Христо Иванов на среща с българи, живеещи в чужбина: Кандидатствам за работа пред вас

Христо Иванов - разговор за бъдещето на България

© Анелия Николова

Христо Иванов - разговор за бъдещето на БългарияКандидатствам за работа пред вас. Това каза Христо Иванов на дискусия в Клуб "Перото" с млади българи, живеещи в чужбина. Новият политически проект на бившия правосъден министър "Да, България" предстои да прерасне в партия, която да участва в предстоящите през март или април предсрочни парламентарни избори.


Иванов каза, че българите в чужбина, когато попаднат в среда с правила, се справят над средното ниво и затова трябва да има върховенство на правото, за да стане това и тук. Иванов постави акцент в изказването си върху връщането на българите в България и върху запазването на връзката с родината. "Всяко лято в Гърция се правят училища за гърци, живеещи в чужбина. Когато получим първата си субсидия, ще организираме такова училище", каза Иванов.


Разговорът с Христо Иванов предизвика голям интерес

© Анелия Николова

Разговорът с Христо Иванов предизвика голям интерес
Ана Димитрова, която живее в Брюксел, попита Иванов за политическата хигиена на бъдещата партия и с кого биха търсили коалиция. Иванов обясни, че антикорупционната програма ще бъде тест за евентуалните политически партии, които искат да си сътрудничат с "Да, България". "Ако някой иска да си стисне ръцете с нас, той ще трябва да я подпише. Тя е вододелът между нас и другите политически партии", каза Иванов. "Да, България" не възниква, за да се пришие към друга партия или да вкара няколко души в парламента и това да е всичко, каза Иванов. Той добави, че ще се работи за максимално обществено обединение за борба с корупция "за да можем да избутаме този камък, без който смятам, че България няма бъдеще".


"Промените в съдебната система, в конституцията не са отвлечени неща. Когато хората са обречени на унизително безправие, това е конкретен, а не отвлечен разговор. Имаме изключително подробна антикорупционна програма, която ще изложим писмено. Тя ще включва идеята за лустрация, при това лустрация от второ поколение, защото ние се намираме вече 30 години по-късно и много неща вече са се случили", заяви Иванов.


Борис Киров, който е с магистърска степен от Великобритания и докторска от Франция, а в момента е асистент преподавател у нас, постави въпрос за признаване в България на научните степени, получени в чужбина, защото в момента процесът отнема година и половина.


Иванов даде пример с политиката на Ирландия, която цели да върне академичните умове. Ние също имаме хора от такава величина и трябва да бъдат канени така, че да не могат да откажат, каза Иванов.


Като ви гледам, си мисля, че вашият електорат е градската интелигенция, защото хората гласуват за себеподобни, каза Иван Стоянов. Според него "който иска да стане богат, говори срещу корупцията". Христо Иванов му отговори с цитат на проф. Николай Генчев, който казвал, че всеки градски интелигент пази цървулите на дядо си. "Може би не са толкова големи дистанциите в нашето общество, колкото ни казва", добави Иванов. По темата за корупцията той даде пример, че в продължение на няколкото месеца като министър бил единственият, инициирал 8 дисциплинарни производства срещу магистрати, чиито имоти не съответстват на официалните им доходи.


На въпрос на Виктор Лилов (ДЕОС) Иванов каза, че целта на бъдещата формация не е 4% за влизане в парламента, а "Да, България" е дългосрочен проект.


Христо Иванов - разговор за бъдещето на България

© Анелия Николова

Христо Иванов - разговор за бъдещето на България


"Поставянето на темите за правосъдието, корупцията, различната визия за икономиката и растеж изискват време", добави Иванов.


Мария Иванчева, която работи в Ирландия, каза, че избори не се печелят от интелигенцията и постави въпроса за достойното заплащане в научната сфера в България.


"Нямаме намерение да се насочваме към някаква елитарна програма", отговори Христо Иванов. Той призна, че антикорупцията звучи абстрактно за много хора, но смята, че темата може да бъде разбрана от всички и по селата и малките населени места. Даде пример с това, че нито един от организаторите на телефонните измами не е наказан. "Това е най-базовата форма на завладяване на държавата. Става дума за наистина елементарна полицейска работа". От думите му стана ясно, че "Да, България" няма да бъде партия на една тема.


Според Иванов парите за заплащане на работещите в сферата на науката ги има, ако ако фонд "Научни изследвания" се управлява както трябва и парите от ЕС достигат до когото трябва.


Петър Дундаков, композитор, завършил в Холандия, попита как новата формация вижда културата. Иванов му отговори: "Започваме с антикорупцията, но няма да спрем до там" и "културата за нас не е само брошка".


Мирослав Тодоров, който преподава американска история в Мюнхен, каза, че според него и неговите приятели партиите са дискредитирани. "И ако не искаме децата ни да живеят в Оруеловата ферма, трябва да заколим прасето на Коледа и да не допуснем новите разсейки на свинските черва в България", каза още Тодоров. Иванов му отговори, че са готови да играят и на изборите през 2020-та година.


Александър Захариев от Лондон каза на Иванов, че електоратът е в селата и "трябва да говорите на техния език:. "Големите идеи за промени в Конституцията са ясни тук, но ми е интересно, как бихте говорили с хората на село", каза Захариев. На тези места трябва да намерим начин да им кажем, че държавата се върнала, отговори му Иванов. Според него, когато хората са обречени на унизително безправие, могат да разберат нуждата от реформи в системата за сигурност и правосъдие.


Калин Тодоров и още няколко души от препълнения клуб изразиха своя скептицизъм, че в България може да се промени нещо.


"Нашата цел е не просто властта, а да променим политическия пейзаж", отговори им Христо Иванов. Една от мерките за това е да се ликвидира възможността в обществените поръчки да участват офшорни фирми. Друга реална мярка са ясни правила за заемане на постове в регулаторни органи, от които зависи прилагането на закона, отколкото на съда и прокуратурата.


Петър Желязов попита: Смятате ли, че циганската престъпност е генетична и зададе въпросите дали новата партия ще постави въпроса за легализиране на марихуаната, гей браковете и дали Иванов вярва в климатичните промени.


Христо Иванов - разговор за бъдещето на България

© Анелия Николова

Христо Иванов - разговор за бъдещето на България


"Има доказателства, че когато институциите работят, проблемите с ромите са решими. Ако училището работи, тези деца не отпадат", каза Иванов. "Що се отнася до гей браковете, ще търсим максимално голям фронт за антикорупцията и тази тема няма да я засягаме. Ние имаме друга война, която имаме да водим. Същото е за марихуаната, мисля, че това е тема, която някой друг трябва да я свърши". Вярвам на всичко, което казва науката, добави Иванов.


Писателят Захари Карабашлиев, който е живял дълги години в САЩ, каза: "Тук сме да очертаем някакви неща, да кажем кой какво мисли, кой къде го стяга чепика, а не да конкретизираме мерки и политики". Той зададе въпрос за електронното гласуване. "След като си пътувал 250 мили, за да пуснеш гласа и чуеш по телефона от майка си какво е положението в България, следващия път си казваш: По-добре да отида с децата на пикник", каза Карабашлиев. Иванов му отговори, че през 2019 година трябва да има електронно гласуване и това е нещо, което е решено.


Христо Иванов обяви, че бъдещото движение ще събира подкрепа чрез диалог с хората и прозрачност. За учредителното събрание той заяви, че "това няма да бъде събрание на хора, докарани с автобуси". Иванов е доволен, че само за седмица са събрани 50 000 лв. по сметката на "Да, България" от дарения. Особено силна подкрепа проектът получава от IT бизнеса.

Ключови думи към статията:

Коментари (300)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Terra pura
  Terra pura
  Рейтинг: 267 Неутрално

  От сърце желая успех на Христо Иванов! На следващите избори има подкрепа на всички в семейството.

 2. 2 Профил на Доналд Радев
  Доналд Радев
  Рейтинг: 411 Весело

  "Що се отнася до гей браковете ще търсим максимално голям фронт за антикорупцията и тази тема няма да я засягаме.
  -----
  Някак си неприлично взе да става да защитаваш сексуалните малцинства? Е, това е някакъв напредък все пак...

  "Америка преди всичко" означава "Майната му на останалия свят"
 3. 3 Профил на Тюфлекчия
  Тюфлекчия
  Рейтинг: 1959 Весело

  Аха - кандидатства за работа пред хора дето нямат акции в компанията и участват само на новогодишните банкети. Успех...

  Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
 4. 4 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2791 Неутрално

  [quote#2:"Кристалин Боков"]Някак си неприлично взе да става да защитаваш сексуалните малцинства?[/quote]
  От цитата ти не личи защитата.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 5. 5 Профил на Доналд Радев
  Доналд Радев
  Рейтинг: 411 Неутрално

  Иванов му отговори, че през 2019 година трябва да има електронно гласуване и това е нещо, което е решено.
  ----
  Подариха българските избори на руснаците. Чу те без да има електронно гласуване в САЩ манипулираха техните избори, та какво остава да манипулират изборите в България.?

  "Америка преди всичко" означава "Майната му на останалия свят"
 6. 6 Профил на paf
  paf
  Рейтинг: 572 Неутрално

  На думи всички го докарват. Когато стане въпрос за действие - все ще се намери причина.

 7. 7 Профил на Доналд Радев
  Доналд Радев
  Рейтинг: 411 Неутрално

  [quote#4:"Храбър"]От цитата ти не личи защитата. [/quote]

  Именно. Заема неутрална позиция...

  "Америка преди всичко" означава "Майната му на останалия свят"
 8. 8 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 3323 Неутрално

  Да, България!
  Да, Христо Иванов!
  Неуважаеми 230 турбужа, страхува ли ви борбата с корупцията?

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 9. 9 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 472 Неутрално

  Не на корупцията! В партията очаквано трябва да преобладават младите хора, готови на радикални промени. Успех на Иванов!

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 10. 10 Профил на Антипухмалин
  Антипухмалин
  Рейтинг: 238 Неутрално

  “ЕМИГРАНТИ ОТ ВСИ СТРАНИ, СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!”

  Учудвам се как професионалистите пропускат това интервю на Христо Иванов, в което според мен той излага най-ясно скривания досега замисъл на партията, която ще прави.

  Апелът “Политизирайте се!” се оказа с оправдателен характер – за пред съмишлениците му, с които довчера викаха заедно – долу партиите, политиката е мръсно занимание, всички политици са корумпирани, долу всяка власт!

  При Кин Стоянов (син на Радой Ралин) природата очевидно си почива, та му задава най-директно въпроса сред кои от противниците на ГЕРБ ще търсят подкрепа. Щото, нали, ГЕРБ не се бори срещу корупцията, а само срещу контрабандата. 🙂
  Защо и на двамата не им стига акъл да се сетят, че борбата с контрабандата на границата е и превенция за по-нататъшна корупция вътре в страната, не се наемам да обясня.

  След дежурните мрънканици на Христо за корупцията, съдебната власт и как платформата им била антикорупционна, но каузата им не резонирала със страшно много хора, а те имали желязна воля да спазват законовите разпоредби и щели да си отчитат даренията много прозрачно, докато не дойде време да получават субсидии… внимавайте:

  “Интересът от чужбина е огромен. За първи път в историята на България има толкова голяма българска диаспора в чужбина.”

  Българска партия с електорат, резидентстващ извън територията на страната???
  Сред членовете на инициативния комитет освен Мануела Малеева, която живее в Швейцария, срещнах и името на Мария Спирова, активна млада емигрантка, която често, охотно и самоуверено ни поучава кое как било в този свят и най-вече у нас. Предполагам, че има и други, но в списъка не са споменали мястото на резидентстването им.
  Плановете на партията били да възстановят връзката на емигриралите след 1989 г. с тяхната родина, да им дадат възможност да имат представителство тук и така да създадат “Голяма България”. (Иванов нарича пръснатите по цял свят българи “диаспора”, с което доказва за сетен път невежеството си.)

  За нуждите на електората си “Да, България!” ще продължи битката за промените в изборния кодекс, та да включат в българския законодателен процес като отделна политическа сила хора, които не живеят, не работят и не си плащат данъците и осигуровките в България.
  И тази “Голяма България” щяла да стане работеща икономическа, политическа и културна общност! Защото сегашната “малка” България не е…

  За да не бъда разбран погрешно, ще кажа ясно:
  Колкото се обединиха пролетариите от всички страни, толкова ще се обединят и емигрантите ни.
  И както едни хитреци си поживяха добре на наш гръб, крещейки лозунга за пролетариата, така едни нови хитреци се канят да си поживеят добре с лозунг за емигрантите.
  Всеки български емигрант е добре дошъл, ако реши да се върне и да понася на собствения си гръб резултатите от решенията на българския парламент.
  Но да ни управляват дистанционно държавата, като че ли е играчка – тая няма да я бъде!
  Едно ДПС ни стига. Нямаме нужда от второ.

  #КОЙ опраска биволския Костинброд? Или кои са простите?
 11. 11 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 675 Неутрално

  В момента който направят една стъпка в посока узаконяване на гей бракове и пр. простотии и тази партия залязва..

  Дано не тръгнат по акъла на виктор лилов ... и неговите сбъркани "наклонности".

 12. 12 Профил на danfan
  danfan
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Христо Иванов не е идеален, но е най-доброто, което има в момента и заслужава подкрепа от всички здравомислещи, включително аз го подкрепям с две ръце.
  Обаче ето това изказване говори за некомпетентност и желание да се хареса, без да се задълбочава.
  "Нито един от организаторите на телефонните измами не е наказан. "Това е най-базовата форма на завладяване на държавата. Става дума за наистина елементарна полицейска работа".
  Нито е елементарно доказването на телефонните измами, нито е вярно, че нито един не е наказан. Както и да е.

 13. 13 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 932 Неутрално

  Гласувах (за последно)за твоята кояалиция РъБ, Христо! Както аз, така и мнозинството избиратали, бяхме ПРОТИВ участие в коалици с Боко! Защото още отгава! ЗАЩОТО ОЩЕ ТОГАВА беше ясно, че:
  1)нищо няма да постигнете
  2) с присъствието си ще легитимирате Боко!
  На Христо му трябваше щяла година, за да разбере това, което беше ясно на избирателите му още в началото-че НИЩО НАМА ДА ПОСТИГНЕ!
  Христо НЕ СЕ съобрязява с волята на избирателите си. Не успя да постигне нищо. Или греша? Беше ли честен към избирателите си, когато стана министър в кабинета на Боко?
  Какво да очакваме от теб, Христо?

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 14. 14 Профил на Сахаров
  Сахаров
  Рейтинг: 565 Неутрално

  Толкова много млади и ерудирани хора на едно място друга партия ще събере като цъфнат налъмите... Хареса ми дискусията, имат пълната ми подкрепа!

  I shave with Occam's razor
 15. 15 Профил на Антипухмалин
  Антипухмалин
  Рейтинг: 238 Неутрално

  [quote#12:"danfan"]Христо Иванов не е идеален, но е най-доброто, което има в момента [/quote]
  Я ни светни по кои критерии го оцени?

  #КОЙ опраска биволския Костинброд? Или кои са простите?
 16. 16 Профил на Антипухмалин
  Антипухмалин
  Рейтинг: 238 Неутрално

  [quote#14:"Сахаров"]Толкова много млади и ерудирани хора [/quote]
  Я да ни осветлиш, как точно им оцени ерудицията? Или не знаеш какво е това, а преписваш опорни точки?

  #КОЙ опраска биволския Костинброд? Или кои са простите?
 17. 17
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 18. 18 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 1891 Неутрално

  Иванов каза, че българите в чужбина, когато попаднат в среда с правила, се справят над средното ниво и за това трябва да има върховенство на правото, за да стане това и тук."Дано стане и у нас правилата и законите да важат за всички.Огромна част от българите искат това,но явно останалата по малка част успява да си прави каквото си иска.

 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 20. 20 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 668 Неутрално

  Искам поименно магистратите за които Иванов е подал сигнал за несъответствие м/у доходи и авоари. Стга популизъм. като е единствен борец за правда, да каже кои са тия лица и какво се е случило с преписките. И защо не е настоявал докрай.
  Докога ще си говорим само празни приказки и ще си даваме обещания за розово бъдеще?

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 21. 21 Профил на Антипухмалин
  Антипухмалин
  Рейтинг: 238 Неутрално

  [quote#18:"chicago514"]Огромна част от българите искат това[/quote]
  Ако това беше вярно, щяхте да спечелите изборите, а вие от години кретате с 1-2% - независимо какви метаморфози ще прилагате. Просто хората отдавна са наясно с метастазите на драгалевската мафия и няма как да ги излъжете с евтини трикчета, както Ръдан излъга вас преди две години...

  #КОЙ опраска биволския Костинброд? Или кои са простите?
 22. 22 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 1891 Весело

  [quote#21:"Антипухмалин"]Просто хората отдавна са наясно с метастазите на драгалевската мафия и няма как да ги излъжете с евтини трикчета, както Ръдан излъга вас преди две години...[/quote]Теб не може да те излъже никой,няма почва на която да се прихване нито лъжата нито истината.

 23. 23 Профил на b_52_strato
  b_52_strato
  Рейтинг: 616 Неутрално

  До коментар [#1] от "Terra pura":

  А защо?
  Защо му желаеш успех?
  Какво си мислиш, че е можел да направи, ма 2 години не му стигнаха?
  Демек, требе да е държавноначалстващ по-дългичко?

  Чудна твар е българинът, от всичко иска да опита.
  Не ще ДСБ, ще съпричаства на Христо Иванов.
  Макар че такъв избор бие по одиозност цялата налична в "Дневник" предозираност.

  През 2001 българинът предпочете дъртия хайдук от Мадрид пред Костов.
  И сега се радва на пазванина му.

  Ми браво на мъдрия българин.
  Дет викат българите - илядократно да му се връща!

  Забранявам на бокулизачи и комуняги да четат постингите ми!
 24. 24 Профил на paul_proteus
  paul_proteus
  Рейтинг: 490 Неутрално

  Толкова неграмотно написан материал отдавна не бях чел. Ако пишещите в Дневник са аматьори, работещи на доброволни начала бих го разбрал, но дори така да беше (нещо в което силно се съмнявам) пак от кумова срама биха прегледали какво са написали.

  "Nothing succeeds as planned" - J. Heller in "Good As Gold"
 25. 25 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#21] от "Антипухмалин":

  По-голямата, огромната част от българите все още чакат НЯКОЙ да дойде и да ги оправи, без те да си мръднат пръста. Такива хора няма как да припознаят Христо Иванов, но това не означава, че той не е прав. Означава само, че българския народ е все още твърде далеч от истината.

 26. 26 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 2941 Неутрално

  Христо прави каквото може и колкото може. Но къде са другите, кои са другите и с какво се занимават? Така с шепички няма да стане. На мястото на досегашния РБ, който е на изхвъргалището трябва да застане сериозен, вдъхващ доверие и достатъчно мощен десен субект.

 27. 27 Профил на tynys
  tynys
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Точно така се прави партия – в дискусия с хората.

 28. 28 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 1884 Неутрално

  [quote#1:"Terra pura"] На следващите избори има подкрепа на всички в семейството.[/quote]
  Комунисти сте си, тъй ли?

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 29. 29 Профил на the_axel
  the_axel
  Рейтинг: 267 Неутрално

  Вижда се и тук във форума колко дълбоки корени е пуснала корупцията в България ! Пожелавам успех на Хр. Иванов и приятели ! Техният успех ще бъде и успех за България !

 30. 30 Профил на Мафията си има държава
  Мафията си има държава
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Христо Иванов да не е решил да емигрира???

 31. 31 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  Ако си е върнал адвокатските права да кандидатсва

 32. 32 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  Като гледам снимките май никой не му обръща внимание на приказките

 33. 33 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 1884 Неутрално

  [quote#29:"the_axel"]Техният успех ще бъде и успех за България ![/quote]
  Пожелаваш успех на комунистите?! Срам и позор! Гнусно!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 34. 34 Профил на 2029
  2029
  Рейтинг: 604 Неутрално

  2029

  22 фев, 2013
  България има един проблем, от който произлизат всичките ни беди: смазваща корупция

 35. 35 Профил на onemanband
  onemanband
  Рейтинг: 1302 Весело

  ''Христо Иванов на среща с българи, живеещи в чужбина: Кандидатствам за работа пред вас''


  ...Ъъъъ....Отхвърля се ....
  Следващият , моля

  Кажи ми ,КОЙ ти плаща Гранта, та да ти кажа какво си...
 36. 36 Профил на Terra pura
  Terra pura
  Рейтинг: 267 Неутрално

  До коментар [#23] от "b_52_strato":

  Защо му желая успех ли... Причини много. Една от тях е, че не мога да си спомня за друг случай, в който български политик постъпва като европеец. Не успя и си подаде оставката.

 37. 37 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 675 Любопитно

  Това пред "Българският Великден 3" ли го е казАл?

 38. 38 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1773 Неутрално

  Христо Бойкиев организира внуците на партийния елит, и внуците на ЦК на БКП.

  Русия- проказата на планетата Земя. Гребете роби, фараона ще кара водни ски!
 39. 39 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 418 Неутрално

  [quote#12:"danfan"]Христо Иванов не е идеален[/quote]

  Всъщност, засега е идеален.

  Неслучайно даже и слузестите не могат да измислят ни една опорна точка, която да изглежда нормално.

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 40. 40 Профил на Антипухмалин
  Антипухмалин
  Рейтинг: 238 Неутрално

  [quote#36:"Terra pura"]Една от тях е, че не мога да си спомня за друг случай, в който български политик постъпва като европеец. Не успя и си подаде оставката.[/quote]
  Ами ние не сме виновни за слабата ти памет. 2013-та Борисов не успя да намали цените на електроенергията, както искаха протестиращите и си подаде оставката. много избирателно помните. Така че др. иванов е поизостанал с 2-3 години. Други мотиви?

  #КОЙ опраска биволския Костинброд? Или кои са простите?
 41. 41 Профил на Антипухмалин
  Антипухмалин
  Рейтинг: 238 Неутрално

  [quote#39:"stupid_american"]Всъщност, засега е идеален.[/quote]
  За тартор на новото ДПС? Сарай ще му направите ли?

  #КОЙ опраска биволския Костинброд? Или кои са простите?
 42. 42 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 647 Неутрално

  Успех! А Хр.Иванов знае как

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 43. 43 Профил на The Core
  The Core
  Рейтинг: 726 Неутрално

  Пълен новогодишен ташак!
  Емигрантите гласуват за Митьо Пищова и ходят на концерти на Слави Трифонов!
  Прогноза: между 1 и 2%...


  ПП: Радан Кънев къде се изгуби? Газетата от цели 2 дена не е писала за него!

  Ние обичаме да сме сред природата, защото тя няма мнение за нас! Ницше
 44. 44 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#41] от "Антипухмалин":
  [quote#41:"Антипухмалин"]За тартор на новото ДПС? Сарай ще му направите ли?[/quote]

  Ето: какво ви казах:

  [quote#39:"stupid_american"]Неслучайно даже и слузестите не могат да измислят ни една опорна точка, която да изглежда нормално.[/quote]

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 45. 45 Профил на vesselin5
  vesselin5
  Рейтинг: 639 Неутрално

  До коментар [#3] от "Тюфлекчия":
  Тук не разбирате явно. Абсолютно всички имаме акции в тази фирма.

 46. 46 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#35] от "onemanband":
  [quote#35:"onemanband"]...Ъъъъ....Отхвърля се ....
  Следващият , моля [/quote]

  Пич, тоя се среща с млади хора с образование в чужбина и с възможности за кариера, на които се надява да се върнат в БГ. Ти не си от тях, така че не си въобразявай, че някой те пита нещо точно теб.

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 47. 47 Профил на Yossarian
  Yossarian
  Рейтинг: 264 Неутрално

  До коментар [#13] от "Евроатлантически вилает Булгаристан!":

  Христо Иванов на последните избори не е имал избиратели, тъй като не е бил част от РБ, нито от която и да е друга партия. Беше служебен министър, назначен от Плевнелиев и останал в кабинета на Борисов.

 48. 48
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 49. 49 Профил на The_Curious
  The_Curious
  Рейтинг: 726 Неутрално

  Симпатизирам му, защото за сега не се е компрометирал, за разлика от червените кхмери от БСП/АБВ, популистките откачалници от АТАКА/ПФ и гербавите нагли идиоти, напуснали залязлото НДСВ. Ако все пак мат'ряла предпочете някой от посочените горе, значи няма шанс за територията - образованието на бунаците ще е прекалено бавен процес и няма да си заслужава времето на можещите.

  Nothing else, but more or less the bitter truth!
 50. 50 Профил на choss
  choss
  Рейтинг: 586 Неутрално

  [quote#13:"Евроатлантически вилает Булгаристан!"]Гласувах (за последно)за твоята кояалиция РъБ, Христо! Както аз, така и мнозинството избиратали, бяхме ПРОТИВ участие в коалици с Боко![/quote]
  Ха-ха, гербераста бил гласувал за РБ.
  Смотьо, я се върни година назад да видиш Бойку к'ви ги говореше.
  "Борисов: Христо Иванов е наш министър, не на Реформаторския блок"
  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2015/07/22/2577417_borisov_hristo_ivanov_e_nash_ministur_ne_na/

  Д'еа и тъпоъгълните гербави!

 51. 51 Профил на Yossarian
  Yossarian
  Рейтинг: 264 Неутрално

  До коментар [#36] от "Terra pura":

  Аз се сещам за още един - Филип Димитров. Естествено и той както и Хр. Иванов беше обявен за гей от медийната лайнометница на БайКОЙ. Нищо не се е променило за 25 години. И тогава и сега който не е съгласен с мутро-комунистическата мафия е педераст.

 52. 52 Профил на Realistka
  Realistka
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Защо не заимствахте за заглавие на партията:
  Ах, Ох и Олеле, България!
  Така щяше да бъде уважен и поета Ани Илков!

  The best way out is always through Robert Frost
 53. 53 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 418 Неутрално

  [quote#29:"the_axel"]Вижда се и тук във форума колко дълбоки корени е пуснала корупцията в България ! [/quote]

  Това са реакциите на прости хора, които нямат възможност да канализират неспособността си да се борят с корупцията поради страхливост или поквареност по друг начин, освен да пречат на всеки, дръзнал да го направи. Големият страх е, че някой ще успее там, където те са неспособни. Уелкъм ту Бългерия.

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 54. 54 Профил на Terra pura
  Terra pura
  Рейтинг: 267 Неутрално

  До коментар [#40] от "Антипухмалин":

  Борисов европеец? 😵 Беше си подал оставката след като протестите срещу него се окървавиха и след самозапалването на Пламен Горанов.

 55. 55 Профил на choss
  choss
  Рейтинг: 586 Неутрално

  [quote#20:"достатъчно"]Стга популизъм. като е единствен борец за правда, да каже кои са тия лица и какво се е случило с преписките. И защо не е настоявал докрай. [/quote]
  Тези въпроси и настоявания - към Цацата и "ти си го избра"!

 56. 56 Профил на primaxm
  primaxm
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Този път се чу думата лустрация, което много ме радва. Вече напипва правилния път и правилните послания. Това трябва да е водещата теза. ЛУСТРАЦИЯТА е първа стъпка към борбата с корупцията. Докато във властта и държавните структури има комунисти и ДС-та, корупцията е гарантирана. Лустрация, промени в конституцията, гарантиращи съдебна реформа и ефективна борба с корупцията. Успех!

 57. 57 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 932 Неутрално

  До коментар [#47] от "Yossarian": [quote#47:"Yossarian"]Христо Иванов на последните избори не е имал избиратели, тъй като не е бил част от РБ, нито от която и да е друга партия. Беше служебен министър, назначен от Плевнелиев и останал в кабинета на Борисов. [/quote] Да, вярно! Сложих ви +! НО! Легитимира Бойко! Без да направи нищо! Като за всички мислеши беше ясно още в началото, че НИЩО няма да промени г-н Христо като министър!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 58. 58 Профил на buran
  buran
  Рейтинг: 470 Неутрално

  поредния политически проект на прокопиев... след великденчетата и ндсв, пък после неговото крило в герб (плевнелиев, трайков и т.н.), РъБъ, сега това.... провал след провал

 59. 59 Профил на Yossarian
  Yossarian
  Рейтинг: 264 Неутрално

  До коментар [#57] от "Евроатлантически вилает Булгаристан!":

  Имаше надежда, че съдебна реформа ще има. Още повече след първото четене в парламента, където получи подкрепа от над 180 депутати. Да, може би беше наивно и да, по този начин легитимираха Бойко за една година. Това че Хр. Иванов, ДСБ и РБ депутатите от гражданския съвет напуснаха управлението незабавно след като всички други си врътнаха гъзовете, беше правилно и достойно, за разлика от това, което направи остатъка от РБ. Точно тези службогонци като Кунева, Лукарски, Москов предадоха избирателите си.

 60. 60 Профил на The_Curious
  The_Curious
  Рейтинг: 726 Неутрално

  Гледам, че и гербавите, а и червените много ги страхува Х. Иванов. Що така, ве, нямахте ли до сега мандат с пълно мнозинство, в което да покажете какво можете? Еми явно не можете, щом не ви избраха повторно, а се търси алтернатива т.е. скрийте се в мишите си дупки, нещастници!

  Nothing else, but more or less the bitter truth!
 61. 61 Профил на libertariansky
  libertariansky
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Sorry,ама за какво ми е български политик, ако съм се установил в друга държава и проблемите ми са абсолютно различни.

  Give me Liberty Or Give me Death !
 62. 62 Профил на Антипухмалин
  Антипухмалин
  Рейтинг: 238 Неутрално

  [quote#53:"stupid_american"]реакциите на прости хора, които нямат възможност да канализират неспособността си да се борят с корупцията поради страхливост или поквареност по друг начин, освен да пречат на всеки, дръзнал да го направи.[/quote]
  Не знам кой те е излъгал, че имаш достатъчно ум да съставяш сложни изречения (за раданкъневец - сложно е всяко изречение с повече от три думи, включително междуметията), но си написал следното:
  Христо Иванов е успял да канализира НЕСПОСОБНОСТТА си да се бори с корупцията, за разлика от нас, лошите, дето не сме успели да го направим.
  Смо за сведение на симпатизантите на обратната партия на др. Кънев - принципно хората канализират способностите си, а не неспособностите си. Щото неспособност е нещо, което не можеш да направиш, а от там няма и как да го канализираш. Хайде сега, раздели си текста на 6 части и се опитай да го осмислиш в рамките на следващите няколко седмици.

  #КОЙ опраска биволския Костинброд? Или кои са простите?
 63. 63 Профил на The_Curious
  The_Curious
  Рейтинг: 726 Неутрално

  До коментар [#40] от "Антипухмалин":

  Борисов си подаде оставката, защото протестите се окървавиха, лъжец. И да си остави шансове за връщане на бял кон. Веднъж му се получи, втори път няма, забавник!

  Nothing else, but more or less the bitter truth!
 64. 64 Профил на ruby
  ruby
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Магистрат, веднъж корумпиран, не може да стане некорумпиран. При това тези, които плащат ги държат на къса верижка с документирани компромати - кой смъркал, кой с коя се чукал, кой къде пил и здраво се напил. Корумпираният магистрат, знаейки че ще трябва да отсъжда в полза на платилия, първо става "набожен", ей така, за авторитет. Ако и това не помогне - се "разболява".
  Решението: набожен или не, болен здрав - вън от системата и вътре в панделата.

 65. 65 Профил на петро
  петро
  Рейтинг: 521 Неутрално

  До коментар [#1] от "Terra pura":
  От сърце желая успех на Христо Иванов! На следващите избори има подкрепа на всички в семейството.
  *****
  И от мен, от сърце и надежда!

 66. 66 Профил на _dan_
  _dan_
  Рейтинг: 521 Любопитно

  По всички "независими" и "свободни" медии тече реклама на лицето Х. Иванов, и партията му, и като знам кои седят зад тази партия се надявам да вземе под 1% от гласовете. Понеже ГЕРБ се изхабиха, западните фондации (по-точно разузнавателни централи) залагат на нов проект - на адвоката с отнети права, станал министър на правосъдието ?!?!?
  Не, че съдебната система няма нужда от промяна, но онези, които седят зад партията на Иванов под думата реформа, разбират да сложат свои хора на ключови постове.

 67. 67 Профил на Антипухмалин
  Антипухмалин
  Рейтинг: 238 Неутрално

  [quote#59:"Yossarian"]Кунева, Лукарски, Москов предадоха избирателите си.[/quote]
  Я кажи за трика, за трика... Оказа се, че Ръдан е влетял с декларация на коалиционно събрание и е поставил ултиматум на останалите, че ако не се съгласят да ИЗЛЪЖАТ НАГЛО И ПРЕДНАМЕРЕНО избирателите си, че няма да се коалират с ГЕРБ, ДСБ ще се оттегли от блока. Това коментирай, в светлината на претенциите ви за почтеност, морал и право да определяте приоритетите на едно управление! Не ми драскай лозунги като по живково време - знаем, че комунделите това го умеете!

  #КОЙ опраска биволския Костинброд? Или кои са простите?
 68. 68 Профил на The_Curious
  The_Curious
  Рейтинг: 726 Неутрално

  До коментар [#28] от "lz2":

  Комунисти сте герберята, щото е еднолична партия на слънцето ви, точно като червените на времето. Ма като се има предвид от кой се е учил песните гащи, ясно защо и кой модел копира.

  Nothing else, but more or less the bitter truth!
 69. 69 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 916 Весело

  До коментар [#64] от "ruby":

  Другаря Руби - спам 24/7, без почивка

 70. 70 Профил на ret
  ret
  Рейтинг: 726 Неутрално

  Кой ли не се пробва за толкова години в политиката,та на бивш пресен и успешен министър ли да се чудим?
  Нека пробва,подобни набедени ерудити като него друга работа и без това нямат.

 71. 71 Профил на CAHDOKAH
  CAHDOKAH
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Дано, до всяко добро същество застане още едно!

  Истината има много врагове, а лъжата-много приятели.
 72. 72 Профил на dosetliv
  dosetliv
  Рейтинг: 1395 Любопитно
 73. 73 Профил на The_Curious
  The_Curious
  Рейтинг: 726 Неутрално

  До коментар [#10] от "Антипухмалин":

  Добър опит, за разлика от Уорни поне си махнал указанията за поставяне. :-D

  Nothing else, but more or less the bitter truth!
 74. 74 Профил на Дамянов
  Дамянов
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До коментар [#49] от "The_Curious":

  Не се ли е компрометирал? А какво стана с четирите различни подписа, с които се подписваше като министър? Лозан Панов ли замаза историята? Психиатрите тъкмо бяха проявили голям интерес към явлението. https://trud.bg/article-4757140/

  ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН - Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000 г. - http://lex.bg/laws/ldoc/2134920192
 75. 75 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#62] от "Антипухмалин":

  Напълно ме разбра, тролче изпсихясало, а злобата, която изсипа само показва, че си се познал. От кои си ти: от тези, които не искат да се борят с корупцията, защото ги е страх, или защото лично кярят от нея?

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 76. 76 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 932 Неутрално

  До коментар [#59] от "Yossarian": [quote#59:"Yossarian"]Имаше надежда, че съдебна реформа ще има.[/quote] transmedia.bg Бойко Борисов и измамените камилчета Тони Стефанов Публикувано на 22 декември 2016 Само преди 20 дни в Студия Трансмедия беше публикувано предупреждението „Каквото и да правиш –стой далеч от Бойко Борисов“

  Черно на бяло бяха изредени цял куп факти, за това как Борисов откровено и безпардонно е измамил всички от сглупилите да си партнират с него, като се започне от т.нар група на адвокатите в НДСВ, мине се през бившия кмет на Пловдив Славчо Атанасов, Волен Сидеров, плюс цял куп съоснователи на ГЕРБ като Искра Фидосова и така чак до наши дни. Уви, оказа се , че списъкът с измамените продължава да се актуалзира и в реално време.

  Смешното в случая е, че покрай сагата с преговорите за второ правителство, в рамките на този парламент, на част от прясно измамените, вече им е за втори път да са в отбора на излъганите. Явно във ВМРО са забравили, че Славчо Атанасов беше техен кмет. Самата Меглена Кунева пък беше част от върхушката на НДСВ и се считаше за доста близка до считания за неформален лидер на групата на адвокатите Пламен Панайотов. Същото се отнася и за Борислав Великов. А Волен Сидеров така и не видя бял ден заради за т.нар. „Златен пръст“.

  И въпреки горчивия си личен опит всички вкупом допуснаха да бъдат употребени и направен за смях по време на т.нар. преговори за съставяне на правителство.

  Истината е , че на цяла България и беше ясно че Бойко Борисов няма да допусне такова правителство Изтъкваха се различни причини, повечето от които бяха съвсем откровено интригантски от рода на това как Борисов бави заради трагедията в Хитрино или че го натискат от Брюксел или Москва. Вероятно във всяка една от тях има нещо вярно. Но най-важната причина е не някъде другаде, а в главата на самия Борисов!

  Там няма нищо друго освен АЗ, в 1 лице, ед. число. Трябва да си съвсем неопитен политически и незрял житейски за да очакваш пълноправно партньорство с подобен тип . Целта му никога не е била да има партньори, а точно обратното – да управлява сам. Той даже не я и крие!

  Няма лошо! Сега, когато ближат рани след като за втори път бяха употребени , е редно самите употребени да се вгледат в себе си. И да помислят за бъдещето си!

  Защото не е много трудно да се предположи , че след извънредните парламентарни избори, ще има напъни за поредна трета нова употреба. А да те измамят за трети път вече ще бъде не случайност , а навик. Този път обаче Кунева, Лукарски, Каракачанов, Симеонов, Сидеров имат още една причина за предпазливост! От сега може да се предположи(всъщност е сигурно), че ‚приятелския огън“ срещу класическата десница и патриотите от страна на медиите пряко свързани с Борисов и непряко обслужващите го от медийния клан на Пеевски няма да спре. Даже ще се увеличи. Усърдно потулвания от множество български медии факт , че европейската ревизия на прокуратурата препоръча разнищване на корупционните скандали, в които е замесен и Бойко Борисов прави ситуацията още по-неконтролируема. Просто всеки път, когато самият Борисов става по-уязвим, расте и агресията му. Психолозите ще намерят в това доказателство че е страхливец, но по-лошото е , че потенциалните му партньори за пореден път ще с окажат единственото му оправдание.

  Защото този път причините за „приятелския огън“ ще бъдат подхранвани не само от бясната хибридна кампания срещу ЕС и НАТО, а и от личния мотив на Борисов да отърве корупционната си кожа. А както всички знаем при него всичко е лично. И кръгът се затваря отново в неговото единствено и неповторимо АЗ.

  Ще попитате ЗАЩО? Ами просто е! #ТОЙ винаги ще е невинен!Познайте от два пъти #КОЙ ще консумира вината? Дали пък няма да са именно министрите реформатори и парламентаристите – патриоти ? Първите заради пряко участие в изпълнителната власт, а вторите заради прокарването на „популистки“ решения в Народното събрание.

  От сега могат да се предвидят и мотивите на бившите, бъдещи измамени за нови преговори с Бойко Борисов, след извънредните парламентарни избори. Които ще бъдат точно толкова несъстоятелни, колкото си бяха и в това Народно събрание. Ако изпързаляните от Борисов се бяха вслушали в гласа на собствения си електорат, щяха да знаят, че никой не вярва в митовете за някакъв антикомунизъм на Бойко Борисов. А проевропейската му ориентация е също толкова съмнителна, колкото глупаво изглеждат и митове за завой на Борисов към Москва.

  Добрата новина тук е,че избирателите на РБ и на Патриотите видяха и разбраха очевидното, остана само и лидерите им да се позамислят. Ако могат!?!

  То затова и стана разминаването на президентските избори – дясно мислещите избиратели отказваха да гласуват за другарката Цецка Цачева, въпреки воплите на партийните им началници. Тя ли не е другарка? Или е европейка на годината. Да , бе!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 77. 77 Профил на Yossarian
  Yossarian
  Рейтинг: 264 Весело

  До коментар [#67] от "Антипухмалин":

  Това, че си нагъл е очевидно за всички, но пък гербер да нарича някого комунист е наистина забавно.

 78. 78 Профил на olimpipanov
  olimpipanov
  Рейтинг: 808 Неутрално

  Ако успее да разбута цацаратурата и оправи съдебната система, нещата бързо ще си дойдат на местото.

  Желая му успех, защото на другите ама ич не им вЕрвам.

 79. 79 Профил на Alexander97
  Alexander97
  Рейтинг: 2548 Неутрално

  [quote#21:"Антипухмалин"]Ако това беше вярно, щяхте да спечелите изборите, а вие от години кретате с 1-2% - независимо какви метаморфози ще прилагате. [/quote]
  Надали съзнаваш колко вредна фигура си за страната.
  Или задачата ти е тази - винаги деструктивен, говорещ клишетата на червените. Като един съвсем "неутрален", страничен, необвързан.
  Съчетанието "Драгалевската мафия" те разсъблече, червено човечЕ!
  Няма прошка за онзи, който запрати страната в ЕС и НАТО!

 80. 80 Профил на onemanband
  onemanband
  Рейтинг: 1302 Весело

  [quote#46:"stupid_american"]Пич, тоя се среща с млади хора с образование в чужбина и с възможности за кариера, на които се надява да се върнат в БГ. Ти не си от тях, така че не си въобразявай, че някой те пита нещо точно теб.[/quote]
  Ъъъъ...Напротив, Стюпид ...ТОЧНО от тях съм!
  И с образование , и с кариера, и годишни приходи ,за които един новоизлюпен ''американец''/???/ като тебе ,може само да си мечтае
  Нейсе ....

  Кажи ми ,КОЙ ти плаща Гранта, та да ти кажа какво си...
 81. 81 Профил на меншевик
  меншевик
  Рейтинг: 316 Весело

  До коментар [#3] от "Тюфлекчия":


  [quote#3:"Тюфлекчия"]Аха[/quote]

  Ти го играеш ционист и западен консерватор в руския государствен цирк.

  Сокурсник Путина, экс-разведчик КГБ: Вы серьезно думаете, что Путин, делающий подтяжку лица, развяжет ядерную войну? У него от страха ботокс потечет
 82. 82 Профил на choss
  choss
  Рейтинг: 586 Неутрално

  [quote#72:"dosetliv"]Туй данее тоз чиляк ? [/quote]
  Не, това е един от пеевските парцали!!!

 83. 83 Профил на UJC4040
  UJC4040
  Рейтинг: 663 Неутрално

  До коментар [#33] от "lz2":
  Всичко, което може да застраши корупцията е гнусно! Всичко, що не работи в прослава на БХ е гнусно! Всеки, който е против ГЕРБ е комунист. Простички истини, нали другарю?

  По добре красив и умен, отколкото грозен и глупав.
 84. 84 Профил на choss
  choss
  Рейтинг: 586 Неутрално

  [quote#74:"Дамянов"]Не се ли е компрометирал? А какво стана с четирите различни подписа, с които се подписваше като министър?[/quote]
  „На очевидни глупости министерството не дава коментар”, заявиха от пресцентъра

 85. 85 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2344 Неутрално

  До коментар [#19] от "Сахаров":


  " Написал си си домашното, а, трол ? "


  Трябваше същото да го напишеш в женски род . Тролът с който основателно не искаш да контактуваш е " Непукистка ", " Антипухмалин " и " ЛицеМЕРКЕрдоган " - тази женица блъска със стахановски темпове с тези три ника . Ами, гладна ли да ходи ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 86. 86 Профил на mr.lottalove.
  mr.lottalove.
  Рейтинг: 1136 Неутрално

  Иванов беше министър, имаше ресурс и позиция да постигне нещо.
  Вместо това той представи една БУТАФОРИЯ, коятро нарече съдебна реформа.

  Нямам вяра на такъв човек! Как да повярвам, че сега ще започне ОТ НУЛАТА и ще постигне нещо???

  Точно при Иванов понятието СЪДЕБНА РЕФОРМА се изпразни от съдържание.

  В моя чуден свят всеки сън е толкова реален!
 87. 87 Профил на onemanband
  onemanband
  Рейтинг: 1302 Весело

  Въобще...Що ли се занимавате с това непрактикуващо адвокатче -Христо Иванов ...Такива обикновенни табуларии/лат: адвокат-писарушка/ като него ,с лопата да ги ринеш ....Варненският Свободен университет ги изкарва такива ''прависти'' ,с по 3-цифрено число всяка година
  Тоя м*ндил ,ще събере по-малко гласове и от Митьо Пищова...Помнете ми думата
  ПС:
  ''Иконмедия'' по стародавна традиция ,ПАК залага на куц конь

  Кажи ми ,КОЙ ти плаща Гранта, та да ти кажа какво си...
 88. 88 Профил на hityrpetyr
  hityrpetyr
  Рейтинг: 213 Весело

  С нетърпение чакам и икономедия да въведат някакъв контрол върху фалшивите профили и троловете ... В коментарите под статията направо не се чете от тролски изхождания ...

  Мурзилките, бойковчетата и всичката гнусна сган е мобилизирана до краен предел. Усещам, че все повече че ще боли със развитието на Да, България ... Кефът цена няма !

  Стоим и гледаме с удоволствие, на изборите подкрепяме, вие си тролете, само показвате, че Христо Иванов е на прав път ...

 89. 89 Профил на меншевик
  меншевик
  Рейтинг: 316 Весело

  [quote#83:"UJC4040"]Всеки, който е против ГЕРБ е комунист. [/quote]

  Нищо, че байуй предпочел да изхвърли пожарната, вместо партийната си книжка от БКП.

  Сокурсник Путина, экс-разведчик КГБ: Вы серьезно думаете, что Путин, делающий подтяжку лица, развяжет ядерную войну? У него от страха ботокс потечет
 90. 90 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#80] от "onemanband":
  [quote#80:"onemanband"]ТОЧНО от тях съм! [/quote]

  Не си от тях. Казах МЛАДИ хора. Ти не си от тях - поне това е сигурно, понеже съм ти гледал клипчетата, дето свириш. Образованието ти най-вероятно е от БГ ВУЗ, което пак те изключва от групата, която визирах. А кариерата ... само мога да гадая, но със сигурност не звучиш като човек, който има успешна кариера. Звучиш именно като неудачник, на който все международното положение му е виновно, а те обикновено не са цъфнали и вързали кариерно. Виж, приходи може и да имаш, но това е различно от кариера. На нас ни трябват млади хора с образование, които да се включат в бизнеса, а не дърводелци, които правят много пари в Англия за българските стандарти.

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 91. 91 Профил на Darkman
  Darkman
  Рейтинг: 1449 Неутрално

  На приказки сме големи всички. По делата се познава кой колко струва.

  Фобиите и филиите са признак на ниско самочувствие и слугинаж
 92. 92 Профил на onemanband
  onemanband
  Рейтинг: 1302 Весело

  [quote#88:"hityrpetyr"]С нетърпение чакам и икономедия да въведат някакъв контрол върху фалшивите профили и троловете ... В коментарите под статията направо не се чете от тролски изхождания ... [/quote]
  Ама ,ти си ми един ''демократ'' и ''плуралист'' , еша ти няма

  Демек, ''фалшиви профили'' и ''тролове'' ,ще рече ...ВСЕКИ , който не е съгласен с ''Априлската линия на Партията'' ,а?
  Може би ,следващата стъпка ще е ,лагерите в Белене и Скравена ,да се отворят отново ?
  А, защо не и стадионите по Пиночетовски маниер, да се понапълнят с инакомислещи ?

  Кажи ми ,КОЙ ти плаща Гранта, та да ти кажа какво си...
 93. 93 Профил на The_Curious
  The_Curious
  Рейтинг: 726 Неутрално

  До коментар [#74] от "Дамянов":

  Ау, пеефските т.е. депесарските медии ще ми даваш за източник? Това е несериозно, обиждаш ме.

  Nothing else, but more or less the bitter truth!
 94. 94 Профил на primaxm
  primaxm
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#90] от "stupid_american":


  [quote#90:"stupid_american"]На нас[/quote]
  Вие какъв сте в новата партия?!?

 95. 95 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1781 Неутрално

  До коментар [#13] от "Евроатлантически вилает Булгаристан!":

  Извинявай но може би изминалото време те е объркало. Х.И. беше избор на ББ. Вероятно приятелството му с Радан те е объркало или пък си ги виждал заедно на протестите.

  SHADOWS of SOFIA
 96. 96 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 418 Неутрално

  [quote#86:"mr.lottalove."]Иванов беше министър, имаше ресурс и позиция да постигне нещо. [/quote]

  Доста ограничен ресурс, когато нямаш подкрепата на министър-председателя си. Единственият реалистичен изход е да си подадеш оставката и да потърсиш други канали, което Христо прави в момента. Нещата са простички и ясни.

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 97. 97 Профил на меншевик
  меншевик
  Рейтинг: 316 Весело

  [quote#80:"onemanband"]Ъъъъ...Напротив, Стюпид ...ТОЧНО от тях съм![/quote]

  DarthPederacius...

  Сокурсник Путина, экс-разведчик КГБ: Вы серьезно думаете, что Путин, делающий подтяжку лица, развяжет ядерную войну? У него от страха ботокс потечет
 98. 98 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#94] от "primaxm":

  Не съм никакъв в новата партия. Изразих се като съмишленик, за да съкратя малко време. Разбира се, това може да не е мнението на Христо, нямам представа.

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 99. 99 Профил на SliceOfLife
  SliceOfLife
  Рейтинг: 528 Любопитно

  От сърце желая успех на Христо Иванов и партията му. На този етап изглеждат единствените, които желаят да променят нещата, които тровят живота на българите от край време. Дано и на действия един ден бъдат също толкова твърди, когато се наложи.

 100. 100 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#80] от "onemanband":

  между другото, искрено се надявам, че не наричаш подрънкването на кавъри на стари шлагери кариера...Надявам се, че не си чак толкова откъснат от реалността

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK