Направи си CV онлайн

Направи си CV онлайн

© Freepik.comКакво е важно да съдържа и въобще да представлява едно CV? Може би точно формулирана информация за вашия опит в професионалната ви кариера? Да, но не всичко зависи от точната информация, а от това дали може да я формулирате правилно и да представите написаното по атрактивен за евентуалния ви бъдещ работодател начин.


Още с изпращането на едно скучно CV вие си отрязвате пътя към поне малко внимание от страна на хората, отговарящи за подбора на персонал в дадената компания. За доброто CV не е необходимо да лъжете или да имате дизайнерски умения, а просто да акцентирате върху опита и уменията по запомнящ се начин.


Доста хора използват т.нар. онлайн платформи за генериране на автобиография. Те са много лесни за попълване и наистина предоставят едно задоволително качество, а освен това има и възможност за избор на дизайн. Ето и някои безплатни онлайн CV "генератори":
CVMaker е онлайн платформа, която предлага доста бърз и лесен начин за създаване на автобиография. Ползването на услугата е напълно безплатно, като не се изисква дори регистрация. В самия документ има само най-необходимите раздели, които трябва да съдържа едно CV, като данни за човека, трудов стаж, квалификации и умения, интереси и препоръки. Може да се избира и от няколко вида дизайн, но програмата не дава голяма палитра от стилове на оформление.


Сайтът Europass е една от най-често използваните онлайн платформи за генериране на CV. Програмата е доста опростена и създава универсални документи за кандидатстване, съобразени с европейските стандарти. За минус може да се вземе фактът, че дизайнът е стандартизиран и има известно ограничение пред кандидатите за работа, защото няма как да изпъкнат с индивидуалност и иновация.


VisualCV е инструмент за създаване на видеоавтобиография. Всеки раздел има кратки насоки, които да ориентират кандидата. След като се напишат всички данни, се преминава към заснемане на видеото. Кандидатът за работа говори за това какво може, какво търси и какъв опит има. За разлика от характерните автобиографии тук всеки може да вложи собствена визия и да представи наистина собственото си "аз" пред работодателя. Има възможност за смесена автобиография – раздели с видеопредставяне и други в писмен вид.


Вече нищо не ви спира да създадете едно креативно и интересно CV, а ако още не сте си избрали къде да кандидатствате, разгледайте актуалните топ обяви на Karieri.bg.


BMW Group търси Corporate & Used Car Manager


SeeNews търси Business Journalists with English and French/Spanish


HILL International Bulgaria търси Sales Manager / Business Development Manager


Next Consult търси Senior Business Consultant / Business Consulting Manager


Strabag търси:
Technical Group Manager – Stara Zagora
Стажант "Пътно строителство"


Forton търси:
Business Consultants
Senior Consultant – Retail Space Department


The American University in Sofia търси:
Full-time Teacher in Philosophy
House Advisor
Full-time Тeacher in Chemistry
Business Assistant and Cashier


ContourGlobal търси End User Support Specialist


"Актавис" набира кандидати за работа в завода в Дупница


KPMG търси Tax Graduates


"Асарел-Медет" търси Стажанти


Още обяви за работа можете да намерите на Karieri.bg.

Коментари (1)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Matt Henry
  Matt Henry
  Рейтинг: 8 Неутрално

  visit our website : www.joinjobs.in

  MAKE YOUR CV IN 5 MINUTES

  Great Offers
  JOINJOBS offers you many great features; from creating your own personal CV from scratch, and making it your own personal profile when applying for a job, and even applying for jobs online can be done using CV Builder, in addition both take less than 5 minutes and can be done very easily and effortlessly!

  interview increase
  Chances of being called for an interview increase when having a résumé that has a pleasant visual design and all the important information is structured in an intuitive way that makes it easy to read.

  Support
  If you don’t know yet where to start and still wondering how to create the perfect résumé, don’t worry. We prepared these résumé examples for you, so you can have an idea of what recruiters are expecting to see in the perfect job application.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK