Още седмица и малко се набират идеи за ПРОМЯНА

<strong>Източник: </strong><a href="https://www.facebook.com/promyanata.bg/" target="_blank">"Промяната" във Фейсбук </a>

Източник: "Промяната" във ФейсбукЗа четвърта поредна година се провежда конкурсът ПРОМЯНАТА, организиран от "Нова Броудкастинг Груп" и фондация "Reach for Change България". С него се издирват хора и граждански организации с идеи за социални дейности и предприемчество, които имат потенциала да променят животи. Този път фокусът на дейностите трябва да е в помощ на децата.


В конкурса могат да участват физически лица и организации с нестопанска цел, които имат планове за социално предприятие, кауза, инициатива или изобщо идея за трайно подобряване на живота на децата в България. Срокът за кандидатстване изтича на 18 юли 2017 г. - следващия вторник.


Тази година общо пет души или организации ще бъдат избарни за победители в конкурса. Един голям победител ще получи финансиране за идеята си в размер на 30 хил. лв., а други четирима финалисти ще могат да се възползват от помощта на ментори, бизнес консултанти и медийно отразяване за осъществяването на проектите си. Двама от финалистите, получили най-много гласове в етапа на онлайн гласуването, ще бъдат продкрепени също и с по 15 000 лв.
Сред финалистите в предишни години са например сдружение "Ре-Акт", фондация "Заслуша се" и сдружение "Онкоболни и приятели", за които "Дневник" е разказвал.


Още информация за конкурса и условията за кандидатстване тази година има на сайта на "Нова телевизия".

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK