Татяна Дончева: Публично известно е, че Гергов е лобист на главния прокурор в отношенията с бизнеса

Татяна Дончева: Публично известно е, че Гергов е лобист на главния прокурор в отношенията с бизнеса

© Надежда ЧипеваОпитът за омаловажаване на срещата на главния прокурор Сотир Цацаров с бизнесмените Сашо Дончев и Георги Гергов се налага заради това, че срещата е разкрила ролята на Гергов като лобист на главния прокурор в отношенията му с бизнеса.


Този е само един от акцентите в обширно интервю за "Медиапул" на Татяна Дончева, председател на "Движение 21", по повод срещата Цацаров - Дончев - Гергов.


Татяна Дончева и Христо Иванов са единствените политически лидери, които досега са коментирали по същество срещата на Цацаров с Дончев с посредничеството на Гергов в неговия офис в ЦУМ, придобила известност като "ЦУМ-гейт".
Гергов е в уязвима позиция
смята Дончева в анализа си на случая:


"В първите два-три дни той (скандалът - б.р.) е на плоскостта дали Цацаров е повикал Сашо Дончев, или Сашо Дончев е повикал Цацаров. Макар че, както се сещате, никой бизнесмен и никой гражданин не може така да повика главния прокурор където и да било без негово желание. Но от трите лица Гергов е в доста уязвима позиция. Нищо, че той плаче и казва: "Ама аз сега за едно кафе". Не, ти не за едно кафе, а затова че този път стана публично известно, че ти си един лобист на главния прокурор, и то в отношения с други представители на бизнеса", заявява Татяна Дончева.


Нинова използва сгодния случай да отстрани Гергов, но "той има набор ченгета които да работят за неговите интереси"


- така Татяна Дончева обяснява бързата реакция на председателя на БСП Корнелия Нинова. И изразява съмнение, че действията на Нинова ще останат без последствия за нея. Според лидера на "Движение 21" Гергов е поискал още преди няколко месеца да подаде оставка, тъй като Нинова не удовлетворила неговите претенции да стане заместник-председател.


"Смятам, че всеки човек от конгреса на БСП, който е избрал Корнелия Нинова, е наясно, че това, което сега излиза, е именно така. Просто бяха изтъргувани няколко делегатски групи. Дали действията й сега ще бъдат безболезнени за самата Корнелия Нинова - съмнявам се. Гергов има набор ченгета, които да работят за неговите интереси и желания. И за обслужване на неговата ненавист, ако щете", казва Татяна Дончева.


Според Дончева Корнелия Нинова е реагирала толкова бързо, защото се страхува.


"Защото, когато Гергов придоби контролния пакет в Пловдивския панаир по времето на тройната коалиция, Нинова беше ресорният заместник-министър, който отговаряше за панаира и беше член на неговия борд. След това продължи да бъде член на борда на директорите. А Гочето Гергов е социалист от 41 години. Обаче аз си спомням времето 1997-2001 г., когато казваше: "Аз съм седесар". Беше в най-близки отношения с Елена Костова. В най-близки отношения с Богомил Бонев. Както се казва - Богомил Бонев, откакто не е вътрешен министър, е изпълнителен директор в панаира", казва Дончева.


В потвърждение за многостранните и многопосочни отношения и връзки на Гергов с политиците Дончева посочва най-пресния пример, свързан с Бойко Борисов: По признанията на самия Гергов, Борисов предал именно чрез посредничеството на Гергов поканата до Корнелия Нинова тя да стане председател на парламента.


"И президентът не може да има принципна позиция за срещата"


- смята Дончева. Запитана защо - да не би Гергов да има заслуги освен за избора на Нинова, също и за Радев да стане президент, Дончева казва, че в инициативния комитет, издигнал Радев, половината били от пловдивската организация, ръководена от Гергов.


А по висящия но важен въпрос, как се е стигнало до срещата Дончева казва, че


"от публично известното досега все по-ясно става, че срещата е поискана от главния прокурор"


"Мястото на срещите на главния прокурор е в кабинета му в Съдебната палата. Няма начин един гражданин да ти иска среща и ако си я приел, ти да я провеждаш в кабинети на други хора, ако си главен прокурор."


"Няма как, когато главният прокурор е отишъл на среща в един офис на частно лице, да обяснява, че срещата е поискана от другата страна. Защото, ако е поискана от другата страна и главният прокурор я е приел, както вече казах - той си има кабинет. Ако пък не я е приел - още по-добре, тогава не се случва никъде.", анализира Дончева различните версии как се е стигнало до срещата при Гергов.


Този въпрос остана неизяснен по официален път от Висшия съдебен съвет, тъй като мнозинството на ВСС отхвърли вчера предложението да се извърши проверка, а главният прокурор отказа да отговаря на въпроси.


"Ако главният прокурор знае, че срещу Сашо Дончев тече проверка, той няма защо да приема среща, която по думите му била предложена от Дончев. Ако е приел срещата - мястото й не е в офиса на Гергов и трябва да има някаква форма на писмени следи, нали така", разсъждава Дончева по версията на прокуратурата. И заключава, че: "от всичко изнесено публично до момента става ясно, че главният прокурор е поискал срещата".


Според Дончева

официално няма да се разплете този скандал


Защото, за да се разплете, трябва да има един център, който да е овластен за тази цел. А такъв център е прокуратурата, която трябва да разследва шефа си, оето е невъзможно, нито пък той самият може да се саморазследва, заключава Дончева и напомня, че и парламентарните политически сили не само че не искат да направят анкетна комисия по случая, но и укрепват позициите на главния прокурор.


Дончева смята, че освен мълчанието на парламентарните партии, няма адекватно действие и от немълчащите, които досега са представени единствено от "Да, България" и "Зелените". Запитана за писмото на Христо Иванов до политическите лидери с призива да заемат позиция по скандала, Дончева укорява Иванов, че начинът, по който той тръгнал, бил "начин да се провали една тема, която засяга много хора". В същото време самата Дончева не казва кой е подходящият начин.


Защо скандалът не събужда възмущение - никой не иска да има неприятности с главния прокурор, това е обяснението на Дончева. Затова


у нас вече се приема за нормално да се действа по "правилата" на ЦУМ-гейт


Това не е паралелна държава, това си е нашата държава, казва Дончева. И прави безпощадно заключение за българския преход: "Излиза че тези 27 години просто сме ги живели бадева, за тоя, дето клати гората."


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (45)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2314 Неутрално

  “Излиза че тези 27 години просто сме ги живели бадева, за тоя, дето клати гората."

  Горе-долу така излиза...

  I Want To Believe
 2. 2 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1712 Неутрално

  Писмени следи може и да няма, но може да се допусне Гергов да има запис на срещата.
  Преди време Първанов, от същата партия, така ги привикваше, само че, в кабинета си и ги записваше.

 3. 3 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2007 Неутрално

  Всичко което е написано тук е логично но не е достатъчно. Който и да иска среща с главен прокурор винаги срещата трябва да става на територията на прокуратурата. Там прокурорите си има помощници и всякакви условия. Ако ще обсъждат някакво разследване дали Главният прокурор ще си носи със себе си материалите по преписката.

  подпис
 4. 4 Профил на Deinio
  Deinio
  Рейтинг: 473 Неутрално

  Другарко Дончева Вие навярно сте права.
  Аз отдавна съм спрял да се надявам, че ще излезе герой от вашите редици.

 5. 5 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1416 Весело


  Другарката => "Десен Човек"
  (по романа Драгалефци от АтанасЪ БиволЪ)

  е наясно с Теорията и Практиката
  на въпросните Рандевута във формат:

  "Издател" със странични допълващи "бизнеси"
  Червена Мутра
  Прокурорска Мутра


  (подигравателно-назидателно)

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 6. 6 Профил на calc
  calc
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Малката риба мноо шавлива. Требе да и сложат джипиес. На колко ли други срещи е присъствала. Но накрая може да я сложат у тиганя

 7. 7 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3063 Неутрално

  Всички начело с резидента Радев мълчат като бити з@дници. Не им пука за морал и свобода на словото.Важно е Решетников да е доволен.

 8. 8 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 6582 Любопитно

  Дончева и Христо Иванов, също са част от статуквото на Контролираната демокрация.
  А дали е бадева - ....едва ли !

  [email protected]
 9. 9 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1797 Неутрално

  Писмени следи може и да няма, но може да се допусне Гергов да има запис на срещата.
  —цитат от коментар 2 на Ще върнем България в Европа


  Гарантирано има запис, не само при Гергов но и при Цацата. По-скоро Гергов си е направил запис за лични цели а Цацата с цел изнудване. Но Сашо Дончев много хитро нанесе изпреварващ удар, Цацата се оплете в лъжи и сега не може да пусне "от анонимен източник" този запис. А и просто няма интерес да се раздухва този случай, обратното би искал да се забрави максимално бързо.

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 10. 10 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 1852 Неутрално

  Въобще и Цацата и Дончев са комунисти- явки, тайни квартири са от любимите им неща!Но не разбирам костовите "политици", защо искат да изкарат Дончев репресиран?! Да не би защото дава пари на "Да България"?! Не ми се вярва. Там са само борци с корупцията.

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 11. 11 Профил на Eд
  Рейтинг: 289 Неутрално

  Дончева също не е чиста, но тук е абсолютно права.

 12. 12 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1134 Любопитно

  А имало ли е сбирка Хр Иванов, лозан Панов и Прокопиев, едва ли са говорили за риболов

 13. 13 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1712 Неутрално

  Гарантирано има запис, не само при Гергов но и при Цацата.
  —цитат от коментар 9 на Fred - Дневник, защо скапахте дизайна?

  "Вероятно" има, но на обикновения читател винаги може да се спретне едно дело за недоказани твърдения, при УсловиЯ, че сме на по средно място в ЕС по свобода на словото и че Резидентът Р. Рад. мълчи по темата.

 14. 14 Профил на az22
  az22
  Рейтинг: 289 Неутрално

  Напълно съм съгласен с Татяна Дончева. А ГЕРБ продължават да се държат напълно неадекватно.
  До коментар [#5] от "barcelonski - Махнете ръбестите форми - дразнят":
  Барселонски, престани да се прехласваш по баце, няма да те огрее. Да не си кмета на Симитли?

  Конституцията на една държава се основава на морала на своите граждани
 15. 15 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2453 Неутрално

  Ако срещата е била искана от Дончев то той нямаше да се разприказва. Явно Цацата е искал първо с добро да го убеди, а после и е взел да го сплашва. Най-невинният вариант е Цацаров моли за разбиращо отношение на пресата. В най-лошият Цацаров иска пари за да прекрати преписка, т.е. изнудва.

  Заглавие в Дневник: "ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ" Е ГОТОВА ДА УПРАВЛЯВА С БСП" (ЛЪЖИТЕ БЯХА ДОТУК)
 16. 16 Профил на nikolak
  nikolak
  Рейтинг: 276 Неутрално

  Освен че скандалът Цацаров Дончев е много сериозен мен лично ме тревожи и един друг въпрос който мастити юристи като другарката Дончева не забелязват или избягват а той е: подслушването на разговорите дали Той е законен или не една тема не коментирам това /Това е проверимо в някаква степен ако не са заличени следите /
  въпроса е В качеството на какъв другаря Гергов знае резултатите от това подслушване в реално време. Според мен е изключително скандално и сериозно искам да кажа ако се подслушва за нуждите на някакво разследване или за прокуратурата Защо резултатите от това веднага биват изнасяни на трети лица от което веднага следва заключението че на практика нямаме държава а приятелски кръгове.

 17. 17 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2584 Весело

  Въобще и Цацата и Дончев са комунисти
  —цитат от коментар 10 на lz2

  Да, ама Цацата ТОЙ си го избра....

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 18. 18 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2314 Весело

  А имало ли е сбирка Хр Иванов, лозан Панов и Прокопиев, едва ли са говорили за риболов
  —цитат от коментар 12 на shileto


  Говорили са за жени - споменаваха, че жената на Панов можело да се окаже “черен лебед”!
  По метода на елиминирането, можеш ли да предположиш, кой е “белият лебед”?

  I Want To Believe
 19. 19 Профил на tsvetko_51
  tsvetko_51
  Рейтинг: 1536 Неутрално

  Дали Гергов ще плаче или не, хич не ми пука. Но Цацаров трябва да плаче и не е случайно, че всички са на амбразурата - Узунив, Тодоров, Борисов и всички клакьори.

 20. 20 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 6582 Любопитно

  ''В качеството на какъв другаря Гергов знае резултатите от това подслушване в реално време. ''
  А КОЙ РЕШИ, че изобщо има някакво ''подслушване в реално време''???
  Бил получил есемес от Гергов.
  Пишело: „Много говориш по телефона”.
  Е, И ????
  Не може ли просто Гергов да се е опитал да звънне на Дончев, а телефонът му да е давал заето, и затова да му е пратил есемеса, А - конспираторите ????

  [email protected]
 21. 21 Профил на dr.web
  dr.web
  Рейтинг: 289 Неутрално

  Медийните изтърсаци пак се разквичаха.

 22. 22 Профил на дуле
  дуле
  Рейтинг: 233 Неутрално

  “Излиза че тези 27 години просто сме ги живели бадева, за тоя, дето клати гората."Горе-долу така излиза...
  —цитат от коментар 1 на 2.5


  За това прогледнах през 1999 г.

  Иван Искров: « Да не се гоним, че да не се хванем ».
 23. 23 Профил на дуле
  дуле
  Рейтинг: 233 Неутрално

  " Проблемите на България са такива, че Христо Иванов трябва да разбере, че това не е пеене на песента Sal Solo Sunny. Особено когато нямаш институции, с които да отиграеш ситуацията по един приличен начин. Нито пък имаш обществено мнение в твоя подкрепа."Тя дори обвинява Иванов, че начинът, по който той тръгнал, бил "начин да се провали една тема, която засяга много хора"
  ----
  Другарят Бойкикев е майстор в провала на всяка тема.

  Иван Искров: « Да не се гоним, че да не се хванем ».
 24. 24 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 6582 Весело

  До коментар [#23] от "дуле":

  Не могат да се разберат с другарката Дончева - кой от тях да стане Главен прокурор и затова не могат да направят ляво-десни протести!

  [email protected]
 25. 25 Профил на marinyotov
  marinyotov
  Рейтинг: 289 Неутрално

  Бастунът се мята като риба да защитава Прокурора, защо? Защото неговия Бок Хуй така разпореди :)
  Шилето си е ченге, той е ясен

  жалка история

 26. 26 Профил на nikolak
  nikolak
  Рейтинг: 276 Неутрално

  До коментар [#20] от "karabastun":

  Всичко може другарю "karabastun"като стоим и си чоплим носовете най-вече такива като теб както и е възможно да си много тъп. Не че го казвам просто е възможно.

 27. 27 Профил на le_bigmac
  le_bigmac
  Рейтинг: 366 Неутрално

  Дано повече хубавци като свинаря излизат на светло. Те не,че не са знае кои са,ама трябва да се компрометират.

 28. 28 Профил на simval
  simval
  Рейтинг: 810 Неутрално

  "Това не е паралелна държава, това си е нашата държава, казва Дончева."

  Цялата извадка е следната:
  " Не това, това не е паралелна държава - това са прости услуги, с които е пропито нашето общество. Ние сме много далеч от принципи. Това е нашата, истинската държава в нейния ужасяващ и уродлив вид. Това е нашето ежедневие. В нашата си държава така се работи."

  А моята добавка:
  Такъв ни е светогледа, така разбираме нещата от живота.

  Аз не зареждам в Лукойл.
 29. 29 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7868 Неутрално

  Още по-лошо, че е публично известно, а всички се правят на ударени.

 30. 30 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3809 Неутрално

  Коментарите в Дневник с всеки изминал ден стават все по-тъпи!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 31. 31 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2842 Неутрално

  До коментар [#12] от "shileto":

  Може и да е имало такава сбирка... Може и за жени да са си говорили. Какво от това? Те, не са длъжностни лица, на най-високите позиции в държавата...!

  Бивш tww09306483.
 32. 32 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2568 Неутрално

  До коментар [#10] от "lz2":


  " Въобще и Цацата и Дончев са комунисти ... "


  Като Боко, ли ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 33. 33 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2568 Неутрално

  До коментар [#20] от "karabastun": Всичко може другарю "karabastun"като стоим и си чоплим носовете най-вече такива като теб както и е възможно да си много тъп. Не че го казвам просто е възможно.
  —цитат от коментар 26 на nikolak  Наистина много е тъп, макар, че веднъж ми каза, че е завършил философия в СУ ... Обърни внимание на коментарите му и ще се удариш в главата, колко голям " филосов " е Бастуна .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 34. 34 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 6582 Любопитно

  До коментар [#33] от "niksan1":

  Празни приказки...празни!
  И откога станахте фен на Дончева и Дончев , или наистина вярвате, че на срещата м/у газов олигарх и главен прокурор и актуално и необосновано поскъпване на газа на вътрешния пазар се обсъжда редакционната политика на в-к "Сега"!???

  [email protected]
 35. 35 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1797 Весело

  "Вероятно" има, но на обикновения читател винаги може да се спретне едно дело за недоказани твърдения, при УсловиЯ, че сме на по средно място в ЕС по свобода на словото и че Резидентът Р. Рад. мълчи по темата.
  —цитат от коментар 13 на Ще върнем България в Европа

  Добре, коригирам се "Гарантирано вероятно има записи". Докарах ли го :)

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 36. 36 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1797 Весело

  До коментар [#33] от "niksan1":Празни приказки...празни!И откога станахте фен на Дончева и Дончев , или наистина вярвате, че на срещата м/у газов олигарх и главен прокурор и актуално и необосновано поскъпване на газа на вътрешния пазар се обсъжда редакционната политика на в-к "Сега"!???
  —цитат от коментар 34 на karabastun


  И защо срещите за обсъждане цената на газа трябва да се провеждат в офиса на свински олигарх? Да не би вместо от Газпром да минаваме на биогаз?

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 37. 37 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1797 Неутрално

  “Излиза че тези 27 години просто сме ги живели бадева, за тоя, дето клати гората."Горе-долу така излиза...
  —цитат от коментар 1 на 2.5

  За това прогледнах през 1999 г.
  —цитат от коментар 22 на дуле


  Аз някъде 1995-96г. Затова при свалянето на Виденов 1997г бях със студентите си а не с кварталното СДС. Но истински побеснях когато назначиха Пеевски, дори това мижавото което изстрадахме за тези 25г искаха да ни вземат.

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 38. 38 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1797 Неутрално

  .. подслушването на разговорите дали Той е законен или не една тема не коментирам това /Това е проверимо в някаква степен ако не са заличени следите / въпроса е В качеството на какъв другаря Гергов знае резултатите от това подслушване в реално време.
  —цитат от коментар 16 на nikolak


  Цацата казва на Дончев че е подслушван, не Гергов. Бихме могли да приемем, че е информиран в качеството си на главен прокурор. Макар че трябва да се провери има ли издадено такова съдебно разрешение за подслушване, на каква основа, също и длъжни ли са службите да информират Цацаров по време на самото подслушване в режим на реално време.

  Според мен ако информират това може да е само след установени нарушения, тогава пък възниква въпросът има ли такива и какви са те. И естествено всичко това оформено с документи. Но Дончев вече е подал молба за информация дали и защо е подслушван. И ако получи /или не получи/ отговор ще имаме нов скандал.

  Друга интересна тема е обаче ОТКЪДЕ Гергов знае за проведеният разговор Сашо Дончев - Диков? Той не е човек на който службите пряко да се отчитат. Това би могло да стане чрез Цацаров но тогава възниква въпросът на какво основание той споделя квалифицирана информация с Гергов който едва ли има разрешение за достъп до такава?

  Все неприятни въпроси, разбираемо е защо политиците бягат като от огън от тази тема и гледат да замажат всичко максимално бързо.

  Впрочем и Радан и Христо Иванов ми изглеждат странно пасивни, 1-2 мижави изказвания и толкова. На фона на Татяна Дончева дори изглеждат слабо. Трябва БУРЯ да вдигнат, пред медиите след като се изхитриха да останат без парламентарна трибуна. За РБ да не говоря, там само Ненчев надигна глас.

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 39. 39 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1286 Неутрално

  Почти за всичко съм съгласен с Дончева

 40. 40 Профил на nikolak
  nikolak
  Рейтинг: 276 Неутрално

  До коментар [#38] от "Fred - Дневник, защо скапахте дизайна?":

  “Друга интересна тема е обаче ОТКЪДЕ Гергов знае за проведеният разговор Сашо Дончев - Диков? Той не е човек на който службите пряко да се отчитат. Това би могло да стане чрез Цацаров но тогава възниква въпросът на какво основание той споделя квалифицирана информация с Гергов който едва ли има разрешение за достъп до такава?“

  Точно това имам предвид в по-горен коментар. Според мен това е не по малко сериозно от самия клучай Цацаров-Гергов-Дончев. Очевадно е , че масово се споделя квалифицирана информация-затова няма и осъдени. Става въпрос не за крадци на кокошки нали, те обиновено биват осъждани/трябва да има и нещо за статистиката/
  Колкото до “Впрочем и Радан и Христо Иванов ми изглеждат странно пасивни“ така е според мен още не са изживели шока и се страхуват да привлечач вниманието към себе си, нямат самочувствие че тежат достатъчнои и че ще бъдат "размазани“ много лесно. Миля че не им прави чест тъй като темата е много сериозна и няма място за сантименталност.

 41. 41 Профил на Чарли Мишкин
  Чарли Мишкин
  Рейтинг: 2102 Любопитно

  А имало ли е сбирка Хр Иванов, лозан Панов и Прокопиев, едва ли са говорили за риболов
  —цитат от коментар 12 на shileto  До коментар [#12] от "shileto":

  И сигурно за удоволствие са"набили малко американско негърче", а?

  Офчи, ти май смяташ че едрата цаца, приятелят на бай Гуй ,може да се среща с когото си иска - да "върти бизнес" и да заплашва в частен кабинет, а другите не могат. И тяхното е престъпление според теб, а това на цацата - НЕ.
  Да?

  Т'ва герберите сте с толкова елементарно (милиционерско) мислене, че когато цацта го "начука" на цвинокио и бая ти голям смяух ще ме напуши. :-)

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 42. 42 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1134 Неутрално

  До коментар [#31] от "tww09306483":
  Панов да не съдия на другарски съд в ткзс пък и ония нали нямат нищо общо. Докато се мери с двоен аршин и е пълно за наивници няма да има оправия

 43. 43 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5516 Неутрално

  Дончева е много точна. Макар, че преразказът е пълен, най-добре е да се прочете интервюто :)

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 44. 44 Профил на Мондиана
  Мондиана
  Рейтинг: 1397 Неутрално

  "срещата е разкрила ролята на Гергов като лобист на главния прокурор в отношенията му с бизнеса"
  Агентът е бил осветен и сега май го разжалват. Като начало му взимат ръководния партиен лост, а също и новите придибивки от Пловдивския панаир.

  "Това не е паралелна държава, това си е нашата държава, казва Дончева. И прави безпощадно заключение за българския преход: "Излиза че тези 27 години просто сме ги живели бадева, за тоя, дето клати гората.""
  Ами да, трябваше да минат доста години, за да загърбим химерите и да приемем истината, че това си е държавата от преди 10.11.1989, но, разбира се, модифицирана според изискването на новото международно положение.

 45. 45 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1134 Неутрално

  Кой ли пък е лобиста на Ванко 1

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK