Две каки, главен прокурор и премиер в един запис (без да броим кучето)

Две каки, главен прокурор и премиер в един запис (без да броим кучето)

© ДневникБлизо година след началото на скандала с изтичането на записите на разговори между бившия председател на Софийския градски съд Владимира Янева, нейната колежка Румяна Ченалова и Момчил Мондешки, вместо отговори има мълчание. От ВСС, от прокуратурата, от представителите на изпълнителната власт, от представтелите на адвокатурата, от медиите.


Въпросите:
- Кой е направил записите?
- Кой ги разпространява?
- Защо се пускат в моментите, в които се пускат?
- Каква е целта им?
- Кой ще провери твърденията в записите? срещнаха стена от пренебрежение от отговорните институции.


Опитът на председателя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов да повдигне темата, срещна яростна реакция от главния прокурор Сотир Цацаров, който напрактика каза, че не може да бъде питан за това. Той дори намекна, че от разследването няма да излезе нищо, като за причини той посочи пасивността на участниците в разговорите.
Какво показват записите


Мрежа от зависимости. На прокуратурата от волята на изпълнителната власт по схемата: Борисов поръчва - Цацаров изпълнява. Вследствие на това "по веригата" проличава властта на главния прокурор, който може да си позволи и да обещае "завоалиране" на обвинения срещу председател на най-големия окръжен съд и да убеди членове на съвета в това какво трябва да се прави. Всички се опитват да "спасят" Янева. А впоследствие същите тези хора решават, че няма нарушение на етичните правила в действията им. Разказът на бившия председател на СГС разкрива ежедневието на съдебната номенклатура, овладявана от политическата власт.


Проверката за записите във ВСС започна в началото на ноември 2015 година и приключи в началото на януари със становище, че записите са манипулирани."Бивол" обещава още записи, главният прокурор - обвинителни актове срещу Ченалова,


но никой не обещава да отговори на висящите въпроси.


Към този момент, в който записите още излизат, "Дневник" се опита да подреди какво се е случило с основните събеседници в тях и с тези, които те споменават. Заради появявата на нови записи в статията ще се допълват новоспоменатите.


Бившият председател на СГС Владимира Янева.

© Анелия Николова

Бившият председател на СГС Владимира Янева.


Владимира Янева, бивш председател на Софийския градски съд, беше отстранена на 19 февруари 2015 година по искане на главния прокурор Сотир Цацаров заради разследването "Червеи". От записите се разбира, че той я предупреждава, че ще иска тя да бъде освободена. Тя не напусна съдебната системата. Срещу нея започна дисциплинарна проверка, която е спряна заради висящото дело за разработката "Червеи". По него на първа инстанция Янева получи условна присъда. В мотивите си съдия Иван Коев отбелязва, че прокуратурата е пропуснала да повдигне адекватни обвинения срещу Янева. Бившият председател на съда спря да отговаря на телефона си. С какво точно се занимава тя също не е известно.


Какво казва за записите: Че не си спомня подобни разговори, но записът бил манипулиран. Тя отказва очна ставка с Ченалова.


Румяна Ченалова

© Надежда Чипева, Капитал

Румяна Ченалова


Румяна Ченалова, уволена от съдебната система (решението не е влязло в сила): Срещу нея започнаха две досъдебни производства, за които стана известно в началото на 2015 година, малко след отстраняването й. По едно от тях дори тя беше задържана, а прокуратурата поиска и постоянен арест. И по двете разследвания срокът за работа е удължен до края на тази година. Ченалова казва, че на практика по тях нищо не се върши. Преди време тя иска от съда да й отмени забраната да напуска страната, което съдът прави с уточнението, че такава забрана не се налага заради намаления интензитет на работата на разследващите.


Какво казва за записите: Ченалова е единствената, която публично говори за записите. Тя си спомня за разговорите, в които говори рядко. След нейното изслушване във ВСС, тя заяви:
"Тези записи показват ужасяваща девиация на обществените отношения. Защото показват една системна намеса и обвързаност на изпълнителната със съдебната власт. Но - не за съжаление, а за радост - медиите се интересуват от този скандал. Защото знаем, че подобни скандали със записите на "Ало... как беше - Таньо" (има предвид "Ало, Ваньо" с шефа на митниците Ваньо Танов, б.р.) и записите Кокинов-Мирослав Найденов-Бойко Борисов потънаха по старото правило "всяко чудо за три дни".


Момчил Мондешки, адвокат от Казанлък, осъждан за документни престъпления. Бил е забелязван многократно от съдии в кабинета на председателката на съда Владимира Янева през годините на нейното председателство. В доклада от извършената от ВСС проверка в съда е записано: "От данните, които се събраха в хода на проверката, фактите, които съдиите по време на изслушването съобщиха, делата, които е разглеждала Ченалова, в частност делото "Белведере" и несъстоятелността на БДЖ, както и проверката на личните дела на лицето Момчил Мондешки, навеждат на извода, че както Ченалова, така и служителите от администрацията на съда, в частност Катя Гърнева, са имали близък контакт с адвокат Момчил Мондешки. За лицето Момчил Мондешки, за който се събраха данни, че свободно е контактувал както със съдии, така и със служители от съда, ще стане реч по-надолу в доклада, но очевидно тази личност има отношение към нарушенията, извършени от Румяна Ченалова в качеството й на съдия по конкретни търговски дела."


Висшият съдебен съвет така и не успява да се свърже с адвокат Мондешки. През седмицата от новосформираната организация на адвокати за реформа се обърнаха към Висшия адвокатски съвет с искане за проверка на участието на Мондешки в разговорите и становище дали той не е нарушил етичните правила.


Кучето: В записа се чува кучешки лай. Според главният прокурор това е единственият добросъвестен участник в разговорите


Премиерът Бойко Борисов

© Анелия Николова

Премиерът Бойко Борисов


Бойко Борисов, премиер.
За него в разговорите Янева разказва, че:

 • - Настоявал пред главния прокурор Сотир Цацаров "Янева" да бъде опраскана. Негов човек в съвета бил Димитър Узунов, а Георги Колев можел да му се обади.
  - При Борисов се играят карти по специален начин. "Аз съм имала честта да играя на карти и той беше на моя страна, демек седеше ми зад гърба, диша ми във врата и ми помагаше да биеме останалите" – обяснява Янева в един от епизодите и продължава. "Дори да не ги бием се счита, че сме ги били";
За записите Борисов казва:
"Не мога да обръщам внимание на две каки, които са се събрали и си говорят", заяви Борисов през ноември 2015 година


Главният прокурор Сотир Цацаров

© Анелия Николова

Главният прокурор Сотир Цацаров


Сотир Цацаров, главен прокурор
Според Янева той й се обажда, за да я предупреди,че ще поиска отстраняването й, ден преди да го направи. Освен това в личен разговор той й обещава да завоалира нещата, така че да излезе, че тя е била подведена.
Янева: Той казва: Добре. Имай предвид, ако се наложи, може да те разпитаме като свидетел или служителя ти по сигурността на информацията и ги каза всичките тези неща. Но, каза, имай предвид, че мен Бойко ме извика, каза ми да те опраскам. Аз му казах, че на мен глупости не ми се правят. Популистки ходове не ми се предприемат. И ще гледам да завоалирам нещата, така че ако има някакво нарушение, все едно тебе са те подвели.


От разговорите още се разбира, че "Делян" е говорил и с Цацаров, и с премиера Бойко Борисов, но не е успял да повлияе.


Какво казва за записите: Цацаров неколкократно нарича скандала "сценарий". Той отрича да е получавал нареждания от премиера във връзка с разследването срещу Янева и твърди, че е комуникирал с нея само в качеството й на председател.


Заседание на ВСС за исканата оставка от правителството Георги Колев

© Георги Кожухаров

Заседание на ВСС за исканата оставка от правителството Георги Колев


Георги Колев, председател на Върховния административен съд


За него Янева казва, че винаги може да се обади на Борисов. В деня, в който Цацаров иска отстраняването на Янева, Колев предлага тя да бъде изслушана. Нещо непознато за практиката на ВСС при отстраняване на магистрати. Той й докладва от заседанието


Какво казва за записите: "Моето становище е ясно - вижте протокола от заседанието / за отстраняването на Янева - бел. ред./. Оттам нататък всякакви твърдения че съм звънял или незвънял на когото и да е нямат никакво значение и няма да ги коментирам."


Ясен Тодоров

© Георги Кожухаров

Ясен Тодоров


Ясен Тодоров, член на ВСС, председател на етичната комисия
За него Янева казва, че й е звъннал на 17 февруари:


"Влади, трябва да се видим". Виждаме се с Ясен. Ясен каза: "Бойко ми прати един от неговите най-близки хора да ми каже по никакъв начин тебе да не те закачаме!". За него и за Димитър Узунов, Янева казва, че са "най-здрави хора от съвета". Двамата души, които държат съвета и около тях са лобитата са Митко и Ясен. Двамата най-оправни в съвета. И той праща при тях.


Какво казва Ясен Тодоров за записите: Последният му коментар пред "Дневник" е че това е "активно мероприятие". В началото на скандала той заяви:


"Представен съм като някаква супер силна и влиятелна фигура... Аз благодарих на сайта "Биволъ", че така ме издигнаха в очите на жена ми, защото тя като прочете този запис каза: "Аз мислех досега, че ти си един смотаняк, а ти си един много сериозен човек", каза Тодоров пред Би Ти Ви. След това заяви, че записите са незаконни и обвини сайта "Бивол", че са рекетьори.


Пред етичната комисия, която по предложение на Тодоров се самосезира по случая, той казва


"..това е един сценариий, който цели абсолютно дестабилизиране на държавата. Главната негова цел са лица - главният прокурор и министър-председатлят. Това се потвърждава и от призива на сайта "Биволъ" - довечера да се прави протест пред сградата на Съдебната палата с искане за оставката на главния прокурор и разпискане на съвета. Това се потвърждава от факта, че в тази организация, която организира този протест е финансово подпомаган от Атанас Чобанов, който е главен редактор на "Биволъ". Това са официални данни, които не са клюки." Тодоров си прави отвод от проверката, която не откри нарушения.


Димитър Узунов

© Анелия Николова

Димитър Узунов


Димитър Узунов, член на ВСС


Представен от Янева като човекът на Бойко Борисов в съвета. От записа се разбира, че той й е звънял, за да й предаде думи от премиера и да я увери, че няма от какво да се притеснява.
И пускам на Бойко един СМС. И му пиша така. Значи той е в Брюксел. Тва става в четвъртък. Не съм, извинявайте, не съм нарушила закона. Освен това за 4 години съм подписала над 15 000 СРС-а. Нещо, което е абсолютно верно, щото са толкова бройките, на година са по 5000.
Не минават и три минути и ми звъни Митко Узунов. Имаш ли Вайбър? Викам, имам Вайбър.
Нали знаеш, че Митко Узунов е неговия човек в Съвета и с който комуникира и за всичко той му отговаря.
Не минават и три минути, звъни ми Митко на Вайбъра и ми казва: току-що ми се обади човекът от Брюксел и каза да не се притесняваш, това изказване го е направил само за пред медиите, за 400-е години. Въобще да не го мислиш да не се притесняваш.


Минават още 10-15 минути отварям си аз вайбъра и гледам от един непознат номер следното съобщение: "И тук вятърът е много силен. Синоптиците казват, че времето ще се оправи. Да не забравяме, че Сандански е най-топлият град. Ако Митко каже, можем да отидем да се разходим в парка."


Какво казва за записите: Че са сценарий


Милка Итова, член на ВСС

© Анелия Николва

Милка Итова, член на ВСС


Милка Итова, председател на комисията по атестирането и Теодора Дренска, (адвокат, бивш депутат от НДСВ
Председателят на комисията по атестирането, а преди ВСС и съдия в Софийски градски съд Милка Итова е един от членовете на съвета, които разбира по-рано, че Янева ще бъде отстранена. Бившия председател на СГС разказва как Итова е един от членовете на съвета, свикани на спешна среща от Цацаров, за да им съобщи, че ще иска отстраняването на Янева.


Владимира Янева: "И, снощи. Главният прокурор звъни. Аз разбирам, че имало някаква среща на Съвета, която е била оня ден. На която среща главният прокурор им го е казал това нещо. Обаче им е казал да мълчат, да не казват, че трябва да ми гласуват отстраняването.


Те са били малка група. Не мога да ти кажа колко души. Но примерно тия, които са най-мои хора: Светла Петкова, Мария Кузманова не са били поканени.


Милка Итова е била, обаче са и казали, че просто ако си отвори устата ще стане страшно.
И се е коментирало това, че ми се иска отстраняването и, че те трябва да ме отстранят.
На Жоро Колев са се обадили в 6 вечерта и са му казали, че има такава среща и той е казал: "Хубаво де, вие сега ли се сетихте да ми кажете?" Нали в смисъл: Аз в 6 вечерта сега тепърва къде да идвам? Трябваше да ми кажете по-рано като сте се разбрали.
И, снощи, може би 7-8 беше, звъни ми главния прокурор, от вътрешния си номер, значи не си беше тръгнал от работата и ми казва: Искам да го чуеш от мене, а в същия момент Милка Итова се вижда с една наша обща приятелка, тази Теди Дренска
И казва на Теди Дренска: много съм притеснена, не знам какво да правя. Сотир каза, че образува производство срещу нея, ще и иска отстраняването. И тя ми звъни естествено и вика: Влади, аз не можах да не ти кажа. И дойде и ми го каза и аз вече подготвена.


Какво казват за записите: Не е известно


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (152)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2392 Неутрално

  Красота!

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 2. 2 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1280 Неутрално

  "Борисов поръчва - Цацаров изпълнява" - Това е повече от ясно. Премиера публично призна, че всяка сряда пие кафе със Цацаров....

 3. 3 Профил на hhhuuunnnn
  hhhuuunnnn
  Рейтинг: 590 Неутрално

  ами очевидно Дневник ги разпространява, очевидно целта е и атака срещу правителството, а колко е 2 плюс две, всеки сам да смята

  нищо не прилича повече на Работническо Дело от Дневник
 4. 4 Профил на Р. Дражев
  Р. Дражев
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Браво на Бивол,
  че не се страхуват и продължават да показват
  нещата, такива каквито са!
  Да ги изметем на изборите!!!

  Happy face says, adios !
 5. 5 Профил на hhhuuunnnn
  hhhuuunnnn
  Рейтинг: 590 Неутрално

  силите, които седят зад Бивол, Пик и Дневник, са едни и същи и очень сильно пахнут, но това е домашната миризма на лилавия и на червения легион, затова они я обожают

  нищо не прилича повече на Работническо Дело от Дневник
 6. 6 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 2048 Неутрално

  Както живота на Цицерон съвпада с упадъка и падането на Римската република,така и живота на Цацаров в българското правораздаване съвпада с падението на българското правосъдие.

 7. 7 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1778 Неутрално

  "Димитър Узунов, член на ВСС
  Представен от Янева като човекът на Бойко Борисов в съвета..."


  Димитър Узунов – човекът ухо на сикаджията от Банкя...? Главният прокурор, и той... Разследване...? Реформа в съдебната система ли? Забравете. Никакви доклади от ЕК и никакви вопли от долу не могат да стреснат мафията, докато герберската върхушка управлява държавата. Реформите са на такова разстояние от нас, на каквото е десницата от спечелване на пълно мнозинство в парламента!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 9. 9 Профил на lone wolf
  lone wolf
  Рейтинг: 879 Неутрално

  Добре сте ми дошли в Тиквостан!
  Кой се прави на прясно ощипан?

  Да разлая троловете!!
 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 11. 11 Профил на edin drugii
  edin drugii
  Рейтинг: 2311 Неутрално

  както викаше др Станишев ,циркаджии ,цирк и шоу за народа в тежкото ни ежедневие , сега предизборно др Радан пък продължи цирка с цитати и имена ,а Мити Пищова е върха на черешката , изобщо от ден на ден политиката в България заприличва на един голям цирк Буш,очакваме мажоретките .

 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 13. 13 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3095 Неутрално

  и без да броим средствата налети във воденичката на петият засега
  елемент/кандидат . защо ли независимата медия не обърна толкова внимание на Кокинов , Найденов , ало Ваньо ... схемата си беше същата , червейчето влачеше в същата посока , Янева си беше същата приятелка

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 14. 14 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1778 Неутрално

  [quote#3:"hhhuuunnnn"]ами очевидно Дневник ги разпространява, очевидно целта е и атака срещу правителството[/quote]


  Парен каша духа... Не. Не си познал. Атаката е срещу органите в съдебната система, които не си вършат работата... Ако те си бяха на място, "премиерът" щеше да бъде шамаросан още веднага след случая "Мишо бирата"...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 15. 15 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1280 Неутрално
 16. 16 Профил на Люси
  Люси
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Съдебната система вони,та не се трае.На по-голямата част от българсия народ това не прави впечатление.Но,рано или късно ще се забележи там,където трябва(то и сега е ясно,новсе още няма видими последствия)И първият бушон,който ще изгърми е главпрокурорът Чайка.Засега той концентрира мръсотията в крехкото си тяло.Но,дали знае,че мръсотията е толкова голяма,че скоро ще се препълни като балон??????И Този,който го избра ще си потърси нова,чистичка боксова круша!!!Едва ли е толкова глупав.Сигурно се е подсигурил.И аз искрено го съжалявам,защото дори и да иска, интелигентният човек не може да живее като прасе!

 17. 17 Профил на оstavime
  оstavime
  Рейтинг: 561 Неутрално

  А като си представиш, че този запис е капка в морето на наглостта и безочието на тези "висши чиновници".
  Всичко е тази държава се решава задкулисно и с договорки.

  Съсипахте коментарите в сайта с новата визия!
 18. 18 Профил на Р. Дражев
  Р. Дражев
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#3] от "hhhuuunnnn":

  Извинявай, сложих ти плюс,
  а Вие заслужавате огромен....минус!

  Happy face says, adios !
 19. 19 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 727 Неутрално

  абе те още не могат да разберат КОЙ е направил записите, вие си мислите, че имаме тайни служби.. Хахаха.. НБищо няммеме.. най-малко ДАНС.

 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 21. 21 Профил на paf
  paf
  Рейтинг: 627 Неутрално

  Мондешки, адвокат от Казанлък, осъждан за документни престъпления."
  Това говори доста за съдебната система.
  Мърши.

 22. 22 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1280 Неутрално

  [quote#19:"ОГРАДА с Турция - ВЕДНАГА!"] имаме тайни служби.. ДАНС[/quote]
  Записа "Ало Ваньо" беше направен от млад кадър на Данс. Който след това е бил принуден да напусне ведомството и да емигрира. Което показва, че Данс е организация, която пази и прикрива далаверите на управляващите....

 23. 23 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1368 Неутрално

  Че Икономедия клати правителството с тези материали е съвсем очевидно.

  Според мен също толкова очевидно е, че правителството ТРЯБВА да бъде клатено докато прави такива неща и допуска да се разчуе за тях.

  Според мен фактът, че другите медии НЕ чоплят този случай, не означава автоматично, че Икономедя са лоши (нито пък, че не са, разбира се).

  Но означава, че другите медии също са в кюпа.

  Защото при такива разкрития, дори само половината да са верни, пак трябва да хвърчат оставки и да се завеждат процеси.

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 24. 24 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1778 Неутрално

  [quote#5:"hhhuuunnnn"]миризма на лилавия и на червения легион, затова они я обожают[/quote]


  Това, кой е лилав и кой червен, един сравнително неграмотен човек може най-точно да се установи по отношението към руските бандити, които окупираха украинска земя, и които разпалват пожара в Сирия и генерират бежанци към Европа и в частност към България! Имаш ли идея за друга по точна индикация...? Твоята опорна точка е отношението на хората към мутрата - бивш комунист, издигнал за президент друг комунист... Опорната ти точка се клатушка заедно с правителството, от момента в който заедно с комунистите, блокирахте съдебната реформа...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 25. 25 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1052 Любопитно

  Премиер, Гл. Прокурор - ОСТАВКИ и по Затворите

 26. 26 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4775 Гневно

  МАФИЯ !!! НА СЪД !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 27. 27 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1052 Неутрално

  До коментар [#20] от "voltaire":

  2 каки и едно Симитли

 28. 28 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1778 Весело

  [quote#18:"Р. Дражев"]Извинявай, сложих ти плюс,
  а Вие заслужавате огромен....минус![/quote]


  Нищо, аз съм те компенсирал... Ама защо му говориш на "Вие"...? Нали уж сме от едно семейство - това на ЕНП! Освен това имаме общ кандидат на десницата - единственият образован европеец, некомунист - Трайчо Трайков!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 29. 29 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1254 Неутрално

  "В мотивите си съдия Иван Коев отбелязва, че прокуратурата е пропуснала да повдигне адекватни обвинения срещу Янева."

  От записите, освен ниското ниво на участниците в тях, се виждат едни ужасяващи зависимости от изпълнителната власт. Налице е тотален отказ на прокуратурата и ВСС да си вършат работата.Особено дразнеща е наглостта и ненаказуемостта, каквото и да стане. Като гласуваме може да реагираме на това безобразие. Въпреки че е много вероятно всички партии да попадат в тези зависимости. За БСП и ДПС е ясно, че е така

 30. 30 Профил на Chavo64
  Chavo64
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Съдебната система е пълен батак. Само който не е допрял до нея, той незнае. Цари пълен мързел и нищо правене. Ако няма политическа поръчка или някой не си плати, нищо не става. Всичко започна от признаването на диплома по право на кадрите ДС от Семьоново и вкарването им в следствие, прокуратура и съд.

  chavo64
 31. 31
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 32. 32 Профил на Rhapsody of Fire
  Rhapsody of Fire
  Рейтинг: 660 Разстроено

  Диагноза - злокачествени тумори навсякъде.
  Лечение - избори.
  Лечител - непросветен народ, за когото това е нормален начин за функциониране на обществото, щом горе са "наши" хора. И за да си добре, търсиш да намериш връзки с подходящия човек. Законите са за останалите будали, които нямат връзки с "нашите".
  Изход - летален.

  Путинофилите и Тръмпанарите възприемат: Учтивия- за лицемер; Възпитания-за слабак;Толерантния-за гей; Културния-за лигльо; Разумния-за будала; Образования-за соросоид.
 33. 33 Профил на Злото ченге
  Злото ченге
  Рейтинг: 277 Весело

  [quote#0:"Д"] ... В записа се чува кучешки лай. Според главният прокурор това е единственият добросъвестен участник в разговорите ... [/quote]
  Не е сигурно, може и да няма добросъвестни участници!

  The war has begun! - www.fightcybercrime.net [Код: „Схемите не са това което са!“]
 34. 34 Профил на jony
  jony
  Рейтинг: 569 Неутрално

  От записите личи, че и Цацаров, и Борисов са за опраскване.

  ОСТАВКА!!!

 35. 35 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1052 Неутрално

  Ако не избягат в чужбина, скоро ще са по затворите

 36. 36 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1778 Неутрално

  [quote#4:"Р. Дражев"]Да ги изметем на изборите!!![/quote]


  Аз съм твърдо "За"! Не успяхме да реформираме съдебната система, но поне може да опитаме да реформираме милиционерската партия, като помогнем на нейните избиратели да се освободят от лицата на прехода и да си издигнат нови, неопетнени от миналото лидери! Дааа... Сами, герберунгелите няма да могат да се реформират! Май трябва наистина ние да ги реформираме с "бой" по тиквите! Защото става ясно, че комунистите и ксенофобите се завръщат бавно, минавайки през единствената врата, която Борисов и неговата върхушка са оставили отворена...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 37. 37 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3095 Любопитно

  [quote#33:"Злото ченге"]Не е сигурно, може и да няма добросъвестни участници![/quote]
  имаш предвид , че след резултатите на социолозите някой яростно джафка и сега ?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 38. 38 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1778 Весело

  [quote#12:"edin drug"]не са безпокой ,най много да чукаш камъни на Белене ,курорта е прекрасен , климата особено зимата е чудесен ,приготви си ушанка и ватенка и чакай .[/quote]


  Друга ушанка освен теб и още една май, не виждам...!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 39. 39 Профил на bsxds
  bsxds
  Рейтинг: 229 Разстроено

  ОТВРАТЕН СЪМ... това е само капка в морето от гнусотия. Много, много, много жалко!

  летящият холандец
 40. 40 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1687 Неутрално

  До коментар [#8] от "qdk12501326":
  [quote#8:"qdk12501326"]Чета и повръщам, чета и повръщам.... [/quote]

  А може би ако спреш да четеш незаконно направени записи по къщите на хората ще ти стане по-добре....

 41. 41 Профил на fallada
  fallada
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Съдебна реформа е неизбежна. За това ще гласувам за Трайков.

 42. 42 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1778 Весело

  [quote#35:"stenli1"]
  Ако не избягат в чужбина, скоро ще са по затворите[/quote]


  Добре, ама да не стане като в Турция... Вместо те да бягат, да бягаме ние! Диктатурата на простаците, които са в здрав съюз с ксенофобите, а вече и с руското ДПС изглежда "стабиуна" и ме кара леко да се съмнявам...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 43. 43
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 44. 44 Профил на truly
  truly
  Рейтинг: 846 Неутрално

  До коментар [#41] от "fallada":

  Който ще направи тази реформа ли?
  Приключихме с тази държава. Няма критична маса от мислеши, които биха направили промяната. Опростачването е повсеместно.

 45. 45 Профил на Чарли Мишкин
  Чарли Мишкин
  Рейтинг: 1965 Неутрално

  До коментар [#12] от "edin drug":

  Ти май нещо заплашваш, а?
  Комуне та дрънкаш, независимо че гласуваш за БайКуй.

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 46. 46 Профил на nik_77.
  nik_77.
  Рейтинг: 1522 Неутрално

  Записите, № 19, са направени от Ченалова и ортака й Мондешки. Привикали са Янева и са я "разговорили" по темата за връзките й с властта. Общо-взето банални истории. Бойко щял да се обади някъде, пък играла карти с него и й дишал във врата!? Някой си от ВСС бил негов човек, пък Цацаров й казал, че ще я разследват.... Изпържената Янева не си спомня , но Ченалова си спомня много добре. Тоя Мондешки се е покрил, въпреки, че го викат адвокатите да се обясни по случая. Та, Ченалова и ортакът й Мондешки са ги направили. По-важното е кога са записали Янева. След като френският посланик я сравни с гнила ябълка? И я подгониха за корупция? След това, май. По чия воля, обаче, са спретнали мероприятието. Тук е неясно. Може да се предполага. Кой, например яхна флашката, тъй да се каже? Тия дни Радан Кънев обяви въпросната флашка за най-големия корупционен скандал в Европа след Втората световна война!? За кого работи Радан Кънев предизборно? Де юре за Трайчо Трайков, а де факто за Илияна Йотова и генерал Радев. Кай е зад Илияна Йотова и генерал Радев?

 47. 47 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1052 Весело

  До коментар [#42] от "Rim":

  Търпението на хората е изчерпано. Ще видим.

 48. 48 Профил на nvarvarin
  nvarvarin
  Рейтинг: 230 Неутрално

  Бойко Борисов бил много щастлив, че в устата на хората е майката на нацията, а не са двете каки на нацията. 
  http://clubz.bg/46042-barekov_kysa_vestnik_ej_tva_shte_e_sydbata_na_parcala_tajms

 49. 49 Профил на georgi nikolov
  georgi nikolov
  Рейтинг: 613 Неутрално

  В Булгаристан е така. Другаде държавата си има мафия, у нас мафията си има държава!
  ОСТАВКИ!

 50. 50 Профил на Nina Kercheva
  Nina Kercheva
  Рейтинг: 554 Неутрално

  Все си мисля , че бай Ставри няма да се справи........трябва ново крило, нов етаж , че като ги гледам на снимката , ще трябва и по- широки легла !!!!!! Е....нека да си помечтаем !!!!! Държава ,управлявана от хора без срам ,без чест , без достойнство.......НО всеки ден ти набиват в главата - колко ужасно ще бъде ,ако ги няма......аз по- ужасно НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ !!!!!!

 51. 51 Профил на lustmord
  lustmord
  Рейтинг: 335 Неутрално

  Някой още ли иска да се сравняваме с румънците? Там при подобен скандал вечерта по площадите щяха да са десетки хиляди, всичките горни герои без кучето щяха да са отстранени от длъжност докато тече разследване а при процес и осъдителни присъди щяха и да им изземат и активите дето не отговорят откъде ги имат.

 52. 52
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 53. 53 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1778 Неутрално

  [quote#44:"truly"]Приключихме с тази държава. Няма критична маса от мислеши, които биха направили промяната. Опростачването е повсеместно.[/quote]


  Не се отчайвай! Надежда винаги има! Критичната маса ще набъбне бавно и полека! Винаги сме били на опашката в ЕС, но все пак, макар и в последния вагон, ние сме във влака... Само дано герберунгелите не откачат вагона, защото после ще падне яко бутане, а ще ни трябва и втори Иван Костов...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 54. 54 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 644 Неутрално

  Записите са компрометиращи не за Борисов и Цацаров, защото те не участват в разговорите на двете каки. За тях има много по-сериозни улики. Записите са компометиращи за съдебната система, защото показват както какво е нивото на висшия клир на съдебната система, така и начините им на мислене и действие. Ако съдебната система си е на мястото, Борисов няма да прави това, което прави, така че проблемът не е в Борисов в случая.

 55. 55 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 948 Неутрално

  До коментар [#24] от "Rim":

  Защо 75% от бежанците у нас са от Ирак и Афганистан? Не ве ли усещате, колко сте смешни, като повтаряте едни и същи тъпотии?

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 56. 56 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 395 Неутрално

  При Борисов Корупцията достигна невиждани досега космически висоти.

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 57. 57 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 700 Неутрално

  Единствената медиа, която и в неделя не спира да чопли тия "две каки". Въпросът е защо?

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 58. 58 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1896 Весело

  а "журналистката Венелина" къде ви е... да я бяхте турили там баре колкото да прави компания на кучето

 59. 59 Профил на zfm52680934
  zfm52680934
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Това е сътворен театър от определени сили в политическото и медийно пространство.Умишлено се играе за да се клати правителството и съдебната власт.Десни олигарси са решили че могат да свалят или премиера или гл.прокурор,с театрални записи направени по сценарий и изиграни от лицата в записите като артисти!
  Успех на манипулираните балъци,във вдругиден ще ви пуснат пък Ц.Василев за да ви "затвърдят" убежденията.

  sdg
 60. 60 Профил на slonsco
  slonsco
  Рейтинг: 1046 Неутрално

  Като адвокат ми е интересно,как осъждан за документни престъпления е вписан като адвокат

 61. 61 Профил на joro4900
  joro4900
  Рейтинг: 833 Весело

  Ох, драги ми драги Пиночет, ела на нашия стадион...

 62. 62 Профил на zfm52680934
  zfm52680934
  Рейтинг: 506 Неутрално

  До коментар [#60] от "slonsco":

  Мене ми е интересно,като четеш такива простотии и казваш че си адвокат,приемаш ли нещо за достоверно и имали и капка правна стойност?
  Защото за мене това освен за медийна боза,няма никакви покрития за пред някой съдебен орган.

  sdg
 63. 63 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1778 Неутрално

  [quote#55:"tribiri"]Защо 75% от бежанците у нас са от Ирак и Афганистан? Не ве ли усещате, колко сте смешни, като повтаряте едни и същи тъпотии?[/quote]


  Не знам точно колко процента са, но е абсолютно безспорно, че те използват и се включват в потока бягащ от пожара от Сирия! За това, единственият начин да се справим с бежанците е постигане на мир в Сирия! Никакви огради, никакъв Ердоган не може да ги спре, защото са 22 милиона... Мирът - това е решението! Ако трябва, ще се наложи със сила. А сега, по темата за да не ме трият - ОСТАВКА на Борисов и Цацарков!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 64. 64 Профил на joro4900
  joro4900
  Рейтинг: 833 Весело

  До коментар [#59] от "Svetlio":

  „Умишлено се играе за да се клати....“
  Шиле, то май нещо в крачола ти се клати, най-вече у главата...

 65. 65 Профил на БСП създаде Пеевски ГЕРБ го нахрани
  БСП създаде Пеевски ГЕРБ го нахрани
  Рейтинг: 864 Неутрално

  като си помисля за колко по-малко в Румъния се надигна анти-корупционната вълна, която вече една година вкарва политици в затвора

  това написано тук е ОГРОМЕН СКАНДАЛ, в една нормална държава щеше да има ОСТАВКИ на следващия ден, масови ПРОТЕСТИ, гражданско неподчинение и т.н и т.н

  само, че в БГ нищо такова не се случва, байХ.. е още премиер, Цацаров - още главен прокурор, а след две седмици матрЯлеца ше си избере и президент Цацева, която да пази това статуткво ....

  РЕФОРМИРАНЕ НА ПРОКУРАТУРАТА ВЕДНАГА
 66. 66 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 700 Неутрално

  [quote#41:"fallada"]

  Съдебна реформа е неизбежна. За това ще гласувам за Трайков. [/quote]
  Насила се правите на смешковци. Откога президентът има каквото и да е влияние върху съдебната власт?

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 67. 67 Профил на zfm52680934
  zfm52680934
  Рейтинг: 506 Неутрално

  До коментар [#64] от "joro4900":

  Май капаците на очите идват в повече на някой,а?

  sdg
 68. 68 Профил на БСП създаде Пеевски ГЕРБ го нахрани
  БСП създаде Пеевски ГЕРБ го нахрани
  Рейтинг: 864 Неутрално

  [quote#3:"hhhuuunnnn"]ами очевидно Дневник ги разпространява, очевидно целта е и атака срещу правителството[/quote]

  и е очевидно, че всички на записите са за затвора (начело с твоя идол от Банкя) и е отчевидно, че ти и магаре да ти сложат пак ще гласуваш за него

  РЕФОРМИРАНЕ НА ПРОКУРАТУРАТА ВЕДНАГА
 69. 69 Профил на Cara Mia
  Cara Mia
  Рейтинг: 340 Неутрално

  Браво за анализа,Дневник!
  Това е не просто паноптикум от "гнили ябълки",а препълнена септична яма!Трябва негасена вар!

 70. 70 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3428 Неутрално

  Бандата на четиримата!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 71. 71 Профил на zfm52680934
  zfm52680934
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Искам само да се успокоите някой превъзбудени от чутото и прочетеното в този ЖЪЛТ сайт.
  Всичко казано в един смешен запис на "маса" е едно нищо в правния мир.
  Ако ще да признаете убийство,без труп и оръжието на убийството,нито един съд не може да ви осъди за извършено престъпление.
  А какво да говорим за "две каки" които дрънкат простотии на кой ще духат или искат да духат,и как щял да им се оправи живота.
  Така че пак казвам.ЯКО ВИ МАНИПУЛИРАТ!

  sdg
 72. 72 Профил на БСП създаде Пеевски ГЕРБ го нахрани
  БСП създаде Пеевски ГЕРБ го нахрани
  Рейтинг: 864 Неутрално

  гледам, че 99% от коментарите са в една посока

  гласувайте за Трайчо Трайков и да се надяваме, че ще успее да консолидира потенциала на всички възмутени от тая свинщина

  РЕФОРМИРАНЕ НА ПРОКУРАТУРАТА ВЕДНАГА
 73. 73 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3428 Любопитно

  [quote#3:"hhhuuunnnn"]..очевидно целта е и атака срещу правителството[/quote]
  И какво ако е атака?
  Какво значение има твоето твърдение, ако всичко е голата истина?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 74. 74 Профил на БСП създаде Пеевски ГЕРБ го нахрани
  БСП създаде Пеевски ГЕРБ го нахрани
  Рейтинг: 864 Неутрално

  [quote#54:"galapagas"]Ако съдебната система си е на мястото, Борисов няма да прави това, което прави, така че проблемът не е в Борисов в случая. [/quote]

  ааа - точно в Борисов си е проблема, два мандата премиер - ако искаше (всъщност той ТРЯБВАШЕ) да направи реформи и да станем нормална държава - щеше да го направи - кой трябва да ги инициира според теб ??

  когато се ОПРАСКВАШЕ СЪДЕБНАТА РЕФОРМА - той играеше мачле - да ти припомня, ако не помниш - да не мислиш, че се е разсеял и забравил случайно ??? после на другия ден - отново бабаит пред камерите

  РЕФОРМИРАНЕ НА ПРОКУРАТУРАТА ВЕДНАГА
 75. 75 Профил на БСП създаде Пеевски ГЕРБ го нахрани
  БСП създаде Пеевски ГЕРБ го нахрани
  Рейтинг: 864 Неутрално

  [quote#57:"достатъчно"]Единствената медиа, която и в неделя не спира да чопли тия "две каки". Въпросът е защо? [/quote]

  за да земеш да се замислиш - явно безуспешно

  РЕФОРМИРАНЕ НА ПРОКУРАТУРАТА ВЕДНАГА
 76. 76 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3428 Неутрално

  До коментар [#72] от "Sinite - завоят наляво забранен":
  Трябва да хванем Цвък как манипулира вота!

  п.п. Не че и червените нямат същите добре развити услуги!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 77. 77 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1778 Гневно

  [quote#71:"Svetlio"]в този ЖЪЛТ сайт.[/quote]


  Жълти са ти гащите... Да не съм ти бил телеграма, да висиш тук от сутрин до вечер! Като не ти харесва, дим да те няма!
  ОСТАВКА на Борисов и Цацарков!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 78. 78 Профил на man_un
  man_un
  Рейтинг: 591 Неутрално

  На всички дето ръкопляскат на Дневник за анализите му искам да кажа, че корените, и то дълбоките, на всички медии, са в Държавна сигурност. Тоя сайт, който аз много харесвам, не е изключение. Който не вярва, независимо дали ще мете на изборите или не, нека се поразрови в нета и се просвети-кой кой е, отде е дошъл, кои са майка му и баща му и т.н.
  До коментар [#3] от "hhhuuunnnn":

  +++

 79. 79 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3428 Неутрално

  [quote#67:"Svetlio"]Май капаците на очите идват в повече на някой,а?[/quote]
  Сигурно имаш себе си предвид.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 80. 80 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3428 Весело

  Първата снимка е като сбирка от мъгшотс.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 81. 81 Профил на БСП създаде Пеевски ГЕРБ го нахрани
  БСП създаде Пеевски ГЕРБ го нахрани
  Рейтинг: 864 Неутрално

  [quote#76:"Храбър"]Трябва да хванем Цвък как манипулира вота!
  [/quote]

  е то нали на предишните избори ги видяхме как разнасяха чувалите с бюлети - нищо не се случи - а реално - скандал подобен на тоя в тези записи

  ирония, че на предните избори за измислицата Костинброд колко шум се вдигна - всъщност още един случай, потулен и без хора в затвора - дали за манипулиране на изборите или за активно мероприятие ...

  единственият шанс за мен е да се вдигне дори по-голямо недоволство подобно на това срещу КОЙ - рано или късно ще се случи - те ще стават все по-нагли  РЕФОРМИРАНЕ НА ПРОКУРАТУРАТА ВЕДНАГА
 82. 82 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3428 Неутрално

  [quote#78:"man_un"]На всички дето ръкопляскат на Дневник за анализите му искам да кажа, че корените, и то дълбоките, на всички медии, са в Държавна сигурност. [/quote]
  Не случайно от досра време цитирам Библията!
  "По плодовете им ще ги познаете"
  Това е точно за такива като теб.
  Да! Навярно произходът е един, но по-важното е като какви са се развили в последствие. Какви са плодовете, които тези медии..."раждат"!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 83. 83 Профил на mitkokitkata
  mitkokitkata
  Рейтинг: 317 Гневно
 84. 84 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3428 Неутрално

  [quote#81:"Sinite - завоят наляво забранен"]...още един случай, потулен и без хора в затвора - дали за манипулиране на изборите или за активно мероприятие ... [/quote]
  И двата случая говорят, за измислената "обективност" и "честност" на изборите.
  С времето тези манипулации стават все по-груби и ненадеждни, защото хората все повече се осъзнават, а това създава необходимост от още по-широки измами. Рано или късно те така ще изгърмят, че няма да могат никога повече да се завърнат.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 85. 85 Профил на krummm
  krummm
  Рейтинг: 723 Неутрално

  Вие си знаете - с номер 7!

 86. 86 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1052 Любопитно

  До коментар [#62] от "Svetlio":

  Ама ние вски ден сме били принудени да четем простиите на един много КРАДЛИВ премиер идващ от "престъпния свят"

 87. 87 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3428 Неутрално

  [quote#10:"qdk12501326"]
  Въпросите:
  - Кой е направил записите?
  - Кой ги разпространява?
  - Защо се пускат в моментите, в които се пускат?
  - Каква е целта им? срещнаха стена от пренебрежение от отговорните институции.[/quote]

  Най-вероятно цялата афера се развива от червените (което не я прави по-нереална), защото те очевАдно не могат да се примирят да не са на власт. Напъно възможно е тя да е подпомагана и от Русия, която също губи след устанивяване на проевропейско правителство.
  Червените имат и възможностите (хора в средите на разузнаването), и причината да го направят. Едно жестоко разгласяване на тези разголващи същността на управляващите разговорчета....

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 88. 88
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 89. 89 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3428 Неутрално

  [quote#87:"Храбър"]Едно жестоко разгласяване на тези разголващи същността на управляващите разговорчета.... [/quote]
  ...би създало възможност червените да си върнат властта и да се опитат да върнат България в сферата на влияние на Русия.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 90. 90 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1052 Весело

  До коментар [#59] от "Svetlio":

  Кой кого " клати"?
  Извън Симитли

 91. 91 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1133 Неутрално
 92. 92 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3428 Неутрално

  [quote#91:"Мърмор"]Българският кенеф![/quote]
  А..а..а! Не!
  Не се и опитвай да приписваш тези гадости на обикновените българи!
  Тук става дума за кенефа на ГЕРБ драги!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 93. 93 Профил на Мария
  Мария
  Рейтинг: 1569 Неутрално

  До коментар [#46] от "nik_77.":

  Иха! Милиционерска логика по учебниците от Симеоново.

  ”За мен България си остана един вечен мираж. В който и свят да съм, винаги ще я нося като ранена птица в сърцето си." (Никола Манев)
 94. 94
  Petleshev
  Рейтинг: 3182 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 95. 95 Профил на due07477623
  due07477623
  Рейтинг: 446 Неутрално

  Гнусна мутренско-мафиотска група престъпници, а сега поименно: Борис Борисов, министър-председател на Република България и Сотир Цацаров, главен прокурор на Република България.

  Съд и затвор за тия двамата и придворните им шутове които управляват тази държава!!!

 96. 96 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 395 Неутрално

  При Борисов всичко в страната е в плачевно състояние. Преименувалото се СДС се занимава само с тези глупости.

  Никъде че се чуват призове за оставка на Турлюгювеча, незнайно защо наречен от някои "правителство". Няма никакъв натиск. Само хората биват заболамосвани.

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 97. 97 Профил на shtavesht
  shtavesht
  Рейтинг: 229 Неутрално

  До коментар [#5] от "hhhuuunnnn":

  лошо, ще тябва да си намериш нов работодател. ДПС и БСП не плащат ли за онлайн борба, бе? не може да са само ГЕРБ..

 98. 98 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 1237 Весело

  Забавен е воят на десебарките, раздразнени от вонята на вмирисан "скандал", която им пускат периодично, за да вдигат някакъв шум.
  Още по-забавно е как се надъхват една друга, до степен да вярват на фантазиите на сценаристите на "скандала".
  Най-забавното обаче са претенциите им за интелигентност на фона на малоумните им писания.......

  Знанието е сила, информацията - власт
 99. 99 Профил на man_un
  man_un
  Рейтинг: 591 Неутрално

  До коментар [#82] от "Храбър":

  Прав си, но това с плодовете е доста спорно, кой е по-полезен и вкусен. Някои умират за ягоди, на други са им забранени като алерген. В джунглите има такива, които само индианците знаят как да ядат без да се отровят. По-конкретно, не съм за крайности, в случая политически.

 100. 100 Профил на proza
  proza
  Рейтинг: 834 Неутрално

  Всички тези подробности не могат да занимават широката общественост,кой какво казал, какво имал предвид да каже. Можем само да си направим извода за дълбоката криза, в която се намира съдебната ни система, за зависимостта и от изпълнителната власт и най-вече от единственият човек, който държи в ръцете си и изпълнителна и съдебна власт. Намираме се на светлинни години от определението за демократично общество.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK