"Зелен Дневник" търси репортер

"Зелен Дневник" търси репортер


Дневник" търси репортер, който да отговаря за рубриката "Зелен Дневник". Имаме нужда от човек, който се интересува и познава темите, свързани с климатичните промени и ефектите от тях, опазването на природата, биоразнообразието, чистата енергия и технологии, устойчивото развитие, бизнес тенденциите и иновациите, свързани с тези теми. Както и проблемите с чистотата на въздуха, отпадъците, начина на живот.


Репортерът, който ще се присъедини към екипа на "Дневник", трябва да уважава фактите, да е любопитен, наблюдателен, добре осведомен, да се ориентира бързо. Да умее да пише интересно и грамотно.


Общи изисквания и предимства към кандидатите:
- могат да създават или редактират текст до кратко и ясно съдържаниe
- могат да предават новина в 140 знака
- английският език е задължителен, а всеки друг се оценява като предимство
- интересът към заснемане на видео- и фоторепортажи е предимство.


Можете да кандидатствате за съответната позиция, като изпратите CV и мотивационно писмо на адрес: [email protected] до 20 август 2018 г., като посочите, че кандидатствате за позицията "репортер".


"Дневник" ще се свърже само с кандидатите, които ще бъдат поканени на интервю. Документите ще се разглеждат конфиденциално. Данните, които ще ни предоставите при кандидатстването, са лични данни по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат съхранявани и обработвани съгласно изискванията му. В изпращаните биографии няма нужда да бъдат включвани лични данни като адрес, ЕГН, националност.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK