"БизнесПРО форум" се открива днес в Бургас

"БизнесПРО форум" се открива днес в Бургас

© Община БургасБизнес форум, посветен на възможностите за привличане на директни инвестиции се открива днс в бургаския Бизнес инкубатор. Целта на събитието е да хвърли светлина върху възможностите за успешно кандидатстване и управление на проекти по някои от най-популярните европейски финансиращи процедури като COSME, ERASMUS+, Програма "Хоризонт 2020 - Инструмент за малки и средни предприятия" и др.


Събитието, озаглавено "БизнесПРО форум", ще има фокус върху инструментите за безвъзмездно финансиране на малки и средни предприятия в сектор иновации, земеделие, образование и околна среда.


Сред основните теми на форума ще бъдат европейските програми за малки и средни предприятия 2014 - 2020 г. , "Планът Юнкер и Европейският фонд за стратегически инвестиции", субсидиите за иновации за земеделие и др.


Един от панелите на бизнес форума ще трябва да отговори на въпроса малка ли е България за т.нар. План Юнкер, какво предлага той и с какви проекти ще могат да кандидатстват по него малките и средните предприятия.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK