"Галъп": Фандъкова и Кристалина Георгиева са единствените политици с положителен рейтинг

Снимката е архивна

© Юлия Лазарова

Снимката е архивнаВъв втората година от управлението на правителството на Бойко Борисов, доверието към министрите се движи около 10-20%, показват обобщени данни за доверието в различни личности в рамките на последните 12 месеца, публикувани от "Галъп интернешънъл". Социологическата агенция уточнява, че предоставя информацията във връзка с предстоящите президентски номинации и с повишения интерес към темата за личностите в българския обществен живот.


Най-одобряваната фигура от правителството остава премиерът. В последните месеци Бойко Борисов стабилно се ползва с доверието на една трета от българите и недоверието на малко над половината. 15 на сто се колебаят. По-високо доверие от това към него има към кмета на София Йорданка Фандъкова и вицепрезидента на Европейската комисия Кристалина Георгиева, които са и единствените с положителен рейтинг.


През последната година те събират чувствително положителни оценки, с лека преднина за Кристалина Георгиева - близо 50% от запитаните изказват одобрение за тях, а около една трета – недоверие. 15% се колебаят.
Сред най-популярните министри са на регионалното развитие Лиляна Павлова и на културата Вежди Рашидов, съответно с доверие от около 30% и от 20%. Недоверието към тях се движи в рамките на съответно 50 и 60 на сто, а незапознатите с личностите са малко. Томислав Дончев е сред одобряваните членове на кабинета с доверие около 25%, недоверие – около 50% и 10% разпознаваемост.


Имаше министри, които в първите месеци от мандата на този кабинет показаха сравнително бърз ръст на положителните оценки, но после се установиха по-трайно на сравнително по-ниски нива. Такива бяха, например, Петър Москов или в известна степен Румяна Бъчварова при нейното назначаване за вътрешен министър след оставката на министър Веселин Вучков, посочва "Галъп интернешънъл". Доверието в Петър Москов напоследък се колебае около и под 20%, а недоверието достига до 60%. Това са сравнително добри нива на доверие, макар и по-ниски в сравнение с предишни периоди, когато с изказванията и дейността си Петър Москов привлече внимание, посочват социолозите. Подобна е ситуацията при Румяна Бъчварова, която се ползва с доверието на около и под 20% от пълнолетните българи, а с недоверието – на близо 60%.


Около 12% се движи доверието във вицепремиера и просветен министър Меглена Кунева в последната година, а недоверието е над 70%.


С около 10% доверие се ползват министърът на икономиката Божидар Лукарски, на външните работи Даниел Митов и на земеделието Десислава Танева. Сходна е ситуацията и в първите месеци на министър Екатерина Захариева. Финансовият министър Владислав Горанов е с под една десета доверие, над 50% недоверие и 12% неразпознаваемост. "В последните месеци се долавя дори известен риск за доверието в него, но е нужно да се изчакат още месечни вълни на изследване", посочва агенцията.


"Галъп интернешънъл" отчита че в последната година плавно се увеличава разпознаваемостта на транспортния министър Ивайло Московски. Незапознатите с него към момента са около 15%, той се ползва с 15% доверие и над 50% недоверие. 15 на сто от хората се колебаят в оценките си. Спортният министър Красен Кралев също постепенно утвърждава образа си – докато преди година над една трета от хората не са го разпознавали, сега неразпознаваемостта до нива трайно под 30%. Доверието към него се колебае около 13%, недоверието – около 45%.


Постепенно утвърждават известността си и министърът на отбраната Николай Ненчев, като незапознатите с него са намалели наполовина за една година до 20% . Постепенно нарастват процентите на заявяващите доверие и недоверие – около 12% срещу 50%. Министърът на туризма Николина Ангелкова също намали дела на незапознатите до малко над 30%, а доверието в последните месеци се движи на нива от около 10%, недоверието – около 45%.


При министъра на околната среда Ивелина Василева пък неразпознаваемостта е чувствителна – над една трета, доверието е под 10%, недоверието - над 40%. Новият социален министър Зорница Русинова тепърва ще бъде тествана, а разпознаваемостта й все още е твърде ниска. Социолозите отбелязват, че предшественикът ѝ Ивайло Калфин бе един от сравнително одобряваните министри. Енергийният министър Теменужка Петрова също не е разпознавана от чувствителния дял от над една трета от пълнолетните българи, около 10% е доверието към нея, а недоверието - над 40%.


Доверието към президента Росен Плевнелиев е около 25% в последната година, а отрицателните оценки са 60% . Вицепрезидентът Маргарита Попова в последните дванадесет месеца също се ползва с доверието на около една четвърт, а недоверието се движи над 50%. При Попова обаче 7% от българите декларират, че не са чували за нея.


В новата си роля на омбудсман Мая Манолова се утвърди на нива от около 25% доверие и около 60% недоверие, а до 5% са онези, които твърдят, че не са чували за нея. Популярността на Ирина Бокова е тествана по-активно в последните месеци – 30% казват "да", 39% - "не", като кандидатурата за ООН явно води до укрепване на доверието спрямо предходната година. Над 10% не я познават.


В годината доверието в главния прокурор Сотир Цацаров се колебаеше на нива от около и под 15%, а недоверието – над 60%. Една пета е делът на колебаещите се, а около 5% не са чували.


Председателят на парламента Цецка Цачева се ползва с доверието на около 20% от българите и с недоверието – на над 60%. 14% се колебаят, а 4% не са запознати. Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов в последно време е с доверие около 16%, недоверие – близо 70%.


Личностите на Слави Трифонов и Веселин Марешки, които инициираха референдуми, са тествани по-силно в последните месеци. Към началото на тази година доверието в Трифонов бе малко под 40%, а недоверието – малко над 40%. Тепърва обаче трябва да се премери отражението на дейността на Слави Трифонов, казват социолозите и отбелязват, че по правило, при навлизане на популярни медийни фигури в нова роля, която е част от политическия процес, доверието започва да спада. Веселин Марешки е с около една пета доверие, над 50% недоверие, една пета колебание и около 5% неразпознаваемост.


Преди година президентът 2002-2012 г. и лидер на АБВ Георги Първанов отбелязваше нива на доверие около и над 20%, но сега е по-близо до 15%. Недоверието пък плавно се покачва от около 60% до около 65%. Разликите обаче не са достатъчно големи за трайни изводи, а и тепърва следва да се види как напускането на управлението ще се отрази на доверието в АБВ, посочват от "Галъп интернешънъл".


Новоизбраният лидер на БСП Корнелия Нинова започва с доверие от около 20% и недоверие от близо 60%. По около една десета се колебаят или не са чували за нея. Предстои да се разбере в каква посока ще потеглят данните от идните месеци.


Съпредседателят на Патриотичния фронт" Валери Симеонов има около 10% доверие, и две трети недоверие, а Красимир Каракачанов се ползва с доверието на 14% и недоверието на две трети. Доверието в лидера на "Атака" Волен Сидеров е около 6%, а той не е одобряван от близо 90%. Малцина са онези, които се колебаят или не са чували за него.


Доверието в Радан Кънев в последните месеци е под 10%, а недоверието – над 70%. Преди година нивата на доверие изглеждаха малко по-високи. Сега 7% твърдят, че не са чували или не са запознати.


Доскорошният председател на ДПС, сега лидер на ДОСТ Лютви Местан показа известен спад в доверието и в последните месеци то е около 5%, при близо 90% недоверие.

Коментари (89)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на 1107a
  1107a
  Рейтинг: 436 Неутрално

  Фандъкова с положителен рейтинг???
  ???????

 2. 2 Профил на zo
  zo
  Рейтинг: 806 Разстроено

  Фандък-нещото защо точно?! Леле леле, колко прозд народ, не е истина - достатъчно е неква никва да пърха с мигли и да имитира миловидност и материалът кълве.

  ITV: Saudi Arabia Uncovered https://www.youtube.com/watch?v=NLtLeK7YLGY
 3. 3 Профил на pro_bono
  pro_bono
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Доверието за всички споменати вече е изчерпано.Време е за смяна на местата...

 4. 4 Профил на V for vendetta
  V for vendetta
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Да, бе, Фандъкова... с тия билетчета.. както и контраста, че в Букурещ ще правят градския транспорт безплатен...

 5. 5 Профил на ВЪРНЕТЕ СТАРИЯ САЙТ!!!
  ВЪРНЕТЕ СТАРИЯ САЙТ!!!
  Рейтинг: 604 Любопитно

  Този рейтинг на Фандупката да не го мерят, като делят броя на дупките на броя на препълнените контейнери?

  Just in general, any government throughout history hasn't really wanted its people to be educated, because then they couldn't control them as easily ...
 6. 6 Профил на forza
  forza
  Рейтинг: 750 Весело

  Положителен, положителен - колко да е положителен - къмто един и шеесе ли?

 7. 7 Профил на Грант мотивиран, правоверен либерал
  Грант мотивиран, правоверен либерал
  Рейтинг: 479 Неутрално

  "Доверието в Радан Кънев в последните месеци е под 10%, а недоверието – над 70%."

  Странно, народа не разпознава бореца за правосъдие и баш автентичен опозиционер. Язък.

  Дневник - рупор на демократичната цензура. "Правилата" на форума - СПОРЕД ФИНАНСОВИЯ ИНТЕРЕС НА СОБСТВЕНИКА :)
 8. 8 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 1511 Неутрално
 9. 9 Профил на diegos
  diegos
  Рейтинг: 876 Неутрално

  До коментар [#1] от "1107a":

  Еми да... лошите са ЦГМ, тя какво е направила?
  Тя е тефлонова- хем не носи отговорност за случващите се безобразия в столицата, хем се явява кмет...

 10. 10 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 2145 Неутрално
 11. 11 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 1511 Неутрално

  "Към началото на тази година доверието в Трифонов бе малко под 40%"

  Ако това е вярно, значи 40% от поданиците са пълни дебили. Трифонов е най-добрата мярка за дебилщината на оскотелия скудоумен народ.

 12. 12 Профил на Alexander Yordanov
  Alexander Yordanov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Абе, Фандъкова да не я притопля за президент?

 13. 13 Профил на topaloff
  topaloff
  Рейтинг: 217 Весело

  А доверието към Галъп на колко се оценява

 14. 14 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3910 Неутрално

  [quote#1:"1107a"]Фандъкова с положителен рейтинг???
  ???????[/quote]

  Все пак данните са на GALLOSH.

  "Доверието към президента Росен Плевнелиев е около 25% в последната година, а отрицателните оценки са 60% ."

  А вчера форумните мурзилки му даваха 5% одобрение - МАКСИМУМ!

  След като GALLOSH му дават 25%, значи е поне 40%.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 15. 15 Профил на Doichin Stefanov
  Doichin Stefanov
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Не само Фандъкова ЗАЩО?, а и Георгиева ЗАЩО? А бе на някой от вас някога взимали ли са мнение? Какви са тия хора, които са анкетирани, имам чувството, че има две Българии! Освен че изкара бежанците божи дар за България, какво друго направи Георгиева? За Фандъкова изобщо няма какво да се обсъжда дори.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 16. 16 Профил на Doichin Stefanov
  Doichin Stefanov
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Нормане, одобрението за Плевнелиев е точно 7%. Знам, знам, прост народ и какво ли още не, успокоявай се, че умните сте малко и тоя народ и държава са недостойни за вас. В спорове не ми се влиза, аз живея сред такива, дето гласуват, а не форумни милионери в този форум.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 17. 17 Профил на laveol
  laveol
  Рейтинг: 507 Неутрално

  Наистина не разбирам тези, които одобряват Фандъкова. Все едно живеем в различен град. Или може би те така и така са питали и хора в други градове.

 18. 18 Профил на gosho3
  gosho3
  Рейтинг: 483 Неутрално

  До коментар [#3] от "pro_bono":

  Да прав сте.
  Битката е за президентския пост.
  Отляво, като видяха, че Мерджанов се оля, вчера ни пласираха Ангел Найденов по телевизиите. Само дето не става.
  Вярно, че е говори умерено, вярно, че беше министър на отбраната и нещо отбира от сигурност. Ама и той иска да заварява "корабчета" във Варна с др. Домусчиев за 800 млн. лева, което си го каза директно.
  Отдясно, стискам палци за двойка Бойко Ноев - Валери Рачев. Нито единият нито другият искат да заваряват ламарини във Варна на др. Домусчиев или да внасят негри от Нигерия.
  А за тези лелки - "Фандъчката" - симпатяга ама не може с руска филология да станеш президент на България. "Кристалинка" - ами др. Луканов я прати през 1991 в Америка. Сега да ни се хили като еврокомисар - и тя не става. И двете са симпатични "каки", но президентската двойка трябва да има експертиза в сигурността.

 19. 19 Профил на Doichin Stefanov
  Doichin Stefanov
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Седемте процента ги заяви герберската социоложка Мира Янева при Сашо Диков преди месец. Не червения Галъп.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 20. 20 Профил на lout66
  lout66
  Рейтинг: 774 Разстроено

  Не ви ли е ясна народо психологията на българите .
  Царя е добър , той не знае че болярите крадат.
  Чака се царя да ги оправи с магическата си пръчка , хоп и от днес вече са богати и умни .Това за умните е още по фантастично , но поне на мен ми се иска поне отчасти да стане .
  Сега и най приближените на царя са добри , те не крадат не защото не искат .Но или не знаят как , или другите боляри не ги допускат до баницата.

 21. 21 Профил на herbaltea
  herbaltea
  Рейтинг: 644 Весело

  Очевидно Галъп не се возят в автобуси за да дадат такъв рейтинг на Фандъкова.

 22. 22 Профил на Доналд Тръмп
  Доналд Тръмп
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Рейтингът няма никакво значение. Важен е само професионализмът.

 23. 23 Профил на puknatastotinka
  puknatastotinka
  Рейтинг: 1385 Весело

  Ами, Лилето с минетките? Ех, ако ги беше вдигнала с 300% какво доверие щеше да натрупаааа...

 24. 23 Профил на starlighter
  starlighter
  Рейтинг: 276 Разстроено

  Фандъкова защо?

  Отидете да видите Студентски град на какво заприлича. Строителството продължава с пълна сила.

  Там очаквам много спорове за паркоместа

  Пред ТУ са заградили нова зелена площ за застрояване???

 25. 25
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 26. 26 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1801 Неутрално

  До коментар [#12] от "Alexander Yordanov":

  Не. Отказа.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 27. 27 Профил на mavricii.plovdiv
  mavricii.plovdiv
  Рейтинг: 426 Неутрално

  мисля си,че сайтът е собственост на столетницата вече!

 28. 28 Профил на ralita68
  ralita68
  Рейтинг: 537 Неутрално

  Егати тъпото представяне на числови данни!сложете една графика и всеки да си анализира, няма нужда от толкова дълго предъвкване!

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 29. 29 Профил на tily_lily
  tily_lily
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Не оставяте мармота да почива.

  Вечно творите небивалици.

 30. 30 Профил на everlast666
  everlast666
  Рейтинг: 1290 Неутрално

  Този тумор Фандъкова пък как измериха че има положителен рейтинг ?!?

 31. 31 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 531 Неутрално

  До коментар [#14] от "Norman Granz":

  Доверието към Плевнелиев беше около 5%, преди да заяви, че се отказва от избори нов мандат.
  Сега вече е 25%.
  Ако наистина не се кандидатира, доверието към него ще нарастне на 50%. Минимум
  Хората очакват добрите новини...

 32. 32 Профил на ilinko
  ilinko
  Рейтинг: 648 Весело

  Супер, на снимката май всички си гледат рейтингите

 33. 33 Профил на Valentin Andreev
  Valentin Andreev
  Рейтинг: 217 Неутрално

  До коментар [#13] от "topaloff":

  На нула!

 34. 34 Профил на Patsis
  Patsis
  Рейтинг: 1932 Весело

  В царството на кьоравите - едноокият е цар!
  Само така мога да си обясня, че от сред българския "политически елит" Фандъкова и Кристалина Георгиева са най-популярните сред народа!

 35. 35 Профил на mavricii.plovdiv
  mavricii.plovdiv
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#31] от "ПРОРОК ИЛИЯ":

  човек,четеш ли това което пишеш!?

 36. 36 Профил на Жълтопаветник
  Жълтопаветник
  Рейтинг: 241 Неутрално

  Провинциалистите вдигат рейтинга на Фандъкова. Фактец.

 37. 37 Профил на miropenkov
  miropenkov
  Рейтинг: 271 Неутрално

  Кое й е положителното на Фъндъкова?!

 38. 38 Профил на gosho3
  gosho3
  Рейтинг: 483 Неутрално

  До коментар [#31] от "ПРОРОК ИЛИЯ":

  Да бе - да ! Проблемът с незаконната му вила на брега на Черно море му виси като "дамоклев меч" над главата. Тя е изградена в тотално нарушение на ЗУТ, законът за Черноморското крайбрежие и не знам още кои закони. Тоя ако имаше акъл за 5 стотинки щеше да продаде това незаконно творение и да го разкара, за да не бъде уязвим. Да се "изчисти" - ама простотията граници няма. Ако си играч, знаеш, ч правилата на играта на тези нива са страшно жестоки. Или си играч, или не. Плевнелиев за съжаление , не е.

 39. 39 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1215 Неутрално

  Ако тези нива на одобрение са истина, то сме отчайващо неадекватна популация, упорито нежелаеща да се превърне в гражданско общество от мислещи и изискващи.
  Стрижи Баце, овце много.

 40. 40 Профил на radetzky
  radetzky
  Рейтинг: 217 Весело

  Що пищите срещу Фандъкова, бе? Да не е го е взела сама това решението за билетите? Решението е на ГЕРБ, СДС и ДБГ. Хайде псувайте сега

  Завършил с пълно отличие специалната супер-свръх секретна школа по тролене към КГБ, черен пояс 19и дан по ММА специалност супер-ре-контра-квази-дез-информация
 41. 41 Профил на ostin22
  ostin22
  Рейтинг: 725 Неутрално

  Какъвто мат'ряла - такива и политиците му.. За съжаление тези политици са най-доброто което имаме!

  There is no way to happiness, happiness is the way!
 42. 42 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1004 Неутрално

  "...Финансовият министър Владислав Горанов е с под една десета доверие..."

  Това ако не е "Гинес" рекорд, здраве му кажи!

 43. 43 Профил на mangiafuoco
  mangiafuoco
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Никога не са ми вземали мнение! Никога!

 44. 44 Профил на kykyyy
  kykyyy
  Рейтинг: 513 Неутрално

  [quote#2:"zo"]Фандък-нещото защо точно?! [/quote]
  Ми по същата причина както и Кристалина. И обратното... и така.

 45. 45 Профил на enterfornone
  enterfornone
  Рейтинг: 681 Неутрално

  До коментар [#20] от "lout66":

  [quote#20:"lout66"]хоп и от днес вече са богати и умни [/quote]

  Хич и не искат да стават умни. Това е народът с поговорката "пари ми дай, аз акъл не ща..."
  Личи си и по резултатите. Реват че на матурите си личи че децата са неграмотници, а родителите им гледат телешко Трифонов от телевизора и попиват всяка дума на Бойко. И вярват на Фандъкова...
  Всички показатели са "слаб 2", ма хората си мислят че бежанците, илюминатите, Сорос, евреите и ХААРП са им виновни за положението

 46. 46 Профил на coxo
  coxo
  Рейтинг: 479 Неутрално

  На "Гълъб" Нешка им казала, че баба Вангя й казала, че празнодумката Сталинка и г-жа Кинта и Шеесе сички много ги тачат.

 47. 47 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 2659 Неутрално

  МОЧА имени Лелина

  Г-жа Георгиева: да.

  За андрешковски "Галъп" и Фани савецка
  проверка е нужна от Страсбургска служба.

  ""Галъп": Фандъкова и Кристалина Георгиева са единствените политици с положителен рейтинг"

 48. 48 Профил на enterfornone
  enterfornone
  Рейтинг: 681 Неутрално

  До коментар [#38] от "gosho3":

  Чакай сега. Сбърка се нещо. Тая вила на морето е на Доган. Плевнелиев нали беше в Гърция? Или поне тая партенка разправяхте преди 5 години. Сега нова ли имате?

 49. 49 Профил на someeeee
  someeeee
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#1] от "1107a":

  Това е предполагам поради участието на хората, които НЕ живеят в София... :Д Надали в София е толкова одобряване... Особено след като увеличиха с 60% цената на градския транспорт...

 50. 50 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 1019 Весело

  До коментар [#14] от "Norman Granz":

  Обобщени данни в рамките на последните 12 месеца...
  Това говори ли ви нещо?

  Щото до преди 2-3 месеца многоуважаемата държавна глава имаше някакви шансове за втори мандат.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 51. 51 Профил на ige_koyo
  ige_koyo
  Рейтинг: 217 Неутрално

  До коментар [#25] от "mavricii.plovdiv":

  Великата реч на президента пред цяла европа? хаааааахахахахахахахахахахахахахах

 52. 52 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 1019 Неутрално

  До коментар [#48] от "enterfornone":

  Той само една вила ли има?! Човекът лично обясняваше, че неговата вила не била ей онази голямата, а тази пи-малката! Ама вие очевидно нямате телевизор.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 53. 53 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 2659 Неутрално

  МОЧА имени Лелина

  Да... Играчът играе в Боянски сараи.
  В Росенец, летем - в морски сараи.

  Почетен лидер на ДПС руско,
  права консумира за трима - по турски.

  До коментар [#38] от "gosho3":
  До коментар [#31] от "ПРОРОК ИЛИЯ":

  Да бе - да ! Проблемът с незаконната му вила на брега на Черно море му виси като "дамоклев меч" над главата. Тя е изградена в тотално нарушение на ЗУТ, законът за Черноморското крайбрежие и не знам още кои закони. Тоя ако имаше акъл за 5 стотинки щеше да продаде това незаконно творение и да го разкара, за да не бъде уязвим. Да се "изчисти" - ама простотията граници няма. Ако си играч, знаеш, че правилата на играта на тези нива са страшно жестоки

 54. 54 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 1019 Неутрално

  [quote#25:"mavricii.plovdiv"]вчера във Великата реч на Президента пред цяла Европа[/quote]
  Която след днешното решение на френския парламент може да се сравни с прострелване в крака или купуване на фабрика на 8 ми септември.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 55. 55 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3237 Неутрално

  Хе-хе-хе-е-е-е-е...! Само дето са пропуснали да кажат, че прочуването е проведено сред активисти на ГЕРБ...!

  Бивш tww09306483.
 56. 56 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3910 Неутрално

  [quote#54:"tribiri"]Която след днешното решение на френския парламент [/quote]

  Тавариш, от решението на френския СЕНАТ (което е незадължително дори за Франция) до падането на санкциите разстоянието е колкото от главата ти до някаква умна мисъл.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 57. 57 Профил на _imir
  _imir
  Рейтинг: 643 Весело

  "Галъп": Фандъкова и Кристалина Георгиева са единствените политици с положителен рейтинг
  =========
  Хм, кофти заглавие и смут в клавиатурите на правоверните демократи.
  Кристалинка - убуу, ма в комплект с Данчето...
  Мъка!

 58. 58 Профил на marij57
  marij57
  Рейтинг: 219 Неутрално

  Защо не съм срещнала една положителна статия от Световната банка за дейността на Кристалина Георгиева там, написана от бивши колеги или нейни шефове. Щото от български журналисти и други българи има доста. А Фъндъкова раздава училищни дворове за частни паркинги на блокове, освен другата си дейност.

 59. 59 Профил на marij57
  marij57
  Рейтинг: 219 Неутрално

  Защо не съм срещнала една положителна статия от Световната банка за дейността на Кристалина Георгиева там, написана от бивши колеги или нейни шефове. Щото от български журналисти и други българи има доста. А Фъндъкова раздава училищни дворове за частни паркинги на блокове, освен другата си дейност.

 60. 60 Профил на gosho3
  gosho3
  Рейтинг: 483 Неутрално

  До коментар [#48] от "enterfornone":

  Нещо сте се объркали. Вилата на Черноморие, не мога да ви ъплоудвам снимка си е абсолютно негова и няма какво да се правим на луди. Няма там никакъв Доган. Доган е по сараите и "Росенец" - незаконния руски анклав на исконна българска земя.
  За Гърция - нищо не знам. Имал пари - купил си имот - негова си работа.
  Ама тая вила на Черноморието е абсолютно, незаконно нещо. Пълно беззаконие. Всеки юрист и архитект ще ви го каже.
  И няма какво да се прави Роско на "света вода ненапита". Ако я беше махнал тая вила преди да стане Президент, щеше да бъде "чист" . Че имал имот в Гърция - имал пари - купил си. Не е единствения българин. И вие може да си купите имот там или в Испания или във Франция или САЩ. Ама тоя тъпанар от Гоцеделчевско си помислил в един момент , че може да си прави каквото си иска и ги няма "лазерите" на България които виждат всичко.
  Бегай момче комсомолско, на пързалката. Като си бил глупав - дотук. Заминавай.

 61. 61 Профил на princess_x
  princess_x
  Рейтинг: 1542 Неутрално
 62. 62 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8027 Неутрално

  "Сред най-популярните министри са на регионалното развитие Лиляна Павлова и на културата Вежди Рашидов"
  Оттук нататък, на една дума и цифра не вярвам.

 63. 63 Профил на Индивидуален паметник на културата
  Индивидуален паметник на културата
  Рейтинг: 830 Любопитно

  На учителница от какъв зор? Щото има достатъчно бушони и скандалите спират на ниво заместник кмет?

  Мечтая за България, в която пожарникарите са просто пожарникари.
 64. 64 Профил на elevation04
  elevation04
  Рейтинг: 583 Весело

  Това са глупости на търкалета.....Кристалина плеще възторжени дивотии, без никакво значение, а Фънди се прави на луда непрекъснато...
  Няма политик в Бг-то който трябва да има оценка на 40 %, дори и вечно виновният вече Радан Кънев

 65. 65 Профил на komutator
  komutator
  Рейтинг: 609 Неутрално

  До коментар [#14] от "Norman Granz":

  Уж на демократ и голям евроатлантик се правиш, а разсъждаваш също като болшевик. Когато нещо което е доказано не ти изнася, веднага се оплюва източника. А истината е че 60 % от българите не могат да понасят президента. Аз бих казал че процента на хората разбрали що за човек е ще се увеличават, особено след последните му изцепки.
  Между другото кажи на коя агенция вярваш и като излезнат резултатите за одобрението на президента ще започна да ти напомням винаги. Защото съм сигурен че резултатите на всички относно президента ще бъдат сходни. Не струва този човек и това е.

 66. 66 Профил на Ghost
  Ghost
  Рейтинг: 1029 Любопитно

  Галъп са написали толкова, за колкото са им платили...

  Благодаря...

  Форумът е в будна кома...
 67. 67 Профил на dubitandum
  dubitandum
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Кристалина Георгиева, която ще участва на срещата на Билдерберг? Може пък да се смилят над нас и да си я вземат за някой международен пост. http://www.bilderbergmeetings.org/participants.html

 68. 68 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2719 Весело

  стиска ли ви да проверим положителния рейтинг на Кристалина на президентски избори

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 69. 69 Профил на xmm
  xmm
  Рейтинг: 1107 Неутрално
 70. 70 Профил на Tod
  Tod
  Рейтинг: 1319 Неутрално

  [quote#36:"jedimaster"]Провинциалистите вдигат рейтинга на Фандъкова. Фактец.
  ---------------------
  Кои са тия,от София област?...щот мен не боли фара...

  Истината няма пресечна точка с популизма на БСП
 71. 71 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Сравнителният анализ на всички социологически проучвания през последната година сочи доверие в Ръдан около 10 %, а в РБ- 4,5 - 5,5 %.

  ДСБ не ги хваща социологията.

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 72. 72 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3442 Неутрално

  Е, тя едната сервира разни благинки за софиянци, предоставени и от нейния ментор за сметка на националния бюджет. Другата обаче какво прави и какво е направила за България. Аз нищо не знам, някой ако знае, да каже.

 73. 73 Профил на ivanivanovv
  ivanivanovv
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Гробарите да пуснат за прецедент даскалицата Билетарова. Трябва да пуснат тоя който ще измами най-много избиратели за пореден път по гербавски.

 74. 74 Профил на bellend
  bellend
  Рейтинг: 657 Неутрално

  До коментар [#56] от "Norman Granz":

  "...разстоянието е колкото от главата ти до някаква умна мисъл."

  Заявил фенът на "добрия" и "реформиран" комуно-комсомолец Плевнелиев.

  Ненормане, другата всенародна любимка и "добра" комуноидка Сталинка пък в момента е сред лично поканените на глобалистко-ционистко-илюминатското сборище на кабала Билдерберг Груп:

  http://www.bilderbergmeetings.org/participants.html

 75. 75 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3910 Неутрално

  До коментар [#74] от "bellend":

  Лузър, да не искаш да кажеш, че могъщият Путин, предводителят на ИБРИК и глава на световното християнство, не може да тропне с юмрук по масата и да разпердушини това вещерско сборище?!

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 76. 76 Профил на stg
  stg
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  какъв точно политик е Кристали ква беше там, тя е чиновник и не участва в политиката

  "Ceterum censeo ГЕРБ esse delendam"
 77. 77 Профил на bellend
  bellend
  Рейтинг: 657 Неутрално

  До коментар [#75] от "Norman Granz":

  Не, говоря просто за висшата логика, която обитава краниума ти. И където кротко съжителстват ционизъм и негови местни суб-продукти, "добри" интернационалисти като Сталинка и Плевнелиев. Да живейш!

 78. 78 Профил на Михаил Маринов
  Михаил Маринов
  Рейтинг: 479 Неутрално

  До коментар [#1] от "1107a":

  Може би заради билетчетата. Всеки се надяваше на 1.60!

  marinov1018
 79. 79 Профил на m_todorov
  m_todorov
  Рейтинг: 746 Неутрално

  Да одобряваш фандъка може да значи единствено, че нито си от София, нито си се интересувал от града. Най-вероятно люпиш семки пред "ндк-то на културата", говориш неправилен български език и се кефиш на последните мутренски престрелки в крайморските села.

 80. 80 Профил на валентин николов
  валентин николов
  Рейтинг: 720 Неутрално

  Галъп е филиал на позитанските лъжци. Но за сведение на селянията, Фандъкова е избрана на 1-и тур. Картите за софиянци не поскъпнаха. 1,60 е цената на билета за провинциалисти и гости. Повишението беше гласувано от СОС. Всъщност голяма част от министрите си вършат много добре работата. Плевнелиев е избран с директен вот. Това е обяснение за глупците, умните хора го знаят.

 81. 81 Профил на Уточнител
  Уточнител
  Рейтинг: 628 Неутрално

  ЕДНО УТОЧНЕНИЕ


  - лъжеГалъп -

  истината е по-важна от честта на Великая Россия
 82. 82 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 2659 Неутрално

  МОЧА имени Лелина

  Стоичков... Плевнелиев... Георгиева... Бокова по своему...
  прославят България на дръж и шир по света.

  Учителката по руски е домашно известна
  с банкнота от 1.6 лв.

  До коментар [#72] от "Judjuk":

  Е, тя едната сервира разни благинки за софиянци, предоставени и от нейния ментор за сметка на националния бюджет. Другата обаче какво прави и какво е направила за България.

  Аз нищо не знам, някой ако знае, да каже.

 83. 83 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3442 Неутрално

  [quote#82:"dnevnikar"]Стоичков... Плевнелиев... Георгиева... Бокова по своему... прославят България[/quote]

  За Стоичков всеки знае,
  Плевнелиев направил смело изказване,
  За Георгиева - какво?

 84. 84 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1316 Весело

  Вече два дни чакаме Рапонии
  да каже НЕЩО за речта на президента ....
  За Митьо очите , разбрахме , вече :))

  BIG AL
 85. 85 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 2982 Неутрално

  Толкова нагли лъжи събрани на едно място. Какъв висок рейтинг на Рашидов ? Това как го скалъпихте ? А Кристалина Георгиева, която не е български политик, а европейски чиновник, какво търси вечно в подобни изследвания ? Фандъкова, която на изборите в София събра едва има-няма 20 процента от имащите право на глас и тя на първите места. За другите "данни" изобщо не си заслужава да се коментира.

 86. 86 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3910 Неутрално

  [quote#85:"antonio_vivaldi"]Толкова нагли лъжи събрани на едно място. Какъв висок рейтинг на Рашидов ? Това как го скалъпихте ?[/quote]

  GALLOSH...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 87. 87 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3442 Неутрално

  [quote#84:"BIG AL"]Вече два дни чакаме Рапонии
  да каже НЕЩО за речта на президента .... [/quote]

  Какво да каже? Боко може да е всякакъв, но не е безсрамник. Пък и каквото имаше да казва, го каза, каквото имаше да прави го направи.

 88. 88 Профил на bobhunter
  bobhunter
  Рейтинг: 643 Неутрално

  Не заслужава доверие онзи, който е позволил масовото разпространение на хазарта и казината в държавата си; масовото заразяване на младото си население с чумата на наркотиците; чудовищното заробване на неплатежоспособните младежи и платежоспособните им родители с лесно отпуснати "бързи" кредити; еднопосочното емигриране на младежите спасявайки се от задълженията в "родината" ("чужда е за нас кърмящата и гръд"; липса на закон за частния фалит; създаването на мода за лесно- съпротивителен начин на живот, проституция и морален разгул. По брой на казината и заложните къщи на глава от населението София със сигурност е на първо място в света.

 89. 89 Профил на валентин николов
  валентин николов
  Рейтинг: 720 Неутрално

  Галъп е отдел "Пропаганда и агитация", който изпълнява поръчки на БСП. Интересно как Фандъкова и Плевнелиев печелят мажоритарни избори, а се ползват с недоверие. Павлова, Петкова, Митов и останалите възлови министри вършат огромна положителна работа и това се вижда на всяка крачка. И към тях имало недоверие. Галъп прави свободни съчинения или анкета с шепа червени селяндури, които се напъват и тук като сирачета.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK