Волен Сидеров няма да чисти паметници (допълнена)

Софийски градски съд заседава по кумулацията на присъдите на Волен Сидеров.

© Юлия Лазарова

Софийски градски съд заседава по кумулацията на присъдите на Волен Сидеров.Съдията от Софийският градски съд (СГС) Мариян Марков определи общо наказание за петте осъждания (кумулация) на лидера на "Атака" Волен Сидеров - пробация за срок от две години. През това време Сидеров ще трябва да се регистрира два пъти седмично по настоящ адрес, да се среща с пробационен служител и да дава 25 % от заплата си. Съдът отхвърли искането на прокурор Виктор Тарчев да увеличи наказанието.


Кумулиране на наказания се прави в случаите, когато две или повече престъпления са извършени преди да има влязла в сила присъда за кое да е от тях. По правило се налага най-тежкото измежду определените наказания. В случая със Сидеров, най-тежкото му наложено наказание е пробация за 2-годишен срок. Съдът обаче има възможност да увеличи размера на определеното най-тежко наказание, при определени законови условия.


Днес прокуратурата поиска от съда да наложи по-тежко наказание - пробация за 3 г. Съдът обаче отхвърли искането на държавното обвинение, като беше критичен към прокуратурата и я обвини, че ако е искала по-тежко наказание е можела да го направи при сключване на споразуменията с подсъдимия.
В залата съдия Мариян Марков каза на представителя на държавното обвинение, че прокуратурата има активна роля при сключване на споразумение с подсъдимия и от нея зависи дали ще сключи такова или не. Той отбеляза, че би се съгласил да увеличи определеното най-тежко наказание, ако те не бяха наложени след споразумение.


Прокуратурата е можела да се споразумее с подсъдимия за пробация за три години, вместо да иска съдът да я налага при кумулиране на наказанията на Сидеров, подчерта Марков. Софийската градска прокуратура (СГП) е знаела всички образувани наказателни производства срещу Сидеров, който има имунитет в качеството си на депутат и СГП е единствената компетентна да води дела срещу хора с имунитет. А като иска от съда да увеличи наложеното най-тежко наказание, прокуратурата се опитва да заобиколи института на споразумението, отбеляза още Марков.


Всъщност присъстващия в залата прокурор Виктор Тарчев няма нищо общо със споразуменията, които държавното обвинение сключи със Сидеров в началото на годината. Пред "Дневник" той каза, че решението да поиска увеличение на наказанието е резултат от вътрешното му убеждение.


Пред "Дневник" прокурор Виктор Тарчев изрази несъгласие с тезата на съдия Марков: "Мотивите на съда не почиват на закона и затова ще депозирам протест. Няма как при сключване на споразумение да се приложи чл. 24 НК, който допуска при кумулиране на наказание, то да се увеличи до 1/2. Това е така, защото се касае до изключително правомощие на съда, осъществявано в различно производство, каквото беше днешното. Логиката на законодателя е ясно изразена в разпоредбите, регламентиращи сключването на споразумение и по-конкретно тази на чл. 381, ал. 8 НПК", която не предвижда възможност за приложение на чл. 24 НК."


След заседанието лидерът на "Атака" иронично помоли медиите да информират Брюксел, че вече има осъден политик в България. "По този начин България вече не е същата, решени са много въпроси, може да се каже. Всички забележки на еврокомисията би трябвало да отпаднат", продължи с иронията Сиредов. По думите му вече можело да се приеме, че съдебната система е реформирана, корупцията е отстранена, а престъпността овладяна.


Попитан защо доброволно е участвал в това, като е признал, че е хулиган, вместо да изчака края на съдебното производство и евентуално да бъде оправдан, Сидеров продължи с иронията и отговори: не бих могъл да ви гледам после в очите, защото вие знаете, че съм извършил толкова престъпни деяния. После добави, че е искал Брюксел да признае, че вече има осъден български политик.


До момента Сидеров на пет пъти се споразумя с прокуратурата като призна вината си. За петте случая той получи наказание - пробация. Последното е от края на април, когато лидерът на "Атака" бе осъден на пробация за срок от година и два месеца, в които той ще трябва задължително да се регистрира в пробационната служба по настоящ адрес, както и да се среща с пробационен служител. Освен това от заплатата му ще бъдат удържани 15 %.


Делото за инцидента на летище Варна е единственото, което стигна до съдебна фаза и по него се проведоха десетки заседания.


Още преди да започне съдебното производство, Сидеров сключи четири споразумения с прокуратурата по други производства, като наложеното му наказание и за тях бе пробация.


Лидерът на "Атака" и съпартиецът му Десислав Чуколов бяха осъдени, след като се признаха за виновни за нападението пред магазина на столичната улица "Г. С. Раковски" през октомври миналата година. Наказанието бе пробация за 2 г. Те ще трябва да се регистрират задължително в пробационната служба по настоящия им адрес, както и да се срещат с пробационни служители. Освен това от заплатите им ще бъдат удържани по 25% за двегодишния срок.


Другото споразумение на Сидеров и Чуколов с прокуратурата, което съдът одобри, бе за нахлуването им в НАТФИЗ също през октомври 2015 г., за което те се признаха за виновни. Съдебният състав им наложи отново пробация съответно по 9 и 6 месеца.


Освен това Сидеров се призна за виновен и за случая в Батак от 2011 г., когато по време на честването на тържествата за 135-годишнината от Априлската епопея той се качил на трибуната и отскубнал кабелите за озвучаването.


Сидеров ще чисти и паметници в София в рамките на една година - 100 часа. Той предпочете да прави това пред полагане на безвъзмезден труд, след като съдът одобри споразумението с прокуратурата, с което Сидеров се призна за виновен за хулиганство и нанасяне на лека телесна повреда за инцидент пред Народното събрание от 2013 г. Тогава лидерът на "Атака" влезе в пререкание с журналист, а униформен, който опитал да застане между двете страни, бил блъснат в гърдите от депутата.


Днешното определение на съда подлежи на обжалване и протест в седем дневен срок.

Коментари (69)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на evelin_m
  evelin_m
  Рейтинг: 434 Весело

  Май новите лекарства почнаха да му действат добре !

 2. 2 Профил на Consumer
  Consumer
  Рейтинг: 541 Весело

  А той с трепет е очаквал присъдата за да лъсне МОЧА

  Every time you spend money you're casting a vote for the kind of world you want
 3. 3 Профил на mitko11
  mitko11
  Рейтинг: 1713 Весело

  Относно чистенето на паметници явно в руското посолство имат пари само за Шаренкова.....

  Генерал Сандокан с двата МИГ-а
 4. 4 Профил на bee
  bee
  Рейтинг: 1236 Неутрално

  Волен Сидеров няма да чисти паметници. То и другото му наказание определено от съда и то ще е такова, на ужким.

  " Истинската мярка за човека е как се отнася към този, който не може да му бъде полезен. "
 5. 5 Профил на radetzky
  radetzky
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Що така репресират бившият коалиционен партньор на Б.Б.?

  Завършил с пълно отличие специалната супер-свръх секретна школа по тролене към КГБ, черен пояс 19и дан по ММА специалност супер-ре-контра-квази-дез-информация
 6. 6 Профил на V.Iliev
  V.Iliev
  Рейтинг: 434 Любопитно

  И кой ще чисти паметниците сега!?

 7. 7 Профил на Lou
  Lou
  Рейтинг: 1675 Неутрално

  Болен тотално се е променил напоследък. Няма го вече онзи напорист агресивен фюрер, който биеше и обиждаше полицаи, обграждаше и унижаваше журналисти (извини се, бе), който окупираше бакалийки и университети. Няма го вече и твърдолинейният русофил, който яростно поддържаше руския интерес по подобие на Матросов и амбразурата. И за да е още по-уникално, изчезна и твърдият политик, който отричаше всички други подобни на неговата партии, че чак предлага и патриотично обединение за президентските избори. Пълна промяна!

  "Виж, приятелю, на този свят има два типа хора - тези със заредените пистолети и тези, които копаят. Ти копаеш!"
 8. 8 Профил на zero_day
  zero_day
  Рейтинг: 460 Неутрално

  Тамън се беше подготвил да лъсне автоматите на Моча имени Лелина
  Едно от глупавите неща в българското наказателно право е, че като има няколко наказания, не се сумират, а се взима най-тежкото от тях.

 9. 9 Профил на Rock J
  Rock J
  Рейтинг: 328 Неутрално

  Поредната пушилка в т.н. съдебна система. Че кой си е помислил, че Болен ще чисти паметници?! Престъпници убийци (Максим Стависки, например) получават условни присъди, или бягат(убиеца от Соло,"братя" Галеви, Маргините и т.н. идиоти), а тоя келеш Болен остава да получи и ефективна присъда. Всичко така е нагласено в т.н. съдебна система ,че поне още две поколения няма да се види дори и елементарна справедливост на тази територия.

  Червеите не се страхуват от орлите.Те се страхуват от кокошките.
 10. 10 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 5081 Весело

  На СИДОРОВ голямото наказание
  му дойде от Москва.
  БИЯЧЪТ МУ беше ПОКАНЕН
  на ПУТИН ПРАЙД с моторите
  СИДОРОВ не го поканиха
  даже едно "Добре дошли"
  да им каже на ГЛУТНИЦАТА
  В много тежка НЕМИЛОСТ
  КЪМ МОСКВА е изпаднал
  Волендьонушка.....
  Тукашните му пробации
  са бял кахър за него
  ха-хааааааааа

 11. 11 Профил на graham
  graham
  Рейтинг: 541 Неутрално

  и какво е основанието? защо този човек не е в затвора, където всъщност му е мястото?? не знам кой е по-крив - съдът или прокуратурата...

 12. 12 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 2176 Неутрално

  Сега си пие хапчетата. Тоя е типичен шизофреник. Кризите му са на приливи и отливи и ако пропусне медикаментите - влиза в новините.

 13. 13 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 3455 Неутрално

  До коментар [#7] от "Lou":

  От "Извини се, бе!" до "Извинявайте" – голям пъзльо, това е Волен.

 14. 14 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1209 Неутрално

  "Съдът беше критичен към прокуратурата и я обвини, че ако е искала по-тежко наказание е можела да го направи при сключване на споразуменията на подсъдимия."

  Прокуратурата се задейства, след като не беше нужен златният пръст на Сидеров. Адекватно наказание не сме и мислили, че ще има

 15. 15 Профил на aramissss
  aramissss
  Рейтинг: 1111 Неутрално

  ...ами тогава да дойде да ми изчисти кенефа...

 16. 16 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2163 Неутрално

  Сакън, да не изцапа златния пръст.

  Да твърдиш, че ГЕРБ е алтернатива на БСП е като да мислиш, че диарията е алтернатива на запека.
 17. 17 Профил на Nazlim S
  Nazlim S
  Рейтинг: 328 Неутрално

  Волен Сидеров да чисти тоалетните чинии.

 18. 18 Профил на pet_fire
  pet_fire
  Рейтинг: 5244 Весело

  Щом няма да чисти паметника, да го пратят да чисти самолети. Друг вариант предлагам да пътува всеки ден до определена дестинация 3-4 часа в една посока и обратно. Така земята ще си почине малко от него.

 19. 19 Профил на dustman
  dustman
  Рейтинг: 518 Неутрално

  Тоя сега пак ще засваля Альоша от наряд. Разжалан е в Кремъл!

  Но, бдете, че останалите путриоти на Валери и Каракачанката са коалиционен партньор на Генерала, получил пагоните си от Ахмед Доган.

  Клета майка, България!

  Ceterum censeo Carthaginem esse delendam
 20. 20 Профил на penchoo
  penchoo
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Да, най-добре е Волен да чисти нужници!

 21. 21 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1085 Неутрално

  И съдът и прокураурата само галят Сидеров по бялата глава. По поръчка от Масква, разбира се.

  Днес се разбра, че по дело за клевета, ВКС му е намалил глобата от 205 000 на 3000 лева.

  Няма шики-мики.
 22. 22 Профил на someeeee
  someeeee
  Рейтинг: 434 Неутрално

  И от къде идва проблемът ОТНОВО? ЦАЦАРАТУРАТА!

 23. 23 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1085 Неутрално

  [quote#19:"dustman"]Генерала, получил пагоните си от Ахмед Доган.
  [/quote]

  Това само в паралелната драгалеФска Вселена се е случило...

  Няма шики-мики.
 24. 24 Профил на Юмжагийн 7-балов
  Юмжагийн 7-балов
  Рейтинг: 328 Любопитно

  Волен без простотии е като овчарски скачач да се откаже от пръта си, как ще влезе в парламента?

 25. 25 Профил на гарата
  гарата
  Рейтинг: 918 Весело

  До коментар [#7] от "Lou":

  Нова роля...

 26. 26 Профил на zegi
  zegi
  Рейтинг: 543 Весело

  "Волен Сидеров няма да чисти паметници"
  Много добре. Да чисти тоалетни. По ще му подхожда.

 27. 27 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 3984 Неутрално

  До коментар [#7] от "Lou":


  [quote#7:"Lou"]Болен тотално се е променил напоследък. Няма го вече онзи напорист агресивен фюрер, [/quote]
  Плащат му-играе.Сега му плащат да кротува.АТАКА се активира преди парламентарни избори.Затова кротува.Активират ли го-знайте идват парламентарни избори.

 28. 28 Профил на dma12587967
  dma12587967
  Рейтинг: 1930 Гневно

  абе няма ли кой да му почисти фалопиевите тръби на това безмозъчно

 29. 29 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2869 Неутрално

  До коментар [#7] от "Lou":

  Видя че тактиката не работи и пробва нова.

 30. 30 Профил на citoyen
  citoyen
  Рейтинг: 1235 Неутрално

  Няма ли обществени тоалетни за почистване?

 31. 31 Профил на arcanum
  arcanum
  Рейтинг: 2850 Гневно

  Изненадани няма, българския съд на практика не осъжда никого. Убийци се разхождат на свобода.

 32. 32 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2794 Неутрално

  Искам два пъти седмично по БНТ пряко да предават, как Сидеров се среща с пробационен служител и се регистрира по настоящ адрес!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 33. 33 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2794 Неутрално

  [quote#26:"zegi"]"Волен Сидеров няма да чисти паметници"
  Много добре. Да чисти тоалетни. По ще му подхожда.[/quote]
  С удоволствие ще ги чисти, ама в руското посолство се назначиха щатна чистачка и ще остане без работа!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 35. 35 Профил на hahohehi
  hahohehi
  Рейтинг: 319 Неутрално

  Ще се разписва по 2 пъти в седмицата и въпреки удръжките ще получава повече от 99% от българите.

 36. 36 Профил на г-н Думанов
  г-н Думанов
  Рейтинг: 1315 Весело

  Тюх! В Борисовата градина някакво птиче е наакало бюста на Левски и така си стои с месеци - ни дъжд, ни вятър го отмиват. Все се надявах, че дългия Сидеров ще го отмие с гъба и сапун.

  CONTADOR GRATUITO!
 37. 37 Профил на legio
  legio
  Рейтинг: 381 Неутрално

  За длъжност "прокурор" може да се наеме всеки аматьор-любител. Така излиза от статията.

  Who dares wins!
 38. 38 Профил на 1_bulgarin
  1_bulgarin
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Как му смачкаха фасона. Пробации, чистене на цевта на Шпагина на паметника, говори благо като богослов/нали завърши в Шумен/....Предлага мир и любов на Симеонов....
  Какво падение........
  А какви времена бяха. Заобиколен от тайфа депутати напада журналисти ,полицаи, размахва златен пръст и крепи правителство, пиянства и прави простотии по всички аеролинии от Брюксел до Варна.....Как минава славата...ило....

 39. 39 Профил на Петър Иванов
  Петър Иванов
  Рейтинг: 1088 Любопитно

  Да чисти тоалетните на някоя руска фирма. Със сигурност ще го прави с удоволствие

 40. 40 Профил на mils5656
  mils5656
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Не ме е срам от такива присъди, направо ме е гнус от такива съдии като МАРИЯН МАРКОВ ! Каква проверка да им правят на тези наглеци в тоги ? Те трябва на момента след подобни присъди да си стягат багажа и да напускат системата ! Ама такива безобразничат докато са живи благодарение на мижавата конституция и неадекватните български власти които за нищо не стават ! Имунитет и несменяемост - пълна комунистическа отврат ! Некадърен, корумпиран, зависим и никой не може да му направи нищо ! Затова в България престъпниците и мутрите се надпреварват да се кандидатират за президент, депутати и кметове ! Е, няма подобна изродска държава !

 41. 41 Профил на Hafen der Wahrheit
  Hafen der Wahrheit
  Рейтинг: 328 Неутрално

  Да не забравяме откъде тръгна кариерата му на политик! Волен демократ списващ вестник "Демокрация" на партия която в момента е членка на РБ.

  Да направиш добро е толкова лесно- просто се усмихни!
 42. 42 Профил на danid
  danid
  Рейтинг: 541 Неутрално

  В предпоследния абзац на статията пише, че ще чисти паметници. Заглавието ме разочарова, че няма. Кое е вярното, не знам. Предполагам, все пак няма да ги чисти.
  А много ми се искаше да чисти и да бъде заснет, щото всички да го видим...
  Иска ми се и други политици да полагат обществено полезен труд. Поне това, понеже докато са били политици не са били обществено полезни...

 43. 43 Профил на chinaski
  chinaski
  Рейтинг: 359 Неутрално

  Както се вижда - и прокуратура и съд, се обвиняват взаимно, че не е наложено по-тежко наказание на Сидеров, а всъщност целта е именно такава - той да понесе възможно най-безобидна санкция и в същото време, никой да не носи отговорност за поредното приключено дело срещу политик, без ефективна присъда.
  И това не е вина само на Цацаров, а на най-високо ниво - Борисов!!!Нали в удобен момент трябва да разчита и на гласове на Атака, както на всички останали парламентарни партии и групи.

 44. 44 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2536 Неутрално

  “През това време Сидеров ще трябва да се регистрира два пъти седмично по настоящ адрес, да се среща с пробационен служител и да дава 25 % от заплата си.”

  25% е повече от 15%!
  Остава и пробационният служител да е някой темемрут и Сидера ще има да сънува паметник с графити или светещи очи...

  I Want To Believe
 45. 45 Профил на Федор Езерский
  Федор Езерский
  Рейтинг: 892 Любопитно

  "Волен Сидеров няма да чисти паметници (допълнена)"
  "Сидеров ще чисти и паметници в София в рамките на една година - 100 часа."

  Последно? Ще чисти ли или няма да чисти?

 46. 46 Профил на MyTwoCents
  MyTwoCents
  Рейтинг: 609 Весело

  [quote#2:"Consumer"]А той с трепет е очаквал присъдата за да лъсне МОЧА [/quote]
  Трябва по-внимателно с лъскането, щото току виж накрая изригне зелени човечета.

  @)----,--'--
 47. 47 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1458 Неутрално

  До коментар [#12] от "niakoi_si":
  Точната диагноза е циклофрения!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 48. 48 Профил на Д Д
  Д Д
  Рейтинг: 221 Весело

  Асен Генов го оправдаха за вандалщина, Сидеров все пак ще плаща 25% или 15% от заплатата си
  за хулиганство

  http://prikachi.com/images/35/8935035K.jpg
 49. 49 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8452 Неутрално

  Един ден, когато станем правова държава, случаят "Сидеров" ще се изучава от студентите по право, как не трябва да се правораздава. Дано да го дочакаме.

 50. 50 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1107 Неутрално

  А можеше да е полезен като коси тревата в градинките

 51. 51 Профил на princess_x
  princess_x
  Рейтинг: 1795 Неутрално

  [quote#47:"chichka"]До коментар [#12] от "niakoi_si":
  Точната диагноза е циклофрения! [/quote]

  По-скоро е типичен психопат - манипулативен; студен, без капчица емпатия; егоцентричен; безотговорен за действията си и не съзнаващ последствията от тях; импулсивен и без задръжки; обвиняващ другите за грешките си; агресивен - с една дума, Сидеров.

 52. 52 Профил на valtoro
  valtoro
  Рейтинг: 957 Неутрално

  Като няма да мие паметници, ще
  му остане време да вземе ибрика
  ида ходи при господаря си !!!

 53. 53 Профил на ddemivor
  ddemivor
  Рейтинг: 221 Неутрално

  [quote#19:"dustman"]коалиционен партньор на Генерала, получил пагоните си от Ахмед Доган[/quote]
  За пагоните не знам, но Борисов стана главен секретар на МВР по препоръка на Доган. И дълбокомисленото изказване на Борисов, че Доган миришел на джибри е само за ония, които още вярват в дядо Мраз.

 54. 54 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 2027 Неутрално

  "Волен Сидеров няма да чисти паметници"
  ...........................
  Тоалетни ли ще чисти?

 55. 55 Профил на samurai11
  samurai11
  Рейтинг: 589 Неутрално

  До коментар [#2] от "Consumer":

  Може да се върне на старата си работа...да Величае САЩ и да лъска паметника на загиналите летци на Козяк в Американското Посолство....но големия въпрос е какво ще правят след това Пражкия,форумните атакистчета....след като от Волен е свалена почти цялата падкрепа на Масква....?Ако няма да чисти МОЧА...да чисти кенефите на Доган...

 56. 56 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3364 Неутрално

  Колко са щастливи хората от форума! Сидеров - топ-престъпникът най-после осъден! Съдебната система най-после показа рога. Веднага съобщете в Брюксел. И натото уведомете.

 57. 57 Профил на Chavo64
  Chavo64
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Ми да го пратят да разглоби МОЧА тогава. Хем народу угодно дело, хем ще го заболи под "лъжичкита".

  chavo64
 58. 58 Профил на Consumer
  Consumer
  Рейтинг: 541 Любопитно

  До коментар [#55] от "samurai11":

  И аз прочетох подобни неща, комай са му врътнали кранчето и е станал персона нон грата в матушката. Но не знам за какво са го отритнали.

  Every time you spend money you're casting a vote for the kind of world you want
 59. 59 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1849 Любопитно
 60. 60 Профил на tqh42306221
  tqh42306221
  Рейтинг: 511 Неутрално

  Тоя на снимката заслужава не да чисти клозети,ами да бъде зорлем насилван да яде съдържанието от клозетите...

  Мама,льотчика люблю,я без льотчик не магу.Он летает на высока,набывает на дълбока!
 61. 61 Профил на tqh42306221
  tqh42306221
  Рейтинг: 511 Неутрално

  [quote#45:"Разпознаваем Президент (реформатор)"]
  Последно? Ще чисти ли или няма да чисти? [/quote]

  Последно,статията си е съвсем правилна-човека има повечко от една издадени присъди и по ДРУГА от тях ще чисти паметници.Друг е въпроса доколко е нормално да стои така с дефакто няколко едновременни условни присъди.Защото смисъла на условната присъда е именно това-при рецидив да последва ефективна.

  Мама,льотчика люблю,я без льотчик не магу.Он летает на высока,набывает на дълбока!
 62. 62 Профил на 952
  952
  Рейтинг: 646 Весело

  [quote#0:"ЗАГЛАВИЕТО"]Волен Сидеров няма да чисти паметници [/quote]
  -------

  [quote#0:"СТАТИЯТА"]Сидеров ще чисти и паметници в София в рамките на една година - 100 часа. [/quote]

  Дневник- направо застанах мирно!

  Колко жалко, че всички, които знаят как трябва да се управлява България, са заети да пишат разни неща по форумите...
 63. 63 Профил на bombov_saruyar
  bombov_saruyar
  Рейтинг: 868 Весело

  Сидеров е приел да лъска ботушите на Алйошите или в краен случай да ги почиства с език. Откакто стана млад баща, коренно промени имиджа си - от нагло арогантен и недосегаем на семпло ироничен.

  Ако по пътя напред, не помним как сме стигнали до тук, няма да стигнем там, за където сме тръгнали.
 64. 64 Профил на инж. Ганев - малцинство от 5.87%
  инж. Ганев - малцинство от 5.87%
  Рейтинг: 576 Весело

  [quote#7:"Lou"] Няма го вече онзи напорист агресивен фюрер, който биеше и обиждаше полицаи, обграждаше и унижаваше журналисти (извини се, бе), който окупираше бакалийки и университети [/quote]

  На метадон е.
  По ирония на съдбата - руски.

  Руският посланик : 80% русофили. Проф. Иво Христов : 80% дебили. Корелация, нали?
 65. 65 Профил на Captain Shakespeare
  Captain Shakespeare
  Рейтинг: 764 Неутрално

  До коментар [#41] от "Hafen der Wahrheit":

  Нещо ми прилича на кариерния път на Курнелия...

  Правильно говорил Гоголь "В России две беды — дураки и дороги" причём первых ну очень много!!
 66. 66 Профил на samurai11
  samurai11
  Рейтинг: 589 Неутрално

  Типично е,... да си правиш правиш православен кумир за бизнес с МЕЧКАТА ....Сидеров-употребен както му е реда...и в крайна сметка....мечката си избърсала задните части с него.....Единственото,което ще му остане е ходенето до Брюкселските ресторанти и Куба с парите от руското пососьоство

 67. 67 Профил на пустиняк
  пустиняк
  Рейтинг: 1057 Весело

  Като не може да чисти паметници, не може ли да ги боядисва?! Я, по една четка и кутия с червена боя и да почва! Поне да си заслужи парите от посолья!

  Чайка - вожд и учител на Цацаров & Гешев. "Русия е наш враг и окупатор. Управляваната от нея пета колона вероятно днес може да бъде по-опасна и от открита агресия." Саломе Зурабишвили, президент на Грузия
 68. 68 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 3780 Весело

  МОЧА имени Лелина

  Монументал на определено чиста армия...
  Какво за му чисти?

  До коментар [#2] от "Consumer":

  А той с трепет е очаквал присъдата за да лъсне МОЧА

 69. 69 Профил на rotos
  rotos
  Рейтинг: 546 Неутрално

  [quote#8:"zero_day"]Едно от глупавите неща в българското наказателно право е, че като има няколко наказания, не се сумират, а се взима най-тежкото от тях.[/quote]

  Не е глупаво, знаят те, какво правят: за тех си са го направили така. Знаели са, че те ще бъдат засегнати най-мното.

  Алиса: Кажи ми по кой път да тръгна? Котаракът: Зависи, къде искаш да отидеш.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK