Брат на депутат изплува в разследването на убийството на данъчния Иво Стаменов

Трима от обвинените са задържани на 3 юли при спецакция в София, Приморско и Белово.

© Красимир Юскеселиев

Трима от обвинените са задържани на 3 юли при спецакция в София, Приморско и Белово.Специализираната прокуратура обвини четирима души за участие в група за рекет, поръчала следене и побой над застреляния в София през декември 2017 г. директор на звено "Фискален контрол" в НАП Иво Стаменов. Разследващите опитват да установят дали членовете на групата са стреляли по данъчния, който почина в болница от раните си, или са поръчали стрелбата срещу него на някого.


Имената на четиримата не се съобщават, но се казва, че ръководителят на групата е брат на народен представител. "Дневник" научи от източници от разследването, че става дума за депутата от ДПС Димитър Аврамов. В предишното Народно събрание Аврамов беше депутат от ГЕРБ, а срещу него в продължение на години вървят дела за търговия с влияние.


Организираната престъпна група за рекет е действала на територията на София и други градове от март 2016 г., се казва в съобщението на спецпрокуратурата. Трима от обвинените са задържани на 3 юли при спецакция в София, Приморско и Белово. Четвъртият участник пък пребивава в Бургаския затвор за незаконно притежаване на оръжие.
"Според събраните доказателства групата е решавала чрез брутални силови действия (и срещу солидно заплащане) финансови спорове в полза на някоя от страните, поемала е и е изпълнявала поръчки за "наказателни акции" срещу конкретни хора, или е възлагала изпълнението им на трети лица", се казва в съобщението.


Има доказателства, че групата е възлагала Иво Стаменов да бъде следен и бит.

Ключови думи към статията:

Коментари (47)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1306 Неутрално

  Нещо издишат, следене и побой, пък го гръмнаха.
  Пък и рекет, да рекетираш данъчен, ми се струва странно.
  Помня, че този отдел дето го съкратиха в НАП, Оперативен контрол, бяха писали в откритото си писмо до медиите, че като направили обиск след убийството на данъчния, в дома му открили няколкостотин хиляди лева...

 2. 2 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2331 Неутрално

  Връзката е обратната. По партийните листи си купува местата значителен кримнален контингент, който после изплаща инвестицията в себе си със съответните услуги към тези, които са му купили мястото. Няма нищо по-естествено, ако се окаже накрая, че този брат му го е пратил да "отмета раота".

  Гяурбаджийски, червени и "патриотични" евнуси на Сараите, развейте бялото знаме! Ако нямате бял плат, събуйте си гащите! Под тях нямате нищо за криене!
 3. 3 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4430 Весело

  Изплува я! Изплува като да не казвам кво!

  klimentm
 4. 4 Профил на antikvarno
  antikvarno
  Рейтинг: 684 Неутрално
 5. 5 Профил на Voiko
  Voiko
  Рейтинг: 2179 Неутрално

  Да се надяваме, че престъпната дейност на тази група наистина бъде разкрита, а пък ако е извършила и убийство да получат присъди лишаване от свобода до края на живота си. Иначе при всички случаи е помагала този народен представител да влезе в парламента.

 6. 6 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 2152 Неутрално

  Една снимка на Димитър Аврамов щеше да направи голяма част от текста излишна.
  Има вид на типичен депутат от ГЕРБ.

 7. 7 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1306 Неутрално

  До коментар [#1] от "НеКой":
  част от писмото...

  1. Защо не беше закрита дирекция „Фискален контрол” след публичния разстрел на началник от същата структура, като нарко-бос, след който при извършен обиск в жилището на лицето са открити стотици хиляди левове и евро и са събрани доказателства от полицията, че същият е участвал в корупционни схеми, във връзка с което е убит, което представлява публична тайна?

 8. 8 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1306 Неутрално

  До коментар [#7] от "НеКой":

  Ето и „Кървавото писмо“ на съкратените:  ДО

  МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ

  НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

  КОПИЕ: МИНИСТЪРА НА ФИНАНСИТЕ

  КОПИЕ: ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯ ДИРЕКТОР НА НАП

  КОПИЕ: ОМБУДСМАНА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

  УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

  Във връзка с получено обръщение на изпълнителния директор на НАП от 11.04.2018 г. пратено по вътрешната страница на НАП, до всички служители в системата, с което изпълнителния директор на НАП приема „рационално решение да закрие лично звено „Оперативни проверки“, като посочва, че това е мярка от стратегията за повишаване ефективността и прозрачността в организацията /на НАП/“. Вследствие на това решение, изпълнителния директор „прекратява служебните правоотношения на служителите във функция на всички ТД на НАП, считано от 01 май 2018 г.“. Структурата на НАП е утвърдена от управителния съвет на НАП по предложение на Изпълнителния Директор. В ЗНАП не е записано, че предложенията за структурни промени на Изпълнителния Директор може да се извършват по имейл или на вътрешната страница на НАП.  Във връзка с предприетите действия от Изпълнителния Директор на НАП за структурна реформа изразяващи се в прекратяване на служебните правоотношения на служителите във функция „Оперативни проверки“, засягащи всички ТД на НАП от 01.05.2018г. е проведено общо събрание в отдел „Оперативни проверки“ на ТД на НАП София, на което се отбеляза, че в последната година и половина сме свидетели на отделни случаи на задържани служители от отдел „Оперативни проверки” по подозрения в корупция, както следва – при зимната кампания в гр. Банско през февруари 2017 г.; в гр. София през декември 2017 г. и др. Във връзка със същите от страна на ръководството на ЦУ на НАП и по-конкретно на компетентната ТД на НАП София не са предприети никакви мерки за противодействие на корупцията. Основна отговорност на ръководителите на звена е да създават добра организация на работа, да съблюдават за съвестното изпълнение на служебните задължения на служителите в съответствие със закона и при установени отклонения от горните да предприемат съответните действия по отстраняването им. Едновременно с това предходния месец март станахме свидетели на акция на полицията и прокуратурата, при която около тридесет служители на отдел „Оперативни проверки” бяха задържани за разпити и по подозрения за корупция.  Всички ние, които не сме началници на тези хора, не сме отговорни за действията им и отказваме да поемем вина за чужди действия или бездействия. В случай, че се докаже, че тези служители са били замесени в корупционна схема, всички те следва да понесат персонално отговорността – наказателна и дисциплинарна за деянията си, както следва и да бъде понесена от ръководството не упражнило нужния контрол.

  Отговорност за една организирана престъпна група, ако тя бъде доказана, следва да понесе и цялото ръководство на ТД на НАП София и ЦУ на НАП, за липсата на упражнен какъвто и да било контрол върху действията на тези хора и този отдел.  Ние, като редови служители, не сме ръководили работата в отдел „Оперативни проверки” и не сме имали нито възможност, нито отговорност за контрол на работата на колегите ни, във връзка с което считаме, че е недопустимо да поемаме чужда вина и категорично отказваме да поемем отговорност за чужди действия и да бъдем изкупителните жертви на изпълнителния директор на НАП г-жа Галя Димитрова с цената запазване на постовете на висшето ръководство на НАП и като пародия за решаване на идентифициран от страна на прокуратурата и полицията проблем с отделни служители от отдела.

  В случай, че „решението” на проблема - уличени в корупция служители, е закриването на целият отдел /звено/, в който са работили същите, предлагаме да бъдат закрити всички основни отдели като използваме отново кавички, на Национална агенция по приходите, тъй като във всеки от тях са установявани случаи на корупция и са задържани определени служители. Предлагаме още всяка структура в държавата да бъде закривана, ако се установи, че за някой служител в нея не е доказано, но има съмнения за корупция.

  И след като решението на проблема е такова с цел, запазване „авторитета и прозрачността на НАП“, поставяме следните въпроси:  1. Защо не беше закрита дирекция „Фискален контрол” след публичния разстрел на началник от същата структура, като нарко-бос, след който при извършен обиск в жилището на лицето са открити стотици хиляди левове и евро и са събрани доказателства от полицията, че същият е участвал в корупционни схеми, във връзка с което е убит, което представлява публична тайна? Защо вместо да бъде закрита тази структура, за която има и множество други сигнали, арести в Бургас на служители от ФК и слухове за корупция в особено големи мащаби, както и мнозина от колегите са с ниско ниво на компетентност. Въпреки това отговорност за проблемите пое директорът на дирекцията, който подаде оставка и същата беше приета, структурата не беше закрита?

  2. Защо не беше закрита дирекция „Събиране”, след като миналия месец служител от същата стана звезда от „Господари на ефира” и много повече урони публично престижа на администрацията, а репортера в предаването му обясни, че всички знаят че са част от матрицата, че той е само „пипало“, а друг над него е на чело на „октопода”?

  3. Защо не беше закрит отдел „Ревизии” след като през месец февруари 2016 г. служителка на отдела е заловена с подкуп, взет във връзка с данъчна ревизия?

  Защо не беше закрит отдел „Ревизии” след скандала, избухнал през 2015 година във връзка с неправомерно възстановено от органи по приходите ДДС в размер на

  1,4 млн. лева, във връзка с което са уволнени тримата служители, свързани с ревизията? Защо този отдел не беше определен като уронващ престижа на администрацията

  и във връзка с това не беше закрит, след като и през настоящата година пресата продължава да хвърля сянка върху имиджа на агенцията, във връзка със случая,

  и при положение, че е установена злоупотреба с държавни пари в особено големи размери от служители именно от този отдел?

  И след като говорим за организирана група следва да се отбележи, че и при възстановяването на големи суми пари се назначават комисии от служители, които се подписват като съгласни с възстановяването на държавни средства и след които множество други сигнали, арести в Бургас на служители от ФК и слухове за корупция в особено големи мащаби, както и мнозина от колегите са с ниско ниво на компетентност. Въпреки това отговорност за проблемите пое директорът на дирекцията, който подаде оставка и същата беше приета, структурата не беше закрита?

  4. Защо не беше закрита дирекция „Събиране”, след като миналия месец служител от същата стана звезда от „Господари на ефира” и много повече урони публично престижа на администрацията, а репортера в предаването му обясни, че всички знаят че са част от матрицата, че той е само „пипало“, а друг над него е на чело на „октопода”?

  5. Защо не беше закрит отдел „Ревизии” след като през месец февруари 2016 г. служителка на отдела е заловена с подкуп, взет във връзка с данъчна ревизия? Защо не беше закрит отдел „Ревизии” след скандала, избухнал през 2015 година във връзка с неправомерно възстановено от органи по приходите ДДС в размер на 1,4 млн. лева, във връзка с което са уволнени тримата служители, свързани с ревизията? Защо този отдел не беше определен като уронващ престижа на администрацията и във връзка с това не беше закрит, след като и през настоящата година пресата продължава да хвърля сянка върху имиджа на агенцията, във връзка със случая, и при положение, че е установена злоупотреба с държавни пари в особено големи размери от служители именно от този отдел? И след като говорим за организирана група следва да се отбележи, че и при възстановяването на големи суми пари се назначават комисии от служители, които се подписват като съгласни с възстановяването на държавни средства и след които и директора на ТД на НАП София ?  В никой от тези случаи, които представляват системни нарушения, не е подадена оставка на началник и директор ръководещ тези структури, което представлява основно задължение на изпълнителния директор и ръководството на НАП.

  Ако трябва да направим аналогия на взетото от изпълнителния директор решение за закриване на отдела, като основна роля на ръководството на НАП, за да си запази постовете на върха на структурата, то тя би била, че ако беше в правомощията на г-жа Димитрова при идентифициране на зачестили случаи на катастрофи с автомобили, същата щеше да забрани използването на автомобили за придвижване от всички граждани.  От фискална гледна точка с всяка изминала година работата на отдел „Оперативни проверки” става все по-ефективна: при справка на данните от последната национална конференция се установява, че единствено отдел „Оперативни проверки” от функция „Контрол” има по-голяма ефективност в сравнение с предходната година. Като служители в отдела, ние извършваме проверки по търговски обекти, с опит от над 20 г. в системата на НАП, работещи на длъжност ИНСПЕКТОР ПРИХОДИ, дисциплинираме бизнеса и стимулираме спазването на данъчното законодателство у задължените лица. С участията в национални кампании по българските летни и зимни курорти създаваме респект у задължените лица, във връзка с което същите отчитат по-високи приходи. Извършваните от нас наблюдения на търговски обекти /инвентаризации/ се използват като доказателства в работата на отдел „Ревизии” за облагане на същите тези дружества при установени отклонения от оборотите или декларираните данни.  Предмета на нашата работа е част от основната задача на данъчната администрацията – респектиране и стимулиране на бизнеса с цел доброволно отчитане, деклариране и внасяне на данъци, контрол върху същото и налагане на санкции при установени нарушения. За извършване на същата работа са необходими високи професионални умения, които се изграждат у служителите с годините и опита. Да се преустановят оперативните проверки и контрола върху търговските обекти от страна на данъчната администрация би довело до драстичен спад в отчитаните приходи, усещане за безнаказаност у данъчно задължените лица и анархия.  Допускането на четене на присъди пред медиите и приемането на същите изказвания, без да има влязла в сила присъда е грубо нарушение на основните закони на Република България и БЕЗ СЪМНЕНИЕ СИЛНО ОСУЕТЯВА УСПЕШНОТО СЪБИРАНЕ НА ДАНЪЦИ И ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЗАКОНА ЗА БЮДЖЕТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЗА 2018Г., КОЕТО ЗАСТРАШАВА УСТОИТЕ И СИГУРНОСТТА НА ДЪРЖАВАТА.  От друга страна да бъдат възложени тези функции на служители от други отдели, неквалифицирани в изпълнението на същите, без опит и познания в областта би било безотговорно решение, което ще доведе до некачествено свършена работа, а оттам и до спад в приходите. Не напоследно място би значело, че закриването на отдел „Оперативни проверки” представлява брутална саморазправа от страна на ръководството на Национална агенция по приходите в лицето на г-жа Галя Димитрова с нас – триста служители, работещи за реномето, репутацията и имиджа на Националната агенция по приходите. Имидж, който се създава именно от нашия отдел с непрекъснатото присъствие и проверки, които извършваме в морски и планински курорти, с участието в акции за проверки на търговски обекти, съвместно с други институции по различни поводи, добрите резултати от които намират отражение в медиите.  Сега, когато колегите са задържани /обвинени/ и разпитани по подозрения в корупция, НИЕ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ КАТЕГОРИЧНО ОТКАЗВАМЕ ДА СПОДЕЛИМ ТЯХНАТА ВИНА /АКО ИМАТ ТАКАВА/, ЗАЩОТО ТЯ НЕ Е НАША. ЗАЩОТО ТЕ КАТО ОРГАНИ ПО ПРИХОДИТЕ СА ОТГОВОРНИ ЛИЧНО ЗА ДЕЙСТВИЯТА СИ, А НАЧАЛНИЦИТЕ ИМ КАТО ГОРЕСТОЯЩИ СА ОТГОВОРНИ ЗА КОНТРОЛА ВЪРХУ ДЕЙНОСТТА ИМ, НО НЕ И НИЕ!  Ние работим дълги години наред в администрацията честно и почтено и допринасяме както за доброто и име, така и за събирането на приходи. Единственият ни източник на доходи са работните заплати и премиите, които получавахме. Не споделяме за „справедливо“ решението на изпълнителния директор на НАП, да закрие отдела ни и да ни остави без работа като „благодарност” за целия положен от нас труд. С действията си ръководството на ЦУ на НАП иска да се скрие зад нас, да се оневини и се представи като борец срещу корупцията.  Настояваме ръководството на НАП във връзка с допускането и неидентифициране на проблемни служители в различните дирекции и отдели на ТД на НАП София и свързаните с това подозрения за корупция, защото знаем че рибата се вмирисва от главата, а ръководните постове в НАП са „до пенсия“, да понесе отговорността от несправяне със служебните си задължения.  Настояваме за запазване функциите на отдел „Оперативни проверки” и на работните ни места в него, с ново ръководство, нова структурна организация за работа и призоваваме с цел навременно идентифициране на случаи на корупция засилен контрол от страна на ръководителите и контролните органи на НАП по отношение на отдела.  В противен случай задаваме следния въпрос на изпълнителния директор на НАП – по какъв начин точно решението за закриване на отдел и съкращаването на 300 служители в цялата страна, които до днес са изпълнявали съвестно служителните си задължения и са допринасяли за поддържане и повишаване престижа на данъчната администрация е свързано с описаното в обръщението на изпълнителния директор на НАП г-жа Галя Димитрова от 11.04.2018 г. „повишаване на ефективността и прозрачността на агенцията”?  Проведено е събрание на 12.04.2018 г. на служителите от отдел „Оперативни проверки“ в ТД на НАП София, на което бяха гласувани следните искания и решения:

  1. Запазване на функциите и работните места на всички служители в отдел „Оперативни проверки“ в България, с ново ръководство, нова структурна организация на работа и ако се налага промяна името и подчинеността на отдела.

  2. Изискваме протоколите от заседанията на управителния съвет на НАП за месец 04.2018 г.

  3. Участие на синдикатите в структурните реформи на НАП преди приемането им.

  4. Увеличаване на заплатите. Служителите на „Оперативни проверки“ са с най-ниски заплати и ДВРП, за разлика от ЦУ на НАП.

  При незачитане на нашите искания уведомяване, че ще предприемем процедура по организиране на стачни действия.

 9. 9 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5307 Неутрално

  Наказателна бригада с контакти в парламента...
  Гнусно...

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 10. 10 Профил на astra_explorer
  astra_explorer
  Рейтинг: 325 Неутрално
 11. 11 Профил на evpetra
  evpetra
  Рейтинг: 1217 Неутрално

  До коментар [#6] от "yavooor":

  Видях му снимката. Мале-ей!

 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 13. 13 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5316 Неутрално

  До коментар [#8] от "НеКой":

  +++

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 14. 14 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2411 Неутрално

  Те всичките са изплували. И вонят!

 15. 15 Профил на Storm Rider
  Storm Rider
  Рейтинг: 439 Неутрално

  Не е никаква изненада, че депутат от ГЕРБ/ДПС участва в престъпна група. ГЕРБ са си шайка, това е всеизвестно. ГЕРБ, БСП и ДПС са различните крила, на които се раздели БКП.
  БСП обедини номенклатурните партийци и схемаджиите, в ДПС са тайните ченгета и доносниците, а за ГЕРБ останаха шофьорите, сервитьорите и подотчетния криминален контингент. И трите крила се разпознават много лесно, без човек да е голям специалист.

 16. 16 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4188 Неутрално

  "...........
  Имената на четиримата не се съобщават, но се казва, че ръководителят на групата е брат на народен представител....................."

  Работата е много дебела,но този брат на народен представител/според статията става дума за Димитър Аврамов от ДПС/ има огромен политически чадър и няма да е изненада ,ако се измъкне "сух от водата"!

 17. 17 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4188 Неутрално

  До коментар [#2] от "cinik":

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Най-вероятно така стоят нещата!

 18. 18 Профил на Tzariqt e Gol
  Tzariqt e Gol
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Гарантирано от ДПС и техния вечен коалиционен партньор БСП. Две мафиотски партии.

 19. 19 Профил на Черен хумор на кило
  Черен хумор на кило
  Рейтинг: 389 Весело

  "Имената на четиримата не се съобщават" - вероятно са цигани, нали? 😇 😇

 20. 20 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1897 Неутрално

  Гарантирано от ДПС и техния вечен коалиционен партньор БСП. Две мафиотски партии.
  —цитат от коментар 18 на Tzariqt e Gol


  Ако не гласувате за Шиши/ДуПеСе/, Орешко/БКП/ си отива.
  НеКои го беше казАл, ама КОЙ ли беше той?

 21. 21 Профил на ralita68
  ralita68
  Рейтинг: 572 Неутрално

  За брата не знам, но депутатът е особено гнусна фигура. Циганин бушон. Ето защо северозападна България е толкова бедна.

  Информацията от нета е доста интересна.

 22. 22 Профил на grajdanin1
  grajdanin1
  Рейтинг: 775 Неутрално

  До коментар [#6] от "yavooor":

  "Една снимка на Димитър Аврамов щеше да направи голяма част от текста излишна."

  Ми този си е за затвора още като го видиш. Поради особеностите на българската действителност, обаче, вместо в затвора влезнал в парламента.

 23. 23 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 582 Любопитно

  "Имената на четиримата не се съобщават, но се казва, че ръководителят на групата е брат на народен представител. "Дневник" научи от източници от разследването..."

  - Това последното нормално ли е да го има???

 24. 24 Профил на tolex
  tolex
  Рейтинг: 718 Неутрално

  Че чий брат да е, освен депутатски.
  Няма да е моя я.
  Само те се чувстват безнаказани, недосегаеми и над закона.
  Ясно е, че е депутатски брат тартора.

  Да е**@ ма@йка ви да е*@ гнусна.
  В т.ч. съдии, прокурори и прочее продажници

 25. 25 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2360 Неутрално

  До коментар [#6] от "yavooor":

  А като видите снимка на баш-умнокрасивия Христо Иванов каква асоциация правите ?

 26. 26 Профил на Alarmstufe: Rot
  Alarmstufe: Rot
  Рейтинг: 5498 Неутрално

  каквито депутатите, такива и братята им.

  Gunter glieben glauchen globen
 27. 27 Профил на dasvidaniya
  dasvidaniya
  Рейтинг: 233 Неутрално

  До коментар [#3] от "klimentm":

  като прочетеш българските думи "дпс" и "аврамов" би трябвало да се досетиш, на чия страна са

  Руски трол. https://мвд.рф/
 28. 28 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4241 Неутрално

  Сега някой ДПС депутат да излезе на трибуната и да обясни, че партията му винаги е била против езика на омразата, част от либералния алианс е и не на последно място е създател на етническият модел у нас, прослувут със своята етническа толерантност.....

 29. 29 Профил на ikar_01
  ikar_01
  Рейтинг: 891 Неутрално

  До коментар [#10] от "astra_explorer":

  Такъв само като го видиш, трябва да му зашиеш един, той си знае защо.

 30. 30 Профил на ikar_01
  ikar_01
  Рейтинг: 891 Неутрално

  До коментар [#25] от "m17":

  Същата като в пост № 29.

 31. 31 Профил на today
  today
  Рейтинг: 936 Неутрално

  Щом е от ДПС работата е ясна, то там случайни депутати няма, всички са по далаверите, търговия с влияние и откровен рекет.

  Борбата с корупцията в България е като риболова по Discovery. Хващат ги, показват ги, и ги пускат!
 32. 32 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2230 Любопитно

  До коментар [#12] от "ppopov_67":

  Гарантирано от ГРОБ.Сбирщина от бивши ченгета, неизлечими комуноиди, но най-вече от нискочели и алчни далавераджии. Начело с правещият се на КАПО ДИ ТУТИ КАПИ хитрец от Бояна.
  —цитат от коментар 12 на ppopov_67


  Извинете, в Бояна е Ахмед Доган. Бойко Борисов е в Банкя.
  Това грешка на клавиатурата ли е или съзнателно търсен ефект?
  В смисъл - все тая, хвани единия, удари другия?

 33. 33 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 6955 Неутрално

  Брат на депутат... и депутата е толкова депутат, че от една партия го изгонили, друга партия го прибрала.

 34. 34 Профил на Неизвестен извършител
  Неизвестен извършител
  Рейтинг: 288 Весело

  В процентно отношение криминално проявените лица в българския парламент са стократно повече от което и да е друго кътче на рОдината.

 35. 35 Профил на babyroo
  babyroo
  Рейтинг: 308 Неутрално

  Едно време за всичко бяха виновни " сушата, кишата и Гришата ". Ся е "ГРОБ" за браточката на депутат от ДПС. Нищо ново под слънцето...

  roo
 36. 36 Профил на deacon
  deacon
  Рейтинг: 424 Разстроено

  Тоа нискочел маймун изглежда като човек,който не требе да се размножава.Дано да не е късно вече.

 37. 37 Профил на tolex
  tolex
  Рейтинг: 718 Неутрално

  В Парламентът ни отдавна преобладават австралопитеците и пикатентропите.
  Страх ме е да не пропусна някой, но като се започне от най-новият и виден представител Марешки, минем през героят в тази статия - Аврамов - и се стигне до рафинирания през годините Йордан Цонев.

 38. 38 Профил на tolex
  tolex
  Рейтинг: 718 Неутрално

  За еволюцията няма значение кой от коя партия е. Някои хора просто ги е подминала. Но е факт, че в ДПС преобладават "потърпевшите"

 39. 39 Профил на idiotstavrev
  idiotstavrev
  Рейтинг: 355 Весело

  Трансферирал се Аврамов от Герб в ДПС. Явно е намерил сходство в политическите платформи и личните си морални убеждения!

 40. 40 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8303 Неутрално

  До коментар [#6] от "yavooor":

  "Аврамов бе депутат от партията на Бойко Борисов от Монтана, дясна ръка на небезизвестната Искра Фидосова. Три години никой не беше чувал за него в парламента, докато през юли 2012 г. той не бе арестуван за подкуп в особено големи размери в дома си.„Във времето, когато тръгна делото срещу мен, политическият натиск върху съдебната система беше огромен и оказа решаващо значение за това да бъда обвинен. Този натиск идваше от ръководството на ГЕРБ”, твърди Аврамов пред журналисти в Съдебната палата през 2013 г. Явно ексдепутатът тогава бе разлюбил народните идеи на партия ГЕРБ и прегърнал либералните такива на ДПС. "

 41. 41 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2388 Неутрално

  Пора ужэ да се издърпа соПола от дупката му и да се върне там, където си беше - в затвора.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 42. 42 Профил на usa88
  usa88
  Рейтинг: 341 Неутрално

  До коментар [#25] от "m17":

  Че е чист евреин.

 43. 43 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 398 Неутрално

  Защо трябва да наблягате, че е “брат на депутат”? Всеки носи отговорност за себе си и непълнолетните си деца. Точка. Елементарна етика.

  Мърфи е оптимист!
 44. 44 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 1986 Неутрално

  Защо трябва да наблягате, че е “брат на депутат”? Всеки носи отговорност за себе си и непълнолетните си деца. Точка. Елементарна етика.
  —цитат от коментар 43 на султана глаушева


  Що й слагате минуси бе?

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 45. 45 Профил на t_tzanev
  t_tzanev
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Брат на депутат... и депутата е толкова депутат, че от една партия го изгонили, друга партия го прибрала.
  —цитат от коментар 33 на Peni Nikol


  Да не говорим пък, че и партиите са толкова партии.

 46. 46 Профил на edin drugii
  edin drugii
  Рейтинг: 2641 Неутрално

  цялата корупция и престъпления започват в НС и са плод на мафиотски комплот между ДС партиите .

 47. 47 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2628 Любопитно

  А такааааа.Ей за тва си говорим тука от едно ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ НАСАМ

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK