Ако сте НПО, може да спечелите безплатно рекламно видео

Ако сте НПО, може да спечелите безплатно рекламно видео

© timeheroes.orgМоже да работите по добри и смислени каузи, но е важно и да разказвате на повече хора за тях. Публичната комуникация става по-лесна със социалните медии, но и по-сложна, заради големия информационен шум и проблемите с достоверността на публикациите.


Ако сте неправителствена организация (НПО) обаче ще имате възможност да кандидаствате за безплатно рекламно видео, създадено от професионалисти и консултации как по-добре да комуникирате дейността си. Тази възможност дава най-голямата платформа за доброволчество в България –


Time Heroes, чрез новия си проект BOOST
Неговата цел е да помага на гражданските организации да представят работата си и ползите на обществото от тях и да повишат комуникационните си умения с помощта на професионалисти от рекламата, медиите, ПР.


Неправителствените организации


ще могат да кандидатстват за промоционалното видео до 15 февруари


на boost.timeheroes.org/apply. На 15 март жури ще определи кои три организации печелят конкурса.


"В България има организации с изключително ценна дейност и видима нужда от подкрепа в това как я комуникират. Ефективната комуникация е начин за тях да намират повече доброволци и съмишленици за каузите си и да увеличават своите общности", казват от Time Heroes за новия проект.


През май представители на победителите от първия им конкурс, заедно с други неправителствени организации, кандидатствали в BOOST, ще имат възможност да се включат в еднодневно обучение с шестима лектори от областта на комуникационния дизайн, маркетинга, връзките с обществеността, медиите, рекламата и design thinking. В екипа са Яна Бюрер Тавание от Time Heroes и Fine Acts, Йордан Жечев от рекламната агенция DDB, редакторът във вестник "Капитал" Зорница Стоилова, съоснователят на агенцията за дизайн на услуги Creative Shower - Калина Жулева, и представител на студиото за дизайн и визуална комуникация Poststudio.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK