Бареков закри "България без цензура", щял да възроди идеите си в нов проект

Бареков закри "България без цензура", щял да възроди идеите си в нов проект

© България без цензураПроектът "България без цензура" (ББЦ) приключва, обяви лидерът му, евродепутатът Николай Бареков. Това съобщи пресцентърът на партията, като цитира публикация във вестник "24 часа" - обръщение на Бареков към приятелите и сънародниците си.


"Идеите и ценностите на ББЦ обаче са жизнени и перспективни, а темата за цензурата е по-значима от всякога", подчертава той и обещава да ги възроди в новия си политически проект, който "ще постави гражданите в центъра на политическия живот, като вземе най-доброто от либерализма и консерватизма".


"Крайно време е да обявим война на корупционната машина", заявява евродепутатът и допълва, че в политиката личният пример е особено важен.
Ето и пълния текст на обръщението:


Скъпи приятели, скъпи сънародници,


С лека тъга, но без болка е време да обявя, че проектът "България без цензура" приключи. Времето показа, че тази партия, а преди това - и парламентарната й група, вече нямат място в политическия живот.


Трябва обаче да подчертая, че идеите и ценностите на ББЦ са жизнени и перспективни. И ние особено много държим на тях.


Да започнем от цензурата. Не е ли темата за цензурата и свободата на медиите актуална днес повече от всякога - не само в България, но и в Европа? Идеите, с които нашата партия се зароди преди три години, бяха изцяло в духа на февруарските бунтове от 2013, които извадиха на улиците хиляди изгладнели българи в търсене на справедливост.


Идеите, с които се родихме, бяха две - при това фундаментални за европейската политика: справедливост и солидарност. Нима днес това не е основен обществен дефицит? След 8 години управление на ГЕРБ и още близо 20 години управление на другите посткомунистически партии, днес няма нито един вкаран в затвора крадлив политик, въпреки обществената тайна, че България е най-корумпираната държава в ЕС. Никога България не е била по-малко солидарна - огромна част от БВП се разпредeля между много малко свръхбогати хора, а 90 % са бедни, което логично води до липсата на средна класа.


Наскоро казах пред целия Европейски парламент, че близо 20 млрд. евро фондове бяха ограбени от шепа български олигарси и дори не стигнаха за най-важното - да бъдат проведени проевропейски реформи и държавата България да се превърне в пълноправен член на ЕС. Парите са разхитени, а насреща няма нито една започната и осъществена до край реформа.


Често гражданите сочат с пръст правосъдието, определяйки го като неработещо, защото няма осъдени политици. Забравяме, че това е така, защото българските политици са сред най-обвиняваните в корумпираност от обществото.


Съжалявам, че през последни 3 години желанието за солидарност и справедливост беше подменено с измамната дума "стабилност" заради военното положение в нашата част на света. Не може да има стабилност, градена върху буре с барут - липса на реформи, бедност и икономическа безперспективност. С изключение на София и околните региони, жизненият стандарт на българския народ е много далеч от този на средния европеец.


В основата на политическата програма на "България без цензура" ние поставихме повишаване на социалния стандарт на хората и увеличение на пенсиите, но съразмерно с това и на доходите на работещите българи. Нашите идеи бяха далеч от обещанията на днешните безсрамни популисти. Лесно е да обещаеш на едро пенсии от по 500 лева или от по 300 лева, без да притежаваш икономическа програма как това да се случи. Ще припомня част от конкретните мерки, с които ние влязохме в политиката:


1. Пълна деполитизация на всички органи, които трябва да защитават правата на потребителите. Вместо това, днес политиците кадруват в НЗОК, в КЗК, в КВЕР, където всяка партия си има квота, а който е на власт, назначава цялата администрация във ВиК и общинските дружества.


2. Предложихме мерки за отпадане на монопола в енергоразпределението. Две години след като беше плячкосана парламентарната група на ББЦ, няма направена нито една стъпка от днешните управляващи това да се случи.


3. Искахме операция "Чисти ръце". Съвместно с прокуратурата, тя трябваше да постави на ново качествено ниво начина, по който се прави политика у нас. Наречената от мен операция "Държава" трябваше да прекъсне порочната връзка между политиката и бизнеса, и да спре превръщането на политиците в най-богатите бизнесмени. Вместо това, дори не беше приет закона "Антимафия" от този парламент. Този закон така или иначе беше написан погрешно, защото изцяло дава властта за борбата с корупцията в ръцете на самите корумпирани - изпълнителната власт.


4. Предложихме мащабно орязване на партийните субсидии, а две години по-късно най-богатата партия ГЕРБ все още има 20 млн. лв. по сметка в банката.


5. Предложихме намаляване на броя на депутатите на 120 или на 99.


6. Предложихме въвеждането на образователен ценз при раздаване на социални помощи - по-образованите майки да получават повече пари.


7. Циганизацията е болест, от която боледува обществото във всички сфери. Затова предложихме образователен ценз и при гласуване. Има много начини това да се случи, но няма политическа воля, защото всяка партия на власт се изкушава от мисълта, че лесно може да манипулира гласовете на малограмотните и необразованите.


8. Бях първият български политик след Александър Стамболийски и Тодор Живков, колкото и нескромно да звучи, който предложи въвеждането на трудова повинност за неграмотните млади българи, независимо от техния етнос и религия. Идеята за казармата не може да бъде наречена нито "лява", нито "дясна", тя съчетава най-доброто от консервативното и либералното, защото възпитава децата ни, научава ги на трудови навици и образова тези, които не са имали възможност или не са имали желание да ходят на училище. Това показва грижа за човека и уважение към личността. За съжаление тази идея днес се превърна в дъвка на т.н. патриоти в българския парламент. Нищо от това не се случи, а тези млади българи можеха в рамките на една година да получат необходимото възпитание и образование в родната казарма, а част от тях в момента можеха да строят ограда по българската граница, за която държавата да плаща само желязото и бетона.


Всичко това припомням, не за да пея заупокойна молитва за държавата или да звуча високопарно, а да ви докажа как загубихме още 3 години и колко много работа има за вършене. Крайната цел е много проста - политиците да си вършат работата, за която са избрани, а животът на хората да става постепенно по-добър. Преди това обаче трябва да се започне на чисто.


Ключовата дума е справедливост, но референдумът на Слави Трифонов показа, че справедливостта за народа не е достатъчна и той иска възмездие. Този парламент бе заченат порочно с едно безпринципно управление, което използваше гласа на депутати като тези от ПГ на ББЦ, които от първия ден предадоха до един своите избиратели. Този парламент няма нито моралното право, нито е на висотата на отговорността да претвори решенията от референдума в закон. Всяка партия, нова и стара, е длъжна да определи позициите си по тези ключови въпроси още преди новите парламентарни избори.


Ние, основателите на ББЦ, винаги сме подкрепяли мажоритарното гласуване и предпочитаме смесена пропорционално-мажоритарна система. Ние смятаме, че субсидиите се използват от партиите и техните лидери много често извън рамките на закона.


По тази причина предлагам въвеждане на практика, заимствана от Англия. Идеята е да се създаде изборна власт. Тя е представена от Изборна комисия, която освен да провежда изборите по подобие на ЦИК, трябва и да контролира разходването на средства за партийна дейност. Най-добър е вариантът, при който няма субсидии, а всяка парламентарно представена партия кандидатства пред този неполитически и непартиен орган на проектен принцип за своите мероприятия и издръжка. Образно казано - искаш да проведеш конгрес, описваш колко ще ти струва и къде ще го проведеш. След преглеждане на документацията и одобрение, се отпуска половината сумата преди събитието, а останалата част - след неговото осъществяване, когато представиш подробен отчет. Така партийните лидери ще трябва да кандидатстват с проект и Комисията ще преценява дали да им отпусне парите. Това няма да им даде възможност да си купуват бронирани автомобили. Надявам се, тук не виждате никъде проява на популизъм.


Що се отнася до задължителното гласуване, нашата позиция беше и все още е, че трябва да се въведе образователен ценз. И когато ти като избирател не говориш и не четеш български - езика на държавата, в която гласуваш - то няма как да участваш в изборния процес. На тези, които смятат, че това е противоконституционно, ще им предложа просто административно решение - преди гласуване самостоятелно, без ничия помощ, избирателят да попълва въпросник на български език. Ако не успее да го направи, не се допуска до гласуване.


За финал ще кажа, че новият политически проект, който ще възроди идеите на ББЦ, ще постави гражданите в центъра на политическия живот. Той няма да бъде нито ляв, нито десен, каквато печална практика има сред многото псевдолеви и псевдодесни партии. Този проект ще вземе най-доброто, най-силното от посланията на либерализма и консерватизма. От либерализма ние взимаме уважението към човека и пълната свобода за правенето на бизнес и себереализация, от консерватизма ние взаимстваме защитата на семейството като фундаментално ядро на обществото. Ще кандидатстваме за властта с основното послание, че предлагаме кардинална война на корупцията и всеобхватно разследване на доходите, имането и корупционните сделки на всички политици. Когато си чист пред съвестта си, държавната машина не може да те смачка. И аз дадох личен пример със себе си - въпреки компроматните атаки от моите политически противници и въпреки всеобхватната проверка, която ми беше извършена от репресивните органи в продължение на 3 години по поръчка на управляващите, в моите лични дела не беше открито нищо нередно - платил съм си данъците до последната стотинка, никога не съм участвал в нищо корупционно и за разлика от много колеги политици, мога да застана с ясно лице пред българските избиратели.


Николай Бареков, член на Европейския парламент

Коментари (74)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на arnautsky
  arnautsky
  Рейтинг: 845 Весело

  Последния е затворил вратата...на този кенеф.

  Keep it cool, keep it funny, keep on changing the world.
 2. 2 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 1710 Неутрално

  Е, нали предстои откриване на "България с чалга", не ни трябва вече "България без цензура"!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 3. 3 Профил на gigabyte
  gigabyte
  Рейтинг: 743 Неутрално

  С цирк започна, с цирк продължава. Искал да продължава, добре.

  master
 4. 4 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 1638 Неутрално

  Догади ми се...отивам да повръщам...

 5. 5 Профил на MititU
  MititU
  Рейтинг: 903 Весело

  На кого ни остави Барек на кого бе ДуДи

  "Колкото повече толкова повече" Мечо ПУХ
 6. 6 Профил на Корки
  Корки
  Рейтинг: 2539 Неутрално

  От костинбродската банда останаха активни само Шиши, Маяма и Цацата. Излапаха парите на КТБ.

  Свободата е възможноста сам да си наложиш дисциплина, преди да са ти я наложили други.
 7. 7 Профил на Scorpi_4404
  Scorpi_4404
  Рейтинг: 612 Неутрално

  Божичко....

  Опознай себе си...Нищо излишно.
 8. 8 Профил на 12345
  12345
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Нормално - спрели са парите от банкера-мошеник Цветан Василев. Последният сега ще финансира други политически проекти в България - включително на сектата на Радан Кънев?

 9. 9 Профил на deymus
  deymus
  Рейтинг: 757 Неутрално

  А подписа му също е уникален

 10. 10 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3531 Неутрално

  Василев получи нова доказано демократична трибуна в проект и закриват стария

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 11. 11 Профил на Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Скунксът ми по приятен на миризма от този.

  Да мразиш е сериозно занимание. Имаш ли толкова време, да се "забавляваш" с това ?!?
 12. 12 Профил на ГЛАСУВАЙ ИЗГОНИ МУТРАТА и КАСКЕТА
  ГЛАСУВАЙ ИЗГОНИ МУТРАТА и КАСКЕТА
  Рейтинг: 1990 Весело

  ееееее - може ли така

  толкова е тъжно хахахахха

  БСП създаде Пеевски ГЕРБ го нахрани РЕФОРМИРАНЕ НА ПРОКУРАТУРАТА ВЕДНАГА ГЛАСУВАЙ НА 11 ЮЛИ, ИЗГОНИ МУТРАТА И КАСКЕТА
 13. 13 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1861 Неутрално

  Това няма да го прочета. А този на снимката не мога да го понасям. Надявам се това да му е последната снимка в "Дневник".

 14. 14 Профил на Подлизурко
  Подлизурко
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Правилно прави Бареков, редно е да направи път на Бареков2- Слави Трифонов. Нека му предаде челния си опит за още по-пълно и успешно промиване на мозъците не ТЕЛЕ-зрителите.
  (не че дългия не е експерт по манипулации но винаги има какво да научиш от колега)

  😜 ЦИК са с Нетрадиционна сексуална ориентация, ам кви В пука? Безплатна проба- в неделя №12 😜
 15. 15 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 3107 Неутрално

  Даже и не прочетох след втория ред.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 16. 16 Профил на today
  today
  Рейтинг: 776 Неутрално

  ББЦ = Баш Барековски Цирк

  Борбата с корупцията в България е като риболова по Discovery. Хващат ги, показват ги, и ги пускат!
 17. 17 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 2286 Неутрално

  Бареков закри BGWC. Един опит за задкулисен политинженеринг от ново поколение, сгромолясал се безславно. Остава да очакваме нови "десни" и "либерални" проекти на бащите на прехода.

 18. 18 Профил на praseta_mezeta
  praseta_mezeta
  Рейтинг: 307 Неутрално

  Човек да се чуди какво да напише за Бабарека, че да не влезе в категория "бан"....

 19. 19 Профил на abdelhaqq
  abdelhaqq
  Рейтинг: 793 Неутрално

  да не би да заминава да прави политкариера в Белград?

  בני אתה אני היום ילדתיך
 20. 20 Профил на abdelhaqq
  abdelhaqq
  Рейтинг: 793 Неутрално

  [quote#17:"volarok"]BGWC[/quote]

  בני אתה אני היום ילדתיך
 21. 21 Профил на Alexander97
  Alexander97
  Рейтинг: 2728 Неутрално

  "Наскоро казах пред целия Европейски парламент, че..."
  изхарчих стотина, двеста хиляди лева в кебапчета и бира, за да създам тази карикатура на партия и да стана депутат в Европейския парламент.
  Това е трябвало да каже, а не правилните неща, които е написал в това заключително "възвание".
  Всъщност Бареков по нищо не се отличава от ББ - кукла на конци!

 22. 22 Профил на glaxo
  glaxo
  Рейтинг: 310 Неутрално

  Нямам коментар, който бих могъл да напиша, без да рискувам, единствената нецензурирани думи да са "нагъл лъжец " .

 23. 23 Профил на Мойше! Толкоз!!!
  Мойше! Толкоз!!!
  Рейтинг: 903 Неутрално

  Интересно кой толкоз добре познава плиткоумието и късата памет на средностатистичният български избирател, та да финансира това нагло същество, имащо ебеелоочието да твърди
  [quote#0:"статията"]че в политиката личният пример е особено важен.[/quote]
  П.С. Да припомня на късопаметните читатели че този $ер$ем, и станиШЕФчето също, поФтаряха с пяна на жуките че ще останат в България начело на партиите си, ама и двамцата се изнизаха като евродеутати!

  ГНУСОТИЯ! От друга страна ще има ново преразпределение на малоумните български избиратели! Да уточня: Циганите не ги брОя между малоумните избиратели: Те си гласуват за пари, кой даде повече-за него гласуват!

  THOSE ARE MY PRINCIPLES! AND IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE OTHERS, TOO!
 24. 24 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 426 Неутрално

  и сега в траур ли ще изпаднем?

  властта ражда паразити
 25. 25 Профил на fallada
  fallada
  Рейтинг: 269 Неутрално

  Този помияр може да съществува само в страна, където съществуват Каракачановци, Борисовци, Сидеровци, страна на неграмотници "българи юнаци" и т. н. простаци.

 26. 26 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#23] от "Мойше! Толкоз!!!":

  плюсирах те най-вече за последното.
  Наистина, само който гласува за пари, той знае за какво гласува.

  властта ражда паразити
 27. 27 Профил на clutch
  clutch
  Рейтинг: 636 Весело

  Бареков закри ....
  Ала дали си е изтрил осраният гъз?
  Упс, тоя не ползва ни тоалетна хартия, ни биде.
  Той ползва в-к Таймс

  Бил съм крайно груб към идиотите? Хъм, имам и разрешително за оръжие :)
 28. 28 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 2742 Весело

  "ще постави гражданите в центъра на политическия живот, като вземе най-доброто от либерализма и консерватизма"."Крайно време е да обявим война на корупционната машина".Скъпи приятели, скъпи сънародници."Популист.

 29. 29 Профил на dorn
  dorn
  Рейтинг: 872 Неутрално
 30. 30 Профил на nodamncat
  nodamncat
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Това недоразумение показа, че който и да е с пари може за няколко месеца да вземе 10% от гласовете и да стане 4та политическа сила. Което е абсурдно за една нормална държава.

 31. 31 Профил на bluestar
  bluestar
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Предаде щафетата на С.Трифонов!!!

 32. 32 Профил на Мойше! Толкоз!!!
  Мойше! Толкоз!!!
  Рейтинг: 903 Любопитно

  [quote#26:"Николай Теллалов"]Наистина, само който гласува за пари, той знае за какво гласува.[/quote]
  Ааа, не пренебрегвай стотиците милиони вЕрващи в някаква социално'справедлива кауза (от теоретическия социализъм, та през фашизъм, национал'социализъм и кой знае още колко други, включая и ционизма, за който имаме няколко готини вицове в Израел!).

  Ти като анархист би трябвало да гласуваш за една "комуно'анархистична" българска партия (мЕрнах я бегло в списъка на регистрираните партии през последните 10+ години) ама явно познаваш "лидерите" и за туй не рекламираш тази партия (доколкото помня коментарите ти, а тях ги чета). Да не си станал нихилист?!?
  До коментар [#26] от "Николай Теллалов":

  THOSE ARE MY PRINCIPLES! AND IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE OTHERS, TOO!
 33. 33 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 1723 Неутрално

  Популистките партии са като метеорити.
  Осветяват политическият небосклон с обещания за свобода равенство, братство и справедливост за всички (даром), след което изчезват в небитието.
  Любопитното е, че много хора им се връзват на приказките.
  Сега чакаме поредните обещания от поредната партия-метеорит.

 34. 34 Профил на ''zms15783''
  ''zms15783''
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Това е като вряла вода за Славиту

 35. 35 Профил на Dr_Doolittle
  Dr_Doolittle
  Рейтинг: 1711 Неутрално

  'С лека тъга, но без болка' звучи като изявление след турска баня...

  http://www.flickr.com/photos/[email protected]/3712408729/
 36. 36 Профил на Chavo64
  Chavo64
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Тоя го шкартираха. Сега бутат Слави. След него ........,., Баси!

  chavo64
 37. 37 Профил на incredible
  incredible
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Това недоразумение ще върне ли партийните субсидии, в такъв случай, е добрият въпрос. Кого и в каква роля представлява в ЕП сега, също така? Не, наистина, това е нещото, с което е срамно да се идентифицираме по критерий "националност".

 38. 38 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 2886 Неутрално

  Този и България би закрил.

  Еретик
 39. 39 Профил на Chavo64
  Chavo64
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#30] от "nodamncat":

  Ми то Щастливецът го каза много отдавна. Нищо не се е променило.

  chavo64
 40. 40 Профил на sarasota
  sarasota
  Рейтинг: 374 Разстроено

  Мисли за кого ще гласуваш....след като не гласува за Трайков.....

 41. 41 Профил на Инспектор Стрезов
  Инспектор Стрезов
  Рейтинг: 529 Неутрално

  Колко милиона ще и трябват за новия проект. Договори ли ги вече с Цеко?

  "Я з москалями не балакаю!"
 42. 42 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1413 Гневно

  Бареков, време е и себе си да закриеш и да изчезнеш от политиката!
  Не цапай името на Българоя в Европейския парламент!

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 43. 43 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 2104 Неутрално

  Някой прочете ли цялото писание на Бареков? Ако има такъв, браво от мен за търпението и стоицизма!

 44. 44 Профил на johnniewalker
  johnniewalker
  Рейтинг: 937 Неутрално

  Ето къде отидоха няколко десетки от милионите ни за КТБ

 45. 45 Профил на bee
  bee
  Рейтинг: 1128 Любопитно

  Този като хлопна кепенците на партията си кого представлява сега в ЕП, сам себе си и личния си интерес ли? Не би ли следвало да си вдигне чукалата и от там, все пак не са го избирали персонално с конкурс?!?

  " Истинската мярка за човека е как се отнася към този, който не може да му бъде полезен. "
 46. 46 Профил на abdelhaqq
  abdelhaqq
  Рейтинг: 793 Неутрално

  До коментар [#35] от "Dr_Doolittle":

  нарочно не го казах. като опитен и чест посетител на турската баня при това...

  בני אתה אני היום ילדתיך
 47. 47 Профил на abdelhaqq
  abdelhaqq
  Рейтинг: 793 Неутрално

  До коментар [#43] от "Fiji":

  не. то само патетичното начало стига на всички, даже е свръх.

  בני אתה אני היום ילדתיך
 48. 48 Профил на шуменско пиво
  шуменско пиво
  Рейтинг: 426 Весело

  Въх! И ко ша праим сига?
  ЦензОрата направо ще ни изяде! Отсега я гледам как се е наточила!
  На кого ни оставяш Госп... ?
  Опс, Бюрек-баши?!

  шуменско пиво
 49. 49 Профил на objektivist96
  objektivist96
  Рейтинг: 486 Любопитно

  "Бареков закри "България без цензура","
  Много важно.
  "... щял да възроди идеите си в нов проект"
  Какво да възроди...?!?!

 50. 50 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1180 Неутрално

  "Идеите и ценностите на ББЦ обаче са жизнени и перспективни"

  Да, със сигурност желанието да се продадат добре, да излъжат някой и друг не особено грамотен гласоподавател и ценността - повратливост и липса на каквато и да е мисъл са жизнени и перспективни

 51. 51 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 7891 Весело

  Калабалък НОВИ проекти ще ни радват през Новата година :
  Радан Кънев - нов проект,
  Бареков - нов проект,
  Христо Иванов - нова партия ....!!!!

  [email protected]
 52. 52 Профил на Мойше! Толкоз!!!
  Мойше! Толкоз!!!
  Рейтинг: 903 Неутрално

  До коментар [#33] от "atmanpg":

  [quote#33:"atmanpg"]Популистките партии са като метеорити.
  ...
  ...
  Любопитното е, че много хора им се връзват на приказките.
  Сега чакаме поредните обещания от поредната партия-метеорит. [/quote]
  Тези булгаристански явления (Ха'така, BGWC, "пЕтриотите" и др. т.п. биха били любопитни за патагонците, извънземните и антрополозите от 95тия век (if man is still alive: https://www.youtube.com/watch?v=N03Uoj6p9QA)

  Днес (в последните години) това е проклятие за България! Или просто поредното преброяване на малоумниците в България!

  THOSE ARE MY PRINCIPLES! AND IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE OTHERS, TOO!
 53. 53 Профил на 1984
  1984
  Рейтинг: 660 Неутрално

  първо е Марешки, след това Слави и след това пак Бареков

  BG e мини империя на злото.
 54. 54 Профил на 2leva
  2leva
  Рейтинг: 483 Весело

  На ход са шоумените в ролата на анти елит.

 55. 55 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 3800 Неутрално

  Що народ му се върза на този мошеник. Направиха го евродепутат. Българина е свикнал да го мамят и лъжат. Някой каже ли му истината става лош. Загубил е ориентация за добро и зло, както и инстинкт за самосъхранение. Може да го яха всеки измамник. Сега е готов да тръгне след поредния, който ще го оправя. Слави ли ще бъде, Марешки ли, ще видим. Злото в България е силно и се възпроизвежда , защото се толерира и награждава за сметка на доброто , което се наказва. Абсурдистан. Няма ли да свърши най-сетне годината 1984?

 56. 56 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 838 Весело

  Този оти се хаби?

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 57. 57 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 6066 Неутрално

  Ха ха, че то останаха ли балъци да ти вярват, нароихте ги толкова десни да се чуди човек.

 58. 58 Профил на Сатана Ликующий
  Сатана Ликующий
  Рейтинг: 1813 Неутрално

  Интересно кой е по-голям идиот - Бюреков или тези, които гласуваха за него. Или Цветан Василев, който инвестира пари от КТБ в това политическо порно? Най-гнусното е, че ние с данъците възстановихме парите ....

  Само простите хора си мислят, че има прости неща!
 59. 59 Профил на postmodernity
  postmodernity
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#4] от "BGman1 - Ronin":

  И все ще бъде така. С пропорционалната система. Толкова. Всеки що-годе полуграмотен идиот, случайно набарал кинти ще влезе в парламента.
  ПП. Под този пост изобщо нямам предвид Бареков. А други.

  "Либерализъм - тази дума бих превел като стадно оскотяване..." Фридрих Ницше
 60. 60 Профил на espresso
  espresso
  Рейтинг: 269 Неутрално

  Чисто по човешки ми е жал за него. Като характер си е боклук, като морал също, но не е мързелив, не беше и лош журналист. Има нещо сбъркано в това общество, което помага на най-лошите черти на характера да се развият и потиска добрите.

  ГЕРБ - Граждани... Европейско... Развитие... - баси тъпия виц.
 61. 61 Профил на avalon2468
  avalon2468
  Рейтинг: 403 Неутрално

  Слави и барека ще правят центриска коалиция УД. (удължен дудук)
  Новата партия ще е в центъра под кръста.

 62. 62 Профил на Yard
  Yard
  Рейтинг: 1367 Неутрално

  Много станахте, как ще си ги поделят простите хорица не знам.

  Бареков
  Сидеров
  Симеонов
  Каракачанов
  Трифонов
  Марешки
  Сидеров

 63. 63 Профил на ГЛАСУВАЙ ИЗГОНИ МУТРАТА и КАСКЕТА
  ГЛАСУВАЙ ИЗГОНИ МУТРАТА и КАСКЕТА
  Рейтинг: 1990 Любопитно

  ама какво му беше на стария "проект", че нов ше прави

  ше раздава ли пак лаптопи?

  БСП създаде Пеевски ГЕРБ го нахрани РЕФОРМИРАНЕ НА ПРОКУРАТУРАТА ВЕДНАГА ГЛАСУВАЙ НА 11 ЮЛИ, ИЗГОНИ МУТРАТА И КАСКЕТА
 64. 64 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5618 Весело

  Съмтайм люн...

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 65. 65 Профил на ГЛАСУВАЙ ИЗГОНИ МУТРАТА и КАСКЕТА
  ГЛАСУВАЙ ИЗГОНИ МУТРАТА и КАСКЕТА
  Рейтинг: 1990 Неутрално

  "Наскоро казах пред целия Европейски парламент, че "
  .....................

  бе ти хубу си казал, ама те едва ли са та разбрали

  езикова бариера ......

  БСП създаде Пеевски ГЕРБ го нахрани РЕФОРМИРАНЕ НА ПРОКУРАТУРАТА ВЕДНАГА ГЛАСУВАЙ НА 11 ЮЛИ, ИЗГОНИ МУТРАТА И КАСКЕТА
 66. 66 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7209 Неутрално

  Не можа да оправдае надеждите на няКОЙ ли?

 67. 67 Профил на 4i4oti
  4i4oti
  Рейтинг: 688 Неутрално

  [quote#60:"espresso"]Чисто по човешки ми е жал за него. Като характер си е боклук, като морал също,...[/quote]
  Този постинг се оказва най-любящия към Бареков. Прегледах целият форум, относно Дудука всички се оказахме единомишленици.

 68. 68 Профил на abdelhaqq
  abdelhaqq
  Рейтинг: 793 Неутрално

  [quote#27:"clutch"]Той ползва в-к Таймс [/quote]

  с вестник не става, трябва да го мачкаш много предварително. много е твърд, действа като шкурка, а ако е и лошо мастилото и хартията - оставя букви като отпечатък.

  בני אתה אני היום ילדתיך
 69. 69 Профил на abdelhaqq
  abdelhaqq
  Рейтинг: 793 Неутрално

  До коментар [#60] от "espresso":

  и на мен по човешки ми е жал. но не и професионално, етично, политически...

  בני אתה אני היום ילדתיך
 70. 70 Профил на dolna4erti4ka
  dolna4erti4ka
  Рейтинг: 889 Неутрално

  преведено на български-свърших паричките и чакам кой ще финансира новия ми проект-сиреч чакам оферти.за предпочитане мафията,че тя има повече безотчетни парички.

 71. 71 Профил на Voiko
  Voiko
  Рейтинг: 987 Неутрално

  Част от казаното на Бареков е истина.Повечето от програмата му е открадната от патриотите и Атака-неща,които те са предлагали в парламента.Когато ББЦ бе сформирана той си въобразяваше,че ще спечели изборите и ще стане министър-председател.Когато партията му все пак влезе в парламента бе готов на всичко да участва в управлението,но костинбродската афера му изяде главата.От ГЕРБ не му простиха скандала и от тази партия никой не можа да стане министър.Сега щял да закрие тази партия и да направи нов проект,който едва ли ще е по-сполучлив от ББЦ.Пък и закриването на ББЦ едва ли зависи от него.Това да не е еднолична фирма.

 72. 72 Профил на mils5656
  mils5656
  Рейтинг: 431 Неутрално

  Този Бюрек ако беше мъж на място като прочете какво мисли електората за него би се обесил на първия стълб ! Да, ама не ! Жалкарят щял да зарадва целокупния български народ с нов проект ! Ха, ха, ха ! Вече и Нешка няма да се хване даже и за много пари !

 73. 73 Профил на hqx04506254
  hqx04506254
  Рейтинг: 306 Неутрално

  И кой ще го финансира?

 74. 74 Профил на mils5656
  mils5656
  Рейтинг: 431 Неутрално

  Значи Барека трябва да се извини на онези мангали които го замериха с торбичка с изпражнения ! Прави са били хората . Дори и това му е малко !

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK