Имало е нерегламентирано подслушване на политици, магистрати и журналисти, обяви Бойко Рашков

Бойко Рашков

© Анелия Николова

Бойко РашковДиректорът на Националното бюро за контрол на специални разузнавателни средства Бойко Рашков потвърди пред "Нова телевизия", че е имало нерегламентирано подслушване на политици, магистрати и журналисти. На въпрос дали това се е правило с цел сплашване, натиск или шантаж, той отговори положително.


Коментарът му дойде, след като Държавната агенция за национална сигурност (ДАНС) отне достъпа до класифицирана информация на зам.-председателя на бюрото Георги Гатев. По информация от разследването искането за отнемането на достъп е било заради връзки на Гатев с подслушания междувременно варненски съдия Светозар Георгиев, който е и съдия-докладчик по делото на варненската прокуратура срещу бизнесмена и лидер на "Воля" Веселин Марешки.


Според Рашков всичко това се правило, за да не може ръководената от него институция да осъществява своите правомощия по закон и да се ограничи дейността му. По думите му за по-малко от 4 години от началото на работата на бюрото то е успяло да намали в пъти нерегламентираните подслушвания в страната и така те станали в съответствие с европейските стандарти.
Той каза още, че органите, които искат да ограничат дейностите на бюрото, са прокуратурата и ДАНС. Рашков добави, че по този начин може да се стигне до безконтролно подслушване.


"До 2014 г. един от държавните органи, които безогледно искаха използване на СРС в абсолютен разрез със закона, беше ДАНС. Ежегодно е имало нерегламентирано подслушване с цел натиск и сплашване на политици, магистрати и журналисти", заяви Рашков.


Той разкритикува прокуратурата, че не е желаела да събира факти по случая с Гатев, който за него бил "постановка". По думите му е предложил да предостави доказателства, като е потърсил и няколко пъти главния прокурор Сотир Цацаров. Никой обаче не му обърнал внимание.


"Възраждат се някои идеи за възобновяване на разследвания срещу определени политически лица. За мен е симптоматично, че се посяга на човек на ДПС в бюрото", каза още Гатев, припомняйки, че Гатев е избран от квотата на ДПС.

Ключови думи към статията:

Коментари (54)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 7416 Неутрално

  От нерегламентирано подслушване се страхува, който има за какво да се страхува!

  [email protected]
 2. 2 Профил на baba_zozolana
  baba_zozolana
  Рейтинг: 947 Любопитно

  До коментар [#1] от "karabastun":

  Доколкото ми е известно, само затворниците са регламентирано лишени от право на личен живот.

  I used to walk into a room full of people and wonder if they liked me... Now I look around and wonder if I like them.
 3. 3 Профил на iceman_bg
  iceman_bg
  Рейтинг: 320 Весело

  "...имало нерегламентирано подслушване на политици, магистрати и журналисти. На въпрос дали това се е правило с цел сплашване, натиск или шантаж той отговори положително. ... Той каза още, че органите, които искат да ограничат дейностите на бюрото са прокуратурата и ДАНС. Рашков добави, че по този начин може да се стигне до безконтролно подслушване."

  Е, разбрахте ли, че милиционерите от Магнаурската школа в Симеоново продължават с милиционерксите номера - събиране на информация по незаконен път за натиск на определени хора и далавери! Надявам се на всички е ясно, че освен МВР, бивши милиционери са назначени и в прокуратурата. Разбира се, след завършване на право в Симеоново или прием без изпит в ЮЗУ. Сега предстои тези хора да бъдат назначени в специализирания съд и после в другите съдилища. Юрист, милционер, юрист, милционер ...

 4. 4 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 903 Неутрално

  Много си падам по такива приказки ангро. Като не можеш да кажеш кои са незаконно подслушвани, какъв смисъл да го обявяваш изобщо?
  Посягало се на ДПС и дайте сега да ревем. А, за Рашков е нормално да реве, като му се знае биографията.

  Доброто е заразно
 5. 5 Профил на Светлото бъдеще
  Светлото бъдеще
  Рейтинг: 217 Весело

  Ай, стига бе!

  Колко всъщност е прост българският народ и колко трола има във всяка статия? ( Комунизмът е по-вреден от радиацията.)
 6. 6 Профил на Светлото бъдеще
  Светлото бъдеще
  Рейтинг: 217 Весело

  До коментар [#1] от "karabastun":

  Другарю, ама разбира се!

  Колко всъщност е прост българският народ и колко трола има във всяка статия? ( Комунизмът е по-вреден от радиацията.)
 7. 7 Профил на reply
  reply
  Рейтинг: 807 Неутрално

  ТО ДРУГО У ТАА ДЪРЖАВА НЕМА БЕ , ТЕХ ВЕЧЕ НЕ ГИ Е СТРАХ И ВЪВ ПРАВ ТЕКСТ ДА ГО КАЗВАТ

 8. 8 Профил на Умнокрасив
  Умнокрасив
  Рейтинг: 798 Разстроено

  Всичко живо се е хвърлило да защитава дебелите. Всякакви беззакония са оправдани и са за добро, ако са извършвани от Боко/ЦацарОФФ/Пееф. В България най-големия проблем е силната музика на плажа в слънчака, а не изчезналите 5 милиарда от КТБ. #ИМАМЕСИПРИОРИТЕТИ

  No Pain No Gain
 9. 9 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3951 Неутрално

  На въпрос дали това се е правило с цел сплашване, натиск или шантаж, той отговори положително."Сега ако разберем и няколко имена - информацията е пълна.

 10. 10 Профил на iceman_bg
  iceman_bg
  Рейтинг: 320 Весело

  До коментар [#1] от "karabastun":
  "От нерегламентирано подслушване се страхува, който има за какво да се страхува!"

  Това какво означава, че могат да подслушват всеки и после да продават информация ли? Доста елементарно разбиране. Не знам само що не пратиш предложение политиците ни да ги снимат и предават 24/7 като в Биг Брадър, дали ще се съгласят или ще настояват за личен живот? Регламентирано, разбира се. Защото написаното от теб "нерегламентирано" е равнозначно на незаконно!

 11. 11 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3951 Неутрално

  До коментар [#1] от "karabastun":Доколкото ми е известно, само затворниците са регламентирано лишени от право на личен живот.
  —цитат от коментар 2 на baba_zozolana
  Някои много си харесват милиционер-социализма.

 12. 12 Профил на zidane
  zidane
  Рейтинг: 643 Весело

  лаишки въпрос - има ли държавна или общинска служба, оправомощена по закон, която не е била използвана като бухалка или не е генерира корупция? освен синоптиците, може би...

 13. 13 Профил на zidane
  zidane
  Рейтинг: 643 Весело

  уппссс, медиите ги изтървах...

 14. 14 Профил на iceman_bg
  iceman_bg
  Рейтинг: 320 Весело

  Много си падам по такива приказки ангро. Като не можеш да кажеш кои са незаконно подслушвани, какъв смисъл да го обявяваш изобщо? Посягало се на ДПС и дайте сега да ревем. А, за Рашков е нормално да реве, като му се знае биографията.
  —цитат от коментар 4 на dogwoman


  Минавало ли ви е през главата, че на Рашков му е забранено от закона да обявява конкретните имена на незаконно подслушваните? Ако го направи, първо - разкрива служебна тайна и класифицирана информация, второ - уврежда името на съответните незаконно подслушвани. Бюрото за контрол на СРС разкрива информация за незаконно подслушване само на съответните незаконно подслушвани, след прекратяване на подслушването и след молба и разглеждане на случая. И в съда, ако се наложи.

  Но вие си настоявайте да огласят имената на незаконно подслушваните в медиите.

 15. 15 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2762 Неутрално

  ""Възраждат се някои идеи за възобновяване на разследвания срещу определени политически лица. За мен е симптоматично, че се посяга на човек на ДПС в бюрото", каза още Гатев, припомняйки, че Гатев е избран от квотата на ДПС."

  Значи, турската агентура не трябвало да се подслушва защото това било връщане във времената на ДС? Това се мъчеше да внуши Байко Рашков който упорито наричаше ДАНС Агенция на Държавна сигурност.

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 16. 16 Профил на iceman_bg
  iceman_bg
  Рейтинг: 320 Весело

  лаишки въпрос - има ли държавна или общинска служба, оправомощена по закон, която не е била използвана като бухалка или не е генерира корупция? освен синоптиците, може би...
  —цитат от коментар 12 на zidane


  Няма, няма. Прокуратура, ДАНС, МВР, КФН, КЗК, БНБ, министерства, Българска банка за развитие, НЕК, всички що е държавно и общинско е използвано като бухалка или за подпомагане на наши хора, или за източване .... Затова и се въвеждат нови регулации и не се въвежда електронно правителство, пък административната реформа върви над четвърт век. Синоптиците не са държавни, иначе биха ги ползвали да доказват, че зимата не "изненадва" управляващите всяка година ....

  Засега, само съдът върши читаво работа, благодарение на отделните съдии, които не са послушковци и действат по съвест и убеждение, дори когато не се харесва на отделни хора или политици. Но се опитват и съда да подчинят.

 17. 17 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2822 Разстроено

  Мдааа, картинката се изяснява. Имало е незаконно подслушване, а Гатев е изпял на подслушваните. Ей в такава държава живеем, няма положителни герои.

  *ПКП-Проста кърджалийска путка-неформално любезно обръщение на мин. председателя към председателя на Нар. събрание
 18. 18 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 348 Неутрално

  Бойко Рашков, номиниран от БСП, избран от БСПДПС защитава колегата си от ДПС. Всичко тава в телевизията на Силва Зурлева, редовна посетителка при Мустака. И заглавичква публиката с недоказуеми твърдения за подслушване.

  "Бойко Рашков е новият стар шеф на бюрото за контрол на СРС" - http://www.mediapool.bg/boiko-rashkov-e-noviyat-star-shef-na-byuroto-za-kontrol-na-srs-news214891.html

 19. 19 Профил на aralambi
  aralambi
  Рейтинг: 589 Неутрално

  До коментар [#14] от "iceman_bg":

  "Бюрото за контрол на СРС разкрива информация за незаконно подслушване само на съответните незаконно подслушвани"

  Как да разбираме, записите в къщата на Бойко през 2013, оповестени нашироко от Биволъ, Медия пул и т. н, законни ли са и само на подслушаните лица ли са разкрити?
  Също и за записите на Янова и Ченалова, пак - законни ли са и защо бяха цитирани из разни медии, борещи се за "върховенство на закона"?

 20. 20 Профил на Депутат 241
  Депутат 241
  Рейтинг: 5432 Неутрално

  Рашков що не рева досега срещу Цацата, а?
  Ми ако е мъж - да извади папките и записите и да ги представи на някоя читава медия.
  В противен случай това си е пар екселанс и по подразбиране чиста проба защита на статуквото, резидента и цацаратурата...

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 21. 21 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1173 Неутрално

  Въобще не е новина това. В нашата територия тези неща са обичайни

 22. 22 Профил на George Georgiev
  George Georgiev
  Рейтинг: 275 Неутрално

  ....Има и мниго други неща за казвне,АМА НЕ СА ЗА ПО ТЕЛЕФОН....дори и ргламентирано третиран със СРС.
  ТАКА,ЧЕ ДОБЪР ДЕН ПОДСЛУШВАТЕЛИ да Ви....върху подслушаното

 23. 23 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 903 Неутрално

  До коментар [#14] от "iceman_bg":

  Именно защото нищо не може да оповести, да си мълчи, вместо да се прави на интересен. Аман от интриганти.

  Доброто е заразно
 24. 24 Профил на iceman_bg
  iceman_bg
  Рейтинг: 320 Неутрално

  "Как да разбираме, записите в къщата на Бойко през 2013, оповестени нашироко от Биволъ, Медия пул и т. н, законни ли са и само на подслушаните лица ли са разкрити?Също и за записите на Янова и Ченалова, пак - законни ли са и защо бяха цитирани из разни медии, борещи се за "върховенство на закона"?
  —цитат от коментар 19 на aralambi


  В нормална държава с нормални институции, каквито в България няма, записите за Бойко и Янева, щяха да бъдат проверени по две направления: 1. съдържанието и 2. кой и как ги е направил. За съдържанието - всеки си има мнение, моето е че има доста неща за проверка. Относно кой е направил записите, моето предположение е, че един от участващите ги е направил. Трябва да правите разлика между публикуването на информация и записи от медии и оповествяването им от Бюрото (държавна организация) - едните си вършат журналистическа работа, а другите биха оповестили служебна или класифицирана информация без разрешение.

 25. 25 Профил на dr.web
  dr.web
  Рейтинг: 281 Неутрално

  Не е задължително да си някой авторитет в шпионирането и "тайните джаджи". Както и изобщо не е необходимо да си известен рекламописец в Dacia от "голямото добрутро", например, но винаги "някой подслушва, шпионира, мирише някой друг" - технологиите за тази цел са колкото си искаш в днешно време. По-рано сигурно това е ставало например с кервани, лодки, бурета и т.н., а днес е с натискането на разни копчета и други топ-секретни джаджи. Човекът е технологично същество, здраво мисли за бъдещето си и изобщо не се шегува.

 26. 26 Профил на Дневник пропагандна газета
  Дневник пропагандна газета
  Рейтинг: 314 Неутрално

  Трябваше въобще да започнете още преди няколко дена с информацията че гатев е човек на ДПС. От тук насетене нямам нужда от театри. Досега ревахте че ДПС е овладяло службите и прокуратурата, сега службите и прокуратурата посягали на човек на ДПС. Намирисва ми на пореден опит за Костинброд и дестабилизиране на държавата!

 27. 27 Профил на Дневник пропагандна газета
  Дневник пропагандна газета
  Рейтинг: 314 Неутрално

  До коментар [#14] от "iceman_bg":Именно защото нищо не може да оповести, да си мълчи, вместо да се прави на интересен. Аман от интриганти.
  —цитат от коментар 23 на dogwoman


  Това е целта да се хвърлят обвинения и внушения. Бойко Рашко е известен комунист, те по задание непрекъснато клатят лодката когато не са на власт...

 28. 28 Профил на iceman_bg
  iceman_bg
  Рейтинг: 320 Весело

  До коментар [#14] от "iceman_bg":Именно защото нищо не може да оповести, да си мълчи, вместо да се прави на интересен. Аман от интриганти.
  —цитат от коментар 23 на dogwoman


  Как да мълчи, когато вижда, че се подслушват незаконно политици, журналисти и магистрати? И какъв вариант има - да сигнализира подслушващите, че са подслушвали незаконно и да иска да се самопроверят ли?

  Оповестява, че има незаконно подслушване на политици, журналисти и магистрати, което е единствения начин обществото да разбере какво се случва, но няма право да дава конкретните имена на медии или на други хора, без законово разрешение.

 29. 29 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1074 Любопитно

  А има ли с какво да ги сплашват? Те политиците, магистратите и бизнисмените са високомокрални индивиди, които спазват закона! Или греша?

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 30. 30 Профил на Големи яйца:)
  Големи яйца:)
  Рейтинг: 533 Неутрално

  Май ще излязат верни слуховете, че Баце, Свинчо, Цацата и Доган са тръгнали да се самоизяждат. Дано не опоскат всичко.

 31. 31 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1321 Неутрално

  До коментар [#2] от "baba_zozolana":


  До коментар [#1] от "karabastun":Доколкото ми е известно, само затворниците са регламентирано лишени от право на личен живот.
  —цитат от коментар 2 на baba_zozolana


  Не всички затворници са лишени от граждански права.
  Лишаването от граждански права задължително е вписано в присъдата.
  Има с по-леки наказания , заради които на всички избори има и секционна комисия във всеки затвор.

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 32. 32 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 903 Неутрално

  До коментар [#28] от "iceman_bg":

  Бе моля ти се, говорим за Бойко Рашков, не за някакъв принципен човек. Как да мълчи - затваря си устата и мълчи, ето как. С такива общи приказки се подхранват единствено и само интриги, нищо полезно не се прави.

  Доброто е заразно
 33. 33 Профил на Умнокрасив
  Умнокрасив
  Рейтинг: 798 Неутрално

  Значи, турската агентура не трябвало да се подслушва защото това било връщане във времената на ДС? Това се мъчеше да внуши Байко Рашков който упорито наричаше ДАНС Агенция на Държавна сигурност.
  —цитат от коментар 15 на Julian Mall


  Мъчи се човека да каже, че в България все още се подслушва незаконно. Ама всеки си разбира това което иска да разбере - един че има чадър над ДПС, друг че ако човек е честен, няма защо да се притеснява от подслушване...
  Фактите са важни - съществува НЕРЕГЛАМЕНТИРАНО подслушване, което е нарушение на закона от същите тези дето трябва да пазят закона - ДАНС и Прокуратурата!

  В държавата на мафията, мафията е държавни институции, капиш?

  No Pain No Gain
 34. 34 Профил на Рун Дьо Решетникоу
  Рун Дьо Решетникоу
  Рейтинг: 1653 Неутрално

  Много си падам по такива приказки ангро. Като не можеш да кажеш кои са незаконно подслушвани, какъв смисъл да го обявяваш изобщо? Посягало се на ДПС и дайте сега да ревем. А, за Рашков е нормално да реве, като му се знае биографията.
  —цитат от коментар 4 на dogwoman


  Що бе виж как изглежда на снимката:

  "аФтентично десен" :)

  In a time of universal deceit telling the truth is a revolutionary act
 35. 35 Профил на Rossen Roussanov
  Rossen Roussanov
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Всъщност е забавно - един еничар защитава друг еничар...Те пък воюват срещу други еничари...И от всичките, от устите ми се стичат парите от КТБ...Но, засега без да има виновни и осъдени... Няма и за има...Ще има самоубили се...И избягали при банковите си сметки...Сякаш гледаме Великолепният век...Доган и сега е обграден от полиция и е практически арестуван - страх го е да не го гръмнат и се е самоарестувал в сараите.. Е, затвора си има екстри, барбекю, пауни, пиячка, мадами, може ш летяща чиния... Но Сокола си знае и без да е философ - тръгне ли да се разходи по улицата като нормален човек и ще остане с една глава по-нисък. Явно законът Магнитски, подсилен от правилото, че хищниците се самоиязаждат, плюс връщането на едни пари, включително "руски"+ още едни с катарска петролна воня... Явно ББ е давал обещания при рандевутата си при Ердоган...Сега ще гледаме изпълненията им...

 36. 36 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2822 Неутрално

  До коментар [#29] от "Антикорупционен блок-Да Корупция!":

  Например мене може да ме заплашват/шантажират, че преди две седмици съм бил с млада любовница и да ме издадат на жена ми. Толкова ли не проумявате, че незаконните подслушвания не могат да се използват за осъждането на политик за корупция. Те не се завеждат по надлежния ред и не могат да служат за доказателство.
  Могат да се използват само за ШАНТАЖ!

  *ПКП-Проста кърджалийска путка-неформално любезно обръщение на мин. председателя към председателя на Нар. събрание
 37. 37 Профил на не на безразличието
  не на безразличието
  Рейтинг: 1166 Любопитно

  Нещо се мъти....някой ще го пуснат по пързалката,ама да видим кой ще е

  'Българите сме малък но много прост народ.' М Вешим
 38. 38 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 7327 Неутрално

  Общи приказки - липсват конкретни доказателства

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 39. 39 Профил на Големи яйца:)
  Големи яйца:)
  Рейтинг: 533 Весело

  До коментар [#32] от "dogwoman":

  Свинчовите медии точно това правят - затварят му устата, ти призоваваш за същото...интересно съвпадение.

 40. 40 Профил на hhhuuunnnn
  hhhuuunnnn
  Рейтинг: 621 Неутрално

  знаех, че Дневник приглася на БСП, но не знаех, че бие чело и пред Доган

  нищо не прилича повече на Работническо Дело от Дневник
 41. 41 Профил на Светлото бъдеще
  Светлото бъдеще
  Рейтинг: 217 Весело

  До коментар [#29] от "Антикорупционен блок-Да Корупция!":

  Смени си името на
  ДА, ДС.
  Ще ти отива, другарю.

  Колко всъщност е прост българският народ и колко трола има във всяка статия? ( Комунизмът е по-вреден от радиацията.)
 42. 42 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1545 Неутрално

  Който е боравил с класифицирана информация знае как да се пази.До коментар [#4] от "dogwoman":

 43. 43 Профил на subaru
  subaru
  Рейтинг: 871 Неутрално

  "Нерегламентираното подслушване" не става по реда на ЗСРС и затова от него не остават документи/следи/. То може да се прави от всеки. От него остава добитата информация, която може да бъде или да не бъде използвана.
  Ако Рашков има предвид, "нерегламентираното" използване на информация добита от прилагането на "регламентирано" СРС/подслушване/ това е нещо друго. Точно с тази цел бе създадено и Бюрото. Но той не говори за това.
  "По думите му за по-малко от 4 години от началото на работата на бюрото то е успяло да намали в пъти нерегламентираните подслушвания в страната и така те станали в съответствие с европейските стандарти."
  Браво на Бюрото! Щом сте ги намалили "в пъти", това означава, че сте ги констатирали и прекратили. Знаели сте колко е техния брой тогава, знаете колко е техния брой и сега. И тъй като "нерегламентираното подслушване" е състав на престъпление по НК, би трябвало да има, в резултат на "констатацията и прекратяването" и "в пъти" повече обвинени и осъдени за това. Но такива няма. Като изключим съдия Янева. Но при нея СРС са опорочени но "регламентирани". От нея. С нейния подпис. Тези твърдения са спекулация разчитаща на това, че публиката не разбира материята/която всъщност, не е толкова сложна/.
  "До 2014 г. един от държавните органи, които безогледно искаха използване на СРС в абсолютен разрез със закона, беше ДАНС. Ежегодно е имало нерегламентирано подслушване с цел натиск и сплашване на политици, магистрати и журналисти", заяви Рашков."
  Това е висш пилотаж в манипулацията. На неразбиращата за какво става дума но естествено чувствителната по темата аудитория. Има всички признаци на междуинституциална война. "Един от държавните органи". Значи не е бил само един.
  Когато "държавен орган" имащ право да "иска" прилагане на СРС, той изготвя искане до съда/което трябва да съдържа законово определени реквизити/, Преценката дали искането е законосъобразно се прави от съдия с неговия подпис. Съдията може да разреши или не прилагането на СРС. Но когато се използват определения като "безогледно" и словосъчетания като, "в аболютен разрез със закона" /за действия на държавни органи имащи правомощията за това/, по темата за СРС това категорично не работи за националната сигурност на страната.

 44. 44 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7484 Неутрално

  "Възраждат се някои идеи за възобновяване на разследвания срещу определени политически лица."
  Мутренско управление на мутренска държава. Това могат, това правят. БКП така ги е научила.

 45. 45 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2301 Неутрално

  Рашков, пиле шарено, от кога започна да припяваш в хора на фондацията?
  Потради что забрави от чий крачол изпълзя?

  I Want To Believe
 46. 46 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2762 Любопитно

  "Фактите са важни - съществува НЕРЕГЛАМЕНТИРАНО подслушване, което е нарушение на закона от същите тези дето трябва да пазят закона - ДАНС и Прокуратурата!

  В държавата на мафията, мафията е държавни институции, капиш?"

  Това че има нерегламентирано подслушване е вън от всякакво съмнение. Мен ме подслушват незаконно поне от 10 години. Въпросът е в кого попада тази информация и ако попада в турската агентура излиза че ДАНС работи за чужда държава която обаче не е чужда за ДПС и другите турски партии които са се погрижили да си набутат агентите навсякъде в държавният апарат!
  Ho capito?
  До коментар [#33] от "Putarak":

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 47. 47 Профил на 952
  952
  Рейтинг: 589 Весело

  ...известен комунист, те по задание непрекъснато клатят лодката когато не са на власт...
  —цитат от коментар 27 на Jumbo Jet


  Това е само когато не са на власт. Ако са на власт- не клатят лодката, направо я потапят. Много са дОбри в това- признавам...

  Колко жалко, че всички, които знаят как трябва да се управлява България, са заети да пишат разни неща по форумите...
 48. 48 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5364 Неутрално

  За да говори така откровено Рашков определено е настъпен много сериозно...

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 49. 49 Профил на 952
  952
  Рейтинг: 589 Весело

  По думите му за по-малко от 4 години от началото на работата на бюрото то е успяло да намали в пъти нерегламентираните подслушвания в страната и така те станали в съответствие с европейските стандарти.
  —цитат от коментар 0 на СТАТИЯТА


  И днес научих нещо ново- че имало европейски стандарти за броя на... нерегламентираните подслушвания.

  Някой може ли да обясни по- подробно за тези стандарти- до колко броя нерагламентирани подслушвания е нормално?

  Колко жалко, че всички, които знаят как трябва да се управлява България, са заети да пишат разни неща по форумите...
 50. 50 Профил на emilcho
  emilcho
  Рейтинг: 11 Весело

  Дайте ми суджуци и на мене.

 51. 51 Профил на Чарли Мишкин
  Чарли Мишкин
  Рейтинг: 2312 Весело

  Абе, на цвинокио как му викаха?
  Цецо Голямото Ухо?
  Милиционерите (от цацаратура, дай-на-нас и полицията) все на слухтене ги влече, ама не осъзнават че това е неморално и най вече изкривява съзнанието. Ако продължават така няма да им пораснат б@бите. :-)
  Ха, ха, ха, ха ....

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 52. 52 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1732 Неутрално

  А тази агенция какво всъщност прави. Ако има такива подслушвания този не си е свършил работата- че даже и се гордее с това (кой знае с каква заплата е).
  този ли ще е новият "герой" на тъмно сините? Забравяте ли кой е той. Хора опомнете се....

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 53. 53 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1732 Неутрално

  саега пак ще има флашки и патрашки-тоз го казва в прав текст.

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 54. 54 Профил на Умнокрасив
  Умнокрасив
  Рейтинг: 798 Неутрално

  До коментар [#46] от "Julian Mall":

  ДПС е руска партия, не е Турска. Главните там - аген Сава и дебелян са с черен печат за Турция, но пък агент Сава се клел пред КГБ във вярност на Москва ;)

  No Pain No Gain
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK