Петър Москов не допуска, че ще влезе в затвора

Петър Москов не допуска, че ще влезе в затвора

© Цветелина Белутова, КапиталБившият министър на здравеопазването във втория кабинет на Бойко Борисов Петър Москов не вярва, че ще влезе в затвора. Това той заяви в интервю за Би Ти Ви Москов, който днес беше предаден на съд по три обвинения.


"Искрено казано, не допускам да вляза в затвора – аз съм абсолютно спокоен, мога да го докажа с факти и обстоятелства, че съм защитил обществения интерес – и здравния и финансовия. Това е нещо, което всеки един запознат с тези неща, знае. И тук спирам по въпроса, останалото ще стане ясно в съда", заяви той.


Обвиненията срещу Москов са във връзка с ваксините "Пентаксим", "Еувакс Б" и "Тетадиф, внос от Турция. По думите му това са същите обвинения, които прокуратурата му повдигна в края на 2016 г. "Впоследствие те бяха оформени като окончателен акт на прокуратурата в началото на зимата и ходих да ги разпиша, сега следва влизането им в съда, т.е. от началото на това повдигане нищо не се е случило", обясни Москов. Според него не е вярно това, което се твърди в обвинението.
"Става въпрос за ситуацията, в която държавата за първи път от много години, може би, стъпи на мястото си - противопостави се на финансовия интерес на определени фармацевтични компании, които искаха да извиват ръце. Намери допълнителен начин и осигури и гарантира имунизационния календар", заяви Москов. Ръце са извивани чрез неявяване на търгове, разясни той.


"Това са същите ваксини, на много по-ниска стойност, взети от Турция – но същите, произведени в същия завод в Лион на фирмата "Пастьор". Това е проблем – но само за търговския интерес на определени фармацевтични компании", каза още той. В хода на делото Москов иска да станят известни две неща: че ваксините, прилагани върху българските деца, са с абсолютно същото качество и произход и, че няма никакво нарушение на интереса на държавата.


Реформаторският блок не е достатъчно опозиционен


Москов коментира и решението на партия "Движение България на гражданите" да напусне Реформаторския блок. По думите му Блокът не е достатъчни опозиционен. "Да викаме срещу управлението е добре, но работата на партиите е да формират алтернативни решения. България в следващите 10 години ще се управлява от коалиции – или левоцентристки, с БСП, или десноцентристки – с ГЕРБ. Без наличието на ясна политическа алтернатива, която е убедила гражданите, че има по-добрите решения, резултатът ще бъде по-лош от сега, защото ще доведе до лявоцентристко правителство", смята Москов.


По думите му за да се прекрати корупцията в България, трябва да се прекрати възможността на модела "Кремъл" да влияе и да купува български политически партии. "И ако мнозинството, лидерите на това мнозинство, не се разграничат от позициите на "Атака", това ще означава, че това мнозинство е зависимо – от политическа партия, която не е бълагарско-патриотична, а руско-нациналистическа", заяви Москов.

Коментари (58)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на today
  today
  Рейтинг: 863 Неутрално

  В болница го вкарайте, няма нужда от друго наказание.

  Борбата с корупцията в България е като риболова по Discovery. Хващат ги, показват ги, и ги пускат!
 2. 2 Профил на boring pumpkin
  boring pumpkin
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Предстои ти голямо изваждане..

 3. 3 Профил на skomina
  skomina
  Рейтинг: 743 Неутрално

  Няма добро ненаказано...

 4. 4 Профил на ralita68
  ralita68
  Рейтинг: 562 Неутрално

  ДЕБарите, имате голям грях към Москов. Изгодните един истински демократ, бих казала с харизма, за да се кланяте на едни дребни, злобни болшевики. Затова ще си сблъскате в кьошето докато съвсем изчезнете. Казвам го с яд, защото до 2013 съм ви подкрепяла.

 5. 5 Профил на От Банкя с любов
  От Банкя с любов
  Рейтинг: 282 Неутрално
 6. 6 Профил на BG Territory
  BG Territory
  Рейтинг: 1935 Неутрално

  При тази съдебна система - вероятно няма да лежи (освен ако не е поръчан). Спомнете си само Софиянски, Масларова, Бисеров, Цвъки...

  A lie can run round the world before the truth has got its boots on. Terry Pratchett
 7. 7 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 1752 Разстроено

  ......".докторе..."...!!!!?????.....ЗДРАВЕТО и финансите са РАЗЛИЧНИ ПОНЯТИЯ.......!!!!!?????.....ЗДРАВЕТО не се купува с ПАРИ..........а ти гонеше само финансовото ИЗМЕРЕНИЕ..........превърнахте ДОКТОРИТЕ В "ТЪРГОВЦИ"""..........и СИСТЕМАТА и ти ПЕРСОНАЛНО/...ясно е ,че СИСТЕМАТА не започва от тебе...ти просто я НАДГРАЖДАШ...../.....после не се ЧУДИ що МАТРЯЛА/брой и ПАЦИЕНТИТЕ/ ги ВТРИСА ОТ ДЯСНОТО...............то бива ИКСПИРИМЕНТИ....!!!!?????........ама не ОСТАНАХА ХОРА ДА ЕКСПЕРИМЕНТИРАТЕ........!!!!?????...."докторе"""""......

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 8. 8 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 1752 Гневно

  В болница го вкарайте, няма нужда от друго наказание.
  —цитат от коментар 1 на today


  ...........++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++................!!!!!!!!!!!!!!!...............

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 9. 9 Профил на Cara Mia
  Cara Mia
  Рейтинг: 356 Неутрално

  Не виждам никаква вина на доктор Петър Москов.Напротив , той се опъна на фармацевтичната мафия,достави ваксини на нормална цена,не допусна неваксинирани деца,започна правилната здравна реформа,какво непрекъснато плюят срещу него?

 10. 10 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5838 Неутрално

  И аз не вярвам. :)
  Първо, не виждам основание.
  Второ, Йоко Денев е единствен, а с П. Георгиев начело на КОНПИ ще остане още дълго единствен...

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 11. 11 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Противник съм на затворите... но за някои персонажи бих направил изключение

  властта ражда паразити
 12. 12 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 368 Неутрално

  Червените барони, които създадоха завладяната държава:

  "На върха на пирамидата е Огнян Дойнов – един от символите на прехода и подозиран за кукловод на повечето големи бизнесмени в България, заедно с не­говия вечен конкурент по времето на Бай Тошо – раз­стреляния Андрей Луканов.

  Това са двамата мъже, които най-добре знаят какво се случва със „златото на партията“ и кой превърта парите, взети като многомилиарден дър­жавен дълг и развъртени в задграничните друже­ства на партията и Държавна сигурност. Суми, ко­ито се връщат обратно в България под формата на „справедлива“ приватизация. ...
  Пътят е страшен, но славен. Умелият иконо­мист изработва т.нар. от самия него „Донева програма“ за превземане на предприятия чрез подчиняване на мажоритарния пакет на волята на миноритарния. Успехът му обаче в новото време няма как да се получи без малко помощ от приятели и много — от политици.

  На точното място като идеалния помощник се озовава приятелят му от младите години Любомир Павлов. И той е милионер, син на партиец – акти­вен борец против фашизма и… капитализма.

  Според бившия шеф на Комисията по досие­тата Методи Андреев старият доктор бил личен ле­кар на самия Тодор Живков. Синът Любомир пък започва кариерата си като – не се смейте!, медик в психиатрията на Четвърти километър.

  Когато задухва вятърът на промяната, черве­ният потомък изведнъж посинява и се озовава пър­во в демократичния синдикат „Подкрепа“, а после с брат му стават важни дейци на СДС. Чрез хитра схема, според която са членове на различни партии от тогавашната коалиция по спомени на Николай Колев – Босия, те печелят два гласа в ръководния орган на сините. ...
  „Общинска банка е създадена, за да финансира РМД, които да купуват общински фирми на прияте­ли на Софиянски, Костов, Антоан Николов. Акци­онери в банката са общината и общински фирми, като, изкупувайки общински фирми, постепенно блокиращата квота се оказва във фирми, близки до Любомир Павлов. ...
  През 1999 г. София решава да си продаде ап­теките на та популярното РМД /Работническо-мениджърско дружество, демек – с участието и на обикновени служители, и на инвеститори – сладка утопия за наивници> б.р./. Сделката е много неиз­годна и неслучайно днес някои от най-хубавите софийски аптеки вече са станали банкови клоно­ве. Част от недвижимостите, които са били апте­ки, струват много повече, отколкото цялата сума, платена разсрочено за това златно предприятие. Упрекнат в това, кметът на София по онова време Стефан Софиянски обяснява, че може и така да е. Но той „създавал средна класа от познаващи рабо­тата специалисти в столичния бизнес“. Истината е, че дружеството е овладяно от човек, който няма нищо общо с фармацията, на име Огнян Донев. ...
  Общинският съветник Вили Лилков още пре­ди години прозря по Би Ти Ви истината за модела на Софиянски, Павлов и Донев: „Тук става въпрос за една опасна схема, която не е единствена. В Сто­лична община от години наред се разиграват схеми за източване на публичен ресурс и Общинска банка е само един от каналите, чрез които се източват па­ри от Столична община.*’ ...
  Издигналият се чак в облаците Огнян Донев не­волно предизвика вниманието към важна връзка -със Софийския апелативен съд: „До дни ще има едно решение на съда, което няма да се хареса на някой тук, но той винаги обжалва – нека да обжалва. „Ин­тересно е откъде олигархът знае предварително как­во решение ще вземе съдът. Решение, което бе взето и гласеше точно това, което Донев рече.

  „В едно интервю преди година с Пенгезов стана ясно, че той е в близки социални и икономически отношения с Венцислав Стоев. Той от своя страна е в много пряка икономическа връзка с дружествата, свързани с Павлов.Стоев е човекът, в чиято фирма работеше дъщерята на Пенгезов. Смятам, че има пряка заинтересуваност за резултата от делото. Още повече Пенгезов призна, че живее у Стоев“, заяви Христо Грозев. Той е именно човекът, визиран от съдружника му Донев в пресгрупата, която издава „24 часа“ и „Труд“...."
  https://anonybulgaria.wordpress.com/2013/03/01/престъпна-империя/

 13. 13 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 2992 Неутрално

  Ако този е за затвора, има едни, дето са за бесилото.
  Да не прекаляваме, докато не стане един аршинът.

  Еретик
 14. 14 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 368 Неутрално

  ДСБарите, имате голям грях към Москов. Изгонихте един истински демократ, бих казала с харизма, за да се кланяте на едни дребни, злобни болшевики. Затова ще се блъскате в кьошето докато съвсем изчезнете. Казвам го с яд, защото до 2013 съм ви подкрепяла.
  —цитат от коментар 4 на ralita68  До коментар [#4] от "ralita68":

  Адмирации, позволих си само да редактирам. Всъщност това е част от "лустрацията", която те проведоха. Кулминацията за мен беше "Изгубеното поколение на ДСБ" - https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2012/03/30/1798965_izgubenoto_pokolenie_na_dsb/

 15. 15 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4603 Весело

  Едно не може да се отрече, имаме обединена "Десница", включваща обвиняеми и техните адвокати....

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 16. 16 Профил на 952
  952
  Рейтинг: 633 Неутрално

  Няма добро ненаказано...
  —цитат от коментар 3 на skomina


  Ами... и да, и не.

  Доколкото разбрах (без да съм в детайлите)- има формално нарушение на закона- ваксините не били одобрени от някаква си комисия. Ако това е вярно- Москов ще се окаже в ситуация- подобна на тази с пловдивския доктор. От някаква гледна точка- той е спасил обществото от един изпечен рецидивист. Хубаво, ама... противоречието идва от това, че той "бори" престъпността с незаконни действия.

  Вероятно ваксините на Москов са били безвредни, вероятно вносът им наистина е бил в интерес на обществото, но (ако вярваме на прокуратурата)- при вноса формално е нарушен законът. Та затова Москов ще има ядове, а като знаем "скоростта" на нашата съдебна система- ще си носи ядовете до пенсия...

  Колко жалко, че всички, които знаят как трябва да се управлява България, са заети да пишат разни неща по форумите...
 17. 17 Профил на ralita68
  ralita68
  Рейтинг: 562 Неутрално

  До коментар [#14] от "plebs":
  ++++
  Благодаря за редакцията!

 18. 18 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1929 Неутрално

  Това с идеята, че всички политици трябва да бъдат съдени е комплексарщина и байганьовщина.

 19. 19 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3254 Неутрално

  Ако си мисли ,че шишковците ще го спасят ,няма да стане.Ще го пуснат по пързалката ,за да кажат ,че има осъдени политици.

 20. 20 Профил на hanseatic
  hanseatic
  Рейтинг: 754 Неутрално

  До коментар [#9] от "Cara Mia": "Не виждам никаква вина на доктор Петър Москов"

  Вината на Москов е, че повярва и се продаде на Банкянския Зеленчук и след като беше употребен отвсякъде, беше предаден на главния цацар на джамахирията.
  Това е за съжаление съдбата на предателите. Накрая не ги иска никой, ни свои, ни чужди. Нещо, като лукарски, ама по-интелигентен. Жалко!

 21. 21 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#18] от "svoboden":

  Викаш, да ги трепем без церемонии?
  Бива.

  властта ражда паразити
 22. 22 Профил на Taiga
  Taiga
  Рейтинг: 1396 Неутрално

  До коментар [#9] от "Cara Mia":

  Нещо за системата с пръстовите идентификатори да кажете? Че едни пари отидоха там (най-вероятно при негови авери).
  Щото това беше много голяма издънка.

  "АМЕРИКАНСКИ ГЕОЛОЗИ, ПРОУЧВАЙКИ ПОРЕДНОТО НЕФТЕНО НАХОДИЩЕ НА США, С ИЗНЕНАДА УСТАНОВИХА, ЧЕ НАД НЕГО ИМА НЯКАКВА АРАБСКА ДЪРЖАВА"
 23. 23 Профил на 1_april
  1_april
  Рейтинг: 863 Разстроено

  Ех, човек!
  Видя ли,
  как ти се отблагодариха за твоята...
  ГЕРБ-о дясноцентричност?

 24. 24 Профил на attitude
  attitude
  Рейтинг: 677 Неутрално

  Яяя, как бързо ставало. На 06.03. Москов и още двама от РБ обсъждаха с Валери Симеонов евентуални промени в закона за енергетиката , че да не се допускат Гинки. С една дума ,Москов не стои мирен , а се опитва да отворя очи, показва, че е жив.
  Няма да го допуснат тези които направиха избори за да изтръскат РБ от властта. Ако Пепи си мисли, че касите с уиски,които си менкаха с баце ще го спасят, лъже се. Да хваща здрави адвокати, че както му е набрала и бялата мафия заради "палеца"....

 25. 25 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1800 Неутрално

  Разбира се, че няма да влезе. Баце се избърсва със салфетките си, но не ги изхвърля. Оставя ги сритани в ъгъла, стенещи в страх. Не случайно Москов днес пак пищя как трябва да се запази управлението на Герб. Това му е съдбата оттук нататък.

  Разбира се, герберастията видя като виновник ДСБ и ни даде за пример тоталния провал като политик Москов. Казвам като политик, щото като специалист можеше съвсем друго развитие да има.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 26. 26 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 2704 Неутрално

  Не виждам никаква вина на доктор Петър Москов.Напротив , той се опъна на фармацевтичната мафия,достави ваксини на нормална цена,не допусна неваксинирани деца,започна правилната здравна реформа,какво непрекъснато плюят срещу него?
  —цитат от коментар 9 на Cara Mia


  Именно заради това го подгониха. Мафията защото настъпи интереса и, партийните другарчета защото не марширува в редичката.

  Много е удобен като показна жертва, няма никой зад гърбът си да го защитава, ярка личност известна в обществото, не е някоя безлична партийна мижитурка. Цацата гръмко ще рапортува пред Брюксел как се бори с "престъпността" по високите етажи, и Баце ще го отчете като актив как в БГ вече има промени. И една хубава обица за ушите на всички партийни дисиденти дръзнали да се отделят от глутницата, да знаят че ще са първите отстреляни. Сценарият е очевиден.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 27. 27 Профил на nwj49315903
  nwj49315903
  Рейтинг: 1100 Любопитно

  Не разбрах само за затвора трябва ли пръстов отпечатък на входа? Дано да е внесъл и ваксини за бяс от Турция ще му се отразят добре.

 28. 28 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 2704 Неутрално

  Кулминацията за мен беше "Изгубеното поколение на ДСБ" - https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2012/03/30/1798965_izgubenoto_pokolenie_na_dsb/
  —цитат от коментар 14 на plebs


  Ценно, припомни ми минали времена. Тогава още веднъж лъсна истинският образ на Костов, той не търпи около себе си ярки личности с характер и самостоятелно мислене.

  Това е една от причините за непрекъснатите борби в дясно, Костов мигновено се нахвърляше върху всеки който би могъл да представлява дори минималната конкуренция за едноличното му лидерство. Около него могат да виреят само безлични мижитурки, покорни изпълнители. Такива като Класната или мекотелото Радан.

  Конкретно тези от снимката бяха заменени от Костов с абсолютно безлични хора, сигурен съм, че никой от вас дори имената им не помни какво остава за нещо направено от тях.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 29. 29 Профил на свети георги груп от последните дни на герп
  свети георги груп от последните дни на герп
  Рейтинг: 572 Весело

  споко пепи,никой не вярва че ще влезеш в затвора:))

 30. 30 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 2704 Неутрално

  При тази съдебна система - вероятно няма да лежи (освен ако не е поръчан). Спомнете си само Софиянски, Масларова, Бисеров, Цвъки...
  —цитат от коментар 6 на BG Territory


  Там е работата, че е поръчан, личи си от всякъде. Като започнеш от атаката която започна веднага при служебното правителство, като по предварителен списък. Дори имам усещането, че поръчителите са се надявали на друг резултат от изборите, победа на БСП. Тогава щяхме да видим Сценарият в пълният му блясък.

  И свършиш със смехотворните изсмукани от пръстите обвинения представляващи по мащаба си дребни административни нарушения, за такива на всеки министър може да се повдига по едно обвинение всеки ден.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 31. 31 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 2704 Неутрално

  До коментар [#9] от "Cara Mia":Нещо за системата с пръстовите идентификатори да кажете? Че едни пари отидоха там (най-вероятно при негови авери).Щото това беше много голяма издънка.
  —цитат от коментар 22 на Taiga


  Интересно е да се наблюдава как един яростен путинист става защитник на българското здравеопазване. Май че Москов здраво ви бръкна в здравето, и на вас от московската пета колона, а може и професионално да те натиснал, като част от Лекарската Мафия?

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 32. 32 Профил на Jikevjikev Jikev
  Jikevjikev Jikev
  Рейтинг: 289 Неутрално

  Идеалните жертви, за борбата с корупцията!
  Остана ли министър от коалиционните партньори, де не е започнало някакво дело срещу него?
  Ония тримата с Трайчо, оня на БНА (МО), а сега и тоя... Все членове на некви други партиики, различни от ГЕРБ.
  Така се бори корупцията.

 33. 33 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1800 Неутрално

  До коментар [#28] от "Fred: Бойко Борисов-Ледоразбивача пред БСП":

  Разбира се. Какви разкошни кадри бяха и Прошко и Ангеличин, че и Митов. Костов е лош!!!

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 34. 34 Профил на kqv22356908
  kqv22356908
  Рейтинг: 330 Неутрално

  Боклук!Боклукът,всъщност,е по-чист!Жалко за дедите му.Какво ли си казват за него-там,отгоре...

 35. 35 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 4243 Неутрално

  Ако Москов е за затвора, другите са за публично убиване с камъни.

 36. 36 Профил на danvan
  danvan
  Рейтинг: 1570 Весело

  Правилно не допуска - досега няма политик вкаран в затвора у нас ...

  Ние сме малък, но изключително прост народ. Sapienti Sat
 37. 37 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 7047 Неутрално

  Вероятно няма да влезе в затвора като има къде по глеми престъпни политици на свобода.

 38. 38 Профил на Dr_Doolittle
  Dr_Doolittle
  Рейтинг: 1929 Неутрално

  До коментар [#9] от "Cara Mia":

  Глупости.Този остави 2 години държавата без ваксини за да не плаща на западните капиталистчески фармацевтични компании , та завъртя давлвера и с турчолята за някакъв бартер кон за кокошка само и само да спести на Асфалт Паша наполеони за асфалт. МАСОВО си тръгнаха оттук фармацевтичните компании , които изнудваше
  През този период особено Московия се осигуряваха от 0(нула) до 20% от необходимите количества ваксини на личните лекари. Десетки хиляди деца бяха с изостанал и незавършен имунизационен статус. И проблемът продължава и днес. Московеца сам се нахендри в тази сделка защото изнудваше нормалните западни производители вносители на ваксини да се продава евтино на работническо-селската власт. Понеже го отсвириха и 3 години никой производител не се яви на търгове, той реши да докаже ,че може да намери ваксини с някакви абсурдни анадолски далвавери чрез реекспорт от Турция , която беше с ваксини именно на тези производители, които Пепи Левото изгони от България. Пълен чиновнически абсурд на един лабилен неадекватен човек ,който трябваше да е на лечение, но и да бъде съден за уронване на националната сигурност , а провалът на ваксинопрофилактиката е именно това. Прочее от 2016 досега отпаднаха стотина медикаменти от списъка на НЗОК заради това ,че други фармацевтични фирми също устояха на изнудването да продават под себестойността на правителствената касичка и си 'фанаха шапките и се оттеглиха.
  А в същото време и сега лъже най-нагло как те му извивали ръцете. Вие като си купувате хляб така ли изнудвате продавача да ви го продават за 20 стотинки и как ви извивали ръцете ? Произодителят не може да продава на някакво популистко келеме под себестойността на продукцията особено на такъв високотехнологичен продукт като ваксините , които производители се броят по света на пръстите на едната ръка. А знете ли колко е компететнтен Пешко по ваксините ?
  Пред журналисти на Zdraviste.соm казва :'Ще решим проблема за тази година, работим върху това, но искаме да намерим и дълготрайно решение, обяви здравният министър в отговор на
  въпрос на червени депутати защо няма ваксини. Той добави, че една
  от идеите е държавното предприятие „Булбио“, което произвежда
  тривалентната ваксина БЦЖ, да започне да произвежда и петвалентна. В
  Корея ние внасяме БЦЖ, там добавят още две съставки и правят петвалентна
  ваксина. Можем да се опитаме да започнем производство и у нас, обясни
  Петър Москов. ‘ Край на цитата.
  Тривалентни BCG ?!?, корейци правят ваксина от нашите ?! , които всъщност са вътрекожни, и не са съвместими с другите мускулни за да бъдат Х-валентни?!?!? Пълна профанизация на лице , което е сложено за министър на здравеопазването. Медицинският факултет трябва да му скъса дипломата публично пред 16000 лекари заради знанията му по имунология под на нивото на петокласник чел сп. Здраве ...

  http://www.flickr.com/photos/[email protected]/3712408729/
 39. 39 Профил на BG Territory
  BG Territory
  Рейтинг: 1935 Неутрално

  До коментар [#30] от "Fred: Бойко Борисов-Ледоразбивача пред БСП":

  Още не е ясно. Има специфики. Поръчката за повдигане на обвинение се прави пред цацаратурата и такава има - очевидно, но за да лежи трябва да е поръчан на Ушев.

  A lie can run round the world before the truth has got its boots on. Terry Pratchett
 40. 40 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8152 Неутрално

  До коментар [#38] от "Dr_Doolittle":

  Вие наистина ли сте лекар, Ако сте, не говорете лъжи. Лекарствата всеки несец си вдигат цените. Ще ви дам пример. Има едни малки кутийки с мехлем, казваха му виетнамско или руско чудо, все там. На три различни аптеки струват съответно, 0,18 лв., 0,75 лв. и 1,70 лв. Москов го няма , но фармацевтичната мафия не си е отишла.

 41. 41 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 2704 Неутрално

  До коментар [#38] от "Dr_Doolittle":Вие наистина ли сте лекар,
  —цитат от коментар 40 на Роси

  Лекар но от червените, и друг път съм го чел. Явно от онези с куфарчетата.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 42. 42 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1800 Неутрално

  До коментар [#26] от "Fred: Бойко Борисов-Ледоразбивача пред БСП":

  Само дето пропускаш ролята на Баце тук,а тя е основна.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 43. 43 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1800 Неутрално

  До коментар [#34] от "kqv22356908":

  Не е боклук, просто е зависим. Като си спомня как се преориентира точно за една нощ, не ми се мисли гербавите с какво го държат. А толкова време да е тайна, едва ли е някакъв битовизъм.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 44. 44 Профил на xlz18524590
  xlz18524590
  Рейтинг: 238 Весело

  До коментар [#40] от "Роси":

  Това стана смешно. Аз пък мога да Ви посоча хиляда места на които кафето е от 20 ст. до 5 лв.
  Да вземем да борим и кафяната мафия.

 45. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 46. 46 Профил на martinio
  martinio
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Заради такива предатели и сребролюбци в парламентабима само БКП. Йода? Бойко го купи сдъфка и изплю, глупако. За такива не ми е жал.

 47. 47 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 1402 Неутрално

  Бялата мафия отвръща на удара...

 48. 48
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 49. 49 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3681 Неутрално

  Ми то никой не го допуска, щото ще е прецедент.

 50. 50 Профил на jelev_jelqzko
  jelev_jelqzko
  Рейтинг: 1078 Неутрално

  Аз ДОПУСКАМ! Е не е единствен или най най заслужил ама се от некой трябва да се почне.И като заваля...................

 51. 51 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 3730 Неутрално

  Планът на Решетников се изпълнява. Той предвижда министрите на Реформаторския блог от второто правителство на Борисов не само да бъдат отстранени от властта , но и компрометирани с прокурорски обвинения и съдебни дела. Почти всички министри от РБ са подложени на прокурорско преследване със смешни и абсурдни обвинения.
  В същото време за виновниците за данък Русия , който плащаме в размер на милиарди всяка година няма дори разследване.

 52. 52 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 3730 Неутрално

  Невинно обвинените , които няма да бъдат осъдени и държавата ще плаща неустойки за претърпени морални щети, се изравняват като статут с престъпниците , които също не бяха осъдени , заради негодни обвинения.
  Това е целта на занятието, всички и невинни и виновни да се изкарат маскари. Прокуратурата дори не се старае да защитава някакъв свой авторитет. Тя в мафиотската държава България действа като репресивен орган, както и орган за защита на истинските престъпници. Мафиотските босове няма кой да осъди , защото няма кой да ги обвини.

 53. 53 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1471 Весело

  хъхъхъх... другаръ Цацаров, види се е особено респектиращ... ми освен да си самоповдигне едно обвинение за

  "неимуществени вреди, които се изразяват в дългогодишно създаване на недоверие
  в авторитета на прокуратурата"

 54. 54
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 55. 55 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 1752 Разстроено

  До коментар [#38] от "Dr_Doolittle":

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.........!!!!!!.........такива са за съжаление повечето ни "министри".......

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 56. 56 Профил на edin drugii
  edin drugii
  Рейтинг: 2597 Неутрално

  До коментар [#30] от "Fred: Бойко Борисов-Ледоразбивача пред БСП":

  не е тайна ,че Москов развали бизнес далаверите на голяма част от червената мафия ,която управлява на всички нива здравеопазването и аптечния бизнес , почти да въведе ред в системата и го поръчаха ,като се започна с Ахчиева и ваксините .Разбира се ,сега никой не стои зад него да го защитава ,а на всички е ясно ,че в онази ситуация ,в която от години нямаше ваксини за бебетата и сега и сега все още не може да се възстановят ваксини на много деца ,защото са изпуснати ,Москов направи опит да внесе от някъде на всяка цена ваксина за да има , това бе ползвано от мафията ,защото и се нарушиха интересите с пръстовия отпечатък ,по този повод ще бъде саботирано по всякакъв начин влизането на електронните карти с чипове и е подпис за населението , защото ще секнат далаверите ма мафията ,която е окупирала всички филтри за пари в системата ,чрез управленски постове в болници ,университети ,ДКЦ и частни клиники и центрове ,така до обикновения доктор не стигат никакви пари и системата взе да се разпада ,а народа да беснее против докторите ,не против системата .

 57. 57 Профил на Aldi Mitov
  Aldi Mitov
  Рейтинг: 306 Неутрално

  Ако е виновен няма да влезе в затвора. Така работи системата.

 58. 58 Профил на petyo9
  petyo9
  Рейтинг: 870 Неутрално

  Предателите и врагът не ги обича.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK