Местен активист на ДПС: В деня за размисъл предстои най-тежката работа

Местен активист на ДПС: В деня за размисъл предстои най-тежката работа

© Дневник"В неделя ще бъде много тежко, ние ще трябва да победим. За да докажем на тия патриоти, дето се правят на патриоти българи, че ние сме пред тях и трябва да бъдем пред тях.


За община Девин, да ви кажа, работи много усърдно. Надявам се, както преди няколко години, да сме първа политическа сила и да докажем на ГЕРБ, че ние сме по-силни от тях. Всички хора, които работят, са в залата. Знаят за какво става въпрос. Утре ни предстои много работа. Естествено, в неделя е най-тежката работа.


Запомнете, в много секции, ще има провокации, вашите хора предупредете ги много сериозно. Трябва
да бъдем много внимателни, за да не ни вземат гласовете, да не ни провокират


Действително сме се борили да ги спечелим. Успех на всички! Победа!"


Така общинският председател на ДПС в Девин Карамфил Каров се обърна към събралите се в читалище "Христо Ботев" симпатизанти и Централния лъч на ДПС. На събитие, обявено като среща с избиратели, ръководството
на движението, отправи последни предизборни призиви и заръки към партийната си маса.


Събранието, продължило почти два часа, започна с гайда и възгласи "ДПС" и "Победа", които огласиха залата малко след 18 ч. в петък. На маса на сцената се настаниха и представителите на Централния лъч на партията - Али Осман Имамов, Ахмед Ахмед, Филиз Хюсменова, Йордан Цонев, Велислава Кръстева и председателят на движението Мустафа Карадайъ, избран от Смолянския район, което според водещия е задължаващо.


На влизане всички получаваха сини шапки с надпис ДПС, стикер с номер 4 и картонче с лика на Пламен Орешарски от едната страна, и ДПС от другата.


Екип на "Изборна лаборатория" присъства в началото на събитието, когато пиарът на ДПС Велислава Кръстева заяви,че


срещата е закрита, защото започва нейната партийна част


Това се случи около 15 мин след началото, когато няколко общински председатели на партията се бяха изказали пред присъстващите.


Присъстващите обещаваха много работа, гарантираха добри резултати. Ето изказванията им:


"Община Доспат е готова за избори, както винаги. Трудно, но трябва да ви кажа и най-откровено - след днешното посещение на Централния лъч, ситуацията се промени. Обаждат се различни хора на бизнеса, които дават заявка за много сериозна подкрепа. Не казваме точни цифри, но сме убедени, че ще постигнем много добър резултат на предстоящия вот за президент и вицепрезидент в неделя. Работи се също ДПС да бъде първа политическа сила в област Смолян. Да си пожелаем взаимно успех и да се поздравим с един много добър резултат в неделя вечер", бяха първите думи на общинския председател на ДПС в Доспат Атанас Поржанов.


"Уважаеми депесари, в неделя предстоят едни много интересни избори. Община Борино е готова за тези избори. Ние очакваме над 70% от гласовете да са за ДПС. Както винаги да докажем, че сме първа политическа сила в общината и да спомогнем да сме първа политическа сила в областта. Аз няма много да говоря. Само искам да споделя, че сутринта гледах едни дебати по телевизията, имаше една госпожа, която се обяви за демократ. Нека дадем урок по демокрация, тъй като


член на БКП и убеден демократ нещо не ми пасват на душата


Благодаря, заяви Ахмед Карадайъ, брат на председателя на структурата в Борино Густава Карадайъ.


"Скъпи приятели депесари, тази среща е изключително показателна за нас. ДПС ни дава шанс, на хора като нас, да се развиваме и да можем да променяме. Това, което ни помага да променяме, е властта. Тя е наша и ние трябва да си я вземем. Трябва да направим втората крачка - на вота в неделя да си дадем шанс на нас самите да бъдем в управлението, да бъдем по-силни и да се развиваме повече. Желая успех на всички. Много
работа, означава съответно гласове", декларира председателят на ДПС Смолян Милен Журналов.


"Пропусках да кажа, че в залата е разширеният състав на партийния актив, колегите от масмедиите, които са в залата, могат да направят снимки, колкото са им необходими, след което, след края на тази наша среща ще има брифинг пред входа на читалището. Ще ги помоля да постъпят професионално", обърна се по време на изказванията водещият на събитието.


Малко след това Велислава Кръстева помоли журналистите да излязат. Тя заяви, че е било съобщено току-що, че срещата е закрита за журналисти. От трибуната тя повтори същото.


Екип на на "Дневник" и "Отворен парламент" в рамките на проекта "Изборна лаборатория" се опита неколкократно да разбере къде са предизборните прояви на ДПС. Въпреки запитванията към госпожа Кръстева и щаба на кандидата за президент, подкрепен от ДПС, Пламен Орешарски, официална информация така и не получи. За срещата в Смолян "Дневник" разбра след разговор с представител на движението в Кърджали.


След като Кръстева изведе екипа на "Изборна лаборатория" извън залата, обясни, че всички предизборни мероприятия на ДПС протичат по този начин и че наричаната от нея "партийна част" е винаги закрита. На това й опонира журналистът от местния вестник "Отзвук" Зарко Маринов, който заяви, че според закона


всички предизборни прояви трябва да бъдат открити за медии


На въпрос как кампанията на ДПС, която е регистрирана за участие в президентските избори, но официално няма кандидат, а подкрепя Орешарски, се съчетава с предизборните прояви на бившия премиер, Кръстева обясни, че е нямало специална организация и че Орешарски е бил поканен на проявите на движението в Разград и в Кърджали.


По думите й за избирателите на ДПС Орешарски е разпознаваем заради времето му като министър-председател. На въпрос как депутатът от ДПС Делян Пеевски участва в кампанията Кръстева заяви, че не участва и че не знае къде се намира той.


Предизборната среща на ДПС приключи за около два часа. След нея малко хора искаха да коментират какво се е случило на нея и какво е отношението им към Орешарски. Пред "Дневник" Кръстева обеща, че за времето между първи и втори тур няма нищо предвидено, но тя ще се свърже с "Дневник", за да обяви евентуална предизборна проява.


Гледайте епизодите на "Изборна лаборатория: Орешарски за президент" в профила на "Дневник" във "Фейсбук".


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (50)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Грант мотивиран, правоверен либерал
  Грант мотивиран, правоверен либерал
  Рейтинг: 536 Неутрално

  Радане, това искаш пак на власт, да?

  Дневник - рупор на демократичната цензура. "Правилата" на форума - СПОРЕД ФИНАНСОВИЯ ИНТЕРЕС НА СОБСТВЕНИКА :)
 2. 2 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7996 Неутрално

  "Това, което ни помага да променяме, е властта. Тя е наша и ние трябва да си я вземем."
  Много дразнещо.

 3. 3 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 746 Неутрално

  Леле...какви са тия хора ве...властта ще си вземели, щото била тяхна.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 4. 4 Профил на Nil satis nisi optimum
  Nil satis nisi optimum
  Рейтинг: 492 Весело

  Явно ДПС са я закъсали. Преди 10-15 години нямаха работа преди изборите, особено в родопските села. Само в неделя сутрин попълваха протиколите и край.

  Не поставям нищо - нищо, над преценката на собствения си разум.
 5. 5 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1101 Любопитно

  Значи в деня за размисъл да чакаме нов Костинброд??? Това ли е тежката работа за депутатите от ДПС. Веднъж мина номера, при това безнаказано, защо да не опитат пак???

  И съм сигурен че ДСБ пак ще приглася на превратаджиите

  Няма шики-мики.
 6. 6 Профил на VeLikoV
  VeLikoV
  Рейтинг: 427 Неутрално

  "... ситуацията се промени. Обаждат се различни хора на бизнеса, които дават заявка за много сериозна подкрепа. Не казваме точни цифри, но сме убедени, че ще постигнем много добър резултат..."

  ДПС с поредното си съчетание от обръчи.

 7. 7 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1101 Разстроено

  Нещо вече никой не повтаря глупостите за БОСТАН... След като и за слепците е видно че ДПС е извън властта. Което не пречеше на партенкаджиите две години да повтарят за БОСТАН и прегръдката на ГЕРб с ДПС...

  Няма шики-мики.
 8. 8 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 6295 Неутрално

  Завера, или мафия (изберете сами), само не партия

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 9. 9 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 746 Неутрално

  До коментар [#1] от "Правоверен грант-коментатор":

  Не е само Радан. Целият РБ си изпълни успешно мисията да бламира всякакво демократично развитие на България. Един разумен човек, виждайки че няма начин да спечели сам такива избори или подкрепя коалиционния си партньор който е с най-голямо присъствие във властта, или поне проявява коректност и не плюе по него през преди и по време на кампанията, та чак до прословутата изцепка на Радан в ефира на Нова тв. Която пък срина всякакви шансове за поне някакво достойно участие на Трайков.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 11. 11 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 5751 Неутрално

  Че от къде са я донесли тази власт, за да си я вземат. Но те не са виновни, виновни са политиците, че не забраниха на НЕграмотните да гласуват.

 12. 12 Профил на dustman
  dustman
  Рейтинг: 583 Неутрално

  [quote#5:"Радан Фън Шуй Кънев"]Значи в деня за размисъл да чакаме нов Костинброд??? Това ли е тежката работа за депутатите от ДПС. Веднъж мина номера, при това безнаказано, защо да не опитат пак???

  И съм сигурен че ДСБ пак ще приглася на превратаджиите [/quote]

  Тиквари, не ви ли омръзна тая опорка?
  Ами, че...ей го на, Бай .уй е на власт отново.
  Цацаров, тоже..., ами защо няма никой при бай Ставри заради костинбродската афера?

  И не забравяйте, КОЙ си избра Цацаров!

  Ceterum censeo Carthaginem esse delendam
 13. 13 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1059 Любопитно

  И за Цвъ Цвъ от ОПГ ГЕРБ тежката "работа" тепърва предстои

 14. 14 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1042 Неутрално

  1)нарушават деня за размисъл с агитация, и си го признават!
  2)признават си,че са АНТИ българска партия, работеща против националните интереси! Ние сме турски патриото, не български! На българските патриоти трябва да им натириме носа! Така е в НАТО! Защото турция е големия брат в НАТО, а България-доведеното сираче!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 15. 15 Профил на valtoro
  valtoro
  Рейтинг: 991 Неутрално

  Активистите на ДПС, даже и да не спят,
  не могат да спасят партията си от
  неизбежното и потъване в историята !!!

 16. 16 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1289 Неутрално

  " Ние очакваме над 7 % от гласовете да са за ДПС. Както винаги да докажем, че сме първа политическа сила в общината и да спомогнем да сме първа политическа сила в областта"

  Надали със 7 % ще са първа сила.
  ГНУС ме е от тези!

 17. 17 Профил на FTA
  FTA
  Рейтинг: 409 Неутрално

  [quote#9:"достатъчно"]Която пък срина всякакви шансове за поне някакво достойно участие на Трайков. [/quote]

  Съмнява ме, това да е причината

  Социализъм - превръща паразитирането в държавна политика.
 18. 18 Профил на FTA
  FTA
  Рейтинг: 409 Неутрално

  [quote#11:"Peni Nikol"]Че от къде са я донесли тази власт, за да си я вземат. Но те не са виновни, виновни са политиците, че не забраниха на НЕграмотните да гласуват. [/quote]

  Да не забравяме че 50% от общия кюп, не гласуват - не знам от грамотните ли са , или от неграмотните.

  Социализъм - превръща паразитирането в държавна политика.
 19. 19 Профил на the_librarian
  the_librarian
  Рейтинг: 544 Весело

  "Обаждат се различни хора на бизнеса, които дават заявка за много сериозна подкрепа"
  Но иначе "продаването и купуването на гласове е престъпление"

 20. 20 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2515 Неутрално

  [quote#19:"the_librarian"]"продаването и купуването на гласове е престъпление"[/quote]
  投票罪犯是犯罪!
  гласуването за престъпници е престъпление!

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 21. 21 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2515 Весело

  [quote#16:"daam"]Надали със 7 % ще са първа сила. [/quote]
  ДПС си преброява пюскюлите при Орешарски
  за да знае колко феса са при Местан (и Цецка)

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 22. 22 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#1] от "Правоверен грант-коментатор":

  Какъв Радан бе?
  Ти въобще схвана ли за какво става въпрос в статията?
  дпс-оод нищо ли не ти говори?
  Олигархски?
  Кандидат на соПола?

  Имаш ли идея как им гори под задниците на тия от ДС/дпс?
  Изгубиха електората.
  Турците не гласуват за тях, а цигани малко останаха.
  Наш ква драма е при дпс?
  И за кандидат им остана куцият кон.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 23. 23 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#20] от "dark'star":


  [quote#20:"dark'star"]гласуването за престъпници е престъпление! [/quote]
  Това нещо дирекно го крада.

  Забрави за авторството си .

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 24. 24 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2515 Весело

  До коментар [#23] от "Росен (Путлер капут)":

  Подарявам ти го !

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 25. 25 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1441 Весело

  До коментар [#24] от "dark'star":

  Благодаря.

  Стана с добро .

  Ей Таньо. Много точна мисъл.
  Браво.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 26. 26 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  дпс-оод отиде в историята.
  бсп също ги няма.

  Що ли не съм щастлив?

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 27. 27 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3628 Весело

  И ти премисли ли Роска ?
  До коментар [#26] от "Росен (Путлер капут)":

  Bukalemun
 28. 28 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 3068 Неутрално

  е кво... бачкат си за гласовете до последно, последователни, усърдни и берат проценти. няма вицове, закачки и тралала. никакакъв фен не съм им, но организацията им е ОК.

 29. 29 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#27] от "eti":

  Добре, че се появи.
  В Турция светнати ли са хората, че дпс всъщност работи срещу Турция?

  За мен.
  Отдавна знам, че само простичкият народ тук гласуваше за дпс.
  И по селата. Там следят кой кога и за кого гласува, но и това отиде към промяна.
  Образованите турци са си като нас. Кой за ДСБ, кой за пръмовица, но нито един мой познат не гласува за бсп/дпс.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 30. 30 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3628 Неутрално

  Хич не знам. Нали не съм двоен гражданин и не съм се интересувал .
  До коментар [#29] от "Росен (Путлер капут)":

  Bukalemun
 31. 31 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#30] от "eti":

  Е как няма да си наясно дпс враг ли е на Турция или не?

  Местан като осъди руснаците и подкрепи Турция се наложи да се крие в турското посолство. соПола е искал да го убие. И това при положение, че Местан е агент Павел от ДС.
  Тия тълпи там в осем секции за какво ще са в такъв случай?

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 32. 32 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3628 Неутрално

  В Турция светнати ли са хората, че дпс всъщност работи срещу Турция?
  =========
  И това не съм го чул.
  А така ли е наистина ?
  До коментар [#29] от "Росен (Путлер капут)":

  Bukalemun
 33. 33 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#32] от "eti":


  [quote#32:"eti"]А така ли е наистина ? [/quote]
  Божеееееееееееее.
  Пак ще гласуват значи за дпс.
  А бе вие там на кой свят живеете?
  Само ислямизирането ли е важно?

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 34. 34 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3628 Весело

  соПола
  =======
  Ха ха ....настроение опасно весело !
  Ей , той е селски на жената , въвличаш ме в семейни проблеми .
  До коментар [#31] от "Росен (Путлер капут)":

  Bukalemun
 35. 35 Профил на due07477623
  due07477623
  Рейтинг: 462 Неутрално

  Събранието, продължило почти два часа, започна с гайда и възгласи "ДПС" и "Победа"...
  -----------

  Гайди или зурли?

 36. 36 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#34] от "eti":

  Това нещо е соПол.
  Една жена не остана при него.
  Вероятно е единственият богаташ на света, който не може да си намери жена, която да го изтърпи.
  Комплексиран до немай къде.

  И сега тика олигархски в безсилен опит да покаже някаква останала сила.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 37. 37 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3628 Неутрално

  Пак ще гласуват значи за дпс.
  ======
  Чакай сега , няма такова нещо. ...
  Казах НЕ ЗНАМ.
  Ако питаш мене , нека всеки да гласува по дадени критерии....
  Малко тъпо ми идва ако човек от Нова Зеландия гласува , без да знае кой е Орешарски (например).
  Но това е лично мое мнение. ...
  До коментар [#33] от "Росен (Путлер капут)":

  Bukalemun
 38. 38 Профил на due07477623
  due07477623
  Рейтинг: 462 Неутрално

  [quote#15:"valtoro"]
  Активистите на ДПС, даже и да не спят,
  не могат да спасят партията си от
  неизбежното и потъване в историята !!![/quote]

  Рано или късно Мединчо ша ритне камбаната и тогава и ДПС ще се изсули в политическото небитие. Неизбежно е, както правилно отбележи.

 39. 39 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#37] от "eti":

  В Турция се гласува традиционно по номер.
  Определен е и номера.
  Интересно каква ще е заповедта този път.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 40. 40 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3628 Неутрално

  Само чух ,че в Истанбул е имало активизиране на изселническите организации . А те са много активни при предизборни времена.
  До коментар [#39] от "Росен (Путлер капут)":

  Bukalemun
 41. 41 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#40] от "eti":


  [quote#40:"eti"]. А те са много активни при предизборни времена. [/quote]
  Да, много. И винаги неправилно насочени.

  Лека, че днес вече е ден за размисъл.
  Имам да агитирам поне 20 човека за Трайчо. Да ги вкарам в правата вяра и да го начукам на радев....най-вече. Леля Цеца се връща в парламента, ама радев ще си гледа пенсийката.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 42. 42 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3628 Неутрално

  Ок Роска ....хаярлия да е .
  До коментар [#41] от "Росен (Путлер капут)":

  Bukalemun
 43. 43 Профил на angeles
  angeles
  Рейтинг: 1142 Разстроено

  Господи колко зомбита по тея ширини....промити мозъци.. То къде ли ги няма.

 44. 44 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 2100 Неутрално

  "Утре ни предстои много работа. Естествено, в неделя е най-тежката работа."

  По купуване на гласове и ходене по къщите за подкарване на стадото към урните.

 45. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 46. 46 Профил на Bai nik
  Bai nik
  Рейтинг: 2325 Неутрално

  ДПС вече не е никакъв фактор , с излизане на малки и мобили партии и организации ,шанса те да управляват или определят нещата е мнооого нисък , на сегашните избори напр изненадата ще дойде от организацията на Марешки , който ще постигне по голям резултат от прехваленото ДПС ,а с развитие на мрежата му и в Смолян например , където още няма бензиностанция ,която продава с 30-40 ст надолу от цените на картела ,ще се очаква ,че и там поне 30 % от хората ще отидат там ,където им дават наистина ,а не партии ,които ги крадат ,давайки на своите олигарси правото да крадат от всичко ,нещата са ясни , ще видим на скорошните парламентарни избори какво ще се промени ,но при всички случаи ДПС няма да е вече балансьора .

 47. 47 Профил на nik_77.
  nik_77.
  Рейтинг: 2423 Неутрално

  Имаше преди време репортаж в "Капитал", наречен "Дьорд, дьорд, дьорд", т.е. - четири, четири, четири. Дьорд е турска дума и на български означава четири. Това е бил номерът на бюлетината на ДПС за парламентарните избори през 2009 г., когато ДПС получи към 600 000 гласа. Два пъти повече от Синята коалиция. Дьорд, дьорд, дьорд /четири, четири, четири/ са набивали в главите на избирателите. Днес ще е същото. Пак - четири, четири, четири. Но смелите журналисти от "Капитал" заедно с момчетата и момичетата от неправителственото сдружение за честни избори направиха тогава подвиг, влизайки в секции, където друг освен на ДПС никога не е стъпвал. И видяха и описаха мащабна фалшификация. Как селца от по стотина старци дават по 500-600 гласа за ДПС. Тарторите в секцията вадят старите списъци с отдавна изселили се, отбелязват, че са гласували, пускат им бюлетините и пращат протоколите нагоре. Сега ще се получи същото. И това се има предвид, когато казват - че в деня за размисъл /!?/ предстои тежката работа. А в деня на изборите същинската.

 48. 48 Профил на Грант мотивиран, правоверен либерал
  Грант мотивиран, правоверен либерал
  Рейтинг: 536 Неутрално

  [quote#22:"Росен (Путлер капут)"]Какъв Радан бе?
  Ти въобще схвана ли за какво става въпрос в статията? [/quote]

  Скъпи Роско, успокой се. Няма смисъл да се ядосваш и препенваш. Негативните чувства не водят към здраве и щастие.

  Прочел съм статията. Това, което казва е, че според мен господина Радан води политика на разцепление и антагонизъм, която от своя страна работи за дпс/бсп. ФАктите това показват. Също, както бай Иван направи Гоце президент. Та така... Поздрави!

  Дневник - рупор на демократичната цензура. "Правилата" на форума - СПОРЕД ФИНАНСОВИЯ ИНТЕРЕС НА СОБСТВЕНИКА :)
 49. 49 Профил на choss
  choss
  Рейтинг: 638 Неутрално

  "Местен активист на ДПС: В деня за размисъл предстои най-тежката работа"

  Ми да, то трябва да се пълнят торбички с брашно и бюлетини с кръстче върху "дьорд", броеници, запалки с лика на Орешака. После всичко трябва да се разнася по къщята на електората и те така. Много работа.

 50. 50 Профил на choss
  choss
  Рейтинг: 638 Неутрално

  [quote#1:"Правоверен грант-коментатор"]Радане, това искаш пак на власт, да?[/quote]
  Радан - Не! Бойку и сега си управлява с "това", поради което трябва да се сложи край на това.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK