Христо Иванов: Рискове много, но искам да поставим партиите в реална идейна конкуренция

Христо Иванов на учредяването на "Да България"

© Цветелина Белутова, Капитал

Христо Иванов на учредяването на "Да България""Дневник" публикува журналистическите въпроси и отговорите на бившия министър на правосъдието и председател на "Да България" Христо Иванов по време на брифинга, след учредяването на партията. (Репортаж от събитието може да прочетете тук, а речта на Христо Иванов - тук.)
Пред въпросите е записано и коя медия ги задава:


Радио К2: С какво вие сте по-качествени от утвърдените партии като БСП, ГЕРБ, ДПС? Вярно ли е, че цепите СДС и че сте против ДБГ?


- Ние сме против едно единствено нещо и това е корупцията и всичките й ефекти в държвното управление, иначе сме "Да".
Това няма да е малка хейтърска партия, ние наистина искаме да има една модерна и много по-бързо развиваща се България, като почнем от най-трудното, да го направим - това е корупцията. Ако имахме време да чуете всички хора в залата, щяхте да се запознаете с такива удивителни биографии - това е огромен човешки ресурс, пожелавам го на всяка партия.


В България има още много такива хора. Ако могат да го привлекат с нещо този ресурс би било страхотно, но се съмнявам, че в сегашната си форма и със сегашните си послания те могат да привлекат такива хора, сегашните лидери на тези партии да застанат до тях. Но им го пожелавам искрено, защото това трябва да бъде лицето на политиката в България.


Днес чухме много истории за промяна и те се обединяват в една политическа сила, която ще донесе същата промяна на политическия пейзаж - вярвам силно в това.


Клуб Z: Преди няколко дни Радан Кънев заяви, че е готов и отворен за диалог с вашата формация. Вие мислите ли да влизате в диалог с него?


- Аз, в качеството ми на представител на Инициативния комитет, многократно съм заявявал, че вярвам, че трябва да има широк антикорупционен фронт в България, който да се състои от всички обществени сили - били те партийни или граждански структури, които могат да се борят срещу мафията и корупцията. Оттам нататък всичко е въпрос на конкретни разговори, конкретни формули, на решения на вече избраните органи. Посоката е ясна, трябва да има единодействие. Конкретните формати са въпрос на уточняване за в бъдеще.


Искам да отбележа, че "Да България" е дългосрочен проект с много силно намерение за собствена физиономия и присъстване в българския политически живот. Всяко впечатление, че той се създава да се прегърне веднага с някого и това е неговата цел, е дълбоко погрешно.


Вестник "Монитор": Казвате, че сте готови по принцип за единодействие с други партии, но има ли формации, с които по никакъв начин не бихте се съюзили?


- Тези решения трябва да се вземат от нашия Национален съвет, който още не е имал дори едно заседание, за да мога да говоря с повече конретика. Ние ще изработим толкова конкретни политики в областта на борбата с корупцията и толкова конкретни далавери, които трябва да бъдат разследвани, че вярвам, че партиите, които не са искрено на нашето мнение за това, което трябва да се случи с корупцията, сами ще видят, че няма как да работят с нас.


Радио К2: Как можем да бъдем сигурни, че около вас няма кръг от олигарси или жадни за власт хора?


- Зависимостта на една политическа организация от определени задкулисни интереси личи по няколко белега. Единият е финансирането, другото е как се набират хората, които застават в органите, третото е демократичният процес, по който се формират нейните политики.


Ние всяка седмица отчитаме колко пари са влезли при нас и колко са излезли. Забелязвам, че един кръг от медии отбелязват само колко пари са влезли. Моля най-учтиво колегите журналисти, които държат на тази професия - заглавията ги дават поръчителите, но вътре може да напишете, че сме отчели и разходите. Това финансиране идва от много широк кръг хора, които даряват малки суми. За пръв път в България се прави подобно нещо. В световен план и Тръмп, и Бърни Сандърс по този начин показват своята политическа независимост и по този начин за развитите демокрации се разпознават тези, които са политически независими.


Вие днес присъствахте на това как се излъчват хората (в ръководните органи - бел.ред.), видяхте, че нямаше автобуси. Мои познати си писаха есемес, че са се качили на метрото, което било пълно, и всички са слезли на последната спирка (метростанция "Витоша", която е до търговския център (в Sofia event center бе учредителното събрание - бел.ред.). Олигарси не правят партии с метрото.


Друго не мога да ви кажа - съмнения, спекулации, намеци могат да продължават, колкото искате, но оттук нататък е нашата дейност, дейността на нашите органи, дейността на тези хора. Никой от тях няма да си даде името и лицето, за да бъде нечия ръкавица или чорап, който е подхвърлен на сцената. Никой от тези хора, в това мога да ви уверя. Оттук нататък ние ще се борим за всяка секунда доверие, която имат българските граждани в нас.


"Дневник": Казахте, че ще бъдат разработени конкретни мерки. В какъв срок виждате това? Виждате ли някакъв риск и какъв е той в развитието на новата политическа формация?


- Срокове в момента не мога да посоча. Има един политически срок и това е началото на изборната кампания. Днес аз казах, че ние ще се явим на изборната кампания в няколко ключови сфери, които, вярваме, че дават отговор на това как България да почне да се развива по-бързо и много по-близо до своя потенциал. Как това да се случи съвсем конкретно. Видяхте колко много хора от различни области и професии ни дадоха своето доверие. Ще разчитаме именно на този потенциал. Как точно ще бъде организиран този процес е нещо, което от понеделник с новоизбраните органи ще разработим. Но за мен е огромен приоритет нашата кампания да бъде базирана на идеи.


А рискове има много. Каквото и да се случи, моята амбиция, ако успеем да имаме кампания в ключови области по ключови идеи, е да поставим българските политически сили за първи път в реална идейна конкуренция. Ако ние това направим, каквото и друго да се случи, ще сме си свършили работата.


Оттам нататък рискове, колкото искате. Най-очевидният от тях, което е и най-голямата полза, че голяма част от тези хора никога не са се ангажирали политически. Това е изцяло ново политическо поколение, което излиза на обществено-политическата сцена, което тепърва ще пише своите правила, тепърва ще изявява своята политическа биография. Затова казвам, че духът на желание на тези хора сами да минат този път е много силен. Не мисля толкова за рисковете, днес аз видях едни страхотни хора, които се наредиха до мен, и виждам, че тази енергия просто трябва да я канализираме.


  102-ма членове влязоха в Националния съвет на "Да България"


  Партията, на чието учредяване присъстваха над 1500 души (от които 1235 учредители) и чието събрание продължи над 8 часа, избра и ръководни ограни. Единодушно за председател на "Да Бъгария" бе определен Христо Иванов. А в Националния й съвет бяха избрани 102-ма души, от номинирани - 105.


  Освен това партията избра 7 постоянни и 3 непостоянни членове на Контролната си комисия. Сред седемте постояни членове са адвокатът Александър Иванов, който заяви, че ще пази Устава на "Да България" със зъби и нокти, както и ценностите около които са се обединили. Архитектът Миролюб Петрински каза, че правилата трябва да се спазват, ценностите да се поддържат и развиват и е нужно да цари дух на съпричастност. "Знаем, че отговорността ни е много голяма", коментира от своя страна д-р Бояна Петкова. Предприемачът Георги Илиев заяви, че работата на комисията е да отстоява и следва всички правила.

  Учредяването на партия "Движение Да България"

  © Цветелина Белутова, Капитал

  Учредяването на партия "Движение Да България"


  Социологът Константин Павлов изрази радостта си от това, че е част от "нещо с толкова позитивна енергия" и също си пожела комисията да се събира само да не се забравят членовете й, а не защото имат да вършат работа.


  Всички номинирани за членове на Националния съвет, 105 души, се представиха в 30 секунди или бяха представени (ако отсъстват - бел.ред.). Преди преминаването към тази процедура на избор, която бе предложена от Христо Иванов, имаше различни предложения с основна цел - добра оперативност на органа и спестяване на време при избора на членовете му. Заради това Кристиан Таков предложи присъстващите да дадат сигнал за отделен номиниран само когато са против казаното от него по време на 30-секундното му представяне. Контрапредложение на неговото бе да се отбелязват несъгласията на листчета. На това реагира Христо Иванов. Той заяви, че всяка критика трябва да е достатъчно важна и да може да се каже гласно. В този ред на мисли той добави: "Не сме Висшия съдебен съвет (ВСС)", където не е ясно кой с какви мотиви гласува.


  Номинираните за членове на Националния съвет бяха 105 души, при предвиден в устава състав на НС от минимум 50. Един от тях се отказа сам, друг не присъстваше в залата и нямаше кой да го представи и бе изваден от гласуването, а срещу Добринка Корчева имаше възражение и номинацията й бе подложена на отделно гласуване, при което не събра необходимата подкрепа.


  Сред номинираните за Националния съвет има юристи, предприемачи, учители.
  Мария Ангелова заяви в представянето си, че най-смисленото нещо, което е правила е да бъде учител. "Искам моите ученици като завършат училище да не се колебаят да останат в България", мотивира се тя. Кирил Петков, който е предприемач, каза, че влиза в партията, защото мисли, че милиардите за КТБ можеха да се употребят за разумни цели и обясни, че "българската икономика не са фирмите като "Лукойл", а като "Телерик".


  Журналистът и активист Надежда Цекулова, която е бивш член на обществения съвет към Фонда за лечение на деца в чужбина, обяви, че тук са я довели хората, които имат нужда от помощ и на първо място детското и майчинското здравеопазване.


  Йордан Златев обясни присъствието си сред учредителите с желанието си да види в страната своите внуци като пораснат. Според Борис Гунчев "ситуацията изисква от нас да бъдем гневни".
  Психологът Боряна Панчева се е върнала от Англия, защото "там нямах кауза". Тук ръководи център за детско развитие в ранна възраст и иска усилията й да бъдат още по-ефективни. Филип Матов, математик по образование, е работил в Англия и САЩ, но "искам тук да реализирам способностите си, омръзна ми в чужбина да ми задават въпроса: Защо не правиш това в твоята страна?", обясни той в 30-те секунди за представяне.


  Строителният предприемач Чило Попов, който също влезе в НС, пък обясни, че е решил да се политизира, защото вярва, че "в политическия живот могат да се правят далеч по-смислени неща от това, което виждаме в момента".

  Репортаж от събитието - четете тук.
  Речта на Христо Иванов - тук.

  Първата част - с речите на Христо Иванов и Кристиан Таков, приемане на Устав и избор на председател на партията - и втора от учредителното събрание - може да гледате тук.

  Ключови думи към статията:

  Коментари (219)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на martin132
   martin132
   Рейтинг: 221 Неутрално

   БТВ била трибуна на Слави Трифонов, а Капитал на Христо Иванов не е Жалко, че няма да събере и 1%.

  2. 2 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
   Натътрузен десебар, слуга на БСП
   Рейтинг: 1026 Неутрално

   Аз като писах че Дневник пуска по десет статии на ден за Христо Иванов не излъгах .

   Няма шики-мики.
  3. 3 Профил на von_seeckt
   von_seeckt
   Рейтинг: 569 Неутрално

   Леле, идейна борба ще се води значи. А пък аз тайно се надявах на някакви реални действия...

  4. 4
   ****

   Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

  5. 5 Профил на Арон
   Арон
   Рейтинг: 1341 Весело

   Хехе, как па Бенофска не се плясна най-отпред с великите си въпроси

  6. 6 Профил на Nil satis nisi optimum
   Nil satis nisi optimum
   Рейтинг: 812 Неутрално

   Казвам го съвсем добронамерено, защото симпатизирм (поне засега) на г-н Иванов. За да постави "партиите в реална идейна конкуренция" трябва да има и реална икономическа платформа, каквато в момента липсва...

   Не поставям нищо - нищо, над преценката на собствения си разум.
  7. 7 Профил на linard
   linard
   Рейтинг: 240 Неутрално

   Искрено се надявам да има успех!
   Това е може би единствения ни реален шанс за промяна през последните 15г. и тя зависи от нас, промяната.
   Това усещане, че нещо зависи от нас е ново и се надявам повече хора да го осъзнаят и да намерят съмишленици.

  8. 8 Профил на svoboden
   svoboden
   Рейтинг: 1866 Неутрално

   В България има 200 партии - леви, десни, центристки, либерални, консервативни, националистически, етнически, зелени, пембени.... и никоя от платформите им не допада на този човек!?
   Или може би за него не е толкова важна платформата, а да бъде председател на каквото и да е!!!

  9. 9 Профил на Дундурук
   Дундурук
   Рейтинг: 405 Неутрално

   Както и преди писах, стискам палци на новия проект, но вече видях няколко компроментирани поддръжници на сбирките. Днес примерно учредител е тъ*акът Камен Алипиев - Кедъра - тоя вечен хрантутник на държавана софра ли ще гради нови светли проекти?

  10. 10 Профил на Репей
   Репей
   Рейтинг: 381 Весело

   [quote#0:"Хр. Иванов"]Клуб З: Преди няколко дни Радан Кънев заяви, че е готов и отворен за диалог с вашата формация. Вие мислите ли да влизате в диалог с него?

   - ... многократно съм заявявал, че вярвам, че трябва да има широк антикорупционен фронт в България... оттам нататък всичко е въпрос на конкретни разговори, конректни формули, на решение на вече избраните органи. [/quote]

   Накратко е отсвирил Кънев или в най-добрия случай му отрежда положението на подизпълнител без право на глас.

   Тук вече банват и със задна дата: "Вашият достъп до форумите на Икономедиа е автоматично ограничен за 24 часа (до 12:05 часа на 18 Мар)."
  11. 11 Профил на stenli1
   stenli1
   Рейтинг: 1014 Неутрално

   До коментар [#3] от "von_seeckt":

   И аз се надявам борбата да е ца постигане на по-добри резултати за обществото.
   Иначе, "идейната конкуренция" е по-скоро в сферата на приказките

  12. 12 Профил на Nil satis nisi optimum
   Nil satis nisi optimum
   Рейтинг: 812 Неутрално

   [quote#8:"svoboden"]В България има 200 партии [/quote]
   В Унгария са около 400. Не знам демократична държава в която да не са поне стотина. Ако някой има какво да каже и предложи да прави партия - колкото повече, толкова повече...

   Не поставям нищо - нищо, над преценката на собствения си разум.
  13. 13 Профил на 678
   678
   Рейтинг: 274 Неутрално

   Защо ли Бойкикиев от видната червена фамилия, а сега представящ се за Иванов и дума не обелва за лустрация ? Интересно ще е мнението за лустрацията и на неговия съратник Кристиан Таков - внук на Пеко Таков и Вълка Горанова.
   Впрочем Бойкикиев има ли поне един ден трудов стаж ?

  14. 14 Профил на Stewie
   Stewie
   Рейтинг: 891 Весело

   [quote#10:"Репей"]Накратко е отсвирил Кънев[/quote]

   ех тези щури милиционерски опорни точки

  15. 15 Профил на Иван Арнаудов
   Иван Арнаудов
   Рейтинг: 500 Неутрално

   [quote#10:"Репей"]Накратко е отсвирил Кънев или в най-добрия случай му отрежда положението на подизпълнител без право на глас. [/quote]
   Накратко, задалият въпроса журналист просто е тъпак да пита за коалиционни политики една учредена преди половин час партия. Не търси под вола теле!

   Някои хора поддържат линия, а пък аз... поддържам окръжност.
  16. 16 Профил на stenli1
   stenli1
   Рейтинг: 1014 Весело

   До коментар [#13] от "678":

   Охааа, Кр. Таков на Пеко Таков ли е внук?
   Туй то

  17. 17 Профил на elgin
   elgin
   Рейтинг: 359 Неутрално

   Пожелавам успех на новата партия. На България е необходима тотална промяна.Дано не е поредният проект на кукловодите.

  18. 18 Профил на pet_1306
   pet_1306
   Рейтинг: 221 Неутрално

   На Пинокио /Христо Иванов/ нослето му расте от ден на ден...ще бъде реална конкуренция на Барека..и той за България се бори..ако не беше гнусно, щеше да е смешно!!!

  19. 19 Профил на emil
   emil
   Рейтинг: 1590 Неутрално

   Всичко това ми изглежда на празни приказки и залъгалки за ония 200 хиляди които така или иначе си гласуват радикално синьо. Какво възнамерява Христо Иванов да прави и как възнамерява да го постигне? Какво повече ще има в арсенала от това което имаше докато беше министър. Всичко ми изглежда изключително старомодно, пожелателно и в далечно склонително. Самият той нито има аурата да привлече хора около себе си, нито явно има и идеите защото ако ги имаше щяхме да ги чуем докато беше министър. Вместо това той ходеше да се съветва със съдиите и прокурорите докато накрая хвърли кърпата и се изниза. Още от началото не ми вдъхваше доверие и не направи нищо за да промени мнението ми. Тук сигурно както винаги ще ме обвинят в тролене, но аз така мислех още преди да хвърли оставка. Сега всичко ми изглежда на пореден опит на някой да вкара 10-тина депутата и да си заплюе място в политиката.

   В речта си говори че щели да събират случаи на корупция и щели да ги връчват на парламента за да ги разглежда. На същия този парламент заради който Христо хвърли оставка! И какво ще се случи тогава? Лъха на безподобна яловост и политическа старомодност. Прокопиев ще го лансира колкото може и накрая след изборите ще се откаже.

   УТОЧНЕНИЕ: СТАТИИТЕ ПОД КОИТО ПОСТВАМ ИЗРАЗЯВАТ ИЗЦЯЛО МНЕНИЕТО НА ДНЕВНИК И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЪВПАДАТ С МОЕТО МНЕНИЕ
  20. 20 Профил на foxa5
   foxa5
   Рейтинг: 542 Неутрално

   Ицето ми е симпатичен. Ама освен борбата с корупцията нещо по-конкретно - кви сте, либерали, консерватори, християнска партия. На думи всички са против корупцията, и Бокича отчита милиард след милиард от борбата с контрабандата.

  21. 21 Профил на дерибеев
   дерибеев
   Рейтинг: 3474 Неутрално

   мдааа , гущера все още не е готов да скъса сам опашката си .

   всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
  22. 22 Профил на shileto
   shileto
   Рейтинг: 1074 Весело

   Радан ще ревнува, досега той водеше по брой похвални статии, сега залезе, има залагане на друг кон

  23. 23 Профил на Репей
   Репей
   Рейтинг: 381 Неутрално

   [quote#14:"Stewie"]ех тези щури милиционерски опорни точки [/quote]

   Миличък, първо се научи поне едно изречение да можеш да напишеш грамотно, пък после обиждай на милиционер.

   Тук вече банват и със задна дата: "Вашият достъп до форумите на Икономедиа е автоматично ограничен за 24 часа (до 12:05 часа на 18 Мар)."
  24. 24 Профил на Virgin
   Virgin
   Рейтинг: 701 Весело

   "Мои познати си писаха есемес, че са се качили на метрото, което било пълно и всички са слезнали на последната спирка (метростанция "Витоша", която е до търговския център, където в Sofia event center бе учредителното събрание - бел.ред.). Олигарси не правят партии с метрото."

   Хахаха. "Ботев" Пловдив.

  25. 25 Профил на shileto
   shileto
   Рейтинг: 1074 Неутрално

   До коментар [#4] от "cristo_n":
   Ама той щял да скъсва олигарсите, ама как точно ще стане още не са му казали

  26. 26 Профил на foxa5
   foxa5
   Рейтинг: 542 Неутрално

   До коментар [#9] от "Дундурук":

   И аз им симпатизирам и дори съм склонен да си затворя очите за някоя друга гнила ябълка. Ама все пак трябва да знам каква икономическа платформа изповядват - лозунгите - борба с корупцията и повишаването на доходите - мене лично не могат да ме спечелят.

  27. 27
   ****

   Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

  28. 28 Профил на Репей
   Репей
   Рейтинг: 381 Неутрално

   [quote#15:"Иван Арнаудов"]Накратко, задалият въпроса журналист просто е тъпак да пита за коалиционни политики една учредена преди половин час партия. Не търси под вола теле! [/quote]

   Честно да ти кажа, не ми пука за бъдещето и съдбата на "Поредния десен проект" № 1, 2, 3, 4 или до колкото ги докарат.

   Тук вече банват и със задна дата: "Вашият достъп до форумите на Икономедиа е автоматично ограничен за 24 часа (до 12:05 часа на 18 Мар)."
  29. 29 Профил на voltron
   voltron
   Рейтинг: 267 Неутрално

   Преди имаше по 43986594365 статии за Радан, сега за новата звизда тцтцтц луд умора няма само се поти.

   ПУТИН АКБАР
  30. 30 Профил на zyx
   zyx
   Рейтинг: 274 Неутрално

   Честно казано , чета, но не виждам нито един аргумент, които да подкрепи различното в тази нова формация. Напротив, симптомите за пореден посредствен проект са налице. Лошото е , че точно преди важни избори, се явява поредния ледоразбивач, които , като упсаринче ще изчезне точно след 2-ри април, откраднал надеждите на определен кръг избиратели, които иначе , доста по-качествено биха били представени и от системните партии.

  31. 31 Профил на Росен  Радославов
   Росен Радославов
   Рейтинг: 1437 Неутрално

   До коментар [#1] от "martin132":

   Като гледах кадрите по ТВ сякаш ще е повечко от 5%, а ако направи коалиция с ДСБ ще стигне ПВ или ще го мине.
   Тогава парламента ще стане пъстър, а най-важното е, че комуноидите (бсп/ДС/дпс-оод) ще олекнат, няма да личи, че ги има.

   в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
  32. 32 Профил на stenli1
   stenli1
   Рейтинг: 1014 Весело

   До коментар [#20] от "foxa5":

   Боца е най-големия борец срещу корупцията съществувал някога по тези земи. Направо я изтръгва из корен
   Корупцията като види Боца и бяга на другия тротоар

  33. 33 Профил на Росен  Радославов
   Росен Радославов
   Рейтинг: 1437 Неутрално

   До коментар [#30] от "zyx":

   Има логика в думите ти, но ПФ се появи по същият начин, а не се оказа толкова вреден, въпреки, че перхидроленият таковата е там с неговите 1,5%.

   в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
  34. 34 Профил на Nina Kercheva
   Nina Kercheva
   Рейтинг: 534 Неутрално

   Колко пъти вече се пише ,че Кристиян Таков НЕ Е внук на Петко Таков!!! След като е внук на брата на П.ТАКОВ......Що за извратен яци сте се събрали тук , айде сега изровете нещо и за баща му , за дядо му и нещо за съседката !!!

  35. 35 Профил на Един препатил
   Един препатил
   Рейтинг: 3348 Неутрално

   "...да поставим българските политически сили за първи път в реална идейна конкуренция..."

   ГЕРБ в идейна конкуренция? А, стига, бе...

  36. 36 Профил на Росен  Радославов
   Росен Радославов
   Рейтинг: 1437 Неутрално

   До коментар [#32] от "stenli1":

   сергея - спрени еврофондове и нищо в България като следа.
   ББ - използвани еврофондове и построени разни "работи".

   Статистиката чугун е безпощадна към вас троловете.

   в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
  37. 37 Профил на emil
   emil
   Рейтинг: 1590 Неутрално

   Има ли някой, който да се самозаблуждава че не става дума за политически проект на Прокопиев и на медийната му група? На подобно свръхестествено отразяване не се радва дори и файтонът на Радан.

   Удивлявам се на патетиката в серията от статии и интервюта и имам чувството че чета Дума. Например някаква възрастна жена се наредила на опашката стискаща регистрационна форма за партията и пита "Тука ли е за наш'то". Все едно че чета Работническо дело от времето когато хората се редяха за облигации.

   Старомодна и изтъркана от времето пропаганда с нов привкус. Подобен сълзлив подход ще му донесе на Христо не повече от 1% и той най-вероятно ще е за сметка на Радан. На туй му се вика преливане от пусто в празно.

   УТОЧНЕНИЕ: СТАТИИТЕ ПОД КОИТО ПОСТВАМ ИЗРАЗЯВАТ ИЗЦЯЛО МНЕНИЕТО НА ДНЕВНИК И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЪВПАДАТ С МОЕТО МНЕНИЕ
  38. 38 Профил на Росен  Радославов
   Росен Радославов
   Рейтинг: 1437 Неутрално

   До коментар [#35] от "Един препатил":


   [quote#35:"Един препатил"]ГЕРБ в идейна конкуренция? [/quote]
   А бсп/дпс-оод в идейна конкуренция?

   в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
  39. 39 Профил на foxa5
   foxa5
   Рейтинг: 542 Неутрално

   До коментар [#32] от "stenli1":


   Малко като лафа за алкохолика дето изпивал всичкия алкохол за да предпази другите от вредното влияние.
   Как са вашите на Кадиев?

  40. 40 Профил на Nil satis nisi optimum
   Nil satis nisi optimum
   Рейтинг: 812 Неутрално

   [quote#28:"Репей"]Честно да ти кажа, не ми пука за бъдещето и съдбата на "Поредния десен проект" [/quote]
   И защо смамиш тогава? Мой много ти "пука" като броя колко коментара си изписал...

   Не поставям нищо - нищо, над преценката на собствения си разум.
  41. 41 Профил на Росен  Радославов
   Росен Радославов
   Рейтинг: 1437 Неутрално

   До коментар [#34] от "florencia":

   Троловете треперят от всяка нова конкуренция.
   Всяка от тях къса ли къса от малкото останали им избиратели.

   Затова и разпространяват лъжи червените.

   в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
  42. 42 Профил на stenli1
   stenli1
   Рейтинг: 1014 Неутрално

   До коментар [#38] от "Росен (Путлер капут)":

   Ти дали уж не беше ГЕРБер?

  43. 43 Профил на Росен  Радославов
   Росен Радославов
   Рейтинг: 1437 Неутрално

   До коментар [#40] от "Nil satis nisi optimum":

   Думата е "трепери" от ужас.
   Всяка нова формация намалява броя на червените депутати в парламента.
   [quote#40:"Nil satis nisi optimum"]много ти "пука" [/quote]
   Тоя е кърваво червен, не знаеш ли?

   в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
  44. 44 Профил на stenli1
   stenli1
   Рейтинг: 1014 Неутрално

   До коментар [#39] от "foxa5":

   Враг на алкохола и затова го унищожава като го изпива

  45. 45 Профил на Stewie
   Stewie
   Рейтинг: 891 Весело

   До коментар [#23] от "Репей":

   ха-ха още един грамотен милиционер във форума

  46. 46 Профил на дерибеев
   дерибеев
   Рейтинг: 3474 Неутрално

   [quote#31:"Росен (Путлер капут)"]Като гледах кадрите по ТВ сякаш ще е повечко от 5%, а ако направи коалиция с ДСБ ще стигне ПВ или ще го мине. [/quote]
   посочи един в коалиция с дсб и стигнал до нещо . Радан донякъде е изключение

   всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
  47. 47 Профил на eyewithness
   eyewithness
   Рейтинг: 221 Весело

   Идейна борба на партия без идейна основа. Почти като романтичен филм с порноактьори. Колкото и трогателно да е, накрая все някого ще онодят...

  48. 48
   ****

   Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

  49. 49
   ****

   Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

  50. 50 Профил на Росен  Радославов
   Росен Радославов
   Рейтинг: 1437 Неутрално

   До коментар [#42] от "stenli1":


   [quote#42:"stenli1"]дали уж не беше ГЕРБер?[/quote]
   Дали бях гербер аз обясних подробно точно на тебе.
   Не гласувам за формация (РБ), в която е пръмовица.
   И видя ли, че полит живота доказа колко съм прав?
   И за Плевнелиев гласувах и бях плют и от своите тук.
   А сега, оказа се съм бил прав и за Плевнелиев.

   Та така с герберщината ми.

   Може и русофил да изляза, щото се е случвало.
   Защитавам руснаците, когато стане въпрос за 83-та и сваленият южнокорейски самолет, защото бяха прави.

   Най-вероятно гледам къде е истината.
   Как мислиш?

   в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
  51. 51 Профил на Nil satis nisi optimum
   Nil satis nisi optimum
   Рейтинг: 812 Весело

   [quote#43:"Росен (Путлер капут)"]Тоя е кърваво червен, не знаеш ли? [/quote]
   Подозирах го...
   Просто Христо Иванов им лази по нервите. Което само по себе си е хубаво, но трябва още малко...

   Не поставям нищо - нищо, над преценката на собствения си разум.
  52. 52 Профил на Росен  Радославов
   Росен Радославов
   Рейтинг: 1437 Неутрално

   До коментар [#46] от "дерибеев":


   [quote#46:"дерибеев"]посочи един в коалиция с дсб и стигнал до нещо . Радан донякъде е изключение [/quote]
   Един човек или партия или коалиция?
   Не става ясно, щото си писал "Радан".

   в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
  53. 53 Профил на дерибеев
   дерибеев
   Рейтинг: 3474 Весело

   [quote#41:"Росен (Путлер капут)"]Троловете треперят от всяка нова конкуренция.
   Всяка от тях къса ли къса от малкото останали им избиратели. [/quote]
   троловете не им пука от останали малко избиратели . факт . ясен като знак . особено тук . да цитирам ли прогнози

   всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
  54. 54 Профил на Peni Nikol
   Peni Nikol
   Рейтинг: 6668 Неутрално

   До пролетта ще ги видим и разберем по добре.

  55. 55 Профил на libertariansky
   libertariansky
   Рейтинг: 221 Неутрално

   Доволен съм от новината за създаването на новото движение на либералните и свободни хора, предимно интелигентните.

   Give me Liberty Or Give me Death !
  56. 56 Профил на historama
   historama
   Рейтинг: 3809 Неутрално

   [quote#37:"emil НОВИ ИЗБОРНИ ПРАВИЛА ВЕДНАГА!"]Има ли някой, който да се самозаблуждава че не става дума за политически проект на Прокопиев и на медийната му група?[/quote]
   има ли нещо, което да не ти харесва в тази група? Тогава какви ги чиниш тук?

  57. 57 Профил на 4i4oti
   4i4oti
   Рейтинг: 706 Неутрално

   [quote#10:"Репей"]Накратко е отсвирил Кънев [/quote]
   Резонно. Никой не е прокопсал с Радан.

  58. 58 Профил на Росен  Радославов
   Росен Радославов
   Рейтинг: 1437 Неутрално

   До коментар [#51] от "Nil satis nisi optimum":


   [quote#51:"Nil satis nisi optimum"]Просто Христо Иванов им лази по нервите. [/quote]
   Не са и нерви.
   Ужас е за каскетите тоя нов проект на Иванов.
   Влезе ли в парламента това е краят на ДС в полит живота на България, а това значи и край на руските проекти...всякакви за България, а това пък значи край на мамбото за тия търтеи тук .

   в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
  59. 59 Профил на дерибеев
   дерибеев
   Рейтинг: 3474 Неутрално

   [quote#52:"Росен (Путлер капут)"]Един човек или партия или коалиция?
   Не става ясно, щото си писал "Радан".[/quote]
   Радан стигна донякъде заради дсб , после атанас-лаборантите го завъртяха , партия с дсб да е успяла

   всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
  60. 60 Профил на dnevnikar
   dnevnikar
   Рейтинг: 3748 Неутрално

   UROEMPIRE

   На Манежа!

   пп
   (Евентуално) партийна индулгенция.

   "Рискове много, но искам да поставим партиите в реална идейна конкуренция"


  61. 61 Профил на daam
   daam
   Рейтинг: 1200 Неутрално

   До коментар [#2] от "Радан-Издислав Кънев":

   И какво лошо в това? Читателите на дневник явно се интересуват

  62. 62 Профил на hqx04506254
   hqx04506254
   Рейтинг: 324 Неутрално

   Най-после нещо смислено в българския политически живот!

  63. 63 Профил на дерибеев
   дерибеев
   Рейтинг: 3474 Неутрално

   [quote#61:"daam"]Читателите на дневник явно се интересуват[/quote]
   спорно , по интересно като , че ли е дневник явно почва да се интересува за читателите ...

   всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
  64. 64 Профил на Пешката
   Пешката
   Рейтинг: 1210 Неутрално

   Надявам се да има поне малко разследваща журналистика в БГ и да излезне наяве кой седи зад партия. Все пак се надявам че са искрени и искат нещо да направят, а не само да се доберат до кацата с политическия мед...Но след такава рекламна кампания от страна на бат Прокопии, леко ме съмнява.

   Ако го боли, както го мързи, отдавна да е умрел.
  65. 65 Профил на Darth Plagueis
   Darth Plagueis
   Рейтинг: 1368 Неутрално

   До коментар [#37] от "emil НОВИ ИЗБОРНИ ПРАВИЛА ВЕДНАГА!":

   Баси... герберастията досега твърдеше, че Радан бил проект на Прокопиев, па сега стана Христо. Кво ли е да си тъпа изтривалка на Цацаров и да си въртиш мнението като магистралка....

   Ако отразяването е показател за това чий проект си, то Баце е проект на Пеевски. Щото такова отразяване и хвалебствие не сме имали в последните 27 години.

   Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
  66. 66 Профил на Yomega
   Yomega
   Рейтинг: 692 Неутрално

   До коментар [#30] от "zyx":

   Ох ама ти си се регистрирал да дращиш тук преди броени часове ли бе "мамин сладък" За упсаринче заработи ли? :)

  67. 67 Профил на 4i4oti
   4i4oti
   Рейтинг: 706 Неутрално

   [quote#41:"Росен (Путлер капут)"]Троловете треперят от всяка нова конкуренция.
   Всяка от тях къса ли къса от малкото останали им избиратели.
   [/quote]
   Напротив. Троловете работят за пари, хоби или да освободят умразата, която ги дави.

  68. 68 Профил на shileto
   shileto
   Рейтинг: 1074 Весело

   До коментар [#49] от "678":
   То и на Иванов майка му е видна комунистка, ама той ще бори олгарсите

  69. 69 Профил на emil
   emil
   Рейтинг: 1590 Неутрално

   До коментар [#56] от "historama":

   [quote#56:"historama"]има ли нещо, което да не ти харесва в тази група? Тогава какви ги чиниш тук? [/quote]

   Просто не харесвам факта че се върши партийно инженерство. Прокопиев съсвсем очевидно му акушира на Христо Иванов от самото начало, а от това нищо полезно няма да произлезе. Най-много да вкара няколко депутата за да лобират около полезни за дейността му закони. Това с антикорупцията ще се окаже единствено за парлама.

   Христо е прекалено посредствен и твърде семпъл та да се очаква нещо ефективно и успешно. Целият му ореол е изграден на гърба на Радан и радикализацията която той наговори около оставката на Христо. Ако Радан не се беше нагърбил със защитата на Христо той сега щеше да е там където е сега бившият министър на МВР (мисля че беше Денчев). Т.е. никъде. Христо няма нито ореола нито словото за да бъде мотор на подобен проект.   УТОЧНЕНИЕ: СТАТИИТЕ ПОД КОИТО ПОСТВАМ ИЗРАЗЯВАТ ИЗЦЯЛО МНЕНИЕТО НА ДНЕВНИК И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЪВПАДАТ С МОЕТО МНЕНИЕ
  70. 70
   ****

   Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

  71. 71 Профил на Darth Plagueis
   Darth Plagueis
   Рейтинг: 1368 Неутрално

   До коментар [#46] от "дерибеев":

   Ми как да ти кажа, нещата са принципно различни. За герберастията ви е важно с политиката да стигнете до някъде. И не можете дори да си представите, че има хора, които не възприемат политиката като средство да стигнат до някъде, а като средство да са в полза на нацията си.

   Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
  72. 72 Профил на Darth Plagueis
   Darth Plagueis
   Рейтинг: 1368 Неутрално

   До коментар [#67] от "4i4oti":

   А ти комбинираш и двете? Днес колко ника регистрира?

   Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
  73. 73 Профил на lemonadejoe
   lemonadejoe
   Рейтинг: 287 Неутрално

   До коментар [#20] от "foxa5":

   [quote#20:"foxa5"]На думи всички са против корупцията[/quote]

   Да, повечето са против корупцията само на думи и между другото, а главните им цели са да са леви или десни или патриотични . . .

  74. 74 Профил на дерибеев
   дерибеев
   Рейтинг: 3474 Неутрално

   До коментар [#71] от "Darth Plagueis":
   сигурно си прав , затова и Радан го приемам като изключение . атанасовщината обаче си е еманация на .. диагноза

   всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
  75. 75 Профил на 4i4oti
   4i4oti
   Рейтинг: 706 Неутрално

   Днес добър урожай. И Дудукът основа нова партия, така до изборите може да надхвърлим 1000. Показателно е, все се пръкват преди избори и борят корупцията. Политиката е най-доходния бизнес - печелиш много без да рискуваш.

  76. 76 Профил на Роси
   Роси
   Рейтинг: 7638 Неутрално

   Идейна конкуренция. И кои са партиите с идеите. Тези, които ни управляват или се готвят за това, имат интереси, не идеи.

  77. 77 Профил на foxa5
   foxa5
   Рейтинг: 542 Неутрално

   [quote#47:"eyewithness"]Идейна борба на партия без идейна основа. Почти като романтичен филм с порноактьори. Колкото и трогателно да е, накрая все някого ще онодят...[/quote]

   Колега гледната точка кърти.

  78. 78 Профил на emil
   emil
   Рейтинг: 1590 Неутрално

   До коментар [#65] от "Darth Plagueis":

   Не знам дали забеляза, но имаше момент при който в Дневник се прокрадна критика към Радан че не бил достатъчно настоятелен и последователен. Това се случи преди около година когато Радан постоя на стълбите на Съдебната палата и се прибра на топло за да опозиционерства в парламента. Той дори беше на мнение че ББ не е трябвало да подава оставка и че трябвало този парламент да си доизкара мандата. Та струва ми се че Дневник тогава смени залога. Освен това ДСБ не са създадени от Капитал и едва ли биха му слугували, а овен това те са си и направо неконтролируеми. За Христо такъв проблем няма особено като се има предвид че вътре е пълно с таковци и други подобни. Виж чрез новата партия Прокопиев наистина ще може да оказва натиск върху Радан защото става дума за същия кръг от избиратели. Така да се каже ще му подкастри клона.

   УТОЧНЕНИЕ: СТАТИИТЕ ПОД КОИТО ПОСТВАМ ИЗРАЗЯВАТ ИЗЦЯЛО МНЕНИЕТО НА ДНЕВНИК И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЪВПАДАТ С МОЕТО МНЕНИЕ
  79. 79 Профил на uhu58510162
   uhu58510162
   Рейтинг: 221 Неутрално

   този ако се прави на мафиот ще спечели повече. коври и всякви обичат лошите. бързи лесни пари без скруполи. само мафиот може да премахне мафиот. прав беше плевнелиев, не ученето, а лидерството!

  80. 80
   ****

   Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

  81. 81 Профил на Репей
   Репей
   Рейтинг: 381 Весело

   [quote#71:"Darth Plagueis"]И не можете дори да си представите, че има хора, които не възприемат политиката като средство да стигнат до някъде, а като средство да са в полза на нацията си. [/quote]

   И каква полза ще донесете на нацията, като стоите извън парламента? А, сетих се, ще пълните с умни статийки портала Култура, които някой може да прочете, само ако ги препечатат в Дневник.

   Тук вече банват и със задна дата: "Вашият достъп до форумите на Икономедиа е автоматично ограничен за 24 часа (до 12:05 часа на 18 Мар)."
  82. 82 Профил на ahasver
   ahasver
   Рейтинг: 1427 Неутрално

   До коментар [#16] от "stenli1":На брат му.

  83. 83 Профил на ahasver
   ahasver
   Рейтинг: 1427 Неутрално

   До коментар [#25] от "shileto":Е, не всичките, де! Някои ще остави. Да плащат сметките.

  84. 84 Профил на ahasver
   ahasver
   Рейтинг: 1427 Неутрално

   До коментар [#37] от "emil НОВИ ИЗБОРНИ ПРАВИЛА ВЕДНАГА!":

   Работническо дело от времето когато хората се редяха за облигации.
   Нова история на България?

  85. 85 Профил на bez_ime2
   bez_ime2
   Рейтинг: 320 Неутрално

   [quote#28:"Репей"]Честно да ти кажа, не ми пука за бъдещето и съдбата на "Поредния десен проект" № 1, 2, 3, 4 или до колкото ги докарат.[/quote]
   Никой не е казал, че това е десен проект, а и много се съмнявам, че знаеш какво е "десен, дясно и т.н."...

  86. 86 Профил на ahasver
   ahasver
   Рейтинг: 1427 Неутрално

   До коментар [#48] от "Репей":Защо? Да сега не е ли имал?

  87. 87 Профил на vvy
   vvy
   Рейтинг: 221 Неутрално

   Няма новооснована българска партия която не иска да се бори с корупцията, да повишава доходи и пенсии, да не "преборва" престъпността! Ама обикновено " Хотели как лучше, а получилось как всегда"!
   Дано този път да греша, ще се радвам да е нещо истинско и различно! Ха дано, ама...

  88. 88 Профил на uhu58510162
   uhu58510162
   Рейтинг: 221 Неутрално

   не можеш ги заплашваш, а най много да приемат една твоя идея

  89. 89 Профил на Репей
   Репей
   Рейтинг: 381 Весело

   До коментар [#85] от "bez_ime2":

   Я ме светни за българското дясно. Защото то е толкова неясно, колкото вътрешността на някоя черна дупка.

   Тук вече банват и със задна дата: "Вашият достъп до форумите на Икономедиа е автоматично ограничен за 24 часа (до 12:05 часа на 18 Мар)."
  90. 90 Профил на Репей
   Репей
   Рейтинг: 381 Неутрално

   До коментар [#86] от "ahasver":

   Имаше, ама вече няма да са парламентарно представени.

   Тук вече банват и със задна дата: "Вашият достъп до форумите на Икономедиа е автоматично ограничен за 24 часа (до 12:05 часа на 18 Мар)."
  91. 91 Профил на Росен  Радославов
   Росен Радославов
   Рейтинг: 1437 Неутрално

   До коментар [#59] от "дерибеев":

   Еми РБ успя с ДСБ, но ДСБ не успя с РБ.
   И в дъното е пръмовица.

   в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
  92. 92 Профил на Росен  Радославов
   Росен Радославов
   Рейтинг: 1437 Неутрално

   До коментар [#90] от "Репей":

   Звездите ти говорят явно.
   Сега кои са, в този парламент?
   [quote#90:"Репей"]вече няма да са парламентарно представени. [/quote]
   И си гледай умрялата бсп и напушената курнелия, вместо да се молиш като шаман да не успее никой.
   С комсомолски ентусиазъм нищо не се получава...доказано.

   в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
  93. 93 Профил на Репей
   Репей
   Рейтинг: 381 Весело

   [quote#92:"Росен (Путлер капут)"]С комсомолски ентусиазъм нищо не се получава...доказано. [/quote]

   Хах, точно пък ти да заявяваш това, дето си най-големият волунтарист във форума.

   Тук вече банват и със задна дата: "Вашият достъп до форумите на Икономедиа е автоматично ограничен за 24 часа (до 12:05 часа на 18 Мар)."
  94. 94 Профил на zabejko
   zabejko
   Рейтинг: 541 Неутрално

   "партиите в реална идейна конкуренция" ?? единствените идеи на тези "партии" е как да усвояват руските пари в комбинация с еврпоейските... и веднъж на всеки 10-15 години как да източат спестяванията на офчата популация, чрез някоя банково-фиансова шашма.

   veni vidi fugi
  95. 95 Профил на aeduJ Delenda Est
   aeduJ Delenda Est
   Рейтинг: 221 Неутрално

   [quote#12:"Nil satis nisi optimum"]В Унгария са около 400. Не знам демократична държава в която да не са поне стотина. Ако някой има какво да каже и предложи да прави партия - колкото повече, толкова повече... [/quote]

   Сещам се за една дето уж е еталона на световната демокрация - само с две партии.....

   Но явно съм в грешка защото голямо проучване на Принсетънския университет доказва че те не са демокрация, а ... олигархия.
   Или пък каква е разликата между Канада и Северна Корея - и едната и другата си избират за лидери синчета на бивши политически величия.

   Та и наш Ристо - произхождащ от олигархията, сега ще се бори срещу ... олигархията!!!

   Интересни цитати http://tinyurl.com/zjmsm46 http://cache2.dotbg.bg/Images/cache/196/Image_6005196_308_0.jpg
  96. 96 Профил на ahasver
   ahasver
   Рейтинг: 1427 Неутрално

   До коментар [#90] от "Репей":Не можеш да знаеш кой дупетат на колко ведомости се разписва. Едно време тъй казвахме за скритите ченгета, а сега е олеле мале!

  97. 97 Профил на cristo_n
   cristo_n
   Рейтинг: 488 Неутрално

   [quote#31:"Росен (Путлер капут)"]Тогава парламента ще стане пъстър[/quote]Парламента и сега си е пъстър, но това не помага...

  98. 98 Профил на emil
   emil
   Рейтинг: 1590 Весело

   Четейки поместеното в шрифт "италик" под основната статия където Дневник най-подробно ни предствавя партийното строителство осъществено от народните маси на работническо-селската интелигенция, учители, звеноводи, тъкачки и доячки не ми остава нищо друго освен да си бръкна с едно перце в гърлото. Новата ни журналистика с нищо не е успяла да надрастне бившата ни социалистическа журналистика. Явно се връщаме назад и в методите и в подхода.

   УТОЧНЕНИЕ: СТАТИИТЕ ПОД КОИТО ПОСТВАМ ИЗРАЗЯВАТ ИЗЦЯЛО МНЕНИЕТО НА ДНЕВНИК И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЪВПАДАТ С МОЕТО МНЕНИЕ
  99. 99 Профил на nikolai1982
   nikolai1982
   Рейтинг: 8 Неутрално

   Сблъсках се с този човек/Христо Иванов/ съвсем случайно на моята работа.
   Искаше да си плати нещо ,но по случайност когато дойде неговия ред се оказа че пос терминала не работи ,той искаше да заплати с карта.
   Когато му казах че терминала не работи,той не потърси някаква възможност или алтернатива а със нервен тон ми отговори-Защо тогава не сте го написали че не ви работи терминала ,след което със някаква нетърпимост се махна и отиде на друго място.
   Всеки си прави изводите но за мен при един норамелн човешки сблъсък в житейска комуникация на мен лично изобщо не ми се стори добър човек.
   Не му вярвам защото ако някой ще се бори с корупцията той трябва да е готов да заплати с живота си така както е в Италия например.
   Искам да попитам всеки който проèте коментара ми ,дали според него Христо Иванов е готов да си даде живота в името на това да разбие ологархията и корупцията ???

  100. 100 Профил на Росен  Радославов
   Росен Радославов
   Рейтинг: 1437 Неутрално

   До коментар [#97] от "cristo_n":

   Не го обясних.
   В новия парламент бсп/дпс-оод ще станат напълно незначителен фактор и тогава ще имаме наистина пъстър парламент.
   Русофилистиците ще станат незначителен процент и ще може да се мисли за България на държавно ниво, но наистина.

   в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
  За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
  С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK