На "Корал" в навечерието на Джулай морнинг

На "Корал" в навечерието на Джулай морнинг

© Владина ЦековаСело Лозенец, община Царево, е типично черноморско свърталище. В ранните часове на 1 юли, на път от "Корал" обратно към базовия лагер в Синеморец, минаваме по "главната". По средата е спрян спортен мерцедес с характерен номер 5555. Стои си. Около него кръжат характерните за подобни свърталища "батки". Мичуринската милиция я няма никаква. Защо?


Защото мичуринската милиция беше залегнала в един храст, на входа към Лозенец откъм "Корал", за да спира автомобили, да не се представя, но със сърдито изражение да осветява с фенерче шофьора и пътниците. Все пак, макар с видима обида, ни пуснаха да продължим.


Кого ли търсеха? Очевидно не мен, защото още миналата седмица бях така любезен да им пратя моя снимка, та да ме разпознаят, ако се наложи.
Лозенец е тази България, която се случи. В нея на власт са силата, алчността и простотията. В непосредствено съседство, "Корал" е онази България, която трябваше да се случи. И можеше да се случи, ако повечко хора бяха положили повечко усилия през годините. Каква е разликата? Ето каква.


На "Корал" в навечерието на Джулай морнинг

© Владина Цекова


Влизаме пеш на "Корал", нарамили китарите, към шест вечерта на 30 юни. Подхождаме от южния край, т.е. откъм онези прословути кофи с боклук, които община Царево отказва да извозва (макар да са нейни), за да може после да ги показва по телевизора: "Вижте ги тия мръсни хипита какъв боклук правят..." Ще свирим, т.е. група "Магистри", на протест-Джулай. Срещам Атанас Русев, един от организаторите на събитието. Машинално си мятам фаса на пясъка под краката. Русев ми вдига грандиозен скандал пред цяла сюрия коралци – нищо, че съм дошъл да свиря без пари – изравя изпод краката ми въпросния фас и ми го навира в очите: "Какво е това? КАКВО Е ТОВА? Затова ли сме тук?". И пр. Чак се изпотих от притеснение.


Никога, впрочем, не си хвърлям фасовете по плажовете. Дори събирам чужди. Как стана така, че се изложих този път? Бях умислен. А бях умислен, защото току-що се беше разбрало, че един наш – вече бивш – приятел от Лозенец все пак няма да си даде озвучителната система и барабаните за Джулая на "Корал". Макар сам да беше предложил и вече месец да се фукаше с това.


Добре, че в група "Магистри" сме все стреляни зайци и не вярваме на декларации от типа: "Всичко е уредено, идвайте само с китарите". Та си носехме онзи абсолютен минимум оборудване, с помощта на което, ако всичко друго се провали, все пак да може да се свири.

На "Корал" в навечерието на Джулай морнинг

© Владина Цекова


Сцена има – осем европалети, подредени на плажа с гръб към морето, та то да играе фон. Разпъваме, каквото сме донесли, появява се и един ентусиаст, пристигнал от Бургас с още говорители и микрофони. В комплекта барабани обаче нямаме каса (най-големия барабан). С присъщата им изобретателност и хладнокръвие коралци, предвождани в случая от Васо Гюров, намират решението. Пълнят с пясък празен 11-литров бидон от минерална вода, вързват го към комплекта, окачат един микрофон и – готово. Коралска каса, може да я патентоват, цяла нощ издържа на ударите.


По пътя към сцената ме посреща една побита в пясъка врата, символизираща схващането за закона (т.е. от страна на властта) като "врата у поле". До сцената изникват два български трибагреника, както и огромен транспарант, който пита на испански: Абе, фирма "Ибердрола" такава, поради что искате да ни унищожите плажа и дюните, бре маскари? Или нещо в този дух.

На "Корал" в навечерието на Джулай морнинг

© Владина Цекова


Това, разбира се, е съобщение до въпросната фирма, (не)знайно как сдобила се със 120 декара покрай плажа, 90 от които декари – дюни, т.е. места, върху които по закон не може да се строи абсолютно нищо. А въпросната фирма обещава да построи дузина ваканционни селища, които – напреки на всички възможни закони – местната власт е вкарала в проекта си за общ устройствен план (ОУП). Спомняте си. Иде реч за същия онзи ОУП, в подкрепа на който местната власт изкара на манифестация осем селски кмета и техните секретарки; и против който само в Синеморец се подписаха 255 жители, при регистрирани 284 такива.


При все това, типично по български, испанците оградиха, тази година, 120-те декара с ограда, състояща се от 1 600 кола и десет километра тел. А дни преди Джулая, тия испанци проговориха на чист българо-мутренски в едно свое съобщение до медиите, в което клеветяха и заплашваха закрилниците на "Корал".


Испанците, в случая, явно са повярвали на това, което са виждали в съседния Лозенец: че тук управляват силата, алчността и простотията. Ама "Корал" е другата България и там никого не го е страх от заплахи, нито някой се впечатлява от простащини.


Това отново се видя тази година, когато месеци наред мичуринската милиция се опитваше, със заплахи и закани, да прогони коралци от конституционно принадлежащата им плажна територия. Една от мистериите около Джулая беше точно тази: дали мичуринската милиция, следваща славните традиции отпреди 1989-та, ще се опита да саботира свирнята и да арестува всички?


На "Корал" в навечерието на Джулай морнинг

© Владина Цекова

Вечерта на 30 юни фуражки не се виждаха никъде; скоро разбрахме и причината. Миналата седмица милиционерите, както си им е табиетът, прибрали в РУ-Царево група младежи, да ги "профилактират" (т.е. заплашват да се махат от "Корал"). Ама сред младежите имало и един, дето не е трябвало да го профилактират. Та след като ги пуснали, върху мичуринските фуражки се стоварили, много отвисоко, хартиени бомби, пуснати от началниците им в РПУ-Бургас, та дори от Министерството. Затова бяха притихнали и се криеха в оня храст на границата с Лозенец.


Да им е за урок: не можеш да си полиция, крепител на закона, на подчинение на стройна държавна йерархия, а през цялото време да изпълняваш антизаконовите разпореждания на местните гаулайтери. И да тормозиш почтени граждани, направили грешката да предположат, че в община Царево ще ги посрещнат гостоприемно, а няма тутакси – както става тук – да ги замъкнат към районното.


Тъй или инак, с два часа закъснения протестът-Джулай се отпочна. Две ситни дечица изпяха "Тиха бял Дунав", докато ние разглеждахме фотоизложбата, представяща историята на Джулая от средата на 1980-те години. После Атанас Русев обясни на публиката, вече към стотина човека, за какво сме се събрали; а веднага след него ние, вече на сцената и с настроени инструменти, подкарахме нашето парче "Оставам си с Кръпката и с Камен Кацата".


Пред сцената се оформи обичайното в такива случаи кълбо от танцуващи и премятащи се презглава дечурлига.
Свирихме, що свирихме с морето за фон, та даже отблъснахме с рокендрол набъбващия дъжд, който се отказа нейде по средата на солото на Black Magic Woman, версия Santana.


Мръкна. На сцената се качи Васо Гюров със сборна група от членове на легендарните му банди "Кале", "Ревю" и "Нова генерация". На бялата му бас китара личи надпис Save Koral. Включиха още една електрическа китара, с което очевидно претовариха генератора за ток, криво-ляво произвеждаш два киловата. Микрофонът периодично излизаше от строя, но това нямаше особено значение, тъй като публиката – вече към 300 човека – знаеше текстовете на парчетата и помагаше с пеенето.


За всеобща радост, от морето изскочи луната – огромна и червена, на вятър. След седмица сиво небе, за пръв път хората видяха небесно светило. На сутринта щяха да видят и слънцето. За финал четата на Гюров изпълни парчето "Чичо", за всеобщ възторг на публиката.


Парчето "Чичо" е едно от историческите събития в най-новата българска история. Когато го чухме за пръв път, на прословутия фестивал в Летния театър на София през пролетта на 1987 година, всички в публиката разбрахме: започва нова епоха. Социализмът на тодор-живковите милиционери е на смъртен одър. Идва нещо доста по-интересно.


Изпълнението на парчето, три десетилетия по късно на "Корал", е силно смислово натоварено. Отново сме застанали срещу нагла, просташка сила, ползваща органите за сигурност като своя лична гвардия срещу гражданите. Отново се съпротивляваме с помощта на рокендрола. Отново искаме свобода вместо сила, справедливост вместо алчност и елементарна цивилизованост вместо каскетна простащина. И отново, пардон, ще победим.


През цялото време снимат поне три национални телевизии. Цялата страна знае, какво правим, защо го правим и в името на какво го правим на "Корал". Получаваме поздрави от десетките други Джулай-фестивали из страната. Тази нощ "Корал" е фокусът на съпротивата.


На сцената започват да се изреждат всякакви сборни формации, ориентиращи се все по-явно към джаза. Текстовете на авторските парчета са преправени така, че да коментират случващото се именно тук и именно сега – нещо, което и ние успяхме да направим в началото на вечерта. Отиваше към полунощ, когато от сцената прозвуча призив децата да си лягат, придружен от версия на "Зайченцето бяло", издържана в стил Луис Армстронг. Децата на коралци продължаваха обаче да се премятат пред сцената.


В малките часове, убедени че мичуринските милиционери все пак този път няма да нахлуят и да "респектират" гражданството, се оттегляме към базовия лагер в Синеморец. Там заварваме поне три "Джулая" – по един на двата плажа и още един на бар "Кораба". Всеки момент очакваме пристигането на наш приятел англичанин, който е кацнал от Лондон в София към полунощ и е взел такси, та да успее да е тук за изгрева.


Правя бързи сметки на ум и стигам до извода, че тази нощ няколко десетки – може би стотици – хиляди участват в някакъв Джулай някъде в страната. Че и от чужбина тичат насам. Това, хора, е автентична народна традиция, напук на властта, въпреки властта, без субсидии от Министерството на културата, без официално признание – нито от държавата, нито от ЮНЕСКО. Българският народ роди тази традиция и българският народ я поддържа.
Това е нашият, българският начин да се съпротивляваме, още от втората половина на 80-те години. Защото ние помним нещо, което други са забравили: няма сила, колкото и алчна, проста и нагла да е тя, която да може да се справи с комбинация от природа, рокендрол и свободни хора.


И закономерно сутринта (е, към пладне) на 1 юли четем следното медийно заглавие: "Властта категорична: Ваканционното селище зад 'Корал' няма да се строи". Испанската фирма, до онзи ден ръсеща мутренски заплахи срещу коралци, щяла да съди общината, че й е пробутала терен, на който не може да излива бетон.


Джулай...

Ключови думи към статията:

Коментари (91)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на cristo_n
  cristo_n
  Рейтинг: 515 Неутрално

  А бе пичове, Джулая се прави на Камен бряг, къв го клатите на Корал?

 2. 2 Профил на J.J.
  J.J.
  Рейтинг: 855 Неутрално

  Такива проблеми са трудни за решаване, но винаги минават през много проактивност на властта. За жалост към момента в сегашната власт има по-скоро страх от действия, отколкото проактивност, което е и причината за много конфликти тип "Корал", "Банско" и т.н. Да, трябва да има туризъм. Да, трябва да се опази природата и да се гарантира достъп на всеки гражданин. Има достатъчно световен опит как и двете могат факт и да се намери правилното решение, както за "Корал", така и за "Банско" и за стотиците други подобни места. Вместо това и едната страна (големия бизнес, често мафиотски) и крайните мнения от другата страна (т.нар Зелени и много НПО-та с финансиране от различни места) целят тактиката "разделяй и владей" за лични облаги. Властта стои и им гледа сеира, като се заиграва ту с едните, ту с другите... А конфликтът и времето текат безсмислено.

  Иначе, направи ми особено лошо впечатление това: "Машинално си мятам фаса на пясъка под краката." Господин Дайнов, ваш личен избор е дали да пушите или не, но не претендирайте, че сте Зелен, ако машинално го правите и си изхвърляте бавно-разградимите боклуци в природата. Между другото, направило ми е силно впечатление както на сбирки на Зелените, така и на Да, България и ДСБ, че най-крайните лица са силно алкохолизирани и всички пушат. Интересно как се защитават идеи за по-екологичен начин на живот от същите тези хора...

 3. 3
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 4. 4
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 5. 5 Профил на dedoliben
  dedoliben
  Рейтинг: 1539 Разстроено

  Верно ли Генчо нема да се строй?
  Напротив щом такива Джеймс Бондовци по твой разказ.
  Са там за мюре и гръмотвод да канализират недоволството.
  Ще се строй и още как.

  "Моите министри са англофили, моите генерали са германофили, моят народ е русофилски, само аз останах българофил". Цар Борис III
 6. 6 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4905 Гневно

  Милиционерите изпълзяха и във форума - насладете им се !!! Величава простотия. Но истината винаги побеждава и най-мракобесните режими и най-големите мутри и крадци !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 7. 7 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4905 Гневно

  Честит ви празник на истината и светлината НЕскъпи ни мутромилиционери и дано се затъкнете !!!
  https://www.youtube.com/watch?v=fvnbWW1GbL8

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 9. 9 Профил на todor._89
  todor._89
  Рейтинг: 846 Разстроено

  България 2018г. все още ни управляват комундели защото същите( включая автора на тази статия) ни учат на демокрация.

  Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
 10. 10 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3246 Весело

  Тази статия няма как да не е на Женята,който вече се преквалифицира на еколог.Дано там да успее,щото ако не успее,му остава само едно поприще от спектъра на автентичните-ЛГБТ.

 11. 11 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4905 Весело

  До коментар [#9] от "todor._89":

  теб само Буда може да те учи !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 12. 12 Профил на todor._89
  todor._89
  Рейтинг: 846 Весело

  До коментар [#11] от "КМЕТ В СЯНКА":


  До коментар [#9] от "todor._89":теб само Буда може да те учи !!!
  —цитат от коментар 11 на КМЕТ В СЯНКА


  Чети бе, капацитивния: "България 2018г. все още ни управляват комундели". Това включва и "Буда", но той си е твоя лична обсесия.

  Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
 13. 13 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 733 Неутрално

  Часове, преди да посрещнат първото юлско утро, стотици хора от страната и чужбина се събраха на брега, на река Дунав край Тутракан, за да изпратят последната юнска вечер и да посрещнат Джулая. На място бе и самият Джон Лоутън от "Юрая Хийп", който идва край Дунав за трета поредна година - откакто бе спрян Каварна Рок Фест. Той изпълни химна на Джулай морнинг заедно с БТР. Дванадесетчасовият маратон започна вчера от 24 часа и продължи до 7 часа сутринта с много рок музика. Толерантен към високите децибели този път бе дори вицепремиерът Валери Симеонов, който запя с Джон Лоутън и БТР, предава "Фокус".

  „Атмосферата беше вдъхновяваща, Джон Лоутън беше на сцената, публиката беше ентусиазирана. По десетобалната система - 10“, разказа Симеонов и допълни, че изгревът е бил загатнат заради облаците. „Пожелавам повече оптимизъм и вяра в бъдещото“, каза още вицепремиерът.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 14. 14 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4905 Неутрално

  До коментар [#1] от "cristo_n":

  Милчо - Джулая се премести в Тутракан. Не ви ли сведоха инфото по слуебен път ?
  https://btvnovinite.bg/bulgaria/valeri-simeonov-posreshtna-dzhulaj-v-tutrakan-no-bez-da-zameri-shuma.html

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 15. 15 Профил на Ивайло Вълчев
  Ивайло Вълчев
  Рейтинг: 375 Неутрално

  До коментар [#8] от "kcd01569310":

  Ти добре ли си бе?

 16. 16 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1650 Неутрално
 17. 17 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4905 Весело

  До коментар [#12] от "todor._89":

  много скромна роля си му отредил.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 18. 18 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 5962 Любопитно

  Китариста твърде много ми заприлича на автора на статията с хвърления фас на пясъка. И правилно от пясъка няма да пламне пожар, ами ако го беше хвърлил на дървените палети....

 19. 19 Профил на Cara Mia
  Cara Mia
  Рейтинг: 346 Неутрално

  До коментар [#1] от "cristo_n":

  Джулая се прави навсякъде,където има изгрев!

 20. 20 Профил на kmy56562160
  kmy56562160
  Рейтинг: 233 Неутрално

  В целия цивилизован свят хипари, пънкари и прочее от рода на Васо Гюров и компания, много често наркоманизирани индивиди, се приемат в най-добрия случай със снизходителна усмивка. У нас те били цвета на нацията, интелектуалци, умни, красиви и т.н. Смях!

 21. 21 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4234 Любопитно

  Не видях на снимките поставени химически тоалетни?

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 22. 22 Профил на todor._89
  todor._89
  Рейтинг: 846 Весело

  До коментар [#17] от "КМЕТ В СЯНКА":


  До коментар [#12] от "todor._89":много скромна роля си му отредил.
  —цитат от коментар 17 на КМЕТ В СЯНКА


  За сметка на това ти си му отредил главна в съзнанието ти.

  Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
 23. 23 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4905 Неутрално

  До коментар [#21] от "hamiltonf":

  трябваше да отскочиш за една бърза инспекция. На 20 минути е от вас. А можеше и да заведеш децата да ги научиш как се живее с гръбнак а не с чупки в кръста и наколенки пред мутрите и началниците.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 24. 24 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4905 Весело

  До коментар [#22] от "todor._89":

  специален поздрав за теб и пътеводната ти звезда
  https://www.youtube.com/watch?v=m1dPYTljxi0

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 25. 25 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2844 Любопитно

  Дайнов е прав да защитава запазването на "Корал" от бетониране не знам само защо присъства на всички снимки. По добре да беше пуснал някоя авторска импровизация на Юрая Хийп !

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 26. 26 Профил на todor._89
  todor._89
  Рейтинг: 846 Весело

  До коментар [#24] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Кмете, ако ти каже някой, че си метално неуравновесен не му вярвай. Добре си си, само по-зле да не ставаш.

  Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
 27. 27 Профил на petar_georgiev
  petar_georgiev
  Рейтинг: 458 Гневно

  "Лозенец е тази България, която се случи. В нея на власт са силата, алчността и простотията..."!!
  Точно така Дневниче, за квартала у София иде реч, нал тъй?
  Не че не го знае цяла България (да не говорим "аристократичните" Бояна, Драгалевци, Симеоново и т.н.), но добре, че ни напомняте...

  Съжалявам, Дневник, но започвате да публикувате все по-големи претенциозни глупости!
  Особено в събота и неделя...

 28. 28 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4170 Неутрално

  И преди 50 години, и сега рокът, спонтанността и свободните хора са дразнили и дразнят силните на деня.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 29. 29 Профил на Онуфри
  Онуфри
  Рейтинг: 967 Неутрално

  .... Дванадесетчасовият маратон започна вчера от 24 часа и продължи до 7 часа сутринта с много рок музика. ...
  —цитат от коментар 13 на Реми


  Дванадесетчасовият маратон !!!
  От 24 часа и продължи до 7 часа сутринта …
  :(

  Вярно, че олигофренията не е от вчера, ама чак пък толкоз!!!

  п.п. После защо бегето било най-бедно и с най ниски заплати!

  С толкова акъл, каква работа можеш да свършиш и колко да ти платят?

  Имало едно време ссср! Маргарет Татчър: "Комунизмът свършва тогава, когато свършат чуждите пари, които харчиш!"
 30. 30 Профил на Онуфри
  Онуфри
  Рейтинг: 967 Неутрално

  Не видях на снимките поставени химически тоалетни?
  —цитат от коментар 21 на hamiltonf


  След толкова пиячка и дрога, да не мислиш, че ще намерят химическата толаетна?

  Друсат в памперса!

  Не питай къде после хвърлят памперса … :)

  п.п. Кокорбашията генчо си хвърля фаса, пък те ли?

  Имало едно време ссср! Маргарет Татчър: "Комунизмът свършва тогава, когато свършат чуждите пари, които харчиш!"
 31. 31 Профил на Онуфри
  Онуфри
  Рейтинг: 967 Неутрално

  .....как се живее с гръбнак а не с чупки в кръста и наколенки пред мутрите и началниците.
  —цитат от коментар 23 на КМЕТ В СЯНКА


  Тез мурафети добре ги назнайваш!

  Явно дълго време си ги практикувал при друзята.

  п.п. Поне копейки за един хляб дават ли ти или ибрикчийстваш за ползу могъщата и непобедима?

  Имало едно време ссср! Маргарет Татчър: "Комунизмът свършва тогава, когато свършат чуждите пари, които харчиш!"
 32. 32 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4905 Весело

  До коментар [#26] от "todor._89":

  метално определено не е . Гадно ли ти е като разкрият тайната ти любов ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 33. 33 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4905 Весело

  До коментар [#28] от "Norman Granz":

  +++

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 34. 34 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4905 Весело

  До коментар [#31] от "Онуфри":

  Видях ги наскоро в Кремъл на прошката !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 35. 35 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3246 Неутрално

  До коментар [#21] от "hamiltonf":

  Е,там къмпинг няма,затова няма и тоалетни.

 36. 36 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4905 Весело

  До коментар [#31] от "Онуфри":

  Специално за теб и за всичките ти колеги от Пазарджик и Магнаурската !!!
  https://www.youtube.com/watch?v=cemOZTlnpaw

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 38. 38 Профил на tosho_toto
  tosho_toto
  Рейтинг: 282 Неутрално

  Стотици хиляди посрещнаха изгрева на слънцето в цяла България.
  Само петдесетина обаче отидоха на Корал при псевдо-еколозите.

 39. 39 Профил на Онуфри
  Онуфри
  Рейтинг: 967 Неутрално

  До коментар [#21] от "hamiltonf":Е,там къмпинг няма,затова няма и тоалетни.
  —цитат от коментар 35 на yanne


  Затова "минират" където им падне, т.е. друсат крушите!

  :)))

  Имало едно време ссср! Маргарет Татчър: "Комунизмът свършва тогава, когато свършат чуждите пари, които харчиш!"
 40. 40
  Онуфри
  Рейтинг: 967 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

  До коментар [#31] от "Онуфри":Видях ги наскоро в Кремъл на прошката !!!
  —цитат от коментар 34 на КМЕТ В СЯНКА


  Е как е ботоксовия владко, педерасее ли още?

  :)

 41. 41
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 42. 42 Профил на jmf29537805
  jmf29537805
  Рейтинг: 711 Неутрално

  "И закономерно сутринта (е, към пладне) на 1 юли четем следното медийно заглавие: "Властта категорична: Ваканционното селище зад 'Корал' няма да се строи". Испанската фирма, до онзи ден ръсеща мутренски заплахи срещу коралци, щяла да съди общината, че й е пробутала терен, на който не може да излива бетон."

  Добра новина.

 43. 43 Профил на todor._89
  todor._89
  Рейтинг: 846 Весело

  До коментар [#32] от "КМЕТ В СЯНКА":


  До коментар [#26] от "todor._89":метално определено не е . Гадно ли ти е като разкрият тайната ти любов ?
  —цитат от коментар 32 на КМЕТ В СЯНКА

  Ей, от намеци не разбираш! Ти си ми тайната изгора. Зарязвам жената и взимам теб. Така ще те налюбя, че ще престанеш да дращеш 24/7 във форума.

  Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
 44. 44 Профил на dragozow
  dragozow
  Рейтинг: 796 Неутрално

  Дайнов е виден еколог, който е отишъл на другия край на страната да се бори с простотията. Кой ще се пребори със собствената му простотия обаче? В собствения си квартал Борово в София редовно си качва скапания Голф на тротоара, а майките с деца сноват между колите. Това е много еко, друго си е като пишеш какъв си еко активист.

  Сложете бутон "редактирай" на собствените комeнтари.
 45. 45 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5708 Неутрално

  Тази дописка повдига твъде много въпроси ..,
  Обаче ми харесват "врата у поле" свободния дух и милиционерите в храстите :)

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 46. 46 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 346 Неутрално

  Някой може ли да ми обясни за какво иде реч? За това ли е, че някои си искат да къмпингуват безплатно? И се кълнат, че си чистели боклуците? А къде акат? Че нали наскоро от тямподобните им алпинисти изринаха над 2 тона екскременти от Хималаите! Или са си сложили тоалетна? Ами снимайте я, покажете я! Следното: това е една политизирана до край кауза. На сегашната ДеБъ. И на предишните дебь!

  Мърфи е оптимист!
 47. 47 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3246 Неутрално

  До коментар [#38] от "tosho_toto":

  Като гледам поне половината са партийни кадри на Капитал,сега ДеБългари,докато не сменят имвто,де...

 48. 48 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3246 Неутрално

  До коментар [#39] от "Онуфри":

  Тези палаткаджии са ми много забавни-изхождат се в морето ,мърсят нявсякъде около себе си(виждал съм им мръсотиите след тях) после плюят по нашето черноморие какво било мръсно.И как щели да ходят в Гърция.Ама там ше разпънат палатка на плажа,ама..


 49. 49 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3246 Неутрално

  До коментар [#44] от "dragozow":

  Дайнов е токова еколог,колкото беше и десен...

 50. 50 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4905 Неутрално

  До коментар [#47] от "yanne":

  Коя е любимата ти милиционерска песен ?
  Спец поздрав за Джулая !!!
  https://www.youtube.com/watch?v=VjVe5r7tfvk

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 51. 51 Профил на Онуфри
  Онуфри
  Рейтинг: 967 Неутрално

  До коментар [#39] от "Онуфри":Тези палаткаджии са ми много забавни-изхождат се в морето ,мърсят нявсякъде около себе си(виждал съм им мръсотиите след тях) после плюят по нашето черноморие какво било мръсно.И как щели да ходят в Гърция.Ама там ше разпънат палатка на плажа,ама..
  —цитат от коментар 48 на yanne


  Ама … 600 еврака одмах …

  Намерили тук село без кучета! :(

  Имало едно време ссср! Маргарет Татчър: "Комунизмът свършва тогава, когато свършат чуждите пари, които харчиш!"
 52. 52 Профил на Онуфри
  Онуфри
  Рейтинг: 967 Неутрално

  п.п.

  одма, одмах - нареч. диал. Веднага, незабавно, тозчас, ей сега.

  п.п.п. Има и задмах, но вече не е приятно!

  Имало едно време ссср! Маргарет Татчър: "Комунизмът свършва тогава, когато свършат чуждите пари, които харчиш!"
 53. 53 Профил на Онуфри
  Онуфри
  Рейтинг: 967 Неутрално

  На цъкащите минуси не им харесва, че не могат да дефекират на гръцките плажове без да си платят подобаващо!

  Каква е разликата между мутрата заустил отходния канал в морето и природозащитника, който ака на така любимите му дюни?

  Имало едно време ссср! Маргарет Татчър: "Комунизмът свършва тогава, когато свършат чуждите пари, които харчиш!"
 54. 54 Профил на rapidfire
  rapidfire
  Рейтинг: 1416 Гневно

  До коментар [#46] от "султана глаушева":
  До коментар [#21] от "hamiltonf":

  Божеееее, слез и вересиите си прибери.
  ИМАШЕ тоалетни.
  Щом страдате от копрофилия, ще ви ги снимам.
  Смятах да пусна галерия с гладкото като стъкло море в тайнствен синьо-зелен цвят, огньовете на пясъка, сливащи се с огъня на залеза и танцуващите деца, но щом ви вълнуват кенефите, утре ще ида да ги снимам и ще ви ги покажа.
  После не се чудете, що изобраяват държавата като клекало.

  БТВ, единствения боклук на плажа и в околностите, освен руините останали от татово, беше плавеят изхвърлен от оняденшната буря.
  Едно парче пластмаса не видях.  It is nice to be important, but it's more important to be nice!
 55. 55 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Гената Дайнов редовно си осира Корал, както и другите " зелени " . Достатъчно е да посетите плажа в началото на септември, гарантирам, че след това изживяване коментарите ви ще са коренно различни. Лесно е да манипулираш хора, които никога не са стъпвали на Корал или Иракли. Има обаче и хора, които живеем на морето и ходим редовно, и трудно ще се вържем на подобни словоблудства.

 56. 56 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 346 Неутрално

  До коментар [#54] от "rapidfire":
  Не ни вълнуват кенефите, а това, което оставят зад себе си като екскременти тези, които се бият в гърдите, че кенефите не ги вълнуват. Не са за изтънчената им природа. Друг трябва да бърше мърсотията след тях. Те са прекалено изтънчени за такива примитивни битовизми, нали така? За това има грозни глупаци, дето да чистят след умните красавци! Да, ама не! No pasaran!

  Мърфи е оптимист!
 57. 57 Профил на rapidfire
  rapidfire
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  До коментар [#55] от "zle_platen_trol":

  Лъжеш.
  Вчера бях там.

  It is nice to be important, but it's more important to be nice!
 58. 58 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#57] от "rapidfire":

  Вчера, ако не се лъжа беше края на Юни, а не началото на Септември. Иди пак след два месеца, след това коментирай. Много обичам хора, които стъпват на някакво място веднъж да го коментират сякаш през ден са там.

 59. 59 Профил на Онуфри
  Онуфри
  Рейтинг: 967 Неутрално

  генчо от с. Миндя е свикнал да ходи "повънка"!

  След като публично си хвърля фаса на пясъка, дали няма да "друса крушите" на дюните?

  :)

  Имало едно време ссср! Маргарет Татчър: "Комунизмът свършва тогава, когато свършат чуждите пари, които харчиш!"
 60. 60 Профил на proza
  proza
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Дайнов е жалка креатура, която иска да си кара лятото без пари и с младо обкръжение. Само че кой ще ви плаща тока, кой ще ви чисти лайната и кой ще ви слугува и защо? Какви сте вие и кой ви дава право да си присвоявате Корал под маската на природозащитници. Писна ни от вашите претенции, вопли и ревове всяко лято.

 61. 61 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1719 Неутрално

  До коментар [#60] от "proza":

  Кой им плаща тока, какво лошо има в това да седи без пари, след като не ползва услуги, и ти ли си тоя, дето им чисти?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 62. 62 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3738 Неутрално

  А бе пичове, Джулая се прави на Камен бряг, къв го клатите на Корал?
  —цитат от коментар 1 на cristo_n


  "...Правя бързи сметки на ум и стигам до извода, че тази нощ няколко десетки – може би стотици – хиляди участват в някакъв Джулай някъде в страната. Че и от чужбина тичат насам..."

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 63. 63 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3738 Неутрално

  Дайнов е жалка креатура, която иска да си кара лятото без пари и с младо обкръжение. Само че кой ще ви плаща тока, кой ще ви чисти лайната и кой ще ви слугува и защо? Какви сте вие и кой ви дава право да си присвоявате Корал под маската на природозащитници. Писна ни от вашите претенции, вопли и ревове всяко лято.
  —цитат от коментар 60 на proza


  Кои сте тези дето ви е писнало бе...."жалка креатуро"?
  В самата статия е показано как се пази чистотата там.
  А ти кой си та да им търсиш сметка бе наглец?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 64. 64 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3738 Неутрално

  До коментар [#55] от "zle_platen_trol":

  Понеже няма друг начин да ги оплюете, непрекъснато ги обвинявате в нещо което всеки дори и вие самите може да сте направили....и то целенасочено!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 65. 65 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#63] от "Храбър":

  Ти вярвай на статията, аз предпочитам да вярвам на очите си. А това, което те виждат е доста различно от това, което е описано.

 66. 66 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1719 Неутрално

  До коментар [#65] от "zle_platen_trol":

  Какво виждаш?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 67. 67 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#66] от "Darth Plagueis":

  Понеже ми писна да повтарям едно и също, на хора, които не знаят, къде е Корал, но иначе много обичат да ръсят акъл ще ти отговоря така: иди и дай възможност на собствените си очи да видят, после ще споделиш с нас, какво си видял и дали ти е харесало. Съмнявам се да ти допадне освен, ако не си падаш по циганските катуни, но знам ли, хора всякакви.

 68. 68 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3246 Неутрално

  До коментар [#50] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Комуне-фен на Джулая!!!Трябва да те направят шеф на ДСБ!

 69. 69 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3246 Неутрално

  До коментар [#54] от "rapidfire":

  Ооо,ти си бил там!Ясно-един от партийните активисти

 70. 70 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3246 Неутрално

  До коментар [#61] от "Darth Plagueis":

  То цялата работа е в това-"да седи без пари" .Толкоз сте автентично десни.Не сте по различни от онази от клипа на Евгений Михайлов,която питаше кой ше и даде пари.

 71. 71 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3246 Неутрално

  До коментар [#67] от "zle_platen_trol":

  Тончо(Дърт Плегиъса)нито е бил в Банско,нито е чакал на лифт,нито на Корал.Не му пречи да ръси акъл.Партина Повеля-какво да го правиш.

 72. 72 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1719 Неутрално

  До коментар [#70] от "yanne":

  Когато искаш да ти се плаща за услуга, която предоставяш и се ползва, тогава си десен. Когато искаш да ти се плаща без да предоставяш услуга, тогава си тъп комунист. А, можеш да ми пратиш въпросната снимка от Банско . Ти нали си бик, аз не съм, значи ше ти е лесно.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 73. 73 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1719 Неутрално

  До коментар [#67] от "zle_platen_trol":

  Т.е., отговор нямаш. Впрочем, как мислиш, дали знам къде е Корал?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 74. 74 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 458 Гневно

  До коментар [#73] от "Darth Plagueis":

  Т.е. за n - ти път говориш празни приказки. Не те знам дали имаш представа, къде е Корал, знам, че говориш, като човек, който не го е виждал. Ти може и да се завърташ там за някой и друг ден, аз пък ходя там редовно през цялото лято. Цигански катуни, барбекюта, селяния. Между тях и свестни хора разбира се, има ги навсякъде. В края на сезона мизерията е покъртителна, факт. Ей това е гледката. Истинската. Не тази от статиите предназначени за хора, които смятат за голяма гордост, че ходят в Гърция на плаж, но иначе са много загрижени за нашето море.

 75. 75 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1719 Неутрално

  До коментар [#74] от "zle_platen_trol":

  Т.е., ти ходиш там непрекъснато, а то е неква клоака? Бе ти....?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 76. 76 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 2153 Неутрално

  До коментар [#20] от "kmy56562160":

  Друго са си мутрите с джиповете и главната мутра-премиер с цялата милиционеро-кадесарска измет около него.

 77. 77 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 458 Любопитно

  До коментар [#75] от "Darth Plagueis":

  Водата е хубава. В по- отдалечения от катунарите край плажа също е хубав. А ти, преди да правиш поредните си глупави заключения първо се информирай.
  Между другото знаеш ли, къде всъщност се намира Корал?

 78. 78 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1719 Неутрално

  До коментар [#77] от "zle_platen_trol":

  Водата е хубава и затова газиш в в катуна? Хахаха, ми мръдни малко нагоре, на Атлиман водата е още по-хубава, а на ММЦ е разкошна.
  Виж, за кочината си прав. Само че за времето, в което тя съществува не си. Корал, когато се гътна като къмпинг стана свръх кочина и нетърпимо място. Цялата линия стана такава, Корал, Юг. Само че това беше отдавна. Някъде във времето, когато в Лозенец сложиха тротоари по улиците и от село стана курорт, а Китен замря, заедно с къмпингите си. Но това време мина отдавна. Ония клошове, дето продължиха по инерция да ходят, отдавна ги няма и обстановката отдавна няма нищо общо с описаната от теб мизерия.

  Впрочем, малко странно ми звучи за нЕкой, самоопределящ се като десен да ми мрънка, че ходя в Гърция. Ми нали е осрано тук бе, ти го казваш? Що да ходя тук?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 79. 79 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 458 Весело

  До коментар [#78] от "Darth Plagueis":

  Най- смешно ми е, когато софиянец вземе да ми обяснява, къде са хубавите плажове. Драги, аз по тези места съм расъл, запази си акълите, ако обичаш. Атлиман и ММЦ
  , ха ха ха, сладур.

  П.С. Ходи в Гърция драги. Аз самия също го правя, а, както знаеш бургаския шовинизъм е пословичен. Може и да сме шовинисти, но Гърция си я бива, две мнения няма. Малко не разбирам, как така ви излиза по- евтино, отколкото в България, но това е тема на друг разговор.

 80. 80 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1719 Неутрално

  До коментар [#79] от "zle_platen_trol":

  Т.е., аргументацията стигна до „хахаха”?
  Очаквано де 😂
  Колкото до Гърция, там е по-евтино, но с изричното условие, че сравняваш ябълки с ябълки, а не ябълки с тикви. Тъй като у нас ябълките са твърде малко, сравнението обикновено е трудно.
  Да, Атлиман и ММЦ.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 81. 81 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#80] от "Darth Plagueis":

  Като котка си, по гръб не падаш. Дразни, но пък заслужава уважение. Сега сериозно. по нашето крайбрежие има не едно и две прекрасни места за плажуване, за щастие малки и сравнително слабо известни за вас от страната. На такива ходим ние, местните. Атлиман и ММЦ бяха разкошни места, но когато аз бях малък, а за жалост аз отдавна вече не съм, както и тези две места вече не са това, което бяха. Колкото до Корал, стоя зад думите си. Сега бива, но в края на сезона си е кочина. Всяка година е така въпреки обещанията, а може би и усилията, които " зелените " полагат за да го пазят. Не става братко, ти, ако пазиш, сто след теб няма да го правят, това е, българска работа. А за Гърция е ясно. По- скъпо е, но в замяна на това е по- хубаво. Предполагам, че тези, на които им излиза по- евтино са с прословутите багажници напълнени от " МОЛа " в Кирково, не знам дали си го чувал.

 82. 82 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1719 Неутрално

  До коментар [#81] от "zle_platen_trol":

  Не падам, когато съм убеден в думите си. А ти очевирне си убеден в твоите. Защото:
  И Атлиман и ММЦ си останаха същите, каквито бяха, защото там не се застрои нищо. Не станаха интересни места, даже Нощният рай отдавна го нема. За сметка на Корал, който е в пъти по-зле от вида му преди 30 години. Ма ти казваш, че ходиш на Корал. Където било осрано, ама не сега де, ми чак в края на сезона. Образ, че хипарите кога, ако не баш в началото на юли се изсипват?

  Колкото до Гърция, пичовете от Кирково така ходят и в Гърция и в Китен. И в Гърция ще им е по-евтино. Ако ходя на къмпинг в Каламици ще ми е по-евтино от Градина. И по-хубаво. Ако ходя на тасоския Голдън бийч ще ми е по-евтино от Слънчака. И по-хубаво. Така дали го обясних добре?

  ПП Знам ли къде е Корал, как мислиш? 😉

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 83. 83 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 458 Весело

  До коментар [#82] от "Darth Plagueis":

  Имам отлична идея, как да те убедя в това, което твърдя. Каня те на Корал, но след 5-6 септември, почерпката е от мен.
  П.С. Вземи си и някой и друг чувал за смет, повярвай, ще влязат в употреба.

 84. 84 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1719 Неутрално

  До коментар [#83] от "zle_platen_trol":

  Хайде сега да видим какво ми казваш. Значи хипарите мърсят, казваш. Но не толкова, че сега, в средата на сезона да е мръсно, а чак в края му става свинщината. Значи, от думите ти излиза, че за цял сезон общината не си мръдва пръста да изчисти плажа. И ти твърдиш, че почиващите на него са виновни?

  Ми...наздраве...

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 85. 85 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1843 Весело

  До коментар [#20] от "kmy56562160":

  Викаш, в Съединените щати приемат в най-добрия случай със снизходителна усмивка Елвис Пресли, Ерик Клептън, Джими Хендрикс, Джим Морисън?
  Като набеждаваш непознати хора за наркомани, няма да успееш да избягаш от милиционерите.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 86. 86 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1843 Весело

  До коментар [#46] от "султана глаушева":

  Безплатно къмпингуване няма. За естествените нужди по време на подобни бивакувания си има решение и то е обяснявано неведнъж и не само от Коралци, а и от други достойни хора. Въпреки, че не е нужно. Вие ще покажете ли по телевизията вашия клозет?
  А връзката с политиката или сте я изсмукали от пръстите си за да задовлите злобата от вашето безсилие, или изпълнявате инструкциите на госпадрите си. И в двата случая постъпвате жалко, обиждайки непознати за вас хора и загърбвайки достойноството си. Но това е вашият избор.
  Коралци нямат нищо общо нито с ДБ, нито с която и да е политичиска сила. Както и Дайнов. Човекът просто споделя техните ценности и ги подкрепя.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 87. 87 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1843 Неутрално

  До коментар [#65] от "zle_platen_trol":
  А ние защо трябва да вярваме на вашите бръщолевения? Вижда се, че с радост слугувате на изедници, които ви скапаха възможността за истински туристически бизнес.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 88. 88 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1843 Разстроено

  До коментар [#13] от "Реми":

  Извинявайте много, ама тази чалгаджийска сбирщина, за която говорите няма нио общо с посрещането на Джулая. Няма как да има свободен дух и рок, щом участва долното страхливо и смрадливо влечуго - наместника на сараите от Банкя и Бояна.
  Жалко за БТР.
  Освен ако въпросния горд слуга не бил напсуван от БТР и освиркан от присъстващите.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 89. 89 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 346 Неутрално

  “Ама сред младежите имало и един, дето не е трябвало да го профилактират.”
  Ей, това навиците са неизкореними! Я авторът, ако обича, да развие тази мисъл! Защо “не е трябвало да се профилактира”? Свикналият на привилегийки си ги търси при всяка система, нали г.Евгени Александров Дайнов?

  Мърфи е оптимист!
 90. 90 Профил на rapidfire
  rapidfire
  Рейтинг: 1416 Весело

  До коментар [#56] от "султана глаушева":

  "Не ни вълнуват кенефите, а това, което оставят зад себе си като екскременти тези, които се бият в гърдите, че кенефите не ги вълнуват."

  Ми моите екскременти останаха в кенефа и поради смесването им с другите не мога да ти ги представая.
  Копрофилия в чиста форма. Имаш нужда от лечение.

  It is nice to be important, but it's more important to be nice!
 91. 91 Профил на rapidfire
  rapidfire
  Рейтинг: 1416 Весело

  До коментар [#56] от "султана глаушева":

  "Не ни вълнуват кенефите, а това, което оставят зад себе си като екскременти тези, които се бият в гърдите, че кенефите не ги вълнуват."

  Ми моите екскременти останаха в кенефа и поради смесването им с другите не мога да ти ги представая.
  Копрофилия в чиста форма. Имаш нужда от лечение.

  It is nice to be important, but it's more important to be nice!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK