Общи условия за участие в играта "Прогнозирай избори 2016"

Общи условия за участие в играта "Прогнозирай избори 2016"

© ДневникВ играта "Прогнозирай избори 2016" на "Дневник" могат да участват всички потребители с регистрация в id.capital.bg на възраст над 16 години.


Втората част на играта започва на 7 ноември и приключва в 23.59ч. на 11 ноември 2016г. Участието в нея е безплатно.


За да се включат в играта, потребителите трябва да дадат прогноза (закръглена до втория знак след десетичната запетая) за резултатите от втория тур на президентските избори на 13 ноември.
Победител в играта ще е този участник, чиято прогноза за всички кандидати се различава най-малко от крайните резултати от гласуването на втория тур, обявени от Централната избирателна комисия (ЦИК).


Всеки участник има право да дава неограничен брой прогнози, но само през един потребителски профил, регистриран в id.capital.bg. Непопълнените полета за прогноза ще бъдат приемани като прогноза за 0% от гласовете. От едно IP може да има до четирима регистрирани потребители (приемаме, че средното българско семейство е четиричленно). Ограничението важи за всички участници в Играта и няма изключения при участие през служебни/фирмени IP адреси.


В случай на еднакъв резултат победителят ще бъде определен чрез жребий.


"Икономедиа" АД си запазва правото да дисквалифицира потребители, за които има съмнения, че използват повече от един потребителски профил за изпращане на прогнози, както и при съмнения за други злоупотреби.


За валидна за крайното класиране се счита последната прогноза, изпратена от потребителя.


Преди да дадат прогноза, потребителите трябва да въведат трите си имена по лична карта и телефон за връзка във формата за добавяне на лични данни. Участниците в първата част на играта - от 17 октомври до 4 ноември, няма да се налага да попълват отново формата. "Икономедиа" АД поема задължение, в съответствие със Закона за защита на личните данни, да събира и обработва личните данни на участниците в играта единствено по повод и във връзка с провеждането на играта.


С попълването на формата за допълнителна регистрация се приема, че участникът е приел безусловно настоящите общи условия на играта и се задължава да ги спазва.


Победителят в играта ще бъде съобщени от "Дневник" в тридневен срок след обявяването на резултатите от Избори 2016 от Централната избирателна комисия. Наградата ще може да бъде получена само след представяне на лична карта за сравнение на данните от нея с данните, които сте предоставили преди първата си прогноза.


В играта "Прогнозирай избори 2014" нямат право да участват служители на "Икономедиа" АД и техните семейства.


Голямата награда в играта за балотажа на президентските избори е електронен четец Kindle и калъф за него, осигурени от "Дневник"

© Дневник

Голямата награда в играта за балотажа на президентските избори е електронен четец Kindle и калъф за него, осигурени от "Дневник"


Наградата:


Наградата в играта - електронен четец Amazon Kindle (2016), осигурен от "Дневник", ще получи участникът, прогнозирал с най-голяма точност официалните резултати от втория тур на гласуването за президент на 13 ноември. Наградата включва и калъф за устройството.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK