Дани Каназирева влиза в "Нова република" (Кой кой е в ръководството)

Ръководството на "Нова република"

© Надежда Чипева, Капитал

Ръководството на "Нова република"(Допълнена в 11:22 на 1 февруари) Надпартийното дясно обединение Нова Република беше официално учредено днес, като за сега в него участват три политически партии, три граждански сдружения и политически ангажирани граждани. Партиите са ДСБ, с председател Радан Кънев, "Съюз за Пловдив" на Дани Каназирева и Българска демократична общност на Господин Тонев. Неправителствените организации са Сдружение "Граждански блок", Асоциация на българите в Македония "РАДКО" и Национален клуб на жените


Ще има допълнително присъединяващи се политически партии, но и преди всичко допълнително присъединяващи се личности, каза Радан Кънев. Надпартийната платформа вече има и ръководство, което се нарича Политически съвет. Ето и неговият състав:


Председател - Радан Кънев.
Роден е през 1975 г, Завършва право в Софийския университет. От юни 2013 г. е председател на партия Демократи за силна България. Депутат в 43-то Народно събрание.


Политически говорител – Трайчо Трайков


Роден е през 1970 г. Завършил е УНСС със специалност "Международни икономически отношения". Специализира финансов анализ и мениджмънт в Австрия и Германия и работи като анализатор и консултант в големи европейски фирми. Прокурист на "ЕВН България Топлофикация" и на "ЕВН България Електроразпределение". Министър на икономиката и енергетиката в първия кабинет на Бойко Борисов до март 2012 г. На връщане на българската правителствена делегация от Катар, оставката му бе поискана от тогавашния вицепремиер Цветан Цветанов. Борисов и Трайков имаха сблъсъци заради "Лукойл България" и проекта АЕЦ "Белене".


Общински съветник в София от Реформаторския блок. Беше кандидат за президент (5.87%).


Мартин Димитров


Роден е през 1977 г. Завършил е УНСС. От 2008-а, до 2012 г. е председател на СДС. През 2005 г. е избран за депутат в 40-то Народно събрание от листата на коалицията Обединени демократични сили (ОДС).
В 43-то Народно събрание е депутат от листата на Реформаторския блок, но е представител на гражданската листа. Вносител и съвносител е на близо 70 законопроекта, което го прави един от най-активните депутати в разпуснатия парламент.


Дани Каназирева


Родена е в София през 1979 г., но от 1981г. живее в Пловдив. Завършва "Право" в ПУ "Паисий Хилендарски". Специализира в "Кеймбридж". Доктор по Конституционно право с дисертация на тема "Местната власт в условията на членство на България в Европейския Съюз". През 2014г. специализира в САЩ по програма "Младите лидери на България".


Дани Каназирева

© Надежда Чипева, Капитал

Дани Каназирева


През 2007 г. кмет на Пловдив става Славчо Атанасов - Коалиция "ГЕРБ – ВМРО-БНД". Дани Каназирева е общински съветник и председател на групата на ГЕРБ. През лятото на 2010 г. е изключена от партията. Премиерът Бойко Борисов я обвини в обслужване на интересите на пловдивския бизнесмен Георги Гергов, който по-късно беше кандидат-кмет от БСП. Заместникът му Цветан Цветанов каза тогава, че Каназирева е трябвало да бъде изгонена преди година и е уронила престижа на ГЕРБ с всичко, което е правила в партията. През 2012 г. се учредява партията на Меглена Кунева Движение "България на гражданите". Каназирева става координатор за Пловдив-област, но в края на март 2013 г. Каназирева напуска партията заедно с други членове. Кунева тогава каза, че недоволството е защо Каназирева не е намерила място в листите на кандидат-депутатите.


През 2011 г. основава партия "Съюз за Пловдив" и се кандидатира за кмет. Взима 10 650 гласа, който са 7.44%. Това е третият по сила резултат и вкарва 4 съветника. На изборите през 2015 г. пак е трета, но вече има 16 844 гласа, 13.95% и 6 общински съветници.


До сега "Съюз за Пловдив" не е участвал в парламентарни избори и коалиции.


Петър Славов


Роден е на 4 декември 1975 г. Юрист. Завършил е Софийски университет, Университет за национално и световно стопанство, European Business School London, Regent's University. Председател на сдружение "Гражданския съвет", което беше част от Реформаторския блок.


Депутат в 43-то Народно събрание от гражданската квота на Реформаторския блок. Заедно с Мартин Димитров и Методи Андреев (ГЕРБ) беше част от неформалната "Група за натиск" в парламента. Заедно с Димитров бяха най-активните депутати. Задали над 650 парламентарни въпроса и питания към министрите, участвали са като водещи вносители или съвносители в над 130 законопроекта и предложения между първо и второ четене, внесли са над 15 проекта за решения.


Меглена Русинова


Меглена Русенова е родена през 1974 г. в Пловдив. Завършила е право в УНСС. През 2001 год. е най-младият назначен заместник-областен управител в България (НДСВ) и е на поста до 2009 г.. Член е на Централната избирателна комисия за избор на 41-то Народно събрание и за на Европейския парламент. От 2011 год. е управляващ директор на компании от ВЕИ сектора.


Меглена Русинова

© Надежда Чипева, Капитал

Меглена Русинова


Един от учредителите на "Да, България", беше избрана за член Националния съвет на партията на Христо Иванов. "Включването ми в инициативния комитет (на "Да, България б.а.) беше на основата на принципи и ценности, които залегнаха в учредителната декларация. Те съвпадат с принципите, които аз изповядвам. Включването ми в "Нова република" е свързано с моя ясен избор и избора на дясното обединение", коментира Русенова пред "Дневник". Според нея "Да, България" се позиционира в центъра и партията е сгрешила, като не е поела поканата за коалиция от "Нова република".


Вили Лилков


Вили Лилков роден на 6 април 1955 г. във Видин. През 2011 г. става професор по ядрена физика към Минно-геоложкия университет. Учредител е на ДСБ и е действащ председател на ДСБ-София. През 1999 г. става общински съветник в Столичния общински съвет, където продължава работата си няколко последователни мандата. Народен представители в 43-то НС от листата на Реформаторския блок.


Виолета Панайотова


Родена е в Карнобат през 1960 г. Завършила е Държавен библиотечен институт - София и ШУ "Константин Преславски". Член на ДСБ.


Представлява Асоциация на българите в Македония "Радко"


Атанас Атанасов


Роден през 1959 година в село Батин, Русенско. Завършва право в Софийския университет "Климент Охридски". След това е съдия в Русе (1987-1988) и прокурор в Разград (1989-1992). През 1997 година Атанасов става за секретар на МВР, а малко след това оглавява Национална служба "Сигурност". На 10 декември 1999 година предоставя на министър-председателя Иван Костов списък с 226 имена от доклад за корупция, след което са уволнени десет министри. От 2005 до 2009 година Атанас Атанасов е депутат от ДСБ. През 2011 година става общински съветник в Столична община в групата на Синята коалиция.
Депутат в 43-то Народно събрание от Реформаторския блок.


Цецка Бачкова


Магистър по политически науки, икономическа политика и гражданско право във Вестфалски Вилхелмс-Университет в Мюнстер, Германия.


Цецка Бачкова

© Надежда Чипева, Капитал

Цецка Бачкова


Доктор по политическите науки. Член на ДСБ от 2008г. Председател на Националният клуб на жените към ДСБ.


Господин Тонев


Роден е през 1955 г. в Димитровград. Завършва германистика в Софийския университет. Депутат от ОДС в 38-то Народно събрание Член на ръководството на СДС в периода 2002 – 2003 г. и 2005 – 2008 г. Председател на Българска демократична общност.


Господин Тонев

© Надежда Чипева, Капитал

Господин Тонев


Преподавател, преводач и лектор на семинари за Социалното пазарно стопанство и за ценностните основи на политиката.


През 2016 г. се кандидатира за президент и взима 6 855 гласа, което прави 0.18%.


Борис Станимиров


Роден през 1976 г. Завършил е молекулярна биология в СУ Климент Охридски, специализирал е международни икономически отношения в УНСС, както и Политически умения в Нов български университет. Работи като мениджър в международна финансова група. Учредител на ДСБ. Владее четири езика.


Депутат в 43-то Народно събрание от Реформаторския блок. Вносител е на близо 40 законопроекта. Известен е като блогър под псевдонима Темплар.


Иван Кирилов Иванов


Роден е през 1969 г. Магистър по клинична и социална психология от СУ "Климент Охридски". Бил е асистент в Софийския университет и хоноруван преподавател в НБУ. Участва в различни изследователски и консултантски проекти на Програмата на ООН за развитие, Земеделското министерство, Агенция по заетостта, Институт "Отворено общество" и др. Член е на Гражданския съвет.


Депутат и заместник-председател на 43-то Народно събрание.


Ивайло Цветков – Нойзи


Роден е през 1972 г. Завършил е Националната гимназия за древни езици и култури "Константин Кирил Философ". Журналист. Един от създателите на списание "Егоист", първият главен редактор на българското издание "Плейбой", сп."Maxim" и "Една седмица в София".


Евелин Парасков

© Надежда Чипева

Евелин Парасков


Евелин Парасков


Роден на 12.05.1986 г. в Пловдив. Завършил е право в ПУ "Паисий Хилендарски". Общински съветник и зам. председател на Общинския съвет в Пловдив. Един от членовете, който напускат ДБГ заедно с Каназирева.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (204)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на OOPS
  OOPS
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Активираха се, няма време...

 2. 2 Профил на Кърти Вонегът
  Кърти Вонегът
  Рейтинг: 274 Разстроено

  Дани понеже в Пловдив никой не я счита за читава търси изява в София!

  Левичарството е детска болест на дементни бивши комунета, сега се пишат за "десни"!
 3. 3 Профил на kmz27509388
  kmz27509388
  Рейтинг: 221 Весело

  Дани къде ли не участва до момента.

 4. 4 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 701 Неутрално

  "От 2008-а, до 2102 г. е председател на СДС. "
  Сериозно ли бе ? Близо 100 години ??!! И в миналото и в бъдещето..

 5. 5 Профил на Кърти Вонегът
  Кърти Вонегът
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Дани Каназирева

  През 2014г. специализира в САЩ по програма "Младите лидери на България".
  -------------------------------------------------

  Сорос?

  Дани не можа да превземе Пловдив, та кво остава за България! Там е да запълни определени празнини, за масовост!
  Левичарството е детска болест на дементни бивши комунета, сега се пишат за "десни"!
 6. 6 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 975 Неутрално

  Вашата нова република хубаво отрича всички министри в кабинета Борисов 2! Но утвърждава министър от кабинета Борисов 1-Трайчо! КОйто заедно с Бойко носят основната отговорност за фиаското в енергетиката-присъединяванетона ВЕИ-тата е тяхно общодело, струващо всяка година над 1 морд лв! Кактои плащния и поръчки за Белене за над 1 млрд € към Русия! Крепко единение на Борисов с Дянков и Трайков за АЕЦ "Белене"
  16:08 | 10 април 2011 | 188 коментара

  Премиерът Бойко Борисов, вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков и министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков показаха в неделя пълно единение на позицията за проекта "Белене”, предаде в неделя Дарик радио.

  Срещата на тримата, която се очакваше с интерес заради острия разнобой, в който изпаднаха двамата министри по темата за АЕЦ "Белене", се оказа, че се е провела в "неформална" обстановка. Борисов, Дянков и Трайков бяха днес на мотополигона "Горна Росица” край Севлиево за откриването на първия кръг от Световния шампионат по мотокрос МХ1 и МХ2.

  През седмицата скандалът около подписването на споразумението за изграждане на АЕЦ "Белене" с руската компания "Атомстройекспорт" едва не взе главата на икономическия министър Трайчо Трайков, който се противопостави на подписването на документа в този му вид и обвини директора на НЕК Красимир Първанов, който го подписа, в национално предателство. Заради тези си думи Трайков бе скастрен от премиера, който му наложи "последно предупреждение", и обясни, че всъщност вицпремиерът Дянков знаел какво и защо се подписва. Дянков в това време бе в САЩ. Самият шеф на НЕК се включи в скандала с обвинения към ресорния си министър, че не се интересувал какво се преговаря с руснаците по споразумението.

  В петък пред парламента Трайков упорито остана на позицията си за недопустимото подписване на документа, а вечерта Борисов пред БНТ обяви, че всъщност нямало нищо страшно в говоренето на Трайков, който бил "свестен млад човек", само дето не го правел когато трябва. Борисов обеща да направи среща при себе си между Трайков и Дянков, за да си изяснят позициите.

  В неделя Трайков, окичен с клонката на мира, разясни, че "централата има бъдеще, ако цената на тока, на която тя ще се продава навън, ще е изгодна за държавата". Отговор на този въпрос се очаквало да даде консултантската група Ейч Ес Би Си банк, с която в понеделник ще бъде подписан договор.

  "С това проектът влиза в своята ясно определена посока и въз основа на заключението на консултанта ние ще вземем политическо решение”, каза Трайков.

  "Била е скъсана нишката в комуникациите между министрите"

  От своя страна премиерът коментира, че нишката в комуникацията между министър Дянков и министър Трайков се е била скъсала. "Когато се възложи на вицепремиер или министър задачата, той не е едноличен играч, има екип и за да не се допускат повече грешки, направихме комисия от експерти на финансовото министерство и министерството на енергетиката”, каза премиерът. Той добави, че министър Трайков пряко отговарял за проекта.

  А за оставката на директора на НЕК Красимир Първанов, който във вторник бе обявен за уволнен от министър Трайков за превишени права, а в сряда бе "реабилитиран" от премиера, защото действал по указания на Дянков, Борисов каза, че решението ще бъде взето, след като се събере бордът на директорите на "шапката" на НЕК - Българския енергиен холдинг (БЕХ). В кратък коментар за съдбата на Първанов в петък вечерта премиерът каза, че ако го уволни, то ще е не защото не си е свършил работата, а защото не може да работи с Трайков.

  Борисов: На България й трябват нови ядрени мощности

  Премиерът заяви убедеността си, че на България са необходими нови ядрени мощности. Той каза това по повод заявените намерения на Турция да изгради атомна централа в близост до южната ни граница.

  "Аз съм голям привърженик на атомната енергия. Ние имаме 20 процента квота за възобновяеми източници и ние даже вече сме я изпълнили. Най-евтината и най-чистата енергия е тази. Ние сме напред в проектите и съм убеден, че турската страна го разбира", посочи Борисов.

  Министърът на икономиката Трайчо Трайков уточни, че ако в Турция има централи, неин е ангажиментът да прецени рисковете от ядрени щети.

  "На енергийните съвети в Европейската комисия много ясно аз и почти всички останали енергийни министри заявихме позицията, че това, което ние поставяме като задача за себе си страните в ЕС, ще поискаме и от страните, които са ни съседи, в това число и Турция", коментира той.

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 7. 7 Профил на vesela
  vesela
  Рейтинг: 276 Неутрално

  Мисля, че след като Христо Иванов иска да се явява сам на изборите, Зелените и ДЕОС ще се присъединят към "Нова Република".

  vesela
 8. 8 Профил на zidane
  zidane
  Рейтинг: 694 Неутрално

  дотук имам 3 наум по отношение на ръководството.

 9. 9 Профил на vlado1978
  vlado1978
  Рейтинг: 510 Неутрално

  Все е имало разбиване а дясното, ама като това, преди тези избори, никога не е било. И после народът им бил виновен, че не гласували за тях ...

 10. 10 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1440 Неутрално

  До коментар [#7] от "vesela":

  нищо подобно, те вече си казаха... драмичката се отлага

 11. 11 Профил на clarkv622
  clarkv622
  Рейтинг: 1036 Неутрално

  Изброили са избирателите на ДСБ ?

  България е на 111 място по свобода на словото. Ако дневник се откаже от грантовете ще се изкачим до 110
 12. 12 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Туй НР ще се регистрира ли за участие в изборите?

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 13. 13 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Радан не хареса СДС, но се събра с некви политически екзотични субекти?!

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 14. 14 Профил на kas.
  kas.
  Рейтинг: 1330 Весело

  Ъх, Дани Каназирева! Прелетна птичка е тя. Който дава папо, нему клатим капо.

  Животът е като руло хартия - дълъг е, но го хабиш за задници
 15. 15 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 1661 Весело

  Като гледам снимките на жените все едни русички...и разбирам що са при Радан...

 16. 16 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1440 Любопитно

  Ангелов, що не пусна Парасков в гуглето като не знаеш нищо за него бе пиле шарено... нещо щеш да те заболи ли?

 17. 17 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 5525 Весело

  Като гледам всеки един от ръководството - може и сам да играе "алтернатива на статуквото"!!!

  [email protected]
 18. 18 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1727 Неутрално

  До коментар [#5] от "Кърт Вонегът":

  Не "Котешка люлка"

  SHADOWS of SOFIA
 19. 19 Профил на MititU
  MititU
  Рейтинг: 1080 Любопитно

  Към момента не ме грабвате

  "Колкото повече толкова повече" Мечо ПУХ
 20. 20 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1617 Любопитно

  БАСИ, Трайчо Трайков е възможно най-неподходящото биомеханично съоръжение от жив вид, което може да се сложи за говорител на каквото и да било!
  От там нататък коменатрът е излишен!

  !

 21. 21 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1964 Неутрално

  Дани Каназирева!? Досега това "нещо" Нова република ми беше смешно, вече ми се повдига...

 22. 22 Профил на Lou
  Lou
  Рейтинг: 1628 Неутрално

  Меглена Русинова

  През 2001 год. е най-младият назначен заместник-областен управител в България (НДСВ)...Един от учредителите на "Да, България", беше избрана за член Националния съвет на партията на Христо Иванов..."Включването ми в "Нова република"...Според нея "Да, България" се позиционира в центъра и партията е сгрешила, като не е поела поканата за коалиция от "Нова република".

  Какво разбрахме за госпожата? Прожете на царя, най-младата областна управителка. След това изведнъж е решила, че вече не е центристка, а дясна. Включва се в партията на Христо и дори е член на Националния съвет, а само месец по-късно вече е в ръководството на "Нова Република" и говори за партията на Христо в трето лице, сякаш не членува вече там. Основното й обвинение е, че Христо не е приел поканата на Радан, т.е. тя е била таен агент на ДСБ в "Да".

  Какви хора, какви идеали, какво ръководство. Невероятно успешна женица, явно със собствени сили се е издигнала. Първо става най-младата областна управителка на възраст, на която нямаше и за зам-министър да я сложат. После от раз влиза в Националния съвет на "Да". Само за месец го напуска и... О, изненада! Отново от раз влиза на ръководстовото на Радан. И това е политик без никакъв реален политически опит, но за сметка на това ВИНАГИ е в ръководството. Едно време на това му казвахме връзкарство - кой я знае госпожата от кой виден коменистически род е и кой стар велможа от БКП е дядо й.

  СССР - родина на всички безотечественици! При капитализма човек експлоатира човека, а при социализма е точно обратното! Всеки кооператор - прасе, всеки комунист - две! Всички комунисти - под земята! 25 цирк - 25 години плодотворна размяна на циркови номера между България и СССР! Който не познава Сибир, той не познава СССР! Да живее 10-ти септември - ден на народната милиция - единствената опора на народната власт! До 9 септември 1944 г. България беше на ръба на пропастта. След това направи смела крачка напред!
 23. 23 Профил на w
  w
  Рейтинг: 236 Неутрално

  Дани Каназирева е тотален удар в десятката. Браво Радане!
  Малко съм раздвоен - мислех, че няма по - кофти член на партия от Кунева, но Раданката е намерил.

  Гордеете ли се с този си член на партията, момчета от форума десебари?

 24. 24 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1055 Любопитно

  Какво означава "надпартийно обединение" и защо не коалиция. Да не е врътка заради субсидията... която не се полага на коалиции, останали под 4 процентната бариера?

  простотията ходи по хората, затова обичам животните ...Цъкам само "+" ... но не на всеки!
 25. 25
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 26. 26 Профил на Wornoxmaniak Черно море вече мирише на зелени чорапи
  Wornoxmaniak Черно море вече мирише на зелени чорапи
  Рейтинг: 1400 Любопитно

  Това ли е новата Драгалевска република?

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 27. 27 Профил на Вера Су
  Вера Су
  Рейтинг: 363 Разстроено

  Мале... Още ли е задължително гласуването, че съм на път да си изгубя правата...

 28. 28 Профил на wisedown
  wisedown
  Рейтинг: 221 Неутрално

  На Каназирева коефициента на интелигентност и е равен на килограмите, ерудирана е колкото Бареков и е протеже на свинаря-милионер Гергов, Кънев с какъв акъл я е поканил не е ясно. Аз като пловдивчанин се чувствам предаден от този безумен политически ход.

 29. 29 Профил на nenad
  nenad
  Рейтинг: 434 Весело

  Дани Каназирева влиза в "Нова република"
  ----------------------------------------

  Дани Каназирева? САМАТА Дани Каназирева???
  Уаууу, след избирането на Тръмп, това е политическа новина 1 на света, оставаме без дъх!

 30. 30 Профил на dorko
  dorko
  Рейтинг: 538 Любопитно

  Цели двама кандидати за президент от последната кампания на куп! Явно в тази формация влизат хора с доста висока самооценка.

 31. 31 Профил на w
  w
  Рейтинг: 236 Весело

  [quote#28:"wisedown"]На Каназирева коефициента на интелигентност и е равен на килограмите, [/quote]

  Какви килограми? Тя номера на обувките не може да си изкара, вие килограмите мислите, че ще стигне.

 32. 32 Профил на onemanband
  onemanband
  Рейтинг: 660 Весело


  Ще паднат мазни борби с Бойкикев и деформаторите
  Засега Радан губи по точки...
  Между другото ....
  Това сега Нова Народна република ли е, или надпартийна Нова република на народа? Или май беше Република надпартийна нова? Съвсем се обърках.

  Аааа ,да! Сетих се най-накрая ! ....Ще бъде ....Надпартийно и, в същото време партия

  Кажи ми ,КОЙ ти плаща Гранта, та да ти кажа какво си...
 33. 33 Профил на w
  w
  Рейтинг: 236 Весело

  [quote#30:"dorko"]Явно в тази формация влизат хора с доста висока самооценка.[/quote]

  Не знам за самооценката им, но поне имат традиции в губене на избори.

 34. 34 Профил на grayeagle
  grayeagle
  Рейтинг: 947 Неутрално

  Не може бе хора, пак да ми слагате Ататас Атанасов и Вили Лилков. Това са рядко неприятни хора, напълно неизвестни на младите, необичани от другите. И двамата са тежки и несменяеми кариеристи, а ако попитате с какво са известни- с кой закон, с коя житейска кауза .... и следва мълчание. Те са като Татяна Дончева- пълнеж, но баласт.

 35. 35 Профил на dragozow
  dragozow
  Рейтинг: 754 Неутрално

  Идат избори и се активираха....само че този път няма кой да се хване на Радан и ще гледат парламента по телевизорО. Христо Иванов тоже, колкото и да ни го предлагате всеки ден по 3 пъти.

  Сложете бутон "редактирай" на собствените комeнтари.
 36. 36 Профил на zyx
  zyx
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Доста помпозно представяне за замисъл с хоризонт от около два месеца, след което подозирам, че основните участници ще си говорят само задочно , през медиите и няма да се поздравяват при случайна среща. Явно съдбата на т.нар. дясно в България е подобна на радиоактивен елемент с период на полуразпад от 4-5 парламентарни мандата.

 37. 37 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  [quote#13:"mr. wonderworld."]Радан не хареса СДС, но се събра с некви политически екзотични субекти?![/quote]

  Кунева беше лоша , Каназирева е добра?!

  Или онази царистка, сменила няколко "проекта" за няколко дни?

  Ръдан вимаги е бил лек, ама напоследък нещо хептен...

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 38. 38 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 720 Неутрално

  Ми то ръководството на този нов лабораторен опит, по вече от избирателите му.

 39. 39 Профил на foxa5
  foxa5
  Рейтинг: 541 Неутрално
 40. 40 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1617 Весело

  Чудя се само как ги издържа Атанасов тези около себе си, и до кога би могъл да ги издържи...
  Повечето щяха да са му оперативен контингент за обследване ако още беше шеф на контраразузнаването.
  БАСИ!

 41. 41 Профил на hanseatic
  hanseatic
  Рейтинг: 594 Неутрално

  До коментар [#21] от "svoboden":

  (О)свободен, не може заради теб само мъже да предлагат. Разбирам те, че ти се повдига от жени, но Каназирева си е наред!

 42. 42 Профил на just
  just
  Рейтинг: 562 Неутрално

  До коментар [#23] от "w":

  РЪдан е намерил жестока конкурения на Куневица - това нещо средно между мъж и жена Меглена Русинова, този субект от университета бе парашутиран като областен управител цели 8 години, лансирана от Цару-познат още като Мадридския шмекер, крадлив дедо и други. Същата е учредител в партията на Христо Иванов -Да България и само след няколко седмици е в управителния съвет на Ръдановата формация.
  Както се казва- Ашкосум, машшала.

 43. 43 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1198 Неутрално

  Ако, отавим настрана ГЕРБ и приемем, че "Да България" са десни има три /най-малко/ обединения в дясно. Не ми се вярва и 3-те да влязат и да се карат помежду си в парламента

 44. 44 Профил на w
  w
  Рейтинг: 236 Неутрално

  [quote#37:"mr. wonderworld."]Ръдан вимаги е бил лек, ама напоследък нещо хептен...[/quote]

  Радан така и не разбра една стара житейска максима - хората(в това число и политиците) нямат нищо против хомосексуалистите, те просто не понасят хомосексуални номерца.

  Изразът е по - друг, но просто се опитвам да бъда възпитан.

 45. 45 Профил на Перуци
  Перуци
  Рейтинг: 221 Весело

  Това вече е много смешно. на всеки следващи избори "десните" парти се умножават, обаче интересното е, че хората в тях са все едни и същи. Как го правят не знам

 46. 46 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1727 Неутрално

  До коментар [#33] от "w":

  Но стигнала и учила в Кеймбридж.А ти ше се загубиш още в тунела. Така ли си оправяш хормоналния баланс?

  SHADOWS of SOFIA
 47. 47 Профил на ret
  ret
  Рейтинг: 754 Неутрално

  Най-десните от десните.
  Тези ли ще вдигат доходите на народеца с 50%?Лихви и данъци на заслужили няма ли да опрощават?
  Кой чугун с поне малко акъл в главата няма да гласува директно за БСП,а ще рискува гласът му да замине в коша с тия поредни оправачи?

 48. 48 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Белият автобус се завръща. Очаква реакцията на ДБ.
  "Съветничка на Йовчев и 2-ма бивши полицаи заместници в МВР Трима заместник-министри в МВР назначи във вторник служебният премиер Огнян Герджиков. Това са Венцислав Катинов, Емил Ганчев и Маринела Белева. Последната е била съветничка на вътрешния министър Цветлин Йовчев в кабинета на Пламен Орешарски. След това отиде в ДАТО. Била е заместничка на Йовчев и в ДАНС." https://www.24chasa.bg/novini/article/6028825

 49. 49 Профил на w
  w
  Рейтинг: 236 Весело

  [quote#46:"ka2"]Така ли си оправяш хормоналния баланс?[/quote]

  Той ми е екстра. Политическата кариера на людете описани в горния текст следя, за да се смея. А смехът е здраве.

  Пък и е интересно да внесат малко конкретика за тази специализация. Да не е някой курс за един уикенд? Щото като я знам съм убеден, че случая е такъв. Ако беше прекарала повече време там щеше да усвоила поведенчески категории като чест, достойнство, морал, поведение, класа и т.н. Като я гледам е много далече от тях. Мдаа, вече съм сигурен, че е била за ден - два не територията на Кеймбридж - колкото да се снима и да пие един чай.

 50. 50 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1924 Неутрално

  Ох старост-нерадост, Алцхаймера не прощава..... но тази Каназирева не беше ли в няколко партии и все като не и даваха първо място в листите тръгваше по телевизиите да плюе? Ве беше ли при Пръмовица, при Лайномет Бареков....
  Другата Русинова учредител ли е при Бойкиев, а тук ръководството на Раданчо?
  За Атанасов не коментирам. Където е този гном гласовете са винаги нула!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 51. 51 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1440 Весело

  олеле... защо бе Ангелов, защо

  Евелин Парасков

  11 APR 2013
  '...От партията на Меглена Кунева са заподозрели, че ГЕРБ стои зад пловдивската „акция" насочена срещу „България на гражданите". Припомняме, на 30 и 31 март 2013 г. се появи информация за „масово напускане" на членове от Сдружение „България на гражданите" в Пловдив. Впоследствие обаче местните лидери заявиха, че няма постъпили заявления за напускане на членове на Клуб „Пловдив на гражданите" към сдружение „България на гражданите"..."

 52. 52 Профил на Schopenberg
  Schopenberg
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Дошло е време за ГОЛЯМА промяна в България. Нова Република е смислена, политическа платформа това да се постигне.

  Navigare Necesse Est
 53. 53 Профил на dosetliv
  dosetliv
  Рейтинг: 1532 Неутрално

  Епа се лични хора

  [quote#0:"матряла"]по програма "Младите лидери на България"[/quote]
  треба се добави " which is sponsored by the America for Bulgaria Foundation (ABF)"

  също тъй
  [quote#0:"матряла"]От 2011 год. е управляващ директор на компании от ВЕИ сектора[/quote]
  има още "По покана на Американския Еврейски Комитет (AJC) през 2007 г. преминава обучение в САЩ по програма „Толерантност” . 2009-2011 г. е административен директор на Алфа Финанс Холдинг АД. от 2013 г. е председател на Българска Фотоволтаична Асоциация."

 54. 54 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1924 Неутрално

  [quote#36:"zyx"]радиоактивен елемент с период на полуразпад от 4-5 парламентарни мандата.[/quote]
  +++ Полуразпада е с мерна единица време.... та полуразпада на това творение ще е 3-4 МЕСЕЦА!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 55. 55 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1440 Весело

  [quote#50:"chichka"]Ве беше ли при Пръмовица[/quote]
  късметлийка, измъкнала се е преди хакерските атаки и борсовия срив

  ".."Ксерокопията от документите са изпратени от централа на друга партия", коментира още Томов. Той уточни, че други 37 от изпратените заявления са на лица, които никога не са членували в партията, както и че 351 от напусналите са с еднакви мотиви. Това, според Прошков, показва как се използват т.нар. "мъртви души" още преди началото на предизборната кампания. Според Томов това се случва точно в Пловдив, защото Бойко Борисов е водач на листата на ГЕРБ в града. "Борисов се опитва да направи кампания, в която няма да се появи, освен в контролирана среда, но има нужда да внуши несъществуващо разцепление в конкурентите си. Имаме данни, че се опитват и на други места да инсценират скандали. Знаем за случай с жена..."

 56. 56 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 513 Неутрално

  Бързайте и се обединявайте, докато лявото се рои

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 57. 57 Профил на hityrpetyr
  hityrpetyr
  Рейтинг: 221 Неутрално

  До коментар [#2] от "Кърт Вонегът":

  Не бе, понеже е по мъж от тебе и излиза с лицето си срещу мафията ...

 58. 58 Профил на hityrpetyr
  hityrpetyr
  Рейтинг: 221 Неутрално

  До коментар [#5] от "Кърт Вонегът":

  Сънуваш Сорос всяка вечер, да ?

 59. 59 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1727 Неутрално

  До коментар [#57] от "hityrpetyr":

  Още не могат да и простят как напусна групата Герб. Каза на БХ , че с неетични хора няма да работи. Милиционерите се бяха оцапали тогава . Даже Цецерон беше безкрайно учуден , как така е загърбила Слънчо.

  SHADOWS of SOFIA
 60. 60 Профил на hityrpetyr
  hityrpetyr
  Рейтинг: 221 Неутрално

  До коментар [#55] от "extraCACA":

  Все "сериозни" хора цитираш ... Тоя същия Прошко ходеше да се пазари с Каназирева в Пловдив, ама явно нещо не го е огряло

 61. 61 Профил на hityrpetyr
  hityrpetyr
  Рейтинг: 221 Неутрално

  До коментар [#59] от "ka2":

  Евала и на жената. Държи се по мъжки от много "мъже" в политиката и не цепи басма на никой ...

 62. 62 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1440 Весело

  [quote#50:"chichka"]при Лайномет[/quote]
  Цветанов... Фидоска я била изгонила объркала някакви сметки с Окръжната болница в Пловдив и с Димитър Пейчев... тази взе да ми харесва бе, да знаете... добре че почнахте да виете насреща и

 63. 63 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1607 Неутрално

  [quote#47:"ret"]Тези ли ще вдигат доходите на народеца с 50%?[/quote]

  Герберасткият матрял все си мисли, че някой нещо ще вдига. Не, мицифайка. Сами ще си вдигате доходите. Тези са хората, които ще ви дадат тая възможност, но ще трябва да поработите сами по темата.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 64. 64 Профил на k7
  k7
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Аз като (потенциален) десен избирател едно не мога да разбера - защо се борят три формации за 7-8%? Кой ще изтегли късата клечка, разбира се ако не са три къси клечки....

 65. 65 Профил на proizvoditel
  proizvoditel
  Рейтинг: 756 Неутрално

  Аз не виждам тук един индианец, който може да върши работа. Само провъзгласили се за вождове амбициозни нищо неможещи безхаберници, знаещи "ен" на брой езика, учили в 50 университета, завършили с отличие и умеещи единствено добре да говорят. Спрете да навирате в управлението ченгета, юристи, социолози, политолози, филолози, професори .... На тази държава й трябват логични хора с реални успехи. Трябват й инженери и икономисти решавали реални проблеми и постигнали реални успехи.

 66. 66 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1727 Неутрално

  До коментар [#63] от "Darth Plagueis":

  Не го подлъгвай , може да си помисли че ще му дадат голяма стоп палка и место на околовръстното.

  SHADOWS of SOFIA
 67. 67 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1440 Весело

  [quote#60:"hityrpetyr"]Все "сериозни" хора цитираш[/quote]
  кАжи чесно че ти хареса... след хакерите кво ги беше нахакало пак наскоро дгд-то че вече ги обърках?

 68. 68 Профил на hityrpetyr
  hityrpetyr
  Рейтинг: 221 Неутрално

  До коментар [#31] от "w":

  Ще останеш изненадан много неприятно по темата

 69. 69 Профил на regin
  regin
  Рейтинг: 221 Разстроено

  И името нова република е неудачно и тези хорица, освен грантове и демагогия, друго не са постигнали..............

 70. 70 Профил на mitkokitkata
  mitkokitkata
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Те точно заради тази палачинка каназирева изгубихте гласа ми.
  Да!

 71. 71 Профил на Amot
  Amot
  Рейтинг: 514 Гневно

  След като го видях надпартийното проектно ръководство, си оттеглям думите, че това на 'Да, България' е калпаво! В сравнение с Радановата клика са експерти и светли души!
  Само се чудя, к'ви десни сте и едните, и другите, и третите, като правите всичко възможно да подарите властта на БСП? Барем се коалирайте помежду си! За 8-9% избиратели ще се борите три формирования - РБ, ДБ и НР! Накрая - и трите зад борда и бонус 10 депутати за червените!

  Проклети да сте!!!!

  Цацата трябва да бъде изпържена!
 72. 72 Профил на rexdog2004
  rexdog2004
  Рейтинг: 793 Неутрално

  От заявяващите се за десни партии в парламента ще влезнат само герб.Тези и другите два субекта са аут.това не никаква трагедия щото са некадърници всичките.Лошото е че се губят едни 5-75, ако бяха единни.Руската агентура няма да загуби и един глас, тъй като се обединиха всичките.Едните се обединяват, опонентите им се разединяват, следователно кукловодът им е един.

 73. 73 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1924 Неутрално

  [quote#22:"Lou"] кой я знае госпожата от кой виден коменистически род е и кой стар велможа от БКП е дядо й.[/quote]
  +++++++ След няколко месеца може и да е на мястото на Курнелия в БСП!!!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 74. 74 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 328 Неутрално

  Консервативен, предприемач, със собствен ясен бизнес и независим доход - това е профилът на десния човек. Май такъв няма сред трупата. Няма и да има.

  Мърфи е оптимист!
 75. 75 Профил на stile libero
  stile libero
  Рейтинг: 594 Весело

  нов бардак със стари....
  девизът е: избирателите да са с поне 1 повече от ръководството...

 76. 76 Профил на stile libero
  stile libero
  Рейтинг: 594 Неутрално

  банда професионални безделници

 77. 77 Профил на b_52_strato
  b_52_strato
  Рейтинг: 691 Неутрално

  Няколко дълго време пазени в тайна комунишки ника са се изредили да постнат дивотиите, щуращи се между ушите им.

  Дани Каназирева била дебела и грозна.
  Това, разбира се, е очевадна лъжа, ма комунягите никога не защитават истината!

  Ей, комунягите, колко хиляди пловдивчани гласуваха за Дани на последните избори?
  На кое място се класира?
  Колко съветници има?
  За програмата няма да питам, сериозните неща в комунишките глави не Фащат дикиш.

  Забранявам на бокулизачи и комуняги да четат постингите ми!
 78. 78 Профил на axd14700100
  axd14700100
  Рейтинг: 488 Неутрално

  ... ще замоля, всички лица със селски произход, да ми ударят по един "минус" на Прощаване и да напускат...

  ... Благодаря

  "Каменный век закончился не потому, что закончились камни" Г. Греф
 79. 79 Профил на w
  w
  Рейтинг: 236 Неутрално

  [quote#71:"Amot"] Барем се коалирайте помежду си! За 8-9% избиратели ще се борите три формирования - РБ, ДБ и НР! Накрая - и трите зад борда и бонус 10 депутати за червените! [/quote]

  [quote#71:"Amot"]Барем се коалирайте помежду си! За 8-9% избиратели ще се борите три формирования - РБ, ДБ и НР! Накрая - и трите зад борда и бонус 10 депутати за червените! [/quote]


  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Не понасям нито едно от трите формирования, но си е жива трагедия, че тия 7-8 процента дето ще ги съберат заедно няма да са представени в парламента. Единствено заради политическото късогледство на лидерчетата им. И после гласовете на тия хора, гласували за тях, ще бъдат разпределени пропорционално между партиите, които толкова много ненавиждат и се борят срещу тях. Не е ли ирония?

 80. 80 Профил на blurred
  blurred
  Рейтинг: 437 Неутрално

  Готини хора!
  Успех!!!

  Гешев е ПОЗОР. Оставка и ЗАТВОР!
 81. 81 Профил на axd14700100
  axd14700100
  Рейтинг: 488 Неутрално

  *** работническо-селски...

  "Каменный век закончился не потому, что закончились камни" Г. Греф
 82. 82 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1924 Неутрално

  До коментар [#55] от "extraCACA":
  До коментар [#62] от "extraCACA":
  Благодаря, инфото изплува някъде от мухлясалите гънки на "горния етаж"
  Та Каназирева май беше баш герберка, но като сложиха ББойко водач на листата, тая го оплю по медиите и кряка на умряло. После се лепна при Пръмова и пак оплю всичко.... Еха, след три седмици ще има трета серия на лайномятане!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 83. 83 Профил на Приказки под шипковия храст
  Приказки под шипковия храст
  Рейтинг: 274 Весело

  [quote#4:"ОГРАДА с Турция - ВЕДНАГА!"]"От 2008-а, до 2102 г. е председател на СДС. "
  Сериозно ли бе ? [/quote]Ми не. Лъжат. Някакъв казанлъшки козел беше.

 84. 84 Профил на axd14700100
  axd14700100
  Рейтинг: 488 Неутрално

  [quote#74:"султана глаушева"]Консервативен, предприемач, със собствен ясен бизнес и независим доход - това е профилът на десния човек. [/quote]

  ... описвате типичния член на БСП... (пропуснали сте само, че е склонен към правонарушения и за "московския данък"... инак сте в Десетката)

  "Каменный век закончился не потому, что закончились камни" Г. Греф
 85. 85 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1727 Неутрално

  До коментар [#84] от "o_sando":

  + + +

  SHADOWS of SOFIA
 86. 86 Профил на onemanband
  onemanband
  Рейтинг: 660 Весело


  [quote#75:"stile libero"]нов бардак със стари....
  девизът е: избирателите да са с поне 1 повече от ръководството...[/quote]
  Не са чели класиците. Партия се създава отдолу-нагоре. Трябва да има социална база, сиреч на коя част от обществото ще защитава интересите. Трябват апостоли, които да създават първични организации и т.н. Обединението на "вождовете" нищо не значи. Политическата аритметика е друга. Само с телевизия и фейсбук не става.

  Кажи ми ,КОЙ ти плаща Гранта, та да ти кажа какво си...
 87. 87 Профил на stile libero
  stile libero
  Рейтинг: 594 Неутрално

  [quote#74:"султана глаушева"]Консервативен, предприемач, със собствен ясен бизнес и независим доход - това е профилът на десния човек.[/quote]
  в България истински десен е само този, който вика "Кой не скача е червен".Колкото по-силно вика, толкова по-десен е.
  предприемачество, свободно мислене, независим доход - за какво говорите госпожо???

 88. 88 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 1661 Весело

  Да знаете тия за 800 дни ще ни за/дигнат дохода 50%...

 89. 89 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1440 Неутрално

  [quote#82:"chichka"]инфото изплува някъде от мухлясалите гънки на "горния етаж"[/quote]
  няма лошо, таба още е отворен

  "- Моментът със скритата приватизация излезе 2008 г, когато ГЕРБ бяхме все още в управлението на Пловдив. Тогава имаше същото предложение за увеличение на капитала на болницата и за създаването на едно ново публично-частно дружество, в което болницата апортира огромен терен – 90 декара, но нейните дяловете са по-малко от тези на частното дружество?! Аз не съм против приватизацията. Аз съм и член на надзорния съвет на Агенцията по приватизация и там съм написала много анализи по всяка една приватизационна сделка. Създаването по този начин на това публично-частно партньорство обаче е класически начин за заобикаляне на чистия приватизационен процес и изключването на конкурса като форма.
  ..........
  - Цветанов казва, че са се подразнили от това, че давате интервюта, без да ги съгласувате с премиера Борисов?
  - Мисля, че г-н Цветанов нещо не е разбрал. Аз бях официално при г-н Борисов с решение, което е на общинския съвет - упълномощена да му представя всички документи, за да спре той незаконосъобразни решения на здравното министерство. Беше насрочена проверка. Питам: защо въпреки насрочената проверка здравното министерство гласува за увеличение на капитала на болницата?"

  http://www.blitz.bg/obshtestvo/intervyu/izklyuchenata-ot-gerb-plovdiv-dani-kanazireva-ne-sm-bila-lyubimata-servitorka-na-georgi-gergov_news84363.html

 90. 90 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 410 Весело

  Ами сега какво ще правя ...
  гледам все умни и красиви
  това трайчо президент , данито, раданчо ,
  от друга страна бай ицо и те умни
  и понеже много ми е трудно да избера между тях и да не се сърдят , ще гласувам за ГЕРБ

 91. 91 Профил на stile libero
  stile libero
  Рейтинг: 594 Неутрално

  така наречените "десни" в България са пар екселанс болшевики от най-сектантски тип

 92. 92 Профил на izd58309978
  izd58309978
  Рейтинг: 8 Неутрално

  В Пловдив подкрепяше ГЕРБ в местния парламент, а по едно време се заиграваше и с Кунева.

 93. 93 Профил на Бай Той
  Бай Той
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Моите хора.........не ,че нямам забележки,но ще направя компромис със съвестта си за пореден път.В края на краищата е невъзможно да се постигне нещо без компромиси в наши дни. Всеки от нас тук ги е правил безброй пъти по всякакви поводи и е абсурдно да искаме или да претендираме , че е възможно да съществуват чисти и неопетнени хора достойни за нашия вот. Такава е реалността в момента. Р.Кънев е притиснат. Не би било добре да се капсулира свеждайки се до ДСБ само. Електорално десният идеен вот е много малък в България все още и ще е огромен успех ако успеят да преминат прага от 4%,което им пожелавам от все сърце....

  https://www.novarepublika.bg/bez-korupciya
 94. 94 Профил на Чичо Ваньо
  Чичо Ваньо
  Рейтинг: 547 Разстроено

  [quote#9:"vlado1978"]Все е имало разбиване а дясното, ама като това, преди тези избори, никога не е било.[/quote]

  [quote#36:"zyx"]Явно съдбата на т.нар. дясно в България е подобна на радиоактивен елемент с период на полуразпад от 4-5 парламентарни мандата. [/quote]

  Всъщност колко е "дясното" в България? Може би тези 900 хил. партийни членове преди 10.11 ? Или "малцинствата"? А може би полицаи,военни и държавна администрация? Или пък мутрите като бизнесмени?

  За съжаление хората с "дясно" мислене у нас са не повече от 2%. И борбата е по-скоро за 1% на избори (демек - субсидия),отколкото за влизане в парламента. Е,както е казал Печо Мух : "Колкото повече - толкова повече". Точно заради субсидията и в "ДА" и в "Нова" вече има един куп гнили ябълки,които ще развалят вкуса. ...Дано да греша ...

  "Проблемът на света е,че глупавите са самоуверени,а умните се колебаят."Бъртранд Ръсел
 95. 95 Профил на ret
  ret
  Рейтинг: 754 Неутрално

  [quote#63:"Darth Plagueis"]Тези са хората, които ще ви дадат тая възможност,[/quote]

  Верно?
  И как ще го направят?С приказки от шипковия храст?

 96. 96 Профил на stile libero
  stile libero
  Рейтинг: 594 Весело

  в тази трупа Нойзи е с безценен опит като екс гл.редактор на Плейбой

 97. 97 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3033 Весело

  До коментар [#77] от "b_52_strato":


  [quote#77:"b_52_strato"]Дани Каназирева била дебела и грозна.
  Това, разбира се, е очевадна лъжа, ма комунягите никога не защитават истината! [/quote]
  Не е грозна!И 4-5 партии не е сменила!и с Гергов не е ортак!Който е от Пловдив-все с хубаво я знае! Така доволен ли си?!

 98. 98 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3033 Весело

  До коментар [#80] от "blurred":


  [quote#80:"blurred"]Готини хора!
  Успех!!! [/quote]
  Да гледа Христо Иванов и да пали свещичка в църква,че се отърва от такива.Не,че тези,които е събрал няма да му правят същите мизерии,де...

 99. 99 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1440 Неутрално

  До коментар [#82] от "chichka":[quote#82:"chichka"]след три седмици ще има трета серия на лайномятане[/quote]
  чак тогава ли... не, цвинокио няма да устиска
  "
  - На същото събрание преди две години министерството иска и създаване на публично - частно партньорство с фирма „Норд инвест" с 5000 лева капитал. Условието е в дружеството със смесено участие да бъдат апортирани най-апетитните имоти на болницата на Пазарджишко шосе. При тази схема не е изключено на това място да се построят например хотели. Дори и да се появят медицински центрове и хосписи, това ще създаде дублираща за болницата и поликлиниката дейност и ще доведе до все по-голямо натрупване на задължения на МБАЛ „Пловдив". Освен това разпределението на капитала беше замислено така, че частната фирма да може да взима решения за продажба впоследствие на тези имоти. Тази схема не успява заради острата реакция на общините, но Министерството на здравопазването не се отказва. През 2009 г., няколко дни преди парламентарните избори, същото искане отново е входирано от министерството. Общините пак блокират този замисъл, в резултат на което не се стига до увеличение на капитала. За огромно мое съжаление през 2010 г. наблюдаваме същата схема..."

  http://www.mediapool.bg/propadna-skritata-privatizatsiya-na-bivshata-okrazhna-bolnitsa-v-plovdiv-news143820.html

  http://www.marica.bg/за-окръжна-болница-се-готви-схема-за-скрита-приватизация-news29094.html

 100. 100 Профил на stile libero
  stile libero
  Рейтинг: 594 Весело

  най-краткия виц на тридесетилетието:
  Дясно в България

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK