Поръчка за 11 млн. лв. за ремонт на 15 улици обяви Столичната община

Поръчка за 11 млн. лв. за ремонт на 15 улици обяви Столичната община

© Анелия НиколоваОбществена поръчка за ремонт или изграждане на 15 улици от второстепенната пътна мрежа на територията на София обяви Столичната община. Общата сума предвидена за търга е 11.320 млн. лв. без ДДС, се вижда от сайта на Агенцията за обществени поръчки.


В обхвата на поръчката попадат обекти от различни части на София, като районите "Малинова долина", "Банишора", "Витоша", "Слатина", "Филиповци", "Овча купел", "Връбница".


Крайният срок за подаване на документи за участие в процедурата е 27 март, като допустимият брой кандидати за всяка позиция е 2. Критерият за оценка на офертите е еднакъв за всички 15 обекта. Основната тежест в класирането е предложената цена - 80 точки, а срокът за изпълнение ще се точкува с 20. Крайният срок за изпълнение на всеки един от обектите е 31 декември 2018 г.

С най-висока прогнозна стойност - 2.250 млн. лв., е обеkт улица "3-та" в кв. "Малинова долина". Реконструкцията на ул. "Народно хоро" в "Овча купел" пък не би трябвало да струва повече от 1.395 млн. лв. Най-евтините дейности са основен ремонт на ул. "Гюешево" между булевардите "Инж. Иван Иванов" и "Академик Иван Евстатиев Гешов" - (35 хил. лв.) и изграждане на улица "6-та" в кв. Обеля ( 30 хил. лв).

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK