Чуждестранни вина дефилират в "Интер експо център"

Чуждестранни вина дефилират в "Интер експо център"

© Николай ДойчиновВиното и винената култура бележат възход по целия свят, а разнообразието от типове, сортове и стилове вино надминава човешкото въображение. В България се намират интересни и качествени вина от почти всички кътчета на широкия винен свят. Те ще бъдат представени на 11 и 12 май, петък и събота, в "Интер експо център"по време на Discover.Vino World 2018.


Това е второто издание на изложението за чуждестранни вина, представени в България – околосветско пътешествие с дегустация на над 400 вина от всички винарски региони на Земята, организирано от DiVino. Предназначено е за винолюбители, ценители и професионалисти и дава възможност за лични срещи с вносители и производители на вино.


Изложението представя вина от Европа, Америка, Австралия, Нова Зеландия и Африка, внасяни в България. Виненият глобус е разделен на основни зони по географски принцип: Франция, Италия, Испания и Португалия, другите страни от Европа, Новия свят. Други две секции поставят акцент върху два типа вино с процъфтяваща пазарна роля в света: пенливи вина и розе.
Вината ще се продават в специален магазин на CasaVino, а гурме зоната с различни деликатеси ще допълва цялостното изживявяне.


В петък изложението отваря врати от 17 ч., а в събота - от 12 ч.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK