Цацаров очаквал по-малко хленчене от Лозан Панов

Сотир Цацаров

© Георги Кожухаров

Сотир ЦацаровГлавният прокурор Сотир Цацаров обяви, че е очаквал по-малко хленчене и политиканстване от председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов. Задочният разговор между двамата продължи и на общото събрание на прокурорите днес, на което той изслуша 12-те кандидати за Висшия съдебен съвет.


Цацаров отново повтори, че може да работи в професионален план с Панов, но че никога не биха станали приятели. "Въпреки, че съм обявен за най-голямото зло на републиката, съм готов да работя, без да влагам грам личен елемент", поясни Цацаров.Той също заяви, че е очаквал повече конкретни идеи за съдебната система от председателя на ВКС. Главният прокурор разкри и подробности от първата среща с Панов. Това се е случило след като той беше блъснат от кола малко преди да се яви пред съдебния съвет през ноември 2014 година. Тогава Цацаров отишъл в болницата по молба на председателя на Върховния административен съд (ВАС) Георги Колев.


"Аз видях Лозан Панов за първи път в "Пирогов". Георги Колев ме помоли да отида там, да разговарям с колегата точно след инцидента и да му дам уверения, че инцидентът е просто пътно транспортно произшествие и то няма нищо общо с избора му, както може би е считал. Аз го потвърждавам и сега", заяви Цацаров.
Цацаров, който не веднъж заяви, че е било грешка да подкрепи Панов за председател на ВКС, каза днес, че не е бил подведен да гласува за него. "На онзи етап мислих, че този кандидат ще защити интересите на съдебната система.


Да бъде коректен, да не бъде умерен във формата на послушен и да бъде човек с много ясна визия. Разчитах много на това",


заяви Цацаров.


"Очаквах по-малко политиканстване, по-малко хленчене, много по-конкретни идеи за съдебната система. В никакъв случай не очаквах коректност, която да е свързана с глупостите, които бяха изречени, че държвата била едва ли не на колене пред главния прокурор, а пък какво беше там били подронени устоите на правовата държава. Като четеш и наизустиш това, което ти е написал някой друг, няма да станеш по-велик", коментира главният прокурор. Той повтори, че това мнение не трябва да блокира работата между съда и прокуратурата.


"Аз не споря с никого. Не съм тръгнал да обикалям телевизионните студиа, не съм тръгнал да казвам, че ме е страх. Къде го е страх? В мерцедеса на НСО? Там ли го е страх? Не съм тръгнал да обикалям


и да казвам, че държавата е на колене пред онзи или този, не съм тръгнал да пиша писма до президента, в което характеризирам съдиите като най-голямото зло в тази страна. Не съм започвал тази война. Аз имам ясна представа за качествта на този човек. Ние имаме съвсем различни ценностни системи", заяви още главният прокурор

Според Цацаров има парламентарен контрол над дейността на магистратите, защото и тримата "големи" се избират и уволняват по един и същи начин, имат едни и същи права и задължения. "Чух спекулата - всеки прокурор можел да повдигне обвинение на Лозан Панов, добре, а когато някой друг от тримата големи стигне до съд, нима съдиите не са свързани малко или много с председателя на ВКС", попита Цацаров.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (92)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Deinio
  Deinio
  Рейтинг: 482 Неутрално
 2. 2 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1333 Неутрално

  За колко се спазарихте със Сашо Дончев ???

 3. 3
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 4. 4 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 4534 Неутрално

  "Въпреки, че съм обявен за най-голямото зло на републиката, съм готов да работя, без да влагам грам личен елемент", поясни Цацаров.
  –––––––––––––––––––––––––
  Ами, Сотире, ти сам си казваш, че си най-голямото зло за Републиката!
  И това означава, че никой, дори и Лозан не иска и НЕ МОЖЕ да работи с тебе!
  Само че за теб, Сотире, какво означава РАБОТА?
  Пиене на кафета и други алкохолни напитки по офиси на олигарси и корумпирани политици? Рекет на партии и бизнеси? Чадър на организираната престъпност? И кой е последният ти обвинителен акт, написан от теб и издържан в съда? Или може би, Сотире, трябва да те питам дали имаш ПЪРВИ такъв?
  Не си ти глава на Прокуратурата, Сотире! Ти си глава на макулатурата...
  А това е от Закона за съдебната власт:
  Чл. 156. Всеки прокурор и следовател при първоначално встъпване в длъжност полага следната клетва: "Заклевам се в името на народа да прилагам точно Конституцията и законите на Република България, да изпълнявам задълженията си по съвест и вътрешно убеждение, да бъда безпристрастен, обективен и справедлив, да допринасям за издигане престижа на професията, да пазя служебната тайна, като винаги помня, че за всичко отговарям пред закона. Заклех се!".
  Е, Сотире, как разбираш вътрешното убеждение по ЗСВ, след като не влагаш в работата си "грам личен елемент"? Май влагаш само корпоративен такъв...

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 5. 5 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 4534 Весело

  Да припомним старата асирийска мъдрост от времето на Ашурбанипал:
  На калпавия прокурор съдията му пречи!

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 6. 6 Профил на hammurabi
  hammurabi
  Рейтинг: 352 Неутрално

  Що не си избрахте тогава Павлина Панова! Ще во подскажа - защото е съдия с международен авторитет и всяка нейна дума щеше да кънти в Европа. Затова избрахте по- малкото "зло", но нещо излязоха криви сметките, май. Изглеждащият слабохарактерен Лозан Панов, като че ли го подценихте. И сега сте кахърни.

 7. 7 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2628 Неутрално

  Лозан Панов и Радан Кънев са еманация на Командира! Щом им каже, ще хленчат, ще целуват, ще ближат! ...Не, че Командира знае какъв ще е резултата, де.....

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 8. 8 Профил на le_bigmac
  le_bigmac
  Рейтинг: 520 Неутрално

  Искам Тръмп да уволни Цацата!

 9. 9 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4079 Весело

  Цецка Ц. харесва това и напълно подкрепя господин главния прокурор...Не са ли видни резултатите от последните години!?

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 10. 10 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 1635 Неутрално

  "Той също заяви, че е очаквал повече конкретни идеи за съдебната система от председателя на ВКС."

  Тези, които стоят зад Панов очевидно нямат такива!

  I Want To Believe
 11. 11 Профил на ubl20519595
  ubl20519595
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#3] от "gobay":

  Господин цацаров, защо с този псевдоним "gobay" ? Или сте пеевски всъщност?

 12. 12 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 2782 Неутрално

  "Въпреки, че съм обявен за най-голямото зло на републиката, съм готов да работя, без да влагам грам личен елемент"

  Добре е, че го осъзнава - следващата стъпка е да си подаде оставката

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 13. 13 Профил на le_bigmac
  le_bigmac
  Рейтинг: 520 Неутрално

  "Той също заяви, че е очаквал повече конкретни идеи за съдебната система от председателя на ВКС."Тези, които стоят зад Панов очевидно нямат такива!
  —цитат от коментар 10 на 2.5


  Конкретната идея е една - и всички знаят каква е! Няма нужда от повече "конкретни идеи".

 14. 14 Профил на ubl20519595
  ubl20519595
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#7] от "lz2":

  Здравейте! Търся да наема писачи на патенти за Интернет форуми или подобни. Колко е вашата тарифа - примерно за тези 3,4 реда, колко би ми струвало?

 15. 15 Профил на 1107a
  1107a
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Цацаров претендира,че в България има съдебн а система.
  А напрактика, има една шайка лакеи, които се борят помежду си, кой да заграби повече от благоволението на господарите си.
  Естествено, всеки плах опит за промяна на статуквото се посреща с истерични действия и брътвежи, обилно подкрепяни по всички възможни начини- "медии", изпълнителна и законодателна "власт".
  КОЙто има пари, ТОЙ решава!
  Раята дори не блеее. Тя е свикнала...

 16. 16 Профил на UJC4040
  UJC4040
  Рейтинг: 639 Неутрално

  Цацаров, не го увъртай. Име нещо много елементарно и то се казва липса на контрол над прокуратурата. И въобще не е важно дали главния прокурор се казва Цацаров, Куцаров или Иван Иванов.
  Досега не видяхме прокурор реален борец с престъпността. Нито пък някоя едра риба в панделата. А никой не е казал, че съдът е цъфнал и завързал, но все пак нещо се случва от време на време.

  По добре красив и умен, отколкото грозен и глупав.
 17. 17 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 2034 Любопитно

  "Аз видях Лозан Панов за първи път в "Пирогов". Георги Колев ме помоли да отида там, да разговарям с колегата точно след инцидента и да му дам уверения, че инцидентът е просто пътно транспортно произшествие и то няма нищо общо с избора му, както може би е считал. Аз го потвърждавам и сега", заяви Цацаров..."

  интересно, в една правова държава на кой би му хрумнало че би могъл да претърпи птп заради назначение? бандата на шишковците вече съвсем не се чува какви ги дрънка

 18. 18 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3225 Неутрално

  „Най-голямото зло“? има самочувствие този човек. По-точно е :най-голямото безгръбначно.

 19. 19 Профил на ''zms15783''
  ''zms15783''
  Рейтинг: 532 Весело

  Като е подложен на "бавен огън" ще хленчи.

 20. 20 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 4534 Весело

  "Въпреки, че съм обявен за най-голямото зло на републиката, съм готов да работя, без да влагам грам личен елемент"Добре е, че го осъзнава - следващата стъпка е да си подаде оставката
  —цитат от коментар 12 на neut

  До коментар [#12] от "neut":
  И Путин осъзна, че азбуката им не е съставена от тавагишч Ленин, но това не го направи нито исторически, нито политически по-грамотен русопитек.
  Така ще е и с цацата. Тя ще си плува в олиото, докато някой не включи котлона...

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 21. 21 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3225 Неутрално

  До коментар [#14] от "ubl20519595":

  Това не са писачи , а лизачи

 22. 22 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1914 Неутрално

  Главният прокурор Сотир Цацаров обяви, че е очаквал по-малко хленчене и политиканстване от председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов.
  ==================
  А Вие г-н Главен Прокурор за какво хленчехте в офисът в ЦУМ на Членът на Изпълнителното Бюро на БСП и Почетен Консул на Русия Георги Гергов ?
  Г.Гергов значи има повече морал от Вас щом си подаде оставката от Изпълнотелното Бюро.

  ОСТАВКА ВЕДНАГА !

  "Светът няма да бъде разрушен от тези, дето вършат зло, а от тези, дето ги наблюдават без да направят нещо по въпроса" Алберт Айнщайн.
 23. 23 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4079 Весело

  До коментар [#21] от "hodounski":

  Пари правят подобни лица, но от Дневник спят...

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 24. 24 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2628 Неутрално

  До коментар [#7] от "lz2":Здравейте! Търся да наема писачи на патенти за Интернет форуми или подобни. Колко е вашата тарифа - примерно за тези 3,4 реда, колко би ми струвало?
  —цитат от коментар 14 на ubl20519595


  Малко ли сте костовите тролове, че още търсиш?!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 25. 25 Профил на bee
  bee
  Рейтинг: 1214 Неутрално

  Досега не видяхме прокурор реален борец с престъпността.
  —цитат от коментар 16 на UJC4040


  Естествено, у нас живеят най-честните и чисти хора на света, сериозни престъпления няма, а обвинителен акт за две кокошки всеки може да напише, затова и главния прокурор няма работа и да не скучае ходи по срещи из офисите на този и онзи.

  Настроение: иронично с отвращение

  " Истинската мярка за човека е как се отнася към този, който не може да му бъде полезен. "
 26. 26 Профил на Darkman
  Darkman
  Рейтинг: 1295 Неутрално

  В 90% от делата, касаещи гражданите, прокурор няма. Но продължава да има бавно правосъдие, корупция и шуробаджанащина в съда. Гнилите ябълки на френския посланик, дойдоха от търговски дела, в които прокурор няма. Да, хубаво е да има дебат за позицията на главния прокурор и да се реши един път за винаги дали той да е в съдебната система, в изпълнителната власт, или равноотдалечен от тях. И трябва да има отчетност и отговорност, както и възможност за импийчмънт. Но това не е реформа в съдебната система, това просто една мярка от много, но за друго въобще не се говори. ЗАЩО?

  Фобиите и филиите са признак на ниско самочувствие и слугинаж
 27. 27 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 352 Неутрално

  Не може ли да прекратят този позор на тези двамата? Цацаров си загуби легитимността покрай КТБ, когато повдига обвинения за убийства, прави обиски в сградата на банката и бездейства, когато прас прес ля помия срещу действаща банка, което е тежко престъпление, а въпросният Цацаров изобщо не реагира! Панов си загуби легитимността, когато стана пето колело на "Тралала България" и от рода, когато тръгна да прави съдебни реформи от рода на "Цацаров вън" и когато стана лице на тези, дето сезират европейски институции да санкционират България, защото не му играят по гайдата! Гаси позора! Двамата вън!

  Мърфи е оптимист!
 28. 28 Профил на Чичо Ваньо
  Чичо Ваньо
  Рейтинг: 529 Неутрално

  До коментар [#17] от "extraCACA":

  Още по-интересно е,защо лично Гладния прокурор веднага след инцидента отива да успокоява потърпевшия ? И защо им е хрумнало,че може инцидента е умишлен ? Или може би не им е хрумнало,а са знаели ?

  "Проблемът на света е,че глупавите са самоуверени,а умните се колебаят."Бъртранд Ръсел
 29. 29 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 1044 Неутрално

  До коментар [#11] от "ubl20519595":

  Ти си гледай тролския номер и не задавай глупави въпроси.Това,че не ти харесва какво мисля си е твоя работа.

 30. 30 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 2420 Весело

  До коментар [#5] от "Депутат 241":

  ,,На калпавия прокурор съдията му пречи!,,

  а на калпавия Лозаноф?

 31. 31 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 1044 Неутрално

  До коментар [#27] от "султана глаушева":

  ++++++++Подкрепям призива.Въпрос е,обаче,дали съдебната система ще се успокои или ще се намерят друг прокурор и съдия да се излагат по толкова ученически начин?Зрели мъже,натоварени с голяма власт,забравили за какво са издигнати и назначени на тези високи и отговорни позиции.

 32. 32 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3609 Неутрално

  Аз само на Боко вярвам. А той каза, че червените олигарси скроили капан на Цацаров. И гл. прокурорът паднал в капана. И щом си в капана никакво хленчене и никакво плямпане не помага.

 33. 33 Профил на Tzariqt e Gol
  Tzariqt e Gol
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Лозанов е част от мафията наречена АРГО.

 34. 34 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 2420 Весело

  До коментар [#4] от "Депутат 241":

  ,,....Ами, Сотире, ти сам си казваш, че си най-голямото зло за Републиката!....,,

  Нящу ноо ти куца опорката ве чоджум. Сотир не е казал, че е най голямото зло, а е казал че е обявен за най голямото зло. Ето бива бива манипулация ма вие са оляхте вече, ся чекам ено пейсет минуса да ми нацъкате, вий тва го можете

 35. 35 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 2420 Весело

  До коментар [#17] от "extraCACA":

  ,,....интересно, в една правова държава на кой би му хрумнало че би могъл да претърпи птп заради назначение? ....,,

  Ми на другарът Лозан Панов ве

 36. 36 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 1176 Неутрално

  Самият Цацаров по думите на Сашо Дончев политиканствал когато е попитал Дончев "Защо ти трябваше да подкрепящ партията "Да, България". Така че имаме случката с крадеца който вика "дръжте крадеца". Не е работа на Цацаров да води в служебно време партийни разговори! Това е неговото прегрешение и то се видя в цяла Европа.

 37. 37 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 1176 Неутрално

  До коментар [#9] от "hamiltonf1":
  Цецка нито харесва, нито не харесва, защото просто е поставена на този пост да дреме докато я пенсионират.

 38. 38 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2628 Неутрално

  Не е работа на Цацаров да води в служебно време партийни разговори! Това е неговото прегрешение и то се видя в цяла Европа.
  —цитат от коментар 36 на ck


  Да бе, тя Европа си няма работа ами ще гледа срещите на Цацаров! Той е маскара, разбира се, ама и С.Дончев и костоветата не са по-долу! Последните само гледат как да направят мръсно на ГЕРБ и да помогнат на БСП! И това е от времето, още когато Костов взе властта!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 39. 39 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8551 Неутрално

  До коментар [#7] от "lz2":
  А Цацаров на кого е, на Борисов ли. Личи му.

 40. 40 Профил на UJC4040
  UJC4040
  Рейтинг: 639 Неутрално

  До коментар [#20] от "Депутат 241":
  Слаб ни е реотана. Иначе котлона е включен, но Цаци ще си изкара мандата, и няма и да усети.
  Бил най-мразен. Пука му на дебелокожието. Както и на всичките три прасета.

  По добре красив и умен, отколкото грозен и глупав.
 41. 41 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 925 Неутрално

  "Аз имам ясна представа за качествта на този човек."
  Вече всички имаме ясна представа за качествата на цялата им партия.
  Панов и Хр. Иванов не се виждат, не се чуват, но по телепатия винаги мислят еднакво.

 42. 42 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 618 Неутрално

  "Ние имаме съвсем различни ценностни системи". Именно този израз слага разделителна черта на институцията ,която този човек олицетворява от същината на съдебната власт. Ценностите които изповядва Цацаров са по скоро близки до тези на изпълнителната власт ,поради което и мястото на прокуратурата е именно там.

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 43. 43 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 4534 Весело

  До коментар [#19] от "xali":
  Ксалче, земай фотото и бегай вън да щракаш.
  Недей по теми, които са по-криви от вертикалите ти и по-дълбоки от ракурсите ти...

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 44. 44 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3230 Неутрално

  До коментар [#3] от "gobay":

  точно +++++++++

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 45. 45 Профил на today
  today
  Рейтинг: 818 Неутрално

  И този е главен прокурор!

  Борбата с корупцията в България е като риболова по Discovery. Хващат ги, показват ги, и ги пускат!
 46. 46 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4767 Неутрално

  До коментар [#38] от "lz2":

  Костов вече 20 години власт не е и помирисвал! Но пак е виновен, нали? А ББ с два мандата, Крадлив Симо, СерГея са невинни!

 47. 47 Профил на bramasole
  bramasole
  Рейтинг: 3940 Неутрално

  До коментар [#18] от "hodounski":

  „Най-голямото зло“? има самочувствие този човек. По-точно е :най-голямото безгръбначно."

  Бих го определила и като най-нелепата марионетка.

  "На народите с къса памет преходите са им много дълги." Тони Филипов, д-р
 48. 48
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 49. 49 Профил на Николай_1
  Николай_1
  Рейтинг: 789 Неутрално

  Цацаров очаквал по-малко хленчене от Лозан Панов . Аз пък очаквам много силно квичене от Прасацоров само след една година.........................

 50. 50 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2628 Неутрално

  До коментар [#38] от "lz2":Костов вече 20 години власт не е и помирисвал! Но пак е виновен, нали? А ББ с два мандата, Крадлив Симо, СерГея са невинни!
  —цитат от коментар 46 на vassilun


  Костов създаде комунистическата олигархия, от която днес теглим! Пък и той самия е част от нея!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 51. 51 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 2034 Весело

  Лозанов е част от мафията наречена АРГО.
  —цитат от коментар 33 на Иван Иванов


  от известно време се чудя, заглавието "Арго' оная кретенка Кръстева ли го насоса или пак са отпуснали бутилка за Пепи Еврото?... некакси поизтървах началото на овнешката епопея :)

 52. 52 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 2034 Весело

  [quote#50:"lz2"][/quote]

  къв Костов бе, Барисич нали го тикна в дранголника един понеделник преди две и кусур години

 53. 53 Профил на Cara Mia
  Cara Mia
  Рейтинг: 352 Гневно

  Ооо,Цацаров - Вие сте последната инстанция преди Бог!

 54. 54 Профил на lone wolf
  lone wolf
  Рейтинг: 911 Неутрално

  До коментар [#27] от "султана глаушева":


  Двамата вън!
  —цитат от коментар 27 на султана глаушева


  Фактът, че Цацата премина в оправдателен режим, сам по себе си е подозрителен!
  Пък и да не забравяме за неговата откровена лъжа преди да се ДОКОПА да длъжността Главен Прокурор на въпроса, дали познава и поддържа контакти с Георги Гергов.

  Да разлая троловете!!
 55. 55 Профил на alehandro77
  alehandro77
  Рейтинг: 513 Неутрално

  Цацаров е висш държавник..ама само на думи...то всичко си е.а майката...хленчене...

  Корупцията е новия социализъм! Нямаш връзки, нямаш пари.
 56. 56 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 1044 Любопитно

  Ако Цацаров бъде отстранен ще настъпи ли мир и спокойствие в съдебната система?Изобщо да се премахне прокуратурата,а?Щото тя не съди правилно.Ама кой съди?Прокуратурата или съдът?Нещо много се мотат нещата?

 57. 57 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 2034 Весело

  До коментар [#17] от "extraCACA":Още по-интересно е,защо лично Гладния прокурор веднага след инцидента отива да успокоява потърпевшия ? И защо им е хрумнало,че може инцидента е умишлен ? Или може би не им е хрумнало,а са знаели ?
  —цитат от коментар 28 на Чичо Ваньо


  тея елементи, цялата им "правосъдна" система просто трябва да минат преатестация, но със щатски интервюиращи :) а който не се класира директно да готви пижама, джапанки и четка за зъби

 58. 58 Профил на Schopenberg
  Schopenberg
  Рейтинг: 664 Неутрално

  Цацаров е нищожество. Затова е главен прокурор.

  Navigare Necesse Est
 59. 59 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 352 Неутрално

  До коментар [#54] от "lone_wolf":
  А другия? Петото колело на "тралала БГ", дето обикаля сутрешните блокове и се излага като кифладжия? Дето е лице на портаджиите в ЕС, искащи нови санкции срешщу БГ, защото не им играят по гайдата? Хвани единия, удари другия! Чувал ли си за Джовани Фалконе? Магистратът, на чието име е наречено летището в Палермо и мафията го направи на парчета заедно с жена му? Първата книга, която прочетох на италиански, беше "Cose di Cosa Nostra". Автор Фалконе. В предговора пишеше, че се надява да я завърши, защото коза ностра (сицилианската мафия, тя не е мафия, но това е друг разговор), го е сложила на мушката. И въпреки огромните мерки за сигурност, рано или късно ще го гръмне. Е, същият Фалконе се радваше на огромно уважение на мафиотите. От обратната страна на чертата е. Но е"пич". Той също пише в книгата си неща, които никъде другаде няма да прочетеш. Пише с уважение за противниците си. Знае, че си е сложил главата в торбата. В някои моменти уважава повече коза ностра, отколкото държавата (прочети сам)! Но е избрал този път. И го върви честно. Като мъж. Тези двамата ли ще ми сравняваш с него? Ти не си обективен. Величаеш Панов. Аз не го величая. Обратно. Презирам го. Искам такъв като Фалконе! Не, че ги нямаме. И сред магистратите. Но не ги пускат нагоре! Нагоре пускат само това, дето физически изплува и се нарича така, както трият модераторите! Л@..О!

  Мърфи е оптимист!
 60. 60 Профил на не на безразличието
  не на безразличието
  Рейтинг: 1363 Весело

  До коментар [#31] от "gobay":

  ти сериозен ли си ...зрели мъже ,мислиш ли че някой които не е мъпет ще го направят прокурор че да вземе да гони разни шишковци...ама герберастията ви оправдавам,поне взимате някой лев...

  'Българите сме малък но много прост народ.' М Вешим
 61. 61 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 352 Неутрално

  До коментар [#31] от "gobay":
  "Зрели мъже,натоварени с голяма власт,забравили за какво са издигнати и назначени на тези високи и отговорни позиции."
  Болката е, че не са мъже. Зрели, презрели или незрели е друга работа. Трябва магистрат и мъж. Като Джовани Фалконе.

  Мърфи е оптимист!
 62. 62 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1503 Неутрално

  До коментар [#7] от "lz2":

  А Цацата е еманация на Баце. Прост, нагъл, гнусен мафиот.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 63. 63 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1503 Неутрално

  До коментар [#50] от "lz2":


  Ма как иначе...При Луканов и Виденов всичко си беше честно.
  Да ви се и безродниците....

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 64. 64 Профил на Lady Zeppelin
  Lady Zeppelin
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Цацаров!

  Je suis Charlie. Fluctuat nec mergitur.
 65. 65 Профил на mara71
  mara71
  Рейтинг: 608 Неутрално

  "ГЕОРГИ КОЛЕВ МЕ ПОМОЛИ ДА ОТИДА ТАМ" Цаци, ти каза толкова много. Ти каза всичко. Просто си единия Пеевски. Очакваме на сцената крадецът на фирми Пеевски2 и медийният магнат Пеевски3. Сам Цаци, наруши Законът на мълчанието. Стига вече толкова!

 66. 66 Профил на lone wolf
  lone wolf
  Рейтинг: 911 Весело

  До коментар [#59] от "султана глаушева":

  " Чувал ли си за Джовани Фалконе? "

  Да не вярваш! Чувал съм!

  Да разлая троловете!!
 67. 67 Профил на Кърти Вонегът
  Кърти Вонегът
  Рейтинг: 294 Весело

  До коментар [#7] от "lz2":А Цацата е еманация на Баце. Прост, нагъл, гнусен мафиот.
  —цитат от коментар 62 на Darth Plagueis


  Цацаров не ми е симпатичен, ама в случая има право!

  Лозан Панов го задействаха едни олигарси, след като Ицето и Раданчо се препънаха на парламентарните избори и вече не могат с тях да искат удобна за тях съдебна реформа!

  Панов обиколи всички предавания в републиката с искания за нова Конституция, кой е той бре, че ще иска Конституция каквато на него и кръга зад него е удобна?

  И да спомена до три статии в този сайт ката ден, за да е ясно кой му спретна медийната подкрепа! Ма ние не лапаме мухите, не ядем доматите с коловете!


  Левичарството е детска болест на дементни бивши комунета, сега се пишат за "десни"!
 68. 68 Профил на Кърти Вонегът
  Кърти Вонегът
  Рейтинг: 294 Весело

  Тези двамата ли ще ми сравняваш с него? Ти не си обективен. Величаеш Панов. Аз не го величая. Обратно. Презирам го. Искам такъв като Фалконе! Не, че ги нямаме. И сред магистратите. Но не ги пускат нагоре! Нагоре пускат само това, дето физически изплува и се нарича така, както трият модераторите! Л@..О!
  —цитат от коментар 59 на султана глаушева


  Евала, Султана, хей така се иска съдебна реформа, но с чист човекот съдебната система,ама Панов не е чист, дърпачаст от чергата за да покрие себе си и олигарсите зад него!

  С такива напъни за реформи мен не могат да ме спечелят! Приятна вечер!

  Левичарството е детска болест на дементни бивши комунета, сега се пишат за "десни"!
 69. 69 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1503 Неутрално

  До коментар [#67] от "Кърти Вонегът":

  Имайки предвид, че една премиерска тиква твърдеше, че Панов е толкова активен, щото щял да се кандидатира за президент, то твърдението, че бил активиран е достойно само за пълен олигофрен.
  Наздраве!

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 70. 70 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 1996 Весело

  До коментар [#41] от "ggot":"Вече всички имаме ясна представа за качествата на цялата им партия.
  Панов и Хр. Иванов не се виждат, не се чуват, но по телепатия винаги мислят еднакво."

  За разлика от вас, баджанак, Те Мислят еднакво, вие Повтаряте Еднакво, "сводката" до участъка/районното! Малка, но съществена разлика, нали! ;)

 71. 71 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 7322 Неутрално

  Боже, как не се сеща да си подаде оставката и да се свърши.

 72. 72 Профил на Кърти Вонегът
  Кърти Вонегът
  Рейтинг: 294 Весело

  Боже, как не се сеща да си подаде оставката и да се свърши.
  —цитат от коментар 71 на Peni Nikol


  Лозан Панов нали, щото с тези напъни да променя Конституцията вече писна на сите българе?

  Левичарството е детска болест на дементни бивши комунета, сега се пишат за "десни"!
 73. 73 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 352 Неутрално

  До коментар [#66] от "lone_wolf":
  Това ли имаш да ми кажеш? Да не се бях хабила да ти пиша толкова много....

  Мърфи е оптимист!
 74. 74 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 1989 Неутрално


  Миналата седмица лейди Тетка заяви, че очаква " тишина в правосъдната система ", днес сър Цац се оплаква от " хленченето " на Лозан Панов, а аз очаквам Ганьо Балкански да се събуди и да грабне гьостерицата, ама ...

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 75. 75 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 1996 Весело

  До коментар [#47] от "Bramasole":"Бих го определила и като най-нелепата марионетка."


  Брат'чед, бих го определил, по-скоро като "водевилен актьор" попаднал, съвсем случайно, в трагедия, но придаващ комедийно-пародиен план на образа си, в стила на комедия дел арте, т.е., слугинажа! И на всичко отгоре, си е един трагичен образ, поради очакваният край, според законите на гръцката трагедия! Малко сложно се изразих, ама к'во да праиш, интелигентностЪ, сложно тече мислата ми, не може по простичко, кат' за прости!;)

 76. 76 Профил на lone wolf
  lone wolf
  Рейтинг: 911 Неутрално

  До коментар [#73] от "султана глаушева":

  Покажете ми САМО ЕДИН мой пост, в който да се захласвам по Лозан Панов или Христо Иванов!

  Да разлая троловете!!
 77. 77 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 352 Неутрално

  До коментар [#76] от "lone_wolf":
  Не съм водила статистика. Останала съм с такова впечатление. Ще се радвам, ако е грешно.

  Мърфи е оптимист!
 78. 78 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 1996 Весело

  До коментар [#56] от "gobay":"Ако Цацаров бъде отстранен ще настъпи ли мир и спокойствие в съдебната система?Изобщо да се премахне прокуратурата,а?Щото тя не съди правилно.Ама кой съди?Прокуратурата или съдът?Нещо много се мотат нещата?"

  Момче, питай водещия си, че много си се опетлал, кат' пате в кълчища!
  Там е работата, че едни хора, заедно с Цацаров и некои "осъдени", раздаващи присъди от трибуната на Народното събрание, като истински, верни синове на БКП, решиха че Прокуратурата може да е "последната съдебна инстанция" В Правораздаването на Република България! Е, разумните и неподлежащи на манипулацията, превърнала се в мантра за ГЕРБерите - "Вий сте прости, и аз съм простЪ, за туй се разбираме, казваме не на просташкото опростяване на проблема на Българската Прокуратура - овладяването и от ОПГ на на Мафията! Разбра ли или трябва по-простичко?

 79. 79 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 1989 Неутрално

  До коментар [#50] от "lz2":


  " Костов създаде комунистическата олигархия ... "


  ... и напълни с пари КТБ, след което я гръмна, започна да строи " Белене ", нарочно пропусна срока за обжалване на руските претенции в Женева и по негова вина сега имаме два самовара, които сме платили и за които ще продължаваме да плащаме, активно настоява за продължаване на строителството на " Белене ", разпределя еврофондовете и обществените поръчки, слугува на мафията и за него и Пеевски Цветан Василев говори за двата клана в България ...
  А, да ... преди няколко години направи мили очи на Путин и му подари едно кученце ... Още много, много мога да пиша за Костов, но нямам време ... !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 80. 80 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1503 Неутрално

  До коментар [#79] от "niksan1":

  Пропусна Южен поток и нарушения за 60 млрд в обществените поръчки откакто сме в ЕС.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 81. 81 Профил на GreenEyes
  GreenEyes
  Рейтинг: 2692 Неутрално

  [quote#72:"Кърти Вонегът"][/quote]

  Ще вееш ли с ветрило на твоя господар дебелата Цаца? Или ще миеш рано сутринта паметника на Моча? Имаш избор.

 82. 82 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 6103 Неутрално

  Цацаров, седни си, двойка по право :)

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 83. 83 Профил на ana_teofilova
  ana_teofilova
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#19] от "xali":Ксалче, земай фотото и бегай вън да щракаш.Недей по теми, които са по-криви от вертикалите ти и по-дълбоки от ракурсите ти...
  —цитат от коментар 43 на Депутат 241


  Мисля си... щом такива като теб са били депутати, защо сега се чудим, че е такава държавата ни?

 84. 84 Профил на ana_teofilova
  ana_teofilova
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Пропусна Южен поток и нарушения за 60 млрд в обществените поръчки откакто сме в ЕС.
  —цитат от коментар 80 на Darth Plagueis


  Които само вие сте "разкрили", а щедрата Европа нехае. А пък Тереза Мей официално заяви, че дори един милиард компенсации от Великобритания могат да доведат до напускане на евросъюза без преговори. Виждате ли колко "широко скроени" са родните радикални комунисти? Великобритания с 15 пъти по-висок БВП от България не успява да убеди Европа за един милиард, а ние, представете си, сме им злоупотребили с 60 (ШЕСТДЕСЕТ) милиарда и те нехаят! И само представителите на драгалевската секта, която подари Нефтохима на Лукойл, днес проявяват загриженост и бережност към европейските милиарди! Срам за Европа, срам за Тереза Мей, срам за европейските политици! Darth Plagueis - Председател на ЕК! А Радан и Христо - негови пророци!
  Още утре, на извънредно неделно заседание на МС, Борисов да разпореди монтирането на единия реактор за Козлодуй на летящата чиния на Бузлуджа, за да може да изстреляме Darth Plagueis директно в Брасълс, за радост на цялата европейска общност!

 85. 85
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 86. 86 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1863 Неутрално

  Тоя Цацаров май има втори анус между двете брадички, хах

  Обичам да грухтя и плюскам.
 87. 87 Профил на Time is on my side
  Time is on my side
  Рейтинг: 1268 Любопитно

  С това си изявление Цацаров доказва, че избирането на Панов от ВСС (вместо фаворитката на "десните" П.Панова) всъщност добре обмислена операция на КГБ-ДС-ГРУ. Даже двамата "големи", плюс "човекът на Борисов" там, са били умишлено вкарани в заблуда, че мишокът е "нежелан" и затова "опасен" председател на ВКС заради качествата си на почтен и скромен магистрат с намерения да "стегне" и мобилизира в правилната посока корумпирания върховен съд. Както писах преди дни, това е най-големият "трик" на службите, на който някой е бил свидетел в последните двадесетина години. По този подмолен начин Панов изведнъж се превърна не само в "голям" в съдебната система, но и влезе под кожата на министър-председателя, стана "знаме" на раданкъневци и христоивановци и "смело" навлезе в дебрите на изпълнителната и даже законодателната власт, за да руши правила и да си създава имидж на "борец" за справедливост с удобно подхвърлените от службите по един или друг начин записи (Яневагейт, ЦУМгейт, СМС-гейт), заради които Лозанчо забрави за длъжността си и се превърна във втори главен прокурор на републиката, обсебен от втълпената му задача за отстраняването на Цацаров. И не само това, превърна се в политическо острие, ръгащо наляво и надясно (да не се разбира в политическия смисъл). Замислете се кого от политиците не е нападал и ще се сетите чии интереси обслужва.
  http://trafficnews.bg/bulgaria/news/6805/

  “In an age in which the media broadcast countless pieces of foolishness, the educated man is defined not by what he knows, but by what he doesn't know.” ― Nicolas Gomez Davila
 88. 88 Профил на Time is on my side
  Time is on my side
  Рейтинг: 1268 Любопитно

  [quote#84:"ana_teofilova"][/quote]

  :-D Не ги громи толкова жестоко, нежни души са... простовати. И на две магарета сламата не могат да разделят, но пък от съд и злоупотреби разбират. Особено от второто, хахахха....

  “In an age in which the media broadcast countless pieces of foolishness, the educated man is defined not by what he knows, but by what he doesn't know.” ― Nicolas Gomez Davila
 89. 89 Профил на Андонов
  Андонов
  Рейтинг: 467 Неутрално

  Това "дебело дете на зависимостите" все така продължава да дразни, провокира и злослови срещу правдата и правилната посока в съдебната система.
  Той смята, че ще бъде забравен и подмимат. Не. Ще дойдат истински магистрати, достатъчно на брой и независими и един ден той ще отговаря.

  “Журналистика е да печаташ/показваш неща, които някой друг не иска да бъдат отпечатани. Всичко останало е пиар” Джордж Оруел
 90. 90 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 1044 Неутрално

  До коментар [#78] от "batzdravo":

  Не съм Ви момче и нямам никакъв водещ.Впрочем какъв е този водещ?Какво води?Вземете да ми обясните,че нещо нямам опит по този въпрос.
  Все пак нищо не ми отговаряте ,ако бъде отстранен Цацаров ще настъпи ли мир в съдебната система?Цацаров ли е проблемът или прокуратурата?Щото май проблемът за Вас и голяма част от пишещите е Цацаров
  Последно към Вас.Разрешавате ли да си имам собствено мнение,което не е задължително да е като Вашето?

 91. 91 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Лозан Панов не работи нищо по цял и трябва бъде уволнен.

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 92. 92 Профил на Chernomorski
  Chernomorski
  Рейтинг: 658 Неутрално

  Заглавието на тази статия и другата за Борисов, че наредил нещо си за храните и пътищата са напълно в духа на Пеевските медии. Да не сте обърнали ре....формата в Негова полза?!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK