Даниел Кадик: Бокова е част от руска стратегия за разцепление

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (150)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 708 Неутрално

  Бокова е част от руската хибридна война срещу България.

  The best way to predict the future is to invent it.
 2. 2 Профил на palav_nik
  palav_nik
  Рейтинг: 1050 Неутрално

  България изобщо не трябваше да се замесва в тази игра. Имаме си къде по-важни проблеми.

 3. 3 Профил на kapitalcho
  kapitalcho
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Култово
  Две БКП,кадри .но:
  Бокова-БКП кадър но подкрепена от Путин(мнението на статията)-значи е лоша
  Сталинка-също БКП кадър,но подкрепена от Сорос(мнението на статията)-значи е добра.

 4. 4 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7832 Неутрално

  Бокова е разконспирирана.

 5. 5 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1274 Неутрално

  До коментар [#1] от "EU defender":
  http://terminal3.bg/za-rodinu-za-kristalina/

 6. 6 Профил на YinYang
  YinYang
  Рейтинг: 344 Неутрално

  Много точно:

  "Вярно, че студената война приключи отдавна и мнозина комунисти от бившия Варшавски договор станаха демократи. Но авторитарните лидери отново се въздигат по света и Владимир Путин е водещият сред тях. Като генерален секретар Бокова ще има глобално влияние и може да създаде повече проблеми за САЩ.

  When I am king you will be first against the wall, with your opinion which is of no consequence at all.
 7. 7 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1875 Неутрално

  Децата не отговарят за действията на родителите си само когато са се САМОСЪЗДАЛИ като хиляди други кадърни българи,без да използуват тежкото комунистическо наследство,завещана от бащите!
  Престижно образование в езикови гимназии ,в които са "приети4 с привилегиите,че бащите им са АБПФК ,същото и във ВУЗ - в случая Московската "люпилня " за дипломати,стажове още през 70 години в САЩ и ООН /не в Москва/,лансирането поради същите причини на апетитни постове !Няма да изреждам още!

 8. 8 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 581 Неутрално

  А ето ако казват пък други - евродепутат и бивш министър:

  Дик Роуч е евродепутат и бивш европейски министър на Ирландия. Той коментира най-интересните международни теми, както и случващото се у нас.
  – Г-н Роуч, в последните дни вие повече говорихте в подкрепа на кандидатурата на г-жа Ирина Бокова за генерален секретар на ООН, отколкото официалните български власти. Мога ли да попитам какво ви провокира да застанете зад нея?

  – Смятам че на този етап е от изключително важно значение за световната политика ООН да има жена за кандидат за генерален секретар. Безобразие е в ХХІ век организация, която съществува от 70 години и представлява цялото човечество, да не е имала жена за ръководител. И това е на първо място. Говорим за справедливост. Въпрос на достойнство е. Държавите членки на ООН винаги говорят за равнопоставеност – нека преминат от думи към дела. На второ място, Централна и Източна Европа, по скандален и нечестен начин досега винаги са били ощетявани при избора на генерален секретар на ООН. Имаме хора, заемали поста, от всички краища на света, но не и от Източна Европа. И това е грешно. ООН представлява всички хора на Земята и не може цели региони да бъдат игнорирани. Така че на първо място говорим за справедливост и равнопоставеност. И освен това за справедливо отношение спрямо хората. Не можете да ме убедите, че сред всички нации от Източна Европа няма един достоен кандидат. Така че това са двата принципа, на които стъпвам. В качеството си на министър по европейските въпроси на Ирландия имах възможността да се запозная с г-жа Ирина Бокова и й се възхищавам като един от тези политици, които е трябвало да се съобразяват с трудния преход на страната си. Вашият народ подаде кандидатура за членство в НАТО, която аз лично не одобрявам като организация, но беше успешно. Имам много добри спомени от присъединяването на България към Европейския съюз. Като министър по европейските въпроси на Ирландия тогава пътувах до Румъния, за да участвам в празненствата и впоследствие преминахме през България. Бях толкова впечатлен от усилията, които полага вашият народ, вашата страна с трудна история. Аз съм от Ирландия. Знам какво е да си малка държава в сянката на силните. И ние имаме трудна история.

  – Нека ви върна към личността на г-жа Ирина Бокова. Как оценявате работата й като директор на Агенцията на ООН за опазване на културното наследство (ЮНЕСКО)?

  – Изключително успешна. Наскоро имаше директна атака срещу нея по повод постиженията й като директор на ЮНЕСКО от страна на британски министри в опит да подкопаят работата й. Нека бъдем честни – всеки има право на собствено мнение, но няма право да изменя фактите. Истината е, че г-жа Бокова постигна много в ЮНЕСКО и предвид сблъсъка на култури, в който живеем, се справи по изключително храбър начин. Вие, българите, би трябвало да се гордеете с нея. Истината е, че ако направим сравнение с ирландския политически живот, ние щяхме да се гордеем с нея. И ние имаме традиции да се делим и караме помежду си. Разбира се, че го правим. Така става интересно. Но когато наш човек има шанса да ни изтъкне като нация, заставаме зад този човек. Спомням си, когато Мери Робинсън, първата жена президент на Ирландия, беше определена за върховен представител на ООН по човешките права, всички се гордеехме с това. С постигнатото от нея. Нямаше политически партии. Когато виждам постигнатото от Бокова, нямам какво да добавя. Спомнете си преди няколко години поредната криза на Храмовия хълм в Ерусалим – едната срещу другата религиозна група, търсещи изключителен достъп до мястото – тя се справи с невероятен апломб. Нещо повече, не само израелците и председателят на Кнесета, но и арабите изразиха благодарност към нея за постигнатото. Тя беше сред първите, които осъдиха престъпленията срещу световното културно наследство, извършени от „Ислямска държава“. Г-жа Бокова беше в редиците на тези, които настояваха за защитаването на цивилизационното наследство в тези земи.

  – Но в същото време тези постижения като че ли целенасочено се загърбват. Смятате ли че срещу Ирина Бокова се води, да я наречем, „мръсна кампания“?

  – Знаете ли, през годините съм чувал какво ли не от най-различни хора. Така, както аз разбирам нещата, не можем да съдим хората по това какви са били родителите им, а по това какво са постигнали самостоятелно. Не съдим Нелсън Мандела за делата му преди премахването на апартейда или хората от двете страни на споразумението в Северна Ирландия. Излишно е. Затова вярвам, че една жена с нейните възможности може да даде много на ООН. Организацията винаги е била твърде закостеняла в процедурите си и винаги е имала нужда от промяна. Това се отнася особено до мястото на Централна и Източна Европа, които винаги са имали нужда от свое представителство. И смятам, че това е изключителна възможност за България и българския народ предвид отношението към тях в миналото.

  – Но все пак…

  – Ирина Бокова има способността да обединява хората. Не искам да се намесвам с коментар в българския политически живот, но ако има нещо, което наистина ме изнервя, това са опитите на високопоставени лица да се намесват в делата на обикновените хора. Както от Брюксел и от други европейски страни да се месят в работите на една суверенна държава, каквато е България. Ако бях на ваше място, щях да съм бесен, от това което се случва.

  – Смятате ли че г-жа Бокова все още има шанса да е единният кандидат на Източна Европа за генерален секретар на ООН? Може ли все още това да стане?

  – Да, определено, но атаките срещу нея трябва да спрат. Вътрешните нападки срещу нея трябва да спрат. И това има особена тежест сега. Особено когато българското правителство е направило своя избор. Няма проблем в това някой да е по-амбициозен, нека бъде. Но Португалия, Хърватия, Словакия, България издигнаха свои кандидати, и ще е грешно да се саботират техните кандидати.. Всички опити на брюкселския корпус да подрива конкретен кандидат, без значение дали е Ирина Бокова или друг, са грешно насочени.

  – Ще ви върна към началото на разговора ни. Оставам с впечатлението, че за българския кандидат за генерален секретар на ООН в европейските институции се борят повече небългари, отколкото нейните сънародници – заблуждавам ли се?

  – Признавам ви, че като евродепутат за мен беше изненада, че българските членове на Европейския парламент, с едно изключение, не се застъпиха публично за своя кандидат. Един единствен евродепутат, Илхан Кючюк, застана в нейна подкрепа. В страната, от която идвам аз, това се смята за смела постъпка – аз не бих очаквал от ирландски евродепутат да застане зад своя кандидат не само заради Бокова, но и заради България. И частно казано не разбирам тази ви позиция – ако беше ирландски кандидат (за водеща световна позиция – б. р.), бих очаквал от всички ирландски евродепутати да застанат до него, без да се задават въпроси. Нека ви обърна внимание, че по подобен начин преминаха и дебатите в Европейския парламент – практически никой не излезе да изкаже мнение.

  – Нека ви призная – това беше един от най-смислените разговори по въпроса за кандидатурата на Ирина Бокова за генерален секретар на ООН и съм ви признателен за добрите думи и отношение към България. Искате ли да добавите нещо в заключение?

  – Надявам се мръсната кампания да спре и това, което чувам като информация от София и България, и съседните държави. Сигурно идеализирам, но си представям, че народите от Източна Европа имат идея за съвместно успешно съжителство. Различна от тази, която им предлагаше Западът.

  – В лицето на Хелън Кларк?

  – Да, бившия министър-председател на Нова Зеландия Хелън Кларк беше точно този кандидат, който олицетворява Британската общност, каквато я познаваме, и щеше да послужи за това. Радвам се, че не стана така. Същевременно, когато говорим за влияние, нека не забравяме това на Европейската комисия, която няма правото да се намесва във вътрешнополитически дела и въпреки това използва цялото си влияние

  – За еврокомисар Кристалина Георгиева ли говорим?

  – Също така, но и преди всичко за председателя на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер, който също има правото да бъде амбициозен, но нека бъдем честни – това е Европейската комисия, която трябва да представлява всеки по най-равнопоставения и честен начин. И нека бъдем откровени – този случай (избирането на генерален секретар на ООН – б. р.) се разви като истинско бедствие. Както от гледна точка на участващите в него, така и от гледна точка на целия свят.

  Интервю на Благовест Бенишев, в. Труд

 9. 9 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 7389 Неутрално

  Той припомня, че тя е приятелка на свекървата на Челси Клинтън и това би могло да увеличи шансовете ѝ за генерален секретар на ООН поне сред демократите в САЩ.
  ----------------------------------------------------------
  Ха-хаааааа.....
  Тъй де...
  Сватанак ми си пие бирата след мач със свекъра
  на Челски,така,че шансовете ми и на мен за
  генсек на ООН са същите,ако не и по-големи....
  ха-хааааа....
  Дневник,
  Хайде по-сериозно с внушенията.
  Май-май някои хора вземат аудиторията
  за канарчета вече....

 10. 10 Профил на mesambria
  mesambria
  Рейтинг: 1018 Неутрално

  др. Бокова руският троянски кон в ООН!

 11. 11 Профил на pariah
  pariah
  Рейтинг: 1163 Неутрално

  ТРОЛ-ТАЙМ!

  - A witty saying proves nothing. Voltaire
 12. 12 Профил на 678
  678
  Рейтинг: 294 Неутрално

  Кадик - а в каква стратегия се вписва Северен поток, по който тече газ от Русия за Германия, а ? В каква стратегия се вписва предстоящото изграждане на Северен поток - 2, по който ще свързва Германия и Русия и пак по него ще тече руски газ ?????
  Ами що не коментираш "Турски поток" ? Натовска Турция си прави врътки с Путиновата Русия.

 13. 13 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Добра реклама за Бокова...

 14. 14 Профил на venci4
  venci4
  Рейтинг: 947 Неутрално

  Възможно най- опасната за Човечеството (цивилизованото де, другите не се броят) комбинация може да бъде комсомолката+ пневмонията+ "поемаме вината с мезета".... Даже извънземните са обезпокоени 👽👾

  Платени форумни тролчета, така ли ви възпитават на Позитано? http://prikachi.com/images/793/8000793h.jpg
 15. 15 Профил на focus_123
  focus_123
  Рейтинг: 409 Весело

  ИзгорЕ комунето

 16. 16 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 7389 Неутрално

  Много ЕЛЕМЕНТАРНО и ПРОЗРАЧНО
  като РЕКЛАМНО ВНУШЕНИЕ.
  Лансира се мнението на някакъв
  ПРОГРАМЕН ДИРЕКТОР НА ФОНДАЦИЯ
  Програмен директор в София.
  И се създава впечатлението,че
  КАНДИДАТУРА деляща 5-7 място
  от 9 кандидата представлява
  някаква стойност,върху която
  следва да се дебатира.
  Извинете,но освен "стойността" й
  на РУСКА КАНДИДАТУРА номинацията
  на Бокова няма никаква,ама никаква
  друга стойност.

 17. 17 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1078 Неутрално

  И Кадик и бокова много ме вълнуват!ООН е куха организация! Където тролве на САЩ се сблъскват с руски такива!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 18. 18 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1274 Любопитно

  До коментар [#8] от "ПРОРОК ИЛИЯ":
  Пророче, щеше да ми разясняваш, каква ще бъде ползата за България от Бокова начело на ООН??? Чакам???

 19. 19 Профил на mapto
  mapto
  Рейтинг: 1392 Неутрално

  Хех, Райчев и Минчев много са задълбали в теорията, което нямаше да е лошо, ако практиката не показваше, че Бокова изостава. Иначе теориите са много хубави и спонсорите биха платили много за тях.

  Думите в един език са това, което е безкрайно и изисква най-много усърдие и постоянство. Затова направихме http://lexicum.net
 20. 20 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 516 Неутрално

  щото Кристалинка не е?

  властта ражда паразити! в това съобщение се съдържат всички нарушения на правилата за писане на коментари, каквито модераторите могат да си изхалюцинират
 21. 21 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3943 Неутрално

  Дори да има МИНИМАЛНО съмнение, че Бокова обслужва руски интереси, това автоматично я дисквалифицира от състезанието.

  И няма никакво значение колко гъста ТВЪРДИ, че е с етървата на братовчедката на фризьора на кучето на Челси.

  Точно Клинтън да се застъпи за слугинята на Путин, дето хакна сърверите на демократите - трябва да се казвам Пророк Илия, за да повярвам на подобна дивотия. 😅😅😅😈

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 22. 22 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 7389 Весело

  [quote#12:"678"]В каква стратегия се вписва предстоящото изграждане на Северен поток - 2, по който ще свързва Германия и Русия и пак по него ще тече руски газ ?????
  Ами що не коментираш "Турски поток" ? [/quote]
  Северен поток-2 НЯМА и НЯМА ДА ИМА
  Засега съществува само и единствено
  като тема за чесане на езиците на
  Кремълските Хибридаджии
  Турски поток пък ТУ ГО ИМА,
  ТУ ГО НЕМА...
  ЗА ДА ГО НЯМА ИЗОБЩО
  защото пари за него няма
  РУСИЯ НЕ МОЖЕ да му поеме масрафа
  Турция,пък се дърпа и НЕ ЩЕ ДА
  ПЛАЩА СТРОЕЖА МУ.

 23. 23 Профил на роджър
  роджър
  Рейтинг: 925 Неутрално

  Без да мога да зная нещата от кухнята /кой ли тук ги знае/, но всичко се подреди идеално !
  ББ под натиска на гоце и раша я прие, а сега ще я "отзове", поради провал на кандидатурата - опять двойку, товариш ирибок
  В интервю я сравни с оня румяна, дето се издъни за ЕК ... твърде унизително
  А като я подгонят американците за едни пари, ще стане яко !!!
  Успех и на Кристалина - пилците се броят наесен, и който се смее последен - най-добре

  https://www.youtube.com/watch?v=7wBkJ8oIvRg
 24. 24 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5915 Неутрално

  Този рефрен с фалшивото име "Сталинка" не се ли изтърка? Мисля, че не върши работа вече...

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 25. 25 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 1255 Неутрално

  Както и генерал Румен Радев,надявайки се да стане президент.

 26. 26 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 581 Весело

  До коментар [#18] от "dobrich":
  Изпитвам добре обосновани съмнения, че Вие можете да разберете каквито и да е, и по какъвто и да е въпрос, които не съвпадат с Вашите ......
  Затова е може би редно да ни обявите каква ще е ползата за България, ако начело застане българин?

 27. 27 Профил на Феникс
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 28. 28 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 7389 Неутрално

  [quote#26:"ПРОРОК ИЛИЯ"]Затова е може би редно да ни обявите каква ще е ползата за България, ако начело застане българин? [/quote]
  Раждането в България и знаенето на български
  език не е достатъчно,за да се нарече някоя
  руска прислуга "българин"
  Примери колкото си щеш....

 29. 29 Профил на pet_fire
  pet_fire
  Рейтинг: 5857 Неутрално

  Моето мнение е че не е задължително да бъде избирана никоя от двете-Бокова или Кристалина. Която и да изберат/аз не вярвам в това/ тя ще е "кукла на конци" и с никаква полза за България,ще обслужва чужди интереси. Положителното е че се "шуми" около България.

 30. 30 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2959 Неутрално

  [quote#1:"EU defender"]Бокова е част от руската хибридна война срещу България. [/quote]
  Да бе , не съм фен на Бокова така ,че няма какво да я оправдавам!
  Но това което мога да кажа отговорно е ,че Кристалина е острие на финансовите анархисти от Световната Банка и е разбираемо ,че активират всякакви либертоносци като Даниел Кадик - хрантутеник за проекти в източните колонии управлявани за „Фридрих Науман”!
  И сега кой повече кадрува за ООН ????

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 31. 31 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1961 Неутрално

  Путин прави огромна услуга на западния свят, вместо да ги разедини той ще ги обедини. При това желязната завеса ще бъде спусната съвсем скоро. А тя ще обхваща единствено русия. Няма ги Китай, Лаос, Кампучия, Чехославакия, Полша, България и другите "съюзници" на СССР. Нещо повече, около границата на русия вече няма буферни зони.
  Честито на стратега.

 32. 32 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4306 Неутрално

  Според Williamhill:

  Next UN Secretary General
  5/2
  Antonio Guterres - Portugal

  4/1
  Helen Clark - New Zealand

  5/1
  Irina Bokova - Bulgaria,

  т.е. на 3-то място

  http://archives.bg/wars/SEARCH-f-2 Тук може да намерите данни за загинали във войните ваши близки
 33. 33 Профил на Hawaii
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 34. 34 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3943 Неутрално

  До коментар [#25] от "chicago514":

  На мен лично ми се искаше да бяха издигнали Ира Георгиевна за президент.

  Какво по-хубаво от това, в рамките на 2 месеца на два пъти да загуби избори... 😂😂😂

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 35. 35 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2959 Неутрално

  [quote#29:"pet_fire"]оято и да изберат/аз не вярвам в това/ тя ще е "кукла на конци" и с никаква полза за България[/quote]
  Абсилютише си прав ....и до ден днеш за България няма никаква полза нито от Бокова нито от Кристалинка!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 36. 36 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1274 Неутрално

  До коментар [#26] от "ПРОРОК ИЛИЯ":
  Има няколко основни причини, поради които Бокова не трябва да бъде избрана за генерален секретар на ООН: Това ще я постави в позиция, която ще и позволи да назначава на висши постове в бюрократичната система на ООН хора, които са сходни с тези, организирали нейната кампания - бивши шпиони за ДС, комунистическите престъпници и т.н. Ситуацията в ООН и сега е достатъчно лоша, но с нашествието на комунистите, тя ще стане още по-тежка.
  Второ, тя ще може да използва позицията си, за да прокарва интересите на сили, подкрепящи кампанията й. Тези сили са заплаха за свободата, и като такива на тях трябва да се противопоставят всички свободолюбиви хора по света. Изключително тревожен и опасен е бекграундът на Ирина Бокова. Тя е обслужва комунистическия режим; отказва сериозно да денонсира престъпленията, извършени от режима; дългогодишното й членство в комунистическата партия; привилегиите, които е получила като част от комунистическия елит; самият факт, че тя е заобиколена от "бивши" комунистически шпиони; нейните изявления като генерален директор на ЮНЕСКО, и пр. Всеки един, който е тясно свързан с комунистическите режими или комунистическите партии, трябва окончателно да бъде лишен от правото да работи за правителството или за международни институции, освен ако не се е покаял.
  Трето, в продължение на години Бокова е обвързана с различни корупционни схеми. Особено значими бяха разследванията на "Бивол" в България и Франция. Ние все още не знаем какво е обяснението й за всички тези луксозни имоти, които е придобила по целия свят. От къде идват парите, за да си ги позволи? Ние знаем, че нейното управление в ЮНЕСКО и нейните злоупотреби с парите на данъкоплатците, от които лично се е облагодетелствала, са легендарни.о.

 37. 37 Профил на lionguard
  lionguard
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Въпросът е дали един човек, който е бил част от тираничен режим, може да намери отговорен начин да се отнася към това минало-това се отнася и за Плевнята!

  stupid_american:черен гей травестит хермафродит съм, който мрази майка си.
 38. 38 Профил на tims
  tims
  Рейтинг: 436 Неутрално

  Вместо да изказва мнения за Бокова, господинът от немската фондация Науман да вземе да съветва Меркел как да си оправи отношенията с Русия, та да се обединят за обща кандидатура. Няма какво да дига пара по българските седянки и медии. Изборът за ООН не се решава в Бългания и от България.
  За съжаление, вместо да дава информация, Дневник взема страна по въпроса.

 39. 39 Профил на subaru
  subaru
  Рейтинг: 515 Неутрално

  След така потвърдената от собственото правителство "подкрепа" и поставени "условия", всеки нормален човек би се оттеглил. Ако Бокова не го направи, това означава, че тя има гарантираната подкрепа на държава от постоянните членки на Съвета за сигурност, която може да поставя вето на изборът на всеки друг различен от нейния човек. За по - сигурно тази държава е заложила и на поне още двама състезатели - словака и сърбина. В този смисъл, Кидик, е достигнал до заключения, каквито отдавна бяха направени от някои от продавачите на "Женския пазар".

 40. 40 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 7389 Неутрално

  [quote#31:"stanislavdi"]Нещо повече, около границата на русия вече няма буферни зони.
  Честито на стратега. [/quote]
  Ще те допълня със следното.
  Стратега и колегите му нямат подкрепа
  дори в Русия.
  КГБейовете в Кремъл разчитат само и
  единствено на много тесен кръг "силовики"
  Извън този кръг подкрепата и авторитетът
  им е нулев.
  Започнат ли гладните бунтове
  и първите признаци на животозастрашаваща
  мизерия в Русия,не ми се мисли,какво
  ги чака тези в Кремъл

 41. 41 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3943 Неутрално

  До коментар [#36] от "dobrich":

  Според Алекс Алексиев тов. Ира Георгиевна е агент на КГБ, вербувана още като студентка в МГИМО в Москва.

  Това са неща, които се знаят където и от когото трябва.

  В този смисъл, мнението но Андрей Райчев за Бокова има точно толкова тежест, колкото и на БубиIQ45.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 42. 42 Профил на ahasver
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 43. 43 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1961 Неутрално

  [quote#40:"Hawaii"]Започнат ли гладните бунтове
  и първите признаци на животозастрашаваща
  мизерия в Русия,не ми се мисли,какво
  ги чака тези в Кремъл[/quote]
  мъничкия проблем да се досъсипе русия се нарича държавния департамент. Ако там проявят остра позиция по отношение на русия и в близкия изток от кремъл ще останат само кирпичи

 44. 44 Профил на vesolr
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 45. 45 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 638 Весело

  До коментар [#30] от "comandante vs либерални ентусиасти&корпократи":

  ти ли не си и фен бе, бухахаахахаха

  Birds of a feather flock together.
 46. 46 Профил на StanDim
  StanDim
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Я да се сетим от действащите политици в България, колко нямат комунистическо минало, та даже и откровено антибългарско (визирам Пирински). Та толкоз за Бокова.
  А Кристалина след изцепката ЗА 100-те хиляди натрапници, които трябва да приемем в България, за да ни оправят демографията, толкоз и за нея.

 47. 47 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 638 Неутрално

  До коментар [#35] от "comandante vs либерални ентусиасти&корпократи":

  обаче за любимия ти Путин има полза от Бокова

  Birds of a feather flock together.
 48. 48 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3943 Неутрално

  До коментар [#44] от "vesolr":

  Виж тази статия: http://www.thenewamerican.com/world-news/europe/item/22869-communist-candidate-for-un-boss-relies-on-little-kgb-spies

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 49. 49 Профил на роджър
  роджър
  Рейтинг: 925 Неутрално

  [quote#31:"stanislavdi"]Честито на стратега. [/quote]
  +++
  Хотели как лучше, получилось как всегда

  https://www.youtube.com/watch?v=7wBkJ8oIvRg
 50. 50 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 638 Неутрално

  хехе забвни хибридни мурзилки, Кристалина била Сталинка(!?)
  а Бокова, кво толкова като била дъщеря на българо-съветски комунист

  Birds of a feather flock together.
 51. 51 Профил на abdelhaqq
  abdelhaqq
  Рейтинг: 875 Неутрално

  [quote#41:"Norman Granz"]мнението но Андрей Райчев [/quote]

  този пък е толкова отвратителен комунист, че няма накъде.

  בני אתה אני היום ילדתיך
 52. 52 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 853 Неутрално

  Обяснявам за дебили : Постът Генерален секретар на ООН е най-високият ДИПЛОМАТИЧЕСКИ пост на планетата. За него се искат ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНЗ и СТАЖ .
  Бокова има висше ОБРАЗОВАНИЕ със специалност ДИПЛОМАТ и е работила 40 години точно това.
  Кристалинка е завършила УНСС със специалност ИКОНОМИКА и е работила точно това. Няма ден работа като дипломат. Следователно , може да работи в счетоводството на ООН.

 53. 53 Профил на Norman Granz
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 54. 54 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3943 Неутрално

  До коментар [#51] от "abdelhaqq":

  Син на Венцел Райчев - резидент на КГБ в България преди 10.IX.

  Около тав. Ира Георгиевна вероятно и домашните й любимци са от ДС и КГБ.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 55. 55 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 638 Неутрално

  До коментар [#52] от "ahasver":

  хихихи дипломат била. видяхме и дипломацията

  Birds of a feather flock together.
 56. 56 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 638 Неутрално

  До коментар [#52] от "ahasver":

  а пък Лавров е най-големия дипломат

  Birds of a feather flock together.
 57. 57 Профил на abdelhaqq
  abdelhaqq
  Рейтинг: 875 Неутрално

  До коментар [#56] от "Sitting Duck":

  да, то затова по соца беше голям комплимент да се каже "дипломат от кариерата". т.е. ченге в костюм на прием.

  בני אתה אני היום ילדתיך
 58. 58 Профил на minuva4a
  minuva4a
  Рейтинг: 266 Весело

  [quote#56:"Sitting Duck"]а пък Лавров е най-големия дипломат [/quote]

  Тъжния кон навсякъде буди съжаление и насмешка - типичния дипломат от руски тип.

 59. 59 Профил на пустиняк
  пустиняк
  Рейтинг: 678 Весело

  Най-голямото предимство на Бокова било, че е:
  1. Жена;
  2. От Източна Европа.

  След така ясно изложените добродетели считам, че кандидатурата на Георгиева няма шансове!

  Чайка - вожд и учител на Цацаров & Гешев. Не съм ЗА пРезидента а ПРОТИВ мафията и беззаконието да управляват в България!
 60. 60 Профил на v n t news
  v n t news
  Рейтинг: 448 Неутрално

  [quote#27:"Феникс"]Достойния български кандидат Ирина Бокова май много разстройва българомразците... Ха ха, горкичките, изприщиха се вече от безполезни, но пък добре подплатени клеветнически кампании... [/quote]

  Феникс ,
  За мен е чест да съм " българомразец " , по твоите критерии

 61. 61 Профил на меншевик
  меншевик
  Рейтинг: 352 Неутрално

  Битката на рушняците за болшевишкото им протеже Бокова е жестока, но радващото в цялата работа за нас е, че няма да ги огрее.

  Сокурсник Путина, экс-разведчик КГБ: Вы серьезно думаете, что Путин, делающий подтяжку лица, развяжет ядерную войну? У него от страха ботокс потечет
 62. 62 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1319 Неутрално

  ДЕЦАТА НЕ ОТГОВАРЯТ..., НО СА МЕНТАЛНИ И ФИЗИЧЕСКИ КОПИЯ НА РОДИТЕЛИТЕ, ИСКАТ ИЛИ НЕ.

  Затова Бокова, дъщеря на скандален комуно функционер, замесен в криминални престъпления, няма място в ООН, както и в управлението на страната си, дори и на низша длъжност!

 63. 63 Профил на psz58488391
  psz58488391
  Рейтинг: 578 Неутрално

  До коментар [#8] от "ПРОРОК ИЛИЯ":
  Този господин е видял и чул това, което са му показали и казали!

 64. 64 Профил на авторът
  авторът
  Рейтинг: 988 Неутрално

  До коментар [#3] от "kapitalcho":
  Мнението ти е просто и ясно: ако ще е комунист, трябва да бъде ортодоксален и да не прави разлика между Путин, Сталин, руския цар или княз Светослав, който навремето идва на "приятелска визита" в Плиска, в гръб на българите .

 65. 65 Профил на Nazlim S
  Nazlim S
  Рейтинг: 352 Неутрално

  Рашистанската стратегия подпечатана с български восък от ерата на "неразделната дружба". Срам за България.

 66. 66 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 615 Неутрално

  [quote#59:"пустиняк"]Най-голямото предимство на Бокова било, че е:
  1. Жена;
  2. От Източна Европа. [/quote]
  И аз ги имам тези предимства. Пай се, Гутериш!

 67. 67 Профил на Катерина Стоева
  Катерина Стоева
  Рейтинг: 402 Неутрално

  До коментар [#27] от "Феникс":

  колко пъти да ти повтарям, че тази е кандидат на небългарите путинофили
  можеш ли д0а заявиш, като толкова си влюбен в нея, тя ще стане шеф на оон
  Позиция на Движение Обществен натиск, относно кандидатурата на Ирина Бокова за Генерален секретар на ООН
  Тази кандидатура е неморална и оскърбителна за българския народ. Г-жа Бокова ясно е заявявала, че не изпитва тревога или срам от делата на семейството си, привилегировано като част от висшата комунистическата номенклатура участвала в тоталитарното репресивно управление на България до 1990 г.. Припомняме, че съществува действащ български Закон за обявяване комунистическия режим за престъпен от 2000 г. Г-жа Бокова отказва да предложи на обществото и най-малък жест на съжаление и разграничение от този режим. Както е невъзможно наследник на висш нацистки служител да стане Генерален секретар на Организацията на обединените нации, без първо да демонстрира дистанция от идеологията на Третия райх, така това трябва да се изисква и от наследниците на комунистическата върхушка в бившите тоталитарни държави от Източна Европа. Двата режима са еднакво човеконенавистни и не случайно с резолюция на Европейския парламент от 2009 г. Датата 23 август е обявена за Европейски ден в памет на жертвите на сталинизма и нацизма. Специално в България престъпленията на комунистическия режим са дори по-големи от тези на нацизма. Над 30 000 български граждани са убити без съд и присъда или безследно изчезнали в периода 1944-1990 г. Заедно с репресираните, лишени от свобода в затвори, трудови лагери или принудително изселвани, изключвани от университети и др. жертвите на тоталитарния комунистически режим са стотици хиляди. Г-жа Бокова имаше моралното задължение

  да се разграничи от този режим

  още преди много време.

  Ирина Бокова няма и качества за поста, който иска да заеме. Престоят й начело на UNESCO е катастрофален, както сочи Патрик Доусън в politics.co.uk. (http://www.politics.co.uk/…/comment-can-unesco-ever-recover…, страницата е посетена в 18:20 ч. на 14 януари 2016.)Самият й избор е бил грешка, както е аргументирано от Джон Дейли в globalmemo.org.((http://globalmemo.org/…/its-time-to-reform-the-way-unesco-…/, страницата е посетена в 18:24 ч. на 14 януари 2016.) Като Генерален директор на UNESCO тя няма успехите, които да я превърнат в подходящ кандидат за еквивалентен пост в Обединените нации.

  Международната поддръжка за кандидатурата на г-жа Бокова е дълбоко смущаваща. В момент, когато води незаконна война на украинска територия и държи под окупация суверенни части от Украйна и Грузия, руският авторитарен режим на Владимир Путин (органично и персонално свързан със старите комунистически служби за сигурност в СССР) поддържа тази кандидатура. Днес, когато авторитетът на ООН е поставен под въпрос не само от проблематичното участие на страни като Саудитска Арабия, но и от спъващите Съвета за сигурност налагания на вето от страна на Руската федерация, които компрометират възможностите за мирно разрешаване на украинската криза. Това е още една причина така подкрепената кандидатура да е морално незащитима.

  Политическата подкрепа за кандидатурата в България също демонстрира зависимостта и контактите на Ирина Бокова с кръговете на нереформирани комунисти-носталгици, с противозаконно действащото руско лоби в България и с мафиотизираните наследници на някогашната просъветска номенклатура в страната. Лидерът на пропутинистката партия АБВ Георги Първанов (бивш агент на зловредната Държавна сигурност, българското Гестапо) използва кандидатурата на Бокова като повод за шантаж срещу българското правителство. Дори само това я компрометира, без да се взимат под внимание останалите факти. Това не е българска кандидатура, а кандидатура на престъпни кръгове, исторически произлизащи от комунистическия режим и запазили разрушителна за българските интереси зависимост от сегашната диктатура в Москва.

  За нашата нация е позор да бъде представлявана от личности като Ирина Бокова. Подкрепянето на тази кандидатурата не обединява, а разделя българските граждани. Тази кандидатура сама по себе си е тревожен знак за състоянието на демокрацията в България, а сериозното й разглеждане уврежда авторитета на ООН.

  Движение Обществен натиск,

 68. 68 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 638 Неутрално

  До коментар [#62] от "convince":

  не отговарят, и не са копия, но в случая поемат вината с мезета и в изобилен лукс

  Birds of a feather flock together.
 69. 69 Профил на Катерина Стоева
  Катерина Стоева
  Рейтинг: 402 Неутрално

  До коментар [#52] от "ahasver":

  но има нещо доста по-важно - бокова е путинска подлога, а кристалина не е

 70. 70 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 1244 Неутрално

  Тя е приятелка на свекървата на Челси Клинтън. Бокова е разведчик от високата класа на съветските времена. За да стане приятелка са вложени колосални усилия и от доста време. И сам войнът е войн, това е Бокова за съветската кауза!

 71. 71 Профил на Росен  съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#3] от "kapitalcho":

  Не.
  Значи, че Бокова е троянски кон на Путлер.

  Елементарни неща не можете да схванете.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 72. 72 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 1244 Неутрално

  До коментар [#3] от "kapitalcho":
  Аде, стига бе с тази партенка!

 73. 73 Профил на Катерина Стоева
  Катерина Стоева
  Рейтинг: 402 Неутрално

  До коментар [#50] от "Sitting Duck":

  да гледаш как путинофили защитават путинофилката, прекрасно осъзнавайки, че великобритания и щатите не я понасят, е голямо зрелище

 74. 74 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 615 Неутрално

  [quote#64:"авторът"]или княз Светослав, който навремето идва на "приятелска визита" в Плиска, в гръб на българите . [/quote]
  Като дете прочетох руската книга, не помня от кой автор, "Светослав". Много ми хареса. И после, като проумях каква е истинската му роля за България, много бях сащисана. Но някои хора още не са разбрали елементарни истини, а се опитват да ни учат на патриотизъм.

 75. 75 Профил на Катерина Стоева
  Катерина Стоева
  Рейтинг: 402 Неутрално

  До коментар [#60] от "v.n.t.news":

  логиката на путинофила е извратена - за него родината е русия

 76. 76 Профил на Катерина Стоева
  Катерина Стоева
  Рейтинг: 402 Неутрално

  До коментар [#39] от "subaru":

  не става дума в случая за нормален човек а за един от фамилия бокови, срам за нацията

 77. 77 Профил на Росен  съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#52] от "ahasver":

  Не позна. Обичайно за тебе.

  Я сега сам опиши какво е работила Кристалина Георгиева.
  Сравни нейния опит с този на комуноида путлероид бокова.

  Белите хора се усетиха, че не е все едно кого избират.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 78. 78 Профил на Lady Zeppelin
  Lady Zeppelin
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Бокова е един от "Троянските коне".
  Представителят на Москва в Брюксел нарече преди години България "троянски кон" на Русия в ЕС.

  Je suis Charlie. Fluctuat nec mergitur.
 79. 79 Профил на kam
  kam
  Рейтинг: 768 Любопитно

  До коментар [#65] от "Nazlim S":

  Вие нали се знаете !?

  немо
 80. 80 Профил на Nazlim S
  Nazlim S
  Рейтинг: 352 Неутрално

  До коментар [#79] от "kam27": Г-жа Бокова е бивша комутистка и настоящо протеже на Рашистан.
  US Magazine Condemns UNESCO Director-General Bokova as Fervent Communist - Novinite.com - Sofia News Agency
  http://m.novinite.com/articles/170558/US+Magazine+Condemns+UNESCO+Director-General+Bokova+as+Fervent+Communist

 81. 81 Профил на Феникс
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 82. 82 Профил на v n t news
  v n t news
  Рейтинг: 448 Неутрално

  До коментар [#75] от "Катерина Стоева":

  +++
  Тогава прав им път и досвидания

 83. 83 Профил на рИформата идва
  рИформата идва
  Рейтинг: 742 Неутрално

  "Кристалина Георгиева е зам.-председател на Европейската комисия и е работила за Световната банка. Макар да не е идеалният ни кандидат – сред почитателите ѝ е Джордж Сорос"

  Това казва всичко. Всякакъв друг коментар е излишен. Ясно е на кого е кандидат и това не е България.

  И в морето ми е до колене .....................
 84. 84 Профил на Росен  съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#83] от "БГА Балкан":

  Ало,
  балканчето....бокова чий кандидат е не знаеш ли?

  жокер: Не на България.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 85. 85 Профил на Веселин Дечев
  Веселин Дечев
  Рейтинг: 2456 Неутрално

  [quote#6:"YinYang"]Като генерален секретар Бокова ще има глобално влияние и може да създаде повече проблеми за САЩ.[/quote]
  То пък щото ООН-то има някаква власт видиш ли...
  Председателят на ООН каква власт пък има? Прост Chairman-водещ заседанията, обикновен секретар ако питате мен.

  В Русия съм! В Русия съм!
 86. 86 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3943 Неутрално

  До коментар [#83] от "БГА Балкан":

  Тавариш, председателят на Партията на европейските социалисти е СТИПЕНДИАНТ на Сорос.

  Знаеш ли как се казва?

  Малкото му име е Сергей.

  А фамилията - Станишев.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 87. 87 Профил на Captain Shakespeare
  Captain Shakespeare
  Рейтинг: 623 Любопитно

  До коментар [#4] от "Роси":

  Отдавна!
  Откакто брат и създаде определението "как бившите комунисти поемат вината"..

  Правильно говорил Гоголь "В России две беды — дураки и дороги" причём первых ну очень много!!
 88. 88 Профил на Веселин Дечев
  Веселин Дечев
  Рейтинг: 2456 Неутрално

  [quote#83:"БГА Балкан"] сред почитателите ѝ е Джордж Сорос"

  Това казва всичко[/quote]
  Абсолютно.

  В Русия съм! В Русия съм!
 89. 89 Профил на proza
  proza
  Рейтинг: 402 Неутрално

  [quote#2:"palav_nik"]

  България изобщо не трябваше да се замесва в тази игра. Имаме си къде по-важни проблеми. [/quote]
  И аз мисля същото. Решихме си проблемите, че тръгнахме световните проблеми да решаваме. Кариерното израстване на госпожите Бокова и Георгиева не би трябвало ба бъде сред нашите приоритети.

 90. 90 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 466 Неутрално

  [quote#41:"Norman Granz"]В този смисъл, мнението но Андрей Райчев за Бокова има точно толкова тежест, колкото и на БубиIQ45.[/quote]

  Райчев, добре, че се изхранва от говорене и писане на глупости, защото ако му плащаха САМО за вярни прогнози... - отдавна щеше да се е споминал от глад.

 91. 91 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3943 Неутрално

  До коментар [#85] от "Веселин Дечев":

  Верно ли бе, другарю?

  А защо тогава се наложи Лавров спешно да привиква Бойко Коцев, за да не издигаме друга ЖЕНА от ИЗТОЧНА ЕВРОПА (такива уж бяха "единствените" руски искания) за "секретарка" да води заседанията?

  Защо др. Путин толкова много държи да унижи точно Ира Гежргиевна, пробутвайки я на такава незначителна синекурна длъжност?

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 92. 92 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 466 Весело

  [quote#70:"ck"] Бокова е разведчик от високата класа на съветските времена. [/quote]

  бок-ова е една пародия на "осветен разведчик". Нещо като Щирлиц в пола.
  Да очакваме вицовете.

 93. 93 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3943 Неутрално

  До коментар [#90] от "vhv":

  Андрюшата Райчев се води "социолог" - професия, предполагаща хладна научна дистанцираност и безпристрастие, а се държи като пропаганден високоговорител на Москва и руската пета колона в България.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 94. 94 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 466 Неутрално

  [quote#93:"Norman Granz"]Андрюшата Райчев се води "социолог" [/quote]

  Добре, че не е метеоролог, защото с такива прогнози, селяните щяха да го изсушат и да гплашат косерите с него...

 95. 95 Профил на Росен  съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#85] от "Веселин Дечев":

  То верно, ама "изхвърли бокова да ти е мирно оонето".
  За всеки случай не бива да се допуска доказан путлероиден агент на такова място.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 96. 96 Профил на Росен  съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#88] от "Веселин Дечев":

  А що не ти е "абсолютно" за бокова?
  За това, че е путлероид.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 97. 97 Профил на Nazlim S
  Nazlim S
  Рейтинг: 352 Неутрално

  До коментар [#95] от "Росен (Путлер капут)": В никакъв случай! Освен, ако боговете са полудели.

 98. 98 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 2004 Весело

  Очень тежко е да защитаваш дрОгарката Бокова.

 99. 99 Профил на полувишис
  полувишис
  Рейтинг: 294 Неутрално

  Бокова е показателен случай как децата на българските комунета също стават комунета, които са готови да продадат държавата си, за да служат на Кремъл.

  да не говорим, че щатите и Англия категорично ще гласуват против такова недоразумение като Бокова, което като Главен Върховнокомандващ на Юнеско сътвори поне 3 грандиозни дипломатически скандала и накдърни интересите на милиони граждани от свободния свят, както и на милиони потърпевши от тиранията на Асад, Ислямска държава, палестинските терористи и съветските терористи.

  е как може такова недоразумение да ръководи световна организация като ООН?

  http://labs.capital.bg/201601/agentite-dnes
 100. 100 Профил на bad_owl
  bad_owl
  Рейтинг: 247 Неутрално

  До коментар [#2] от "palav_nik":

  Ако не си част от играта, си част от пейзажа. Ама трябва някак по последователно. Ако е наш човек шефа на ООН , даже добре ще сме се наиграли
  Обаче с това иди ми, доиди ми....

  Атлантистите са фашисти маскирани като социалисти, действащи като комунисти и веят байрака на демокрацията. А тия дето им верват....
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK