Издирваният за шесторното убийство в Нови Искър вероятно се е самоубил (обновена)

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (444)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на schwimmwagen
  schwimmwagen
  Рейтинг: 2298 Неутрално

  Хахаха класика в жанра !

  "...Thereafter the man-loving God who arranges everything, and who did not abandon man without an intellect, sent unto him Saint Constantine the Philosopher, called Cyril, a righteous and truth-loving man, and he created for them thirty-eight letters..."
 2. 2 Профил на futurama
  futurama
  Рейтинг: 277 Неутрално

  8 годишното издирване приключи.

 3. 3 Профил на faso
  faso
  Рейтинг: 673 Неутрално

  Естествено... / сарказъм

 4. 4 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 1944 Неутрално

  Пълен абсурд! Не вярвам на една дума от тия скълъпващи лъжи ченгета!

 5. 5 Профил на joro4900
  joro4900
  Рейтинг: 828 Весело

  „Издирваният за шесторното убийство в Нови Искър вероятно се е самоубил“
  С колко куршума?

 6. 6 Профил на ditrimeto
  ditrimeto
  Рейтинг: 395 Весело

  А един мърмот завиваше шоколади...

 7. 7 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 3466 Неутрално

  С два изстрела в главата, може би?

  🇺🇦* ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание🇺🇦
 8. 8 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 616 Неутрално

  До коментар [#5] от "joro4900":

  два в гърдите и един в главата, щото е професионалист легионер :)

  Birds of a feather flock together.
 9. 9 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 893 Любопитно

  предполагаемият убиец се е самоубил ,колко плитко и колко удобно

 10. 10 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 974 Неутрално

  Най-вероятно още вчера са го самоубили и днес развръзката а инак смърди та се не трае:
  Публикуваме коментара едно към едно:

  „Истината за убийството

  Убиецът е тинейджър, син на местен големец от Нови Искър близък до ГЕРБ. Пистолета е Валтер П22, регистриран на името на бащата. Това момче е имало отношение към дъщерята, затова момичето е убито само с ЕДИН изстрел в слепоочието, а тялото му не е обезобразено, като на останалите. Най-много гавра е понесло тялото на Боби, който за разлика от другите членове не е бил застрелян единствено с цел да бъде убит, а е направен опит да бъде наказан заради сексуалното му отношение с момичето, като е прострелян в гениталната зона.

  Профилът на тинейджъра убиец във фейсбук е свързан с профилите на двете други деца, съветвам журнастите да ги преснимат възможно най- бързо и да следят, дали има промяна в листата с приятели, както и да разпитат другите деца дали забелязват някой да се махнал от листата след нова година.

  На 31 декември, около 9 часа, момчето е било пуснато в къщата, в качеството си на приятел на Боби и дъщерята. Възникнал е скандал между тях, при което Боби и Момичето се качват в стаята, пускат си музиката силно и го оставят долу с Кети и Неделчо за да го игнорират. Неделчо се обажда на големият си син Георги, който също го познава, вероятно са били и приятели, да дойде да го успокои. Не са викали полиция, не е правен опит и да бъде изхвърлен, понеже са знаели чий син е, а не са очаквали това, което ще последва.

  Когато Георги е дошъл скандала е ескалирал и тинейджъра е започнал екзекуцията на семейството. След което се е прибрал вкъщи, изкъпал се е, преоблякъл се е и е отишъл на тинейджерският купон, на който са били канени Боби и Момичето.

  Забележете нещо много важно – телата на всички убити и джипа БМВ са били вкъщата на 1 януари през деня! В същият ден това лайненце разказва всичко на баща си и той почва да организира заличаването на следите. Къщата в Луково, в която живее Росен Ангелов е собственост на бащата и ако журналистите се постараят малко повече ще научат и името му.

  На 1 януари вечерта, чистачите отиват в къщата на убитите и извличат тялото на Кети, разбиват предното дясно стъкло, защото не искат да оставят следи, а не намират веднага ключовете в къщата и не рискуват да ровят из нея. Подкарват джипа до кладенеца, изхвърлят тялото и умишлено тефтерчето.

  На 2 януари е убит и Росен Ангелов, а тялото му изхвърлено някъде близо в околностите. МВР не направи ювелирна акция по залавянето му, а нарочно блокира цяло Луково, за да обвини журналистите, че той е избягал благодарение на тях.

  Ипровизираното стрелбище в двора на Росен е набързо сглобено, по шишетата няма почти никакви следи от куршуми, а голямата желязна плоча има една центрирана група от 22 калибър, а останалата повърхност е почти чиста. Да мъкнеш такава плоча, а да я простреляш с по- малко от един пълнител е нерационално.

  Хайде да видим дали ще пуснете това.

  Митко“

  http://afera.bg/скандална-версия-пуснаха-в-коментар-в.html

  "Светът няма да бъде разрушен от тези, дето вършат зло, а от тези, дето ги наблюдават без да направят нещо по въпроса" Алберт Айнщайн.
 11. 11 Профил на гарата
  гарата
  Рейтинг: 516 Неутрално


  Ох че удобноо...

 12. 12 Профил на antropos
  antropos
  Рейтинг: 582 Любопитно

  Е, те вече тук, във форума, го предсказаха! Във Фрогнюз го написаха!

  Sic transit..
 13. 13 Профил на recurvirostra
  recurvirostra
  Рейтинг: 238 Неутрално

  Контролен пуснал ли си е? Той е професионалист...

 14. 14 Профил на Dimitar Lazarov
  Dimitar Lazarov
  Рейтинг: 395 Любопитно

  Версия 2, публикувана из други сайтове:

  юУбиецът е тинейджър, син на местен големец от Нови Искър близък до ГЕРБ. Пистолета е Валтер П22, регистриран на името на бащата. Това момче е имало отношение към дъщерята, затова момичето е убито само с ЕДИН изстрел в слепоочието, а тялото му не е обезобразено, като на останалите. Най-много гавра е понесло тялото на Боби, който за разлика от другите членове не е бил застрелян единствено с цел да бъде убит, а е направен опит да бъде наказан заради сексуалното му отношение с момичето, като е прострелян в гениталната зона. Профилат на тинейджъра убиец във фейсбук е свързан с профилите на двете други деца, съветвам журнакистите да ги приснимат възможно най- бързо и да сдледят, дали има промяна в листата с приятели, както и да разпитат другите деца дали забелязват някой да се махнал от листата след нова година. На 31 декември, около 9 часа, момчето е било пуснато в къщата, в качеството си на приятел на Боби и дъщерята. Възникнал е скасндал между тях, при което Боби и Момичето се качват в стаята, пускат си музиката силно и го оставят долу с Кети и Неделчо за да го игнорират. Неделчо се обажда на големият си син Георги, който също го познава, вероятно са били и приятели, да дойде да го успокои. Не са викали полиция, не е правен опит и да бъде изхвърлен, понеже са знаели чий син е, а не са очаквали това което ще последва. Когато Геоорги е дошъл скандала е ескалирал и тинейджъра е започнал екзекуцията на семейството. След което се е прибрал вкъщи, изкъпал се е, преоблякъл се е и е отишъл на тинейджерският купон, на който са били канени Боби и Момичето. Забележете нещо много важно - телата на всички убити и джипа БМВ са били вкъщата на 1 януари през деня! В същият ден това лайненце разказва всичко на баща си и той почва да организира заличаването на следите. Къщата в Луково, в която живее Росен Ангелов е собственост на бащата и ако журналистите се постараят малко повече ще научат и името му. На 1 януари вечерта, чистачите отиват в къщата на убитите и извличат тялото на Кети, разбиват предното дясно стъкло, защото не искат да оставят следи, а не намират веднага ключовете в къщата и не рискуват да ровят из нея. Подкарват джипа до кладенеца, изхвърлят тялото и умишлено тефтерчето. На 2 януари е убит и Росен Ангелов, а тялото му изхвърлено някъде близо в околностите. МВР не направи ювелирна акция по залавянето му, а нарочно блокира цяло Луково, за да обвини журналистите, че той е избягал благодарение на тях. Ипровизираното стрелбище в двора на Росен е набързо сглобено, по шишетата няма почти никакви следи от куршуми, а голямата желязна плоча има една центрирана група от 22 калибър, а останалата повърхност е почти чиста. Да мъкнеш такава плоча, а да я простреляш с по- малко от един пълнител е нерационално. Хайде да видим дали ще пуснете това Копирах това - написано е по доло- това ще е истината

 15. 15 Профил на yellow_hater
  yellow_hater
  Рейтинг: 284 Неутрално

  През тая 1 седмица се създадоха 100-ина сценария за криминални сериали.
  Не може ли да оповестите само фактите и официалните позиции?

 16. 16 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 1493 Разстроено

  ееееееее на МАЙМУНИ НИ ОБЪРНАХА........!!!!!!!....бива бива ама ТАКАВА МАНДЖА ..........ПРЕСОЛЕНА ТА ПРЕСОЛЕНА..........ама явно за ТАКЪВ МАТРЯЛ ......- ТАКАВА МАНДЖА.........!!!!?????.......

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 17. 17 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 2984 Неутрално

  Скалъпена история от начало докрай. Вероятно се прикри някоя мафиотска вендета с този ченгеджийски сценарий. Няма да се учудя, ако лицето Росен изобщо не съществува.

 18. 18 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2943 Неутрално

  пържолки за кученцата и спокойно председателство

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 19. 19 Профил на mimeto71
  mimeto71
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Да бе да.Очакват да повярваме в поредната гнусна манипулация.
  Намериха ли писмо бележка или гранати,може би автомат,два три танка скрити в гората.

 20. 20 Профил на Канасубиги
  Канасубиги
  Рейтинг: 601 Неутрално

  Очаквам драматичен обрат, след който ще стане ясно, че клошар го е убил за назидание, че кухата му фирма вече не може да "чисти" ДДС :)

  I don't debate. Too much Word, not enough Excel.
 21. 21 Профил на Dimitri Damianov
  Dimitri Damianov
  Рейтинг: 580 Неутрално

  Хи-хи, това някои от форума го предвидиха още преди 2-3 дни... Колко са прозорливи....

 22. 22 Профил на telqk
  telqk
  Рейтинг: 817 Неутрално

  Щеше да е смешно ако не беше зловещо! Предполагам, че чистача си е свършил добре работата и "самообийството" ще изглежда истинско. Спомням си по времето на тройната ламя един професор-патолог го бяха самообесили на детска люлка.

 23. 23 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 1944 Неутрално

  До коментар [#10] от "Танас":

  Ох, мале...

 24. 24 Профил на planovik
  planovik
  Рейтинг: 529 Неутрално

  Не знам дали се е самоубил или са го самоубили,но това е правилния вариант! Аз не съм съгласен с моите пари на данъкоплатец да го храня в затвора!

 25. 25 Профил на Неизвестен извършител
  Неизвестен извършител
  Рейтинг: 252 Неутрално

  Докато пиша, коментарите вероятно ще станат повече от десет. Но и те стигат. Господа управляващи, пребройте си доверието - нито един. Нула. Зироу, както се изрази един от вас, началник на баш министерството. Нула. Нито един.

 26. 26 Профил на Siriously
  Siriously
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Очаквам в новините в 19 часа репортерка от Нова да се спъне и в предсмъртно писмо на мястото на самоубийството...

  S
 27. 27 Профил на koko65bg
  koko65bg
  Рейтинг: 838 Гневно

  Висшите кадри на нашето МВР показаха огромен талант в разказването на приказки за ..Лека нощ" и за ..Добро утро". Опасявам се, че започват и да си вярват.
  Както се молят македонците - Боже, пази България и колониите и!

 28. 28 Профил на baba_zozolana
  baba_zozolana
  Рейтинг: 782 Неутрално

  До коментар [#20] от "Канасубиги":

  Не е така. Съвестта му се е включила, човекът е осъзнал какво зловещо престъпление е извършил и това е довело до тежка депресия, а тя на свой ред съвсем естествено е била облекчена чрез самоубийство. Преди това обаче се е пренесъл в друга вила, за да не му е студено нощно време.

  I used to walk into a room full of people and wonder if they liked me... Now I look around and wonder if I like them.
 29. 29 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 1944 Неутрално

  До коментар [#24] от "planovik":

  Правилният вариант- с гранатомета - Баце го изтърка вече.

 30. 30 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1109 Неутрално

  Изтрезнял е ... пък и е разбрал. че жив не искат да го хванат ... коментара на Афера кореспондира точно само с името им :)

  простотията ходи по хората, затова обичам животните ...Цъкам само "+" ... но не на всеки!
 31. 31 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 893 Неутрално

  невероятно зле скалъпена история ,родната милиция ни третира като идиоти

 32. 32 Профил на hanseatic
  hanseatic
  Рейтинг: 561 Неутрално

  До коментар [#1] от "schwimmwagen":

  ... братя Галеви също се самоубиха.
  Къде е доказателството, че той е убиеца?

 33. 33 Профил на recurvirostra
  recurvirostra
  Рейтинг: 238 Неутрално

  Банкянският Хорейшио, дето прави ДНК анализи на око какво каза? РПГ ли е използвал за самоубийството?

 34. 34 Профил на kwu51545500
  kwu51545500
  Рейтинг: 229 Неутрално

  И ПАК НИКОЙ НИ ЧУЛ НИ ВИДЯЛ

 35. 35 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2739 Разстроено

  "открито във вила в близост до тази, в която е живеел" - със снимките от САТ-БГ-МВР е локализиран теренът и находката е излязла. Не се бъзикайте с БГ следо -ватели, търсачи, вници на професионалистите в МВР и отбраната.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 36. 36 Профил на stenlyaka
  stenlyaka
  Рейтинг: 2514 Неутрално

  На 1 януари вечерта, чистачите отиват в къщата на убитите и извличат тялото на Кети, разбиват предното дясно стъкло, защото не искат да оставят следи, а не намират веднага ключовете в къщата и не рискуват да ровят из нея.

  :::::::::::::::::

  Това леко издиша , но останалото със сигурност звучи по-правдоподобно от ''официалната '' версия .

 37. 37 Профил на glaxo11
  glaxo11
  Рейтинг: 557 Неутрално

  Вероятно това се е случило още на 3 или 4-ти, но търсенето не е тръгнало в тази посока, като са надценени възможностите му за бягство. Крайно време е в НК наказанията за определени престъпления против личността, да бъдат по-строги, а за рецидивистите режимите за задържане под стража до произнасяне на присъдата -задължителни.И строг контрол от надзорниците, когато са на свобода. За това трябват много ресурси, но обществото трябва да ги отдели, ако иска сигурност.

 38. 38 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2943 Неутрално

  психологията се оказва необятна наука , а френския легион се е отървал от грандиозни проблеми с този

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 39. 39 Профил на Подуенски нюанс
  Подуенски нюанс
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Коя телевизия и кой водещ ще е рекордьорът по най-точно пресъздаване на случилото се....

  Сидо
 40. 40 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 1944 Любопитно

  Чия собстввност е къщата, в която е живял самоубития?

 41. 41 Профил на OSB
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 42. 42 Профил на Неизвестен извършител
  Неизвестен извършител
  Рейтинг: 252 Весело

  Банкянският Хорейшио, дето прави ДНК анализи на око какво каза? РПГ ли е използвал за самоубийството?
  —цитат от коментар 33 на recurvirostra


  Той сега учи коя е столицата на Турция.

 43. 43 Профил на reply
  reply
  Рейтинг: 648 Неутрално

  предполагам че се е "гръмнал" поне някорко пъти в главта за всеги случай, АРЕ НЕ НА НАС ТИЯ БЕ ,СЪСЕДНА ВИЛА И ДА НЕ СА ВИДЕЛИ КУКИТЕ ,ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ ПАК НЯКОЙ ЖУРНАЛИСТ ГО Е НАМЕРИЛ СЛУЧАЙНО

 44. 44 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5650 Неутрално

  Очаквано, този Росен вече не е между живите.
  Интересно е, дали версията с герберския тийнейджър е правдоподобна, или е фрог/фейк-нюз...

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 45. 45 Профил на С С К
  С С К
  Рейтинг: 664 Неутрално

  Очаквано, самоубиха го.Но нещо със заглушитела куца.

  По-добре да си здрав и богат,отколкото беден и болен.
 46. 46 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2943 Неутрално

  До коментар [#40] от "Paolo Di Canio":

  няма я в правния мир . сиреч няма собственик

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 47. 47 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 1944 Неутрално

  До коментар [#17] от "volarok":

  Твърде вероятно.

 48. 48 Профил на Kaspar
  Kaspar
  Рейтинг: 948 Весело

  Ашколсун, националноотговорен човек излезе този Росен!

  "I put a dollar in a change machine - nothing changed." George Carlin
 49. 49 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 1944 Неутрално

  Браниме стабилността и Председателството!

 50. 50 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5332 Неутрално

  До коментар [#7] от "Николай Колев":

  Един контролен при всички случаи.

  I настане час, коли один скаже: "Слава Украiнi!". I мiльйони вiдповiдатимуть: "Героям слава!". Степан Бандера
 51. 51 Профил на gogo63
  gogo63
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Ангелов се е прострелял в главата
  ------
  Само в главата? Обикновено самоубийците тъдява се самоубиват с 2-3 изстрела в гърба и евентуално чак накрая един контролен в главата...

 52. 52 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 893 Любопитно

  До коментар [#10] от "Танас":

  поне звучи по правдиво и по логично ,от милиционерската версия

 53. 53 Профил на dorn
  dorn
  Рейтинг: 1610 Неутрално

  Тия вили по искърското дефиле ако ги почнат една по една какви ли страхотни ще излязат.

 54. 54 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Еййй само умни врачки пишели тук ...
  били предвидили, било скалъпено, ох мамини хубавци ...

  Я кажете какво се случи с масовия убиец от Лас Вегас застрелял десетки американци на концерта...
  А май и той беше се събоубил, сигурно и на тях им предстои европредседателство и така ги решават нещата ...

  По темата ...
  Добра новина, защото не ми се мисли как са спали хората живеещи в района в последните дни.

 55. 55 Профил на iceman_bg
  iceman_bg
  Рейтинг: 307 Весело

  До коментар [#25] от "Неизвестен извършител":
  „Господа управляващи, пребройте си доверието - нито един. Нула. Зироу, както се изрази един от вас, началник на баш министерството. Нула. Нито един.”

  Точно! Традиционно МВР се ползва с ниско доверие, по-ниско от тревата! Добре, че е Веско Маринов да изпее „Нашата полиция ни пази ....”

 56. 56 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 4379 Неутрално

  Невероятно, но това ни представят като информация. Деветгодишното издирване приключи успешно.

 57. 57 Профил на holtender
  holtender
  Рейтинг: 8 Разстроено

  А един мърмот завиваше шоколади...
  —цитат от коментар 6 на ditrimeto

  МАрмот е и в случая не завива шоколади,а по-скоро увива и прикрива безхаберието ,и некомпетентността на родните органи на реда,които след осемгодишно издирване,накрая се справиха блестящо!Иначе-Up the Villa...

 58. 58 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3426 Весело

  Айде самоубиха го!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 59. 59 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 682 Неутрално

  Колко предвидимо! Но 80% дебили ще повярват безрезервно.

 60. 60 Профил на lechevalier
  lechevalier
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Някой вярва ли на цялата тая история?

 61. 61 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 882 Неутрално

  Да изчакаме подробностите от МВР.Т.нар. "съобщение по случая".

 62. 62 Профил на iceman_bg
  iceman_bg
  Рейтинг: 307 Весело

  До коментар [#48] от "Kaspar":
  „Ашколсун, националноотговорен човек излезе този Росен!”

  +10. Наистина спаси стабилността и европредседателството! Пое вината за 6 трупа и накрая се самоуби, като спести на МВР 9та година издирване, евентуална акция за залавяне и още по-тежко съдебно дело за доказване и изясняване на мотивите, начина на извършване и т.н.

 63. 63 Профил на Хакуна Матата !
  Хакуна Матата !
  Рейтинг: 682 Неутрално

  Изводът е винаги е един и същ. Тъжен.
  Българите нямат държава...

  Stupid people make me sick
 64. 64 Профил на Рол
  Рол
  Рейтинг: 607 Неутрално

  Самоубил се е, Това в главата е контролен изстрел.

 65. 65 Профил на Vili Jambov
  Vili Jambov
  Рейтинг: 1110 Неутрално

  Оказа се, че следящите тази гнусна история все пак излязоха достатъчно прозорливи. Какво се прикри с дългоочакваната намеса на "съвестта" на този нещастник, така и не стана ясно. За сметка на друго. Няма граница, няма престъпление, което да се може да се извърши, за да се прикрият гнусотиите на някои властимащи. Впрочем, това си беше ясно от самото начало. Нищо сензационно не се случи. Най-удобният сценарий (самоубийство), в който евентуалният кръг на запознатите с истината е сведен до минимум.

 66. 66 Профил на danubian.whale
  danubian.whale
  Рейтинг: 338 Весело

  Пак, че не го е убил същия клошар, който беше подпалил тютюневите складове в Пловдив.

 67. 67 Профил на gesand
  gesand
  Рейтинг: 292 Неутрално

  Никой, ама НИКОЙ не е изненадан от тая развръзка... Доверието в полицията вече наближава нулата.

  “When small men begin to cast big shadows, it means that the sun is about to set”, Lin Yutang
 68. 68 Профил на Корки
  Корки
  Рейтинг: 2781 Неутрално

  Няма да се учудя ако е откритот журналисти.

  Свободата е възможноста сам да си наложиш дисциплина, преди да са ти я наложили други.
 69. 69 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 1683 Неутрално

  E, това беше!
  Тъкмо утре спокойно и на чисто ще се открие Европредседателството.

  Тц, тц, тц. Тоя излезе човек с чувство на отговорност към Родината и не иска да ни срами пред чужденците, начи!

 70. 70 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 374 Весело

  Изводът е винаги е един и същ. Тъжен.Българите нямат държава...
  —цитат от коментар 63 на Хакуна Матата !


  Изводът е България е такава каквато е, защото в нея живеят и работят всички коментирали тази статия.
  Управляващите се избират от същите тези . Те са си избирали и Жан Виденов и Иван Костов и Симеон Сакскубурготски и Сергей Станишев и ББ и те ще си изберат и следващия и отново и отново той ще им е виновен за всичко.

 71. 71 Профил на tulup
  tulup
  Рейтинг: 1669 Неутрално

  До коментар [#10] от "Танас":

  Тази история все пак е леко съмнителна. Те в ГЕРБ и полицията може би не са цвете за мирисане, ама чак пък да прикриват шесторно убийство се съмнявам. Пък и колко да е голям тоя ГЕРБ големец, та да рискуват да го крият? По-добре да жертват един кадър, те си имат достатъчно, отколкото да рискуват да се разчуе.

  А на МВР версията също е много съмнителна. Особено тия ДНК анализи за няколко часа и то на човек, който е в неизвесност с години. Как му пазят ДНК-то и откога МВР има такава практика? Мен като ми проверяват личната карта пишат в една тетрадка и диктуват по радиостанцията, па ДНК ще пазят...

  Не ме търсете преди обяд
 72. 72 Профил на tribiri
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 73. 73 Профил на FLOTUS
  FLOTUS
  Рейтинг: 229 Неутрално

  МВР Пикчърс сътвориха един невероятен филм! Педофил става масов убиец заради жена на средна възраст, а краят беше неочакван!

 74. 74 Профил на musashii
  musashii
  Рейтинг: 782 Неутрално

  До коментар [#10] от "Танас":Тази история все пак е леко съмнителна. Те в ГЕРБ и полицията може би не са цвете за мирисане, ама чак пък да прикриват шесторно убийство се съмнявам. Пък и колко да е голям тоя ГЕРБ големец, та да рискуват да го крият? По-добре да жертват един кадър, те си имат достатъчно, отколкото да рискуват да се разчуе. А на МВР версията също е много съмнителна. Особено тия ДНК анализи за няколко часа и то на човек, който е в неизвесност с години. Как му пазят ДНК-то и откога МВР има такава практика? Мен като ми проверяват личната карта пишат в една тетрадка и диктуват по радиостанцията, па ДНК ще пазят...
  —цитат от коментар 71 на nikidimi


  Е ти правиш ли разлика между проверка на случаен човек на улицата и убийство на 6 човека?А всеки,който е привлечен като обвиняем за сексуално престъпление му се взема ДНК,прави му се профил и се пази в база данни.И като намерят някъде ДНК първата им работа е да проверят дали съвпада с базата данни.

 75. 75 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1090 Неутрално

  И самоизял и самоизчезнал! И след акто се е самоубил, се е птелепортирал на Марс, зада не мгат да го намерят! То и соц-а бяха некадърници, но сега мерзостта и некадърността са безгранични! Господи, избави България от демокрацията и демократите! Органите няма да станат по-компетентни, но ще имат малко срам!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 76. 76 Профил на stenlyaka
  stenlyaka
  Рейтинг: 2514 Неутрално

  [quote#71:"nikidimi"]До коментар [#10] от "Танас":Тази история все пак е леко съмнителна. Те в ГЕРБ и полицията може би не са цвете за мирисане, ама чак пък да прикриват шесторно убийство се съмнявам. Пък и колко да е голям тоя ГЕРБ големец, та да рискуват да го крият? По-добре да жертват един кадър, те си имат достатъчно, отколкото да рискуват да се разчуе.

  Кой казва , че ГЕРБ и Полицията прикриват някого/нещо ?
  Ако човекът е бивше ченге ( а Росен Ангелов на хранилка при него ) спокойно може да се ''оправил '' с шепа приятели за да прикрие синчето .
  След което идва полицията и намира .......официалната версия !

 77. 77 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 340 Неутрално

  Млад микробиолог пише в сайта си, че ДНК-анализ трае около 20 дни. Мвр го прави за един ден. Този експресен анализ доказва вината на Росен. Сега пък него намират самоубил се. Много удобно. Случаят приключен, забравете! Няма да пречи на европредседателството! Защо ли нещо ме човърка?

  Мърфи е оптимист!
 78. 78 Профил на xta58510204
  xta58510204
  Рейтинг: 243 Неутрално

  До коментар [#26] от "SG":

  В десятката ! ++

  Не отговарям на хейтъри.
 79. 79 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#66] от "danubian.whale":

  Като подпалиха склада в Пловдив , какво се случи ...
  Нищо ...
  Нито има нов небостъргач на мястото , нито скоро ще има нещо различно на мястото.
  Има една развалина, каквито има в много градове , но е опожарена...
  Собствениците на имота нищо не са спечелили от този пожар.

 80. 80 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4162 Неутрално

  Изводът е винаги е един и същ. Тъжен.Българите нямат държава...
  —цитат от коментар 63 на Хакуна Матата !


  затова пък мафията си има държава.

 81. 81 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3426 Весело

  До коментар [#20] от "Канасубиги":Не е така. Съвестта му се е включила, човекът е осъзнал какво зловещо престъпление е извършил и това е довело до тежка депресия, а тя на свой ред съвсем естествено е била облекчена чрез самоубийство. Преди това обаче се е пренесъл в друга вила, за да не му е студено нощно време.
  —цитат от коментар 28 на baba_zozolana


  Не бе!
  Преместил се е за да не оцапа!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 82. 82 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 1944 Любопитно

  До коментар [#46] от "дерибеев":

  И съседите не знаят коя е я построил?

 83. 83 Профил на Сд
  Сд
  Рейтинг: 752 Неутрално

  Пари,жени,лудост-класика.

 84. 84 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2739 Любопитно

  Януари 2006 година...
  януари 2017 година...
  МВР няма особени успехи през януари,
  но БГ Е Председателството ще има...

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 85. 85 Профил на todor._89
  todor._89
  Рейтинг: 861 Весело

  Добър вечер на форумните криминалисти. ГоУеми сте спор няма. Шерлок Холмс и Хорейшио са баси жалките аматьори пред вас. До вчера правилната линия тук беше: Този макар и рецидивист не може да убие 6 човека , ще избягат ще се борят .......... Тази работа е на професионалист , мафията е замесена. Днес се оказва ,че е абсолютно правдоподобно тийнейджър с пистолета на баща си да я свърши тази работа , че и на дискотека да отиде след това. Пак да повторя. Големи сте , бъдете живи и здрави още дълги години да ме веселите.

  Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
 86. 86 Профил на lechevalier
  lechevalier
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#24] от "planovik":

  Колко са твоите пари бе, данъкоплатецо?!

 87. 87 Профил на proza
  proza
  Рейтинг: 389 Неутрално

  Това е единственият му полезен ход, други няма. Жалко за младежите.

 88. 88 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4162 Весело

  Очаквам в новините в 19 часа репортерка от Нова да се спъне и в предсмъртно писмо на мястото на самоубийството...
  —цитат от коментар 26 на SG


  Колко му е да го съчинят . В предсмъртното писмо той ще напише своите самопризнания и разкаяния за извършеното. Писмото ще завърши с поемане на вината, с уточнението без мезета , самоосъждане на смърт и самоизпълнение на смъртната си присъда.

 89. 89 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3426 Неутрално

  Очаквано, този Росен вече не е между живите.Интересно е, дали версията с герберския тийнейджър е правдоподобна, или е фрог/фейк-нюз...
  —цитат от коментар 44 на Незнайко в Слънчевия град


  Официалната версия е много по-малко вероятна.
  Повече вярвам на анонимката!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 90. 90 Профил на chepokalipsis
  chepokalipsis
  Рейтинг: 258 Неутрално

  Интересно, какво бихте направили на негово място? Било удобно... На мен ми беше ясно, че тоя човек ще се самоубие. "Най-добрите" му години са минали отдавна, няма пари, не може да си позволи бягство. Хората като него получават строг тъмничен режим - тоест 23 часа на ден си затворен в килия и имаш 1 час време за разходка. И това в следващите 10-20-30 години.
  Поне така няма да го издържа държавата.

 91. 91 Профил на baba_zozolana
  baba_zozolana
  Рейтинг: 782 Неутрално

  До коментар [#81] от "Храбър":

  При толкова много вили в онзи район е имал голям избор. Смяната на вилата е още една тактика за заблуда на издирващата го полиция, която е усвоил в Чуждестранния легион.

  https://goo.gl/39jeRq

  I used to walk into a room full of people and wonder if they liked me... Now I look around and wonder if I like them.
 92. 92 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 948 Неутрално

  До коментар [#79] от "001":

  Много бързаш бре! Хубавите работи бавно стават. Главбулгарстрой купиха земята за свети Тома при Попов. Промениха и статута при Виденов. При Костов взеха концесия на плажовете. При царя построиха комплекса. При Станишев го пуснаха.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 93. 93 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2943 Неутрално

  До коментар [#46] от "дерибеев":И съседите не знаят коя е я построил?
  —цитат от коментар 82 на Paolo Di Canio


  ами те незаконните къщи са като незаконните СРС , тях просто ги няма .

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 94. 94 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#31] от "Stewie":

  И какво се е случило бе дървен философ? Отвори очите на всички заблудени.

 95. 95 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#77] от "султана глаушева":

  Този микробиолог е много млад. Още не е минал всички лекции за ДНК...

 96. 96 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 340 Неутрално

  Аз пак да си кажа. Във фейса на Неделчо има интересни постинги. Дето навеждат на съвсем други мисли.

  Мърфи е оптимист!
 97. 97 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Ако не е бил той , защо 5 дни не отиде да се предаде с адвокат пред журналистите ...
  Първия ден като му показаха снимката казаха , че има заподозрян за престъплението и имаше няколко дни , за да се появи в някоя телевизия с адвокат, да ама не ...

  Ясно ми е че ви се искаше да бяха обвинили десетима депутати от някоя партия за престъплението, но не се сещам каква причина може да доведе до толкава трупове, включително и на куче ...
  Да не говоря какви слухове се пуснаха в нета, направо да паднеш ...

 98. 98 Профил на desen
  desen
  Рейтинг: 561 Неутрално


  Случаят с убитата Мирослава от Перник.
  Случката е на 13-ти януари 2012 г., когато при повторен обиск в жилището на единият заподозрян, Стойчо Стоев, същият се 'самоуби', докато беше с белезници.
  От БХК:
  "Неведнъж в миналото български полицаи са отнемали живота на задържани лица, след което са представяли смъртта им като самоубийство", пишат още правозащитниците. Според тях в случая на Стойчо Стоев силно подозрение будят седем факта, сред които и появилата се в медии версия, че самоубийството е извършено с оръжие на полицай, а също и слуховете, че в случая са замесени полицаи.
  ---
  Защо не се е самоубил веднага след кървавата вендета?
  Защо не се е предал и да излежи доживотната си присъда?
  Може би е имал да разказва неудобни неща и истината се крие някъде там.
  Само питам.

 99. 99 Профил на zyx
  zyx
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Стигнахме до ситуация , никой да не вярва на МВР. Всички лъжи за тези няколко дни, които ясно показаха невероятен хаос в институциите и явен стремеж да се изфабрикува (само така може да се нарече фиаското с ДНК анализите) някакво решение за да се замаже положението само изкараха на показ поредното доказателство , че държавата не функционира. Пълен срам за МВР, за Борисов, за силовите министри.

 100. 100 Профил на whitemare
  whitemare
  Рейтинг: 1811 Неутрално

  МВР го е страх да стигне до убийците и поръчителя на това убийство, защо ли?

  Фильо и Фобьо са двама неграмотни, комплексирани и прости близнаци
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK