Как се обиква работата

Как се обиква работата


Обичате ли работата си? Ако отговорът е "не", то няма как да не познавате човек, който да не обича своята професия и дори нещо повече – да е влюбен в нея. А в същото време вие и околните се питате "ама как така?".
Всъщност защо не? Какво по-хубаво от това някой да харесва работата си, да обича това, от което изкарва прехраната си, да отива в офиса или където всъщност е работното му място с усмивка на лице, а когато стане дума за начало на работна седмица и задачи за вършене – да не се появява характерната намръщена физиономия.


Някои от вас ще си кажат, че на думи е лесно, но практически неосъществимо. Реално голяма част от щастието на работното място зависи както от вас, така и от много други фактори.


Може би на челно място за доста хора би било заплащането. Разбира се, парите играят голяма роля, но невинаги щастието на един човек зависи от голямата заплата или високия пост в офиса.
Има един друг, доста по-голям фактор за повече усмихнати дни в офиса – колегите. Това са хората, с които прекарваме доста голяма част от деня и е почти невъзможно да не намерим приятели, съмишленици или хора, които наистина харесваме, с които имаме сходни интереси.


Разнообразието, новите предизвикателства и цели подслаждат живота. Скуката и нещастието се настаняват трайно, ако в ежедневието не се появяват нови стимули. Бъдете активни - не ограничавайте предизвикателствата, а предизвиквайте ограниченията.


Ако пък никои от тези изброени фактори не са ви познати, а да обичате своята работа е нещо непонятно за вас, то разгледайте актуалните топ обяви на Karieri.bg и предприемете първата крачка към по-усмихнато и щастливо работно място.


"Винербергер" търси Електротехник в завод в гр. Луковит


"Икономедиа" търси Digital Marketing


Amexis обявява Software Development Internship


"Пътища Пловдив" търси Строителен инженер, отдел "Оферти" (офис в София)


Sarantis Bulgaria търси Shopper Marketing Manager


The American College of Sofia търси:
School Psychologist
Full-Time Teacher in Mathematics
Full-Time Teacher in History
Full-Time Teacher in Bulgarian Language and Literature


KPMG търси Advisor, Internal Audit


Банка ДСК търси:
Специалист (Секретар на комитет)
Експерт "Проблемни кредити"
Главен експерт в дирекция "Кредитна политика и управление на портфейл"
Главен експерт в отдел "Управление на операционния риск"
Мрежов специалист
Специалист "Инфраструктурна сигурност"


Dimitrov, Petrov & Co. търси:
Marketing Coordinator
Marketing and Business Development Manager
Pitch & Proposal Executive


Адвокатско дружество "Георгиев, Тодоров и Ко." търси Юридически секретар


Още обяви за работа можете да намерите на Karieri.bg.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK