Право на отговор от "Асоциация общество и ценности"

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (28)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на wnl03619584
  wnl03619584
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Опроверганата статия беше откровено грозна и постигна обратен на търсеният ефект. Неолибералите са доста нагли и агресивни, но обвиняват всички други за хомофоби или че искали да ограничават правата на подопечните им. Все едно, че те не искат да ограничат правата на нормалните хора да казват истината, такава каквато е, а не таква каквато е удобна на шепа самозбравили се индивиди.

 2. 2 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 7432 Весело

  Правото на отговор не трябва ли да е в същия обем? Уточненията са дадени в началото и са 4 пъти по-дълги от самият отговор :)
  Нима е толкова страшно да се даде право на отговор по правилата?

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 3. 3 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1014 Неутрално

  Страшно сте пристрастни, Дневник.
  Не разбирате ли, че хората в България са против такива идеи, простичко е.
  Кой каква религия изповядва в случая е без значение, мюфтийството също отхвърли конвенцията.

 4. 4 Профил на zegi
  zegi
  Рейтинг: 358 Неутрално

  Спомням си нещо от „Под игото”. Съвсем в началото. Какво казваше Чорбаджи Марко на един от синовете си? ....„замязал си на протестантин” .Утре да отидеш при белберина / циганин или турчин/ да те подстриже. Няма снимка или изображение на Левски с брада или дълга коса.

 5. 5 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2253 Весело

  "В АОЦ членуват протестанти (от различни регистрирани в България протестантски вероизповедания), православни, католици и атеисти, които споделят ценностите, описани на сайта на сдружението (www.sva.bg). В АОЦ не членуват религиозни организации. АОЦ не е подкрепяно от "мощни външни или вътрешни организации", каквито внушения се създават със статията."

  Това сякаш го е писал Данчо Ментата за ДПС.

 6. 6 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1496 Весело

  оня шантав блог Джоргов верно на майтап го е правИл хах... абсолютно не е необходимо кой знае какво разследване, за да се ориентира човек :)

 7. 7 Профил на Васик
  Васик
  Рейтинг: 516 Неутрално

  Няма значение, че Асоциацията е изтрила логото на Световния конгрес, защото всички статии от техния архив са от автори, чиито организации членуват пак там. Потърсете в интернет Jennifer Roback Morse, president of the Ruth Institute, чиято статия е публикувана в сайта на асоциацията на 17/1/2013. Публикацията "Световна декларация на семейството" от 15/5/2014 в архива на асоциацията - оригиналът е на http://worldfamilydeclaration.org/WFD Там посреща надписът: The World Family Declaration is an initiative of the World Congress of Families.

 8. 8 Профил на Lemmy
  Lemmy
  Рейтинг: 1882 Весело

  Burning Bush Anguelov&Karaboev.

  Liar, liar, pants on fire!😆😆

 9. 9 Профил на Чингиз Хан
  Чингиз Хан
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#7] от "Васик":

  Защо им подсказваш? Ще вземат да си изтрият целия сайт!

 10. 10 Профил на Je suis une femme
  Je suis une femme
  Рейтинг: 470 Весело

  Ахахаха... Изключително любопитно. Фактът, че са си изтрили логото от момента на излизане на статията, показва ясно, че целта им е да скрият кои са всъщност. Тъй че в предишните си участия из медиите съвсем неслучайно са пропуснали да споменат принадлежностите и зависимостите си. :))))

  Every one of us is, in the cosmic perspective, precious. If a human disagrees with you, let him live. In a hundred billion galaxies, you will not find another.
 11. 11 Профил на stalik
  stalik
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Няма лошо, че са протестанти. Лошото е, като го крият, а представят "анализите" и становищата си уж от експертни позиции или от "обикновени" загрижени родители. Не, не са обикновени загрижени родители, а все по-настъпателни проповедници, които все повече се лакомят за домашно образование, та съвсем да изолират децата си, защото не искат децата им да бъдат излагани на "вредни идеи". Бетер джихадисти.

  Nous ne sommes rien, soyons tout!
 12. 12 Профил на Найденов Пол
  Найденов Пол
  Рейтинг: 8 Гневно

  АОЦ е заставала ВИНАГИ на хомофобни позиции. АОЦ се е старала ВИНАГИ да замени държавността с религиозно мракобесие. Джоргови са заставали СРЕЩУ българската държавност, срещу светската държава, както и срещу равнопоставеността на жените.
  Михаела лично е отговорна за фалшифицирането на резултати от манипулативното допитване ЕГИ Мама Татко и Деца.
  АОЦ откровено лъжат и манипулират.
  АОЦ = ИДИЛ

 13. 13 Профил на stein
  stein
  Рейтинг: 556 Весело

  Джоргови съвсем джендерясаха...

  "Свободата започва там, където свършва невежеството." Виктор Юго.
 14. 14 Профил на specifier
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 15. 15 Профил на specifier
  specifier
  Рейтинг: 514 Неутрално

  ЛЕВИЧАРСКА Е ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ СЪЩО,

  защото в Преамбюла е цитиран почти дословно др. Фр. Енгелс, отн. угнетяването на жените от мъжете (Фридрих Енгелс. "Произходът на семейството, частната собственост и държавата") и защото бащата на левичарската идеология на политкоректността Х. Маркузе е МАРКСИСТ, а пък ударния отряд на Политкоректната тоталитарна идеология са феминистките(придимно лесбийки). Всичките ЛЕВИЧАРИ и Врагове на човешкия род

 16. 16 Профил на specifier
  specifier
  Рейтинг: 514 Неутрално

  ТАЗИ КОНВЕНЦИЯ

  изобщо НЯМА за основна цел борбата с насилието над жените. Това е поредния политически документ на левичарската Политкоректна идеология (ПК) – най-новата тоталитарна идеология, която е по-опасна от всички класически такива (Комунизъм, Фашизъм и НационалСоциализъм), взети заедно. Тя е анонимна, невидима, всепроникваща, коварна и разсредоточена - няма единна партия и програма, вожд и единен теоретичен Център (поне засега), не използва унифицирано наименование. Цитираният документ е само един предлог за продължаване настъплението към Главната цел - превръщането на Хората в разнолика , безполова тълпа, съставена от най-различни „угнетени малцинства“, но пък всички мислещи ЕДНАКВО (т. е. "правилно", според политкоректния речник). По този начин ще се осъществи лелеяната мечта на левичарите от края на ХХ в., формулирана от бащата на Политкоректната идеология, най-успешният ревизионист на марксизма, "философът-революционер" Херберт МАРКУЗЕ (1898-1979)1 и неговите сподвижници: "унищожаване на буржоазния морал“ (а по този начин – унищожаване и на „буржоазната държава"). Нов принос към теорията на ПК е създаването на Теорията за джендъра, според която, биологичният пол е фикция, не е актуален в контекста на бъдещето човешко развитие. Ще го замести "социалния“ пол (джендър), който е свободно ИЗБИРАЕМ И ПРОГРАМИРУЕМ и ще доведе в крайна сметка до унификация на пола, т.е. до безполовото общество, което пък, в съчетание с Мултикултурализма, ще освободи света от всяко потисничеството (с други думи се отрича Генетиката и се замества с Евгениката, забравена „наука“ от края на ХIХ - началото на ХХ в. , любима теория на националсоциалистите).
  Наблюдава се, един странен парадокс в България
  Истанбулската конвенция се осъжда, както е известно, не само от хора и организации с десни, демократични и консервативни възгледи, но също и от прослойки и организации свързани с Диктаторски, Плутократични и Клептократични режими.
  Разбира се, тяхното поведение е напълно логично, защото тези режими виждат в ПолитКоректното движение, съчинител на Конвенцията, ОПАСЕН КОНКУРЕНТ в тоталния контрол над обществото и са уплашени от бързия успех на това движение в Сев. Америка, Европа и Австралия. Известно е, че най-силно е противоборството между сродните идеологии, или такива с общи цели.
  Интересното е друго: намират се у нас хора с примитивни умове, както и обикновени глупаци, които застават в подкрепа на Конвенцията (ergo на левичарската ПолитКоректна идеология), само защото тя, видите ли, била нападана от червеноРуската агентура в България?! Все едно, да се утвърждава, че Комунизмът е приемлив, защото антихуманният НационалСоциализъм се е борил срещу него.

 17. 17 Профил на mzn36552571
  mzn36552571
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Право на отговор има само в эаглавието на статията, останалото е монтаж и не прави чест на Дневник. Эа сметка на това пък, реакциите на сталин, найденоф кол и т.н. клакьори е напълно очаквана. Първата цел на левичара е да те охули колко лош и противен човек си. Джоргова се лакоми эа домашно обраэование, каэват те. Ама чакайте малко бе другари, тя нали конвенцията не беше эа децата? Эащо все натам дърпате? Това ли е эаръката на Сорос? Представям си как ви дърпа в някое кьоше и ви шепне в ушенцата: децата да се отделят от родителите, иначе грантчета найн. Джоргови эаставали срещу българската държавност. Е тука верно ме хванахте натясно. Да наистина, някой който эащитава традиционното семейство, единственото семейство, в което могат да се родят деца и да се продължат традициите, та тоэи някой трябва да е голям враг на обеэлюдената ни родина. А всички НПОта които налагат мнения, моди, ориентации абсолютно чужди на българщината, те със сигурност работят эа България. А и не эабравяйте, Джоргова е все пак жена, но мъжа и, не може ли някак си да го иэкарате като насилник над жени, деца, това със сигурност ще ви спечели погалване по главичката от добрия чичко Сорос. Пък като ви свършат личните вендети, ако искате можем да подискутираме и с аргументи. О эабравих, вие аргументи нямате, или ако имате ви е срам от тях.

 18. 18 Профил на mzn36552571
  mzn36552571
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Bacuk, ти эащо си против традиционното семейство от мъж и жена? Эащо искаш да унищожиш единственото място, където децата и жените наистина са эащитени? Эащо посягаш с мръсната си идеология на най-святото эа българина? Какво целиш?

 19. 19 Профил на mzn36552571
  mzn36552571
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Bacuk, ти эащо си против традиционното семейство от мъж и жена? Эащо искаш да унищожиш единственото място, където децата и жените наистина са эащитени? Эащо посягаш с мръсната си идеология на най-святото эа българина? Какво целиш?

 20. 20 Профил на stalker
  stalker
  Рейтинг: 264 Неутрално

  Текста на "уточненоето" е няколко пъти по дълъг от правото на отговор.
  Това ли е новата "правилна журналистика"?
  А от всичките десетки статии във възхвала на ИСтанбулската Конфекция, само в едничка ли се осмелихте да публикувате различно мнение?

  Common sense !
 21. 21 Профил на slaveyko
  slaveyko
  Рейтинг: 228 Неутрално

  Соросоидите в атака!
  Трябва да си защитят парите с гнусни инсинуаци срещу нормалните хора.

 22. 22 Профил на specifier
  specifier
  Рейтинг: 514 Неутрално

  ЛЕВИЧАРИТЕ/ПОЛИТКОРЕКТОРИ НАСТЪПВАТ,

  като целта на ударния им отряд, феминистките, е унищожението на семейството (мечтата на Енгелс), чрез утвърждаване на промискуитета, хомосексуализма и педофилията, проституцията и инцеста и оттам - премахването на общочовешкия морал. Което в крайна степен ще доведе със сигурност до изчезване на humani generis

 23. 23 Профил на gam55551966
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 24. 24 Профил на natalkata
  natalkata
  Рейтинг: 8 Неутрално

  След елементарна справка в Търговския регистър се вижда, че Александър Данаилов Джоргов е съдружник на Георги Бакалов в три фирми. Последният е скандалноизвестният пастор на сектата "Слово на живот", особено популярна през 90-те години. Фирмите представляват търговски дружества. Вероятно там господин Джоргов упражнява икономическото си образование /има диплома от Стопанския факултет на СУ/, но съдружието с пастор Бакалов показва, че и двамата управляват добре средства, получени от САЩ.
  След още по-елементарна проверка в интернет се вижда, че същият Джоргов в момента е част от ръководството на църква "Вдъхновение", дори можете да чуете и негови проповеди там.

 25. 25 Профил на Hristo Guentchev
  Hristo Guentchev
  Рейтинг: 213 Весело

  Предишната статия на в. "Дневник" беше наистина безобразна.
  Омаскаряване на хора вместо оборване на аргументи.

  За съжаление това е нивото. Чиста пропаганда. И после "крайно консервативните християни" били виновни.

 26. 26 Профил на enderchr
  enderchr
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Дневник, окончателно ми паднахте в очите с вашата жълта "разследваща" журналистика на база на сърфиране на сайтове.
  Поне питайте тези хора какви са що са, не им четете само сайтовете и фейсбук профилите и да си съчинявате свободно и да се излагате. Добрата практика е също да се дава възможност на засегнатите хора да коментират завършена статия преди да се публикува, а не да напишете един куп глупости и след това дори да не оставите хората да се защитят както искат.
  Май аз приключих с вас... Отбележете си за рекламодателите - без повече посещения на вашия сайт от мен от март нататък.

 27. 27 Профил на potrebitel3
  potrebitel3
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Уж право на отгвор, като в същото време се излага ново мнение от вестника, което само по себе си дава ново право на отгвор.

  Мисля, че това е реална проява на насилие на НПО-тата борещите се за тази конвенция.

  Те желаят власт и авторитет и биха насилили всеки който не е съугласен да примеме тяхната гледна точка. Ужасно е.

 28. 28 Профил на potrebitel3
  potrebitel3
  Рейтинг: 213 Неутрално

  И какви са тия съкращения?

  (...)

  ????

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK