Христо Иванов: Самопризназнията на Мондешки са достатъчни за отнемането на адвокатските му права

Христо Иванов

© Надежда Чипева, Капитал

Христо Иванов"Самопризназнията на Мондешки са достатъчни за отнемането на адвокатските му права"


Това написа бившият министър на правосъдието в профила си във "Фейсбук" във връзка с интервюто на Момчил Мондешки за вестник "Труд". Мондешки е третият събеседник в разговорите между бившия председател на Софийския градски съд Владимира Янева и Румяна Ченалова, който за първи път коментира излезлите преди година записи. В неговата версия, която той предпочете да не представя пред съдебния съвет или прокуратурата записите са правени от Ченалова с диктофон, а тя била говорила "с Христо Иванов и Прокопиев", че ако им даде нещо интересно срещу Борисов и Цацаров и други, тези хора щели да й помогнат по някакъв начин. Според Мондешки съдържанието на разговорите е измислено.


Ето още какво написа Христо Иванов:
Прокуратурата да се сезира - втори участник в Яневагейт потвърди автентичността на записите!
Адв. Мондешки, който не можа да бъде намерен от ВСС и Прокуратурата, за да разкаже дали е участник в разговора със съдиите Янева и Ченалова, е предпочел да се срещне по същата тема с Петьо Блъсков и е дал интервю, в което потвърждава автентичността на записите от аферата Яневагейт. Преди това тяхната автентичност беше потвърдена и от Ченалова, а третата участничка – Янева – пред ВСС казала, че не си спомня, но не е отрекла.


Да повторим - никой от тримата замесени не отрича, че това, което чухме, действително е казано от тях, а двама го признават изрично.


Наред с това експертиза, изготвена от "Бивол", също потвърди автентичността на записите. ВСС се позова на експертиза на ПРБ, която установявала манипулации, но без да се уточни дали тяхното естество е такова, че да води до промяна на смисъла на казаното.


Имаме ново, поредно, обстоятелство, потвърждаващо автентичността на записите, публикувани от Бивол, поради което отново


призовавам прокуратурата да се сезира направи сериозна проверка на съдържащите се в записите твърдения, като вземе мерки, които да гарантират


че ще бъде изключено влиянието на всички заинтересовани от изхода на проверката лица, включително на главния прокурор. За независима проверка призова и ЕК на две места в доклада си от януари 2016 г. и вероятно това ще е и основен критерий за оценка на напредъка в следващия доклад, както и централна тема в доклада на специалната прокурорска проверка.Разбира се, целта на цялото упражнение на Блъсков със "спонтанното" самопризнание на Мондешки (надлежно размножено през всички други отвори на Пеевската отделителна система) е да се обори съдържанието на разговорите. Мондешки твърди, че тримата с Янева и Ченалова са се разбрали да си говорят "измислени истории", като идеята им била "да се говорят неща, които могат да звучат достоверно, хиперболизирано и, как да кажа – пикантно за определени хора".


Така произведените записи щели да бъдат "застраховка" за Янева и Ченалова, "гаранция, че ако проблемите им продължат, записите могат да послужат, да се използват


В записите използвахме имената на влиятелни хора, за които това можеше да е окаже проблем в бъдеще."
Фактически, адв. Мондешки се опитва да ни убеди, че с наивността на семинарист от планинско село е приел да участва в подготовка за изнудване чрез злепоставяне на хора на властови позиции. Това са самопризнания, които нашата прокуратура може и да не успее да превърне в обвинителен акт, но са съвсем достатъчни, за да му се отнемат моментално адвокатските права.


Впрочем, това е вече пореден опит за спектакъл в същото направление. Преди няколко седмици в ПИК излязоха други записи, на които Ченалова разговаря с врачка, и това трябваше също да убеди публиката,


че всичко чуто дотук (за поръчката за опраскване на Борисов, за проявеното съчувствие в нарушение на служебните задължения към Янева от Цацаров и Георги Колев) е жълта фалшивка. След като първият опит се оказа безуспешен, последва нов - Борисов обяви, че записите се произвеждат серийно в студио. Сега следва ход с Мондешки, който с помощта на Блъсков развива премиерското съчинение за звукозаписното студио в домашни условия. Всички тези напъни издават сериозно безпокойство.


Втората цел е да бъда омаскарен аз и "кръгът Капитал"


Мондешки твърди: "По-късно Ченалова ми каза, че е говорила с определени хора, спомена Христо Иванов и близки до Прокопиев, че ако им даде нещо интересно срещу Борисов и Цацаров и други, тези хора щели да й помогнат по някакъв начин. Искаше да се върне в съдебната система. Тогава каза, че ще им предостави записите. Аз бях против, но тя бе решила. Помолих я да не ме замесва. После знаете какво се случи. Вероятно същите хора са й казали да предаде записите на сайта "Биволъ". "Всъщност Мондешки съобщава това, което прокуратурата не разбира вече няколко месеца - записите злепоставят Борисов и Цацаров, което налага да се разследва в тяхната посока.


Декларирам готовността си да съдействам по всякакъв начин на проверка на съдържанието на записите и на твърденията на Мондешки в това интервю


включително дали съм разговарял с Ченалова, дали съм бил в състояние да й помогна и дали съм го направил (като се има предвид, че тя беше уволнена по мое предложение за дисциплинарно наказание). Готов съм да предоставя трафични данни и всичко друго необходимо. За целта обаче трябва да има сериозна проверка на съдържанието!


Приемам, че прокуратурата трябва да провери дали записите са произведени така, както описва Мондешки. Но доколкото интервюто и записите са достъпни за всички и са отворени не само за прокурорски интерпретации,


прокуратурата не може да игнорира това, което здравият разум навежда


1. Защо Мондешки в този момент е решил така публично да се опозори (защото интервюто не го спасява, а закопава)?


2. Твърде много от разказаните от Янева неща, които тя твърди, че непосредствено е преживяла, съвпадат с реалните събития – основно разговорите й с Цацаров, Колев, Узунов и други членове на ВСС, а вероятно и есемесите и вайбър съобщенията. И нищо чудно! – когато човек се застрахова пред хората, от които зависи, той не приказва измислици, а се осигурява с реално компрометиращи ги факти.


Обратното би означавало, че тримата са имали за цел не да се спасяват, а да се злепоставят сами себе си. И най-интелигентното същество в цялата конфигурация е кучето.


3. Да не говорим, че в записите се съдържат и други самоинкриминиращи твърдения като изнасянето на папки и пр., които изобщо не се вписват в Труп-ния сценарий.


Разбира се, както отбелязва и ЕК, проверката на прокуратурата, за да е убедителна за обществото, трябва да е свободна от всякакви съмнения за влияние от заинтересованите лица. Затова главният прокурор Сотир Цацаров трябва да намери начин да се отстрани. Наред с това като допълнителна гаранция за обективност е необходимо прокуратурата да се обърне към Службата за подкрепа на структурните реформи към ЕК, която провежда специализираната прокурорска проверка у нас, и да поиска активизирането на схемата за менторство към


службата, при която прокурор/и от друга страна членка работят като ментори - в случая на българския прокурор, който ще извършва проверката. Подобен подход се прилага от службата в момента в Гърция и би бил добра гаранция за ефективност.


И, накрая, момчета, по-сериозно! Разбирам нервността ви, че идват двата доклада, че всички опити за размиване на мониторинга и специалната проверка на прокуратурата се провалят


че този сюжет не изчезва, а все се връща да ви преследва, че пропагандната ви машина произвежда все по-малко въздействие, че ако изгубите Мондешки като адвокат, губите важно звено за контрол на останките на КТБ, че никой не е сигурен в пазарлъците за нов председател на ВАС и членове на бъдещия ВСС, а това води до хаос, и прочее и прочее. Но със сигурност можете повече от това! Вярвам във вас, както казва Юнкер на Борисов :)


И две думи към нормалните хора в прокуратурата, ДАНС и МВР - палачинката ще се обърне по-скоро рано, отколкото късно, а накрая изобщо ще изпадне от тигана. Не се позорете да слугувате на тези мутри!


Още за интервюто на Мондешки - четете тук.
Какво каза Румяна Ченалова за твърденията му - тук.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (120)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Cara Mia
  Cara Mia
  Рейтинг: 352 Неутрално

  Абсолютно прав е Христо Иванов!

 2. 2 Профил на Юмжагийн 7-балов
  Юмжагийн 7-балов
  Рейтинг: 352 Неутрално

  И ако идеята е била каките да си помогнат с бутафорни разговори, как точно си помогнаха? Станаха за смях, засега друго нищо не са постигнали.
  Наистина разговорите им звучат приповдигнато над нормата, но трябва да са много тъпи, за да го инсценират като застраховка.

 3. 3 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 3304 Неутрално

  И какво, ще го подслонят в цацаратурата. Няма да му е зле.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 4. 4 Профил на thepirineagle
  thepirineagle
  Рейтинг: 854 Весело

  Христо,стига бе,как така ще отнемат на момчето правата. Той нали си изигра ролята. Трябва всъщност да го наградят. Питай байхой и цацата...

 5. 5 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1210 Неутрално

  !!!Да повторим - никой от тримата замесени не отрича, че това, което чухме, действително е казано от тях, а двама го признават изрично.!!!

 6. 6 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 2865 Весело

  " Всъщност Мондешки съобщава това, което прокуратурата не разбира вече няколко месеца - записите злепоставят Борисов и Цацаров, което налага да се разследва в тяхната посока."Той затова принизява правораздаването до две каки си говорили,защото пак е замесен в"независимата"трета власт,хей така,съвсем по бащински с некои съобръжения.

 7. 7 Профил на mr.lottalove.
  mr.lottalove.
  Рейтинг: 1269 Неутрално

  Иванов е вътре с двата крака в цялата история!
  Дори той е НАЙ- ВЪТРЕ !

  Никой не оспорва, че записите са истински разговор между двете каки и Мондешки!
  Дали има допълнителна намеса върху тях, за да изглеждат правени със СРС?

  Но едно е ясно : ЗАПИСИТЕ СА ИЗМАМА .

  ЦАЦАРОВ, НЕ СПИ- разследвай ролята на всички участници- медии, политици, магистрати- които направиха ПОЛИТИЧЕСКА АКЦИЯ от тези "записи"!

  В моя чуден свят всеки сън е толкова реален!
 8. 8 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 5877 Неутрално

  Няма начин една цаца да се самоопържи и да се самоизяде.
  А е една нищо и никаква корпулентна цаца, която всеки би могъл да вкара в тигана и да я схруска!
  Е, ако действително съдебната ни система функционираше...

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 9. 9 Профил на thepirineagle
  thepirineagle
  Рейтинг: 854 Весело

  Най-забавното в цялата опорка с Мондешки организирана услужливо от Петьо Блъсков е,че цацаратурата отново би трябвало да се самосезира,но те точно това не искат да се случи....

 10. 10 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1040 Неутрално

  съдебната система в разградения двор Бугаристан! епизод 18 000 и не занам кой си! КОЙ мислите го интересува кой крив, кой прав? Има ли прваи въобще? май няма! Хаос, корупция, безнаказаност, безконтролност, свобода не , ами слободия и анархия!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 11. 11 Профил на stef
  stef
  Рейтинг: 501 Весело

  До коментар [#7] от "mr.lottalove. I vote for Alice Cooper!":

  Ето го поредния отвор в отделителната система на Кой?

  Stef
 12. 12 Профил на yorddj
  yorddj
  Рейтинг: 782 Неутрално

  Слугуват, слугуват. И не им пука, че се позорят. Пазят корупцията, обгрижват я. И за тях има дял от грабежа. Нали са ''с хладен ум, чисти ръце и горещо сърце''.

 13. 13 Профил на stef
  stef
  Рейтинг: 501 Любопитно

  До коментар [#10] от "Евроатлантически вилает Булгаристан!":

  Не ти ли омръзна да пишеш едни и същи клишета под всяка статия - нещо по-креативно, по конкретната тема?

  А сетих се - опорката е - всички са маскари... Много оригинално...

  Stef
 14. 14 Профил на mr.lottalove.
  mr.lottalove.
  Рейтинг: 1269 Неутрално

  [quote#11:"stef"]Ето го поредния отвор в отделителната система на Кой? [/quote]

  Типичен костомолски аргумент!

  Умен си и си крсив!

  В моя чуден свят всеки сън е толкова реален!
 15. 15 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3969 Неутрално

  [quote#8:"Депутат 241"]Няма начин една цаца да се самоопържи и да се самоизяде. [/quote]
  Точно заради това тази ужреформа на съдебната система няма никакъв смисъл, а предложението на ДСБ за създаване длъжността заместник на главния прокурор, който да не му е подчинен е повече от необходима.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 16. 16 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4598 Весело

  "Прокуратурата да се сезира - Втори участник в Яневагейт потвърди автентичността на записите..."  На Прокуратурата са необходими поне 15 участника за самосезиране (и пак не е много сигурно)...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 17. 17 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3969 Весело

  [quote#14:"mr.lottalove. I vote for Alice Cooper!"]Умен си и си красив![/quote]
  За разлика от теб!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 18. 18 Профил на a4kataaa
  a4kataaa
  Рейтинг: 308 Разстроено

  Дневник, защо въобще взимате интервю от човек с манталитет на диктатор? Ако не сте забравили, той се обяви против референдумите. За мен той е скрит диктатор.

 19. 19 Профил на sluchaynia
  sluchaynia
  Рейтинг: 287 Гневно

  Няма ли тая кака да я вкарате най-накрая в Сливенския, където е мястото и бе...да ... ....та да ви...

  Гниеща бензиностанция: https://www.entrepreneur.com/article/290503
 20. 20 Профил на ASTYLE
  ASTYLE
  Рейтинг: 696 Весело

  Рухват носещите колони на кръгът. Скоро ще е края.

  EU now have 1 GB empty space
 21. 21 Профил на leo1971
  leo1971
  Рейтинг: 466 Неутрално

  "Не се позорете да слугувате на тези мутри!"

  браво ++++

 22. 22 Профил на today
  today
  Рейтинг: 829 Неутрално

  Мондешки очевидно не си изкарва прехраната в качеството си на адвокат, а в качеството на посредник между мафиите, така че няма да го уплашат с отнемане на правата.

  Борбата с корупцията в България е като риболова по Discovery. Хващат ги, показват ги, и ги пускат!
 23. 23 Профил на chinaski
  chinaski
  Рейтинг: 402 Неутрално

  [quote#18:"a4kataaa"]Ако не сте забравили, той се обяви против референдумите. [/quote]

  Ами напоследък и аз се замислям, че както си избираме политиците, така ще си гласуваме и на референдумите - скапано и без мисъл, защото все по-малко хора вече, могат да мислят за нещо друго, освен за пари, пари, пари!
  И ако Христо Иванов е диктатор, то ти си от горната група хора, които визирам.

 24. 24 Профил на widowmaker Всички сме парлеву франсе
  widowmaker Всички сме парлеву франсе
  Рейтинг: 708 Неутрално

  До коментар [#7] от "mr.lottalove. I vote for Alice Cooper!":


  [quote#7:"mr.lottalove. I vote for Alice Cooper!"]
  Но едно е ясно : ЗАПИСИТЕ СА ИЗМАМА .

  ЦАЦАРОВ, НЕ СПИ- разследвай ролята на всички участници- медии, политици, магистрати- които направиха ПОЛИТИЧЕСКА АКЦИЯ от тези "записи"!
  В моя чуден свят всеки сън е толкова[/quote]

  Не знам какво шмъркаш, ама по-добре смЕни дилъра

  "We're not gonna take it! Anymore."
 25. 25 Профил на due07477623
  due07477623
  Рейтинг: 462 Неутрално

  Христо Иванов трябва да е новия Главен Прокурор на България!!!!

 26. 26 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 1466 Неутрално

  До коментар [#5] от "Лелка":

  ‘ма наистина много бавно сгреваш!
  Въпросът е не дали са го казали, а че са го говорили с идеята да да го ползват като форма на рекет! Нищо продължавай да наблегаш на статусите на екс-министъра у FB и ще те възседне арктически студ!

  I Want To Believe
 27. 27 Профил на a4kataaa
  a4kataaa
  Рейтинг: 308 Любопитно

  До коментар [#25] от "due07477623":

  Викаш, за да може да тормози всеки, който иска да се проведем референдум по важен въпрос, така ли?

 28. 28 Профил на меншевик
  меншевик
  Рейтинг: 352 Неутрално

  Браво на Христо Иванов. За пореден път сипа на Рапоня, Свинята и тлъстата рибка с големия черпак.

  Сокурсник Путина, экс-разведчик КГБ: Вы серьезно думаете, что Путин, делающий подтяжку лица, развяжет ядерную войну? У него от страха ботокс потечет
 29. 29 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1154 Неутрално

  ипичен десебар, като министър играеше глухоням, а сега дава акъл като Радан от фейсбук

 30. 30 Профил на smehur_co
  smehur_co
  Рейтинг: 588 Гневно

  Тиквата - в затвора, там докъдето Тракторът не можа да стигне.
  Цацаров, Пеевски, Узунов, Р.Овч., Цв.Цв. - в единични килии и изолатор до разплитане на истината, гиди чифуту с чифути!

  Вяра. Надежда. Любов.
 31. 31 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 918 Неутрално

  [quote#7:"mr.lottalove. I vote for Alice Cooper!"]Но едно е ясно : ЗАПИСИТЕ СА ИЗМАМА . [/quote]

  Как па така ти се е прояснило ?

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 32. 32 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 1540 Неутрално

  То тези самопризнания на Модешки са и основания и Ченалова и Янева да са с отнети права.Но тях не ги споменава.Що така избирателно,бре?!Ама какво ли да го питам-той членския внос още е не платил.

 33. 33 Профил на zfm52680934
  zfm52680934
  Рейтинг: 524 Неутрално

  А мене мо прилича на заговор срещу държавата.

  sdg
 34. 34 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6137 Неутрално

  Нито самопризнания нито незаконни записи могат да бъдат използвани като доказателства. Така е по сегашния закон...

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 35. 35 Профил на Коки
  Коки
  Рейтинг: 581 Неутрално

  Нима очаквате комунетата да си свършат работата?! Без бой по манерките няма да стане....

 36. 36 Профил на ret
  ret
  Рейтинг: 810 Неутрално

  И, накрая, момчета, по-сериозно! Разбирам нервността ви, че идват двата доклада
  _____________________________________

  Малей,подплаши ги яко!Браво,Ице!
  Представям си как се смеят на писаниците на някакъв Байхристо от Фейсбук.
  Заема отговорна гражданска позиция човекът.Що не зае такава преди 2г се питам,и не напусна като видя,че не става нито за министър,нито за реформатор?Проглуши ни ушите от телевизора и толкова,нищо друго не остави след себе си за повече от година време.Калпав мат'рял.

 37. 37 Профил на меншевик
  меншевик
  Рейтинг: 352 Любопитно

  [quote#36:"ret"]Представям си как се смеят на писаниците на някакъв Байхристо от Фейсбук.[/quote]

  Ами очевидно не им е безразлично, щом паднаха дотам да използват услугите на доказания ретард блъсков.

  Сокурсник Путина, экс-разведчик КГБ: Вы серьезно думаете, что Путин, делающий подтяжку лица, развяжет ядерную войну? У него от страха ботокс потечет
 38. 38 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 918 Любопитно

  До коментар [#26] от "2.5":
  [quote#26:"2.5"]Въпросът е не дали са го казали, а че са го говорили с идеята да да го ползват като форма на рекет![/quote]

  Идея да рекетират оногова чийто генезис е в рекетьорския бизнес , а ?
  Баси аматьорите!

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 39. 39 Профил на невалиден
  невалиден
  Рейтинг: 588 Неутрално

  Христо Иванов - Президент

  поручик Т.
 40. 40 Профил на Starec
  Starec
  Рейтинг: 804 Весело

  [quote#34:"Незнайко в Слънчевия град"]Нито самопризнания нито незаконни записи могат да бъдат използвани като доказателства. Така е по сегашния закон..[/quote]
  Така е, но има още:
  1. Ако искам да заявя нещо официално - пиша, подписвам се и го нося в прокуратурата. Ако преценят, че е верно - тръгват. Ако не - лежа аз за набеждаване.
  2. Лични разговори: в кръчмата, в леглото или на масата не са и не могат да са доказателство за каквото и да е. Освен: в случаи на официално постановено разследване, с наредено официално СРС. И пак - дори и така те подкрепят някаква теза, но не са единствено доказателство.
  Иначе - всички наши бъртвежи, вкл. и тук - във форума, могат да се използват против кого ли не, дори и против нас. За щастие - не се случва.
  Прото е - дори и за умни хора - нали?

  Поздрави
 41. 41 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 1466 Неутрално

  До коментар [#38] от "navy":

  Историята изначално е толкова смрадлива, че е трудно да се проследи кой-кого!
  Няма и никакъв смисъл...

  I Want To Believe
 42. 42 Профил на Р. Дражев
  Р. Дражев
  Рейтинг: 466 Неутрално

  До коментар [#7] от "mr.lottalove. I vote for Alice Cooper!":

  Ти нормален ли си?
  В коя държава живееш?
  Отново питам, къде живееш?

  Happy face says, adios !
 43. 43 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 918 Неутрално

  До коментар [#41] от "2.5":

  Историята е смрадлива колкото Ало Ваньо и Вучката, Ало Ваньо и Мишо Бирата, Ало вВаньо и ломската митница , Ало Кокинов и Миро Ирландеца ..............................
  Историята е смрадлива и заради Ало ВСС , СМСите до Слънчо и нахлуването му във ВСС.

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 44. 44 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 1466 Весело

  [quote#43:"navy"]Историята е смрадлива колкото Ало Ваньо и Вучката, Ало Ваньо и Мишо Бирата,[/quote]

  За тези истории, поне няма никакво съмнение в автентичността на разговорите!
  Дали и затова и Ваньо и Мишо се възнесоха толкова скоропостижно...

  I Want To Believe
 45. 45 Профил на Fоtеdасоd
  Fоtеdасоd
  Рейтинг: 237 Неутрално

  В резюме новините от последните дни са:
  1. Борисов каза името на Олигарха който задкулисно подрежда министри в Правителството.
  2. Борисов посочи ДСБ като партия която е свързана с този Олигарх.
  3. Мондешки каза името на Олигарха който се разпорежда в съдебната система.
  4. Мондешки посочи кръга около този Олигарх.

 46. 46 Профил на Бегемот
  Бегемот
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Има ли човек, за който да не е ясно, че ДС разиграва тоя сценарий, и че в него повечето страни са двойни агенти? Че Бивол не е на руските спецслужби?

  Замислете се - контролирате вестник, в който формално говорят против вас, без това да застрашава никого, но в даден момент, така честния "говорител" изпълнява поръчки срещу ваши противници...нали толкова време вестникът ви е пял с тях )))))))

 47. 47 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 918 Весело

  Циркът, раздухван от Бивол, с двете каки и разните "солисти" около тях няма край!! Сега и бае ви Христо се присламчи....
  Не е разбрал завалията, че това е само цирк, да вървят клюките и покрай тях да припечелим нещо от реклама....

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 48. 48 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1303 Неутрално

  "Адв. Мондешки, който не можа да бъде намерен от ВСС и Прокуратурата, за да разкаже дали е участник в разговора със съдиите Янева и Ченалова, е предпочел да се срещне по същата тема с Петьо Блъсков"

  То и Прокуратурата, и мнозинството от ВСС и Блъсков все мафиоти и подчинени на интереси, различни от обществените

 49. 49 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2147 Неутрално

  До коментар [#7] от "mr.lottalove. I vote for Alice Cooper!":


  " Иванов е вътре с двата крака, в цялата история ! "


  Има ли разследване от следствието ?
  Има ли изготвени обвинения от прокуратурата ?
  Кой съд се произнесе за вината на Христо Иванов ?

  Отговори ми на тези въпроси и ме убеди във вината на Иванов и в заключението ти, че е " вътре с двата крака ", в противен случай ще напиша с големи букви, че си некадърен трол !
  Приемаш, ли ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 50. 50 Профил на Индивидуален паметник на културата
  Индивидуален паметник на културата
  Рейтинг: 696 Неутрално

  Мечтая си за България в която пожарникарите работят като пожарникари, омърсените в тежка корупция, търговия с влияние и злоупотреба с власт са в затвора, а хора като Христо Иванов са министри на правосъдието, главни прокурори, членове на ВСС, КС и председатели на главните съдилища.

  Мечтая за България, в която пожарникарите са просто пожарникари.
 51. 51 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 918 Весело

  До коментар [#7] от "mr.lottalove. I vote for Alice Cooper!":

  Е какво да разследва Цацаров? Две каки един чичо си правят домашно театро зо да са в центъра на клюката....
  Бивол го раздува и той да не изостане....
  Разни балъци се връзват и реагират като ритнати....
  Просто група хора си правят гаргара с Обществото, за да се чустват велики !!!
  Къде тук има състав на престъпление?

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 52. 52 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1441 Весело

  До коментар [#7] от "mr.lottalove. I vote for Alice Cooper!":


  [quote#7:"mr.lottalove. I vote for Alice Cooper!"]Иванов е вътре с двата крака в цялата история!
  Дори той е НАЙ- ВЪТРЕ ! [/quote]
  Ами и той като Мондешки сам си признава това 1
  Имам предвид следните му думи , даже подчертани по-горе в статията :
  """... Втората цел е да бъда омаскарен аз и "кръгът Капитал"..."""
  По логиката на Хр.Иванов, това е абсолютно самопризнание , че са едно цяло !
  - - -
  Дали някой вярва , че тази люта битка за овладяване и надмощие в съдебната система е БЕЗКОРИСТНА ? ! ? !
  И не знам защо , но ми идва наум поговорката , че двама се карат, а третия пИчели !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 53. 53 Профил на 3.14
  3.14
  Рейтинг: 495 Разстроено

  Абсурдистански истории! Тефтерчета, записи на провинили се и невинни, фалшиви твърдения и обвинения! Каша от дезинформация и кал. Клеветата и лъжливите обвинения, лъжесвидетелствата, не се преследват както е по цял свят! Напротив, стават поводи и средства за "разследвания" и процеси, които унищожават и издигат...когото и каквото трябва и не трябва! Гнусни и невероятни работи, като целия "преход", който стана златна мина за някои и катастрофа и съсипия за държава и народ!

  21 ВЕК - ВЕК НА ПРОСВЕТЕНО ВАРВАРСТВО!
 54. 54 Профил на 300g
  300g
  Рейтинг: 653 Неутрално

  [quote#50:"Индивидуален паметник на културата"]Мечтая си за България в която пожарникарите работят като пожарникари, омърсените в тежка корупция, търговия с влияние и злоупотреба с власт са в затвора, а хора като Христо Иванов са министри на правосъдието, главни прокурори, членове на ВСС, КС и председатели на главните съдилища.[/quote]

  И в която завършилите МВР академия си остават милиционери, а не се трансформират в "юристи" и завземат възловите позиции в съд и прокуратура.

  Големи мислители раждаше навремето селската кръчма. Сега големи мисли ражда интернет.
 55. 55 Профил на Admiral
  Admiral
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Този антибългарин Иванов трябва да обяснява по прокуратури и съдилища какви ги е вършил и в какви схеми е участвал, а не да пише фейсбук статусчета. Хем го разкриха, хем н3нормалщини пише...

 56. 56 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 2647 Неутрално

  Не е лошо правата на Мондешки да бъдат отнети, както и Ченалова да бъде осъдена ефективно, за да видим подробности около разговорите от записите, а именно конкретни документи, филми, снимки, както и др. записи от разговори с лицата, за които става въпрос в Яневагейт.

 57. 57 Профил на Мултикултиджендър-Ариец
  Мултикултиджендър-Ариец
  Рейтинг: 1968 Неутрално

  Искам да споделя само едно:
  Ако аз бях на мястото на Прокопиев или Христо Иванов и бях налклеветен щях да съдя клеветника за клевета, а не да излизам във Фейсбук. Анадънму?

  In a time of universal deceit telling the truth is a revolutionary act
 58. 58 Профил на Time is on my side
  Time is on my side
  Рейтинг: 1728 Неутрално

  "...призовавам прокуратурата да се сезира направи сериозна проверка на съдържащите се в записите твърдения, като вземе мерки, които да гарантират, че ще бъде изключено влиянието на всички заинтересовани от изхода на проверката лица, включително на главния прокурор."

  Прокуратурата може и да се е самосезирала вече, Иванов. Ама откъде накъде ТИ ще й казваш ЗА КАКВО точно ще се захване, какви мерки да вземе и да определи кои точно биха били "заинтересованите от изхода на проверката лица", за да гарантира, че ще бъде изключено тяхното влияние. Аз например твърдя, че ти си такова заинтересовано лице. И доказателство за това са твоите собствени думи. Опитваш се не само да влияеш на хода на разследването. Опитваш се да нареждаш, Иванов! Но, слава Богу, ти си никой. Пропаднал (неосъществен) адвокат, мързелив министър и несретен превратаджия с бегли познания в правото.

  “In an age in which the media broadcast countless pieces of foolishness, the educated man is defined not by what he knows, but by what he doesn't know.” ― Nicolas Gomez Davila
 59. 59 Профил на trafopost
  trafopost
  Рейтинг: 666 Весело

  Щом гербератските тролове бясно са окупирали статиите по темата, значи мутренско-милиционерската върхушка е в паника, ясно осъзнавайки, че "интервюто" с Мондешки не мина...
  Чакаме следващия отчаян предизборен ход.

 60. 60 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 1071 Неутрално

  Избирателите които са гласували за ГЕРБ, т.е за Б. Борисов, т.е за цацаров, а следователно и за Мондешки си заслужават блатото, в кието живеем. Младите българи обаче напускат държавата българия. Да видим кои ще изработват пенсиите ни в бъдеще. И после депесета, комунета, цигани, безработни и случайни "граждани" казват политиците са виновни. Не! избирателите са виновни. В настоящия парламент за да няма реформаторско мнозинстви избирателите са виновни.

 61. 61 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 1164 Весело

  Втората цел е да бъда омаскарен аз и "кръгът Капитал"

  "Борецът за съдебна рИформа" Иванов е толкова тъп и паникьосан, че "освети" благодетеля си, а милото дневниче даже го подчерта и изведе в подзаглавие. В редакцията ще има организационни изводи, май........
  А десебарките изпаднаха в когнитивен дисонанс, мухахаха.........

  Знанието е сила, информацията - власт
 62. 62 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7807 Неутрално

  Цирка продължава. Вече даже не ни е смешно.

 63. 63 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 625 Неутрално

  "И две думи към нормалните хора в прокуратурата, ДАНС и МВР - палачинката ще се обърне по-скоро рано, отколкото късно, а накрая изобщо ще изпадне от тигана. Не се позорете да слугувате на тези мутри!"
  А представяте ли си какъв ефект би имало ако премиерът направи същото обръщение към гражданите на РъБъ ??????
  Имам две предположения:
  1.Смях ; мутра да твърди да не се слугува на мутрите
  2.Катарзис в опиващите се от мутренския слугинаж но все още мислещи граждани - "палачинката ще се обърне по-скоро рано ,отколкото късно".

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 64. 64 Профил на zfm52680934
  zfm52680934
  Рейтинг: 524 Неутрално

  По това което прочетох от написаното от Иванов,се разбира че човека с един "кръг" се опитва да свалят правителството с измислени мероприятия.
  Ако се проследи цялата история,само в Капитал,Бивол и Медиапул се въртят тези интервюта с каките и Ц.Василев.А след интервюто на Мондешки,ясно се разбира че цялата постановка е за свалянето на правителството и гл.прокурор.
  Така че време е на някой да му се повдигнат обвинения за конспирация и саботаж.

  sdg
 65. 65 Профил на zfm52680934
  zfm52680934
  Рейтинг: 524 Неутрално

  До коментар [#60] от "ck":

  Как така изведнъж Мондежки стана човек на Бойко или Цацаров?ДО вчера двете каки твърдяха че разговора е спретнат между тях тримата,и той сега ще е свидетел в схемата,защото кръгът Капитал се опита да го жертва в името на каките си!

  sdg
 66. 66 Профил на zfm52680934
  zfm52680934
  Рейтинг: 524 Неутрално

  До коментар [#57] от "zuk_trombon":

  Въпроса е,че тези хора действително може да са в далаверата.И има вероятност др.Прокопи пак да отлети за Индонезия(май беше) да се покрие за няколко години.Ама Иванов и каките де ще ходят.Те нямат тези фин.възможности на Прокопи,а и надали той ще е съгласен да ги издържа.
  Но очаквам сега и Радан като един защитник на този кръг да излезе с коментар в ФБ.да видим дали ще му стиска,или ще се покрие като мишка.

  sdg
 67. 67 Профил на nenad
  nenad
  Рейтинг: 466 Весело

  [quote#7:"mr.lottalove. I vote for Alice Cooper!"]Никой не оспорва, че записите са истински разговор между двете каки и Мондешки!


  Но едно е ясно : ЗАПИСИТЕ СА ИЗМАМА . [/quote]
  Дами и господа, ставаме свидетели на уникално събитие, появяват се "истински разговори", които са "ИЗМАМА".

 68. 68 Профил на nenad
  nenad
  Рейтинг: 466 Весело

  За пореден път - "Браво!" за г-н Хр. Иванов!

 69. 69 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 741 Неутрално

  [quote#60:"ck"]настоящия парламент за да няма реформаторско мнозинстви избирателите са виновни. [/quote]
  Не съди, за да не бъдеш съден. Избирателят е отговорен и то само пред себе си и съвестта си за направения от него избор. Дали е сгрешил в преценката си става ясно от резултатите на управлението. Засега ГЕРБ се справя повече от оптимално/като се има предвид с каква нестабилна и шарена коалиция управлява, част от която се опита да влезе в Гинес като се обяви за опозиция в рамките на управлението/

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 70. 70 Профил на Дамянов
  Дамянов
  Рейтинг: 524 Неутрално

  От ФБ:
  "В късна доба снощи провалилият се министър Христо Иванов е изписал на стената си във ФБ дълго оправдание в отговор на интервюто на адвокат Мондешки в "Труд".
  От обърканите му приказки става ясно, че в “умната” му глава няма разлика между “автентичност на записите” и “съдържание на записите”.
  Съдържание на записите са лъжите относно Борисов и Цацаров, които Ченалова и Янева са се наговорили да изприкажат и запишат.
  А записът и да е автентичен, и да не е – няма никакво значение, щом е ЗАПИС НА ЛЪЖИ!
  Среднощното му излияние започва с призив прокуратурата да се самосезира, а завършва така:
  “И две думи към нормалните хора в прокуратурата, ДАНС и МВР - палачинката ще се обърне, по-скоро рано, отколкото късно, а накрая изобщо ще изпадне от тигана. Не се позорете да слугувате на тези мутри!”
  Самият Иванов се “опозори да слугува на тези мутри” в продължение на около две години. През това време, бидейки толкова близо до тях, не успя да намери доказателства, че са мутри, нито поне да започне реформата на съдебната система.
  А давате ли си сметка какво представлява искането на бившия правосъден министър към прокуратурата?
  Първо – пълно невежество! Той не знае какъв е законовият път за задвижване на държавната машина!
  Спомнете си аферата Костинброд – за да принудят Цацаров да започне разследване, комунягите пратиха Мая Манолова да внесе в прокуратурата подписан от нея сигнал! Такъв сигнал двете каки-юристки обаче не искат и не искат да внесат!
  Второ – Христо Иванов настоява частните ни разговори да могат да стават обект на разследване от прокуратурата!
  Иска държавата да ни търси сметка какво си говорим на чаша кафе!
  Защото това са записите, пуснати в общественото пространство – частен разговор на чашка и с кученце за разкош!
  Можете ли да си представите по-голям от този тоталитарен ужас?
  Една престъпна групировка иска да превърне една демократична държава в държавата на Оруел!
  И то с претенция, че се борели срещу нещо???"

  ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН - Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000 г. - http://lex.bg/laws/ldoc/2134920192
 71. 71 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 741 Неутрално

  [quote#70:"Дамянов"]
  Една престъпна групировка иска да превърне една демократична държава в държавата на Оруел!
  И то с претенция, че се борели срещу нещо???" [/quote]
  Великолепен коментар! И с полезна информация, която по разбираеми причини/не съм юрист/ не ми беше известна. Като, цитирам:

  [quote#70:"Дамянов"]
  А давате ли си сметка какво представлява искането на бившия правосъден министър към прокуратурата?
  Първо – пълно невежество! Той не знае какъв е законовият път за задвижване на държавната машина!
  Спомнете си аферата Костинброд – за да принудят Цацаров да започне разследване, комунягите пратиха Мая Манолова да внесе в прокуратурата подписан от нея сигнал! Такъв сигнал двете каки-юристки обаче не искат и не искат да внесат!
  Второ – Христо Иванов настоява частните ни разговори да могат да стават обект на разследване от прокуратурата!
  Иска държавата да ни търси сметка какво си говорим на чаша кафе! [/quote]

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 72. 72 Профил на mr.lottalove.
  mr.lottalove.
  Рейтинг: 1269 Неутрално

  [quote#67:"nenad"]
  Никой не оспорва, че записите са истински разговор между двете каки и Мондешки!


  Но едно е ясно : ЗАПИСИТЕ СА ИЗМАМА . - цитат на коментар #7 от “mr.lottalove. I vote for Alice Cooper!”
  Дами и господа, ставаме свидетели на уникално събитие, появяват се "истински разговори", които са "ИЗМАМА".
  [/quote]

  Ша го кажа с прости думи- сабирами са двамата с теб и си говорим лъжи и се записваме.

  Записът е на истински разговор , но е измама!

  За туй хората по света верват само на записи, направени от оторизиран орган след разрешение на съдия!

  Ма не и" КРЪГЪТ " .

  В моя чуден свят всеки сън е толкова реален!
 73. 73 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 741 Неутрално

  [quote#67:"nenad"]

  Но едно е ясно : ЗАПИСИТЕ СА ИЗМАМА . - цитат на коментар #7 от “mr.lottalove. I vote for Alice Cooper!”

  Дами и господа, ставаме свидетели на уникално събитие, появяват се "истински разговори", които са "ИЗМАМА". [/quote]
  И после се засягате като говорим за способността ви за възприемане на обикновен текст!
  Събрали се трима" артисти" и създали телефонен скеч по сценарий на работодателя си. Пускаха ни го на порцийки, щото явно така е и бил създаван, на парче.
  така че разговорите/както на актьори във филм/ са истински, но съдържанието им е режисирано в полза на един определен кръг от индивиди, чиято цел е да саботират работата на Правителството уронвайки авторитета на личности и институции.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 74. 74 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 741 Неутрално

  Така че навираната ни т. нар. "афера яневагейт" си е аналогична на Костинброд 2013, но в по-разгънат времеви план. И си е една нескопосна измама. Затова не ми беше нужно потвърждението от това адвокатче, знаех го още с прочитането на първия материал преди месеци.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 75. 76 Профил на nenad
  nenad
  Рейтинг: 466 Весело

  [quote#70:"Дамянов"]От ФБ:
  "В късна доба снощи провалилият се министър Христо Иванов [/quote]

  Много добре, агент Дамянов, отлично старание в изпълнение на задачата на Партията! Само една забележка: за да ви вярват още повече, засилете посланието в подписа си. Как точно - ще ви обясни агент Грънчо!
  Ротфронт, другарю!

 76. 77 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 1540 Неутрално

  До коментар [#40] от "Starec":


  [quote#40:"Starec"]2. Лични разговори: в кръчмата, в леглото или на масата не са и не могат да са доказателство за каквото и да е.[/quote]
  Те нямат за цел да са доказателства за каквото и да било.Просто се ползват от един олигархичен кръг,който иска да измести друг

 77. 78 Профил на zfm52680934
  zfm52680934
  Рейтинг: 524 Неутрално

  [quote#73:"достатъчно"]Събрали се трима" артисти" и създали телефонен скеч по сценарий на работодателя си. Пускаха ни го на порцийки, щото явно така е и бил създаван, на парче. [/quote]

  Напротив,това е била идеята.Да се пуска на порции,за да има по дълъг ефект.Иначе ще отшуми за два дена.А така се опитват да поддържат огъня в обществото.

  sdg
 78. 79 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 1540 Неутрално

  До коментар [#46] от "Бегемот":


  [quote#46:"Бегемот"]Има ли човек, за който да не е ясно, че ДС разиграва тоя сценарий, и че в него повечето страни са двойни агенти? Че Бивол не е на руските спецслужби?

  Замислете се - контролирате вестник, в който формално говорят против вас, без това да застрашава никого, но в даден момент, така честния "говорител" изпълнява поръчки срещу ваши противници...нали толкова време вестникът ви е пял с тях ))))))) [/quote]
  Това е стар похват.Мога да добавя и Дарик Радио,което изпълнява същата функция.Що се отнася до Бивол-може да се видят връзките на руската еврейка Алберта Алкалай и на Асен Йорданов с руски пари.А колко борци за съдебна реформа,които се скъсват да хвалят Бивол и да плюят Блиц и Пик,изобщо знаят че Недялко Недялков е брат на същия тоя Асен Йорданов(нищо,че баща им Недялко Йорданов им е сложил различни фамилии)

 79. 80 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 2647 Неутрално

  [quote#64:"Svetlio"]цялата постановка е за свалянето на правителството и гл.прокурор. [/quote]Не, много по тривиални са нещата - просто двете каки искат да отърват кожите от правосъдието. Хем са изкарали по някой лев, продавайки записите на някои медии, хем бият самара, за да се сеща магарето, т.е. да се прекратят наказателните производства с/у тях. Сега на Мондешки, като на говорител на групата, не му остава нищо друго, освен да се освети, с което показва, че действието навлиза в следваща, по-остра фаза и същевременно да окаля някои лица, обвинявайки ги в заговор, с цел да отклони публиката от основния мотив за изготвянето на тези записи, който е чисто личен.

 80. 81 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 1540 Весело

  До коментар [#50] от "Индивидуален паметник на културата":


  [quote#50:"Индивидуален паметник на културата"] а хора като Христо Иванов са министри на правосъдието, [/quote]
  В тия страни Христо Иванов нямаше да работи като адвокат изобщо,камо ли да е министър-защото се иска членския внос да се плаща поне в съсловната организация.

 81. 82 Профил на zfm52680934
  zfm52680934
  Рейтинг: 524 Неутрално

  "дали съм бил в състояние да й помогна и дали съм го направил (като се има предвид, че тя беше уволнена по мое предложение за дисциплинарно наказание)"

  Абе то и Василев щеше едно време да убива Прокопи,ама сега реши точно в неговите медии да пуска волеизявленията си.
  Така че хайде да не ни правите на глупаци.При вас нещата са "ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА",нямате вечни врагове,имате вечни интереси!

  sdg
 82. 83 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 1540 Неутрално

  До коментар [#57] от "zuk_trombon":


  [quote#57:"zuk_trombon"]Ако аз бях на мястото на Прокопиев или Христо Иванов и бях налклеветен щях да съдя клеветника за клевета, а не да излизам във Фейсбук. Анадънму? [/quote]
  Ами,ако не е клевета,а истина?!Тогава може би няма да ходиш на съд,ами ще се надяваш да се забрави...

 83. 84 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 1540 Неутрално

  До коментар [#60] от "ck":


  [quote#60:"ck"]Избирателите които са гласували за ГЕРБ, т.е за Б. Борисов, т.е за цацаров, а следователно и за Мондешки си заслужават блатото, в кието живеем[/quote]
  Интересно кога избиратели са гласували за прокурори и съдии?!Но иначе-нека да продължа мисълта ви-ами избирателите,които са гласували за ДСб,респективно Ченалова и Цветан Василев къде заслужават да живеят?!

 84. 85 Профил на zfm52680934
  zfm52680934
  Рейтинг: 524 Неутрално

  До коментар [#80] от "volarok":

  То на "каките" може да е травиален подтекста,но тези които им удрят по едно рамо,надали са на същите вълни.

  sdg
 85. 86 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 1540 Неутрално

  До коментар [#61] от "pag":


  [quote#61:"pag"]Втората цел е да бъда омаскарен аз и "кръгът Капитал"

  "Борецът за съдебна рИформа" Иванов е толкова тъп и паникьосан, че "освети" благодетеля си, а милото дневниче даже го подчерта и изведе в подзаглавие. [/quote]
  Само те да са-може някоя сутрин да си пуснете Дарик-там има цял грантов блок-предаването на Пролет Велкова-там ще се радвате само на грантови представители и журналя като Петя Владимирова,Иванов,и журналя на Медиапул и всякакви НПО-та и фондации и институти.И НеБХК да не забравям.

 86. 87 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 1540 Неутрално

  До коментар [#64] от "Svetlio":


  [quote#64:"Svetlio"]Ако се проследи цялата история,само в Капитал,Бивол и Медиапул се въртят тези интервюта с каките и Ц.Василев.[/quote]
  И Дарик Радио.Собственост на един виден хотелиро-медиен бос,разбира се агент на ДС

 87. 88 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 1540 Неутрално

  До коментар [#74] от "достатъчно":


  [quote#74:"достатъчно"]навираната ни т. нар. "афера яневагейт" си е аналогична на Костинброд 2013, но в по-разгънат времеви план. И си е една нескопосна измама.[/quote]
  И за съжаление на авторите-с много по-слаб резултат.

 88. 89 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 1164 Весело

  [quote#86:"yanne"]Само те да са-може някоя сутрин да си пуснете Дарик[/quote]

  Ха, само това ми липсва.......
  В офиса слушам JazzFM, а в колата - Radio 1 Rock.
  Животът е твърде кратък а и вече съм на достатъчно години, че да си губя времето с логорейните пристъпи на куцо, кьораво и сакато.

  Знанието е сила, информацията - власт
 89. 90 Профил на k
  k
  Рейтинг: 1090 Неутрално

  До коментар [#25] от "due07477623":

  ...
  [quote#25:"due07477623"]Христо Иванов трябва да е новия Главен Прокурор на България!!!![/quote]

  Той няма нужния юридически стаж. Всъщност няма никакъв стаж. Едва ли се е явявал в съдебна зала по каквото и да е дело. Цялата му кариера е минала в НПО-та.

 90. 91 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 1540 Весело

  До коментар [#89] от "pag":


  [quote#89:"pag"]Само те да са-може някоя сутрин да си пуснете Дарик- цитат на коментар #86 от “yanne”


  Ха, само това ми липсва....[/quote]Просто да видите радиоверсията на Дневник.

 91. 92 Профил на zfm52680934
  zfm52680934
  Рейтинг: 524 Неутрално

  [quote#87:"yanne"]И Дарик Радио.Собственост на един виден хотелиро-медиен бос,разбира се агент на ДС[/quote]

  И като погледнеш целия кръг какво се явява?
  Всички Олигарси Радев,Донев,Прокопиев и С.Дончев.Всички със собствени медии,се опитват да съборят правителството.Явно им липсват БСП и Костов,няма кой да ги храни с пари от държавата.Бойко ги отряза.

  sdg
 92. 93 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 1164 Весело

  [quote#91:"yanne"]Просто да видите радиоверсията на Дневник.[/quote]

  А не, благодаря.
  Тук поне мога да чета само това, което реша, и толкова, колкото искам. Форумните коментари също са интересни, често много забавни.
  Ама да слушам с часове разни празноглавци - мне, няма нужда.
  "Дарик" съм го слушал няколко пъти преди много години, когато съм шофирал на места без покритие с нещо свястно, само, да речем, "Хоризонт" с Волгин начело.
  Оттогава се появиха много радиостанции, та директно го прескачам.

  Знанието е сила, информацията - власт
 93. 94 Профил на uel35488284
  uel35488284
  Рейтинг: 237 Неутрално

  До коментар [#71] от "достатъчно":

  Аха!?Заблиза го тоя "Дамянов" отдолу, под вмирисаната опашка и изведнъж коментара му стана "великолепен"!?Верицата ви кирлива...ей!?

 94. 95 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 1071 Неутрално

  До коментар [#84] от "yanne":
  Навързани са като "свински черва". Така че като гласуваш за Бойко Борисов, получаваш Цацаров. А от Цацаров следват прокурорите и т.н.

 95. 96 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 1071 Неутрално

  До коментар [#65] от "Svetlio":
  Мондешки не е. Но като гласуваш за Борисов, получаваш цацура вместо прокуратура, т.е Цацаров.

 96. 97 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 1540 Неутрално

  До коментар [#92] от "Svetlio":


  [quote#92:"Svetlio"]И като погледнеш целия кръг какво се явява?
  Всички Олигарси Радев,Донев,Прокопиев и С.Дончев.Всички със собствени медии,се опитват да съборят правителството.Явно им липсват БСП и Костов,няма кой да ги храни с пари от държавата.Бойко ги отряза. [/quote]
  И да добавя-със собствени партии и партийки,които обилно финансират.ДСБ,ДБГ-те даже са събрани в РБ.А онова нещо като партия,което бълнуваше Кънев миналата година си е баш чисто директно легализиране на бизнеса през политическа партия.

 97. 98 Профил на Доналд Радев
  Доналд Радев
  Рейтинг: 459 Любопитно

  [quote#39:"невалиден"]Христо Иванов - Президент [/quote]

  Къде е тръгнал с този нос? Що се стиска за една належаща корекция?

  "Америка преди всичко" означава "Майната му на останалия свят"
 98. 99 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1555 Неутрално

  Въпросният адвокат Мондешки се оказва доста нечистоплътна личност. Няма ли един смел прокуроро в тази държава, да попука най-после подобни личности!

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 99. 100 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 1540 Неутрално

  До коментар [#96] от "ck":


  [quote#96:"ck"] Но като гласуваш за Борисов, получаваш цацура вместо прокуратура, т.е Цацаров. [/quote]
  Интересно-а като гласуваш за Костов получаваш Никола Филчев т.о.е Филлчетура-тя по-хубава ли беше?!не мога да разбера това-ако главния прокурор го излъчи не единия,а другия олигархичен кръг-какво смятате,че ще се промени?!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK