"Дневник" търси нов редактор

"Дневник" търси нов редактор

© ДневникКогато сутрин се приготвяте за работа, "Дневник" вече ви съобщава новините. Когато вечер решите да се оттеглите от виртуалния свят, защото е време за лягане, новините още не спират. Да не говорим за моментите, когато има извънредни събития...


Почти денонощно екип от редактори, репортери и фоторепортери се грижи най-важните и интересните истории от България и света да стигат до читателите бързо, точно и пълно.


Сега "Дневник" търси още един редактор с профил новини от България. Искаме към екипа да се присъедини човек с интерес към вътрешната политика, съдебната власт, управлението на публичния сектор, образованието, здравеопазването и пенсионната система.
Редактор, който познава добре информационните сайтове и агенции и който може да преценява кои новини за кого са важни и защо. И който има поглед към новините и от други сфери, за да не пропуска нищо наистина важно от света, спорта или развлекателната индустрия.


Онлайн пътуването на "Дневник" през годините >


Ако не се отказвате да търсите отговори на важните въпроси, независимо от мълчанието на институциите. Ако познавате журналистическия адреналин да се отразяват значими събития в реално време... Бихме искали да работим с вас.


Изпратете ни CV и мотивационно писмо.


Общи изисквания и предимства:


Може да създадете или редактирате текст до ясно и кратко съдържание.


Имате поне една година опит като редактор в медия.


Може да предадете новина в 140 знака.


Английският е задължителен, а всеки друг език, който владеете, е плюс.


Оценяваме, ако сте активен в социалните мрежи и ползвате интернет през телефона си.


Интересът към снимане също е предимство.


Пишете ни на: karieri@dnevnik.bg до 5 февруари. Моля, посочете в полето за тема на писмото, че е по обявата за редактор.


"Дневник" ще се свърже само с кандидатите, одобрени след предварителния подбор.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK