Слави Трифонов се скри, остави сценаристите да се карат на политиците

Слави Трифонов не дойде на срещата, която екипът му организира с представители на политически партии. На нея дойдоха сценаристите Иво Сиромахов и Тошко Йорданов.

© Юлия Лазарова

Слави Трифонов не дойде на срещата, която екипът му организира с представители на политически партии. На нея дойдоха сценаристите Иво Сиромахов и Тошко Йорданов.Водещият Слави Трифонов покани на открита среща лидерите на парламентарно представените политически сили и националния омбудсман Мая Манолова, на която самият той не присъства, без да стане известно по какви причини. Срещата бе обявена от екипа на "Шоуто на Слави", като "темата е само една – кога и в какви срокове ще бъдат приети решенията от референдума от това Народно събрание". Тя премина без реални идеи и предложения, без ясни ангажименти, но с нападки от страна на сценаристите на шоуто - Иво Сиромахов и Тошко Йорданов към отзовалите се политически представители. Те от своя страна повтаряха, че ще уважат волята на народа, но не стана известно дали някой от тях се ангажира ясно да внесе законопроект за промяна на Изборния кодекс.


На срещата журналистите не можеха да задават въпроси, обяснението защо Сиромахов и Йорданов решават това, бе "защото ние го организираме". От политически представените партии отсъстваха представители на Патриотичния фронт, ДПС и Атака.


Началото на срещата сложи Сиромахов, който каза, че нямало да се обсъжда дали е добра мажоритарната избирателна система, защото времето за това минало, а какво ще направят партиите, за да се съобразят или не с волята на народа. Депутатите трябвало да са наясно с последствията, ако не го направят.
"За това всякакви интерпретации сега коя система била по-добра - дали смесена, дали полусмесена, дали пропорционална, е несериозно и ние изобщо няма да водим такъв разговор",


каза Сиромахов.


Опитвайки да лавират между добрия тон като домакини и агресивния като защитници на избора на народа, както и към всеки, който се опитва да се усъмни в правилността на въпросите, сценаристите дадоха думата първо на най-голямата парламентарната партия - ГЕРБ.


Слави Трифонов се скри, остави сценаристите да се карат на политиците

© Юлия Лазарова


Зам.-председателят на партията Цветан Цветанов, който бе придружен от председателя на правната комисия Данаил Кирилов, започна с поздравления към екипа за презентирането на това, което и обществото очаквало. Той подчерта на няколко пъти, че ГЕРБ принципно подкрепя въпросите, на които с "да" са отговорили над 2.5 млн. души. И подчерта, че "ГЕРБ твърдо стои зад това, което сме внесли в деловодството" - трите въпроса от референдума. Цветанов заяви освен това, че ще организират обществен дебат, тъй като "за жалост след референдума имало различни мнения". Изрази съжаление, че дебатът е открит едва след провеждането на допитването. Призова екипа на "Шоуто на Слави" да продължат с активността си и да се включат в това обсъждане. Защото, "когато вървим към промяна на изборното законодателство и то в кратък срок преди провеждането на предсрочни парламентарни избори, трябва да си даваме ясната сметка какво ще направим в окончателния му вид и дали това ще е в интерес на демокрацията и институциите".


Мажоритарният елемент трябвало да бъде въведен, но начинът по който трябва да стане това е изборно законодателство и не трябвало да се допуска грешка. Цветанов уточни, че принципно ГЕРБ подкрепя обсъждането на референдума в пленарна зала.


Представителите на левицата Жельо Бойчев и Филип Попов заявиха, че ще се съобразят с волята на народа.

© Юлия Лазарова

Представителите на левицата Жельо Бойчев и Филип Попов заявиха, че ще се съобразят с волята на народа.


След изказването на Цветанов, ред дойде на БСП. Представителите на левицата бяха Филип Попов и Жельо Бойчев. Сиромахов иронично се обърна към Бойчев да се представи, защото при липсата на мажоритарен избор, той не му знаел името.


Бойчев каза, че БСП няма да се противопоставят на решението от референдума, защото очевидно имало нужда от промяна. Според него въпросът със субсидиите на партиите щял да се реши при приемане на проектобюджета на второ четене като изрази убеденост, че Народното събрание ще се съобрази с волята на народа. Направи и уточнението, че според него не е правилно субсидиите да се намаляват - това е европейският модел на финансиране на партиите, добави Бойчев. След като обаче "хората не са доволни от начина на разходване на средства, ще минем на поправителен изпит". Той уточни, че


БСП започва работата по проект.


Провеждат дискусии с експерти, математици и конституционалисти.


Румен Петков от АБВ заяви, че това Народно събрание не може да се занимае с изборното законодателство, поради изчерпан кредит на доверие.

© Юлия Лазарова

Румен Петков от АБВ заяви, че това Народно събрание не може да се занимае с изборното законодателство, поради изчерпан кредит на доверие.


Думата след него бе взета от Румен Петков от АБВ, който бе заедно с Георги Кючуков, като бе подчертано и от него, и от сценаристите, че партията на Първанов е единствената, която се е обявила преди 6 ноември в подкрепа на референдума. Но този парламент няма право да се занимава и изборно законодателство и бюджета, поради изчерпан кредит на доверие, подчерта Петков. Според него


няма институция, която може да организира 240 едномандатни избирателни района и няма никаква експертиза за териториално деление.


По думите му мажоритарният избор може да се дискредитира с прибързани решения. Поради тази причина трябва сериозен амализ, като се изисква становище на ГРАО и информационните масиви.


"Искаме мажоритарен елемент, без да абсолютизираме мажоритарността", заяви още Петков.


Петков каза, че на поканата са погледнали сериозно като на призовка и дошли да се отчетат.


Сценаристите след него повториха многократно, че това е волята на народа, за другото имало математически формули и според тях АБВ предлагали да "се тупа топката". Похвалиха и представителите на БСП, които преди референдума били против него, а сега щели да се съобразят с него.


"Резултатът от референдума не може да бъде подменен", заяви от своя страна Красимира Ковачка от БДЦ, която бе заедно с Росен Петров. Тя не изрази мнение дали това Народно събрание или евентуално следващото трябва да приеме тези промени. Според нея обаче малка грешка в детайлите може да е опасна. Партията й имала нужда от допълнителна експертиза.


След нея разговорът премина като между приятели, защото се познавали от 20 години Росен Петров и Тошко Йорданов, като Петров се съгласи с всичко казано от сценариста, просто обяснявал процедурата.


Сиромахов се обърна към председателя на ДСБ Радан Кънев с думите, че след като нямало представители на Реформаторския блок, то трябвало да се задоволят с неговото мнение. Кънев ги репликира с това, че поканата е изпратена до председателя на ДСБ и организаторите следвало да знаят поне кого са поканили. Той уточни, че много хора го питали защо ще присъства на тази среща. Отговорът бил, че референдумът е успешен, но не е задължителен.


"За добро или лошо, решение няма и дали този референдум ще произведе правно действие зависи от българското Народно събрание",


коментира Кънев.


Като човек, който не е гласувал на референдума смята, че е важно това уточнение и подчерта, че трябва да има отговорен политически дебат. Каза, че симпатизира на идеята за мажоритарни избори. ДСБ обаче биха подкрепили немската система, при която партиите печелят пропорционално своите мандати, но с предимство влизат мажоритарно избраните кандидати.


По думите му много важна е темата за субсидиите на партиите. Според него като се дава пример с други държави, където се дават малко държавни пари за партии, трябва да се отбележи, че там е забранена рекламата на политически формации в частни медии, което ДСБ биха подкрепили.Той упрекна сценаристите за думите им, че дискусията по въпросите е умряла. "Дискусията хич не е умряла, дали ние сме на дискусия или шоу няма значение, но тя е далеч от умряла".


Кънев припомни, че по време на кампания по закон се искат 10 хил. лв. без ДДС за участие в медиите и за това не е имало кампания за референдума, а екипът на шоуто има всеки ден по един час медийно време и с кампанията за референдум само печели.


"Това е свирен мач, никой разумен политик не се е съгласил да участва.


Българският народ със сигурност има право да говори назидателно на своите избраници. Хора, които се занимават с търговска дейност, нямат това право.


Това не е добър тон. Можем да спорим, можем да сме несъгласни, можем да сме съгласни, но не сме съгласни да бъдат заклеймявани хора, защото са малцинство", заяви още Кънев.


"Дойдох на дебат, а виждам шоу. Мисля да го напусна", каза за финал председателят на ДСБ и напусна срещата.


Слави Трифонов се скри, остави сценаристите да се карат на политиците

© Юлия Лазарова


Последна думата взе националният омбудсман Мая Манолова. За изработения от нея законопроект по трите въпроси от референдума, заяви че е свършила работата за гражданите, които не можели да изработят сами закон, и за депутатите. Той не бил идеален, но бил добра основа за политически дебати.


"Каквото можах направих, вие сте на ход", завърши тя изказването си. След срещата тя отклони въпроси на "Дневник" с аргумента, че сега не било подходящо. Не се разбра вярва ли Манолова в успеха на въпросите след евентуална промяна на избирателната система и защо не я е въвела, след като е работила по Изборния кодекс преди.

Ключови думи към статията:

Коментари (192)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Grizacha ot Razgrad
  Grizacha ot Razgrad
  Рейтинг: 616 Любопитно

  Няколко съвсем нормални изрази днес, заради които преди 20 г. всички биха Ви помислили за луд:
  - Ох, не мога да си вляза в пощата.
  - Забравих си телефона в къщи.
  - Утре ще си купя още памет.
  - Хайде да си купим домашно кино.
  - Сметни го на телефона си.
  - Случайно изтрих една книга.
  - Свали ми снимката на телефона.

 2. 2 Профил на angevins
  angevins
  Рейтинг: 1312 Неутрално

  Циркаджии

  ...ЕвОлЮцИЯ а Не РеВоЛюЦиЯ...
 3. 3 Профил на Подлизурко
  Подлизурко
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Няма какво да се обсъждат въпросите.
  Според закона, Референдума не е задължителен, колкото и да се плюнчи С.Т. и сценаристите му.
  Може 1 човек да не е стигнал, закона си е закон.
  Следващият път да платят на повече малоумници, белким им минат идиотските въпроси пред чалгарите.
  Не може 2.5 милиона, да определят съдбата на 6 милиона и да претендират, че говорят от тяхно име, че и заплахи да отправят.

  😜 ЦИК са с Нетрадиционна сексуална ориентация, ам кви В пука? Безплатна проба- в неделя №12 😜
 4. 4 Профил на White Hawk
  White Hawk
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Леле, боже, толкова много чалга на едно място. Накъде отива тази държава, че сега и някакви учиндолски селяни ще решават какво ще става?

 5. 5 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 825 Неутрално

  Сиромахов, Йорданов и т.н. Мила мйко, и тия щом определят какво да става...
  Явно това е нивото в БГ -, кисело зеленце, шкембе, ракийка, малко чалгица, плач по отминалото време, дето не се работеше, ама заплатката вървеше.
  Всъщнос ББ също е проявление на тая култура. Жалко за хубавата територия, обитавана от диви селяни, полуколхозници и сенки от миналото.

 6. 6 Профил на osvoboditel
  osvoboditel
  Рейтинг: 229 Неутрално

  алоо, Дневник
  много груб пропуск сте направили- на въпроса на Сиромахов
  защо , след като подкрепят референдума, депутатите са гласували
  бюджет 2017 БЕЗ променена субсидия какво отговориха политиците????

 7. 7 Профил на Willy Messerschmitt
  Willy Messerschmitt
  Рейтинг: 3357 Неутрално

  паляците на Славчо са се взели мнооого на сериозно...тези лакей

  До истината се достига с познание! Не влизам в диалог с лумпени !И не храня руски тролове...
 8. 8 Профил на pet_fire
  pet_fire
  Рейтинг: 5154 Неутрално

  Аз не бих изтърпял Сиромахов, като го чух какъв тон държеше на политиците. Не зная за какви се мислят тези сценаристи.

 9. 9 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 929 Неутрално

  В един друг сайт срещнах написано,че Р.Кънев е заявил,че ще води такава сериозна дискусия(за мажоритарни избори) с грамотни хора и напуснал.Подкрепям го напълно с една единствена забележка-юридически грамотни хора.Това не ми пречи да поздравя Кънев за действието му.

 10. 10 Профил на Тюфлекчия
  Тюфлекчия
  Рейтинг: 2069 Весело

  Тоя обикновен плагиат и кръчмарски "мъдрец" Сиромахов, издигнат на гребена на вълната от чалга-харизмата на господаря си, нещо много сериозно взе да се възприема.

  Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
 11. 11 Профил на White Hawk
  White Hawk
  Рейтинг: 229 Неутрално

  До коментар [#5] от "SSS":

  Така е като диви селяни ни управляват вече 70 години, а елитът на нацията беше заменен от тях. Трудно ще е възстановяването.

 12. 12 Профил на White Hawk
  White Hawk
  Рейтинг: 229 Неутрално

  До коментар [#5] от "SSS":

  Така е след като елитът на нацията беше заменен от диви селяни преди 70 години. Трудно ще е възстановяването от този удар.

 13. 13 Профил на proventuss
  proventuss
  Рейтинг: 977 Неутрално

  Днес да не е денят на простотията? За какви се вземат тези, за фактор или "културтрегери". Опазил Господ!

  Лигата на необикновените почтени джентълмени.
 14. 14 Профил на NicK
  NicK
  Рейтинг: 515 Неутрално

  Браво на Кънев, а останалото е пълен цирк и простотия, организиран от Славиту и компания...

  Да разкараме статуквото - ГЕРБ, АБВ, ДПС, БСП, ПФ, за да остане държава в България!
 15. 15 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 509 Неутрално

  Запознанството между организатори и депутати се състоя, но резултат от срещата така и не се появи

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 16. 16
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 17. 17 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Продажни чалгари, използваха ги по най-долен начин.

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 18. 18 Профил на mtzvetkov
  mtzvetkov
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Гледах цялото шоу. Единствено, Радан Кънев ми направи впечатление с конкретни и смислени позиции!

 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 20. 20 Профил на zheravna
  zheravna
  Рейтинг: 443 Неутрално

  Славчо не е дошъл ,защото в момента е обяснявал на кльощавата мацка, която чете прогнозата за времето ,какво е антициклон и се е опитвал да я обърне с гръб към него....

 21. 21 Профил на mtzvetkov
  mtzvetkov
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Особено ми направи впечатление Радан Кънев с позицията си за субсидията от 1лв и забраната да се агитира по частни телевизии. 100% за!

 22. 22 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2764 Неутрално

  До коментар [#16] от "Индивидуален паметник на културата":
  действително .

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 23. 23 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Накрая националният омбудсман Мая Манолова заяви от своя страна, че свършила работата заради хората, които не можели да изработят само закон, и за депутатите, като е изготвила проект по въпросите от референдума.
  ++++++
  Ох, милата! Просълзих се.

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 24. 24 Профил на mtzvetkov
  mtzvetkov
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Радан Кънев: Субсидия от 1лв - да, но забрана да се агитира по частни телевизии. 100% за! Направо ги насра!

 25. 25 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2736 Неутрално

  Референдумът беше иницииран от авторите на едно развлекателно шоу, като по време на цялата разяснителна кампания телевизионното време на това шоу беше използувано за защита на едната теза като гласоподавателите не получиха никаква възможност да се запознаят с противоположната теза.
  Въпросът за предпочитаната избирателна система не може да намери отговор без запознаване със съответстващия й изборен кодекс, какъвто не беше представен от инциаторите.
  Референдумът беше проведен едновременно с обявените наскоро за задължителни президентски избори и мнозина гласоподаватели бяха въведени в заблуждение, че гласуването в референдума е задължително, каквото то не е.
  От положителния отговор на така зададения въпрос "одобрявате ли...." не може да се направи еднозначен и категоричен извод за волеизявлението на гласоподавателите в полза на отказа от сега прилаганата пропорционална избирателна система.
  Броят на положителните отговори на поставения от референдума въпрос представлява по-малко от 37% от общия брой на призваните да се произнесат гласоподаватели и категорично не е представителен за преобладаващото мнение сред тях.
  Горните факти показват недвусмислено, че по време на подготовката и провеждането на референдума гласоподавателите не са получили възможност да направят информиран избор и да изразят свободно своето волеизявление и че референдумът не отразява волята на суверена.
  Поради горните факти т.н. "Референдум на шоуто на Слави Трифонов" следва да бъде разглеждан като нищожен и да бъде снет от обществения дневен ред.

 26. 26 Профил на johnniewalker
  johnniewalker
  Рейтинг: 861 Неутрално

  Когато един цървул внезапно си помисли, че има подкрепа от населението почва да прави такива изпълнения - да вика публично по-умни от него хора и да ги унижава.
  Това е наблюдавано като поведенчески тертип още по време на Френската революция, през болшевиките до африканските и карибските диктатори.

 27. 27 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 929 Неутрално

  До коментар [#25] от "Един препатил":

  +++++++Подкрепям!Лично аз съм свидетел как беше манипулирането на изборите,но това съм го писал преди време.

 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 29. 29 Профил на spyrogyra.
  spyrogyra.
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Е, хайде обяснете ми тези чекиджии от хм,"Шоуто" в качеството на какви организират, та и менторстват подобен дебат. Какви са техните обществени ангажименти и политически качества, че ще разпитват депутати в българския парламент ( каквито и боклуци да са последните). 2.5 млн затъпели чалгаджии гласували за нещо, което не разбират и тия проскубани нещастници ще ми правят другарски съдилища, а посраните от страх политици им скимтят за да се харесат на тъпия народ. И следващият път като използвате безкрайно "оригиналната" фраза - няма такава държава, не забравяйте, че и тия сценаристи на тъпи сценарии и пошли смешки, на които никой не се смее са също част войнстващата простотия в живота ни.

 30. 30 Профил на Сахаров
  Сахаров
  Рейтинг: 611 Неутрално

  Къде може да се гледа запис?

  I shave with Occam's razor
 31. 31 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2632 Неутрално

  Избирателната система нищо няма да промени.

  Пропорционална избирателна система (същата като нашата) има в Белгия, Финландия, Норвегия, Дания, Чехия и др. бели държави.

  От друга страна Франция, Англия ползват мажоритарни.

  В Африка има и от двете системи и пак няма голяма разлика между стандарта на живот на държавите.

  Т.е. първо трябва да станем бяла държава и тогава и която система да сложим все ще работи.


 32. 32 Профил на Индивидуален паметник на културата
  Индивидуален паметник на културата
  Рейтинг: 684 Весело

  До коментар [#24] от "mtzvetkov":
  [quote#21:"mtzvetkov"]Особено ми направи впечатление Радан Кънев с позицията си за субсидията от 1лв и забраната да се агитира по частни телевизии. 100% за![/quote]
  Ако това стане, шефовете на бтв ще направят фистинг с боксова ръкавица на учиндолския чалгар и сценаристите.

  Мечтая за България, в която пожарникарите са просто пожарникари.
 33. 33
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 34. 34 Профил на Симо
  Симо
  Рейтинг: 1095 Неутрално

  И какво ще се случи като народните представители не се съобразят с "волята" на "народа" ? Едно голямо НИЩО. А и без това Майчето вече внесе законопроект да го обсъжат. Управляващите с удоволствие ще гласуват да има мажоритарни избори. И след изборите като останат само ГЕРБ, БСП и ДПС "народа" ще каже "маскари" и пак ще стане едно голямо НИЩО.

 35. 35 Профил на Индивидуален паметник на културата
  Индивидуален паметник на културата
  Рейтинг: 684 Неутрално

  До коментар [#30] от "Сахаров":

  https://www.facebook.com/milushev/videos/10211681459779837/

  Изказването на Радан Кънев. Единственото което си струва

  Мечтая за България, в която пожарникарите са просто пожарникари.
 36. 36 Профил на Индивидуален паметник на културата
  Индивидуален паметник на културата
  Рейтинг: 684 Неутрално

  До коментар [#33] от "Lean-to Troops":
  [quote#35:"Индивидуален паметник на културата"]https://www.facebook.com/milushev/videos/10211681459779837/

  Изказването на Радан Кънев. Единственото което си струва[/quote]

  Мечтая за България, в която пожарникарите са просто пожарникари.
 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 38. 38 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 929 Любопитно

  А Трифонов,като лидер на шоуто и главно действащо лице за референдума защо не се "отзовава" на поканата си?Да не би като пишещ се за голям патриот да е отишъл на преговори за правителство на патриотите?

 39. 39 Профил на Антипухмалин
  Антипухмалин
  Рейтинг: 255 Неутрално

  [quote#35:"Индивидуален паметник на културата"]Изказването на Радан Кънев. Единственото което си струва[/quote]
  Не съществува нито едно нещо, свързано с Радан Кънев, което вече да струва и пукната пара!

  #КОЙ опраска биволския Костинброд? Или кои са простите?
 40. 40 Профил на сократ1
  сократ1
  Рейтинг: 498 Неутрално

  Точно така, няма какво да се обсъжда...а, ще въведете ли мажо.... системата и кога....ако не ...упе да Ви е яко. Значи не уважавате волята на Народа. Тия хора си нямат представа какво ще стане ако не въведат мажо.... системата. Интересни времена настанаха.

  сократ1
 41. 41 Профил на dustman
  dustman
  Рейтинг: 566 Неутрално

  [quote#17:"virtual brain"]Продажни чалгари, използваха ги по най-долен начин. [/quote]

  Не, вдигнаха си рейтинга на шоуто по най-долен начин, използвайки простотията на хората!

  Ceterum censeo Carthaginem esse delendam
 42. 42 Профил на сократ1
  сократ1
  Рейтинг: 498 Неутрално

  До коментар [#34] от "Симо":

  Симо, какво ще се случи....предварително никои няма да ти каже....ще видиш какво ще стане....ще бъде много интересно!!!!Само малко търпение.

  сократ1
 43. 43 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2055 Неутрално

  Тревожното е не, че чалгаджийчетата са се взели на сериозно. Тревожното е, че 1.5 млн население ги подкрепи! Това даже не е тревожно! Това е ужасяващо доказателство за нивото на простотията в България!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 44. 44 Профил на happystory
  happystory
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Като оставим настрана факта че Тошко е устат неграмотен агресивен абориген, имаше право за това че няма смисал да се чака за след изборите, понеже легитимноста на партиите ще бъде абсолютно същата, може и даже по зле да бъде. Радан беше наи интелигентен и грамотен както винаги, понеже е начетен човек, но е много наивен ако си мисли че има смисал от дебати в парламента, кои ще ги води тия дебати? Аз до сега през живота си един смислен и качествен дебат несъм видял, те за наи елементарното нещо немогат да се съгласят нито да произведът качествен дебат, как по точно ще имат дебат по нещо толкова сложно като мажоритарни избори и райониране? Като изключим РБ и част от ГЕРБ, останалите хора в тоя парламент са неграмотници меко казано, какъв е смисала да има дебат, аз не вярвам на никои друг освен на Кънев и още 5/6 човека, така че колкото и да не ми се иска да го кажа, Тошо Клоуна е прав, няма причина да се чака за след изборите, още сега може да се направи. А ако има грешки или нередности в последствие може да се промени, това не е завинаги..

  Но Тошко се издаде като каза - може и друга формация да има, не е нужно да бъдат политици, може и експерти да бъдат. Това съчетано с предишното му изказване - няма да правим партия, бързината с която се опитват да накарат тези промени да станат факт, плюс исказвания на Слави като - трябва да има мажоритарна система да може една партия да се изстреля, рекламата му за референдума в която пише - дългият идва, гласуваите на референдума! както и изказването му че решението на съда го тикали към политиката, можем да заключим че планът им е след като се въведе мажорритарна система, тои да се яви на избори като премиер с екип от експерти, а шоуто да продължат да го водят сценаристите му.

 45. 45 Профил на Мондиана
  Мондиана
  Рейтинг: 1389 Неутрално

  Време е Картаген да бъде разрушен. Под Картаген разбирам чалгаджийското шоу по БТВ. Как би станало не знам. Знам, че , ако не стане, ние ще загинем.

 46. 46 Профил на Костадин Георгиев
  Костадин Георгиев
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Цирк по учиндолски с омбусмандска акробатка.Твааай,а и политиците се навързват като свински черва на това шоу хоро/абсурдно като в романа на Антон Страшимиров/.И страшничкоооо

 47. 47 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 929 Неутрално
  [quote#41:"dustman"]Не, вдигнаха си рейтинга на шоуто по най-долен начин, използвайки простотията на хората! [/quote]
  Споделям мнението.Така или иначе шоуто започва да залязва.Търсят спасение за шоуто и,тука не можем да си кривим душата,намериха временно решение с референдума.Всичко е въпрос на време.За шоуто часовникът върви неумолимо и отива към забрава.

 48. 48 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2406 Неутрално

  Хората вече се произнесоха и всякакво шикалкавене от тук нататък само увеличава разделението между народ и партии. Няма как да решиш кое е правилно за народа а той да е на различно мнение. Тогава ти считаш себе си за пастир, а народа за стадо.

  Заглавие в Дневник: ДБ са килимчето на което БСП стъпи за да се върне на власт
 49. 49 Профил на valtoro
  valtoro
  Рейтинг: 941 Неутрално

  Като гледам колко плюещи по
  референдума има тук, ми става
  ясно защо сме на това дередже !!!

 50. 50
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 51. 51
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 52. 52 Профил на proventuss
  proventuss
  Рейтинг: 977 Неутрално

  [quote#40:"сократ1"]

  Точно така, няма какво да се обсъжда...а, ще въведете ли мажо.... системата и кога....ако не ...упе да Ви е яко. Значи не уважавате волята на Народа. Тия хора си нямат представа какво ще стане ако не въведат мажо.... системата. Интересни времена настанаха. [/quote]
  Не, ще въведат МАЗО системата, не, че отдавна съществува...

  Лигата на необикновените почтени джентълмени.
 53. 53 Профил на glaxo
  glaxo
  Рейтинг: 313 Неутрално

  Прости, цинични момчета и сервилни клакьори на чалгаря Трифонов. Но вината е и на СЕМ, който позволи лакомията на бТВ за рейтинг и пари, да превърнат шоуто в трибуна на нихилизма и антиинстуционална пропаганда. За промиване на мозъците на лумпенизираната част от населението.

 54. 54 Профил на Fоtеdасоd
  Fоtеdасоd
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Въобще не ги харесвам
  ДСБ (партията на реститутките),
  но трябва да призная, че най-свясното изказване направи Радан Кънев.
  Браво Радане!
  Всички други на срещата мънкаха като ученички.

 55. 55 Профил на registriran
  registriran
  Рейтинг: 450 Неутрално

  [quote#16:"Индивидуален паметник на културата"]Радан оноди и погреба[/quote]
  Особено ,като им каза ,че е съгласен субсидията да бъде 1 лев при условие че, се забрани политическата реклама в частните телевизии, цитирайки милионите левове които са взели от партиите по време на избори.Подозирам,че Радан Кънев с това изказване си е спечелил още врагове в лицето на медийната мафия. оглавявана от сътрудници на ДС.

 56. 56 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 5525 Любопитно

  Шоуменът се скри и остава сценаристите си да се потят ха ха ха .

 57. 57 Профил на сократ1
  сократ1
  Рейтинг: 498 Неутрално

  Странни хора...не си харесват Народа...ами намерете си друг Народ тогава. Да сте чули това...глас Народен...глас Божии....не сте го чули...добре. А това да сте чули...Левски....Като се освободим, ако Народе каже да паса патки...аз, ще паса патки!!!!Помислете върху това дългооооо!!!!

  сократ1
 58. 58 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2736 Неутрално

  До коментар [#41] от "dustman":
  [quote#41:"dustman"]Не, вдигнаха си рейтинга на шоуто по най-долен начин[/quote]

  Интересно е, че непрекъснато се оплакваме, но не виждаме, че вършим всичко наопаки. Ето, вижте Тръмп - човекът направи огромно шоу за да продаде своята политика. А у нас Слави Трифонов направи огромен политически въпрос за да продаде своето шоу. Е, кой ни е виновен - хамериканците, руснаците, соросоидите, комунистите, Костов, извънземните?

 59. 59 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#3] от "Подлизурко":

  Никому не са плащали. Слави паре не дава. Питах го. Ако искаш вика, гласувай, ако не, изчезвай! Така ми каза, не го й срам

 60. 60 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 891 Любопитно

  До коментар [#48] от "emil НОВИ ИЗБОРНИ ПРАВИЛА ВЕДНАГА!":
  [quote#48:"emil НОВИ ИЗБОРНИ ПРАВИЛА ВЕДНАГА!"]Хората вече се произнесоха и всякакво шикалкавене от тук нататък само увеличава разделението между народ и партии. Няма как да решиш кое е правилно за народа а той да е на различно мнение. [/quote]

  Колко се произнесоха и за какво , бе ?
  Брой на гласоподавателите според избирателните списъци 6 865 086.
  Отговор ДА на първи въпрос - 2 509 864 - 36%
  Отговор ДА на втори въпрос - 2 158 929 - 31%
  Отговор ДА на трети въпрос - 2 516 791 - 36,6%

  Приблизително от трима един е за двама са против ! Айде оди се пери.

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 61. 61 Профил на werginija
  werginija
  Рейтинг: 460 Неутрално

  Целият форум се е напънал да защитава ДСБ. Е да, обаче хората не гласуват за ДСБ, а пък гласуват и на референдум. Защо ли

 62. 62 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 996 Любопитно

  Слави го маскарете! А когато приехте повелята на баба Меркел да приемем бежанци нищо!
  Харманли е проблема, не референдума!
  Страната е заложена на карта, вие се занимавате със Слави?!?

 63. 63 Профил на сократ1
  сократ1
  Рейтинг: 498 Неутрално

  До коментар [#60] от "navy":

  Алоооо, уважаеми сметкаджия....хората които не са гласували не се броят никъде, защото явно на тях им е все едно какво ще се случи. Демокрацията се прави от активните хора...а, те в голямото си болшинство казаха ДА на трита въпроса. Ограмоти се малко по общочовешки ценности. Пасивните хора никои не ги "бръсне за слива" така да се каже, така че не ни пробутвай тоя тъп номер с 6.8 милиона избиратели.

  сократ1
 64. 64
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 65. 65 Профил на antropos
  antropos
  Рейтинг: 544 Любопитно  Според мен целта не е да се постигне някакво съгласие или договореност. Фактът, че Учиндолският отсъства, а тези се държаха безогледно, подсказва каква им е идеята - да правят шоу и нищо друго. Те според мен са толкова кухи, че по-далеч от носа си не виждат. Чудя се защо партиите въобще им обърнаха такова внимание. Но след това цинично отношение едва ли повече някой ще се срещне с тях. Пък кой знае, може и преднамерено да се държат така, че са се уплашили от това що натвориха.

  Sic transit..
 66. 66 Профил на bisera
  bisera
  Рейтинг: 287 Неутрално

  Само един факта за референдума. Всички пенсионерки от блока, отидоха вкупом да гласуват, защото някой ги беше подплашил, че е задължително и ще ги глобяват. По тази линия на логиката, те гласували и за референдума, като се съгласили със всички въпроси в него. Те това е......

  bisera
 67. 67 Профил на Lisanova Lisanova
  Lisanova Lisanova
  Рейтинг: 1059 Неутрално

  [quote#1:"mentra65"]Няколко съвсем нормални изрази днес, заради които преди 20 г. всички биха Ви помислили за луд:
  - Ох, не мога да си вляза в пощата.
  - Забравих си телефона в къщи.
  - Утре ще си купя още памет.
  - Хайде да си купим домашно кино.
  - Сметни го на телефона си.
  - Случайно изтрих една книга.
  - Свали ми снимката на телефона.[/quote]
  Не и тези които бяха чели А.Кларк.
  Пиша това не за да демонстрирам начèтеност,а защото ме провокира да си задам въпроса:
  КОЙ Е БЪЛГАРСКИЯ А.Кларк в областа на обществената визия? Предполагам кротко си пише и никой не го чèте.

 68. 68 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 929 Неутрално

  [quote#62:"Paolo Di Canio"]Страната е заложена на карта, вие се занимавате със Слави?!? [/quote]
  Не!Слави занимава със себе си цялата държава.Сега какво?Да стоим и гледаме как издевателстват той и екипът му?

 69. 69 Профил на Сахаров
  Сахаров
  Рейтинг: 611 Неутрално

  До коментар [#35] от "Индивидуален паметник на културата":

  Благодаря! Достойно представяне на Радан наистина

  I shave with Occam's razor
 70. 70 Профил на dustman
  dustman
  Рейтинг: 566 Весело

  [quote#47:"gobay"]За шоуто часовникът върви неумолимо и отива към забрава.[/quote]

  Костов ги беше наврял в дупката.
  Излъчваха от дискотека "Империал" по комунистическата телевизия "7дни" - помните ли...?  Ceterum censeo Carthaginem esse delendam
 71. 71 Профил на Lisanova Lisanova
  Lisanova Lisanova
  Рейтинг: 1059 Неутрално

  Гласувах с НЕ и на трите въпроса!
  Както писах на референдума няма да му стигне 1 глас да е валиден.Уверен съм,че политиците ще го пратят в 9та глуха.
  НО ако има демонстрации по въпроса ще присъствам.
  На там отиват нещата.Ще рутим кочинката на прасчòвците насила.

 72. 72 Профил на dustman
  dustman
  Рейтинг: 566 Неутрално

  [quote#58:"Един препатил"]Интересно е, че непрекъснато се оплакваме, но не виждаме, че вършим всичко наопаки. Ето, вижте Тръмп - човекът направи огромно шоу за да продаде своята политика. А у нас Слави Трифонов направи огромен политически въпрос за да продаде своето шоу. Е, кой ни е виновен[/quote]

  Не знам.

  Ceterum censeo Carthaginem esse delendam
 73. 73 Профил на werginija
  werginija
  Рейтинг: 460 Неутрално

  До Бисера-е, стига де. Сега пък някой се уплашил. Много хора гласуваха на първия тур на изборите точно защото отидоха до урните заради референдума. За опашките в чужбина да не говорим. На втория тур нито се явиха толкова избиратели, нито имаше опашки.

 74. 74 Профил на Elena Dimitrova
  Elena Dimitrova
  Рейтинг: 675 Неутрално

  Ходят и се отчитат на едно шоу.

  4itatel
 75. 75 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 929 Неутрално

  До коментар [#70] от "dustman":

  Помня много добре и точно в това "шоу" започнаха атаките срещу Костов,СДС и всички,които не бяха угодни на партията.Отделно всеки позволили си да закачи егото на Трифонов беше мачкан,подиграван,подритван и какво ли още не.
  И аз да запитам-а помните ли Трифонов поне един път да е казал нещо срещу Първанов?

 76. 76 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1558 Неутрално

  Мисля, че наблюдаваме раждането на поредния Бареков.

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 77. 77 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2736 Неутрално

  До коментар [#44] от "happystory":
  [quote#44:"happystory"]можем да заключим че планът им е след като се въведе мажорритарна система, тои да се яви на избори като премиер с екип от експерти[/quote]

  Не вярвам сериозно да си правят такива сметки. Но ако действително е така то това значи, че са по-неграмотни отколкото си мислим. Защото при мажоритарната система много голямо значение има не само колко избиратели имаш общо, но и къде са конкретно, дали са разпръснати във всички избирателни райони или са концентрирани в няколко. Във Франция при подобна система Националният фронт на Марин Льо Пен има 15% от общия брой на гласовете, но само един депутат. Защо? Защото нейни избирателите има във всички избирателни райони. А Френската комунистическа партия има 3% от общия брой на гласовете, но седем депутати. Защо? Защото в седем района освен нейни избиратели други няма. Ако Слави Трифонов реши да се впусне в политиката при мажоритарна система той ще изпадне в положението на Марин Льо Пен - ще привлече не малък брой избиратели, но разпръснати из всички избирателни райони без мнозинство в нито един. Дори и в Учин дол.

 78. 78 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 891 Весело

  До коментар [#63] от "сократ1":
  [quote#63:"сократ1"]Алоооо, уважаеми сметкаджия....хората които не са гласували не се броят никъде, защото явно на тях им е все едно какво ще се случи. [/quote]

  Аритметика , бе !
  Такива като теб ми плачкат за некво измислено мнозинство.
  36 %!
  Аз па ще ти кажа , че от тези които не са гласували голяма част със сигурност са постъпили така защото са били наясно , че глас НЕ при необходимия брой за минаване на бариерата си е чист глас ДА.
  Е аз съм един от тези разумни 12-13000 човеци , които туриха прът у учиндолската каруца натоварена неграмотен електорат.
  Да ви е честито. Все пак успяхте да преебете 7-800000 да гласуват с НЕ , ама така по-боли.
  Айде ,оди се плякай и ти! Плачковци.

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 79. 79 Профил на Антипухмалин
  Антипухмалин
  Рейтинг: 255 Неутрално

  [quote#60:"navy"]Брой на гласоподавателите според избирателните списъци 6 865 086. [/quote]

  [quote#60:"navy"]Гласували за РБ - 291 806 - 4,25%, от тях за ДСб - 4,25% / 5 партии = 0,85%[/quote]

  Кой е Радан Кънев, че да казва каквото и да било?


  [quote#60:"navy"]Айде оди се пери.[/quote]

  #КОЙ опраска биволския Костинброд? Или кои са простите?
 80. 80 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 891 Весело

  Ето тук след 17 минута може да видите оная котловарка - защитничка на чалгарската мажоритарност Мира как я вкараха в нокаут след неколко нокдауна !

  http://imedia.bnt.bg/predavanyia/oshte-ot-denya/mezhdu-cheteniyata-na-byudzheta-govori-menda-stoyanova

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 81. 81 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3051 Любопитно

  Защо сериозните медии обръщат внимание на всякакъв вид измет?
  Какво полезно може да се научи от клоуни като тези в "Шоуто на Слави", "Господари на ефира" и други подобни?
  С какво те се различават от.....планета-пайнър или други подобни?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 82. 82 Профил на Антипухмалин
  Антипухмалин
  Рейтинг: 255 Неутрално

  [quote#81:"Храбър"]Какво полезно може да се научи от клоуни като тези в "Шоуто на Слави", "Господари на ефира" и други подобни? [/quote]
  Почти същото, което и от Радан Кънев...

  #КОЙ опраска биволския Костинброд? Или кои са простите?
 83. 83 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 891 Весело

  До коментар [#79] от "Антипухмалин":
  [quote#79:"Антипухмалин"]Кой е Радан Кънев, че да казва каквото и да било? [/quote]
  Ей пухльо , като се обръщаш към мен натисни отговор .
  Не знам кой е , ама явно е голем фактор щото се оказа , че лично той и ония 0,85% са таковали майката на майката на нацията .
  И на референдума - което вече си е самата истина.

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 84. 84 Профил на Nina Kercheva
  Nina Kercheva
  Рейтинг: 557 Неутрално

  Голямо БРАВО на г- н Кънев !!!!!

 85. 85 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Какво ви е сторил Радан, че толко го мразите? Галиба, ви бръка некъде

 86. 86 Профил на antropos
  antropos
  Рейтинг: 544 Любопитно

  До коментар [#79] от "Антипухмалин":

  Ти пък кой си?

  Sic transit..
 87. 87 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 705 Неутрално

  Гледайки и слушайки Радан Кънев шоумени и "писателка" на изборни закони бяха притихнали в захлас и не разбраха как останаха безучастни в ШОУ-то "мажоритарни избори" по техен сценарий.

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 88. 88 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2736 Неутрално

  До коментар [#79] от "Антипухмалин":
  [quote#79:"Антипухмалин"]Кой е Радан Кънев, че да казва каквото и да било? [/quote]

  Радан Кънев може да се изказва за мажоритарната избирателна система, защото при нея той със сигурност влиза в парламента. Което при пропорционалната може и да не стане. Докато Бойко Борисов и Цветан Цветанов например при тази система, ако все пак имат неблагоразумието да се кандидатират, няма да влязат в параламента. По простата причина, че както и да се разкрояват едномандатните избирателни райони няма как да се намери нито един от всичките 240, в който гласоподавателите дотолкова да са изгубили самоуважение, че да изберат Цветан Цветанов, нито такъв, където гласоподавателите да се лишат от удоволствието да "опраскат" Бойко Борисов ако им падне на бюлетината. И то още на първия тур.

 89. 89 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 891 Весело

  До коментар [#71] от "jelev_jelqzko":
  [quote#71:"jelev_jelqzko"]Гласувах с НЕ и на трите въпроса!
  Както писах на референдума няма да му стигне 1 глас да е валиден.Уверен съм,че политиците ще го пратят в 9та глуха. [/quote]

  Не знам какво си писал за 1-ия глас , но ако имаше още 12-13000 позиналци гласували с НЕ щехте да направите референдума валиден.
  Ама главата на некои им служи само за подстригване.

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 90. 90 Профил на Антипухмалин
  Антипухмалин
  Рейтинг: 255 Неутрално

  [quote#88:"Един препатил"]Радан Кънев може да се изказва за мажоритарната избирателна система, защото при нея той със сигурност влиза в парламента. Което при пропорционалната може и да не стане. Докато Бойко Борисов и Цветан Цветанов например при тази система, ако все пак имат неблагоразумието да се кандидатират, няма да влязат в параламента. [/quote]
  Сериозно? Че като е така, защо тогава Кънев е против нея? От загриженост за Цветанов и Борисов? Или ти още не си разбрал, че др. Кънев е против, ама спориш заради спорта?

  #КОЙ опраска биволския Костинброд? Или кои са простите?
 91. 91
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 92. 92 Профил на Darin Ivanov
  Darin Ivanov
  Рейтинг: 469 Неутрално

  На мен лично много ми хареса отношението на Тошко Йорданов и Иво Сиромахов. Най-после поставиха на мястото им и политическата сган и журналистическата. Двете най-продажни професии.

  Разбира се, че заслужават всеки хаплив коментар по свой адрес, че и много повече би направил народа и би им казал на майка им също. А за това и стана дума по време на срещата. Просто и ясно, Сиромахов и Йорданов блокираха всякакъв опит за шикалкавяния.

  Също ми хареса и отношението към пресата, същата тази преса която се правеше, че референдум няма 1 година. Сега хората които направиха този референдум реалност не е нужно да дават гласност на тази покварена преса да върти политически игри. Защото всички знаем, че въпросите щяха да са нагласени и че 99% от журналистите в залата са платени за някоя партия.

  Тази среща роди и един политически труп - Радан Кънев. Със своята реч и напускането на залата той с застреля кариерата.

  Както е ясно на всички когато вятърът се обърне и продажници, подлоги и всякакви въртиопашки се обръщат. На това станехме свидетели днес, обръщането на партии и журналисти по посока на вятъра. И трябва здраво да се държат юздите, в този смисъл силният тон и остър тон на Тошко Йорданов и Иво Сиромахов беше точно това което трябваше да се случи.

  X
 93. 93 Профил на Антипухмалин
  Антипухмалин
  Рейтинг: 255 Неутрално

  [quote#83:"navy"]лично той и ония 0,85%[/quote]
  Нито лично той, нито вие - 0,85%, а медиите на олигархията, които разнасят крясъците ви до милионите малоумници, които се влияят от болшевишката ви пропаганда.

  #КОЙ опраска биволския Костинброд? Или кои са простите?
 94. 94
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 95. 95 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2406 Неутрално

  До коментар [#60] от "navy":

  [quote#60:"navy"]Приблизително от трима един е за двама са против ! Айде оди се пери. [/quote]

  Виж какво драги, ако нямах достатъчно възпитание щях да кажа нещо по-така за майка ти. На нея ще си и говориш на бе!

  Вие десебарите всичко го въртите около личния интерес. Що вой оревахте за мъртви души по списъците за последните 20 години. Да обаче сега ти ми навираш същия тоя списък от 6 милиона и 800 хиляди като някакво доказателство. Като че ли някога в България за последните 20 години са гласували повече от 4 милиона.

  Който е можел да гласува на референдума е имал тая възможност да го направи. Като не е искал то си е негова работа. Ще има възможност на нов референдум по друг въпрос или по същите ако събере подписи след 6 месеца. Това не беше махленски, а национален референдум свикан от държавата и съгласно законите на България и ако не са гласували то си е тяхна работа. Ние не можем да знаем дали са за или против защото те не са гласували и то си е за тяхна сметка. Това което обаче знаем със сигурност е че 74% от гласувалите са за мажоритарни избори и това именно е водещото.

  Заглавие в Дневник: ДБ са килимчето на което БСП стъпи за да се върне на власт
 96. 96 Профил на krummen Spiegel
  krummen Spiegel
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Егати данданията дето настана заради някаква МАЖО или МАЗО система? Аз гласувах на референдума, като на първия въпрос зачеркнах НЕ, на втори и трети ДА. Най-точния ( за мен ) коментар е 31-ви, другото ала-бала. Но пък Радан си е пич, макар че за гербавите той е на левия бряг. Левия, десния поне има акъл в главата за разлика от банкянската куха тиква.

 97. 97
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 98. 98 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1348 Весело

  [quote#3:"Подлизурко"]Според закона, Референдума не е задължителен, колкото и да се плюнчи С.Т. и сценаристите му. [/quote]
  ама нене, ти кАжи мъшката - вярваш ли че спазването на законите е морално .... ааайде Подлизурко, признай си че нее

 99. 99
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 100. 100 Профил на Антипухмалин
  Антипухмалин
  Рейтинг: 255 Неутрално

  [quote#96:"krummen Spiegel"]поне има акъл в главата[/quote]
  Нима? Той ще да се окаже първия с акъл в главата, който говори единствено и само глупости и откровени идиотизми...

  #КОЙ опраска биволския Костинброд? Или кои са простите?
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK