БСП търси общ фронт за опозиция на ГЕРБ

Членовете на ръководството ще поднесат цветя пред паметника на Димитър Благоев, след което ще заседават в Регионалния исторически музей.

© Пресцентър на БСП

Членовете на ръководството ще поднесат цветя пред паметника на Димитър Благоев, след което ще заседават в Регионалния исторически музей.БСП започва незабавни разговори с ръководствата на другите опозиционни партии в парламента и местната власт за общ фронт - опозиция на ГЕРБ, както и обща подкрепа за такава политика. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в Благоевград, където беше изнесеното заседание на Изпълнителното бюро на партията.


Нинова подчерта, цитирана от пресцентъра си, че не става въпрос за създаване на съюзи, а за подкрепа за политики - общи опозиционни действия срещу правителството на Бойко Борисов и търсене на съюзници за алтернативните предложения.


Следобед започват срещите на членовете на партийното ръководство с общинските съвети на партията по места.

© Пресцентър на БСП

Следобед започват срещите на членовете на партийното ръководство с общинските съвети на партията по места.
Тя обяви, че БСП ще внесе няколко закона за връщане на държавата в икономиката и за ролята на социалната държава. Нинова обясни, че става въпрос за антимонополно законодателство, защита на дребния земеделски производител и потребителите, защита на малкия и средния бизнес, като целта е да се осигури работеща икономика, която да гарантира приходи, които да служат за развитие на социалната политика.


"Ще внесем до края на тази сесия два законопроекта. Единият е за управлението на държавните дружества и държавната собственост. Отделяне на това управление от партийните квоти и политическите назначения. Създаване на условия тези дружества да се развиват, да увеличават възможностите за производство в България и да се спре приватизацията и концесионирането, въобще десните действия в икономиката", обясни Нинова. По думите й вторият закон е за създаване на държавно предприятие в земеделието, което да изкупува продукция от дребни производители, да я преработва, да продава и да гарантира пазари, тържища и борси, на които всеки земеделски производител да може да продава продукцията си, като помага за нейната реализация.


Нинова обяви, че през септември от левицата ще внесе още два такива законопроекта и на база на тези политики, ще бъдат поканени всички опозиционни партии.


Лидерът на БСП посочи, че част от промяната в партията е ръководството да обиколи страната, да се дадат сили и стимул на структурите на БСП за опозиционност и на местно равнище, както и да се решат организационните проблеми. "Навсякъде ще прилагаме еднакъв подход за организационно укрепване. По думите й голямата цел е мобилизацията на партията – организационно, като опозиция, като алтернатива на това управление, подготовка за президентски и предсрочни парламентарни избори.


Нинова обяви, че в събота предстои заседание на Националния съвет на партията, на което ще се обсъди приемане на решение за вътрешнопартийно допитване по темата за президентската кандидатура. Тя обясни, че ако се приеме провеждането на такова допитване, вътре няма да има имена, а въпросите ще са принципни. "Ако отговорът на партията е за широка лява кандидатура, ще поканим на разговор всички вляво, за да търсим обща лява двойка, зад която да застанат и хора извън БСП", добави тя. Според нея, ако мнението е за тясно партийна кандидатура, партията има процедура за това.


Председателят на БСП Корнелия Нинова дава пресконференция заедно с Илияна Йотова и Костадин Паскалев, сочени за бъдещи нейни заместници в партията. На президиума е и депутатът Кирил Добрев, също член на Изпълнителното бюро на БСП, сочен за организационен секретар на партията (вляво).

© Пресцентър на БСП

Председателят на БСП Корнелия Нинова дава пресконференция заедно с Илияна Йотова и Костадин Паскалев, сочени за бъдещи нейни заместници в партията. На президиума е и депутатът Кирил Добрев, също член на Изпълнителното бюро на БСП, сочен за организационен секретар на партията (вляво).


Този мандат на Народното събрание е изчерпан, то има едва една четвърт подкрепа, заяви евродепутатът Илияна Йотова. Тя посочи, че коалицията с това плаващо мнозинство, с тази агония всеки път да се правят компромиси да мине едно или друго решение, не са желани вече от българския народ. Това заяви евродепутатът от БСП/ПЕС и член на ИБ на партията Илияна Йотова.


Тя допълни, че не знае точно кога ще са предсрочните избори, но според нея България изключително много губи от европейското си присъствие в момента именно заради нерешителността на управлението. "Ако ме питате с днешна дата, каква е позицията на българското правителство за либерализцията, примерно на визите за турски граждани, отговорът ми е "никаква", коментира Йотова.


По думите й така стои и въпросът за ангажиментите ни по охрана на границите. "Не може едно сериозно правителство да реагира по начин, по който реагира онзи ден на границата. Моята информация сочи, че не става дума за заблуда на бежанци, а за организирана престъпност, канали, с които правителството трудно се справя", каза още Йотова. Тя заяви, че премиерът Борисов предпочита да води сам политика по тези въпроси, защото поема ангажименти, които не са в интерес на България.

Ключови думи към статията:

Коментари (132)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на pro_bono
  pro_bono
  Рейтинг: 232 Неутрално

  Aми ето ги-Гоце,Атака,ДПС все чудесни партньори.....

 2. 2 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 989 Неутрално

  Фронт, битки, победи - само такива неща са им в главите на комундетата.

  The best way to predict the future is to invent it.
 3. 3 Профил на qwertqwert
  qwertqwert
  Рейтинг: 897 Неутрално

  БСП започва незабавни разговори с ръководствата на другите опозиционни партии в парламента
  -------------------------------------
  Я, Корнелия щяла да кани Раданчо на раздумка

  След като мъж може да се жени за мъж, що пък двама братя да не се оженят?
 4. 4 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 989 Неутрално

  Сега БСП ще трябва да отвори фронт срещу АБВ и Атака са все по-намаляващия вот от чугуни. Вчерашната "закачка" в Правец беше точно това.

  The best way to predict the future is to invent it.
 5. 5 Профил на theanalyser
  theanalyser
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Я Раданчо, само че може да си вкара некой автогол, от време на време забравя от кой отбор е. Може и местанчо, ама той пък има други проблеми с идентичността, бърка и държавите...

 6. 6 Профил на Long One
  Long One
  Рейтинг: 583 Неутрално

  Ха-ха-ха!

  "We dance like marionettes, Swaying to the symphony... Of destruction"
 7. 7 Профил на qwertqwert
  qwertqwert
  Рейтинг: 897 Неутрално

  По думите й вторият закон е за създаване на държавно предприятие в земеделието, което да изкупува продукция от дребни производители, да я преработва, да продава и да гарантира пазари
  ---------------------------------
  Нищо старо незабравено, нищо ново ненаучено.... тъжна работа..

  След като мъж може да се жени за мъж, що пък двама братя да не се оженят?
 8. 8 Профил на Rock J
  Rock J
  Рейтинг: 322 Весело

  Само като прочета заглавието и няма нужда да чета статията. Фронтоваците -комуняги ,един от символите на политическата мафия, щели еди какво си да направят...

  Червеите не се страхуват от орлите.Те се страхуват от кокошките.
 9. 9 Профил на proza
  proza
  Рейтинг: 813 Неутрално

  Не виждам с кого могат да правят общ фронт, освен с Първанов. Но той сега е зает да тълкува конституцията в своя полза, за да се кандидатира за президент.

 10. 10 Профил на Yossarian
  Yossarian
  Рейтинг: 269 Неутрално

  Държавни заводи, държавно земеделие, социални политики.
  И така да вървим по светлия път и живот и здраве да стигнем там, където вече стигна Венецуела!

 11. 11 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5668 Весело

  До коментар [#2] от "EU defender":

  И рубежи...
  Ура, дрогаре!!!
  👏

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 12. 12 Профил на kasko
  kasko
  Рейтинг: 732 Весело

  Кога ще върнете манифестациите , да си скандирам на воля пред трибуната " С БКП напред"' !

  Колективното вземане на решение налага споделяне на колективна отговорност.
 13. 13 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5668 Неутрално

  До коментар [#10] от "Yossarian":

  Ние от там се връщаме! ☺
  Какво стигане? 😃

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 14. 14 Профил на Karla Hanneman
  Karla Hanneman
  Рейтинг: 426 Весело

  ДСБ(к) и Тетка Дончева вече се записàха , чакат се Либерало и Жорж Ганчев

  Karla , Майти Готическа Принцеса!
 15. 15 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 989 Неутрално

  "По думите й вторият закон е за създаване на държавно предприятие в земеделието, което да изкупува продукция от дребни производители, да я преработва, да продава и да гарантира пазари, тържища и борси, на които всеки земеделски производител да може да продава продукцията си, като помага за нейната реализация."

  БУЛГАРПЛОД

  The best way to predict the future is to invent it.
 16. 16 Профил на Dr_Doolittle
  Dr_Doolittle
  Рейтинг: 1808 Неутрално

  Двете компартии БСП и ГЕРБ са същите като СА и СС в нацистка Германия. Сега ще любопитно да видим аналогията на 'нощта на дългите ножове'..... Това е оптимистичният вариант. А реалистичният е договорката на 4 очи от типа : Този мандат сме ние, другия сте вие и така ще се менкаме докато тези не се усетят ,че и двете сме закърмени от майка ни Партията'

  http://www.flickr.com/photos/[email protected]/3712408729/
 17. 17 Профил на Karla Hanneman
  Karla Hanneman
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#16] от "Dr_Doolittle":

  Май с колеги не говориш

  Karla , Майти Готическа Принцеса!
 18. 18 Профил на Smoke
  Smoke
  Рейтинг: 675 Весело

  Рот фронт! Бадера роса, червено знаме!

 19. 19 Профил на Chi Cho
  Chi Cho
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Вие сте от миналото, време е да изчезнете, и да се появи модерна лява партия.

  Мразя да мразя!
 20. 20 Профил на someeeee
  someeeee
  Рейтинг: 471 Неутрално

  Аз НЕ желая ГЕРБ да управляват... Но не виждам как тези, които вчера ходиха да се кланят пред паметника на Тодор Живков биха могли да са каквато и да е алтернатива на каквото и да било...

 21. 21 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Кадърката на Костов е на път да закопае бесепето окончателно. Браво Костов, браво Иване - голям чеп им заби с тази Курнелия.

 22. 22 Профил на Dr_Doolittle
  Dr_Doolittle
  Рейтинг: 1808 Неутрално

  До коментар [#17] от "Karla Hanneman":

  Сляпа вярност към Партията ли ? Няма торта за теб днес, липсват ти аргументи.
  За задачка днес: Питай господаря ти Боко къде държи партийната си книжка * (отговорът е в края на теста )
  *_______________________________
  В гардероба при чорапите...Ха-ха-ха.

  http://www.flickr.com/photos/[email protected]/3712408729/
 23. 23 Профил на ret
  ret
  Рейтинг: 740 Неутрално

  [quote#1:"pro_bono"]Aми ето ги-Гоце,Атака,ДПС все чудесни партньори..... [/quote]

  Аха.Забравяш Сульо,Пульо,Атанас и аз.
  Предумишлено?

 24. 24 Профил на zidane
  zidane
  Рейтинг: 671 Весело

  До коментар [#16] от "Dr_Doolittle":

  бе горе долу е така, общо взето им виж структурите на партиите. имат една за избори, една - за договорки, демек бизнес юнит, една - за следсервизно обслужване на бизнес юнита и една, т.н. "резервна скамейка".

 25. 25 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3223 Разстроено

  Е..е..ех!
  А какви времена бяха!?
  Другите търсеха общ фронт за опозиция срещу БСП!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 26. 26 Профил на lone wolf
  lone wolf
  Рейтинг: 831 Разстроено

  За съжаление, примирявам се с ГЕРБ, ако трябва отново БСП да идва да разрушава България!

  Да разлая троловете!!
 27. 27 Профил на роджър
  роджър
  Рейтинг: 845 Неутрално

  Да се "спряло" с приватизациите и концесиите ?
  М'чи Гергов к'во мисли по въпроса ?
  Ами Техноекспорт и Техноимпекс ?

  Очарователно ще е ...

  https://www.youtube.com/watch?v=7wBkJ8oIvRg
 28. 28 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1002 Неутрално

  Че той общия фронт срещу ГЕРБ отдавна е готов... БСП, ДСБ и ДПС квичат едни и същи простотии...

  Няма шики-мики.
 29. 29 Профил на danilo1
  danilo1
  Рейтинг: 217 Неутрално

  мда, отсега се подготвят опорните точки за грандиозната победа на БСП от 9.5% на изборите!

 30. 30 Профил на lone wolf
  lone wolf
  Рейтинг: 831 Неутрално

  До коментар [#16] от "Dr_Doolittle":

  +++++

  Игнацио Салоне: "Финалната борба ще бъде между комунисти и бивши комунисти!"

  Да разлая троловете!!
 31. 31 Профил на Willy Messerschmitt
  Willy Messerschmitt
  Рейтинг: 2596 Весело

  Ха ха ново ОФ и се е привижда на Курнелията!!И държавата да се върнела в управлението на......Т.е да превърнем България в днешна Венесуела!!

  До истината се достига с познание! Не влизам в диалог с лумпени !И не храня руски тролове...
 32. 32 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 740 Любопитно

  4та или 5та поредна новина за БСП само в рамките на един ден... Пак ще ме изтрият за уж off-topic, но, да не би да става дума за нова редакционна политика на ИкономедиЯ?

  Автентичните десни cinik и niksan1 ще гласуват за Мая Манолова на балотажа.
 33. 33 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 1664 Неутрално


  Другарката Нинова и нейният нов екип, трябва да правят това, което правят - имитират политческа активност и непримиримост . На тях им е пределно ясно, че нямат силици дори да ощипят Боко и ГЕРБ, но пък наближават президентски избори и редиците трябва да се стягат . И все пак твърдя, че вчерашното посещение в Правец беше напълно излишно . Ако го играеха нова левица, социалисти против десният модел на управление и т. н. миризливи салати, имаше възможност да поизлъжат някои заблудени хорица, но поклонението на Тошо си е бетониране на БКП-политиката, а къде са тогава модерните леви ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 34. 34 Профил на Karla Hanneman
  Karla Hanneman
  Рейтинг: 426 Весело

  [quote#29:"danilo1"]грандиозната победа на БСП от 9.5% на изборите[/quote]

  Не забравяй , че Оня с Косата не прощава микому , електората им е на опашка при Него. 9.5% може и да им се стори като победа наистина

  Karla , Майти Готическа Принцеса!
 35. 35 Профил на Karla Hanneman
  Karla Hanneman
  Рейтинг: 426 Весело

  [quote#32:"nv"]4та или 5та поредна новина за БСП само в рамките на един ден[/quote]

  Ами фронта се формализира , няма само раданчовите вопли против ГЕРБ да тиражират , всяка подкрепа е добре дошла

  Karla , Майти Готическа Принцеса!
 36. 36 Профил на За европейските граждани ГЕРБ e БСП
  За европейските граждани ГЕРБ e БСП
  Рейтинг: 537 Весело

  Формално "лявото" крило на БКП щяло да прави "опозиция"на фалшивото "дясно" от ГЕРБ.
  К'о ли си викат "левите" комуноиди - стига "охранителят" от СИК е разпределял. Време е и ние да пипнем от тая "стабилност" малко.

  Прост охранител в СИК не било мутра,а професия? От такова КОЙ направи премиер,а пък от БКП - ГЕРБ/БСП/ДпС! Борисов:Вие сте прости и аз съм прост - разбираме се.
 37. 37 Профил на ЧеГоБараш
  ЧеГоБараш
  Рейтинг: 429 Неутрално

  Ами толкова си могат червените рубладжии. Ще променят два-три закона и икономиката ще разцъфне. Чудя се има ли още наивница да им се вързват на популистките глупости...

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 38. 38 Профил на За европейските граждани ГЕРБ e БСП
  За европейските граждани ГЕРБ e БСП
  Рейтинг: 537 Весело

  До коментар [#26] от "lone_wolf":

  Да изберем ГЕРБавите, а?
  Викаш, по-добре коремен тиф отколкото дизинтерия?

  Прост охранител в СИК не било мутра,а професия? От такова КОЙ направи премиер,а пък от БКП - ГЕРБ/БСП/ДпС! Борисов:Вие сте прости и аз съм прост - разбираме се.
 39. 39 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2683 Весело

  "Нинова подчерта, цитирана от пресцентъра си, че не става въпрос за създаване на съюзи, а за ......... търсене на съюзници за алтернативните предложения."

  Още една, която говори в стила на Л.Живкова, М.Кунева, Р.Кънев, Марианчето и другите от ордена "...лай, лай, лайкучка". Стилът "говорене а`ла БКП" е различим от километри!

 40. 40 Профил на Free person
  Free person
  Рейтинг: 688 Неутрално

  Рот фронт и плазмодиите,русофили.
  Няма да мине Вашия номер!

  Tony
 41. 41 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 2141 Весело

  [quote#22:"Dr_Doolittle"]Питай господаря ти Боко къде държи партийната си книжка * (отговорът е в края на теста ) [/quote]

  Въх ноо праздно място под редовете ти ве, да няма неква заповед тука да е написано, а? А иначи Боко си държи партийната кънишка на иконката и си а цалува секи ден, тва от мени ша гу знаиш

 42. 42 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 1664 Неутрално

  До коментар [#26] от "lone_wolf":

  " ..., ако трябва отново да идва БСП и да разрушава България "


  Да разрушава, ли ? Я какъв хубав паметник постройха на др. Живков, постройха му и музей, сега търсят по цяла България материали и всичко свързано с Живков за да оборудват музея ...
  Абе, поведение типично за една МОДЕРНА ЛЕВИЦА ... !!!

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 43. 43 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2683 Весело

  До коментар [#33] от "niksan1":

  "...поклонението на Тошо си е бетониране на БКП-политиката, а къде са тогава модерните леви ? ..."

  От левите единствен "модерен" е Стоичков. И то кракът му...

 44. 44 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 713 Неутрално
 45. 45 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 2141 Неутрално

  [quote#38:"За европейските граждани ГЕРБ=БСП"]Да изберем ГЕРБавите, а?
  Викаш, по-добре коремен тиф отколкото дизинтерия? [/quote]

  А не, язе сам за ДСБ-то и БСП-то, тва са най социалните партии с лидери

 46. 46 Профил на lone wolf
  lone wolf
  Рейтинг: 831 Весело

  До коментар [#38] от "За европейските граждани ГЕРБ=БСП":

  Абе... Няма реална разлика, ама едните ги мраз... не обичам... от по-дълго време!

  Да разлая троловете!!
 47. 47 Профил на mr.lottalove.
  mr.lottalove.
  Рейтинг: 1159 Неутрално

  [quote#35:"Karla Hanneman"]Ами фронта се формализира [/quote]

  Корнелия е наясно, че само БСП, ДПС, Атака и АБВ не стигат.

  Трябва да привлече някои от по- малките партии в ОФ- то!

  Наблюдаваме преди всичко ДСБ и ДОСТ. Също СКАТ- аджиите.

  В моя чуден свят всеки сън е толкова реален!
 48. 48 Профил на Meчо Пух
  Meчо Пух
  Рейтинг: 727 Неутрално

  ... Курелийка да вика дедо поп за коалиция, че много чугун минА отвъд ... ко не случи на спритуално ниво, да са огледа около мандри или да слага половин кашкавалена пита пред позитано.

  Колкото повече, толкова повече!
 49. 49 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#38] от "За европейските граждани ГЕРБ=БСП":

  [quote#38:"За европейските граждани ГЕРБ=БСП"]Викаш, по-добре коремен тиф отколкото дизинтерия? [/quote]

  Не, по-добре астма пред рак на белите дробове.

  Автентичните десни cinik и niksan1 ще гласуват за Мая Манолова на балотажа.
 50. 50 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1095 Неутрално

  Глупостите комунистически за общ фронт и тем подобни малко ме интересуват. Интересно е кой как ще гласува ето тук:
  "Тя обяви, че БСП ще внесе няколко закона за връщане на държавата в икономиката..."
  ... защото то това е показателно за общия фронт, не крясъците на тоя и оня!

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 51. 51 Профил на 1_bulgarin
  1_bulgarin
  Рейтинг: 471 Неутрално

  Който иска да харесва или не харесва Б.Б. В петък след парламентарния контрол само с три думи даде оценка на БСП с новата ръководителка .
  "Пак същите глупости".....
  Корнелия няма визия....и това много и личи....Сал с едни нападки няма да стане....

 52. 52 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2946 Неутрално

  До коментар [#20] от "someeeee":

  БСП не са алтернатива на ГЕРБ, естествено... Нито ГЕРБ са алтернатива на БСП! Те са, по-скоро едно и също, тоест преродени подобия на БКП, мимикриращи структури на компартията! Както вчера Корнелия се кланяше на Тодор Живков, така и от време на време Бойко Борисов ни дава, същия правешки цървул за пример... Нищо ново!
  Предполагам, че се подготвят да оберат максимално левия пенсионерски вот, момента е подходящ! После, като едното нищо, може да се прегърнат с ГЕРБ... Оправдания, колкото щеш: Така е решил избирателя; Трябва да се постъпи, националноотговорно; Без правителство, България ще потъне; Ще работим заедно, в името на България и прочие...!
  Естествено, няма да има ясно изразен политически министър-председател, ще има някакво подобие на Орешарски, който да обира луфтовете и всички да се разграничат от него, ако нещо се обърка...! Естествено, няма да закачат никого от големите хайдуци, просто ще поразместят леко схемите и преразпределението на баницата! Чакат ни още тежки години...!

  Бивш tww09306483.
 53. 53 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2683 Неутрално

  До коментар [#32] от "nv":

  "...но, да не би да става дума за нова редакционна политика на ИкономедиЯ?..."

  Ако сега го забелязваш, значи скоро не са те цензурирали. Не бъркам, това, което срамежливо наричат "модериране" в действителност мутира в чиста цензура. И то с определен уклон!

 54. 54 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1378 Неутрално

  Пак Раданчо им в устата на милиционерите.
  А в реалността - Корнелка и Баце са съпартийци.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 55. 55 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1095 Неутрално

  До коментар [#47] от "mr.lottalove.":

  Гледайте да не се окажете пак вие устатите гербери тия, дето гласуват законите на Курнелка. И да не ви се премрежи погледът от плюене по ДСБ, та пак да не сте разбрали с КОЙ и какво гласувате!

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 56. 56 Профил на pet_fire
  pet_fire
  Рейтинг: 5193 Неутрално

  Гоце не ги ли хвана другите малки опозиционни партии.

 57. 57 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#53] от "Дон Кихот":

  На третата статия за деня ми изтриха два пъти подобен коментар.

  Автентичните десни cinik и niksan1 ще гласуват за Мая Манолова на балотажа.
 58. 58 Профил на vesolr
  vesolr
  Рейтинг: 3712 Весело

  Много сме, силни сме...
  Комунетата както са тръгнали на поклонение пред вси§ки свои светии се замислих - да не би да призовават духовете на Тато и Дядо в борбата против Баце?

  От клеветника https://goo.gl/QdmktQ
 59. 59 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 897 Любопитно

  Дневник да не се е превърнал в партиен рупор на БСП? Имам чувството, че съм попаднала в някакъв различен сайт.
  Или защото понеже Радан пита Корнелия що не била поканила и Борисов в Правец, закача се, демек, да му обърнат внимание, а днес щял заедно с Атанасов да внася законопроекта на Манолова за поправки в ИК.
  Коалицийка нещо, що ли?

  Доброто е заразно
 60. 60 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3223 Неутрално

  [quote#54:"Darth Plagueis"]А в реалността - Корнелка и Баце са съпартийци. [/quote]
  [quote#55:"virtual brain"]И да не ви се премрежи погледът от плюене по ДСБ, та пак да не сте разбрали с КОЙ и какво гласувате! [/quote]

  Най-смешно ми става когато герберите заявяват в един глас - "Щом сте против ГЕРБ значи сте за БСП", а не се сещат че именно техните депутати подкрепиха тройната коалиция коалиция.....Ма какво приказвам. Те герберите не се различават от НДСВ, та тройната коалиция си е пак в действие.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 61. 61 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2946 Неутрално

  До коментар [#47] от "mr.lottalove.":

  БСП+ДПС+Атака+АБВ правят 90 депутата. Добавете и БДЦ, които са на червено/лилаво подчинение, стават 104. Остават 17 депутата, за да падне правителството... ПФ има 18!
  По това, как Бойко Борисов кляка за всичко, което му поискат - може да се съди, че дните на това правителство са преброени! Не знам, колко още месеца ще продължи агонията му, но целта им е да изтраят до президентските избори! ГЕРБ ги е страх от служебно правителство, под контрола на Плевнелиев!
  Колкото и да ни е мъчно, следващия ни президент ще е червен...! ГЕРБ, много ще помогне това да се случи! Не с действия, ами с бездействие! Само стойте и гледайте, каква смешна кандидатура за президент ще изкарат, в началото на септември...!

  Бивш tww09306483.
 62. 62 Профил на Karla Hanneman
  Karla Hanneman
  Рейтинг: 426 Неутрално

  [quote#59:"dogwoman"]Дневник да не се е превърнал в партиен рупор на БСП?[/quote]

  КОГА да не се е превърнал? Теб все едно те е нямало пет години.

  Karla , Майти Готическа Принцеса!
 63. 63 Профил на Karla Hanneman
  Karla Hanneman
  Рейтинг: 426 Весело

  [quote#61:"tww09306483"]много ще помогне това да се случи! ... Само стойте и гледайте, каква смешна кандидатура за президент ще изкарат[/quote]

  Абе това костоваците сте странни същества - отказвате да се учите от опита си и това си е!
  Толкова години тъмни прокоби , заклинания и пророчества и НИТО ЕДНО не се сбъдна , НИКОГА , ама не се отказвате да се пробвате за нострадамуси.

  п.п. Кво станà с Бостана?

  Karla , Майти Готическа Принцеса!
 64. 64 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1095 Неутрално

  До коментар [#59] от "dogwoman":

  Че Бочко да не би веднъж и дваж да се е прехласвал публично по Тато, за мен въпросът си е напълно основателен.

  http://m.trud.bg/Article/c/666842

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 65. 65 Профил на lynyrdS
  lynyrdS
  Рейтинг: 463 Неутрално

  Аз НЕ желая ГЕРБ да управляват..

  ..Ами някой лейки са толкова кухи , че точно ГЕРБ ще управляват..

 66. 66 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 740 Любопитно

  [quote#61:"tww09306483"]Колкото и да ни е мъчно, следващия ни президент ще е червен...[/quote]

  [quote#95:"tww09306483"]Залагам на, общи избори на есен! Президентски и парламентарни, заедно! [/quote]

  Колко от прогнозите ти се сбъдват изобщо?

  Автентичните десни cinik и niksan1 ще гласуват за Мая Манолова на балотажа.
 67. 67 Профил на mr.lottalove.
  mr.lottalove.
  Рейтинг: 1159 Неутрално

  [quote#59:"dogwoman"]Коалицийка нещо, що ли?[/quote]

  Коалицийка със звучното има ОФ !

  Имат и няколко нови шаман- анализатора, щот старите се поизтъркаха!

  В моя чуден свят всеки сън е толкова реален!
 68. 68 Профил на hhhuuunnnn
  hhhuuunnnn
  Рейтинг: 560 Неутрално

  кадрите на Костов - Корнелия, Прошко и Радан Кънев; кадрите на ГЕРБ - Плевнелиев, Фандъкова, Дончев - казано е по плодовете ще ги познаете

  нищо не прилича повече на Работническо Дело от Дневник
 69. 69 Профил на mr.lottalove.
  mr.lottalove.
  Рейтинг: 1159 Неутрално

  До коментар [#61] от "tww09306483":

  Това , че ОФ > ГЕРБ аз го разправям от първия ден на тази злочеста коалиция!

  Така че, не ми продавай краставици точно на мен!

  [quote#61:"tww09306483"]Колкото и да ни е мъчно, следващия ни президент ще е червен...! ГЕРБ, много ще помогне това да се случи! [/quote]

  Това е свободно съчинение!
  Никакъв зор нямат ГЕРБ да дават президентската институция на ОФ- то!

  В моя чуден свят всеки сън е толкова реален!
 70. 70 Профил на captainFill
  captainFill
  Рейтинг: 778 Весело

  [quote#4:"EU defender"]Сега БСП ще трябва да отвори фронт срещу АБВ и Атака са все по-намаляващия вот от чугуни. [/quote]
  Поразяващата уста - Олд Шетърмаут вече нападна АБВ в свой стил.

  Андрей Пионтковский: "Путинизм – это высшая и заключительная стадия бандитского капитализма в России".
 71. 71 Профил на Toni Ivanov
  Toni Ivanov
  Рейтинг: 1881 Неутрално

  Курнелче,защо този общ фронт не си го кръстите Отечествен фронт,абвиатурата е същата ОФ...Ще му измислите някъде седалище и ще сложите паметник на Тодор Живков,за да му целувате онази работа...

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 72. 72 Профил на hhhuuunnnn
  hhhuuunnnn
  Рейтинг: 560 Неутрално

  пс - и което има нормално в ДСБ, отива да работи с ГЕРБ, щото там може да се работиц останалото излиза с Атанасов и Кънев в опозиция и ни обяснява колко са велики, щото просто не могат да работят

  нищо не прилича повече на Работническо Дело от Дневник
 73. 73 Профил на chinaski
  chinaski
  Рейтинг: 358 Неутрално

  [quote#9:"proza"]Не виждам с кого могат да правят общ фронт, освен с Първанов.[/quote]

  С Атака и ДПС - стягат всички под руския флаг - нали наближават президентските избори!!!
  По-жалкото е, че от едната страна са те - старите комунисти и платените руски подлоги, а от другата - новите комунисти - ГЕРБ!

 74. 74 Профил на tenevski
  tenevski
  Рейтинг: 402 Неутрално

  Пишман мутрата требе да се маха от властта .Който и да идва само не тоя

 75. 75 Профил на k
  k
  Рейтинг: 987 Неутрално

  До коментар [#2] от "EU defender":

  ... добавете и мраморни площади в стил соц-деко, и град наречен на името на човек, заявил в Народното събрание "... аз не съм българин, аз съм славянин от Загоричане..."

 76. 76 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1378 Неутрално

  До коментар [#28] от "Олд Шетърхенд":

  В тоя фронт да отбележим, че БСП, Герб и ДПС гласуват всичко важно заедно, по еднакъв начин. В него, също така, Баце е съпартиец с Корнелка.
  Останалото е милиционерски вятър.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 77. 77 Профил на Toni Ivanov
  Toni Ivanov
  Рейтинг: 1881 Неутрално

  Нали и Борисов беше казал,че това което Т.Живков е построил ние сега не можем да го боядисаме...Борисов продължава да защитава бившия си началник само не знам дали не е бил на поклонението заедно с БСП-то,но да е бил с бурка...

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 78. 78 Профил на Karla Hanneman
  Karla Hanneman
  Рейтинг: 426 Весело

  До коментар [#76] от "Darth Plagueis":

  Е тва е , Тончо , врътни му едно заклинание!

  Karla , Майти Готическа Принцеса!
 79. 79 Профил на Чичи (Ice Man's fan)
  Чичи (Ice Man's fan)
  Рейтинг: 665 Весело

  До коментар [#60] от "Храбър":
  Хахахах - Кога това???
  ДСБ гласува с БСП - лесно проверим факт. Кога ГЕРБ са гласували с БСП? Брой гласувания и процент от общият брой?

  Πάντα χωρεῖ καὶ οὐδὲν μένει
 80. 80 Профил на Чичи (Ice Man's fan)
  Чичи (Ice Man's fan)
  Рейтинг: 665 Весело

  До коментар [#77] от "aiaks":
  Абе незнам, дали го е казвал, но е казвал и е вярно, че каквото е построено по времето на ГЕРБ, ДСБ не мож го опише, камо ли да го боядиса.

  Πάντα χωρεῖ καὶ οὐδὲν μένει
 81. 81
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 82. 82 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7831 Неутрално

  С една дума, Нинова иска да върне социализма за нас, след като комунистите забогатяха. Всяка втора дума и е държавна, държавно, социална държава.

 83. 83 Профил на chinaski
  chinaski
  Рейтинг: 358 Неутрално

  [quote#80:"Чичи (Ice Man's fan)"]че каквото е построено по времето на ГЕРБ[/quote]

  ...след няколко дни му трябва ремонт, нали?

  Ако не си разбрал - ГЕРБ ни изведе на първо място!По откраднати пари от европейските фондове - новината е от днес.Само 'дето не му кавате откраднати, а усвоени!
  Чудя се как ви излъга Бойко, че е десен, като точно той непрекъснато хвали онзи строй - на Живков и го обяви за голям политик дори?!!Ама не е луд, който яде зелника, а, който му го дава - такива, като теб!

 84. 84 Профил на charlesdegaulle
  charlesdegaulle
  Рейтинг: 1188 Весело

  До коментар [#2] от "EU defender":

  +++! Проблема е, че на "bitte zahlen" отговарят с "vereinbart"...

 85. 85 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1378 Неутрално

  До коментар [#78] от "Karla Hanneman":

  Брей, милиционерите включиха и най-евтините си тролове.. страшна е работата.
  И не е заклинание, а факт.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 86. 86 Профил на Time is on my side
  Time is on my side
  Рейтинг: 1177 Весело

  До коментар [#59] от "dogwoman":

  Ами нормално е момченцето с меченцето да ходи пак при Манолова за някоя и друга "мъжка" дума и услуга. Те си поръчаха преференциите, тя им ги въведе, подаде "анонимните" сигнали от "Анти ГЕРБ"- коалицията, в която активно участваше Иван Костов, а посли си я избраха за омбудсман. Единствените, които й целуваха ръка на раздяла бяха от РБ, хахах...

  “In an age in which the media broadcast countless pieces of foolishness, the educated man is defined not by what he knows, but by what he doesn't know.” ― Nicolas Gomez Davila
 87. 87 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  Корнелчето да не се мисли за Анка картечарката

 88. 88 Профил на Time is on my side
  Time is on my side
  Рейтинг: 1177 Неутрално

  [quote#83:"chinaski"]По откраднати пари от европейските фондове - новината е от днес.[/quote]
  Нещо не си разбрал. В "новината" е записано кой е крадецът - италиански гражданин, който е манипулирал търгове и си е доставил машини от своята фирма за 1,3 млн. евро. Лично съм писала отговор до OLAF по проверка за усвоени европейски фондове за подобна сума и трябва да те уверя, че те извършват проверки на всички, включително по доноси на уволнени служители. Е, доносът в моя случай угасна. В други може и да са се уплашили хорицата и да не са реагирали в краткия срок, който им се дава, за да си кажат и цвета на майчиното мляко.

  “In an age in which the media broadcast countless pieces of foolishness, the educated man is defined not by what he knows, but by what he doesn't know.” ― Nicolas Gomez Davila
 89. 89 Профил на пустиняк
  пустиняк
  Рейтинг: 572 Весело

  Общ Фронт?! Ново ОФ? Браво! Нови идеи!

  Чайка - вожд и учител на Цацаров & Гешев. Не съм ЗА пРезидента а ПРОТИВ мафията и беззаконието да управляват в България!
 90. 90 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 964 Весело

  [quote#61:"tww09306483"]Колкото и да ни е мъчно, следващия ни президент ще е червен...![/quote]
  Що си кривиш душата?Че няма да е от ДСБ е ясно,ама да ти е мъчно, че ще е от БСП?!?!Както казваше един мой учител:Не трябва нужда!

 91. 91 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2458 Неутрално

  [quote#16:"Dr_Doolittle"]Двете компартии БСП и ГЕРБ са същите като СА и СС в нацистка Германия.[/quote]
  Двете компартии са БСП и ДСБ.

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 92. 92 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3309 Неутрално

  "Тя обяви, че БСП ще внесе няколко закона за връщане на държавата в икономиката и за ролята на социалната държава."
  Имаше една сентенция "Всичко лошо може да се каже за червената армия, стига наистина да е много лошо. Същото важи и за червената партия. От къв зор ще правят цитираното сега, когато вече нямат възможност? Защо не го направиха, когато управляваха държавата? Те създадоха олигархията, а сегашната мутренска държава е 90% тяхно творение. И Боко и Плевнелиев са тяхни кадри. Тяхната ДС унищожи и идеалът за демокрация и прогрес. Проклети да са!

 93. 93 Профил на zfm52680934
  zfm52680934
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Очаквам тези дни БСП и ДСБ да имат среща и след това да обявят общи действия срещу врага си ГЕРБ.

  sdg
 94. 94 Профил на Karla Hanneman
  Karla Hanneman
  Рейтинг: 426 Неутрално

  [quote#92:"Judjuk"]Те създадоха олигархията[/quote]

  Аааа не , другарю Джуджук , другаря Костов създаде олигархията , не си кривете душата , моля! Признайте му заслугите , той друго си няма!

  Karla , Майти Готическа Принцеса!
 95. 95 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 2203 Неутрално

  [quote#65:"lynyrdS"]Отговор


  Аз НЕ желая ГЕРБ да управляват.. [/quote]

  Мисля, че по-скоро трябва да си отговориш на въпроса - кой ЖЕЛАЕШ да управлява.

 96. 96 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3309 Неутрално

  [quote#94:"Karla Hanneman"]Аааа не , другарю Джуджук , другаря Костов създаде олигархията , не си кривете душата , моля![/quote]
  Е, няма да си кривя душата. Гласувах веднъж за другаря Костов и беше грешка. Но както се казва, кой не греши. А в СЕ се казва "Който се счита за безгрешен, нека вземе камък и хвърли върху мен". На 10.11.89 г. в България имаше 1 млн комунисти. Със семействата им стават 4 млн. Половин България. 50% вероятност и вие да сте от тях. Аз обаче не съм. Но не съм и американофил и затова ме бъркат. Не ми пука.

 97. 97 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2946 Неутрално

  До коментар [#69] от "mr.lottalove.":

  Абе..., теоретически ГЕРБ нямаха сметка и да изберат Мая Манолова, нито да крепят кандидатурата на Ирина Бокова... Не, че са имали зор да го правят, нали? Обаче, друго стана...!
  Нещо подобно ще се получи и с президентската им кандидатура...

  Бивш tww09306483.
 98. 98 Профил на 4i4oti
  4i4oti
  Рейтинг: 702 Неутрално

  [quote#9:"proza"]

  Не виждам с кого могат да правят общ фронт, освен с Първанов. [/quote]
  Напротив. Гъмжи от мераклии да избутат ГЕРБ и след това да се чудят какво да правят. Като започнем от Кадиев, Татяна, всякакви патриоти и не пропуснем Костовата секта. И все в името да спасят България и републиката.

 99. 99 Профил на 4i4oti
  4i4oti
  Рейтинг: 702 Неутрално

  [quote#74:"tenevski"]Пишман мутрата требе да се маха от властта .Който и да идва само не тоя [/quote]
  Виждам как копнееш БСП да фалира за пореден път държавата.
  Няма да го допуснем!

 100. 100 Профил на gogo63
  gogo63
  Рейтинг: 938 Неутрално

  БСП търси общ фронт
  ------
  Мухахахах, тоест БСП търси ОФ! Нямаше ли го оня ден в гроба на бай Тодор ОФ-то, бе боклуци червени...

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK