Валентин Радев: За инцидента с бащата на президента е наказан невинният

Валентин Радев

© Анелия Николова

Валентин РадевМинистърът на вътрешните работи в оставка Валентин Радев поема политическата отговорност за инцидента, при който на кръгово кръстовище в Харманли бащата на президента Румен Радев - Георги Радев, блъсна човек с инвалидна триколка. Радев обаче не подаде оставка заради този инцидент, а заради катастрофата с автобус край Своге, при която загинаха 17 души.


За инцидента се разбра миналата седмица от видео от охранителна камера, пуснато в мрежата за споделяне youtube. Заради съмнения, че е имало опит инцидентът да бъде потулен, прокуратурата започна разследване. То установи, че полицията в Харманли е съставила акт на човека в триколката.


"Случилото се там е възмутително. Моята задача е да спазваме закона. Аз можех да направя медиен бум - да ида там посред нощ, да разпитвам и арестувам тези, които не са си свършили работата. Да има гръмки уволнения", коментира Валентин Радев пред "Нова телевизия".
"Трябваше да направя проверка на място, отидох и аз лично на място трябваше да се ангажирам. Една седмица след това научаваме. Защо професионалното ръководство не е докладвало по веригата, не знам. И моят въпрос е към тях. Аз поемам политическата отговорност. Борисов казва: "Не си контролираме министерството с теб." И е прав. Не го контролираме, така погледнато - да. Но професионалното ръководство не е докладвало. Къде е бил директорът на главната дирекция, къде е бил началникът на управлението? Лека телесна повреда, няма жертви - тази информация стига донякъде. Да, ама тук има намесена политика", заяви Радев.


Неговата проверка е установила, че "е подменена картината". "Виновният не е наказан, невинният е наказан. Това е направил младшият полицейски инспектор. Защо го е направил? Защо е говорил с политически лица? Съмненията остават", каза още министърът в оставка.

Коментари (73)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Cara Mia
  Cara Mia
  Рейтинг: 370 Неутрално
 2. 2 Профил на avc57577021
  avc57577021
  Рейтинг: 0 Любопитно

  Колко жертви има при този инцидент? 17 или повече?

 3. 3 Профил на majorman
  majorman
  Рейтинг: 713 Любопитно

  Е, трябваше да си подаде оставката, за да проговори по случая с бащата на Резидента. Сега, докато му намерят заместник, току виж се изказал срещу 20-те заплати при пенсия и раздутия щат.

  We are just a war away from Amerikhastan/ When God versus God;the undoing of man
 4. 4 Профил на Panda
  Panda
  Рейтинг: 421 Весело

  "Министърът на вътрешните работи в оставка Валентин Радев поема политическата отговорност за инцидента, при който на кръгово кръстовище в Харманли бащата на президента Румен Радев - Георги Радев, блъсна човек с инвалидна триколка."

  Е нали я пое за катастрофата в Своге?
  Сега вече може да поема политическа отговорност и за ланския сняг.
  А в Харманли човек с електрическа триколка (не инвалидна количка) се блъсна в колата на Георги Радев.

 5. 5 Профил на SSmart
  SSmart
  Рейтинг: 862 Неутрално

  НИщо против , но триколката е била на пътя, а не на тротоара. Тя не е МПС ( ако е -ОК министъра е прав). Пропаганда против политическите опоненти правим май...

 6. 6 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1510 Весело

  "Министърът на вътрешните работи в оставка Валентин Радев поема политическата отговорност за инцидента, при който на кръгово кръстовище в Харманли бащата на президента Румен Радев - Георги Радев, блъсна човек с инвалидна триколка."

  Инвалидна триколка?
  Айде бе.
  Стига бе, редакцията. Така ли викате вече на това: https://pazarluk.com/upload/full/16874/591364ad3043.jpg
  С това, на кръстовището, единият пенсионер, с триколката де, се блъснА у мерцедеса на другия пенсионер, по съвместителство и баща на президента.
  "Случилото се там е възмутително. Моята задача е да спазваме закона. Аз можех да направя медиен бум - да ида там посред нощ, да разпитвам и арестувам тези, които не са си свършили работата. Да има гръмки уволнения"
  Ма верно ли министърОт си мисли, че може да арестува, да разпитва, да прави медиен буммм... ?
  Дневник, ,редакцията, този иска да ви изяде коравия и свръхвонлив леб.. :D

  Ecrasez l’infâme
 7. 7 Профил на Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Рейтинг: 303 Неутрално

  Добър ден, Радев.

  А за намесата на БЕСЕПЕ и синът Радев в работата на полицията?

  Президент Плевнелиев - Трудно мога да не споделя своето дълбоко унижение като дясномислещ човек от ръководството на "Демократична България" да влезе в съюз на балотажа с Мая Манолова. Не трябва да дават оставки, а да си изберат Манолова за шеф
 8. 8 Профил на zaza
  zaza
  Рейтинг: 549 Неутрално

  Вчера ли се е видяло видеото или преди седмица? Я си проверявайте какво копирате.

  Няма по-глух от този, който не иска да чуе и по-сляп от този, който не иска да види!
 9. 9 Профил на blondofil
  blondofil
  Рейтинг: 3044 Неутрално

  "ДНЕВНИК

  меню

  търсене

  Дневник Експрес

  България

  Назад

  Валентин Радев: За инцидента с бащата на президента е наказан невинният

  © Анелия Николова, Дневник

  Валентин Радев

  7Дневник
  11:24, 03 / 09 / 2018, 337

  Министърът на вътрешните работи в оставка Валентин Радев поема политическата отговорност за инцидента, при който на кръгово кръстовище в Харманли бащата на президента Румен Радев - Георги Радев, блъсна човек с инвалидна триколка.


  За инцидента се разбра вчера от видео, вероятно от охранителна камера, пуснато в мрежата за споделяне youtube. Заради съмнения, че е имало опит инцидентът да бъде потулен, прокуратурата започна разследване. То установи, че полицията в Харманли е съставила акт на човека в триколката.


  "Случилото се там е възмутително. Моята задача е да спазваме закона. Аз можех да направя медиен бум - да ида там посред нощ, да разпитвам и арестувам тези, които не са си свършили работата. Да има гръмки уволнения", коментира Валентин Радев пред "Нова телевизия".  "Трябваше да направя проверка на място, отидох и аз лично на място трябваше да се ангажирам. Една седмица след това научаваме. Защо професионалното ръководство не е докладвало по веригата, не знам. И моят въпрос е към тях. Аз поемам политическата отговорност. Борисов казва: "Не си контролираме министерството с теб." И е прав. Не го контролираме, така погледнато - да. Но професионалното ръководство не е докладвало. Къде е бил директорът на главната дирекция, къде е бил началникът на управлението? Лека телесна повреда, няма жертви - тази информация стига донякъде. Да, ама тук има намесена политика", заяви Радев.


  Неговата проверка е установила, че "е подменена картината". "Виновният не е наказан, невинният е наказан. Това е направил младшият полицейски инспектор. Защо го е направил? Защо е говорил с политически лица? Съмненията остават",

  Ми щото е умен и си кътка кариерката, бе Радев. Ти ако се беше скършил хатъра на някой началник и досега да си младши инспектор.

 10. 10 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1510 Весело

  До коментар [#7] от "О, ко ма напрай!":

  За намесата на Радев и бесепето ви не знам, но умният ви министър сам си признава, че се намесва у работата на полицията, па и на съда. :)
  Да цитираме изданието за влезлия и в ролята и на съдия министЕр.. ъъъ... в оставка вече и Слава Богу за което:
  "Неговата проверка е установила, че "е подменена картината". "Виновният не е наказан, невинният е наказан. Това е направил младшият полицейски инспектор. "
  Требе ли да обясняваме на онзи с оставката, че актът все още не е наказание, а наказанието - наказателното постановление може и да не бъде факт, ако наказващият орган прецени, че възраженията са основателни?

  Ecrasez l’infâme
 11. 11 Профил на Dankol
  Dankol
  Рейтинг: 1247 Неутрално

  До коментар [#5] от "SSmart":

  Намери си снимките на акта , написан от полицая , в която блесна думата "Тротонедка" , и ще видиш , че е написано ППС - пътно превозно средство . В графата ППС влизат МПС - моторни превозни средства и останалите превозни средства като каруци, велосипеди и т.н. Няма забрана за "Тротонедката" да се движи по пътното платно . Още нещо да не ви е ясно на Позитано !? Или така ви е изгодно , и се правите на улави , че да не лъсне истината за феодалното управление на вашите партийни активисти в малките населени места .

 12. 12 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 562 Неутрално

  "Но професионалното ръководство не е докладвало. Къде е бил директорът на главната дирекция, къде е бил началникът на управлението?"

  - Това са все хора, дето трябва да си идат ПРЕДИ Валентин Радев. Махането на Радев преди това е в тяхна изгода.

 13. 13 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 1603 Неутрално

  До коментар [#10] от "Graf":

  По- уместно би било да се замислим, защо при абсолютно явна ситуация, без никакви съмнения относно това, кой е причинителят на ПТП, полицаите съставят акт на невинния. Очевадно е, че причината не е непознаване на правилника за движение по пътищата, каква е тогава? Всъщност е ясно. Причината е, че виновния е баща на президента и е налице явна злоупотреба с положението на сина му. Който пък от своя страна е доста активен по всякакви теми, но бе някак странно свенлив по тази точно. В развитите страни към, които уж се стремим, за такива циркове се носи отговорност, но, както добре знаем нашия президент има влечение на изток, а не на запад.

 14. 14 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 3075 Неутрално

  До коментар [#10] от "Graf":
  "Требе ли да обясняваме на онзи с оставката, че актът все още не е наказание, а наказанието - наказателното постановление може и да не бъде факт, ако наказващият орган прецени, че възраженията са основателни?"

  Не е необходимо , но трябва да се съгласиш , че неправомерното деяние е консумирано. Съставен е акт на невинния , а виновния , бащата на Радев, е оставен без последствия. Подходило се е политически от една уж безпристрастна служба каквато е КАТ и то след намеса на представители на БСП. Това е възмутителното.

 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 16. 16 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 4923 Неутрално

  Какъвто министърът, такива и служителите :)

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 17. 17 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 2227 Неутрално

  Ето пример, че на местно ниво полицията продължава да се командва от бившите (уж де) комуняги. А най-вероятно и на централно ниво е така.

 18. 18 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1586 Разстроено

  Да перефразирам Р.Р.: Пазете се от тротоарите, за да ви не сгазят БМВ-тата на другарите.

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 19. 19 Профил на r.wharfinger
  r.wharfinger
  Рейтинг: 259 Неутрално

  Интернет гърми от статии и видеото с инцидента, а разследващите все последни научават. ТРАГЕДИЯ !!

 20. 20 Профил на Дилема
  Дилема
  Рейтинг: 1817 Неутрално

  "Но професионалното ръководство не е докладвало. Къде е бил директорът на главната дирекция, къде е бил началникът на управлението?"- Това са все хора, дето трябва да си идат ПРЕДИ Валентин Радев. Махането на Радев преди това е в тяхна изгода.
  —цитат от коментар 12 на plebs


  Ти не си мисли, че няма да си отидат. А може и вече може да са си отишли. Лошото е, че нещата няма да се оправят толкова лесно. Трябва ли да се случи това с татито на Радев, за да се разбере колко зависими са полицейските началници по места от БСП и ДПС и как са готови да саботират усилията на правителството? Ако може да съставят акт на невинен човек и да не уведомят никого, освен президента, Корнелия и др. Лисков, то представям си какво правят по време на избори.

  Нагло, тъпо, червено към лила, питаш го - то те рита, риташ го - то пада на колене, плюеш го - то мисли, че дъжд вали. Що е то?
 21. 21 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1510 Неутрално

  До коментар [#14] от "tacheaux":


  Не е необходимо , но трябва да се съгласиш , че неправомерното деяние е консумирано. Съставен е акт на невинния , а виновния , бащата на Радев, е оставен без последствия. Подходило се е политически от една уж безпристрастна служба каквато е КАТ и то след намеса на представители на БСП. Това е възмутителното.
  —цитат от коментар 14 на tacheaux


  Имам дълбоки съмнения около т.н. "инвалидна триколка"..
  В смисъл, какво нещо е по смисъла на закона.
  Че е пътно превозно средство.... такова е.
  Но от там започват и проблемите, защото средството попада директно в категорията "Самоходна машина" и нищо друго описано сред нормите, което пък било "съоръжение или машина, предназначена за извършване на специфични дейности и движеща се или придвижвана по пътищата само по изключение. Такива са: електрокарите, мотокарите, селскостопанските и строителните машини и други подобни. Самоходната машина е малогабаритна, когато е с теглително усилие до 200 кг, максималната й скорост на движение е до 25 км/ч, колеята - до 900 мм, и масата без товар - до 900 кг."
  Това чудо е и "Бавнодвижещо се пътно превозно средство", защото по спецфикация е с максимална скорост 25 км в час: https://pazarluk.com/ad/Direktno-ot-Vnositelq-Elektricheska-trikolka-500W-UnzPB.html
  Да попитам все пак. При такава, което имаме налице, както би се изказал геният на мисълта, кой може да реши възникналите въпроси по вината?
  Не се чуди. Единствения орган овластен в правовата държава да тълкува нормата е съдът. Не министъра.
  Другото, както казва онзи в оставката е политика. От където и да погледнеш шума. :)

  Ecrasez l’infâme
 22. 22 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1510 Неутрално

  До коментар [#13] от "zle_platen_trol":

  Много ви е лесно със закона и правилника му.
  Аз за съжаление не съм чак такъв оптимист. :)

  Ecrasez l’infâme
 23. 23 Профил на koko65bg
  koko65bg
  Рейтинг: 797 Неутрално

  "Случилото се там е възмутително. Моята задача е да спазваме закона. Аз можех да направя медиен бум - да ида там посред нощ, да разпитвам и арестувам тези, които не са си свършили работата. Да има гръмки уволнения", коментира Валентин Радев пред "Нова телевизия".
  "Трябваше да направя проверка на място, отидох и аз лично на място трябваше да се ангажирам. Една седмица след това научаваме. Защо професионалното ръководство не е докладвало по веригата, не знам. И моят въпрос е към тях. Аз поемам политическата отговорност. Борисов казва: "Не си контролираме министерството с теб." И е прав. Не го контролираме, така погледнато - да. Но професионалното ръководство не е докладвало. Къде е бил директорът на главната дирекция, къде е бил началникът на управлението? Лека телесна повреда, няма жертви - тази информация стига донякъде. Да, ама тук има намесена политика", заяви Радев.

  Жалък министър, даже подчинените му не го имат за нищо. А следващият да не забрави да уволни дисциплинарно тези по веригата.

 24. 24 Профил на zaki
  zaki
  Рейтинг: 652 Неутрално

  До коментар [#10] от "Graf":"Требе ли да обясняваме на онзи с оставката, че актът все още не е наказание, а наказанието - наказателното постановление може и да не бъде факт, ако наказващият орган прецени, че възраженията са основателни?"Не е необходимо , но трябва да се съгласиш , че неправомерното деяние е консумирано. Съставен е акт на невинния , а виновния , бащата на Радев, е оставен без последствия. Подходило се е политически от една уж безпристрастна служба каквато е КАТ и то след намеса на представители на БСП. Това е възмутителното.
  —цитат от коментар 14 на tacheaux


  Едва ли е има пречки , да се състави акт за нарушение и на бащата на радев. Достатъчно е видеото да се приобщи като доказателство към административно наказателната-преписка. И вече, наказателно постановление , съд при обжалване и така нататък.
  Кой ще го направи обаче? Същия младши инспектор ли?

 25. 25 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1344 Любопитно

  До коментар [#5] от "SSmart":


  НИщо против , но триколката е била на пътя, а не на тротоара. Тя не е МПС ( ако е -ОК министъра е прав). Пропаганда против политическите опоненти правим май...
  —цитат от коментар 5 на SSmart


  В случая не е МПС , макар че има, и такива МПС-та , има, и триколки и четириколки със същите габарити с ДВГ и са фурия на пътя :-)
  НО е ППС същото каквото е, и велосипеда, и каквито са и всички останали МПС-та, както и файтоните с животинска тяга- ПЪТНИ превозни средства!
  Ако е имало вело алея там и е мястото въпреки , куриозното , че не е задължително !
  За всичко това ти го казвам от личен опит: от 1964-та съм с кат.С , а от 9 години ползвам и акумулаторна количка, с която даже се влиза и в магазините!- това е по Закона за достъп до околна среда.
  Като влезеш в Кауфланд, не може да не ти е направило впечатление, че има каса с по-широка пътека и означение за инв. колички

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 26. 26 Профил на Ivan Peshev
  Ivan Peshev
  Рейтинг: 217 Неутрално

  МВР винаги така прави като са намесени политици или ближни , сега ако не бяха в конфликт президента и ГЕРБ нямаше и да ги чуем тия неща. Кво се правят на ощипани?

 27. 27 Профил на Stavrogin
  Stavrogin
  Рейтинг: 757 Неутрално

  Колко жертви има при този инцидент? 17 или повече?
  —цитат от коментар 2 на avc57577021


  този инцидент в Харманли е много по-сериозен, отколкото катастрофата със загиналите, защото тук иде реч за върховенство на закона и безочливото му пренебрегване, защото един от участниците в ПТП е роднина на президента.........случаят в Своге е възможен именно защото има механизъм този в Харманли да се случил, Харманли е причина, а Своге - следствие

  Отишло едно джудже при Веско Маринов за автограф и му казало: „Г-н Маринов, пораснах с вашите песни“.
 28. 28 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1510 Любопитно

  До коментар [#25] от "Чардо":  НО е ППС същото каквото е, и велосипеда, и каквито са и всички останали МПС-та, както и файтоните с животинска тяга- ПЪТНИ превозни средства!
  —цитат от коментар 25 на Чардо


  Да де, но за някои ППС има и някои ограничения. Като това в ППЗДП: "Чл. 71. Водачът на бавнодвижещо се пътно превозно средство задължително се движи в най-дясната пътна лента, освен при завиване или заобикаляне."

  Как мислиш, дали през тази норма този в триколката не е в нарушение?


  Ecrasez l’infâme
 29. 29 Профил на ppopov_67
  ppopov_67
  Рейтинг: 752 Неутрално

  Стига глупости бе, ли-за-чо!
  Всеки видя че господинът с количката се блъсна странично на автомобила, тъй като караше като луд по средата на кръговото.
  Не съм чел напоследък правилника, но не ми се вярва този вид транспортни средства да могат да се движат по този начин.
  А за колко други произшествия "родната" ни полиция си е затраяла, само Господ знае. Защото са с много наши момчета.

 30. 30 Профил на Корки
  Корки
  Рейтинг: 2542 Неутрално

  Министър Радев показа чест и подаде оставка за разлика от президента който се ослушва като пръднал в рейса.

  Свободата е възможноста сам да си наложиш дисциплина, преди да са ти я наложили други.
 31. 31 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1344 Любопитно

  До коментар [#5] от "SSmart":

  Между другото виж какво казва ЗДП в преходните и заключителни разпоредби:
  """ 10. (доп. – ДВ, бр. 54 от 2010 г.) “Пътно превозно средство” е съоръжение, придвижвано по пътя на колела и използвано за превозване на хора и/или товари. Към пътните превозни средства се приравняват трамваите, тракторите и самоходните машини, когато се придвижват по пътищата. """
  И като имаш предвид това , че и трамвая е ППС и това ти дава право да го изпреварваш съобразявайки се изискванията на ЗДП за изпреварване по пътищата ! ! ! :-) , :-) , :-)
  Правил съм го на Витошка преди години, ама ЗДП и ППЗДП винаги ми е в жабката, че и катаджиите учат само по листовките !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 32. 32 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1510 Любопитно

  До коментар [#27] от "Stavrogin":


  този инцидент в Харманли е много по-сериозен, отколкото катастрофата със загиналите, защото тук иде реч за върховенство на закона и безочливото му пренебрегване, защото един от участниците в ПТП е роднина на президента.........случаят в Своге е възможен именно защото има механизъм този в Харманли да се случил, Харманли е причина, а Своге - следствие
  —цитат от коментар 27 на Stavrogin


  На тебе кой ти рече, че законът е пренебрегнат?
  Кой закон точно е пренебрегнат, как, от кой?
  Щото, като гледам с каква лекота си намятате съдийски тоги, па и решавате кой виновен, кой крив, кой прав и защо, си мисля че закона за нищо го нямате...

  Ecrasez l’infâme
 33. 33 Профил на vtl53383951
  vtl53383951
  Рейтинг: 456 Неутрално

  До коментар [#11] от "Dankol":

  А ако това нещо се блъсне в моята кола и й причини щети кой ще плаща, защото това нещо няма гражданска отговорност?
  За да караш такова нещо не трябва да познаваш знаците, да знаеш кой е с предимство и т.н.
  Такова нещо няма място на пътното платно!!!

 34. 34 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1344 Любопитно

  До коментар [#28] от "Graf":

  1. ДА инвалидна акумулаторна количка е ! ! ! Има ги и на 3, има ги и на 4 колелета и по-накратко им казват скутери!
  И е така по спесификацията на МТСП и АСП към МТСП!
  И се дават безплатно от АСП със срок на експлоатация 10 години след които нова !
  2. Ако разгледаш добре кръговото на бул България в Харманли на Гугъл меп няма да видиш разчертана нито една лента, т.е. цялото пътно платно е една единствена лента!
  Не се пробвам да ти дам линк на кръговото , което е едно единствено в Харманли, защото новия сайт на Дневник ще ти даде твоето местоположение , а не кръговото в Харманли. Но при добро желание да си обективен , нищо не ти пречи да го видиш барабар със всичките му знаци кой има Предимство или няма ! ! !
  И тогава сам ще си отговориш , че водача на колата е нарушителя ! ! ! Без да ме интересува чий баща е !!!!!!!!!!!!!!!

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 35. 35 Профил на Полковник за европейско развитие на България
  Полковник за европейско развитие на България
  Рейтинг: 1874 Гневно

  Колко жертви има при този инцидент? 17 или повече?
  —цитат от коментар 2 на avc57577021


  Жертвите там са един милион и сто хиляди разбити сърца на европолковници и евромилиционери и римляни и т.н., подкрепящи безрезервно политиката на политическа партия ГЕРБ, ръководена мъдро от г- Борисов. Това е толкова недопустимо, както казваше поетът.

  Ние сме в държавата и държавата е в нас! Ние събираме бюджета и го раздаваме помежду си.
 36. 36 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2205 Неутрално

  До коментар [#25] от "Чардо":

  +++ Не се мъчи да ги ограмотиш, главите им са червен бетон! ТротинеДката си е ППС, като няма мигач, посоката на завиване са указва с изпъната ръка, ако е под 50 куб см или електрическа равностойност, не се изисква каска... Но за опонентите това не е важно, за тях Червеният президент и арогантния му баща са над законите, правилата...

  Русия- проказата на планетата Земя.
 37. 37 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2205 Неутрално

  До коментар [#33] от "vtl53383951":

  Ако те блъсне велосипедист..... има ли гражданска?

  Русия- проказата на планетата Земя.
 38. 38 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 4925 Неутрално

  Полицаят е написал акт на невинния под давлението на местен партиец. Първо - намесването на политически лица е неправилно. И второ - реакцията на полицая под давлението на политическите лица е неправилна.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 39. 39 Профил на Маршалов
  Маршалов
  Рейтинг: 1747 Неутрално

  Правилно Боко го изхвърли. От тоя тъпанар, чеп за зеле не става.

  мурзилка
 40. 40 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1344 Любопитно

  До коментар [#36] от "chichka":


  ................ като няма мигач, посоката на завиване са указва с изпъната ръка, ...
  —цитат от коментар 36 на chichka


  Тротинетките имат всички видове светлини, и светлини и звукови сигнали, че даже имат и звуков сигнал за движение на задна предавка !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 41. 41 Профил на SSmart
  SSmart
  Рейтинг: 862 Любопитно

  До коментар [#31] от "Чардо":

  Нищо против, но ако е в ляв завой отляво кой е нарушителя?

 42. 42 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1344 Любопитно

  До коментар [#41] от "SSmart":

  """"....

  До коментар [#28] от "Graf":..........

  2. Ако разгледаш добре кръговото на бул България в Харманли на Гугъл меп няма да видиш разчертана нито една лента, т.е. цялото пътно платно е една единствена лента!
  Не се пробвам да ти дам линк на кръговото , което е едно единствено в Харманли, защото новия сайт на Дневник ще ти даде твоето местоположение , а не кръговото в Харманли.
  Но при добро желание да си обективен , нищо не ти пречи да го видиш барабар със всичките му знаци кой има Предимство или няма ! ! !
  И тогава сам ще си отговориш , че водача на колата е нарушителя ! ! !
  Без да ме/ни интересува чий баща е !!!!!!!!!!!!!!!
  —цитат от коментар 34 на Чардо


  Ако обичаш разходи с Гугъл из и преди кръстовището и ще видиш един куп знаци даващи и отнемащи предимство!
  Те ще ти дадат обективната картинка , без да ни интересува кой - кой е и какъв е , нито какво му е ППС-то - освен , че е участник в пътното движение !!!!!!!!!
  А и пътното движение не се интересува от това кой - кой е ,
  - освен ППС-тата със специален режим на движение, а в случая няма такова !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 43. 43 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4102 Любопитно

  Младшия полицейски инспектор на работа ли е още?!

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 44. 44 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1035 Неутрално

  Да използвам ли квалификация за лицето от фотото. Не - модераторът бди. Да-а, я все пак да ползвам - той е помияр. От най-жалките, но доверени помияри в кучкарника Му.

 45. 45 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2822 Неутрално

  НИщо против , но триколката е била на пътя, а не на тротоара. Тя не е МПС ( ако е -ОК министъра е прав). Пропаганда против политическите опоненти правим май...
  —цитат от коментар 5 на SSmart  А, ако не беше триколка, а дете - не дай Боже ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 46. 46 Профил на SSmart
  SSmart
  Рейтинг: 862 Неутрално

  До коментар [#45] от "niksan1":

  Ако баба беше мъжка ще и викаме дядо! Опитвам се да разбера кой е нарушил правилата и има ли място бавно ППС в лявата лента…….

 47. 47 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2822 Неутрално

  До коментар [#33] от "vtl53383951":


  " Такова нещо, няма място на пътното платно . "


  Детето също няма място на пътното платно, също не знае правилника за движение - да го блъска ли бая ти Герги, който НАРУШАВА този правилник ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 48. 48 Профил на SSmart
  SSmart
  Рейтинг: 862 Неутрално

  До коментар [#42] от "Чардо":

  Чардо, нямам претенции . Не съм го виждал това кръстовище и и на мен не ми пука кой на кого какъв е ! Не ми е ясно кой е нарушил правилата, но ме съмнява Вальо Радев да е обективен също защото много добре го знам от много време…………….

 49. 49 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2822 Неутрално

  До коментар [#38] от "Незнайко в Слънчевия град":


  " Полицаят е написал акт на невинния, под давлението на местен партиец . "


  Ако местният партиец употреби " давлението " си, да преспи с жената на полицая, последният ще се съгласи, ли ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 50. 50 Профил на Stavrogin
  Stavrogin
  Рейтинг: 757 Неутрално

  До коментар [#27] от "Stavrogin":
  —цитат от коментар 32 на Graf


  основният виновник за ПТП е бащата на президента Ти, няма нужда да си съдия, за да се прецени кой е основният виновник, всеки ученик знае, че навлизащите в кръговото трябва да осигурят предимство на тези, които са вече там, а защо на основния виновник не е съставен акт от полицията.... отговори ми ти. Мога и юридически да се аргументирам, ако желаеш, само кажи каквото не ти е ясно, да ти го обясня ..... Това че не е съставен акт на бащицата, а само на другия съпричинител на птп е официална инф от МВР, ако ти имаш друга инф, моля, посочи

  Отишло едно джудже при Веско Маринов за автограф и му казало: „Г-н Маринов, пораснах с вашите песни“.
 51. 51 Профил на .
  .
  Рейтинг: 1179 Неутрално

  Инцидента е лек, няма жертви, не е работа на министър да тича и прави цирк, има съд и ако тоя с триколката смята че е ощетен се ще му се намерят спонсори да се занимават с глупости.

 52. 52 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2822 Неутрално

  Правилно Боко го изхвърли. От тоя тъпанар, чеп за зеле не става.
  —цитат от коментар 39 на Маршалов  А когато го е предлагал на НС, не е ли знаел, че не става и за чеп за зеле ?
  А жената кон, кюфтака от енергийното министерство, външната министърка с нейния " английски ", Тетка, Нено ЦЕКОВ и техните обкръжения - стават ли за чеп за зеле ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 53. 53 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 958 Неутрално  До коментар [#45] от "niksan1":

  Aко баба ми беше мъжка, щеше да ми е дядо!

  А ако Баце преди 5 години не се беше похвалил, че е нарушил максималната скорост на магистралата с 20, а със 80 километра, сега убитите в катастрофи щяха да са двойно повече.

  Тогава колко го глобиха?

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 54. 54 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2822 Неутрално

  До коментар [#45] от "niksan1":Ако баба беше мъжка ще и викаме дядо! Опитвам се да разбера кой е нарушил правилата и има ли място бавно ППС в лявата лента…….
  —цитат от коментар 46 на SSmart  Ако беше шофьор и, ако си изгледал внимателно видеото, НЯМАШЕ да се опитваш !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 55. 55 Профил на Stavrogin
  Stavrogin
  Рейтинг: 757 Неутрално

  НИщо против , но триколката е била на пътя, а не на тротоара. Тя не е МПС ( ако е -ОК министъра е прав). Пропаганда против политическите опоненти правим май...
  —цитат от коментар 5 на SSmart


  абе вие луди ли сте или се правите на луди, грамотни ли сте или не сте.....защо триколката да е на тротоара, триколката е пътно превозно средство и като такова има право да се движи по този път, айде преди да плещиш, веми се ограмоти малко, щото е смешно

  Отишло едно джудже при Веско Маринов за автограф и му казало: „Г-н Маринов, пораснах с вашите песни“.
 56. 56 Профил на ivan_v
  ivan_v
  Рейтинг: 406 Весело

  аман от дивотии - някакъв образ със самоделна триколка се носи къде не му е мястото а картунко и сие имипчмънт сънуват...

 57. 57 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2822 Неутрално

  До коментар [#51] от ".":


  " .... има съд ... "


  Моля ?
  Или аз не съм наясно, или ти постваш глупости . Кой съд в България ще осъди бащата на президента ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 58. 58 Профил на Stavrogin
  Stavrogin
  Рейтинг: 757 Неутрално
  До коментар [#25] от "Чардо":
  —цитат от коментар 28 на Graf


  тва че триколката е нарушила правилата прави ли бащата на Радев невинен, че не ми е ясно

  Отишло едно джудже при Веско Маринов за автограф и му казало: „Г-н Маринов, пораснах с вашите песни“.
 59. 59 Профил на SSmart
  SSmart
  Рейтинг: 862 Весело

  До коментар [#55] от "Stavrogin":

  Айде прочети всичко и тогава се възмущавай!

 60. 60 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 958 Неутрално

  Когато Баце се похвали че е нарушил закона за движение по пътищата, НС промени закона и увеличи максималната разрешена скорост по магистралите. Някой наема ли се да каже колко човешки живота е струвало това?
  В случая с бащата на Радев поне е ясно, че жертви няма. Що се отнася до клиентелизма - в единия случай едно районноз в другия едно Народно събрание клиентелисти.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 61. 61 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1510 Неутрално

  До коментар [#58] от "Stavrogin":

  За вината на бащата на Радев се произнася министерО, дето вика, че това било политика. Аз само казвам, че младши инспектора е фиксирал нарушението на водача на "бавнодвижещото се пътно превозно средство", като е спазил закона.
  Що другарят Радев от МВР е седнал да раздава присъди, да уволнява и разследва...?
  А за тази работа си има структури. Които са компетентни да го правят, за разлика от другара ви Радев от МВР.

  Ecrasez l’infâme
 62. 62 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1510 Неутрално

  До коментар [#34] от "Чардо":

  Надявам се да си научил от днешния дебат, къде можеш да се движиш с електричката си.
  Вдясно.
  Вдясно на пътното платно, та дори и да няма ленти.

  Ecrasez l’infâme
 63. 63 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 958 Неутрално

  До коментар [#57] от "niksan1":
  И на какво трябва да го осъди? На разстрел ли или на обесване?

  През март 2016 та кола йа НСО бутна пешеходец, кйто пресичаше правилно пред Нардното събране. Ченгетата то биха пешеходеца. Ти тогава какво напе ави?

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 64. 64 Профил на xefgo
  xefgo
  Рейтинг: 499 Неутрално

  С поемането на тази отговорност на практика министърът плю в мозъка на Резидента, който никога и за нищо не поема отговорност, дори за едномесечното си мълчание по повод наглото нарушение на най-близкият си комунист. Иначе като всеки екземпляр без морал непрекъснато раздава правосъдие на другите. ....Превърна се в човекът Нищо. Кръгла нула!

 65. 65 Профил на reply
  reply
  Рейтинг: 1038 Неутрално

  Е ЗАТОВА НЕ СМЕ НАРОД А СМЕ.............., ЩОТО СЕ ЗАНИМАВАМЕ С МАЛКИТЕ НЕЩА А ГОЛЕМИТЕ СЕ ПРАВИМЕ ЧЕ ГИ НЕ ВИЖДАМЕ , ГРАБЯТ ВИ МАРОДЕРСТВАТ ВИ ИЗБИВАТ ВИ МУТРИТЕ , А ВИЕ СЕ ЗАНИМВАТЕ СЪС СЕМКИ И БОНБОНКИ

 66. 66 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 917 Неутрално

  Аз лично,облъчен от медиите,не мога да преценя кой инцидент е по-трагичен-този край Своге,или другия-с бащата на президента.

 67. 67 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7700 Неутрално

  Това са последствията от ненаправената толкова години реформа в МВР, министерството са най-големия джет и с най-малките резултати.

 68. 68 Профил на disorg
  disorg
  Рейтинг: 591 Неутрално

  Не го били контролирали те това министерство...Че той Радев така и не разбра на какво всъщност е министър и как работи/не работи това нещо, дето той му беше начело.

 69. 69 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1344 Любопитно

  До коментар [#58] от "Stavrogin":


  тва че триколката е нарушила правилата прави ли бащата на Радев невинен, че не ми е ясно
  —цитат от коментар 58 на Stavrogin


  1. Скутера е ППС и не е нарушил с нищо ЗДП и ППЗДП ! ! !

  2. Вземи напиши на Гугъл меп : Харманли бул.България

  и веднага ще го видиш кръговото отгоре-то е едно единствено в Харманли, няма друго! После слез на пътя и се разходи из кръговото и ще видиш , че на ВСЕКИ влизащ в кръговото има по ДВА знака пред него: че е БЕЗ ПРЕДИМСТВО и влиза в кръговото дето в цял дясно движещ се свят ЛЕВИЯ Е С ПРЕДИМСТВО ! ! !
  Без значение какво е ППС-то и какъв му е водача!!!!!!!!!!!!
  Водача на Мерджана е нарушител и не ме интересува на кого е баща или шуренайка !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 70. 70 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1344 Любопитно

  До коментар [#62] от "Graf":


  До коментар [#34] от "Чардо":Надявам се да си научил от днешния дебат, къде можеш да се движиш с електричката си.Вдясно. Вдясно на пътното платно, та дори и да няма ленти.
  —цитат от коментар 62 на Graf


  Графе, разочароваш ме с днешната си пристрастеност и ти липсва твойта постоянна обективност!
  1. Аз от 1964-та та до ден днешен НЕ съм слезнал ни от камион, ни от бус или пък лека кола и мотор ! ! !
  А сега и от тартонетка , че ми е по-удобна особено за пазаруване !
  Да чукнем на дърво нямам нито едно произшествие!
  А съм и мс и по рали , и по мото крос и съм заслужил деятел на автомобилизма !
  Познавам ЗДП и ППЗДП почти наизуст и си знам много добре къде трябва да съм на пътното платно!
  А ти също ако го прочетеш внимателно ЗДП и ППЗДП ще разбереш, че тезата ти : ""..Вдясно на пътното платно, та дори и да няма ленти. .."" - влиза в противоречие със ЗДП и ППЗДП относно как се определят лентите когато не са очертани с пътна маркировка ! ! !
  2. Има една доста дебела ""тухла"" коментари на ЗДП и ППЗДП написана от колектив съдии занимаващи се предимно с пътните произшествия , намери я и я прочети! Списувателите - все съдии разтълкуват всяка дума какво е имал предвид законодателя като са я приели като норма !
  3. Кликни върху този текст :
  Харманли бул.България
  и ще ти изскочи кръговото. Разходи се из него непредубедено и си поговори с твоята съвест кой е виновния . . . .

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 71. 71 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2281 Неутрално

  Дал им е половин кутия от кеш. Някои се чудеха защо не си изхвърляли кутиите от обувки, а ги пълнели с пари? Ето за това.

 72. 72 Профил на zbs44514268
  zbs44514268
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Радев да отговори какво прави човекът с триколката на пътното платно?! Мястото му е на пешеходната зебра!!!!

 73. 73 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 6476 Любопитно

  А милиционерът написал акт на невинния наказан ли е или се спотайва като мишка в трици.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK