"Биволите" и Brothers From Hell посрещнаха с хляб и сол "вълците" на Путин (видео)

Група български рокери посрещнаха с хляб и сол приближената до президента на Русия Владимир Путин рокерска група "Нощни вълци" на пътния възел Петолъчката.


Рокерите избегнаха всички възможни срещи с протестиращите срещу тях, които ги чакаха на изхода на Бургас и който бяха нападнати от привърженици на патриотичната паравоенна организация "Български войнски съюз" малко по-рано. Двете групи бяха отведени от полицията.
Няколко лъча от шествието (общо около 50 моториста), което придружава "вълците", се събраха на бензиностанция в края на Бургас, а към тях се присъедини и групата, водена от Андрей Бобровский, която снощи е пристигнала от Истанбул.


Посрещачите бяха българските мотоклубове "Биволите" и Brothers From Hell, които получиха специални поздравления от Бобровский.


Все пак някои от протестиращите срещу рокерите на Путин не бяха избегнати.

© Спас Спасов

Все пак някои от протестиращите срещу рокерите на Путин не бяха избегнати.


Освен с хляб и сол, посрещачите се бяха подготвили с руски военни песни, които пускаха от тонколони от открит джип УАЗ-ка, украсен с портрети на Царя Освободител. Те носеха знамена с логото на проекта "Славянски свят", закичени са с оранжево-черни Георгиевски лентички.


Част от мотоциклетите "Харлей Дейвидсън" на "вълците" са озвучени с руски военни маршове. "Здраствуйте, братушки!", викаха посрещачите, които веднага влязоха в диалог с полските и словашки членове, участващи в мотопохода. Основните тема на разговорите им бяха "ислямизацията на България", "желанието на българите да се върнат отново в лоното на славянските народи" и "пагубната политика на правителството, което иска да откъсне България от общността на братските славянски народи и от Русия".


От тук походът продължава към църквата в казанлъшкото село Шипка и едноименния паметник.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK