Генерал Радев се обяви за задълбочаване на отношенията със САЩ пред актива на БСП

Представяне на кандидат президентската двойка Румен Радев и Илиана Йотова пред градската организация на БСП

© Анелия Николова

Представяне на кандидат президентската двойка Румен Радев и Илиана Йотова пред градската организация на БСПКандидатът за президент на БСП о.р. генерал Румен Радев изненада вчера червения актив на столетницата в София, като се обяви за по-близки отношения със САЩ, разкриването на истината за "прехода" и за баланс заяви, че трябва да паднат санкциите на Русия. Срещата с градската организация на БСП се проведе при пълна зала 3 на НДК във вторник вечерта.


Бившият командващ на ВВС Радев и кандидатът за вицепрезидент, евродепутатът Илияна Йотова, влязоха в зала 3 на НДК в 18.37 часа. Те бяха със ставане на крака и вели скандирания "Бе-Се-Пе" и "По-бе-да" от събралите се потенциални избиратели на средна възраст в края на 60-те си години.


В 18.42 светлините загаснаха и остана осветен само "президиума". "Да не вземе да дойде със самолет", пошегува се някой от публиката. Гръмна маршът "Стани, стани, юнак балкански" изпълнен на живо от мъжкото трио "Българи". Последва "Край Босфора шум се вдига" и военният марш "Един завет". През това време електроратът махаше с хартиени червени знаменца и българския флаг, познати им манифестациите.
Представяне на кандидат президентската двойка Румен Радев и Илиана Йотова пред градската организация на БСП

© Анелия Николова

Представяне на кандидат президентската двойка Румен Радев и Илиана Йотова пред градската организация на БСП


Срещата откри Калоян Паргов - шеф на Софийската градска организация на БСП. В словото си той се обяви за смяна на модела Борисов.. "На тези избори трябва да победим, са си върнем достойнството", надъха актива Паргов. След това покани на трибуната лидерът на БСП Корнелия Нинова, Йотова и Радев.


Нинова благодари на присъстващите в залата и хилядите други – учени, лекари и т.н., които били обединени от желанието за промяна и не са доволни от реформите на образованието и здравеопазването. "Те продават не само настоящето, те продадоха бъдещето, защото бъдещето ще плаща 16 милиарда лева заем взети от Бойко Борисов с които лесно се строят магистрали", каза Йотова. После разви вечната мантра на левицата, за повече държава в икономиката и за повече българско производство.


"Краси Каракачанов е различен? След като са алтернатива да излязат от властта. Татяна Дончева, ще бори статуквото? Къде беше тя през всичките години?" направи разрез на конкуренцията Нинова. След това каза за кандидата на АБВ Ивайло Калфин, че не е утвърден държавник, а противоречив, заради участието си в кабинетите на Станишев и Борисов.


"Началото на промяната се казва генерал Румен Радев – президент на република България. Човек, който никога не е участвал в поликата. През всички тези години е правил само едно – пазил е небето на България", каза Нинова. Тази двойка ще бъдат президент и вицепрезидент – ние нямаме съмнение, заяви още Нинова.


Кампания с бежанци


След нея думата беше дадена на Илиана Йотова, която каза, че също е убедена в победата. Йотова обясни на съпартийците си, че "трябва да се изведат центровете за бежанци от градовете, защото кметовете на ГЕРБ не могат да се справят със сигурността. От Европа ни казват да не създаваме гета и да не правим грешките на Франция". "Скъпи другари! Преди 20 години ме приехте в клуба в район Въздраждане" върна се към спомените си Йотова. Няма да ви предам, обеща тя на електората.


Като гледам колко надежда, ентусиазъм и сила има в тази зала си казвам само едно – има смисъл да се бориш за България, започна срещата Радев. "Не приемаме обикновения българин да няма спокойствие. Не приемаме, че младите не виждат смисъл тук. Не приемаме, че на фона всичко това се шири битова престъпност. Не се примирявам, че България е в криза на ценностите. Има изход и изхода е ясен и категоричен – промяна и решителна промяна на статуквото", каза Радев.


Защо стигнахме до тук?


"Като всеки мислещ гражданин" той се запита реторично "защо стигнахме до тук". Според него нямало реалистичен анализ за реалното състояние на страната, а "истината се крие в ъгъла. "Има дефицит на истина в мисленето, говоренето и действията. Няма как да излезем от прехода без да знаем истината. Истината за КТБ, за корупцията по високите етажи по властта, за пазарлъците с Турция", обяви Радев и добави, че без тези отговори няма как да продължим напред. Следващата причина, според него е, че няма визия, а стратегическото мислене на управляващите се захлупва в техния мандат. Друга причина според генерал е, че има липса на разпределение на властите. "Когато нямаш коректив от президентството – всичко е свършило", каза Радев.


Според него президентската институция трябва да работи за националната сигурност – на границата, на улицата, доходите, училището. Той разказа, че на една от срещите му учителка поискала първия консултативен съвет да бъде за образование. "Нима образованието не е част от националната сигурност", каза генерала.


Ние разчитаме на доверието на всички български граждани които са недоволни и промяната, заключи словото си Радев.


След викове "Победа" започнаха и въпросите от залата.


Спас Колев, председател на район "Сердика", попита: "България е най-бедната страна в ЕС. Какви ще са вашите политики?" Мирослава Гатева от "Студентски" зададе въпрос: "В каква посока трябва да бъде развивана държавната политика към българите за граница?" Мина Кутева попита "Какво е вашето мнение за преговорите между Турция и ЕС, за отпадане на визовия режим за турски граждани?"
Думата взе Йотова и заяви, че най-голямата грешка на ЕС била, че заложи решаването на въпроса в ръцете само на една страна и това е Турция. Споразумение с Турция няма, напомни тя. Тя добави и, че това което се случва в с Тераклийския университет в Молдова е позор, защото няма политика към българите към граница и такава тепърва трябва да се създава.


Радев добави, че 1 октомври беше срока за постигане на споразуменията с Турция и, че това явно това няма да стане, заради неспазването на човешките права и заради турското законодателство, че всеки който е срещу властта може да бъде обявен за терорист. Радев малко обърка цифрите и фактите като каза, че в Турция има 300 хиляди сирийски бежанци (те са над 3 млн. - б.а.) и им се раздават паспорти.


Борба с бедността с вето и форуми


На въпроса за бедността генералът обясни на присъстващите, че президентът може да налага вето на закони, свързани с бизнеса и да организира форуми за заетост и ръст на икономиката, както и да се насочи към държави, които могат да инвестират в България.


Евгений Белий от "Красна Поляна" попита може ли България да се присъедини към Вишеградската четворка и за бъдещето на Европейската армия. "Няма нужда да се присъединяваме към Вишеградската четворка, но има нужда се учим от лидерите на тези страни. Орбан е неформалният лидер на тези политики, не случайно Хелмут Кол го покани в собствения си дом" каза Радев. Той припомни, че идеята за европейската армия е от 2007 г. Според него идеята е претоплена заради излизането от ЕС на Великобритания, която е била проводник на политиката на САЩ. "Стават активни Германия и Франция. Това, което чуваме от тези държави е, че НАТО трябва да бъде заменено от силите на ЕС. Това означава разместване на тектонични пластове. В тази наистина непредсказуема обстановка не трябва да забравяне, че България трябва да работи за собствени способности" даде военната си експертиза доскорошният шеф на ВВС.


Да не предизвикваме Русия


Най-новия член на градската организация Исак Паси (син на Соломон Паси) попита "Какви промени в политиката към Русия ще предложите, за разлика от президента Плевнелиев?" Радев се обяви срещу агресивната антируска риторика, защото "да предизвикаме такава военна сила сами за враг е смешно". Той се обяви, за падането на санкциите срещу Русия, тъй като от тях страдали и двете страни".
На въпрос за изборите в САЩ и отношенията с Вашингтон, Радев отбеляза дължината на президентската кампания: "за разлика от нас вижте колко време се води дебат, така че на всички да им втръсне и да стане ясно кой за какво се бори". "Двустранното сътрудничество със САЩ трябва да продължава от това можем да извлечем само ползи", каза Радев.


"Гордея се, че съм завършил в САЩ", заяви на БСП активистите генералът и се обяви за продължаване на военното сътрудничество с Вашингтон. "Когато идват да правят учение с нас споделят всичко", разказа той и се обяви и за задълбочаване на сътрудничеството в сферите на икономиката и технологиите. "И с всички останали страни", добави за баланс Радев.


Книги, катерене, пържоли и лов


След това последваха и по-личните въпроси. От тях стана ясно, че последната книга, която генералът е прочел е "Одисей в Багдад" от Ерих-Еманюел Шмидт. Радев разказа, че сюжета е "за съдбата на един беж... мигрант, който иска да отиде в Лондон" и стига до там за да бъде капсулиран и изолиран там. Той дори цитира бащата на главния герой който казал: "Сине има два вида оптимисти. Едните в пространството, другите във времето". Ние сме оптимисти във времето, някой ден ще се оправим. Тези които напускат България са оптимисти на пространството, заключи Радев


"Военните сили трябва да са окомплектовани. Бройката се намали под критичен минимум и продължават да напускат военнослужещи, което в тази обстановка е критично. Мотивирани, услоявия на труд и подготовка. Имаме опасна липса на хора в някои формирования" резюмира състоянието на войската Радев.


"Най-голямото ми удоволствие беше да се гмуркам в морето след полет", разказа за навиците си генерала във въпрос как прекарва свободното си време. Той добави, че се катери из Витоша, чете книги, и е ловец, въпреки, че не е ходил на лов от 5 години. Дядо му е бил горски и летата ги е изкарвал в кантона му.


Генерал Радев може да готви три неща: пържоли, пържени яйца и боб, но "както трябва".


Любимата му книга е "Физика на тъгата" на Георги Господинов, заради емпатията и способността да се поставиш в душата на другия. Без това няма как да се управлява, каза Радев.


Илияна Йотова каза, че има градина и се грижи за цветята си


Срещата завърши около 9 часа, с още военни маршове.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (84)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 638 Неутрално

  на снимката - младежкото крило на БСП

  Birds of a feather flock together.
 2. 2 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2458 Неутрално


  Това ми прилича на закъснял опит за ръфане на гласове отдясно ...

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 3. 3 Профил на Paris Hilton
  Paris Hilton
  Рейтинг: 248 Весело

  Не може да бъде! Предател, тюх

 4. 4 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4270 Неутрално

  Като гледам "актива" на снимката, бая работа е отворил на кардиологичното отделение в Пирогов.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 5. 5 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 638 Неутрално

  Голяма грешка е, според Йотова, че ЕС преговаря с Турция за бежанците,
  Трябва да преговаря с Горна Волта, понеже тя се намира точно межу ЕС и страните от които идват въпросните бежанци.

  Birds of a feather flock together.
 6. 6 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2702 Неутрално

  Прав е генерала! Ако сме по-близо до САЩ те като съюзници може да започнат да си плащат за безплатните военни бази , летища,полигони както си плащат с милиарди на Пакистан,Турция,Косово,Египет и т.н.

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 7. 7 Профил на citoplast
  citoplast
  Рейтинг: 1120 Неутрално

  На Радев откакто свали шапката, нещо му става...

  Имало едно време ссср...
 8. 8 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 753 Неутрално

  С вражеските США? Радев има ли акъл да радува такива лакърдии пред чугуните

  The best way to predict the future is to invent it.
 9. 9 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 753 Неутрално

  [quote#2:"niksan1"]Това ми прилича на закъснял опит за ръфане на гласове отдясно ...[/quote]

  Да, точно това е. Само дето ще се получи точно обратния ефект - вот от чугуни ще се пренасочи към Велизар Енчев и Каракачанов.

  The best way to predict the future is to invent it.
 10. 10 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 638 Неутрално

  До коментар [#7] от "citoplast":

  сигурно шапката е пречела да му изветрее главата

  Birds of a feather flock together.
 11. 11 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2458 Неутрално


  " Началото на промяната се казва генерал Румен Радев - президент на република България ! "


  Абе, кога го избраха ? Дали не съм проспал изборите ? А кога ще полагат клетва с Йотова ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 12. 12 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 982 Неутрално

  Военният марш се казва "Един завет", не "Велик завет", макар че и тези думи ги има в текста му.
  И е наистина срамно БСП изобщо да се доближава до него!
  Ама като гледам публиката, те са забравили твърде много неща, що да не забравят и това.

  Доброто е заразно
 13. 13 Профил на Nina Kercheva
  Nina Kercheva
  Рейтинг: 579 Неутрално

  Недей така, бе Радев, хептен ще объркаш избирателите си, дай по-спокойно ,че да докретат до урните......

 14. 14 Профил на bpcorp
  bpcorp
  Рейтинг: 751 Неутрално

  Така е! Няма как червената олигархия да управлява без да се съобразява със САЩ.

 15. 15 Профил на NicK
  NicK
  Рейтинг: 529 Весело

  Манджа с грозде... абсолютен буламач.... Също така да развием сътрудничеството с Израел, докато помагаме на Палестина да извоюва независимост...

  Да разкараме статуквото - ГЕРБ, АБВ, ДПС, БСП, ПФ, за да остане държава в България!
 16. 16 Профил на lgl56497512
  lgl56497512
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Радев първо им купи слухови апарати, че я ти чуят лъжите я не, те мислят, че им говориш за пенсията. Какъв САЩ, каква Русия какви пет лева, какво става с пенсията , това ги вълнува тези и те не знаят какви са-- комунисти, бесепари, отечестфоронтовци или от постояното присъствие.

 17. 17 Профил на Jeremy Jones
  Jeremy Jones
  Рейтинг: 237 Весело

  а колко от тия комунистически кратуни са колабирали от нечуваното за тях - завършил в америка , който иска развиване на сътрудничество с нея

 18. 18 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2458 Неутрално

  До коментар [#7] от "citoplast":

  " На Радев откакто свали шапката, нещо му става ... "


  Заприлича на младия Тодор Живков !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 19. 19 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1323 Неутрално

  Толстой провали май проруските кандидат-президенти Радев, Калфин и Каракачанов ? Както е известно, „една лъжица катран разваля цялата каца с мед” .....

 20. 20 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 2222 Неутрално

  "по-близки отношения със САЩ, разкриването на истината за "прехода""
  .........................
  Точно така, само от САЩ може да дойде разкриването на истината, че преходът у нас за съжаление беше осъществен по руски модел и че България и сега представлява едно умалено копие на Русия с олигархично-мутренските зависимости и взаимовръзки в политиката и икономиката. Ген. Радев - президент

 21. 21 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3618 Весело

  Не говорете такива работи пред актива на БСП.Ще докарате някой сърдечен взрив на хората.

 22. 22 Профил на Jeremy Jones
  Jeremy Jones
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Тази двойка ще бъдат президент и вицепрезидент – ние нямаме съмнение, заяви още Нинова.
  малии, тая определено има халюцинации и е за психиатрично лечение

 23. 23 Профил на Jeremy Jones
  Jeremy Jones
  Рейтинг: 237 Весело

  До коментар [#19] от "dobrich":

  аз сега очаквам нова опорна точка на путинските подлоги - че толстой е соросоид, който нарочно е казал това

 24. 24 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2702 Неутрално

  После разви вечната мантра на левицата, за повече държава в икономиката и за повече българско производство.
  _______________
  Старши икономиста Анделов от Институт “Отворено общество” за пореден път показва пълната си икономическа дезориентация с подобно твърдение!Ако беше така щяха ли водещите икономически активи на САЩ и Великобритания на са в ръцете на държавата ако тя е лош стопанин?

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 25. 25 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2458 Неутрално

  До коментар [#12] от "dogwoman":

  " Военният марш се казва " Един завет " ...
  Съвършено верно, но сподели, моля с мен една тайна : Защо не намерих твой коментар по статията на ТеменуШка и самовара ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 26. 26 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3838 Неутрално

  [quote#19:"dobrich"]Толстой провали май проруските кандидат-президенти Радев, Калфин и Каракачанов ? [/quote]
  Те си бяха провалени още преди това.
  Самия полукриминален подход приложен при издигането им ги направи такива.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 27. 27 Профил на lgl56497512
  lgl56497512
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Стига сте го наричали генерал, ама ние сме виновни включително и аз. Избутахме го сега му сърбаме попарата. Добре, че му сложиха Йотова та грозотията стана едно към едно. До края на кампания тия ще направят свадба. Генерал Деси става лошо, вземай мерки на Радев това му е навик.

 28. 28 Профил на NicK
  NicK
  Рейтинг: 529 Разстроено

  След добрите новини идващи от Толостой, Радев попарва настроението в лагера на чугуните...

  Да разкараме статуквото - ГЕРБ, АБВ, ДПС, БСП, ПФ, за да остане държава в България!
 29. 29 Профил на simval
  simval
  Рейтинг: 798 Неутрално

  Изтъркана плоча.
  Старата мечта на левичарите по всички земни кълбета.
  Да вземат парите на американците и да маструбират с Русия в главата.

  Аз не зареждам в Лукойл.
 30. 30 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 982 Весело

  До коментар [#25] от "niksan1":

  Щото суверенно съм преценила така? Не може ли?

  Доброто е заразно
 31. 31 Профил на Dr.Jotker
  Dr.Jotker
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Не е лесна и на шизофрениците.

 32. 32 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 935 Неутрално
 33. 33 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2458 Неутрално

  До коментар [#30] от "dogwoman":

  " Не може, ли ? "


  Разбира се, че може и е дори израз на собствена воля, но някакси вкупом герберите отбягвате тази тема - което ме кара да мисля, че е неудобна за теб / вас, или, че просто няма как да коментирате, без да се изложите ...
  Е, не мисля, че моето мнение е най-важното, но си го поддържам .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 34. 34 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: 890 Неутрално

  тези ли изтрещеняци в публиката са бъдещето на РъБъ?

 35. 35 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 753 Неутрално

  "Като всеки мислещ гражданин"

  Бил съм в казармата и мислещ шапкар не съм виждал.

  The best way to predict the future is to invent it.
 36. 36 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Нормално, новите русороби на хранилка са ГЕРБ, а краставите комундери са решили да крънкат за кинти американците.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 37. 37 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5814 Неутрално

  Виждам, че Радев се мъчи да направи тази партия социалдемократическа (С. Станишев даже не опита). Мисля си, че това ще стане по естествен начин (със смяна на поколенията поради възрастови причини).
  Добре е че е оптимист по време. Не всички го имат, затова стават оптимисти по пространство
  Аз предпочитам да съм реалист по време и пространство

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 38. 38 Профил на thenomad
  thenomad
  Рейтинг: 445 Неутрално

  Имам чувството, че тоя вече съжалява за това, че си подаде рапорта...

 39. 39 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 982 Весело

  До коментар [#33] от "niksan1":

  Ще се глобяваме, не ме следиш достатъчно
  Последните дни никаква ме няма, твърде много работа, твърде малко време, съжалявам.

  Доброто е заразно
 40. 40 Профил на пустиняк
  пустиняк
  Рейтинг: 687 Весело

  Радев го играе хитра лисица и говори за Щатите докато си мечтае за Русия!
  В Щатите съм, в Щатите съм....

  Чайка - вожд и учител на Цацаров & Гешев. Не съм ЗА пРезидента а ПРОТИВ мафията и беззаконието да управляват в България!
 41. 41 Профил на Гарван
  Гарван
  Рейтинг: 911 Любопитно

  [quote#35:"EU defender"]Бил съм в казармата и мислещ шапкар не съм виждал.[/quote]
  На Трайчо вицето не е ли и той шапкар или той е изклучение?

 42. 42 Профил на Нинов
  Нинов
  Рейтинг: 2435 Неутрално

  За мен най-инересната новост е фактът как Исак Паси (син на Соломон Паси) бил в БСП.... хи-хи-хи

 43. 43 Профил на zidane
  zidane
  Рейтинг: 746 Неутрално

  ако бях 20-годишен провинциалист - другаря Радев можеше и да ме хлъзне да гласувам за него, с помощта на мама, тате, баба и дядо - ем леко десен го играе, ем дауншифтър, па чете, па лети, па и се гмурка, тук-там излиза, че и жени харесва, строен, напет, генерал...
  за (негово) съжаление - бях на 20 през 1989 г., та достатъчно помня целия т.н. преход.

 44. 44 Профил на Valentin Andreev
  Valentin Andreev
  Рейтинг: 237 Неутрално

  До коментар [#38] от "thenomad":
  Съмнява ме.
  Толкова е тъп че едва ли го осъзнава!

 45. 45 Профил на Нинов
  Нинов
  Рейтинг: 2435 Неутрално

  Иначе преди 20 год. привържениците на БСП бяха също предимно над 70 годишните.

  Сега си идат по реда тогавашните 50-годишни.

  Интересно дали след 20 год. сегашните 50-годишни пак ще викат ПО-БЕ-ДА ?

 46. 46 Профил на simulant1
  simulant1
  Рейтинг: 249 Неутрално

  Ха ха. От Позитано са му спуснали опорна точка с цел да замаже малко лай*ата, които изсра товарищ Толстой. Нещастници...

 47. 47 Профил на sluchaynia
  sluchaynia
  Рейтинг: 287 Неутрално

  Всъщност БСП е най-дясната партия в България.
  Разбира се, с най-левия електорат, но е най-дясната партия.
  Което само говори какви тарикати са начело и какво будали отдолу.

  Гниеща бензиностанция: https://www.entrepreneur.com/article/290503
 48. 48 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 696 Неутрално

  Исап Паси (син на Соломон Паси), член на градската организация на БСП!!!

  Майко мила...

 49. 49 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 696 Неутрално
 50. 50 Профил на sluchaynia
  sluchaynia
  Рейтинг: 287 Весело

  [quote#48:"niakoi_si"]Майко мила...[/quote]

  Няма майко мила - при евреите е така - имат хора навсякъде, за да не стават грешки. Първо рода, след това всичко останало...

  Гниеща бензиностанция: https://www.entrepreneur.com/article/290503
 51. 51 Профил на Димитров
  Димитров
  Рейтинг: 982 Неутрално

  Ами да разкрие истината за прехода, щом я знае. Кретен! Санкции срещу Русия са недостатъчна мярка. Те могат да бъдат свалени само при определени условия.

 52. 52 Профил на ISTORIK
  ISTORIK
  Рейтинг: 1407 Неутрално

  До коментар [#22] от "Jeremy Jones":

  "Мале, тая Нинова определено има халюцинации и е за психиатрично лечение..."

  ---

  Кой знае какви гъбки е яла... Сигурно от онези, след които консумиралият ги започва да вижда розови слонове, а след като е виждал розови слонове, никой не може да го убеди, че розови слонове не съществуват. Понеже той ги е виждал.

  Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
 53. 53 Профил на Питър Паркър
  Питър Паркър
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Идеята за единна европейска армия е на няколко десетилетия, не е от 2007г..

 54. 54 Профил на WALL-E
  WALL-E
  Рейтинг: 524 Неутрално

  До коментар [#48] от "niakoi_si":

  Ама, а?
  https://www.24chasa.bg/novini/article/5648985

  Умен и красив жълтопаветник.
 55. 55 Профил на ISTORIK
  ISTORIK
  Рейтинг: 1407 Неутрално

  До коментар [#23] от "Jeremy Jones":

  Пьотр Толстой (Пешо Тлъстото) е соросоид, костомолец, илюминат, масон и рептил.

  Тъпия дебелак прецака левите сили у нас.

  Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
 56. 56 Профил на Коки
  Коки
  Рейтинг: 586 Любопитно

  Аре, бе?! Сериозно ли....?! Тоя се майтапи....

 57. 57 Профил на Репей
  Репей
  Рейтинг: 409 Весело

  [quote#0:"Дневник"]Най-новия член на градската организация Исак Паси (син на Соломон Паси) попита [/quote]

  Абе на тоя баща му нали беше пръв натовец и рева публично при онатовяването ни? Или е просто се е върнал към добрите комунистическа традиции на фамилията и етноса си.

  Тук вече банват и със задна дата: "Вашият достъп до форумите на Икономедиа е автоматично ограничен за 24 часа (до 12:05 часа на 18 Мар)."
 58. 58 Профил на CINZANO
  CINZANO
  Рейтинг: 969 Весело

  До коментар [#48] от "niakoi_si":
  Че що, евреите си залитат здраво по комунизма, примери има, колкото искаш

  Мома, връщай 12 и 12А!
 59. 59 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1143 Весело

  Малиии чугунарията как ли е понесла това !
  Ама те са си такива продават Държавата барабар мат'ряла на Русия а с платените им предателства изпращат децата си да учат и живеят в САЩ .
  Сбърканяци и самонагаждащи се лагери

  "Светът няма да бъде разрушен от тези, дето вършат зло, а от тези, дето ги наблюдават без да направят нещо по въпроса" Алберт Айнщайн.
 60. 60 Профил на Репей
  Репей
  Рейтинг: 409 Неутрално

  [quote#4:"Norman Granz"]Като гледам "актива" на снимката, бая работа е отворил на кардиологичното отделение в Пирогов. [/quote]

  Ти я кажи как с баща натовец № 1 в републиката, синчето е станало най-пресния член на БСП (к)? Имаш опит в подобни пируети.

  Тук вече банват и със задна дата: "Вашият достъп до форумите на Икономедиа е автоматично ограничен за 24 часа (до 12:05 часа на 18 Мар)."
 61. 61 Профил на Репей
  Репей
  Рейтинг: 409 Весело

  [quote#58:"CINZANO"]Че що, евреите си залитат здраво по комунизма, примери има, колкото искаш[/quote]

  Какво "залитат", те го измислиха.

  Тук вече банват и със задна дата: "Вашият достъп до форумите на Икономедиа е автоматично ограничен за 24 часа (до 12:05 часа на 18 Мар)."
 62. 62 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3339 Любопитно

  Това на втората снимка младежкото БСП ли е?!

 63. 63 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3339 Любопитно

  До коментар [#6] от "comandante vs либерални ентусиасти&корпократи":


  [quote#6:"comandante vs либерални ентусиасти&корпократи"]Ако сме по-близо до САЩ те като съюзници може да започнат да си плащат за безплатните военни бази , летища,полигони[/quote]
  Ами защо не питаш Серж-нали той ги подписа тези договори?!

 64. 64 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Изключително балансирана надпартийна позиция на генерала...

 65. 65 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1441 Весело

  До коментар [#59] от "Танас":


  [quote#59:"Танас"]самонагаждащи се лагери [/quote]
  Това е култово!!!

 66. 66 Профил на Daria
  Daria
  Рейтинг: 806 Неутрално

  Нека не се забравя че Генералчето е завършило военна академия в САЩ изкарало е и няколко обучения. Назначено е за шеф на ВВС в натовска страна и на практика дозакри авиацията въпреки всичките показни плачове. Пичът си е 100% американска креатура просто са го пуснали като социалист да хване предимно проруския електорат в БСП. 100% това е нович президент пък матряла да си мисли каквото иска.

 67. 67 Профил на Punka's
  Punka's
  Рейтинг: 237 Неутрално

  не е смешно ,,,, трагично е

  Всичко, което може да се яде, е обект на властта.
 68. 68 Профил на tqh42306221
  tqh42306221
  Рейтинг: 385 Неутрално

  Ех колко добре щеше да е ако ромите,хората с IQ под 120,незавършилите средно и хората над 65год. не можеха да гласуват.Така или иначе приноса им към БВП на страната е меко казано "несъществен".А за голяма част от людете от тези прослойки-и "отрицателен"

  Мама,льотчика люблю,я без льотчик не магу.Он летает на высока,набывает на дълбока!
 69. 69 Профил на ISTORIK
  ISTORIK
  Рейтинг: 1407 Неутрално

  До коментар [#60] от "Репей":

  А как така - с баща натовец № 1 в републиката, синчето е станало най-пресния член на БСП (к)?

  ---

  Дядото -Исак Паси - е бил член на БКП. Става асистент в катедрата по „Марксизъм-ленинизъм“ към Философския факултет на СУ.

  Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
 70. 70 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3339 Неутрално

  До коментар [#42] от "Ф.Нинов":


  [quote#42:"Ф.Нинов"]За мен най-инересната новост е фактът как Исак Паси (син на Соломон Паси) бил в БСП.... хи-хи-хи [/quote]
  Няма нищо интересно,когато знаеш какъв е бащата на Соломон Паси-асистент и после ръководител на катедрата по "Марксизъм-Ленинизъм" в СУ.В това отношения Паси не се различава от цяла плеяда "десни" интелектуалци като Дайнов,Мартин Левчев,Деян Кюранов,Велислав Минеков,Кристиян Таков и още и още...

 71. 71 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3339 Неутрално

  До коментар [#48] от "niakoi_si":


  [quote#48:"niakoi_si"]Исап Паси (син на Соломон Паси), член на градската организация на БСП!!!

  Майко мила... [/quote]Я виж биографията на бащата на Соломон Паси(носи същото име кат внука си) !

 72. 72 Профил на Репей
  Репей
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#69] от "ISTORIK":

  Аз съм чел (дали е вярно, няма как да проверя), че прадядото на новоизлюпения член на БСП, бил в състава на т.нар. Народен съд.

  Тук вече банват и със задна дата: "Вашият достъп до форумите на Икономедиа е автоматично ограничен за 24 часа (до 12:05 часа на 18 Мар)."
 73. 73 Профил на mitko11
  mitko11
  Рейтинг: 1768 Весело

  До коментар [#62] от "yanne":

  Те са чавдарчетата... Младежкото БСП започва след 80-годишна възраст...

  Ако погледнем строго научно в жилите на турските султани тече повече руска кръв, отколкото при руските царе. От 36 султани само 13 са с доказан турски произход...
 74. 74 Профил на Nazlim S
  Nazlim S
  Рейтинг: 352 Неутрално

  Американците, колкото и либерални да изглеждат на повърхността, не са либерални. Дълбоко внутри са консервативни. И не биха и не могат да си позволят да сътрудничат с една партия, която доскоро репресиише и убиваше хора. Защото тези хора, по един или друг начин не бяха комунисти и не вярваха в комунизма, който им се отпускаше и ги задължаваше "от горе".
  БКП/БСП = време разделно.

  Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me.

 75. 75
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 76. 76 Профил на mitko11
  mitko11
  Рейтинг: 1768 Весело

  До коментар [#64] от "Добрин ВЕЛКОВ":

  Позиция "хамелеон".....:

  Ако погледнем строго научно в жилите на турските султани тече повече руска кръв, отколкото при руските царе. От 36 султани само 13 са с доказан турски произход...
 77. 77
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 78. 78 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2349 Неутрално

  “Да не вземе да дойде със самолет", пошегува се някой от публиката."

  Koй казва, че червените нямат чувство за хумор?!
  Верно, че е на изгАсени ламби, ама все пак...

  I Want To Believe
 79. 79 Профил на sluchaynia
  sluchaynia
  Рейтинг: 287 Неутрално

  [quote#75:"bohr"]
  Кой е внедрен в Атака?
  [/quote]

  Ами не знам, но със сигурност има.

  Гниеща бензиностанция: https://www.entrepreneur.com/article/290503
 80. 80 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2349 Весело

  “Най-новия член на градската организация Исак Паси (син на Соломон Паси) попита “Какви промени в политиката към Русия ще предложите, за разлика от президента Плевнелиев?""

  А баща му се води че “вкара“ България в НАТО!

  I Want To Believe
 81. 81 Профил на ISTORIK
  ISTORIK
  Рейтинг: 1407 Неутрално

  До коментар [#72] от "Репей":

  Възможно е. Не съм сигурен. Все пак, човекът е философ, а не - правист. По-вероятно е да не е бил член на Народния съд.

  Народният съд е имал 13 състава.

  Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
 82. 82 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2458 Неутрално

  До коментар [#39] от "dogwoman":

  " Ще се глобяваме ... "


  Предавам се ... ОК

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 83. 83 Профил на sluchaynia
  sluchaynia
  Рейтинг: 287 Весело

  До коментар [#60] от "Репей":
  [quote#60:"Репей"]Ти я кажи как с баща натовец № 1 в републиката, синчето е станало най-пресния член на БСП (к)? Имаш опит в подобни пируети.[/quote]

  Той ги е измислил бе, така се наричат и досега "пирует Грънчо".


  Гниеща бензиностанция: https://www.entrepreneur.com/article/290503
 84. 84 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8066 Неутрално

  Г-н генерала явно започна да страда от раздвоение.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK