Три партии призовават Столичната община да ревизира договора с "Витоша ски"

Съвместна пресконференция на "Да. България", ДСБ и "Зелените" за ВитошаНа снимката: Владислав Панев, Христо Иванов, Атанас Атанасов и Марта Георгиева, общински съветник от ДСБ

© Велко Ангелов

Съвместна пресконференция на "Да. България", ДСБ и "Зелените" за ВитошаНа снимката: Владислав Панев, Христо Иванов, Атанас Атанасов и Марта Георгиева, общински съветник от ДСБДа, България", ДСБ и "Зелените" призовават приватизационният договор за Витоша с "Витоша ски" да бъде ревизиран от управляващото мнозинство в столичния общински съвет и "планината да бъде върната на гражданите на столицата".


Това стана известно на обща прескоференция, в която участваха Христо Иванов, председател на "Да, България", Атанас Атанасов, председател на ДСБ, и съпредседателят на "Зелените" Владислав Панев. Според тях приватизационният договор с "Витоша ски" ("Юлен" - концесионерът в Банско и "Витоша ски", имат един и същи номинален собственик - Георгиус Георгиу, зад него най-вероятно се крие председателят на Българската федерация по ски и основен акционер в Първа инвестиционна банка - Цеко Минев) не се изпълнява, което прави


невъзможен туризма на Витоша и планината остава блокирана за гражданите и посетителите на София.
"Ние призоваваме да се ревизира договорът, за да може Столичната община да започне да прави политика, да бъдат заложени средствата, така че "Витоша ски" да възстанови съоръженията или да може да влезе нормален инвеститор. Имаме достатъчно причини, да сме наясно че общинският съвет няма да предприеме нищо, че няма да бъде измислена политика, включваща гражданите. Затова правим заявка, че ние ще започнем такъв дебат, ще създадем платформа за провеждането на такава дискусия, така че самото общество да изготви тази визия. Витоша и общината са в плен на олигархични интереси. Освобождаването на Витоша е битка и за освобождаването на София", обяви Христо Иванов.


"Ние искаме да насърчим софиянци да си поискат Витоша обратно. За да може столичани да изпозлват планината за спорт. Някакъв смисъл управлението на Витоша е огледало за начина, по който се управлява София", заяви Атанас Атанасов, председател на ДСБ.

© Надежда Чипева, Капитал

"Ние искаме да насърчим софиянци да си поискат Витоша обратно. За да може столичани да изпозлват планината за спорт. Някакъв смисъл управлението на Витоша е огледало за начина, по който се управлява София", заяви Атанас Атанасов, председател на ДСБ.


Общинският съветник от ДСБ Марта Георгиева прочете декларация, която ще бъде представена на общинския съвет. В нея се настоява в бюджета, който общината ще гласува, да бъдат предвидени средства за премахване на старите съоръжения, да се подобрят транспортните връзки до планината, както и да започне публична дискусия за развитието на туризма в планината. "На нея да бъдат обсъдени възможностите за изработването на цялостен план за развитието на ски и други спортове, проучване на възможностите за нови писти и връзка между съществуващите без излишна сеч и премахване на морени", заяви още Георгиева.


Тя разказа за бездействието на Столичната община през години във връзка с неизпълнението на договора от страна на "Витоша ски".


Христо Иванов заяви, че кметът на София


Йорданка Фандъкова няма волята да постави под натиск Цеко Минев,


така че Витоша да бъде върната на гражданите на София. "Тя не е кмет на София, а обслужвващ персонал на премиера Бойко Борисов и на неговите приятелчета".


"Ние искаме да насърчим софиянци да си поискат Витоша обратно. За да може столичани да използват планината за спорт. В някакъв смисъл управлението на Витоша е огледало за начина, по който се управлява София", заяви Атанас Атанасов.


Съпредседателят на "Зелените" Владислав Панев заяви, че София се утвърждава като туристическа дестинация, благодарение на лоукост полетите. "От това печелят хиляди - собственици на апартаменти, на хотели, ресторанти, кафенета, транспортният бизнес, както и работещите там. Имаме какво да предложим на гостите на столицата за уикенд туризъм. Трябва да можем да задържим хората и цяла седмица, и да се връщат. Това може да стане, ако използваме правилно даденостите си. Витоша е една от тях. Отварянето ни към планината ще увеличи двойно възможностите за туризъм. Според мен е задължително да свържем линиите на метрото с лифтовете, които тръгват към планината. Това ще означава огромни нови приходи за частния сектор, свързан с туризма", заяви Панев.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (78)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на iceman_bg
  iceman_bg
  Рейтинг: 332 Весело

  Мддааа, май ще трябва да се разгледа концесионният договор за Витоша - какво получава концесионера, как концесионерът изпълнява концесионния договор и какво получава държавата. Тези концесионни договор трябва да са публични и всеки да може да ги види, както и да има публична информация за изпълнението им.

  Ако на някоя фирма, с офшорни собственици, й е скъпа търговката тайна - да не се явява за концесии.....

 2. 2 Профил на Willy Messerschmitt
  Willy Messerschmitt
  Рейтинг: 3441 Неутрално

  Правилно...Цеко Минев не направи нищо за тези години.Софиянци ходят на ски в крепоста на мафиота-Банско.

  До истината се достига с познание! Не влизам в диалог с лумпени !И не храня руски тролове...
 3. 3 Профил на Noal
  Noal
  Рейтинг: 518 Неутрално

  Цеко - Шмеко, заради този алчен глупак не можем да караме ски на Витоша

 4. 4 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3267 Неутрално

  До коментар [#1] от "iceman_bg":

  само , че договора е приватизационен ....

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 5. 5 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3267 Неутрално

  опаа , десни сили (макар и пооредели) искат разваляне на приватизация с изтекла давност !!?? браво , нали поради такава бяха наложени едни запори

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 6. 6 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2935 Неутрално

  До коментар [#4] от "дерибеев":

  Приватизирани са съоръженията с условието ,че ще се поддържат. СО може да ги демонтира , а безработният кипърец да ги продаде за скраб.

 7. 7 Профил на iceman_bg
  iceman_bg
  Рейтинг: 332 Весело

  До коментар [#1] от "iceman_bg":само , че договора е приватизационен ....
  —цитат от коментар 4 на дерибеев


  Ако е приватизационен е вероятно за част от ски съоръженията и в приватизационните договори също има задължения. Но ако "Витоша ски" не желае да развива собствените си съоръжение, може да се направи нова концесия за ски съоръжения и писти - ще има конкуренция. Разбира се, всичко трябва да е публично, с конкурс и без прекомерно застрояване.

  И понеже не може да се има доверие на община и държава, които се управляват от хора, загрижени за собственото си обогатяване, то всичко трябва да е публично - договори, терени и прочее.

 8. 8 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2935 Неутрално

  Бай Х и Данчето Дондукова 10 г лишават софиянци от достъп до планината.. Вместо лифтове и гр. транспорт , достъпа е само с коли. Така се борят с мръсния въздух.

 9. 9 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3267 Неутрално
 10. 10 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 1537 Неутрално

  До коментар [#8] от "hodounski":

  Така е.

 11. 11 Профил на Хриси
  Хриси
  Рейтинг: 1720 Неутрално

  Тези на снимката не се сещам кои бяха, но съм напълно съгласна с исканията им.

  Some say the end is near, Some say we'll see Armageddon soon, I certainly hope we will, I sure could use a vacation from this bullshit three-ring circus sideshow.
 12. 12 Профил на anty
  anty
  Рейтинг: 775 Неутрално

  Във всяка статия в,която има цитирани изказвания на нормални хор,веднага ще се намери някой безграбначен плужек матросовец да скочи и да плюе.
  И ако Витоша ще заприлича на Банско или на Слънчев бряг, то по добре да не правят нищо и тези договори да се прекратят.

 13. 13 Профил на maddrum
  maddrum
  Рейтинг: 588 Неутрално

  Какво... Да се вземе нещо от Цеко и ПИБ? На тях само им се дават неща!

 14. 14 Профил на Дневник пропагандна газета
  Дневник пропагандна газета
  Рейтинг: 296 Неутрално

  Петте партии намаляха на три???

 15. 15 Профил на Darkman
  Darkman
  Рейтинг: 1475 Неутрално

  Е нали бяха 5 партии? Стига сте ни обърквали вече!
  А Витоша нарочно се стопанисва лошо, за да се обслужват останалите курорти, където инвеститори са Цветелинка, Цеко, Пеевски, и т.н и т.н.

  Фобиите и филиите са признак на ниско самочувствие и слугинаж
 16. 16 Профил на Дневник пропагандна газета
  Дневник пропагандна газета
  Рейтинг: 296 Неутрално

  опаа , десни сили (макар и пооредели) искат разваляне на приватизация с изтекла давност !!?? браво , нали поради такава бяха наложени едни запори
  —цитат от коментар 5 на дерибеев


  За Цеко може, за Прокопи не може. Това е положението...

 17. 17 Профил на Само Левски
  Само Левски
  Рейтинг: 1001 Неутрално

  А може би крадеца вика дръжте крадеца? Може би ПИБ са искали да инвестират в нови лифтове на Витоша, но държавата с бюрокрацията си и зелените с обжалвания, са им пречели?

 18. 18 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 1957 Неутрално

  Айде стита с тия комунистически мераци бе! Махнете "Витоша ски" и дайте лифта и пистите на нас! Толкова вече са прозрачни тия болшевики, че чак невидими!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 19. 19 Профил на aboto
  aboto
  Рейтинг: 506 Весело

  Тези на снимката не се сещам кои бяха, но съм напълно съгласна с исканията им.
  —цитат от коментар 11 на Хриси  До коментар [#11] от "Хриси":

  То и тези които са ги сложили там , много , много не ги смятат за нещо , но за сега това е в наличност - предните ги прибраха в склада (поизлющи им се синята боя).

 20. 20 Профил на Viktor Arakchiev
  Viktor Arakchiev
  Рейтинг: 8 Неутрално

  А може би крадеца вика дръжте крадеца? Може би ПИБ са искали да инвестират в нови лифтове на Витоша, но държавата с бюрокрацията си и зелените с обжалвания, са им пречели?
  —цитат от коментар 17 на Само Левски


  Не, просто плана, който Витоша Ски представи е скандален абсурд, затова едно време се протестираше. Нови писти в резерват, кабини напреко, хотели и т.н. Погледни назад, има и клип от "инвеститора". Това да искаш повече природа е близко до акъла, като си двумилионен град. Че не излиза сметката със сегашните писти, лифтови трсета и съоръжения за изкуственяк е причината Цеко да се мръщи.

 21. 21 Профил на Damyan Ganchev
  Damyan Ganchev
  Рейтинг: 234 Неутрално

  общинския съветник от ДСБ е Марта Георгиева, не Младенова, ако е тази на снимката ...

 22. 22 Профил на reply
  reply
  Рейтинг: 603 Неутрално

  това ми прилича на сагата с рафитерията плама плевен,принудително затворена и умъртвена ЗА УГОДА НА ОЛИГАРХИЯТА У НАС

 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 24. 24 Профил на carebean
  carebean
  Рейтинг: 299 Неутрално

  Проблемът е, че там е един Параграф 22...План срещу закон, затова нищо не може да се направи...Отделно Витоша ски бяха пуснали преди 2-3 години всички съоръжения под наем на всеки, който може и знае как да ги ремонтира в сега действащото законодателство, но никой не е проявил желание. Без промяна в плана нищо не може да се пипне просто :(

 25. 25 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 948 Неутрално

  Те ти булка спасис дей! Зелените са против нов лифт и нови писти на Банско, но са за нов лифт и нови писти на Витоша!

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 26. 26 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 5821 Неутрално

  Пет или три партии няма значение, ако не се спазват договорените отношения с Цеко или Меко да се ревизират, а не да чакат да изтече давност и тогава да кявкат.

 27. 27 Профил на Bedtime for Democracy
  Bedtime for Democracy
  Рейтинг: 741 Неутрално

  До коментар [#25] от "tribiri":

  уж си наблюдателно момче, пък не правиш разликата... То на Витоша освен морени , най-старите дървета са на по 100 години а мнозинството са доста по-млади... На Пирин е по-различно. Освен това те пистите на Витоша и съоръженията вече са направени, просто трябва да се реновират. Не виждам екологичн проблем че някой да трябва да подскача на протест.

  Pure Chewing Satisfaction
 28. 28 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 948 Неутрално

  И тези решиха да разклатят председателството му! Към министерството на земеделието и горите има цяла дирекция на ПП Витоша с над 20 (не е ясно колко над, защото е качена само част от списъка с 22 ма) чиновника.
  Едно от задълженията им е:
  Изграждане и поддръжка на парковата инфраструктура за обслужване на туризма и рекреацията;

  Определено е ясно вече, че не става въпрос за екология, а за лична война с Цеко Минев!

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 29. 29 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1012 Неутрално

  До тук добре! И аз мисля,ч е по-добре общината, от колокот офшоркаджия! Но дали така мислят и споснорите на партийите-Сорос и американското посолство? Щото 28 г на българия бе натяквано по-най-безобразен начин, че собствеността във всичко трябва да е частна! Че по-добре частна собственост на офшоркаджия, перач, трафикант, масов убиец, но да е частно! сега сменяте плочата! Хубаво! Но да не се окаже, че сте сгазили лука пред спосорите?
  Аз съм напълно съгласен,ч е по-добре общината да стопанисва съоръженията! И че не трябва целта да е само и единствено печалбата! Но най-вероятно договорите с честния частен концесионер са така сключени, че да не могат да се разтрогнат! Или да е финансово крайно неизгодно да се разтрогнат! Тези хубавци го знаят, и затова предлагат нещо почти невъзможно! Що не се разторгва абсолютно незигодния концесионен договор съ софийска вода? Веолия не си изпълнява задълженията. Купува пвода по 3 ст, а ния пяпродфава за 2,50. С парите финасира милионерски заплати на чужденците по 50 000 € на СЕдмица! Защото и там договорът предвижда неустойки при разторгване! И никакви гаранции при НЕизпълнение! От концесионера! Само че, Вили Лилков от ДСБ, на страницте на Медияпул, ни убеждаваше, Веолия(софийска вода) да поемела управлението и на столичната топлофикация! Демагогия или загриженост?

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 30. 30 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1818 Неутрално

  До коментар [#5] от "дерибеев":
  Тези хора искат да се спазват законите. В договара за приватизация има клаузи, които "Витоша ски" не спазват от години, но общината вместо да развали договора, помага за нарушенията.
  Искането е да се прекрати договора, а не да се анулира приватизационната сделка.

  До коментар [#23] от "nwj49315903":
  До коментар [#24] от "carebean":
  Нито планът за управление на парка, нито законът пречат на "Витоша ски" да смени лифтовете без да излиза от сегашните трасета. Тома Белев успя да спаси Витоша от изсичане на гори, унищожаване на морени и пресушаване на реките.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 31. 31 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 948 Неутрално

  До коментар [#27] от "serpico":

  Сериозно! И колко са стари, старите дървета на Пирин! Ти кога за подледно отиде да видиш в какво състояние е Байкушевата мура?!
  А на Витоша е цяло чудо, че изобщо има дървета след като Тома Белев остави короядът да унищожи огромно количество дървета над Симеоново.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 32. 32 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 948 Неутрално

  До коментар [#26] от "Peni Nikol":

  Трите партии правят цирк! За парк Витоша отговаря Дирекция ПП Витоша към МИнистерството на земеделието и горите. Да се обърнат към тях за нови лифтове, писти и пътища. Цеко е купил нещо и е в негов интерес да изкарва пари от това нещо. Само че същите тези зелени не му дават да го направи рентабилно.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 33. 33 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Я що вече са само 3 партии? Де отидоха останалите 2? И колко ще просъществуват другите 3?

 34. 34 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 948 Неутрално

  До коментар [#30] от "Gopeто":

  Дай линк към договора за да видим, какво не се спазва!

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 35. 35 Профил на dosetliv
  dosetliv
  Рейтинг: 1602 Любопитно

  2-тях партии да не са карали Нова година в Нови Искър? Некой чувал ли ги е оттогава?

 36. 36 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 672 Неутрално

  До коментар [#30] от "Gopeто":

  Тома Велев просто даде Витоша на корояда.

 37. 37 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 582 Неутрално

  Проблема на Витоша се казва Тома Белев не Цеко- Меко, а чие протеже е този отпадък знаем всички, така че тези от снимката да си поразровят албумите сигурно ще си намерят и обща снимка с "еколога".
  —цитат от коментар 23 на nwj49315903


  отпадък ще викаш пред огледалото.
  милиционерските ви похвати
  със вулгарни изрази и фамилиарничене
  са поизхабени. та ходи у некое депо
  да се депонираш.

 38. 38 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3678 Неутрално

  "Тя не е кмет на София, а обслужвващ персонал на премиера Бойко Борисов и на неговите приятелчета".

  Ясно, точно, концентрирано в едно изречение!
  Иначе казано - гербери!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 39. 39 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3678 Неутрално

  .... Цеко е купил нещо и е в негов интерес да изкарва пари от това нещо. Само че същите тези зелени не му дават да го направи рентабилно.
  —цитат от коментар 32 на tribiri


  Глупости, глупости, глупости!
  Витоша съвсем целенасочено не се развива, за да принудят софиянци да ходят на Банско.
  Ако бяха положение грижи за развитието на Витоша, сигурно и опашките в Банско, за които толкова се плаче, изобщо нямаше да съществуват, а това значи да се каже ЧАО на всички изнасилени аргументи за нов лифт!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 40. 40 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3678 Любопитно

  До коментар [#9] от "дерибеев":

  Това което си дал е от Април 2007-ма.
  Колко от обещанията са изпълнени до сега?
  Колко от обещаните "50 млн. евро инвестиция в ски зоната" са инвестирани до сега?
  Вече сме 2018-та година.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 41. 41 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 948 Неутрално

  Объркал съм се! Тези не искат да избодат очите на Цеко, а да му изпишат веждите! Дружеството е в такова финансво състояние, че едно разваляне на договора би му дошло дюшеш!

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 42. 42 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1694 Неутрално

  До коментар [#4] от "дерибеев":

  Глупости...

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 43. 43 Профил на antikvarno
  antikvarno
  Рейтинг: 617 Неутрално

  Договорът е приватизационен и не подлежи на коментар.
  Може общината да си откупи Витоша ски и да възстанови лифтовете или по-добре да ги смени с нови.

 44. 44 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 948 Неутрално

  До коментар [#40] от "Храбър":

  Глупости, глупости, глупости! Договорът е в межата. Там пише 500 хил.лв. инвестиция.
  Глупости, глупости, глупости! От търговския регистър е видно, че твърдението, че персоналът е пи-малко, отколкото по договор е лъжа. Той е двойно по-голям.

  Тези партийки направо се оливат!

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 45. 45 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1694 Неутрално

  До коментар [#25] от "tribiri":

  Къде видя да са против нов лифт?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 46. 46 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 948 Неутрално

  До коментар [#43] от "antikvarno":

  Абсолютно! А тези три партии са някакви смешници!

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 47. 47 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1694 Неутрално

  До коментар [#32] от "tribiri":

  Как точно зелените не дават?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 48. 48 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1694 Неутрално

  До коментар [#31] от "tribiri":

  Това с корояда от некадърност ли е? Само питам...

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 49. 49 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1694 Неутрално

  До коментар [#43] от "antikvarno":

  Още един гений....

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 50. 50 Профил на happymimi
  happymimi
  Рейтинг: 530 Неутрално

  значи банско беше криво, сега нещата се насочиха към витоша. ясно, че търсят политически облаги и слагат всичко под ножа. егати смешните десни партии си имаме.

 51. 51 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 948 Неутрално

  До коментар [#45] от "Darth Plagueis":

  Какво ли не видях! Видях, че трябвало само да се монтират допълнителни кабинки. После видях, че били против новите писти. После видях, че били против застрояването нс 48% от парка. В момента новото е, че били против неясната собственот!

  Изобщо голямо въртене падна а гъ.т им все отзад!

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 52. 52 Профил на cristo_n
  cristo_n
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Е тук вече са прави, независимо, че не харесвам мутрите на снимката. ПРАВИ СА!

 53. 53 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 948 Неутрално

  До коментар [#48] от "Darth Plagueis":

  https://trud.bg/5-млн-дървета-умират-заради-белев-и-ко/

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 54. 54 Профил на soldierism
  soldierism
  Рейтинг: 589 Неутрално

  Това не е политически въпрос изобщо...

 55. 55 Профил на Батков-вън
  Батков-вън
  Рейтинг: 508 Неутрално

  приватизационният договор между столична община и витоша ски е само за княжевския, симеоновския и драгалевския лифт. Не включва нито едно от съорженията на пистити... само казвам

 56. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 57. 57 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 582 Неутрално

  До коментар [#53] от "tribiri":

  тъй като явно не си добре с главата
  да ти кажа, че корояда ходи под земята
  и не прескача от паднало дърво на паднало дърво.
  но както е видно на някои хора
  мисленето им е малко странно чужд процес.

 58. 58 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 582 Неутрално

  http://clubz.bg/62712-obiknoveni_moshenici_ili_vselenski_smotanqci

  ми защо не се атакуват тези
  договори бе Радане.
  щом има десетки юридически
  основания, действайте.
  стига с тоя фейсбук.

 59. 59 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 1957 Неутрално

  значи банско беше криво, сега нещата се насочиха към витоша. ясно, че търсят политически облаги и слагат всичко под ножа. егати смешните десни партии си имаме.
  —цитат от коментар 50 на happymimi


  Те са толкова десни, колкото Путин е негър.

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 60. 60 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 948 Неутрално

  До коментар [#57] от "mihail_p":

  http://e-vestnik.bg/15031/prof-plamen-mirchev-bez-borba-sreshtu-koroyada-tipograf-sled-nyakolko-godini-na-vitosha-nyama-da-ostane-iglolistna-gora/

  Чети бе специалисте бръмбъролог! Аз поне това мога да правя.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 61. 61 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 582 Неутрално

  До коментар [#60] от "tribiri":

  нищо не правиш.
  явно и не четеш.

 62. 62 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 535 Неутрално

  Трудно се гонят/елиминират олигарси от каквато и да е игра. А и те пеят в един хор с политиците

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 63. 63 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7799 Неутрално

  "Тя не е кмет на София, а обслужвващ персонал на премиера Бойко Борисов и на неговите приятелчета".
  Толкова може жената.

 64. 64 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1694 Неутрално

  До коментар [#53] от "tribiri":

  Аз питах дали е негова вината, не за случката. Исках мнение, не линк.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 65. 65 Профил на soldierism
  soldierism
  Рейтинг: 589 Неутрално

  Цялата държава за туризъм говори, дано поне курортите осъмнат догодина с повече туристи и по-добри условия

 66. 66 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1694 Неутрално

  До коментар [#51] от "tribiri":

  Не знам къде си ги видял тия неща. Аз не знам зелените да са против лифтове. Нито на Витоша, нито на Банско.
  Впрочем, все по-трудно става да разбера цековистите какво точно искат, щото се оплетоха тотално.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 67. 67 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 1957 Неутрално

  А какво стана с Пирин, бе другари от трите партии?! Нещо го забравихте, след като от Брюксел ви натриха носовете за лъжите, които разпространявате!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 68. 68 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1694 Неутрално

  До коментар [#67] от "lz2":

  Така ли са направили? Не е лесно да си неграмотен. Днес има протест по темата, ма щом казваш, че е забравен...

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 69. 69 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3267 Неутрално

  До коментар [#40] от "Храбър":

  именно , има ли изтекла давност

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 70. 70 Профил на инж. Ганев - малцинство от 5.87%
  инж. Ганев - малцинство от 5.87%
  Рейтинг: 284 Весело

  Качване на Витоша - само срещу платена нощувка в ПИБски хотел в Банско.

  Руският посланик : 80% русофили. Проф. Иво Христов : 80% дебили. Корелация, нали?
 71. 71 Профил на инж. Ганев - малцинство от 5.87%
  инж. Ганев - малцинство от 5.87%
  Рейтинг: 284 Весело

  До коментар [#48] от "Darth Plagueis":https://trud.bg/5-млн-дървета-умират-заради-белев-и-ко/
  —цитат от коментар 53 на tribiri


  Доживях на мутрите ратаите да ме осветляват откъм екология.
  Ако вредителя е тръгнал от един източник - Бистришкото бранище, то защо пораженията из Витоша и Родопите са еднакви?

  Руският посланик : 80% русофили. Проф. Иво Христов : 80% дебили. Корелация, нали?
 72. 72 Профил на Karla Hanneman
  Karla Hanneman
  Рейтинг: 450 Любопитно

  Хехе , спомням си времето , когато бяха "пет партии" :):)
  Дали някой ще забележи разликата...

  Karla , Майти Готическа Принцеса!
 73. 73 Профил на инж. Ганев - малцинство от 5.87%
  инж. Ганев - малцинство от 5.87%
  Рейтинг: 284 Неутрално

  http://terminal3.bg/kde-e-tazi-svetovna-stolica-na-skite-v-bansko-che-ne-ja-vidjah/

  Прегледайте видеото.

  Руският посланик : 80% русофили. Проф. Иво Христов : 80% дебили. Корелация, нали?
 74. 74 Профил на puknatastotinka
  puknatastotinka
  Рейтинг: 453 Неутрално

  До коментар [#27] от "serpico":Сериозно! И колко са стари, старите дървета на Пирин! Ти кога за подледно отиде да видиш в какво състояние е Байкушевата мура?!А на Витоша е цяло чудо, че изобщо има дървета след като Тома Белев остави короядът да унищожи огромно количество дървета над Симеоново.
  —цитат от коментар 31 на tribiri


  Не може да са само три за такива глупости... бирите, де...

 75. 75 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1818 Неутрално

  До коментар [#25] от "tribiri":
  Зелените не са против втори лифт, вече и в скапаните български телвизии някои журналисти започнаха да разбират това. Не разпостранявайте бръщоллевенията и лъжите на Далавери и Димофф.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 76. 76 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1818 Неутрално

  До коментар [#34] от "tribiri":
  Ми как да ти дам, като няма. От Общината го пазят като собствено детенце.
  През 2012 -а, когато спряха лифтовете за да изнудват парламента се изпуснаха, че трябва да ги модернизират. Та имат не само правото, ами и задължението. Софийска община вместо да ги накаже и разкара, раболепно ги защитава.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 77. 77 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1818 Неутрално

  До коментар [#36] от "niakoi_si":
  Грешка. Това е гнусна опорка на Георгиу и слугите му.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 78. 78 Профил на Илчо Илчев
  Илчо Илчев
  Рейтинг: 5 Весело

  Днес Витоша,утре американските централи,после Лукойл..
  А разправяха,че държавата била лош стопанин,Георгиу да не е по-убав :-)

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK