Промени в закона за здравето ще ударят по наргилетата, каза заместник-министър на здравеопазването

Промени в закона за здравето ще ударят по наргилетата, каза заместник-министър на здравеопазването

© Надежда Чипева, КапиталРаботна група към министерството на здравеопазването работи върху промени на закона за здравето, които трябва да "ударят" по наргилетата, каза днес по Би Ти Ви зам.-министърът на здравеопазването Мирослав Ненков. Той допълни, че няма нищо, което да е полезно в дишането на дим. "Родителите, които обясняват, че било хубаво, защото минавало през вода – това е формена глупост! Не давайте на децата си да дишат никакъв дим", повтори заместник-министърът.


Ненков каза още, че е съгласен с искането на личните лекари родители да заплащат сума за прегледи и на децата им. "Сега, излизам от ролята си на министър – най-ценното нещо, което притежаваме е здравето ни. Отговорността е единствено наша и ангажирането със собственото ти здраве минава и през участие в лечението дори и финансово", подчерта той.


По повод кадровите смени във Фонда за лечение на деца в чужбина, Ненков посочи, че който и да заема поста на директор на фонда, ако не спазва правилата, отново ще бъде сменен.

Коментари (30)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на oporna_to4ka
  oporna_to4ka
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Ударете и крадливите лекари - това е най големия бич на нашето здраве

  Добрата тролска практика повелява - Дявол трябва да играе в главите на гражданите на републиката, за да може крадците да олепят властта
 2. 2 Профил на Lamento
  Lamento
  Рейтинг: 225 Неутрално

  И тоя пън като Валерката Симеонов - всичко се оправи в държавата и ще борим наргилетата! А това, че лекарите станаха по-битер от мутрите и ламтят за пари, не е проблем, а? Преди време водих един съсед до Бърза Помощ в смолянската окръжна болница и чакахме три часа, а през това време дойде една бабка, ухапана от куче...ръката й беше цялата раздробена, а те й казаха да чака пред кабинета...

  Комунизъм или смърт!......Каква е разликата?!?
 3. 3 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1672 Неутрално

  Стига с тези наргилета вече, направиха го световен проблем.
  Като нещо модно за момента, и това ще отмине. В западните страни също беше популярно, но отмина.

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 4. 4 Профил на Vili Jambov
  Vili Jambov
  Рейтинг: 1064 Любопитно

  "Родителите, които обясняват, че било хубаво, защото минавало през вода – това е формена глупост! Не давайте на децата си да дишат никакъв дим", повтори заместник-министърът.
  ---------------
  И кои са тези родители, които обясняват това на децата си, задръстеняк? Баси болшевишкото мислене. Първо си измисляш някаква теза, след това громиш. Естествено, че нищо не трябва да пушат децата. Не трябва и далкохол да пият. Нито да се дрогират. "Родителите, които обясняват, че бирата не вреди - това е формена глипост", примерно. или "Родителите, които обясняват, че кокаина е полезен и даже Фройд го е препоръчвал - това е формена глупост". Звучи още по-убедително, нали? А има ли такива родители? За това тоз, добре охранения, "формен глупак", не е помислял. Той да се изкаже.

 5. 5 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8615 Неутрално

  Започват с наргилетата, най-важното за здравеопазването.

 6. 6 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1465 Неутрално

  Мда, повечето ориенталски навици, са вредни за здравето. Особено за психическото здраве.

  nemo malus felix, minime corruptor.
 7. 7 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 1962 Неутрално

  Ненков каза още, че е съгласен с искането на личните лекари родители да заплащат сума за прегледи и на децата им. "Сега, излизам от ролята си на министър – най-ценното нещо, което притежаваме е здравето ни. Отговорността е единствено наша и ангажирането със собственото ти здраве минава и през участие в лечението дори и финансово", подчерта той."

  Ненков , здравеопазването не ти е като да разправяш вицове и да се правиш на шут в присъствието на репортерки и водещи . Тук не става въпрос за отговорността на всеки за здравето си , включително и за здравето на децата му . Става въпрос за социална придобивка - БЕЗПЛАТНО здравеопазване - която е сработвала напълно напълно 45 години и постепенно държавата се отметна от него в днешно време . Кокто избяга от всички свои отговорности впрочем . Под претекса , че е лош стопанин всички златни кокошки бяха подарени на частни курници . И когато започнаха да носят приходите в частни ръце , държавмата лакомо започва отново да ги прибира в патримониума си . Справка - Едко и ВМЗ. А тук в случая прозира тънката сметка на държавицата - плащане от родителите детската такса , прибирането й от личните лекари и от там , чрез данъчното облагане - в кюпа на бюджета . Малко у малко , но като няма риба - и рака е риба . Аще повече , когато я е уловил някой друг , а ти %храниш " народа с нея . Ненков , длъжност на държавата , всъщност на еправляващите я министри ДА ОСИГУРЯТ БЛАГОДЕНСТВИЕ на нацията . А в благоденствието основно място заема здравето . Осигори то и ти , съобразно задълженията си , па после претендирай че е общо дело . За сега е изцяло народно дело . Не и правителствено .

 8. 8 Профил на princess_x
  princess_x
  Рейтинг: 1590 Неутрално

  '' най-ценното нещо, което притежаваме е здравето ни. Отговорността е единствено наша и ангажирането със собственото ти здраве минава и през участие в лечението дори и финансово", подчерта той.''

  Тъй ли? А чия е финансовата отговорност за увреждането на здравето ни по всички лини - въздух, вода, храна, психика и.т.н. - в което участват мултинационални бизнеси и дори собствената ни държава?

 9. 9 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1863 Неутрално

  Поради що тия дебили изведнъж нарочиха наргилетата за някакъв проблем, че се занимават така яростно с тях? Искат да осигурят безпрепятствени продажби на цигарите ли?
  Гнусно и противно правителство...

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 10. 10 Профил на marks_nazi
  marks_nazi
  Рейтинг: 225 Весело

  По принцип е прав !ама що не се бори гмо храните или мобилните телефони????акато и е толкова отворен тоя харесван от мен доктор ,защо не спре да се придвижва с автомобил да не замърсява въздуха респективно дамтрови децата!????аре,и тоя стана като всимеонов ,бялата златка и слави трифонов и тоя толупа каракачански!!все знаят за другите ама не казват за себе си нищо

  Долу рушистите и фашистите
 11. 11 Профил на Папайа с коронавирус
  Папайа с коронавирус
  Рейтинг: 1475 Неутрално

  "ДО
  ПРОФ. Д-Р НИКОЛАЙ ПЕТРОВ,
  МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО

  ОТВОРЕНО ПИСМО
  от Евелина Добрева, София, ж.к. Лагера”, бл. 12, вх. А, ап. 10

  ХРОНОЛОГИЯ НА ЕДНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

  Денят е 16 септември 2017г., събота следобед. Съпругът ми Спас Добре получава криза – диша все по-трудно. Измервам кръвното му: 80 на 40, давам му айрян, кола, но промяна няма. Наистина той има заболяване с предполагаема диагноза „Миелодиспластичен синдром” и от октомври 2016г. почти всеки месец му преливат кръв. Последно му приляха на 14 септември в УМБАЛ „Св. Ив. Рилски” и изследването на 15 септември показваше хемоглобин 85. Правя това уточнение, защото е свързано с последвалите събития.
  В 16.20 се обадих на телефон 112, обясних, че съпругът ми не може да диша, казах колко е кръвното му налягане и помолих възможно най- бързо да изпратят линейка. Стоях на балкона в очакване на екипа, вярвах, че всеки момент ще дойде.. . Съпругът ми се бореше за всяка глътка въздух. Бях безсилна и безпомощна. Чаках! След 20 минути – 16.40 позвъних отново на 112. Отговориха ми, че е предадено на Бърза помощ и те вече ще решат кога да изпратят екип. Казах, че състоянието на мъжа ми се влошава, че страшно се мъчи, помолих да ме свържат с медицинско лице. Отговориха, че те ще предадат. Отново чаках, съпругът ми пред очите ми умираше, водеше борба за всяка глътка въздух. В 16.55 позвъних отново на 112, казаха ми да чакам да се свържат с Бърза помощ, но след дълго слушане на мелодията ми отговориха, че нямат връзка. В 17.06 минути позвъних и настоятелно поисках телефон на медицинско лице, за да обясня, колко тежко е състоянието на съпруга ми, молех се за помощ. Отговориха ми, че те не могат да ми дадат телефон, но да запиша номер, откъдето е възможно да ми предоставят такъв. Веднага позвъних, беше оператор на Виваком. Дадоха ми номер на Институт „Пирогов”. Свързах се веднага, но отговорът беше: „О, ние нямаме линейки за домашни посещения”.
  Не можех да повярвам, че в столицата на България, в европейската столица София, в 21-ви век един човек се нуждае от спешна помощ и няма кой да му я даде. Че можеш така да умираш мъчително без поне някой да направи опит да ти помогне. Сякаш участвах във филм на ужасите… Отново позвъних на 112: „Хора, моля Ви, помогнете, изпратете екип, един човек умира в страшни мъки, борейки се за глътка въздух… Отново… „Изчакайте на телефона, отново музика… и отговорът: „За съжаление още не е насочен екип”!
  Последното ми обаждане е в 17.30, час и 10 минути след първото, и тогава ми отговориха, че екипът всеки момент ще тръгне. Отново чаках, не знам колко, защото и аз вече умирах… Видях линейката, дойде лекарката, веднага разбра колко сериозно е положението. Измери кръвното, явно съвсем се стресна, опита се на няколко пъти да му сложи венозна инжекция, но не успяваше… Ужасът продължаваше.. каза ми бързо да викам хора да го смъкнем от третия етаж до линейката… Звънях по телефони, по звънци, лекарката – също… Обади се и на шофьора да дойде да помага. В крайна сметка той доведе хора отвън, качих ме го, но тя не беше оборудвана за реанимация…
  Благодарна съм и на лекарката, и на шофьора на линейката, и на непознатите хора за човещината. Тази човещина щеше да бъде последна за този ден и за следващите.
  Ние живеем в ж.к. „Лагера” и екипът на Бърза помощ прецени, че най-близкото лечебно заведение е „Пирогов”. Веднага го закараха в кардиологичния кабинет . Пред кабинета и вътре нямаше пациенти. Въпреки това ни посрещнаха с думите: „Защо ни го карате, той има ли сърдечно заболяване? Казах, че има „сърдечна недостатъчност”, носех подредена папка с всичките му епикризи, лабораторни изследвания, скенери, заключения на специалисти и т.н. Обясних, че до преди ден е бил на кръвопреливане в УМБАЛ „Св. Ив. Рилски”. „Ами, карайте си го там” – беше отговорът. „Може да му е паднал хемоглобинът, кой знае вчера е бил 85, но днес може да е 30. Не е за нас, вземайте си го, колеги!” Лекарката от Бърза помощ възрази, че линейката им не е оборудвана и че пациентът няма да издържи до друго лечебно заведение и ще умре по пътя. Отговорът беше: „Че при нас ли да умре…”
  През цялото време съпругът ми със сетни сили молеше за помощ, за глътка въздух… Молех и аз… Съмнявам се, че изобщо е регистриран като пациент. Няма човек – няма проблем… Това е най-добрият начин да си спестиш обясненията защо не си оказал помощ!
  Изгониха ни от кардиологичния кабинет, а това беше „Пирогов”, това бяха лекари… Но със сигурност не бяха ЧОВЕЦИ.
  Отново на път… Закараха го в спешно отделение на „Александровска болница”. И там не искаха да направят нищо, мен грубо ме изпъдиха, успях само да чуя, че мъжът ми помоли да му сложат инжекция да умре. След много молби и увещания от страна на лекарката от Бърза помощ, започнаха реанимация или каквото е нужно. Не след дълго една медицинска сестра, може би, излезе и каза на екипа на Бърза помощ: „Е, спасихте още един живот, има пулс и дишане, може да си тръгвате, а ние го качваме в реанимацията на втора хирургия.” Към нас, вече беше дошла и дъщеря ни, - „ Това момче ще Ви заведе до реанимацията и там ще Ви кажат какво да донесете и в коя стая ще бъде”.
  Заведе ни момчето, вратата на реанимацията беше отворена, вътре нямаше други пациенти, освен съпругът ми. Излезе една сестра и вместо „Добър вечер”се развика кой ни е пуснал през този вход, входът за близки е от другата страна… да се махаме, да излезем навън, да мине през двора и в насрещното крило…
  Това беше последният път, в който, макар и отдалеко , видях съпруга си жив, дишайки равномерно…
  Няма да описвам как сме се лутали, колко пъти се качвахме по стълби, вървяхме по коридори, търсейки откъде да влезем до втора хирургия, нямаше жива душа, нямаше кого да попитаме. Случайно мина един служител, отивайки на следващия етаж, и ни отключи.
  Позвънихме на реанимацията и оттам ни креснаха: „Ще чакате, какво звъните…” За сетен път ми идваше да изкрещя: „Вие хора ли сте или фелдфебели?”
  Чакахме… По едно време край нас, в чакалнята, някой тичешком вкара в отделението апарат на колела , чухме името на съпруга ми.
  Пак чакахме… Излезе един мъж, съжалявам, но никой, никъде не носи баджове, за да знам кой кой е и какъв е, и простичко каза: „Моите съболезнования…” „Но от какво - успях да попитам?” Отговор: „Не знам, може би от емболия…”
  До края на живота ми ще ме преследват няколко „Ако”-та:
  Ако ЦСМП беше изпратил линейка навреме?
  Ако линейката беше оборудвана за реанимация?
  Ако в УМБАЛСП „Пирогов”, в спешно кардиологично отделение екипът беше действал, вместо да ни изгони?
  Ако в спешно отделение на УМБАЛ „Александровска болница” не искаха също да ни отпратят, а бяха предприели мерки веднага?
  Ако в реанимацията бяха положили адекватни грижи, а не да карат апаратура отнякъде?
  Въпросите са риторични, отговор не може да има!
  Съпругът ми почина от Остра сърдечна и дихателна недостатъчност – така пише в Известието за смърт. Но той всъщност почина от Остра недостатъчност на морал, на съвест и от пълната липса на ЧОВЕЧНОСТ. Излишно е да говоря за лекарски дълг, за Етичен кодекс, за Хипократова клетва, за Медицински стандарти и т.н. Те имат смисъл, ако има ЧОВЕЦИ!
  Господин Министър, проф. д-р Петров, обръщам се към Вас като към ЧОВЕК!
  Моля, не ми отговаряйте формално, не подписвайте отговор, подготвен от служителите Ви, в който ще пише: „Извършихме щателна проверка, изискаме обяснение от екипите, взехме разпечатки… Установихме, че всички съвестно са изпълнили професионалните си задължения и са спазили изискванията на стандартите и на критериите за добра медицинска практика…
  Очаквам отговор с Вашата позиция и предприети действия! Не мисля, че за да има такива трябва непременно да се намесва телевизията. Срамно е само тогава институциите да реагират.
  Направете необходимото в името на честта на лекарската професия, в името на авторитета на най-престижните Университетски болници в София и най-важното – в името на ПАЦИЕНТИТЕ!
  Бъдете Министър на ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, не на ЗДРАВЕУБИЙСТВОТО!
  С уважение:
  Евелина Добрева


  П.П. Знам, че отвореното ми писмото няма да стигне до Вас и да бъде прочетено от Вас, затова ще го публикувам и в социалните мрежи.
  Когато намеря сили и време ще продължа сагата за следващите дни при ваденето на документи. На тези, на които им предстои това, ще кажа само: отделете си няколко часа, въоръжете се с волско търпение и здрави нерви, въпреки това глътнете предварително някакво успокоително, обуйте си удобни обувки, защото Ви чака много тичане между регистратура, спешно отделение и Втора хирургия на „Александровска болница”, прочетете литература за интересуващия Ви документ, защото служителката на регистратурата може да Ви бъде полезна само относно козметичните продукти в каталога, който с часове разглежда,и никой не знае кое къде се издава, в колко екземпляра, кой ги носи от отделението до регистратурата, за къде са предназначени, кой подписва, извежда и подпечата… И когато все пак Вие свършвате всичко – попълвате екземпляри,носите ги за подписи, връщате се за печат, после за изходящ номер, се оказва, че екземпляр от документа, за който сте отишли и подготвили сам, за Вас няма.
  Съвет: Не носете оръжие.Въпреки предварителната подготовка нервите Ви няма да издържат, защото се гаврят с Вас и или ще гръмнете някого, или ще застреляте себе си. Не си заслужава… Господ да им прости! Те не знаят какво вършат…"

  In a time of universal deceit telling the truth is a revolutionary act
 12. 12 Профил на Svetlio
  Svetlio
  Рейтинг: 595 Неутрално

  Ненков,харесвам те като човек,но не влизай в този омагьосан кръг с измисления проблем с наргилета.
  Има градове и села които се оплакват от замърсен въздух и миризми,и здравното министерство нищо не прави по въпроса,но видите ли,голям проблем ни бил НАРГЕЛЕТАТА.Айде бе,това е голяма простотия,аз един човек не познавам да пуши такова нещо!

  sdg
 13. 13 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 1705 Неутрално

  ха ха ниргИлето ,главен проблем на целокупният български маТрял ,аман от НЕадекватни калинки

 14. 14 Профил на еко
  еко
  Рейтинг: 361 Неутрално

  Здравните осигуровки в България са смехотворни. А на всичкото отгоре, народа иска безплатно здравеопазване и лекари, които ще се хвърлят на амбразурата, щото видиш ли, са положили Хипократова клетва. Ами то клетвата е клетва, ама не е смъртна присъда. Сиренете е с пари, комунизмът остана жив само в представите на българина, че вечно някой е длъжен да го дундурка.
  Никой не е длъжен на никого, а държавата не е абстракция. Т.е. не е мандра за изгладнели партизани.

 15. 15 Профил на Svetlio
  Svetlio
  Рейтинг: 595 Неутрално

  До коментар [#11] от "zuk_trombon":

  Който не е попадал в такива ситуации,скача в защита на лекарите,но когато опре до тях,вижда колко са бездушни и неморални са,и се държат по най арогантния начин.

  А после някой се чудят,как така става че бият лекарите,ами ей така,като ви се случи,разбирате защо всеки опрял до услугите им,иска да ги бие!

  sdg
 16. 16 Профил на 0bi
  0bi
  Рейтинг: 557 Неутрално

  Ще се припомним поговорката, че забраненият плод е по-сладък.

 17. 17 Профил на Svetlio
  Svetlio
  Рейтинг: 595 Неутрално

  До коментар [#14] от "еко":

  Бе не се наядохте на пари някой.
  Колкото и хиляди да вземате под и над масата,все малко ви се вижда,алчни гадове.
  А колко животи опропастявате,и никой не ви търси сметка,това защо не го слагате в кошницата.Ваща м.ма недоклатена!
  Били ви малко здравните осигуровки,а как лъжете пациентите и им давате надежда,само и само да изсмучете колкото се може повече пари,преди да умрат,това не го казвате!

  sdg
 18. 18 Профил на Цецо
  Цецо
  Рейтинг: 1831 Неутрално

  А какво полезно има в мръсния въздух на София? МЗ ще задължи ли общината да мие редовно? И да поддържа огромните площи от които и най-лек ветрец вдига купища прахоляк?

 19. 19 Профил на Цецо
  Цецо
  Рейтинг: 1831 Неутрално

  До коментар [#14] от "еко":

  Ъхъ. Нещо за ненужни, че и вредни за пациента, процедури ще споменеш ли? На туй и при соца, че и сега, му се вика престъплене. По колкото искаш члена от НК. Да не навлизаме в още подробности.

 20. 20 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4580 Гневно

  До коментар [#11] от "zuk_trombon":

  Човек просто няма какво да каже след прочита на нещо подобно !

  klimentm
 21. 21 Профил на Svetlio
  Svetlio
  Рейтинг: 595 Неутрално

  Ето пресен,пресен пример,колко човечни са лекарите!


  https://gospodari.com/ %D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%84%D0%B5%D0%BB%D0%B4%D1%88%D0%B5%D1%80-%D0%BE%D1%82-%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%89---%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B5-%D0%B4%D0%B0%D0%B4%D0%B5-%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D1%89%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B0-%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B9%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-video131044.html

  sdg
 22. 22 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4580 Гневно

  До коментар [#14] от "еко":

  Има лесно,не мисля че лекар се става насила?!

  klimentm
 23. 23 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1863 Неутрално

  До коментар [#15] от "Svetlio":

  Тогава не тичай при тях за помощ и проблемът ти е решен.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 24. 24 Профил на dante_18
  dante_18
  Рейтинг: 748 Неутрално

  100% става въпрос за някакви данъци и монополизиране на пазара. Нищо общо със здравето.

  If you are going through hell... Keep going!
 25. 25 Профил на dante_18
  dante_18
  Рейтинг: 748 Неутрално

  Ако искаш преглед при добър лекар - минимумът е 50 лв.
  Безплатни лекари няма.

  If you are going through hell... Keep going!
 26. 26 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  ::))) . Ненков , виж какво ...
  Ти самията , вече , си наргиле ...Щом си се съгласил да си зам. министър на правителството на Кратункьо ...:))
  Ще изпушиш, когато Кратункьо РЕШИ ...и преди наргилетата ...:))

  BIG AL
 27. 27 Профил на Svetlio
  Svetlio
  Рейтинг: 595 Неутрално

  До коментар [#23] от "Darth Plagueis":

  Това им е работата,като ти се развали колата на какво я караш,на зъболекаря или на механик?
  Ако не искат да са лекари добре,но докато им плаща здравната каса,ис а назначени за лекари,ще си вършат работата съвестно.
  В тази България,хората не разбраха че,трябва да работят когато са назначени на дадена работа,а не да си мислят че много работят за заплатата която им се дава.Като не ти харесва,не стоиш на тази работа,и само да ревеш,а си вършиш работата съвестно.Пациентите не са виновни че,ти си подписал договор за работа,на такава заплата!

  sdg
 28. 28 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1863 Неутрално

  До коментар [#27] от "Svetlio":

  Ти нещо не ми разбра въпроса. ОК, те са гадни, лоши, знаем и че са некадърни ,бяла мафия и какво ли там още не.
  Те какъв друг избор имат в живота си, е тяхна работа. Ти що ходиш при тях? Ти нали не си некадърен, мошеник и тн? Лекувай се сам, след като лекарите са лоши?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 29. 29 Профил на dipleng
  dipleng
  Рейтинг: 225 Неутрално

  До коментар [#7] от "papyre":
  Никога здравеопазването не е било безплатно. По тошово време не се плащаше директно за здраве и учение, но плащахме много повече с подчинение и мизерно съществуване. Ако още не си научил, че няма безплатен обяд - време е да научиш.
  А колкото до д-р Ненков, за съжаление много малко са хората като него, с пъргав ум, находчив, с чувство за хумор, но и отговорност.

 30. 30 Профил на Svetlio
  Svetlio
  Рейтинг: 595 Неутрално

  До коментар [#28] от "Darth Plagueis":

  Явно ти не ме разбра?
  ТОВА ИМ Е РАБОТАТА БЕ МОМЧЕ,ЯСНО ЛИ ТИ Е ТОВА ИЛИ НЕ?
  АЗ ОТИВАМ В БОЛНИЦАТА,И ТАМ ИМА ЛЕКАРИ,КАТО ОТИДА ДА СИ ПОПРАВЯМ КОЛАТА ОТИВАМ В СЕРВИЗ ЗА КОЛИ.
  СХВАЩАШ ЛИ ЗА КАКВО ТИ ГОВОРЯ?
  ПО СЪЩАТА ЛОГИКА,КОГАТО ЛЕКАРЯ ИМА НУЖДА ОТ МОЯТА ПРОФЕСИЯ ИДВА ПРИ МЕНЕ.
  НА ТОВА МУ СЕ ВИКА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА УСЛУГИ!

  sdg
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK