Цветанов се срещна с ръководството на фондация "Америка за България"

Цветанов с представителите на фондацията

© ПП ГЕРБ

Цветанов с представителите на фондациятаНесъмнено фондация "Америка за България" демонстрира добро сътрудничество с гражданското общество в страната ни. Важни са инвестициите в сфери като култура, околна среда, културен туризъм, в социалната сфера."


Това каза председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов след работна среща с председателя на фондация "Америка за България" Лин Дафт и заместник-председателя на борда, изпълняващ длъжността президент Нанси Шилър, съобщи пресцентърът на ГЕРБ.


"Най-силният акцент е подкрепата в сферата на образованието. За мен е впечатляващ фактът, че от създаването си Фондацията е инвестирала 101 милиона долара в образование и библиотеки", подчерта Цветан Цветанов.
По време на срещата беше обсъдена дейността на "Америка за България" в страната ни. Цветан Цветанов даде висока оценка на досегашната й дейност и изтъкна необходимостта от ефективна съвместна дейност с неправителствените организации по важни за обществото теми, се посочва в официалното съобщение на ГЕРБ.


От своя страна представителите на "Америка за България" уверили, че ще продължат своята дейност във всички тези сектори в партньорство с българските институции, неправителствени организации и местната власт.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK