (допълнена)

Христо Динев

© Надежда Чипева, Капитал

Христо ДиневХристо Динев, шеф на Софийската градска прокуратура, е депозирал оставка, съобщиха източници от Висшия съдебен съвет.


Динев бе назначен на ръководния пост на ключовата Софийска градска прокуратура, която преследва нарушения, злоупотреба с власт, корупция по високите етажи на властта и лицата с имунитет, през януари 2014. А шеметното му издигане, след като бе изкарал само 8 месеца като шеф на Софийската районна прокуратура, се свързва с протекцията на главния прокурор Сотир Цацаров.


Оставката на Динев идва в навечерието на външната експертиза на прокуратурата, която чуждестранни прокурори трябва да извършат като експертна помощ от страна на ЕК. Пак днес дойде съобщението от Министерството на правосъдието, че визитата на прокурорите се отлага с няколко седмици.
Румяна Арнаудова, говорител на главния прокурор: "Лични и здравословни причини"


С лични и здравословни причини обясни оставката в отговор на журналистически въпроси говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. Тя уточни, че Динев подава оставка от административния ръководен пост, а не от прокуратурата. Запитана дали има връзка оставката с предстоящата експертиза на прокуратурата от ЕК, Арнаудова каза - "не ме карайте да правя предположения, не мога да кажа такова нещо, хващате ме неподготвена".


От един ръководен пост на друг


При избора на Христо Динев (януари 2014) членове на ВСС, сред които представляващият тогава съвета Соня Найденова, посочиха, че не бива да се преминава от един ръководен пост на друг без да е доказал качествата си кандидатът на предишната ръководна длъжност. Динев беше избран 8 месеца по-рано за шеф на Софийската районна прокуратура и мнозина се изненадаха, че се кандидатира след толкова кратък шефски период за ръководния пост в най-важната прокуратура. Въпреки това Динев събра мнозинство от 16 кадровици, обичайно подкрепящи кадровите предложения на главния прокурор, а шефът на Етичната комисия Ясен Тодоров и председателят на Върховния административен съд Георги Колев дадоха твърда подкрепа за него по време на обсъждането.


Гафове, изпълнение на поръчки и отказ на информация белязаха "времето" на Христо Динев


Обвинението към трима души през юни 2014 за подготовка на убийство на Делян Пеевски, което изигра роля само на акомпанимент в офанзивата срещу КТБ и Цветан Василев и естествено бе обявено за грешка впоследствие, се откроява най-ярко сред активите на ръководената от Динев СГП.


Преди това - проверката срещу президента Росен Плевнелиев, отговорността за която Цацаров прехвърли на ДАНС и СГП, а Динев жертвоготовно прие, че е допусната грешка от негови подчинени, които уж щяха да бъдат санкционирани, но не бяха, поне не беше оповестено.


Изчезването на тефтерите с инициалите на висши политици и на "ДП" по делото срещу бившия шеф на Комисията за конфликт на интереси Филип Златанов, което се разследваше от подчинения пряко на Динев прочут шеф на Столичиня следствен отдел Пепи Еврото - изчезването на тефтерите като писмени доказателства остава също в биографията на Динев, който уж беше разпоредил проверка на следователя, завършила без резултат.


Друг актив на Христо Динев бе отказът на информация за дейността на следователя Делян Пеевски.


През 2015 бившият правосъден министър Христо Иванов поиска от ВСС да образува дисциплинарно производство срещу Христо Динев и прокурорката от СГП Боряна Бецова. Мотивътна министъра - че е допуснато да изтече давността за търсене на наказателна отговорност от бившия министър Иван Данов и че шефът Динев е забавил разпределението на сигнала, а след това и не е упражнил контрол върху подчинената си за срочно решаване на преписката. ВСС тогава отхвърли предложението на Христо Иванов за дисциплинарна проверка на градския прокурор.


Шефът на СГП не решава сам в йерархичната прокуратура, затова оставката поставя въпроси


Каквито и поръчки да е изпълнявал шефът на СГП, те не са поставяни от него без знанието на главния прокурор, категорични са всички наблюдатели на практиката в прокуратурата.


СГП, както многократно е подчертавано, е ключова прокураутура заради обхвата на нейните функции и поради това оставка на нейн шеф е събитие натоварено с мащабно значение и пораждащо маса въпроси за реалните причини за оставката.


Припомняме, че досега оставка от този пост е подадена само от Николай Кокинов през 2013, след като гръмна записът със скандалното съдържание на разговора от Банкя, в който той съветва Мирослав Найденов как да си облекчи съдбата по заведено дело в СГП и същевременно казва на Бойко Борисов "Ти си го избра" - визирайки избора на главния покурор Сотир Цацаров.


Засега наред с личните и здравословни причини още две хипотези се заформят за оставката на Динев.


Източници от съдебната власт и от политическите среди


свързват оставката с предстоящата експертиза от чуждестранни прокурори


които заедно с експерти от ЕК трябваше да направят анализ на структурния и функционален модел на прокуратурата, а също и да анализират някои конкретни дела. А конкретните дела с висок обществен интерес, за които се предполага че от ЕК се интересуват, са именно в СГП. Междувременно бе отложена мисията на прокурорите за няколко седмици и точно тогава дойде вестта за оставката на Христо Динев. В тази ситуация оставката е с ярък сценичен ефект, който осигурява виновник за проблемите в невралгичната прокуратура и играе ролята на вземане на най-сериозни мерки.


Втората хипотеза - неразбирателство с ръководството на прокуратурата


е представена в сайта "Правен свят". От месеци се говори, че той ще напусне поста заради неразбирателство с ръководството на прокуратурата, пише сайтът.


В полза на тази хипотеза е цялостната проверка, която главният прокурор нареди да се извърши в СГП през есента на 2015, но резултатите не бяха оповестени. Мотивът за проверката - "направени констатации за неефективно упражнено ръководство и контрол върху досъдебни производства с предмет корупционни престъпления и престъпления по чл.123 (убийство по непредпазливост - бел.ред.)"


Има и трета хипотеза


- че Динев се е уплашил и отказал да изпълни прекалено сериозна поръчка от най-високо.
Ако в тази хипотеза има нещо вярно, няма пречка проблемът да бъде бързо решен от главния прокурор, коментират кадровици, тъй като в прокурорската колегия на ВСС неговото влияние е гарантирано. И на мястото на Динев да бъде поставен по-смел и по-способен изпълнител на поръчки "от високо".


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (76)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на danid
  danid
  Рейтинг: 561 Весело

  Земетресение в редиците на прокуратурата?

 2. 2 Профил на deep_water
  deep_water
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Опа, нещо се гласи тук.

 3. 3 Профил на Депутат 241
  Депутат 241
  Рейтинг: 2481 Неутрално

  Първо плъховете напускат потъващия кораб на цацаратурата...

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 4. 4 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 1817 Неутрално
 5. 5 Профил на event_horizon
  event_horizon
  Рейтинг: 898 Неутрално

  А Иво Андонов разрешил ли му е да напуска влака

 6. 6 Профил на zidane
  zidane
  Рейтинг: 691 Весело

  такива неща се коментират кратко: "а! ко? кой? аа, ясно!"...

 7. 7 Профил на Paris Hilton
  Paris Hilton
  Рейтинг: 327 Весело

  Всичките добре охранени...

 8. 8 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4898 Весело

  Мотивите за оставка сигурно са - "по семейни причини"!

  Стената на срама: Топ 10 на руските тролове във Форума - von_seeckt, Шопов, Julian Mall, Nada Tomba, WWW, Taiga, Нормален гланц, Али Ибн Абдул Обстул Бей, Divi filius, qwerty 500....
 9. 9 Профил на subaru
  subaru
  Рейтинг: 405 Неутрално
 10. 10 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1052 Любопитно

  Този ли е определен да "опере пешкира"?

  А Цацата ще продължи да заговява

 11. 11 Профил на mavricii.plovdiv
  mavricii.plovdiv
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Чакай ве човек,хората от Европа още не са започнали работа,спокойно,може да не Ви гепят!

 12. 12 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 3681 Неутрално

  Надежда Чипева може да получи международна награда за тази фотография.
  Човека изглежда най-невинния на света!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 13. 13 Профил на BG Territory
  BG Territory
  Рейтинг: 1812 Неутрално

  Нищо особено не е станало.
  Другарят е освободен "поради преминаване на друга отговорна длъжност".
  Не възлагайте кой знае какви надежди на външните експерти. Ще дойдат, ще поседят, даже може и препоръки да отправят и... всичко ще продължи по старому. Желязната система на цаЦАРа, Баце и Прасчо е непробиваема и бронебойни патрони за нея няма открити, няма открити. Разполагат и с 204 депутати в НС - бетон!

  A lie can run round the world before the truth has got its boots on. Terry Pratchett
 14. 14 Профил на ivanof
  *****
  Любопитно

  Хммм ... В навечерието на последния епизод на "Под прикритие". Тука има нещо.

 15. 15 Профил на пустиняк
  пустиняк
  Рейтинг: 1051 Весело

  Добро начало! Сега ако и цацата излезе в болнични ще допусна, че нещо би могло да се случи в тази сфера...

  Чайка - вожд и учител на Цацаров & Гешев. "Русия е наш враг и окупатор. Управляваната от нея пета колона вероятно днес може да бъде по-опасна и от открита агресия." Саломе Зурабишвили, президент на Грузия
 16. 16 Профил на edin drug
  edin drug
  Рейтинг: 2386 Неутрално

  До коментар [#13] от "BG Stability":

  веднага да му дадат 20 заплати и снимка с партийния секретар пред знамето ,ура другари

 17. 17 Профил на Индивидуален паметник на културата
  Индивидуален паметник на културата
  Рейтинг: 683 Весело

  Имаше нещо за плъховете и напускането на потъващия кораб...

  Само Цар Плъх е възтежичък и ще му бъде малко трудно

  Мечтая за България, в която пожарникарите са просто пожарникари.
 18. 18 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 979 Неутрално

  Трябват серия от оставки!

 19. 19 Профил на Миша
  Миша
  Рейтинг: 838 Весело

  До коментар [#7] от "parishilton":

  ЛаФката в прокуратурата е добре заредена с апетитни неща. Не може да се спреш. Човешкинка.

  Миша
 20. 20 Профил на Имоция
  Имоция
  Рейтинг: 1778 Весело

  Вайй... Ам сега?! Да чакаме верижна реакция по цялата структура на "демократичния централизъм" на българската пROCK-"УРА"туря.

  Хем съм лош съветник, хем предизвиквам отвращение, хем заради мен живеят. Що е то? И още нещо, Слафчо, има! Имоция басма ни цепи, ни тъче на къв дъй стан... за разлика от тебе!
 21. 21 Профил на За европейските граждани ГЕРБ e БСП
  За европейските граждани ГЕРБ e БСП
  Рейтинг: 531 Весело

  До коментар [#4] от "galapagas":

  По-малките "прокурори" може да напускат.
  Но Цацаров не може - той крепи "стабилността' и че неделима част от "евриопейското развитие" на ГЕРБавите.
  Нали затова "си го избра" СИЙКаджиският "охранител" за така наречен главен "прокурор"!

  Прост охранител в СИК не било мутра,а професия? От такова КОЙ направи премиер,а пък от БКП - ГЕРБ/БСП/ДпС! Борисов:Вие сте прости и аз съм прост - разбираме се.
 22. 22 Профил на Georgi Yordanov
  Georgi Yordanov
  Рейтинг: 672 Неутрално

  ... дали няма да има целоКупен „отвод“ .. опаааа.. - „оТставки“ на безпристрастните, неподкупни, обективни, високоморални блюстители на реда и съдебната, политическа, държавна и пр.... системи ...

  .... май, нещо съм се размечтал

  Да правим каквото трябва, пък да става каквото ще!
 23. 23 Профил на pro_bono
  pro_bono
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Има две версии,или нещо се е компрометирал и вече е неудобен, или морала се е събудил.Първата е обаче много по-вероятна....

 24. 24 Профил на За европейските граждани ГЕРБ e БСП
  За европейските граждани ГЕРБ e БСП
  Рейтинг: 531 Весело

  До коментар [#18] от "balkantourist":

  Трябва серия от присъди за препятстване на правосъдието!
  Айде, време е за Румънски "съдебен сценарии" и в България!!

  Прост охранител в СИК не било мутра,а професия? От такова КОЙ направи премиер,а пък от БКП - ГЕРБ/БСП/ДпС! Борисов:Вие сте прости и аз съм прост - разбираме се.
 25. 25 Профил на penchoo
  penchoo
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Този от снимката ли е изтеглил "късата клечка" и трябва да изгори за да свети прокуратурата в досегашният си блясък? Значи каквото и да открият западните прокурори, тоя охраненият ще е виновен!

 26. 26 Профил на quatro_4x3
  quatro_4x3
  Рейтинг: 1023 Неутрално

  [quote#13:"BG Stability"]Другарят е освободен "поради преминаване на друга отговорна длъжност". [/quote]

  Ако го местят не е необходимо да подава оставка.

  РУСОФИЛЪТ Е СЪВРЕМЕННИЯТ АНАЛОГ НА ТУРКОФИЛА ПРЕЗ ТУРСКОТО РОБСТВО.
 27. 27 Профил на silverhead
  silverhead
  Рейтинг: 450 Весело
 28. 28 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 8763 Весело

  До коментар [#17] от "Индивидуален паметник на културата":

  Интересно, чè не си спомням прокурор от по-новото поколение, който да не е със загладен косъм и поне двойна гушка....

  karabastun1@abv.bg
 29. 29 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 3273 Неутрално

  Аха, явно това е част от недовършената техническа работа, дето имала да се довърши, та да дойде прокурорски одит от ЕС.

  Доброто е заразно
 30. 30 Профил на Дундурук
  Дундурук
  Рейтинг: 505 Неутрално

  Само за корумпирана физиономия му давам на тоя 10 години.

 31. 31 Профил на BG Territory
  BG Territory
  Рейтинг: 1812 Весело

  До коментар [#26] от "quatro_4x3":

  Мдам, по-младите сигурно не знаят, а старите вероятно вече са забравили, но така се съобщаваше по бай тошово време, когато някой отговорен другар нещо сгазеше лука и се наложеше да бъде спешно потопен.

  A lie can run round the world before the truth has got its boots on. Terry Pratchett
 32. 32 Профил на Индивидуален паметник на културата
  Индивидуален паметник на културата
  Рейтинг: 683 Неутрално

  До коментар [#28] от "karabastun":
  [quote#28:"karabastun"]Интересно, чè не си спомням прокурор от по-новото поколение, който да не е със загладен косъм и поне двойна гушка....[/quote]
  Жертви на професията. Ти да не мислиш, че е лесно на софри, хапки сръбки...
  Я пробвай една година с 200 банкета, работни вечери и обикновени софри...

  Мечтая за България, в която пожарникарите са просто пожарникари.
 33. 33 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 3615 Неутрално

  Дано това да бъде началото на серия добри новини....

  ГЕРБ е ДПС-то на етническите българи.
 34. 34 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 2014 Весело

  Тези действащи магистрати от ЕС ги започнаха дистанционно.
  Требе си и со малце кютек.
  ========
  Оставката на Динев идва в навечерието на външната експертиза на прокуратурата, която чуждестранни прокурори трябва да извършат като експертна помощ от страна на ЕК. Пак днес дойде съобщението от Министерството на правосъдието, че визитата на прокурорите се отлага с няколко седмици.
  ========

  "Светът няма да бъде разрушен от тези, дето вършат зло, а от тези, дето ги наблюдават без да направят нещо по въпроса" Алберт Айнщайн.
 35. 35 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1349 Неутрално

  " А шеметното му издигане, след като бе изкарал само 8 месеца като шеф на Софийската районна прокуратура, се свързва с протекцията на главния прокурор Сотир Цацаров."

  Най-голямата язва в България е прокуратурата начело с главния си ръководител

 36. 36 Профил на Коки
  Коки
  Рейтинг: 561 Неутрално

  Комунетата се местят от една отговорна работа на друга...

 37. 37 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2020 Неутрално

  Всички едни такива...облоглави, заоблени като речни камъни. Тоя, говорителят, главният...

  Да твърдиш, че ГЕРБ е алтернатива на БСП е като да мислиш, че диарията е алтернатива на запека.
 38. 38 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4640 Весело

  Една малка цаца която един ден може да стане и голяма!

  klimentm
 39. 39 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  При ОПАСНОСТ гущера къса от опашката си господин Цацаров.

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 40. 40 Профил на xflood
  xflood
  Рейтинг: 1072 Неутрално

  Като разбрал за проверката от ЕК и изведнъж не се почувствал добре човека, какво му се смеете толкова..

  Fail with honour then succeed by fraud
 41. 41 Профил на Chavo64
  Chavo64
  Рейтинг: 395 Неутрално

  То хубаво един такъв се маха, но кой знае какъв ще сложат. Нали Кокинов се махна, и кого сложиха?! Голямо блато е там и "Авгиеви обори. Кой ли ще ги изрине?!

  chavo64
 42. 42 Профил на m_todorov
  m_todorov
  Рейтинг: 688 Весело

  Като го гледам е ходещ инфаркт. Така, че по-добре..по-малко стрес.

 43. 43 Профил на dolna4erti4ka
  dolna4erti4ka
  Рейтинг: 1224 Неутрално

  Майтапи-европейските прокурори да направят още едно две фалшиви идвания-току виж прокуратурата се очисти от още 3-4 "зрънца".Само като се чуе че идват и почват да режат гнилото.

 44. 44 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 3688 Неутрално

  Реформа няма, нещата са същите, който и да го назначат, нищо няма да се промени

 45. 45 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 3688 Неутрално

  [quote#43:"dolna4erti4ka"]Майтапи-европейските прокурори да направят още едно две фалшиви идвания-току виж прокуратурата се очисти от още 3-4 "зрънца".[/quote]
  И какво от това? Няма по-голяма глупост от това все да се търси кристално честен, неподкупен и т.н. Такива хора няма. Необходими са ясни и конкретни правила, и всеки да ги спазва. В противен случай се спазва само това, което се казва отгоре.

 46. 46 Профил на glog
  glog
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Представя ни се за коментар статия, в която има три хипотези, и нищо доказано. Е, какво да обсъждаме ние? Недоказаните хипотези на автора ли?

  Макар че дори само скандалът с изгубените уж тефтерчета да е достатъчен,за да му се иска или той сам да си подаде оставката.

 47. 47 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 2223 Любопитно

  яяя, глей ти колко лесно било да си препереш имиджа... и цацаратурката вече нема нищо общо ни с Костинброд, ни с КТБ, Пееф, тефтерчетата и останалите свинщинки нали... другаря Цацаров, Златанова и Бъчварова верно се се засилили да приключат прасовъдната реформа, м

 48. 48 Профил на lechevalier
  lechevalier
  Рейтинг: 697 Неутрално

  Един ден ще има възмездие за мерзавците, които лъжат и вършат престъпления пред очите на целия народ!

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 49. 49 Профил на Книжовник
  Книжовник
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Някой май няма да спи тази вечер...

 50. 50 Профил на Федор Езерский
  Федор Езерский
  Рейтинг: 930 Неутрално

  Да знаете, че тук е намесена дългата ръка на Недялко Недялков и Пеевски. Просто днес като загубиха делото срещу г-н Прокопиев и почнаха да хвърчат глави

 51. 51 Профил на Lady Zeppelin
  Lady Zeppelin
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  "Оставката на Динев идва в навечерието на външната експертиза на прокуратурата, която чуждестранни прокурори трябва да извършат като експертна помощ от страна на ЕК. "
  Май чуждестранната проверка няма да е съвсем безболезнена за нашата прокуратура.

  Je suis Charlie. Fluctuat nec mergitur.
 52. 52 Профил на 4itatel
  4itatel
  Рейтинг: 477 Неутрално

  Искам и Цацаров да подаде оставка, пък дори и по здравословни причини!

  4itatel
 53. 53 Профил на Lamento
  Lamento
  Рейтинг: 229 Разстроено

  Дори само снимката на този човек е достатъчна, за да си наясно, че няма как да "преследва нарушения, злоупотреба с власт, корупция по високите етажи на властта и лицата с имунитет".
  Този човек се е родил подставен, родил се е да върши нечии заръки...

  Комунизъм или смърт!......Каква е разликата?!?
 54. 54 Профил на gl_avatar
  gl_avatar
  Рейтинг: 631 Неутрално

  #Кой страхува пишман обвинителите?

 55. 55 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8843 Неутрално

  Сега какво, остана да си гадаем, защо си е подал оставката.
  Аз залагам на третата хипотеза. Малко уплашен ми се вижда.

 56. 56 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2576 Неутрално

  “Арнаудова каза - “ ...хващате ме неподготвена”

  Това е недопустима изцепка за говорител на когото и да било!

  I Want To Believe
 57. 57 Профил на angeles
  angeles
  Рейтинг: 991 Неутрално

  До коментар [#48] от "lechevalier":
  Кога това????????Поколения минаха,каним се като гладен на сра...е,и т.н.

 58. 58 Профил на antropos
  antropos
  Рейтинг: 568 Неутрално

  До коментар [#11] от "mavricii.plovdiv":Няма такъв шанс и човекО си го знае! Опира пешкира, така или иначе!

  Sic transit..
 59. 59 Профил на Вели
  Вели
  Рейтинг: 1050 Неутрално

  Ха, та този с това СВ е готов за Главен прокурор ....

 60. 60 Профил на chinaski
  chinaski
  Рейтинг: 379 Неутрално

  На този само като се проследи какво е свършил /или по-скоро - какво не е свършил!/ и става ясно, че е поставен там, не за да върши работа, а да слуша какво му се казва от по-високите етажи.
  Ей такива спъват през всичките години развитието на всички ни.

 61. 61 Профил на Репей
  Репей
  Рейтинг: 400 Весело

  Много сте светнали с жълто тук бре! А един главен прокурор чете ли, чете....

  (настроение: недотам весело)

  Тук вече банват и със задна дата: "Вашият достъп до форумите на Икономедиа е автоматично ограничен за 24 часа (до 12:05 часа на 18 Мар)."
 62. 62 Профил на роджър
  роджър
  Рейтинг: 948 Неутрално

  [quote#28:"karabastun"]Интересно, чè не си спомням прокурор от по-новото поколение, който да не е със загладен косъм и поне двойна гушка.... [/quote]
  Интересно - Кокинов, Сарафов ... а дали помниш "дебелаците" Филчев, Велчев ?
  Дали познаваш поне един прокурор изобщо ?

  https://www.youtube.com/watch?v=7wBkJ8oIvRg
 63. 63 Профил на Корки
  Корки
  Рейтинг: 2512 Неутрално

  На 23 май е загинал един от сюнгерите на прокуратурата (наркопласьор с висящи разследвания), може и това да е причината.

  Свободата е възможноста сам да си наложиш дисциплина, преди да са ти я наложили други.
 64. 64 Профил на yorddj
  yorddj
  Рейтинг: 934 Неутрално

  Леко раздвижване в блатото.

 65. 65 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 3940 Любопитно

  МОЧА имени Лелина

  Точно преди отложения десант на Евросъюзнически прокурори?

  До коментар [#1] от "danid":

  Земетресение в редиците на прокуратурата?

 66. 66 Профил на Бай Стоен
  Бай Стоен
  Рейтинг: 486 Неутрално

  До коментар [#5] от "event_horizon":

  Сега да не го прегази влакът?!

  st-impex.com
 67. 67 Профил на Veli
  Veli
  Рейтинг: 395 Любопитно

  До коментар [#11] от "mavricii.plovdiv": Сигурно, за да получи 20 те заплати. При дисциплинарно уволнение няма да ги получи.

 68. 68 Профил на Хелиана
  Хелиана
  Рейтинг: 839 Неутрално

  [quote#25:"penchoo"] Значи каквото и да открият западните прокурори, тоя охраненият ще е виновен! [/quote]
  Това може да бъде само заключението на някои студенти 1ва година. Един опитен разследващ няма да го заблудиш с малко прашец в очите. Как си представяш да убедиш един западен прокурор, че цялата ти съдебна система е компрометирана от една-единствена гнила круша? Това само нашите малоумници могат да го измислят, защото сигурно предполагат, че и останалият свят се състои от малоумници като тях.

 69. 69 Профил на о сандо
  о сандо
  Рейтинг: 1544 Весело

  ... пора (самое время) заходить сюда батальон "Айдар"... горячая точка - "болгарское" Поморые!

  САВЧЕНКО НА ВОЛЕ!

  (смерть кацапом!)

  В Киеве "утилизировали" памятника "Хероев ЧК"... хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

  "Каменный век закончился не потому, что закончились камни" Г. Греф
 70. 70 Профил на о сандо
  о сандо
  Рейтинг: 1544 Неутрално

  иииии, даааа, бре(й)... само да Ви спомена! (за едното Улеснение на Иликтуратя)... има една единствена възможна Президентска Двойка, неподвластна на КомпромисиТьЕ!!!!

  Представям Ви... Поли Генова и О_Сандо ... "Ако е Престъпление да Обичаш България, то Аз съм Престъпник!!!!"


  https://www.youtube.com/watch?v=yKsNfccUTuk

  "Каменный век закончился не потому, что закончились камни" Г. Греф
 71. 71 Профил на о сандо
  о сандо
  Рейтинг: 1544 Неутрално

  До коментар [#13] от "BG Stability":

  .... точно ПЪК ти ли бре, ще ме Убедиш, че е "непробиваемо"... и кво стана със "соц. лагера" и т.н. ... е да, карат го (западняците" по "безкръвния начин".... (в перекосе сталина-путена)  *учите мат(ь)част............. хахахахахахахаха

  "Каменный век закончился не потому, что закончились камни" Г. Греф
 72. 72 Профил на о сандо
  о сандо
  Рейтинг: 1544 Весело

  [quote#9:"subaru"]Местан, Доган. [/quote]


  а ти бе тупан, какво "тупкаш" (патриотично)... и "у место" дет'викаше баба ми...


  хахахахахаха

  "Каменный век закончился не потому, что закончились камни" Г. Греф
 73. 73 Профил на proza
  proza
  Рейтинг: 1148 Неутрално

  Има нещо гнило в тази съдебна система и те го доказват ежедневно. Тази тяхна прословута независимост, която си е чиста зависимост и тази тяхна безпристрастност, която си е направо пристрастие, вече са ни втръснали до болка. Докато не се изринат изцяло там авгиевите обори и да дойдат нови, честни хора, тази клоака ще продължава да вони.

 74. 74 Профил на Миро
  Миро
  Рейтинг: 450 Гневно

  Тоя доста поръчки изпълни, време е за следващия да почне на чисто....да изпълнява поръчки!

  другари комунисти (БСП, АБВ, ГЕРБ, учени, патриоти руски и друга ДС измет!), пътят на България в 21 век не е пътят на Путин! Това е България, не Задунайская!
 75. 75 Профил на linard
  linard
  Рейтинг: 700 Неутрално

  Започва да става горещо, две огнища в системата точно преди проверката от ЕС.

 76. 76 Профил на Ivan Jontchev
  Ivan Jontchev
  Рейтинг: 236 Неутрално

  Много престъпници в тази прокуратура,всички трябва да изчезнат от там. Христо Иванов беше много прав

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK