"Искате да съм пушечно месо в небронирана кола", и още от Борисов за джиповете на НСО

През септември премиерът Бойко Борисов повози унгарския си колега Виктор Орбан с джип по границата.

© Надежда Чипева, Капитал

През септември премиерът Бойко Борисов повози унгарския си колега Виктор Орбан с джип по границата.Лидерът на ГЕРБ и премиер в оставка Бойко Борисов коментира днес пред журналисти скандала около скъпите луксозни джипове, които бяха купени за нуждите на горските стопанства, пък се оказа, че се ползват от Националната служба за охрана (НСО).


От думите на Борисов се разбра, че след като возел с тях колeгите си Дейвид Камерън (вече бивш премиер на Великобритания) и Виктор Обран (министър-председател на Унгария), страната ни е получила джипове и безвъзмездни пари за разрешаване на проблема с бежанците. "Дневник" публикува едно към едно тезите на лидера на ГЕРБ по темата.


За популизма, медиите и "святостта" на държавните пари
"Вижте сега, популизмът, вече аз го казах многократно, минава всякакви граници. Ще кажа няколко факти, защото действително и мене почва да ме боли. И така, както карате, в един момент ще направите политиците такива популисти, че задкулисието да свърши много работа. Винаги съм разсъждавал, че държавните са нещо свято и трябва да се пазят.


Гледах сутринта репортажа ви и веднага разпоредих извинявам се, разговарях с г-н Антонов (б.а. - ген. Ангел Антонов, началник на НСО), защото аз не мога да му разпореждам да върнат каквото имат взето за държавни нужди, за тяхно ползване. Защото това би могло да се вземе и от бюджета. И да имат и едните джипове, и другите джипове, и коли, и всичко".


За джипа, с който Борисов возел Дейвид Камерън и Виктор Орбан


"Самата структура на НСО е, че сутрин като дойдат колите те са на 24 часа, те си ги ремонтират, те ги сменят – номера, техника и т.н. Но понеже там се фиксират точно определени коли, искам само да кажа и хората да си направят извода. С този джип или с тези джипове аз не мога да знам кой кой е щото те са 6-7 сигурно такива. Не само че се ползват от всички, както НСО ги разпределя – и за президенти, и за гости, и за всичко останало.


Но си спомням много добре, че с него возих Дейвид Камерън на границата с Турция вследствие на което българите получиха 47 рейндж роувъра безвъзмездно за това возене След това с него возих Виктор Орбан, което, благодарение на него и Вишеградската четворка в Братислава, само България целево извън всякакви бюджети получи 320 милиона лева. Без да ги има никъде. С тези джипове са возени вътрешните министри на Австрия, на Германия на кой ли не, които бяха на границата".


За подаръците, които Борисов издействал от канцлера Меркел


"С тези коли сме обезпечавали моята сигурност. Защото са такива че който разбира от коли ще знае, че има десетки пъти по-луксозни – мерцедеси, беемвета, аудита, рейндж роувъри и подобни. И освен това сега на 12 декември ще получим 12 чисто нови издействани от мене като подарък от Германия от канцлера нови джипове за границата. И с парите, които издействахме, ще купим извън всякакви бюджети 470 нови джипове за границата".


За една "Лада Нива", която Путин щял да бронира за следващия мандат на премиера Борисов


"И вие ми се огледахте, че когато съм ходил по нощите в Харманли, съм се возил в тоя джип. Обещавам, когато следващия път стана премиер, ще поръчам в Русия една "Лада Нива" да я бронират, защото аз имам няколко смъртни присъди от международни босове, които съм залавял и екстрадирал. А вие искате да ме изкарате като пушечно месо в небронирана кола. Добре, ще поема и този риск за себе си, но ще бронирам една лада и ще се возя с нея.


Аз чрез вас заради точно тези машинации и внушения моля, умолявам г-н Радев, новоизбрания президент, който се надявам да отидете и да снимате с какви коли се вози и той в момента и колко струват и какви коли ще дойдат за него, специално поръчани. Нека ги върнат, ако искат.


Аз когато обясня, че ги решава НСО (б.а. - тези въпроси), вие ме питате защо съм се возил на този джип. Ако искат да ги върнат (б.а. - джиповете), аз вече нито ще се возя на тях, нито ще се кача на тях. Ще се возя на лада, обещавам, нива, бронирана, в Москва, ще говоря с президента Путин, няма да ми откаже да ми я бронира за да сте доволни и да бъдем унизени така, както трябва".

Коментари (79)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Десен екстремист
  Десен екстремист
  Рейтинг: 1078 Неутрално

  Баце, тия жипки бронирани ли са

  "Много съм във час! Осем години праим бюджети."- ББ ;)
 2. 2 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5123 Неутрално

  възможно е да са купени с европари по европрограма и сега да дойде ОЛАФ.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 3. 3 Профил на MititU
  MititU
  Рейтинг: 1400 Весело

  Ама горското имат ли бронирани джипове ??


  Против елени терористи

  "Колкото повече толкова повече" Мечо ПУХ
 4. 4 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3522 Весело

  "И вие ми се огледахте, че когато съм ходил по нощите в Харманли, съм се возил в тоя джип. Обещавам, когато следващия път стана премиер, ще поръчам в Русия една "Лада Нива" да я бронират, защото аз имам няколко смъртни присъди от международни босове, които съм залавял и екстрадирал".Лудница.

 5. 5 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5123 Неутрално

  . Ще се возя на лада, обещавам, нива,

  Дали ПАК ще забрави какво е обещал както прави обикновено.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 6. 6 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 527 Неутрално

  По-добре замълчи, защото държавата те вози безплатно в луксозни автомобили от 2001 година насам!

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 7. 7 Профил на pet_fire
  pet_fire
  Рейтинг: 5578 Неутрално

  "Вижте сега, популизмът, вече аз го казах многократно, минава всякакви граници....."
  Недоволствието е че са закупени от горските, а се ползват от НСО като те си имат бюджет който са си изразходвали за друго.
  И сега кой е популиста. Боко много добре знае за какво са критиките.

 8. 8 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5123 Неутрално

  Аз чрез вас заради точно тези машинации и внушения моля, умолявам г-н Радев, новоизбрания президент, който се надявам да отидете и да снимате с какви коли се вози и той в момента и колко струват и какви коли ще дойдат за него, специално поръчани Нека ги върнат, ако искат.

  Това обсесия ли е или комплекс или друго. Нека специалистите ни кажат.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 9. 9 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 794 Неутрално

  Новинарско безсилие ли виждаме?Един път вече се коментираха тези джипове,лади и т.н.. под формата на цитат на деня.Сега пак.Само трафика ли се търси?Толкова ли нищо друго не става в нашата държава?

 10. 10 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 907 Неутрално

  Обещавам, когато следващия път стана премиер, ще поръчам в Русия една "Лада Нива" да я бронират, защото аз имам няколко смъртни присъди от международни босове, които съм залавял и екстрадирал. А вие искате да ме изкарате като пушечно месо в небронирана кола.

  Колко да си фанал и екстрадирал?
  За един се сещам.Бехте се уврътолили покрай бай Миле , та затова.

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 11. 11 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3155 Неутрално

  Защото това би могло да се вземе и от бюджета. И да имат и едните джипове, и другите джипове, и коли, и всичко"."
  е те това е проблема .. винаги можеш да бръкнеш в бюджета .

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 12. 12 Профил на bpcorp
  bpcorp
  Рейтинг: 743 Неутрално
 13. 13 Профил на bpcorp
  bpcorp
  Рейтинг: 743 Неутрално

  До скоро си мислех, че Любо Нейков имитира Бойко Борисов, ама май е обратното

 14. 14 Профил на mitkokitkata
  mitkokitkata
  Рейтинг: 292 Весело

  Невъзможно е! Точно ти

 15. 15 Профил на pet100
  pet100
  Рейтинг: 240 Любопитно

  "...скъпите луксозни джипове, които бяха купени за нуждите на горските стопанства ... се ползват от Националната служба за охрана (НСО)."

  Вместо емоционални словоизлияния за собствената си значимост, ББ би трябвало да посочи законовата разпоредба, позволяваща закупената за едно техника, да се използва за друго.
  Ако законът не допуска такава възможност, налице е самоуправство от длъжностно лице и би трябвало да се намеси прокуратурата.
  Дали?!

 16. 16 Профил на stoiank
  stoiank
  Рейтинг: 1644 Неутрално

  Като им трябват на НСО да си ги купят те, а не някакви селски врътки. Но никога Бойко не може да схване проблема, а понякога и журналистите които му задават въпросите.

 17. 17 Профил на borismt
  borismt
  Рейтинг: 291 Неутрално

  По тъпо нещо не съм виждал.... Айде помислете си - кой нормален народ по света би направил на въпрос с какви джипове се вози ръководството на държавата.
  Всеки който повдига този въпрос , или е душманин на народа ни, или е ненормален ....

 18. 18 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 907 Весело

  Слънчо се праи на пръднал!
  Ако си бехте купили джиповете за НСО и да ви возят вас щеше да се пошуми малко за похарчените пари и да се приключи.Но щеше да е истинско.
  Това сегашното си е като апартаментите на Ухото къде ги купила тъщата.

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 20. 20 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5123 Весело

  До коментар [#19] от "borismt":

  вие как бихте постъпили в енското РПУ ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 21. 21 Профил на clutch
  clutch
  Рейтинг: 684 Весело

  Начи бай 'ЙЙЙ, шти пишА по=бавно, штото знам, че и бавно чИтеш: Аз никого не съм излъгал, от никого пари срещу неизпълнени обещания не съм взимал, не съм си въртял гъза като фунаджийска лопата, не съм се правил на "вечен и кралят-слънце" и затова нямам нужда от бронирани автомобили.
  Половината европейски лидери дадоха разрешение за участие на страните си в антитерористичните коалиции и дори те не се возят в бронирани автомобили.
  Начи.... си бъзлю, лъжец и обикновен уличен джебчия
  Пуешка трътка/ питай батя си путя по телефона кого ворь в законе нарича "пуешка трътка"/

  Бил съм крайно груб към идиотите? Хъм, имам и разрешително за оръжие :)
 22. 22 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1754 Неутрално

  Излиза, че тези джипки са по-продуктивни от премиера – който се качи в тях, и развързва кесията.

 23. 23 Профил на clutch
  clutch
  Рейтинг: 684 Весело

  До коментар [#20] от "КМЕТ В СЯНКА":
  Такива като горният не постъпва. Тях ги отглежда в мазетата.
  Върху тор

  Бил съм крайно груб към идиотите? Хъм, имам и разрешително за оръжие :)
 24. 24 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1754 Неутрално

  Бойко излови всички международни мафиотски босове, а наш – нито един.

 25. 25 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1416 Весело

  Беше месо някога Баце... сега си пушечна сланина....
  с изветряла харизма
  ма карай, важно е да си непукист, нищо, че се държиш като непукистка

 26. 26 Профил на opasno_lud
  opasno_lud
  Рейтинг: 571 Неутрално

  [quote#19:"borismt"]За тези джипове бяха обвинени горските че са хвърлили пари на вятъра.....[/quote]
  Изметта беше права.

  [quote#19:"borismt"]сега същата измет иска да им се върнат джиповете..... [/quote]

  Мисля, че същата измет по-скоро иска да им ги завре.... знаеш къде.

 27. 27 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1754 Неутрално

  Бойко е по-добър от Слави и от всичките му сценаристи взети заедно (и в хумора, и в популизма).

 28. 28 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3247 Неутрално

  Горкия бате Бойко...! Пак сълзи и сополи...! Преди Доган го беше поръчАл, сега други тъмни и зли сили искали да го убиват..., като Пеевски и той...!
  Като го слушам, световната борба с контрабандата и наркотиците, лежи на раменете му!
  Между другото, ако видите въпросните джипове, които са подарък от Дейвид, ще се чудите, за какво точно са ни ги подарили...! Дали за някое ретро рали или за вторични суровини?!
  НСО е личната и скъпоплатена въоръжена прислуга на червената аристокрация, наследник на УБО! Трябва да бъде закрита, не Борисов да ни дрънка глупости и да се изживява, като най-незаменимия...!

  Бивш tww09306483.
 29. 29 Профил на snower
  snower
  Рейтинг: 309 Весело

  От приказките на Баце излиза, че НСО нЕмат бронирани джипки и се наложило да вземат спешно от горското. Щото там редовно са атакувани от глигани с автомати и купуват само бронирани джипки.

 30. 30 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2466 Неутрално

  “Но си спомням много добре, че с него возих Дейвид Камерън на границата с Турция вследствие на което българите получиха 47 рейдж ройвъра безвъзмездно за това возене След това с него возих Виктор Орбан, което, благодарение на него и Вишеградската четворка в Братислава, само България целево извън всякакви бюджети получи 320 милиона лева.”

  Значи Веждито направо да вкарва този Джип в “Квадрат 500”!

  I Want To Believe
 31. 31
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 32. 32 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1303 Разстроено

  "Искате да съм пушечно месо в небронирана кола", и още от Борисов за джиповете на НСО

  Очевидно е, че "народната любов" е чрезмерна!
  Очевидно е, че ПР акциите са контрапродуктивни!
  Очевидно е, че сервилната журналистика не помага!
  Като преглеждам старите вестници и чета какви суперлативи са изсипали за Цецка, срам ме хваща и се чудя тези хвалячи как се чувстват днес, след като всенародната любов не се изсипа като "манна небесна" върху Цецка и ГЕРБ! Очевидно, че те още вярват на Гьобелсовата пропаганда, че ако една лъжа се повтори 100 пъти, тя става истина. Сервилниченето и нагаждачеството на нашите журналя доби абсурдни размери. Факт!
  Скоро Международната комисия по чиста и приложна химия обяви, че един от новооткритите химични елементи е наименован Московий (на Москва), а друг - Тенесий (на американския щат Тенеси). Нашите слугинажни журналя се юрнаха вкупом да се подиграват и неглежират първия и да възхваляват и превъзнасят втория. Защо бе слугинаж?
  Дори една известна гадателка бе направила хороскоп на Цецка, в който звездите и го говорели, че Цецка била предопределена от Съдбата да бъде "майка" на нацията! Срам за нашата журналистика, която вместо рупор на обществото се превърна в подлога на управляващите!!!

 33. 33 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7830 Неутрално

  Най му отива напротив да говори. Въпросът не е в това, че се вози в луксозна кола, а защо кара горски предприятия, а да ги купуват. На НСО не му стигат милионите от бюджета, а трябва да получава скрито финансиране от други държавни фирми.

 34. 34 Профил на dii
  dii
  Рейтинг: 238 Неутрално

  Крадливия и неграмотен Сакскобургготски беше същия, едно изречение с мисъл не можеше да подреди. Като му слушаш или четеш изказване ти трябва преводач. Все едно слушам Димитър Пенев, същите несвързани глупости.

 35. 35 Профил на меншевик
  меншевик
  Рейтинг: 346 Весело

  Новият стил в българския език ще бъде наречен "Байхуй в оставка". Жипки мипки Камарън границата Германия Орбан ги е овъртолил амаааа

  Сокурсник Путина, экс-разведчик КГБ: Вы серьезно думаете, что Путин, делающий подтяжку лица, развяжет ядерную войну? У него от страха ботокс потечет
 36. 36 Профил на lady_sp
  lady_sp
  Рейтинг: 451 Неутрално

  [quote#2:"КМЕТ В СЯНКА"]възможно е да са купени с европари по европрограма и сега да дойде ОЛАФ. [/quote]
  Даааа... за тези джипове трябва да дойде ОЛАФ. Само да не се окаже че ОЛАФ и Годо са едно и също лице...

 37. 37 Профил на qwerty112
  qwerty112
  Рейтинг: 233 Весело

  [quote#31:"borismt"]По тъпо нещо не съм виждал.... Айде помислете си - кой нормален народ по света би направил на въпрос с какви джипове се вози ръководството на държавата.
  Всеки който повдига този въпрос , или е душманин на народа ни, или е ненормален ....
  [/quote]
  Моля, спри се!
  Сам остана да ни убеждаваш, колко сме тъпи.
  Вярваш ли си?

 38. 38 Профил на Големи яйца:)
  Големи яйца:)
  Рейтинг: 943 Весело

  И все летеца Радев му в устата...как пък веднъж не изрече Пеевски или Гоце?

 39. 39 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5123 Неутрално

  До коментар [#31] от "borismt":

  всеки нормален народ в ЕС. Я кажи кой в ЕС се вози с такива джипове като толкова повдигаш въпроса.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 40. 40 Профил на Schopenberg
  Schopenberg
  Рейтинг: 627 Разстроено

  Давай Бацеее!
  Още малко ти остава и ще надминеш гнусното гоце по противност.

  Navigare Necesse Est
 41. 41 Профил на paf
  paf
  Рейтинг: 627 Неутрално

  Бреее, толкова се жертва завалията, а ние го сменяме сега. Неблагодарници сме! А лесно ли му е?! Не! Пък ето - и колко жипки е договорил и ония веднага му се отблагодарявали. За догодина и "Нива" вече е обезпечил....
  Не, Бойко! Всичко щеше да си мине нормално, ако не боравехте с такива "врътки". Задължавате всичко (фирми, общини, агенции) да ви бъдат на подчинение всячески. Унижавате ги по всякакъв начин. Та нали вие (правителството) коли и беси (разбирай разпределя порциите)?! Смее ли някой да ви се противи?!
  Затова вече губите почва, губите подкрепа. Хората ви ненавиждат. Всички сте "един дол дренки".

 42. 42 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5123 Неутрално

  До коментар [#36] от "lady_sp":

  толкова по зле ако се окаже така.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 43. 43 Профил на mr.markoff
  mr.markoff
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Върнете му Бокича джипа, че съвсем ще се разсърди и нема се кандидатира за трети мандат...

 44. 44 Профил на danvan
  danvan
  Рейтинг: 566 Любопитно

  Баце, радан оди на работа с метро и още е жив ... Що така?

  Българите са малък, но изключително прост народ. Sapienti Sat
 45. 45 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1293 Неутрално
 46. 46 Профил на xyha
  xyha
  Рейтинг: 647 Весело
 47. 47 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1416 Весело

  Обещавам, когато следващия път стана премиер
  ***********************

  АКО станеш президент, Слънчице, АКО...

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 48. 48 Профил на zakkwild
  zakkwild
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Започва все повече да прилича на хипопотам, според една популярна мъдрост.Ужасно е ,че такъв човек е бил начело на България толкова години.

 49. 49 Профил на ppopov_67
  ppopov_67
  Рейтинг: 627 Неутрално

  Мафиотските проблеми обикновено се решават с автомати.
  Тъпото е, че за нашия КАПО ДИ ТУТИ КАПИ се грижи НСО.
  А ние плащаме ли, плащаме.

 50. 50 Профил на SSmart
  SSmart
  Рейтинг: 1489 Весело

  "...българите получиха 47 рейдж ройвъра безвъзмездно за това возене..."- Тази марка ще да са неакви много специални джипове. Разярени ройвъри, р'раш ли, значи сметай какво ги чака нарушителите от сеакво естество!

 51. 51
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 52. 52 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1416 Весело

  [quote#29:"snower"]От приказките на Баце излиза, че НСО нЕмат бронирани джипки и се наложило да вземат спешно от горското. Щото там редовно са атакувани от глигани с автомати и купуват само бронирани джипки.[/quote]


  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 53. 53 Профил на lady_sp
  lady_sp
  Рейтинг: 451 Неутрално

  ПРСР вече е програма за подпомагане на НСО. Бедни ми бедни Олаф, защо дойде в България.

 54. 54
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 55. 55 Профил на Kotarak
  Kotarak
  Рейтинг: 703 Разстроено

  Гнус, това си плаче за разследване. Ама надали...

 56. 56 Профил на Петър
  Петър
  Рейтинг: 404 Неутрално

  , "че с него возих Дейвид Камерън на границата с Турция вследствие на което българите получиха 47 рейдж ройвъра безвъзмездно за това возене" - ПРедлагам с тоя джип да повози и Папата , вследствие на което да ни гарантира здраве и дълъг живот

  nemam nervi
 57. 57 Профил на glaxo
  glaxo
  Рейтинг: 326 Неутрално

  До коментар [#41] от "paf":

  ++++++Точно така! Наглостта и безочието на този дебелокож бабаит, дето се държи като мафиотски бос - ту зъл, груб и безпардонен или щедро "даващ" (държавни пари, не негови разбира се) снизходителен бащица, който най му е кеф като всички наоколо се усмихват сервилно и стоят диван -чапраз, слушайки хвалбите и тъпотиите му.

 58. 58 Профил на danubian.whale
  danubian.whale
  Рейтинг: 434 Весело

  Защо горските поръчват джипки за по 200 бона, които не са предназначени за европейския пазар, от съученик на земеделската министърка и после ги дават на НСО, бе, Бай Кор? Нашият човек говори за лади, Сретен Йосич, Меркел и 320 милиона за мигранти.

 59. 59 Профил на glog
  glog
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Слушах по телевизията ББ, когато каза тези думи, които съм копирал от предложената статия: ≪Но си спомням много добре, че с него возих Дейвид Камерън на границата с Турция вследствие на което българите получиха 47 рейдж ройвъра безвъзмездно за това возене След това с него возих Виктор Орбан, което, благодарение на него и Вишеградската четворка в Братислава, само България целево извън всякакви бюджети получи 320 милиона лева.≫

  Прочетете го още веднъж. Дори дете не би казало такава глупост. Дори дете не би повярвало на подобна глупост. И това, че ББ съвсем сериозно го предлага на българсия народ, показва, че той гледа на обикновените хора от народа като на пълни и абсолютни олигофрени. Което пък означава, че той и неговият екип не трябва да бъдат допускани да приближат до премиерския пост и до министерски кресла на разстояние, което е по-малко от обсега на една междуконтинентална балистична ракета.

 60. 60 Профил на glaxo
  glaxo
  Рейтинг: 326 Неутрално

  До коментар [#59] от "glog":

  ++++++

 61. 61 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 965 Неутрално

  До коментар [#19] от "borismt":

  Не знам, ако тези, които не харесват това, което се случва са измет, то какви боклуци са тези, които го харесват?

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 62. 62 Профил на Петър
  Петър
  Рейтинг: 404 Гневно

  Де го чукаш де се пука- Акцента за джиповете е за обществените поръчки и врътките направени за да отидат джиповете в НСО

  nemam nervi
 63. 63 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2258 Неутрално


  " Искате да съм пушечно месо ... "


  Мутра,
  тебе няма да те стрелят, защото слугуваш и пълниш банковите сметки на ОНЕЗИ, КОИТО СТРЕЛЯТ !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 64. 64 Профил на Петър
  Петър
  Рейтинг: 404 Неутрално

  Спомням си подобен случай от миналото ,когато Монката Паси вози шефа на НАТО Манфред Вьорнер в Трабант и благодарение на това ни приеха в Нато

  nemam nervi
 65. 65 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1416 Весело

  До коментар [#38] от "VR|46":


  [quote#38:"VR|46"]И все летеца Радев му в устата.[/quote]
  Умира от яд. Щото мислеше Цецка да му топли стола. А сега хоризонта е 10 години Радев но този стол. Жлъчката му е двойна станала...

 66. 66 Профил на Приказки под шипковия храст
  Приказки под шипковия храст
  Рейтинг: 289 Весело

  [quote#3:"mititu"]Ама горското имат ли бронирани джипове ??
  [/quote]
  Ти в Сливенската гора найш кви глигани има ве?

 67. 67 Профил на rotor
  rotor
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Тя таз руска бронирана няма да ни излезе евтино, ама поне Баце ще е спокоен:
  The Combat T-98 is a new Russian “ Combat armoring group” project, which is located on military factory in St. Petersburg, Russia.

  The Combat vehicle collects all the 17 years experience of our company in the armoring vehicles and luxury cars market.
  Now Combat is the fastest armoring all-road vehicle in the world with the unique protection capabilities from level B2 to th

  https://www.youtube.com/watch?v=Yt4qqFhwT9o

  "Успехът не е окончателен, провалът не е фатален! Онова, което е от значение, е куражът да продължиш!" Уинстън Чърчил / " Success is not final, failure is not fatal! It is the courage to continue that counts!" Winston Churchill
 68. 68 Профил на свети георги груп от последните дни на герп
  свети георги груп от последните дни на герп
  Рейтинг: 458 Весело

  бацето е станал доста неадекватен,с тази лабилна психика трябва да е под наблюдение в сараите си в банкя за да не си посегне))

 69. 69 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2258 Неутрално

  До коментар [#31] от "borismt":


  " По-тъпо нещо не съм виждал . "


  Тъпият си ти, ама си тъп та дрънкаш на кухо !
  Тъпия, ако някой е решил да ликвидира мутрата от Банкя, ВИНАГИ МОЖЕ ! Имаш ли представа кой беше Джон Кенеди ? Имаш ли представа с какви бронирани коли се движи президентът на САЩ ? Знаеш ли какво значи ФБР и методите му на охрана ?
  ГРЪМНАХА ЛИ КЕНЕДИ, ВЪПРЕКИ ЖЕСТОКАТА ТЕХНИКА И ОХРАНА ? Гръмнаха ли Илия Павлов, въпреки бронираните возила и 12-те души охрана ?
  Да, или си много тъп, или миризлив трол - и в двата случая си излишен и, ако аз наемам троловете, ще останеш без пукната стотинка !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 70. 70 Профил на zegi
  zegi
  Рейтинг: 530 Неутрално

  "Но си спомням много добре, че с него возих Дейвид Камерън на границата с Турция вследствие на което българите получиха 47 рейндж роувъра безвъзмездно за това возене След това с него возих Виктор Орбан, което, благодарение на него и Вишеградската четворка в Братислава, само България целево извън всякакви бюджети получи 320 милиона лева. Без да ги има никъде. С тези джипове са возени вътрешните министри на Австрия, на Германия на кой ли не, които бяха на границата"."

  Бокича не може ли да намери от нейде някоя Газка от 1968 година, да ги повози. А на бас, че щяха да ни дадат и двойно и тройно.

 71. 71 Профил на rotor
  rotor
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Пропуснах този линк
  https://www.youtube.com/watch?v=7SShoU9_Urs

  "Успехът не е окончателен, провалът не е фатален! Онова, което е от значение, е куражът да продължиш!" Уинстън Чърчил / " Success is not final, failure is not fatal! It is the courage to continue that counts!" Winston Churchill
 72. 72 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2258 Неутрално

  До коментар [#51] от "Sars Saraktos":


  " Има ли психиатър във форума да му помогне ? "


  Аз съм дипломиран психиатър, но нямам достъп до мутрфона и другият политически " елит " !
  Лекувам бързо и успешно - С ГЬОСТЕРИЦАТА !!!

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 73. 73 Профил на danubian.whale
  danubian.whale
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Май е возил и Цацаров на жипката.

 74. 74 Профил на zegi
  zegi
  Рейтинг: 530 Любопитно

  "Но си спомням много добре, че с него возих Дейвид Камерън на границата с Турция вследствие на което българите получиха 47 рейндж роувъра безвъзмездно за това возене"
  Лелеей , ако Камерън беше още премиер, щеше да се поти в парламента да отговаря на въпроси. А представете си , че това нещо беше тиражирано от някой английски таблоид три дена преди референдума. "българите получили 47 рейндж роувъра безвъзмездно заради едно возене". Баце така и не се научи да е политик /и няма и да може/, а си остана шеф на рекетьорска бригада.

 75. 75 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1525 Разстроено

  Пожарникарчето започна да дава на късо и скоро и фира ще даде.
  Развихрил се е в "обяснения" в момент когато би следвало да се сниши и да изчака.
  Но за това няма нито срама, нито акъла.
  Маймуняк настанен от съответните кукловоди в "пилотската кабина" на държавицата ни. Натиска копчета, някакви светлини се явяват, Той цвили и хълца във възторг от "дейността" си.
  Въпрос на време е само докато разбие всичко. Но само сме си виновни че допуснахме подомен Примат (опериран от какво ли не) да "управлява"?!!

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 76. 76 Профил на objektivist96
  objektivist96
  Рейтинг: 520 Неутрално

  [quote#74:"zegi"] "българите получили 47 рейндж роувъра безвъзмездно заради едно возене". [/quote]
  Българите не са получили "Рейндж Роувър",а " Ленд Роувър Дифендър".

 77. 77 Профил на ЧИЧО ПЕШО
  ЧИЧО ПЕШО
  Рейтинг: 266 Весело

  [quote#4:"chicago514"]Обещавам, когато следващия път стана премиер, ще поръчам в Русия една "Лада Нива" да я бронират,[/quote]

  Е те само те за те това няма да ставаш повече премиер !!!

  НАГЛЕДААХМЕ ТЕ СЕ И НИ ОМЪЗНА ДА НИ БУДАЛКАШ !!!

 78. 78 Профил на 1Sion1
  1Sion1
  Рейтинг: 740 Неутрално

  Не е проблем, че са купени бронирани джипове.Навсякъде по света ги купуват за службите, които охраняват премиери, президенти и гости.Проблемът е, че типично по нашенски пак се прави чрез някакви връзки, които остават усещане за корупция или най-малкото нещо нередно.

  Живота е това, което се случва, докато ние правим планове за бъдещето
 79. 79 Профил на valtoro
  valtoro
  Рейтинг: 976 Неутрално

  Е по глупаво оправдание не бях чувал !!!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK