Бъчварова определи твърденията на Нинова и Йотова като поредица от нелепи лъжи

Румяна Бъчварова

© Юлия Лазарова

Румяна БъчвароваНе мога да оставя тази поредица от нелепи лъжи, които се сипят и които показват една изключителна некомпетентност в детайлите на държавното управление. Така вицепремиерът и вътрешен министър в оставка Румяна Бъчварова коментира твърденията и изказванията от днес на лидера на БСП Корнелия Нинова и избраната за вицепрезидент Илияна Йотова за отпуснатите от ЕС 160 млн. евро спешна помощ за справяне с бежанския проблем и политиката на правителството по проблема.


"На 16 септември има писмо от комисар Аврамопулос до мен лично, в което потвърждава, че е получил 5-те апликационни форми за спешна помощ, които ще бъдат предоставени от Фонд "Вътрешна сигурност", на обща сума 160 млн. евро", каза каза Бъчварова. Тя добави, че на 3 октомври пристига писмо на президента Юнкер до премиера Бойко Борисов, в което също се потвърждава тази сума. В отговор на твърденията на Нинова, че имало разминаване между едната или другата сума, Бъчварова напомни, че много пъти е обяснявано, че първата сума, която може да бъде отпусната, е в рамките на 101 или 108 млн. и допълнителните 52 млн. ще бъдат договорени с оглед особеностите на проектите, които ще бъдат предоставени.


"Вече си мисля, че такава безгранична глупост не може да съществува в този момент с тези аргументи. Може би има умисъл тези пари да бъдат спрени", добави Бъчварова.
Въпросът на Илияна Йотова се е състоял в това дали е поемала България ангажименти на среща в Братислава за изграждане на центрове за настаняване на мигранти на своя територия с отпуснатите 108 млн. евро и е от 23 септември. "Тоест тя пита само за една част от тези пари, след като признава, че те са 160 млн. лв., и получава отговор за тези 108 млн. – така, както е попитала. В отговора, който е получила от комисаря Аврамопулос, се казва, че допълнителните 18,9 млн. евро от Фонд "Убежище и миграция и реинтеграция" са насочени към оказване на подкрепа за създаване на 3 нови кризисни центъра за настаняване в България, за подобряване на условията за приемане - тя спира да чете дотук, за модернизация и обновяване на един транзитен център, както и за допълнителни мерки за информация и реинтеграция", обясни още Румяна Бъчварова. Тя добави, че от цялата 130 млн. лв. отиват за охрана на границата. "Двете госпожи се опитват да омаловажат усилията на ЕС. Ако 80% от парите отиват за охрана на границата, означава, че никой няма намерения за трайно заселване", каза вицепремиерът в оставка.


Според Бъчварова Корнелия Нинова не познава дори елементарното българско законодателство, тъй като иска свикване на КСНС, а съветът се свиква от президента в качеството му на държавен глава. "Който се опитва да му дава публични нареждания, означава, че не признава разделението на властите", каза Бъчварова.


"Какво означава да закрием центровете? Означава да имаме мигранти на всяка една улица във всяко едно населено място. Това ли искаме? 2000 армия на българо-турската граница какво означава според вас? Как си представяте тези 2000 души да застанат срещу жени и деца, които имат нужда от закрила. Каква ценност? Ако не стрелят, ще стоят и ще гледат как умират замръзнали бежанци", коментира Бъчварова останалите искания на Корнелия Нинова. Тя разказа, че заседанието на КСНС преди седмица Нинова й е казала, че това, "което пише в Женевската конвенция, е глупост, че не може да се възпрепятства влизането".


Бъчварова уточни, че правителството ще прави кризисни центрове за временно настаняване на бежанци във фургони, а не бежански лагери. Относно твърденията на Нинова, че Германия ще започне скоро да ни връща бежанци след решение на съда в Дюселдорф, зам.-министърът на вътрешните работи Филип Гунев заяви, че миналата година са получили 8000 запитвания за връщане. "Върнати са общо 400 души за цялата година. Дъблинското споразумение очевидно не работи. През Италия са минали също стотици хиляди през последните години", добави Гунев.


Още Румен Радев или Илияна Йотова не са влезли в президентството, а ние вече започнахме да си мислим за импийчмънт, каза депутатът от ГЕРБ и зам.-председател на комисията по отбрана Валентин Радев. Според него Йотова говори като в предизборна кампания.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (69)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Cara Mia
  Cara Mia
  Рейтинг: 328 Неутрално

  И Нинова,и Йотова лъжат,но това не означава,че Бъчварова казва цялата истина!

 2. 2 Профил на Willy Messerschmitt
  Willy Messerschmitt
  Рейтинг: 3187 Любопитно

  Нормално е червените кхмери да стават нагли!!!Импулсът от избора на Ал Бънди за резидент ги кара да се чувстват "велики".И популизмът е силното им оръжие

  До истината се достига с познание! Не влизам в диалог с лумпени !И не храня руски тролове...
 3. 3 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 861 Весело

  Бъчварова, Нинова и Йотова ,ТРИ калинки се надцакват

 4. 4 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 2488 Любопитно

  Лепи, нелепи...
  Празните приказки за човешки права, хуманизъм, взаимопомощ, либерализъм. охрана на границите… Всичко потъва в реалността…
  Ще ги заселваме ''временно'', а колко е това временно ???

  [email protected]
 5. 5 Профил на ana_ni
  ana_ni
  Рейтинг: 488 Неутрално

  властта се е побъркала и оплела в лъжи
  обидно е, че ни мислят за малоумни
  не били лагери, били центрове или площадки

 6. 6 Профил на pet_fire
  pet_fire
  Рейтинг: 4988 Неутрално

  Приза за най-неадекватен министър в правителството на Боко по мое скромно мнение, мисля че печели Бъчварова.За целогодишно "творчество"

 7. 7 Профил на Salomon Burns
  Salomon Burns
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Да лъжат, клеветят, манипулират и дезинформират е заложено в ДНК на комунистите, със сигурност имат специален ген за това.

 8. 8 Профил на pariah
  pariah
  Рейтинг: 1184 Неутрално

  Ако трябва да избирам между лъжите на Кацарова, пардон, Бъчварова, и тези на Нинова, мисля да застана на страната на Нинова.

  - A witty saying proves nothing. Voltaire
 9. 9 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4700 Весело

  До коментар [#7] от "Salomon Burns":

  имаш предвид потомствената червена Бъчварова. при нея наистина е генетично. засенчи и слънцето с лъжите си !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 10. 10 Профил на Salomon Burns
  Salomon Burns
  Рейтинг: 221 Неутрално


  Още Румен Радев или Илияна Йотова не са влезли в президентството, а ние вече започнахме да си мислим за импийчмънт, каза депутатът от ГЕРБ и зам.-председател на комисията по отбрана Валентин Радев. Според него Йотова говори като в предизборна кампания.

  Ами вярно е. Трябва да си абсолюто тъп, за да вярваш, че радев е независим, надпартиен и прочее щуротии, след като си е комунистическа марионетка.

 11. 11 Профил на disclosure
  disclosure
  Рейтинг: 504 Неутрално

  Всъщност, като сравним какво бе казано вчера за терористичната опасност и какво се изговори днес, става ясно, че лъже другарката Бъчварова. Вчера излъга и, че става въпрос за площадки, а днес се оказва, че ще са лагери от отворен или затворен тип. Явно и тя не знае, което още веднъж показва пълната и некомпетентност.

  ИМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ИДИОТА С КОТЕШКАТА ГЛАВА
 12. 12 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1310 Любопитно

  "Вече си мисля, че такава безгранична глупост не може да съществува в този момент с тези аргументи."

  и аз... струва ми се че ме е зле това, което имаме като вътрешен министър да си позатвори устенцето за известно време... с всяка следваща дума става все по-зле

 13. 13 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4700 Весело

  Бъчварова ще обясни ли каква е разликата между лагери и площадки да разберем и ние.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 14. 14 Профил на lady_sp
  lady_sp
  Рейтинг: 427 Неутрално

  А дали пък онзи европейски комисар не казва истината. И що ще прави бъчварката тогава...

 15. 15 Профил на Salomon Burns
  Salomon Burns
  Рейтинг: 221 Неутрално

  До коментар [#9] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Имам предвид точно тия двете комуноидки, като това не значи, че съм на бъчварова, но поне спрямо тия двете е малко по-близо до нормалността.

 16. 16 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4700 Неутрално

  Хайде Оставка Бъчи !
  Недей повече ни мъчи !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 17. 17 Профил на Яна
  Яна
  Рейтинг: 1213 Неутрално

  Бъчварова: "Тези две госпожи очевидно не могат да четат официалната документация. Посочвала съм, че изграждането на площадките за бежанци е в размер на 1,8 милиона евро. Но има много други средства - почти 6 милиона за храна на гражданите, 8,6 млн. за обзавеждане и оборудване, 6 милиона за доставка на 500 сглобяеми контейнера, 2,5 млн. за подобряване на условията за прием на уязвими лица, т.е всички тези средства са насочени към осигуряване на по-ефективния прием на бежанците в страната. 130 млн.лева отиват за охрана на границата. Днес тези другарки се опитват да опровергаят този изключителен жест да се подпомогне за справянето с бежанците. Ако 80 на сто от парите се дават за охраната на границата, това означава, че никой не си прави сметки да строи нови лагери. дадени са толкова пари, а ние ги компрометираме по този безобразен начин."
  ... "Радев отказа да присъства на КСНС миналата седмица, КСНС не взима решение ... Всяка цивилизована държава е изградила система от центрове с различен режим на пребиваване, за да контролира мигрантския натиск. Сега новият гений на миграционната политика сочи да нямаме центрове. Какво ще правим тогава. Някой от тях ходил ли е на границата, знаят ли за какво става въпрос".

  Тома Биков: "За вицепрезидент е избран политик, който не е разбрал, че не е председател на предизборния щаб на БСП... Наблюдаваме как този човек втори понеделник дава програмни интервюта на едро, докато г-н Радев е написал един статус във Фейсбук. Радев е избран от 2 милиона български граждани, а той няма позиция по нито един въпрос на политическата криза, в която се намира страната. Искам да попитам Радев дали споделя позициите на неговия вицепрезидент и дали изказванията й са съгласувани с него. Надявам се Радев най-после да вземе позиция - това не му е забранено ...
  Основните мерки, които Нинова предлага е да се свика КСНС, да се прати армията на границата и да се довърши оградата, но това вече е свършено и политиката ни е ефективна срещу силния миграционен натиск".

  "Славата трябва да се извоюва, а честта просто не бива да се губи." Шопенхауер
 18. 18 Профил на disclosure
  disclosure
  Рейтинг: 504 Неутрално

  Ако Румяна Бъчварова твърди това, което твърди, означава ли това, че Румяна Бъчварова обвинява комисар Аврамопулос в лъжа, тъй като числата относно отпуснатите средства и новите центрове се съдържат в неговия отговор. Нека, другарката Бъчварова, да не се опитва да прави всички ни на балъци. Ако е сбъркала, нека се извини, ама едва ли! От умрял писмо, и от гербер извинение, е едно и също!

  ИМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ИДИОТА С КОТЕШКАТА ГЛАВА
 19. 19 Профил на Cara Mia
  Cara Mia
  Рейтинг: 328 Неутрално


  До коментар [#4] от "karabastun":
  Карабастуне,както и да ги наричат,това са лагери,а говорим ли за лагери,прилича ми на концентрационни лагери,честно!

 20. 20 Профил на aralambi
  aralambi
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Новоизбраната вицепрезидентка "на всички българи" агитира в полза на БСП. Новоизбраният "президент на всички българи" срамежливо мълчи и чака какво ще му наредят от Позитано 20. Такива карикатури на президент и вице няма никъде в нормалните държави.

 21. 21 Профил на Яна
  Яна
  Рейтинг: 1213 Неутрално

  [quote#18:"disclosure"]Нека, другарката Бъчварова, да не се опитва да прави всички ни на балъци.[/quote]
  Няма нужда да ви прави, каквото си направиш сам, никой не може да ти го направи. Вервай на другарите и далеч ще стигнеш. Няма нужда да проверяваш фактите и да четеш документите - щом другарката Йотова казва, значи вярваш и това е.
  Честит Никулден, шарани!

  "Славата трябва да се извоюва, а честта просто не бива да се губи." Шопенхауер
 22. 22 Профил на fallada
  fallada
  Рейтинг: 274 Неутрално

  В позитанската партийна пропаганда няма категории истина и лъжа. Има само целесъобразност.
  Навремето един стар човек ми каза:-" Комунистите лъжат и крадат!" Това се оказа най-кратката формулировка на комунистическия "идеал".

 23. 23 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4700 Неутрално

  До коментар [#20] от "aralambi":

  много е рано. брой 100 дни след 21.01. и тогава коментирай.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 24. 24 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 2488 Любопитно

  До коментар [#19] от "Cara Mia":

  Аз пък честно не мисля, че някой - особено нашето лигаво МВР, под надзора на всички ''правозащитни''паразити, ще задържат здрави, прави момчета в каквито и да било лагери!?

  [email protected]
 25. 25 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4700 Неутрално

  До коментар [#22] от "fallada":


  [quote#22:"fallada"]Навремето един стар човек ми каза:-" Комунистите лъжат и крадат!"[/quote]
  така е . ГЕРБ го доказаха !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 26. 26
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 27. 27 Профил на Cara Mia
  Cara Mia
  Рейтинг: 328 Неутрално

  До коментар [#24] от "karabastun":

  Лигаво МВР,ама нали си спомняш как пребиха до смърт паднал човек?

 28. 28 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2383 Неутрално

  До коментар [#6] от "pet_fire":


  " Приза за най-неадекватен министър в правителството на Боко ... "


  Хм ... не подценявай отвратително надутия Лукарски - той е моят фаворит .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 29. 29 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2383 Неутрално

  До коментар [#16] от "КМЕТ В СЯНКА":


  " Хайде оставка Бъчи ... "


  Тя Е вече министър в оставка .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 30. 30 Профил на disclosure
  disclosure
  Рейтинг: 504 Неутрално

  [quote#21:"Яна"]Вервай на другарите и далеч ще стигнеш.[/quote]
  Другарке, не ми трябва Йотова, или който и да е, за да вЕрвам на собствените си очи и уши! От два дни гледам и слушам напъните на другарката Бъчварова по националните телевизии да роди мишка. Една голяма, гаща-плява!! Ако това теб не ти прави впечатление, и предпочиташ, въпреки всичко, партийно да набиваш крак, си е лично твой избор. За тези два дни Бъчварова не спря да лъже и да се оплита изнервено в собствените си лъжи. Телевизионните изяви на другарката са в нета, така, че не е нужно да ми се правиш на Никулденска, костелива каракуда!

  ИМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ИДИОТА С КОТЕШКАТА ГЛАВА
 31. 31 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2383 Неутрално

  До коментар [#21] от "Яна":


  " Честит Никулден, шарани ! "


  БЛАГОДАРЯ !

  ( подпис - един шаран )

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 32. 32 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2383 Неутрално

  До коментар [#23] от "КМЕТ В СЯНКА":


  " брой 100 дни след 21.1. и тогава коментирай . "


  Това е класическа формула, но тук не работи ... Вицката раздава интервюта и се държи наистина като в един напреднал изборен етап, а льотчика мълчи и не смее да се обади, без одобрителното кимване на вицката и фурията от Позитано . Народът казва : " Денят си личи от заранта ", но моята утеха е, че НЕ СЪМ гласувал за този тандем и не гласувам за червени боклуци и референдуми, замислени от други, по-големи червени боклуци !
  Радев ще бъде СМАЧКАН между токчетата на горните две, а България ще има президент, който до вчера е козирувал на мъже, а вече козирува на жени !
  Обидно и гнусно !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 33. 33 Профил на Голямото прочистване
  Голямото прочистване
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Какво сте седнали пак редовните тъпаци да обсъждате странични неща ?! Ама нинова, ама Йотова. Имаме ли проблем с беж... мигрантите не кухи лейки? Имаме ! Айде не ми разяоднявайте темата пак !

 34. 34 Профил на Salomon Burns
  Salomon Burns
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Само не ми казвайте и една добра дума за курнелия, моля.

  "Чудовищни разкрития затрупват БСП, тръгнала на бой последен към властта, която й се привижда в алени революционни пламъци, раздухвани от антимигрантските настроения.

  Партията за миг си повярва, че е в позиция да прави революции, като показа истинското си лице, прикривано близо три десетилетия, къде по–умело, къде не особено. Такова разголване досега не беше имало, а това е симптом за процесите в Столетницата

  Партията по недвусмислен начин доказа, че не служи на България, а на тази, които е служила винаги. Като активизира връзките си с Кремъл и знакови лица на създадените от самата нея силови групировки. Това е наистина страшен симптом, защото показва, че левицата е готова на всякакви крайности. Очевидно в името на „голямата цел” дори конспирацията е захвърлена.

  Маската на БСП падна, видя се зловещото лице на КГБ.

  Както и да се нарича този комитет днес. А всичко това е вероятно само едно парченце от айсберга, което самата Москва разкри.

  Какво ли се крие отдолу?

  Избраният президент на България ген. Румен Радев се е срещал наскоро в София със служители на Руския институт за стратегически изследвания, ръководен от генерал Леонид Решетников, когото лидерът на БСП Корнелия Нинова нарече корумпиран руснак.

  Толкова им свикнахме на тези разкрития, че това почти не направи впечатление. О.р. генералът-президент Радев наистина не можа да „блесне” в тази ситуация, защото мините, които взривява по „пътя си към властта” Корнелия Нинова осветяват много по-ярко трагичното състояние на бойното поле след пировата победа.

  Оказа се, че лидерът на БСП следва традициите на Тодор Живков, комуто се поклони с избирането си за партиен вожд.

  Корнелия Нинова сама е потърсила среща със същия този разведчик, дългогодишен шеф на Балканския отдел на руското разузнаване, когото нарече „корумпиран руснак”. Разкритието отново направи самият генерал-лейтенант Леонид Решетников в ново интервю за Георги Коритаров, както Faktor.bg вече писа(виж и чуй ТУК,б.а.).

  Да припомним: „Босът от бившата борческа групировка СИК Венцислав Стефанов, който е и собственик на „Славия“ и дъщерята на един от задкулисните фактори в БСП Нора Ананиева – Ана Ананиева организирали през август тази година срещата между генерала от КГБ Леонид Решетников и лидера на БСП Корнелия Нинова. Това разкри самият шеф на Института за стратегически изследвания в телефонно интервю с Георги Коритаров по ТВ+. Според Решетников Нинова искала среща с него още при посещението си в Москва, но той не успял да я приеме.”

  Колко нелепо е да висиш пред вратата на някого и да не можеш да си спомниш кой е той, а после дори да го охулиш. Какво ли страшно нещо искаш да скриеш, за да тръгнеш на

  такава руска рулетка

  Друг интересен въпрос е дали самата Нинова не е дала повод на генерала да дава интервюта за „прочистване на прозападния елит в България” по руските телевизии. Ще излезе, че нашите социалисти ръчкат Москва в тази посока, а не обратното.

  Нинова първоначално заяви, че не се е срещала с генерала, после каза , че той лъже за Радев, че се сблъскала с него някъде в тарапаната, така между другото, налетяла му почти. Дори не се сещала кой е точно. Оказа се, че наистина е налетяла, но съвсем целенасочено.

  Опровергана от самия Решетников, тя очевидно изпадна в паника и си позволи репликата за „корумпирания руснак”, което си е тежка издънка пред Кремъл, все пак той и в момента е стратег на Путин, нищо че догодина го пенсионират, защото е навършил 70 и няма право да е на този пост. За Москва тези формалности никога не са имали кой знае какво значение. Но пък са

  много чувствителни към обидите

  Бившата шефка на парламента Нора Ананиева е ключова фигура в БСП , тя е ясна, но каква е ролята на Венцислав Стефанов, дясната ръка на соения за бос на СИК Младен Михалев-Маджо? Това също е близо до акъла.

  Самият Маджо преди повече от две години беше засечен да пристига на сбирка на кръга „Монтерей” . Основателят на СИК очевидно е бил там по покана на покровителя си, както го определят редица автори, ген. Любен Гоцев, бивш външен министър и зам.-шеф на Първо главно управление на ДС. Дали днешните събития не са започнати да се коват още тогава? Което навярно осветлява и мистериозните пенсионери, които са дарили по 400 лева за кампанията на Румен Радев.

  Догадки могат да се правят всякакви, но едно е факт – съчетанието на политици, силови групировки и чужди специални служби са нещо много опасно за България."

 35. 35 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1595 Неутрално

  ние вече започнахме да си мислим за импийчмънт, каза депутатът от ГЕРБ

  Депутатът от Герб не е ли разбрал още,че импийчмънът на Герб, Бойко и "правителството МУ" вече се състоя?

 36. 36 Профил на aralambi
  aralambi
  Рейтинг: 594 Неутрално

  До коментар [#23] от "КМЕТ В СЯНКА":

  "много е рано. брой 100 дни след 21.01. и тогава коментирай."

  Кмете, ние ще чакаме, но Йотова не чака. Още не е вице, а вече прави политически изявления, като че ли още е член на висшия съвет на БСП. Дори нейният ментор Първанов не си позволяваше такива гафове.

 37. 37 Профил на sorosoidnapravda
  sorosoidnapravda
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Бъчварова сама казва, че 58 млн не са отпуснати бе, а че са били обещани. Тя признава. Но казва,че Йотова лъжела. Айде молиме медиите да поне малко да се стегнат и да не са като разсеяни пубери в училище, които не разбират написаното.

 38. 38 Профил на dosetliv
  dosetliv
  Рейтинг: 1450 Неутрално

  Аз от матряла разбрах, че кинти няма, но има писма.

 39. 39 Профил на свети георги груп от последните дни на герп
  свети георги груп от последните дни на герп
  Рейтинг: 434 Весело

  по нелепа от нинова и йотова е бъчварова на поста министър на мвр

 40. 40 Профил на foure
  foure
  Рейтинг: 757 Неутрално

  Цялата Ви компетентност я видяхме в Харманли.

 41. 41
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 42. 42 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 894 Неутрално

  [quote#13:"КМЕТ В СЯНКА"]Бъчварова ще обясни ли каква е разликата между лагери и площадки да разберем и ние[/quote]
  В лагерите понякога няма инфраструктура, а в площадките на Бъчварова има вода, ток, Интернет, има дори онова, което липсва в престижни подвитошки поселения - канализация. С други думи образцови къмпинги. По-добре Бъчварова да обясни, какво ще правим с мигрантите, които Германия и Сие започват да връщат в България!

 43. 43 Профил на tily_lily
  tily_lily
  Рейтинг: 550 Неутрално

  Човек не успява дори да чуе всички лъжи, които тези трите непрекъснато тръбят. Че си и вярват...

  Ама пийте ги тези лекарства, бе, само вие не разбрахте, че тоя Мюнхаузен синдром не е невидим за околните.

 44. 44 Профил на mimeto71
  mimeto71
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Бъчварова най-нагло лъже.Докато се натуткаме ще ни набутат с бежанците,а Бъчварова и Бойко ще изчезнат с награбеното.

 45. 45 Профил на vvy
  vvy
  Рейтинг: 221 Любопитно

  Не можах да разбера, ако питането е било направено на 2 февруари(не е от тогава, от 23 септември е), но отговорът е ОТ 30 НОЕМВРИ това прави ли го остарял и невалиден? Какви ли не недоразумения сме имали за вътрешен министър 27 години, ама тая кака и за чистачка в министерството не става, камо ли за министър!

 46. 46 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 864 Неутрално

  Интервюто от тази сутрин по бтв беше днес отразено.Точно и навреме.
  Колкото до самото интервю какво?Бъчарова зададе и въпрос.Предлагат ли нещо по въпроса мигранти вицепрезидентът Йотова и парт.лидер Нинова?Щото в края на краищата проблемът бежанци засяга РБългария и те като отговорни политици трябва да предлагат нещо,а не само да констатират и манипулират.

 47. 47 Профил на spyrogyra.
  spyrogyra.
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Едва ли са по-НЕЛЕПИ от ТОВА като кхм.... министър, с извинение

 48. 48 Профил на Натанаил Великолепни
  Натанаил Великолепни
  Рейтинг: 396 Неутрално

  [quote#13:"КМЕТ В СЯНКА"]Бъчварова ще обясни ли каква е разликата между лагери и площадки да разберем и ние.[/quote]

  На площадките брадати майки си играят с лопатки и запокават мини... Например.

 49. 49 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 699 Неутрално

  "Не мога да оставя тази поредица от нелепи лъжи, които се сипят и които показват една изключителна некомпетентност в детайлите на държавното управление."

  Ами ако не можеш да търпиш нелепи лъжи , г- жо бийтбоксер , предизвикай Нинова или Йотова в някое телевизионно студио и я закови там, в директен спор , на станата на лъжата . Пред невежи репортери и водещи е лесно да размахваш каквито си искаш листове . Покани
  ги , и ако ти откажат , ще имаш блестящата възможност да изпъкнеш с липсата на глупости , изговорени от собствената ти уста . Иначе от изговореното до сега затвърждаваш определението за бийтбоксер , дадено от ЛД- син . А именно - човек , който п-..ди с уста . Между другото , границата е била непроходима преди демокрацията . Демокрацията и министри като тебе я направиха туристическа пътека . Защото представяхте граничарите като пазачи , дето по цял ден чукат козички .
  [quote#32:"niksan1"]но моята утеха е, че НЕ СЪМ гласувал за този тандем и не гласувам за червени боклуци[/quote]

 50. 50 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 699 Неутрално


  [quote#32:"niksan1"] но моята утеха е, че НЕ СЪМ гласувал за този тандем и не гласувам за червени боклуци [/quote]

  Добре е , че това те утешава , но би било с такава охота да кажеш поне за какъв друг боклук си гласувал , та хората да ти се възхитят от правилния избор и да ти позавидят . ." Кажи си , Иване те ще те разберат" - имаше една такава фраза ...


 51. 51 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 699 Неутрално

  [quote#46:"gobay"].Предлагат ли нещо по въпроса мигранти вицепрезидентът Йотова и парт.лидер Нинова[/quote]

  Ами предлагат . Нинова и тази вечер в новините го препотвърди - довършване оградата в къс срок и армията на границата . И още няколко . В интервюто и Бийтбоксерката го потвърди - " те какво искат , армията на границата и да стреля по жени и деца ли ? " Ве да стрелят по жени и деца . Просто да са там и да не позволяват ДА ПРЕСКАЧАТ ПОЛОСАТА ОТ ТУРЦИЯ В БЪЛГАРИЯ . Преминалите през някоя дупка да се връщат през нея на турска територия . И тогава и турските граничари ще се намерят веднага НА границата . Да си я пазят от МИГРАНТИ ОТ БЪЛГАРИЯ КЪМ ТУРЦИЯ .

 52. 52 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7272 Неутрално

  Имам чувството, че Нинова и Йотова са президентската двойка, а Радев е само за фон.

 53. 53 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3344 Весело

  [quote#16:"КМЕТ В СЯНКА"]Хайде Оставка Бъчи !
  Недей повече ни мъчи !!![/quote]

  Хайде остафка Бъчи, чи Кметот в сенката са пъчи, сака да стаа кмет на слънцето

 54. 54 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1444 Неутрално

  "Още Румен Радев или Илияна Йотова не са влезли в президентството, а ние вече започнахме да си мислим за импийчмънт, каза депутатът от ГЕРБ и зам.-председател на комисията по отбрана Валентин Радев.!

  Мдааа. На единия, президенството му го стовариха на главата и не знае горкият къде се намира и на кого да угоди, другата - надъхана, суперамбиционна, заплашва шефа си, че нямало да му се размине, ако само си помислел да направи нещо срещу партийката и ....докъде се докарахме.

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 55. 55 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2991 Неутрално

  Още не влязла в кабинета на вице Йотова вече започна да ръси лъжи и манипулации.
  Може, да си представим какви ще ги твори когато дебелата комунистка заеме поста си.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 56. 56 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2991 Неутрално

  [quote#52:"Роси"]Имам чувството, че Нинова и Йотова са президентската двойка, а Радев е само за фон.[/quote]
  Ето един коментар във "Фактор" във връзка с тези самозабравили се тетки:
  "До РУМЕН РАДЕВ - Не мислиш ли , че е крайно време да вземеш отношение по темата -Курнелия , Йотова ? До кога Публично ще раздават акъл ( и то тъп) от твое име ? Само един месец от избирането ти тези '' каки ''заеха президентския стол и ще се избият коя по-голяма простотия да сътвори. Ти знаеш ли за срещата с Решетников ? А за инструктажа в Москва ? КОЙ те предложи ??? Ако НЕ знаеш-- значи си просто пешка , Ако знаеш , но не казваш - значи си подлец , А ако повтаряш измишльотините на Нинова - значи си Глупак !!!!!!! КОЙ СИ ???"

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 57. 57 Профил на pe6kata
  pe6kata
  Рейтинг: 426 Неутрално

  "допълнителните 52 млн. ще бъдат договорени с оглед особеностите"

  Това казва Бъчварова.
  Тоест, договорени са 101 милиона според цоциолъжката Бъчварова, а допълнителните ЩЕЛИ да бъдат договорени......

  Няма 160 милиона, НЯМА. Има 101 млн евро, а допълнителните са само във фантазиите на Бойко и в лъжите на Бъчварова.
  ЩЕЛИ ДА БЪДАТ договорени.....

 58. 58 Профил на еко
  еко
  Рейтинг: 274 Неутрално

  До коментар [#16] от "КМЕТ В СЯНКА":

  кмете, ако толкова се мъчиш, знаеш къв е изхода - въже на шията или песен на уста, после - изстрел, знаеш как е.

 59. 59 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 328 Неутрално

  "Как си представяте тези 2000 души да застанат срещу жени и деца, които имат нужда от закрила. Каква ценност? "
  Без коментар. Наистина трябва да има избори. По най-бързия начин.

  Мърфи е оптимист!
 60. 60 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 328 Неутрално

  "Вече си мисля, че такава безгранична глупост не може да съществува в този момент с тези аргументи. "

  И аз така. Мисля си абсолютно същото, По адрес на изказващата се.

  Мърфи е оптимист!
 61. 61 Профил на oziris
  oziris
  Рейтинг: 1818 Неутрално

  Къде видя жени и деца сред тълпите авганистанци тази жена!? 1 на 1000. Слагайте цялата армия по границата, наредете да се спазва устава и нула нарушители. Ако е нужно да се стреля, но има много други опции като солзотворен газ, палки, гумени патрони, димки и т.н.
  В Турция няма война и там те са бежанци. В БГ стават имигранти.

 62. 62 Профил на Chavo64
  Chavo64
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Ще перефразирам едно заглавие. В случая имаме: "лошият, злият и отвратителният" (вие си го направете в женски род).

  chavo64
 63. 63 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 1829 Неутрално

  На Йотова няма ли кой да и напомни как заедно с останалите евродепутати от БСП гласува резолюция в полза на безконтролната имиграция ? Докога комунистическата демагогия ще минава метър ?

 64. 64 Профил на Радост вкъщи
  Радост вкъщи
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Смятам Бъчварова за голямо недоразумение, но от това Пеги Бънди и Решетникова не стават по-малкото зло...

 65. 65 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 854 Весело

  Бъчи напразно се натяга!
  Запуснаха въпроса "бежанци", герберастите и това си е! Нито стената по турската граница в ред, нито охраната на границата в ред, сега и бежанците ни се качват по главите ..... калпава работа, все европейски ценности, явно !!!

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 66. 66 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1595 Неутрално

  До коментар [#46] от "gobay":Нещо не си разбрал. Работата на Йотова и Нинова е да питат, а на Бъчвата - да прави.

 67. 67 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1595 Неутрално

  До коментар [#63] от "antonio_vivaldi":Лъжеш!

 68. 68 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 864 Неутрално

  До коментар [#66] от "ahasver":

  Много добре съм разбрал,но ти май не си наясно,че докато се работи по посочения от тебе начин ще си стоим в "блатото".Работата с мигранти е национален проблем,а не само проблем на Бъчварова.

 69. 69 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1595 Неутрално

  До коментар [#68] от "gobay":Когато един проблем се прехвърля на обществото за решаване, значи има някой на който това му е работата, взема пари за дейност, която не върши.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK