Голямата награда в лотарията с касови бележки тази година ще е 50 хил. лв.

Голямата награда в лотарията с касови бележки тази година ще е 50 хил. лв.

© Анелия НиколоваНационалната агенция за обяви, че след седмица ще започне второто издание на лотарията с касови бележки. участниците ще могат да регистрират всички касови бележки, издадени след 1 януари 2017 г.


Голямата награда в тазгодишното издание е 50 хил. лв., а данъчните обещават, че всеки месец ще дават 2 хил. лв. на един изтеглен, регистрирал печеливш фискален бон. Всяка седмица някой ще печели и предметна награда на стойност близо хиляда лева.


Двойно по-голям шанс за печалби ще имат участниците, плащали с банкова карта и освен касовата си бележка, запазили и регистрирали бележката от ПОС терминала, информират още от НАП.
Право да участват в данъчната лотария имат всички български граждани, навършили 14 години, които регистрират фискалните си бонове в интернет на специално създадения сайт. Въвеждат се данни за стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките.


Приходната агенция постави началото на лотарията с касовите бележки през 2016 г. В рамките ѝ бяха регистрирани над 51 млн. касови бележки на стойност над 670 млн. лв., а големият победител получи лек автомобил след регистриране на бележка от 1.80 лв.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK