Как да накараме Бойко Борисов да отговаря, питат граждани

Бойко Борисов oткри саниран блок по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради в гр. Смядово.Пресслужба Министерски съвет

© Правителствена пресслужба

Бойко Борисов oткри саниран блок по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради в гр. Смядово.Пресслужба Министерски съветНаграда от сто евро за онзи, който успее да предложи ефективен начин, по който министър-председателят Бойко Борисов да бъде накаран да отговори на въпроси от граждани, предлага български блогър, живеещ в чужбина. Авторът на идеята е провокиран от факта, че премиерът отговаря само на удобни въпроси.


Създател на конкурса "Как да накараме Бойко Борисов да отговори на истинските въпроси" е живеещият в Чехия Богомил Шопов. След публично гласуване ще бъде избрана онази идея, която има най-голям потенциал за успех, а нейният автор ще получи 100 евро награда. Шопов посочва, че наградата е от негови лични средства.


Дискусията във "Фейсбук" е харесана засега от близо 800 души, а 200 от тях са дали своето мнение, предложения или въпроси към министър-председателя. Някои от участниците са скептични към начинанието, като посочват практиката на премиера да говори за строежите на магистралите, детските градини, доброто усвояване на еврофондовете и други успехи на партия ГЕРБ, вместо да отговаря ясно на поставени въпроси.
Как отговаря Бойко Борисов


"Както и да го питаме, той ще говори за магистралите/ които се ремонтират след 1м./, за Орешарски, и т.н.", пише потребител с име Milanova Magda.


За този маниер на Борисов пише и Мариана Николова: "Вчера го слушах в една телевизия и на неудобните въпроси отговаряше с въпросът:"Защо не ме питате за магистралите,за това,което построихме...спукахме се тука да строим и правим...".


Според нея въпросите, на които премиерът трябва да отговори са: ащо всичко построено и направено от него е толкова некачествено, а така скъпо? Как в изостанала Румъния има санирани изцяло вече цели градове,а тук при нашето развитие-не? Защо при този бум на работни места и чужди компании хората продължават да търсят щастието си навън?"


Подобно е мнението и на Maria Diamandieva: "Това е невъзможна задача - той изстрелва абсолютно безсмислени фрази, които нямат нищо общо нито една с друга, нито с темата.".


Министър-председателят Бойко Борисов обявява, че България няма да участва във флотилия в Черно море, след съвместна среща с президента Росен Плевнелиев и министъра на отбраната Николай Ненчев.

© Юлия Лазарова

Министър-председателят Бойко Борисов обявява, че България няма да участва във флотилия в Черно море, след съвместна среща с президента Росен Плевнелиев и министъра на отбраната Николай Ненчев.


Донка Илиева: "Ама хора, нали знаете, че вие си имате своите истини, а той други. Въпросите за задаване нека ги зададем, а господина ще ги предаде на когото трябва."


Предложенията


Според Ивайло Василев, Борисов би отговорил на неудобните въпроси единствено ако му бъдат зададени в чужбина. "На собствена територия той е като вампирите в Трансилвания. Няма отражение в огледалото. Но в чужбина мистичната му "сила" отслабва. И тогава в огледалото се появява Шиши" пише Василев


Идеята препраща към февруарската среща между премиера и българската общност в Лондон. Тогава един от участниците му зададе въпроса "Започнахте ли да виждате в огледалото образа на Пеевски?", което предизвика единствените аплодисменти по време на срещата.


Друго предложение дава Nina Petkova, според която Бойко Борисов трябва да бъде поканен на мероприятие, за да му бъде връчена награда: "поканете го да му връчите награда или от младежи или от деца/младежи с увреждания. Нека децата /младежите да задават въпросите. Да не забравите да поканите "мама" и медии.", предлага Иванова.


Дискусията е достъпна на страницата във "Фейсбук" или в блога на Богомил Шопов.

Ключови думи към статията:

Коментари (185)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Наивници! Няма правен механизъм, според който по законен път да задължите който и да е било министър председател на България или който и да е президент на България да отговаря не само на неудобни въпроси, а въобще на въпроси на граждани. Ако искате да промените това, трябва да се променят правомощията на тези институции в самата ни конституция и да им се вмени задължение напр. 1 път на 2 месеца да отговарят на директни въпроси на граждани- и приятно, и неприятни, и удобни, и неудобни. Пътят, по който сте тръгнали, е инфантилен и несериозен. Промените не се правят от неуки хора, а от знаещи и можещи хора!

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 2. 2 Профил на lustmord
  lustmord
  Рейтинг: 335 Неутрално

  "Как в изостанала Румъния има санирани изцяло вече цели градове,а тук при нашето развитие-не?"

  Еми нали Бочко трябва лично да пререже лентичката на всеки един блок а пък графика му е доста натоварен - та затова тука караме по-полекичка.

 3. 3 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1391 Весело

  "Единственото слабо място при Борисов е ансамбълът, там не го бива. Щото сам човек не може да е ансамбъл.

 4. 4 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 8889 Любопитно

  До коментар [#1] от "Логика":

  Приятелко, а ако организираме референдум - нали ще трябва и Бойко Борисов да отговори ?
  Моля, ако обичате влезте в темата - В елховското село Бояново се състоя протест срещу мигрантски лагер
  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/10/29/2853149_v_elhovskoto_selo_boianovo_se_sustoia_protest_sreshtu/, че имаме нужда от юрист по този въпрос за референдум с един въпрос :
  Вие, като български гражданин, съгласен ли сте да бъдат допускани и разселвани на територията на България мигранти от Афганистан, Пакистан,Турция, Арабския полуостров и страните от Африка ?
  Да! или Не !

  [email protected]
 5. 5 Профил на oos19355380
  oos19355380
  Рейтинг: 450 Неутрално

  За да накарате Байху Борисов да отговаря на българските граждани трябва първо да го накарате да ги уважава, а това не става с преизбирането му и с пълната липса на реакция от страна на обществото по отношение на трупащи се един след друг скандали, които биха довели до оставки и мащабни разследвания в истински демократични държави.
  Няма да помогне и фактът, че човекът е тотален нарцисист и патологичен лъжец.
  Единственият начин е на разпит пред разследовател, който в България още не се е родил.
  Общо взето трудна работа.

 6. 6 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1391 Любопитно

  Само за инфо, а ако иска и да ми даде наградата :
  Доста често Боце отговаря на задалите му въпроси или изказали мнение по някой от постовете му във фейса!
  Не винаги , но се случва често !

  В Е С Е Л О ! ! !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 7. 7 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 8889 Весело

  До коментар [#6] от "Чардо":

  Я раздуй как става - и дали отговаря Бойко Борисов или някой от фейсекипа ?

  [email protected]
 8. 8 Профил на calypso
  calypso
  Рейтинг: 450 Весело

  И какво като отговори? Да не би от устата му да падне самата божа истина?

 9. 9 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  [quote#4:"karabastun"]Приятелко, а ако организираме референдум - нали ще трябва и Бойко Борисов да отговори ? [/quote] ??????????? Какъв референдум- национален, местен? На какво да отговаря , след като референдум значи съвсем друго нещо? Ако е поканен на диспут , наречен “Референдум“, в някоя тв., то той преспокойно може да откаже участие в диспута и не съществува правен механизъм, чрез който със силата на държавната принуда- т.е. по силата на закона, да го задължите да отговаря на каквито и да е било въпроси!

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 10. 10 Профил на 1Sion1
  1Sion1
  Рейтинг: 727 Весело

  До коментар [#3] от "Арон":

  Ти сигурен ли си в това?!

  Живота е това, което се случва, докато ние правим планове за бъдещето
 11. 11 Профил на dutch
  dutch
  Рейтинг: 484 Неутрално

  Боко, не отговаря на въпроси, Боко задава въпросите .... му-ха-ха.
  Голям досадник, нооо в сравнение с комунистическата банда, турците и разни смахнати атакаджии е по-малкото зло...
  Гласувайте за Трайчо!

 12. 12 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1621 Неутрално

  Интересно че Дневник държи да ни уведомява какво разни хори си пишат във фейсбук или в други лексикони!?

 13. 13 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1391 Любопитно

  До коментар [#7] от "karabastun":


  [quote#7:"karabastun"]Я раздуй[/quote]
  Евала за лафа, припомни младежките години , когато след състезание по мотокрос се събирахме в кръчмата "Дълбок зимник" да раздуем !
  Там ни бе сборището в средата на 60-те години на всички мотоистезатели.
  Боце има профил във фейса , но има и доста фалшиви!
  Личи си неговия маниер на исказ, макар и да си личи , че Фнимава в исказа

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 14. 14 Профил на nsa17624486
  nsa17624486
  Рейтинг: 2433 Весело

  Предлагам да извикаме екстрасенс, който да говори с духа на Тато, чиято еманация е ББ да даде информация по въпроса...

 15. 15 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1560 Неутрално

  [quote#6:"Чардо"]Доста често Боце отговаря на задалите му въпроси или изказали мнение по някой от постовете му във фейса! [/quote]

  Ти да не мислиш, че той собственоръчно пише коментарите и отговорите там?! Има си екип, който следва инструкции.

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 16. 16 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4867 Весело

  Оставете го на мира !
  Че кръвното му завира !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 17. 17 Профил на event_horizon
  event_horizon
  Рейтинг: 674 Неутрално

  Хубава инициатива на живеещият в Чехия Богомил Шопов.
  Интересно ми е само дали е успял да накара чешкия президент да отговори на въпроси от граждани за политиката си в подкрепа на Кремъл:

  http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/11/18/2421360_hiliadi_chehi_poiskaha_ostavkata_na_prezidenta_si_za/
  http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/09/21/2613831_cherveni_gashti_se_izdignaha_nad_prezidentstvoto_v/

 18. 18 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1280 Неутрално

  Цяло национално нещастие е, че имаме работа със амбициозен популист, и интелектуално ограничен страхливец.
  Той е продължението на комунистическа България говорейки несъстоятелни лъжи и упавлявайки по стария стереотипен начин.

 19. 19 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 340 Неутрално

  Изпратете му мейл от името на бундесмути.Може и на юнкер. Задайте какъвто искате въпрос. Ще ви отговори на секундата! А ако накрая нарисувате и сърчице, в рими ще ви отговори! А как се спуфва мейл е детска играчка!

  Мърфи е оптимист!
 20. 20 Профил на 1gmbh1
  1gmbh1
  Рейтинг: 479 Неутрално

  [quote#9:"Логика"] и не съществува правен механизъм, чрез който със силата на държавната принуда- т.е. по силата на закона, да го задължите да отговаря на каквито и да е било въпроси![/quote]

  Освн правен механизъм, на този свят съществуват и етика, добронамереност, коректност и съпричастност. Стана тя, работодатели да питат държавен служител за работата му; само по силата на нормативна уредба. Или да я караме по нашенски вид демокрация.

 21. 21 Профил на murphy_68
  murphy_68
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Вероятната причина е бай ... да не отговаря на зададените му въпроси е невежеството на интервюиращите Го !

 22. 22 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1391 Любопитно

  До коментар [#11] от "dutch":


  [quote#11:"dutch"]Гласувайте за Трайчо![/quote]

  Преглед на профил
  Чардо
  Рейтинг: 4330 Весело

  5
  16:12
  29 окт, 2016  Стана ми смешно !
  Какъв е проблема ?
  Нещо незаконно има ли ?
  А същевременно ми е изключително любопитно , защо нашия Дневник отделя такова внимание на всякакви прояви на БКП ?
  Върнете се само за днес - това е ПЕТИЯ материал , който се отнася за нещо си във връзка с БКП ! ! !
  А за Трайчо Трайков НЯМА ! ! !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 23. 23 Профил на bramasole
  bramasole
  Рейтинг: 3815 Неутрално

  "Как да накараме Бойко Борисов да отговаря, питат граждани"

  Най-вероятно, като гражданите гласуват, мислейки... тогава и премиерът, и екипът му ще ходят и сами ще искат гласоподавателите да им задават въпроси. Голяма част от гражданите се обърка и забрави в последните години, че народът е суверен, а не министър-председателят.

  "На народите с къса памет преходите са им много дълги." Тони Филипов, д-р
 24. 24 Профил на Voiko
  Voiko
  Рейтинг: 1394 Неутрално

  Половината от казаното от Бойко Борисов е лъжа.За останалото той не казва нищо.Никога няма да каже защо изтегли 16млрд.кредити,като той и неговата партия ГЕРБ вдигнаха вой до небесата за искания от Орешарски кредит от 1 милиард.

 25. 25 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1280 Неутрално

  До коментар [#5] от "oos19355380":

  БАЙХУ, неможе да уважава никой освен себе си. Той окачестви Мат'рияла като лош, което му е внушено на инструктажа, а този лош Мат'риал взе че го избра.
  Това е или гавра с достойнството на нацията, или БКП/ДС манипулация, или Мат'риала си заслужава Байху Борисов!
  Склонен съм да вярвам, че са първите две предположения!

 26. 26 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1280 Неутрално

  До коментар [#24] от "voyko":

  Интересно е къде са тези пари?
  ЕС създава голям ресурсов поток, чрез еврофондовете, но от тях не може да се отклоняват средства.
  Подобни заеми, трябва да има оправдание за всеки лев, защото тези пари не подлежат на контрол от ЕС и точно те са предмет на коруптивно проектно оскъпяване, под благовиден претекст, че е СЪФИНАНСИРАНЕ.

 27. 27 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1391 Весело

  До коментар [#10] от "1Sion1":

  Слави Трифонов и шоуто му накараха целата простосмъртна българска маса да запее вместо химн неговото творение "Бате Бойко ти си мъж..."
  Тоест, с негова главна намеса беше създаден ореолът на мачото-нов спасител на България...

 28. 28 Профил на Р. Дражев
  Р. Дражев
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#1] от "Логика":

  Ех, нямаме грам чувство за хумор!

  Happy face says, adios !
 29. 29 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1280 Неутрално

  Всяко интервю с Байху, излъчва нетърпеливо и грубо отношение и досада, към едни, третирани по-скоро като нахални журналисти, отколкото към представители на гласноста, истината и отчетноста пред нацията.

 30. 30 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 697 Неутрално

  [quote#20:"gmbh"] Стана тя, работодатели да питат държавен служител за работата му; само по силата на нормативна [/quote]
  Така наречените "работодатели" На Борисов са онези, които са гласували за ГЕРБ. Останалите от ОФ-то, вкл. и Члена на Пиратската партия, бивш активен партиен кариерист на Зелените сте работодатели на тъщоте си , или на рибата дето сте ловили по време на избори. капиш?
  Дневник, дано до 6.11 да не използвате и Петното в яростната си кампания против ГЕРБ и лично Премиера на България-Бойко Борисов.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 31. 31 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1280 Неутрално

  До коментар [#28] от "Р. Дражев":

  Дражев, работата не е до хумор, а до възможности за управлението на едни пари, които са му вменени от нацията да намират правилният ефект от влагането им.

 32. 32 Профил на Р. Дражев
  Р. Дражев
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#31] от "convince":

  Конвинс, коментарът ми е до "Логика", а за БАйКой сте прав!

  Happy face says, adios !
 33. 33 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3685 Весело

  Много го тормозите този човек , много !
  Ако един ден го свалите , ще видите на какво ще заприлича БЕЗ бойкоборисова България. ...

  Bukalemun
 34. 34 Профил на Р. Дражев
  Р. Дражев
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#30] от "достатъчно":

  Охо.... Камората е тук " капиш ",
  мадре мио....

  Happy face says, adios !
 35. 35 Профил на vasco
  vasco
  Рейтинг: 1401 Неутрално

  Заданието си е за Чък Норис, но той няма да се навие за сто еврака.

  "....а сенките раждат чудовища, нали, г-н Пеевски?"
 36. 36 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1568 Неутрално

  Да накараме Бойко Борисов да отговаря на въпросите ни, е мисия невъзможна. Но ние трябва да го питаме непрекъснато, нищо че не ни отговаря. Когато обикаля из страната (любимото му занимание), навсякъде го чакат симпатизанти и само го аплодират. Трябва да ходят на тези срещи и хора, които имат въпроси към него, неудобни въпроси. Където и да отиде, да бъде посрещан от питащи хора. Бойко няма да започне да отговаря, но поне ще спре да обикаля нагоре-надолу и ще престане да се мисли за Господ.

 37. 37 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 697 Неутрално

  [quote#33:"eti"]
  Много го тормозите този човек , много ![/quote]
  Борисов не просто засегна интересите на ДС-мафията, но застраши в дългосрочен план доходите и/контрабанда, обществени поръчки, разследване на всички приватизационни сделки перди да е изтекла давността по тях/ и далеч немаловажно ги "подпря" от друга страна със закона за давността на комунистическите престъпления. И въпреки че КС отмени закона, то това тешение ще бъде атакувано от управляващите в Европейски съд.
  Ей затова хапят, драскат, ритат, вият като наумряло. Защото ако сега не успеят да го свалят/и Славчо впрегнаха/, това означава, че на следващите парламентарни ГЕРБ ще управлява като мнозинство. И това е краят им. Няма грабеж на милиарди от фондове, няма печалба от контрабанда. А това ще е добре. За народа на България. Работещия, мислещия, създаващия.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 38. 38 Профил на 1gmbh1
  1gmbh1
  Рейтинг: 479 Неутрално

  [quote#30:"достатъчно"]Така наречените "работодатели" На Борисов[/quote]

  Цял един народ е работодател на Борисов. Без значение какво мисли по този въпрос вмирисаната глава на рибата. Командно-административната система се спомина. Няма шменти капели; капиш.

 39. 39 Профил на Cara Mia
  Cara Mia
  Рейтинг: 340 Неутрално

  Каквото и да го питат,Борисов винаги ще се измъкне!Освен това отговаряйки днес,на следващия ден със сигурност ще отговори другояче на същия въпрос!

 40. 40 Профил на Дамянов
  Дамянов
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Оня глупак от Чехия не е разбрал, че ББ не се кандидатира за президент, та е отпочнал анти кампания. Но че и Дневник не са разбрали, не знаех.

  ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН - Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000 г. - http://lex.bg/laws/ldoc/2134920192
 41. 41 Профил на oos19355380
  oos19355380
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#33] от "eti":

  Още по-интересно ще е да разберем какво ще представлява България без еврофондове и със зависима съдебна система и неработеща икономика, реформите в които са блокирани именно за да бъде улеснено разпределението на европейските пари сред едни и същи хора и фирми.
  Готов съм да се обзаложа със всеки, че спирането на фондовете ще съвпадне с ефективното оттегляне на Борисов от политиката.
  Толерирането на ГЕРБ прави този сценарий неизбежен, а разбиването на опити за нормализация като проекта РБ оставя недоразумения като кабинета на Орешарски като единствена алтернатива.
  Общо взето с това управление България се е засилила към бездната и аз предричам нещо подобно на гръцката криза след 2020-та, но тъй като не сме част от евро зоната ще бъдем оставени да потънем за пореден път като вината си е сто процента на българските избиратели.
  Междувременно хората ще се почесват по главите и ще се чудят как да накарат байху да изрече едно-две смислени изречения.

 42. 42 Профил на pifi
  pifi
  Рейтинг: 544 Гневно

  За какво да отговаря?За това,което е направил или за това,което не успяха да откраднат червените гниди преди него?Да е жив и здрав и дълги години да управлява!Поколенията на шумкарите никога няма да признаят това,което е направено и което ще се направи....От цървул не става цвят на нацията...А цвета беше унищожен след 9.10.1944 година.

 43. 43 Профил на Fоtеdасоd
  Fоtеdасоd
  Рейтинг: 229 Неутрално

  До коментар [#18] от "convince":


  [quote#18:"convince"]Цяло национално нещастие е, че имаме работа със амбициозен популист, и интелектуално ограничен страхливец. [/quote]
  Нещастие е също, че каза името на олигархът който му подрежда министрите. Сега Протестърите трябва да лаят срещу ръката, която им плащаше.

 44. 44 Профил на 1gmbh1
  1gmbh1
  Рейтинг: 479 Неутрално

  [quote#37:"достатъчно"]Борисов не просто засегна интересите на ДС-мафията,[/quote]

  Някакви примери и факти в тази насока? Или нещо за обръчите от фирми? Едни голи плакати и нищо повече. Най-голямата защита на ДС-етата е яловата съдебна реформа. На ЕС им омръзна да го повтарят.

 45. 45 Профил на oos19355380
  oos19355380
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#43] от "Sааlеte":

  Де да беше толкова смел срещу Пеевски, колкото е срещу Прокопиев. Нали уж били едни и същи? Как веднъж, когато са му задали въпрос за Прокопиев не го е отклонил със спонтанен изблик на желание да говори за Пеевски и неговото влияние върху различни назначения? 😀😀😀

 46. 46 Профил на oos19355380
  oos19355380
  Рейтинг: 450 Неутрално

  2020-та спират еврофондовете, изкарваме една година по инерция преди да се усетят първите симптоми на разпада, достатъчно за Байху да стане президент и от там нататък пет години умно да напомня за бум-а по негово време на фона на икономическия срив в резултат на липсата на евро пари, който естествено няма да има нищо общо с предшестващото управлението на ГЕРБ.
  Не знам що за наивник трябва да бъде човек, за да не вижда, че именно това се случва.

 47. 47 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 697 Неутрално

  [quote#44:"gmbh"]
  Някакви примери и факти в тази насока? Или нещо за обръчите от фирми? Едни голи плакат[/quote]
  Освен да тролиш вземи че се поразрови и се запознай кое как и къде се случва в България. Има си и държавни сайтове. Не съм ти гуру.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 48. 48 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1391 Весело

  [quote#47:"достатъчно"]Не съм ти гуру. [/quote]

  До коментар [#47] от "достатъчно":
  Е, то нема как да си БХ. Един е Той

 49. 49 Профил на 1gmbh1
  1gmbh1
  Рейтинг: 479 Неутрално

  [quote#47:"достатъчно"]Освен да тролиш вземи че се поразрови [/quote]

  И какво е троленето? За реформите в съдебната система ли?
  Ето ти още едно тролване:
  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/04/12/2740938_evropeiskata_komisiia_doverieto_v_sudebnata_sistema_v/


 50. 50 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  [quote#20:"gmbh"]Освн правен механизъм, на този свят съществуват и етика, добронамереност, коректност и съпричастност.[/quote] Ако очаквате тяхното проявление у политиците, сте в жестока грешка! Тези качества са присъщ атрибут на обикновените граждани и и обичайно не се срещат у политиците.

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 51. 51 Профил на kam27
  kam27
  Рейтинг: 887 Любопитно

  Бат Бойко ше го накарате да говори когато гос Прокопиев проговори за милионите и кръгът Капитал !?

 52. 52 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#28] от "Р. Дражев": Що се касае до отношението ми към политиците- да, вярно е! Те предизвикват само отвращение у мен.

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 53. 53 Профил на bee
  bee
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Като се държим като умни хора о не гласуваме за продажници....

 54. 54 Профил на Чарли Мишкин
  Чарли Мишкин
  Рейтинг: 1989 Неутрално

  [quote#18:"convince"]интелектуално ограничен страхливец. [/quote]

  Известен сред народа като "бай Х*й".

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 55. 55 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1114 Неутрално

  Дългата ръка на генерала кастовист

 56. 56 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 2719 Неутрално

  Бойко няма какво да го питате, той вече е взел-дал. Ето, напролет ще отстъпи властта на новата Тройна коалиция, чийто места топли вече седма година и менторите му са решили, че му стига толкова. Нека и онези да се омажат до ушите за поредн път, за де се види, че със сегашната политическа система не сме за никъде.

 57. 57 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Как?
  Първата мисъл е - с опрян в главата пистолет. Или гранатомет.
  Втора мисъл: а кой се нуждае от отговорите му? Само онзи, който все още допуска, че трябва да ни управляват подобни персонажи. Че изобщо все някой трябва да ни управлява, все едно сме дебили!
  Извод: предложението в статията е глупаво. Нужни са идеи как да се реорганизираме в прякодемокрятично общество, по модел на швейцарския и исландския, но изчистени от практическите им грешки и непоследователности.
  Вглеждане в нашата история може да даде маса подобни примери, колкото и локални и кратковременни да са били.

  властта ражда паразити
 58. 58 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#20] от "gmbh":

  Изброените от теб неща съществуват в друга плоскост на реалността, която практически няма пресечни точки с реалността на държавността.

  властта ражда паразити
 59. 59 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#37] от "достатъчно":

  Недей. Персонажът също е от въпросната мафия.

  властта ражда паразити
 60. 60 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#38] от "gmbh":

  Да, държавата декларира, че народът е неин работодател.
  Обаче всички закони превръщат тази декларация в нейната пративаположност.
  Попростата причина, че държава означава апарат за принуда.
  Очевидно не става дума за отношения работодател-народ и изпълнител-държава, защото никой работодател не е подчинен на правилник, съгласно който изпълнителят има монополното право да принуждава работодателя да върш неща,които не иска или поне не е убеден,че са съгласно интересите му.

  Зарежи. Държавата по същността си НЕ МОЖЕ да играе роля на изпълнител на народната воля.
  Сбъркана теза е това.

  властта ражда паразити
 61. 61 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#42] от "pifi":

  За кой цвят кършш ръчички и редиш сълзички?
  За онзи, дето ни вкара в национални катастрофи, в съюзничество с чудовище, който вместо да приобщи населението от западни покрайнини и други територии, го настрои срещу всичко българско?
  Цветът, уж избит, дочака кой лично, кой с преки потомци големия келепир реституция, а тя съсипа страната.

  властта ражда паразити
 62. 62 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#44] от "gmbh":

  Още ли не рацбрахте, че лафт с обръчите от фирми беше подвеждащ?

  Партиите са политически обръчи на едрите групировки в бизнеса, а тези групировки имат безброй фирми, някои нарочно направени така, че да изглеждат да са партийно подчинени?

  Колко лесно се връзвате на приказките на агенти на държавната сигурност,организация за лъжи и измами!

  властта ражда паразити
 63. 63 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8236 Неутрално

  За война говорят. Борисов говори само това, което иска, а не каквото го питат. Той много се обижда, когато го питат за неприятни неща. Не смята,че е длъжен да дава обяснение на някого.

 64. 64 Профил на Time is on my side
  Time is on my side
  Рейтинг: 1260 Неутрално

  [quote#41:"oos19355380"]разбиването на опити за нормализация като проекта РБ оставя недоразумения като кабинета на Орешарски като единствена алтернатива. [/quote]
  Смех. Показахте си комуняшката същност, а? Ами изберете си някой от двата "проекта" и "нормализирайте"! И още нещо, научете и какво точно значи думата "алтернатива", преди да използвате оксиморона "единствена алтернатива", ахахха.... Грамотници, мамини!

  “In an age in which the media broadcast countless pieces of foolishness, the educated man is defined not by what he knows, but by what he doesn't know.” ― Nicolas Gomez Davila
 65. 65 Профил на matera
  matera
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Какво има да го питаме-държава няма,народ няма/той е на гурбет в чужбина/?!Има още малко парици по еврофондовете ,които ще си ги доразделят по братски и по приятелски,с някоя и друга калпава магистралка ще ни залъжат и после ще се отдръпнат да си харчат откраднатото,а останалия тук калпав материал и тарикатите/дето вечно берат гъби/ ще опъва каиша и ще плащаме години наред и то няколко поколения.Гьонсурат лице няма!

 66. 66 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#65] от "matera":

  Щом нямало държава, защо плащаш данъци?
  Защо издържаш куп паразити - чиновници и политици?
  Защо се подчиняваш на ченгета, вадиш си документи и други подобни?

  Това "няма държава" е пак манипулация с автори от ДС.

  властта ражда паразити
 67. 67 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#63] от "Роси":

  Ами при грешен отговор се натиска спусъка, какво толкова? После с маркуча и гумените ръкавици...

  властта ражда паразити
 68. 68 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#52] от "Логика":

  Ама работиш за системата им.
  С отвращение, разбира се.
  Хмък.

  властта ражда паразити
 69. 69 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1568 Неутрално

  [quote#40:"Дамянов"]Оня глупак от Чехия не е разбрал, че ББ не се кандидатира за президент, та е отпочнал анти кампания. [/quote]
  А кой се е кандидатирал? Цецка безгласната? Или Цецка гласът на Бойко? Или Цецка фигурантката? Или Цецка безличната? Или Цецка личната сянка на Бойко?

 70. 70 Профил на stierlitz
  stierlitz
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Предложение за прекръстване на премиера: Мирча Кришан и краставицата. Ето и линк: https://www.youtube.com/watch?v=2vWfGtq6f8o
  До коментар [#36] от "Fiji":

 71. 71 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#68] от "Николай Теллалов": Пишете абсолютни глупости! Как точно работя за системата им, след като не гласувам на избори от 25 години, не участвам в политиката, не членувам в никоя политическа партия и не съм ничий политически симпатизант? Преди месец пак се заядохте по същият начин с мен, понеже сте анархист и нямате никакви ареални аргументи срещу моето поведение, но пък беснеете от яд, че не съм анархистка и не желая тотална деструкция на държавността в България! За мен Вашите възгледи са точно толкова НЕНОРМАЛНИ, колкото е и напр. тоталитаризма или шериата. Как ще ги има България и българи, ако няма ДЪРЖАВА България,а?!

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 72. 72 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#68] от "Николай Теллалов": За мен е НЕНОРМАЛНО човек да е етнически българин- български гражданин и да не иска да съществува ДЪРЖАВАТА България- държавата на БЪЛГАРИТЕ! Кога ще си признаете, че не сте етнически българин и сте руснак?

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 73. 73 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#68] от "Николай Теллалов": Освен това- в българският език не съществува фамилията ТелЛалов, а само Телалов! Двойното “л“ във Вашата фамилия показва, че не сте с българско самосъзнание, а сте тръгнали да пропагандирате анархия- т.е. РАЗРУШАВАНЕ НА ДЪРЖАВНОСТТА В ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ- ДЪРЖАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ, А НЕ НА РУСНАЦИТЕ! Що не искате разрушаването на държавата русия, а? Щото не искате да се посяга на родината на един от родителите Ви, ли? Руска абезянка!

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 74. 74 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#71] от "Логика":

  Бих побеснял, ако слуга на системата като теб се пише анархистка, хихик.
  Не се прави на тапа.

  И не се напъвай да ме забавляваш. Имам си Дядо Прас за гледане.

  властта ражда паразити
 75. 75 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#72] от "Логика":

  Ботев какъв е?

  Абе ти като скъсаш синджира, големи смешки правиш.

  властта ражда паразити
 76. 76 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#68] от "Николай Теллалов":
  Федерация на анархистите в България от Уикипедия, свободната енциклопедия...ФАБ отрича държавата във всичките нейни форми, както и нейните репресивни институции: армия, полиция, съдилища, затвори, парламент, правителство, партии.//ФАБ е приемник на ФАКБ (Федерация на анархо-комунистите в България), ..“Това са твоите идеи, г-н шеф на анархистите! Из уики“...Към края на април 2007 г. в района на НДК в София се появяват провокативни бели лепенки с надписи „Анархия вместо България“,,„ ТОВА ИСКАШ ТИ! АЗ ОБАЧЕ, НЕ ИСКАМ ТОВА, А ИСКАМ ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ + ПРАВОВА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ!

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 77. 77 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#73] от "Логика":

  Верно? Въйййй...

  Пиши още. Публиката тъкмо си е взела пуканки.

  властта ражда паразити
 78. 78 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#75] от "Николай Теллалов": БОТЕВ НЕ Е АНАРХИСТ, ЗАЩОТО Е ЦЕЛЯЛ ВЪЗОБНОВЯВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ, ПРЕКЪСНАТА РПЕЗ 1396 Г. С НАШЕСТВИЕТО НА ОСМАНЦИТЕ! Жалък украиноруснак!

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 79. 79 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Нека въпросите към него бъдат задавани от водещият му офицер
  и/или г-жа Бориславова.

  nemo malus felix, minime corruptor.
 80. 80 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#77] от "Николай Теллалов":Що си завършил ВХТИ, бе , мелез? Това е ДЪРЖАВЕН институт! Нали ОТРИЧАШ всичко ДЪРЖАВНО, М? Що САМ не си се образовал, а? Лицемер нещастен! На мелези като теб трябва да им се отнема българското гражданство! Ти що не се откажеш сам от него- нали пропагандираш РАЗРУШАВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ и се бориш да НЕ СЪЩЕСТВУВА ДЪРЖАВАТА България- ерго- до сега трябваше да се откажеш от бг. гражданство!

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 81. 81 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#78] от "Логика":

  Интересна трактовка, ъхъм.
  Значи, човекът, който е писал, че ВСЯКО ПРАВИТЕЛСТВО Е ЗАГОВОР СРЕЩУ СВОБОДАТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, се борил всъщност за държавност?

  Рожбо, състоянието ти се влошава. Моите съболезнования.

  Оу, сега видях табелката на клетката ти, пише да не те дразня. Ок, съгласявам се от хуманни съображения.

  властта ражда паразити
 82. 82 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#80] от "Логика":

  Ми отказал съм се и от двете, ама тъпата бюрокрация се тутка.
  Натискаш се да ми помогнеш?
  Не, мерси. За какво ми е правна ПОМОЩ, щом не признавам законите (точно според завета на Ботев)?
  Потърси друг да оскубеш, моля.

  Друго да попиташ в типично любезния си сдържан и изискан стил, гуспожу?
  С радост ще игнорирам въпросите, заради които тъй стръвно гризеш намордника.

  Продължавай, продължавай, свободна си да го правиш.
  Много хора тук чакаха ново представление. Мисли за тях и не ги разочаровай!
  Предай поздрави на мъжа си.

  властта ражда паразити
 83. 83 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  [quote#74:"Николай Теллалов"] ако слуга на системата като теб се пише анархистка, хихик.[/quote] Тъп мелез между българка и рускоукраинец, НИКОГА няма да искам да престане да съяществува държавата България, защото моите деди са награждавани с купчина медали и ордени за проявен героизъм и смелост при ЗАЩИТАТА НА НЕЗАВИСИМОСТТА НА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ! АЗ СЪМ 100% ЕТНИЧЕСКА БЪЛГАРКА, БЪЛГАРИЯ Е МОЯТА РОДИНА И МОЯТА ДЪРЖАВА И АЗ ЖЕЛАЯ ТЯ ДА СЪЩЕСТВУВА ОЩЕ ПОНЕ 1 МИЛИОН ГОДИНИ! Твърде толерантни сме българите с мелези като теб, които искат да унищожат нашата държава! Айде- бегом в родината на баща си- там да пропагандираш унищожаване на руската държавност и на държавата русия!

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 84. 84 Профил на 1gmbh1
  1gmbh1
  Рейтинг: 479 Неутрално

  До коментар [#62] от "Николай Теллалов":


  [quote#62:"Николай Теллалов"]Партиите са политически обръчи на едрите групировки в бизнеса[/quote]

  Няма никакво значение дали са обръчи от фирми или обръчи от партии гравитиращи около групировки. Това е признание за дълбока корумпираност. При такова състояние на нещата никой на никого и за нищо не дължи отговори, освен в нормативно уредените случаи. Гражданското общество задава въпроси и чака отговори. Когато гражданското общество отсъства, политици, служители и групировки си правят каквото си искат.

 85. 85 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  [quote#82:"Николай Теллалов"]Ми отказал съм се и от двете, ама тъпата бюрокрация се тутка.[/quote] Т.е.- ти си в процедура по отказ от българско гражданство? СУПЕР НОВИНА! Кажи до къде е стигнала процедурата, за да я придвижа светкавично! Ако нямаш 200 лева да платиш за държавната такса за отказ от бг. гражданство- нямаш грижи- аз ще ги платя на твое име и безплатно ще спомогна за ускоряване на процедурата! Сега какво излиза- че двоЕН рускобългарски гражданин ,пропагандира РАЗРУШАВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ НА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ и мноого обвинява и заклеймява истинските етнически българи, чиято цел е ОПРАВЯНЕ НА КРИВИЦИТЕ В ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ, А НЕ НЕЙНОТО РАЗРУШАВАНЕ! СПЯЩА РУСКА КЛЕТКА НА ФСБ- ТОВА СИ ТИ! ПРУЪЖДОСВАЙ СЕ ОТ БЪЛГАРИЯ И КРАКЪТ ТИ ДА НЕ Е СТЪПИЛ ПОВЕЧЕ В БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА!

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 86. 86 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  [quote#82:"Николай Теллалов"]Натискаш се да ми помогнеш?
  Не, мерси.[/quote] НА СЕКУНДАТА ти правя дарение от 200 лева- държавната такса за отказ от бг. гражданство! Дай само номер на банкова сметка и още в понеделник ще ти ги преведа на нея! Единственото ми условие е тези пари да бъдат внесени като държавна такса за твоят отказ от българско гражданство!

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 87. 87 Профил на Schopenberg
  Schopenberg
  Рейтинг: 646 Неутрално

  Много е просто. Избираме Трайчо Трайков за президент и въпросите ще потекат съвсем естествено.

  Navigare Necesse Est
 88. 88 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  [quote#82:"Николай Теллалов"]Друго да попиташ в типично любезния си сдържан и изискан стил, гуспожу?[/quote]
  ДА! Кога ще върнеш на БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА парите, които са излезнали от нейният държавен бюджет за своето средно и висше БЪЛГАРСКО образование? Учил си във ВХТИ- ерго- връщай парите, които БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА е разходила за твоята издръжка като студент във ВХТИ! Също така- изисквам анулиране и обявяване за невалидно всишето ти образование от ВХТИ, както и степента ти в БАН- ако си придобил такава, щото в уикито пише““.. с няколко прекъсвания на студентството си, следва химия (инженерната специалност - органичен синтез и горива) във ВХТИ - София. От 1990 г. до 1997 г. работи в Института по полимери към БАН..“ Наглец! Българската ДЪРЖАВА , а НЕ РУСКАТА ,ти е дала ШАНС да следваш в нейни държавни вузове и те третира като равнопоставен български гражданин, а ти пропагандираш за нейното разрушаване!

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 89. 89 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#88] от "Логика":

  Никога.


  Я да се разберем. Ти декларираш отвращение към политиците, но обслужваш законите, които те, отвратителните, съставят. Това се наричя лицемерие.
  Аз дъщо декларирам отвращение от политиците, но и от наложената от тях система. И не я обслужвам, а правя всичко възможно ми да подривам доверието към нея. Може да е скромно, но последователно.
  А ти, ако искаш, оспорвай ми дипломи, гражданство, каквото ти хрумне. Заведи дело, ако ти изнася. Тъкмо ще ми предоставиш още ена трибуна за антидържавна пропаганда. Но ще се задоволиш с едното мерси. На държавата и на нейните лакеи, когато е възможно, не плащам. Е, ддс е включено в какво ли не, неизбегваемо е, уви.

  Като прочетеш това, вземи си ментово бонбонче за успокояване на нервите,за да не изпаднеш в криза, моля.

  Още нещо да те интересува, безценно наше форумно съкровище?

  властта ражда паразити
 90. 90 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#86] от "Логика":

  Аз? Банкова сметка? Ха ха.
  Анархистите нали знаеш как влизат в банка?
  Хи хи хи.

  Благодаря за дарението, отстъпвам ти го съгласно анархическия принцип всекиму според потребностите. Твоите са неотложни и медицински.

  властта ражда паразити
 91. 91 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#84] от "gmbh":

  О, има значение. Показва кой е лакеят, кой господарят.
  А пък корупцията - ами тя е нормален режим на функциониране на всяка държавна машина.
  Ако искаш да няма корупция, не бива да съществуват институции, които си служат с принуда, тоест държавните.

  властта ражда паразити
 92. 92 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  [quote#89:"Николай Теллалов"]Я да се разберем. Ти декларираш отвращение към политиците, [/quote] Естествено! НИКОга НЕ СЪМ ПРОПАГАНДИРАЛА РАЗРУШАВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ- ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО СЪМ ИСКАЛА, Е ВЪВЕЖДАНЕ НА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ В Р. БЪЛГАРИЯ! ОТ КОГА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ В ЕДНА ДЪРЖАВА = АНАРХИЯ/ Т.Е. РАЗРУШАВАНЕ НА ДЪРЖАВНОСТТА?! Ти нормален ли си?! ОСВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ, ИМА И ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ- в БАН всички мелези ли сте чак толкова тъпи, че не знаете какво е “ пряка демокрация“? https://chitanka.info/text/29884/35
  https://chitanka.info/text/29884/36#textstart Смешник невеж!

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 93. 93 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#84] от "gmbh":

  Бих те посъветвал да изоставиш илюзиите си относно т.нар. Гражданско общество. По дефиниция то е предназначено за диалог с властта. Тоест ролята му е на будала, който сяда да играе покер с мошеници.
  Диалог с властта може да има само чрез съединения на азота и компактни оловни изделия.

  властта ражда паразити
 94. 94 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#89] от "Николай Теллалов": НИКОГА не съм пропагандирала разрушаване на държавността в България! Пропагандирала съм само въвеждане на пряка демокрация в България! От кога пряка демокрация = анархия/ т.е. разрушаване на българската държавност?! Наистина сте много тъпи мелезите в БАН! https://chitanka.info/text/29884/36#textstart
  https://chitanka.info/text/29884/35

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 95. 95 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#93] от "Николай Теллалов": Я кажи сега - Швейцария е в пряка демокрация. Е- Швейцария е ли е държава или не е държава, а?! В Швейцария има ли анархия, след като в нея има пряка демокрация?!

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 96. 96 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#85] от "Логика":

  В процедура? Ха ха ха.
  В никакви процедури с държавата не встъпвам. С никоя държава.
  ФСБ на Русия е враг на мои другари там, следователно е и мой враг.
  Ти май не си наясно какво значи анархист, а?
  Прощавам ти. Вложи двете стотачки в грижа за психичното си здраве. Всяка личност е ценна, но само ако е излекувана, както физически, така иидейно.
  Пак поздрави на мъжа ти, да не забравиш.

  властта ражда паразити
 97. 97 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#93] от "Николай Теллалов": В Швейцария има ли: полиция, граничари, държавна администрация, парламент, републиканско управление, органи на местната власт,.м? И ако ги има и според твоето твърдение , пряка демокрация било еднакво с анархия, що съществуват тези органи в Швейцария и тя ИМА държавност, а?

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 98. 98 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  [quote#96:"Николай Теллалов"]Ти май не си наясно какво значи анархист, а?[/quote] Наясно съм! Лицемер, който до 30тата си година НА МАКС Е ИЗПОЛЗВАЛ държавата, в която живее, ползвал е всички облаги и привилегии, които тя му е предоставяла, и после изведнъж- при кризата на средната възраст- “откача“ и започва да иска деструкцията на същата тази държава, която години наред е ИЗСМУКВАЛ! Казано накратко- паразит в криза на средната възраст!

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 99. 99 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#83] от "Логика":

  Баща ми беше роден в Ямбол. Пише го в публичната ми автобиография. Беше добър летец, приземявал е повреден самолет с пътници, без никой да пострада, освен той самият.
  Хич не дреме на праха му какви ги плещи някаква анонимна персона с тежки умствени проблеми.

  Моме, лекувай се, без майтап. Живот с толкова злоба си е живо мъчение.

  властта ражда паразити
 100. 100 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#98] от "Логика":

  Паразити са юристите, политиците, огромна част от бизнесмените, чиновниците и определена част от държавните служители.
  При това лакоми паразити.

  властта ражда паразити
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK