Протестът на майките на деца с увреждания блокира за кратко Орлов мост

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (72)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на grayeagle
  grayeagle
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Супер наглост. Комунисти до соросоиди. Пълна промивка. Дневник, Офнюз и Медиапул, а и Сега- уважавани от мен медии, които единствено чета, си позволяват да публикуват една стара снимка, на една жена, която дори не ни казват коя е. Ами, ако се окаже, че това е , /както се твърди/активно мероприятие на Слави/Корнелия/ Дпс, после накъде ще изтривате тоя срам. Ще паднете в капан, като при убитата Виктория. Много жалко. Поне дайте снимки , дайте интервюта, дайте го тоя протест. Но, явно не е за даване.

 2. 2 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1301 Любопитно

  Протестирайте срещу КРИБ!
  Искайте от Велев и Домусчиев да си го приберат извратеняка!
  Искайте от всички тези американски, британски, германски, френски, италиански, холандски концерни и Банки, които подписаха през КРИБ отвратителните думи на Симеонов ДА СИ ГО ОТТЕГЛЯТ!
  !

 3. 3 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 1246 Весело

  От седмица и повече "Дневник" ни гощава с архивни кадри. Да не би и "протестът" да е архивен?
  Не знам, откъде са събрани сътрудниците на сайта, но им липсва елементарна съобразителност да преценят, че оформена по такъв начин, информацията за протестите работи срещу себе си.
  Или да махнем с ръка: абе, "Дневник"...?

 4. 4 Профил на danvan
  danvan
  Рейтинг: 585 Неутрално

  ПРЕКРАСНО ИНТЕРВЮ С ЕДИН МЛАД НАРОДЕН БУДИТЕЛ !!!

  ""Манол Глишев: Трябва да съборим Борисов веднага

  Направихме интервюто с Манол Глишев в парка срещу „Кристал“.

  Поговорихме за политика, влиянието на Русия и последствията за България. От разговора ни ще научите още: какво мисли за културата и Вежди Рашидов, кмета на София и политиката на Общината.

  Има ли институционален натиск срещу граждани?

  Не на последно място обсъдихме медийната среда и нивото на журналистиката в България.

  Има ли надежда за младите хора в България, според Манол Глишев. Може да прочетете в интервюто.

  Какво знаем за Манол Глишев?

  Прокуратурата знае всичко. (смее се).

  Аз съм на 33 години, ако ме питат какъв съм най-често казвам, че съм поет, защото имам една издадена книга и ми предстои да издам втора. Мисля, че това е нещото, което най-много ме интересува и забавлява. Надявам се и някой лев да изкарам. Така че се смятам за поет. В момента пиша и за сайта „Площад Славейков“, което се оказа много приятно занимание.

  В предварителния разговор ни каза, че има някакъв натиск на институции срещу ваша организация, която е много активна. Разкажи ни повече.

  Последните две-три години бяха време на недоволство и протести. Едно от нещата, които възникнаха от тази активност, беше движението, което направихме с приятели. Казва се „Движение Обществен натиск“ и целта ни е да създаваме дискомфорт на властта, когато тя е корумпирана. В България, и по-специално в София, властта почти винаги е корумпирана и затова ние не спираме да им създаваме дискомфорт, засега по законен начин.

  По тази причина в момента към нас тече нещо като целенасочена кампания от страна на районната прокуратурата и СДВР, тъй като ние се занимаваме с изобличаване на незаконността на новата цена на билетите в София. Тя наистина е безобразие. Тази цена от 1.60 лв. е политически, но не и икономически защитена, да не говорим за социални основания. Освен това извадихме наяве неща, свързани със злоупотреби от някои министерства, пускахме сигнали, общо взето това, с което се занимават „Биволъ“, „Протестна мрежа“ – и нашето движение ги прави. Организирали сме митинги. Викали сме приятели да се съберем и да говорим за това, че България все пак е НАТО-вска страна, нация от ЕС. Според нас руското влияние в България е тотално вредно. То унищожава държавата. Унищожава обществото. Корумпира.

  За всички тези неща сме си говорили открито.

  По тази причина към нас има институционален интерес, който е много глупав. Аз лично поддържам крайно груб език към институциите у нас, защото имам слаб респект към тях и не ги ценя. Те се опитват да сплашват членове на нашето движение, включително и мен, с някакви привиквания, мерки за неотклонение. Неща, които са абсолютно несъстоятелни. Това ни нарушава ежедневието, пречи ни да си гледаме занаятите. Това е чиста форма на институционален тормоз.

  Какво е мнението ти за младите в България и тяхното апатично поведение към случващото се в държавата? Цялото това мълчание от страх ли е?

  За да има обществено мнение, което да иска държавата да се управлява по определен начин, хората трябва да са самоуверени. Трябва да са сигурно, че са стопани на своето настояще и бъдеще. Хората трябва да имат собственост, пари и образование. И трябва да не ги е страх.

  Обикновено по света хората, които имат тези четири неща, се наричат средна класа. Средната класа е гръбнакът на всяка нормална страна. В България тя е много слаба и застарява. Боя се, че да имаме млада, активна и образована средна класа засега е много далеч от нас. Оттам идва безразличието към всичко. Неразбирането защо корупцията е нещо лошо, защо писаният закон е по-важен от волята на един политик. И оттук повечето млади хора са малко неактивни, тревожни, неориентирани и скептични, точно защото им липсва сигурност и образование. Но младите трябва да разберат, че ако днес не са активни, няма да имат хубаво бъдеще занапред.

  Какъв е моделът на управление? Запази ли се този на Пеевски?

  Това, което се говори, че Пеевски си е отишъл, изобщо не е вярно. Той си е тук, той се разпорежда с много съдби, богатството му е огромно. Пеевски не е един-единствен. Моделът и системата, които създават хора като Пеевски не само съществуват, но ни и управляват.

  На практика обаче България не се управлява, тя само се ограбва. В момента има частни интереси, които контролират страната и си я разпределят. От време на време се скарват, после се помиряват. Това е тип управление, който е много примитивен, дори мафиотски. Тоест писаният закон не е придобил върховна власт в България.

  Как ще коментираш медийната среда у нас? Има ли такава?

  Доколкото имаме някакво общество, доколкото има някакви вестници, списания и радиостанции, то има и някаква медийна среда, разбира се. Но каква е тя – това е друг въпрос. Дали има истински журналисти или хора, които правят реклама, това са две различни неща. Журналистика е да напишеш това, което никой не иска да чуе. Всичко останало е реклама. В този смисъл в България въпреки всичко има журналисти. Не са много, но ги има. Те, разбира се, са под натиск, защото нито една престъпна власт не иска да има качествена журналистика. Тя съобщава какво не е наред много преди съда, а понякога и вместо него. А това не е добре, защото съдът би трябвало да служи на обективната истина дори преди журналистите. Съществуването на истински журналисти не в интерес на управляващите у нас.

  Журналистите са тези, които би трябвало да изваждат наяве действителността в ежедневието. Не само политическата, а и битовата. Много е трудно да си независим журналист в България, но мисля, че журналисти има. На мен ми се струва, че например „Биволъ“ вършат добра журналистическа работа.

  Загубила ли е България зависимостта си от Русия и руските капитали?

  Не. България е все по-зависима от Русия и това е много тревожно. В момента покрай неуспеха на турския преврат, руското влияние на Балканите се засили страшно много. Сега предстои да видим как Русия и Турция търсят пътища за сближаване. А това са нашите най-силни съседи. И те на са силни за добро. Това са вредни съседи. Двата режима на Путин и Ердоган ще действат заедно за засилване на авторитарни тенденции в няколко региона. В много държави авторитаризмът няма бъдеще, но в България, Сърбия, Македония шансовете за засилване на руското влияние против НАТО, ЕС, против властта на писания закон са огромни и човек трябва да се замисли. Според мен в България животът тепърва ще става по-сложен.

  Какви са механизмите за защита?

  Преди няколко месеца щеше да ми е по-лесно да отговоря. Както вървят нещата в момента, правителството обслужва руските интереси по един все пак мек начин. Ако сега обаче това правителство падне, следващото би обслужвало руските интереси много по-активно. Аз обаче не съм привърженик на т. нар. „по-малко зло“, всичко, което е зло, трябва да се премахва. Според мен България трябва да следва един път и той е – отхвърляне на всяко управление, което е склонно на търпимост към каквото ще да е руско влияние у нас. Независимо коя от сега съществуващите партии управлява, властта трябва да се отхвърля с последователни вълни от протести. По-голямата част от страната не разбира националните проблеми и е готова да гласува отново за престъпници, твърдейки, че няма друг избор, но това е късогледство.

  В момента България върви по спирала, която я доближава все повече до Русия. А това означава повече корупция, по-малко власт на закона, повече престъпност, по-малко Европа, по-малко НАТО.

  Къде се крие разковничето да имаме добра средна класа и ангажирано общество?

  Парите и образованието – двете неща си вървят заедно. Трябва климатът в България и около България да се подобри. Трябва да забогатеем и да се образоваме, за да имаме самочувствие. Ако някое българско правителство, въпреки всичките си недостатъци, успее да отдалечи България от Ориента, от Изтока, от Русия … България ще започне да забогатява.

  Но това е за в бъдеще.

  А сега?

  Трябва да съборим Борисов веднага. Не трябва да се съобразяваме с фалшиви власти, които не спазват собствените си закони.

  Защо спряха протестите срещу Вежди Рашидов?

  Самият Вежди Рашидов заслужава да се протестира срещу него и заслужава да не бъде министър. За съжаление обаче нашата интелектуална класа е възпитана да не протестира срещи властта, а да зависи от нея. Намираме се в парадоксално положение, в което най-образованата част от нацията е свикнала, че трябва да стои отстрани на гражданските активности. В този смисъл всяка форма на несъгласие с властта изглежда като отдалечаване от професията. Художникът не иска да протестира, иска само да рисува.

  От една страна това е добре, но от друга страна води до тази яловост и до неспособност да се извърши нещо необходимо.

  В случая един човек, който провали Ларгото в София, един човек, който е удрял полицай, един човек, който се е появявал пиян на пресконференции (и го е казвал сам), един човек, който заплаши журналист с писмо – този човек продължава да е министър на културата. Той трудно говори официално, той злепоставя поста си. Следователно трябва да си иде. Но това е много трудно за разбиране от нашите интелектуалци.

  Как виждаш София като културен център? Има ли развитие ?

  Много се говори, че България е страна с огромен културен потенциал и мисля, че това донякъде е вярно. Но нашият капитал от хора и идеи се стопанисва ужасно зле.

  Първо, големият масов вкус, който се налага от звукозаписни компании например, промотира главно чалга, което е много нисък вкус и отнема на повечето хора идеята, че може да съществува нещо друго.

  Но това е само частен аспект на проблема.

  Ако трябва да се мисли по някакъв държавнически начин за културата, положението не е различно. За съжаление, Министерството на културата, Националният исторически музей, Националната галерия също промотират нещо, което наподобява чалгата.

  България прави огромни разходи с малкия си бюджет за култура за нелепи неща. Това трябва да се спре.

  Все още съществува нещо като Съюз на българските писатели, а това няма никакво обяснение. Писателите, които четем днес, не членуват там, следователно няма смисъл да се харчат пари за СБП.

  Тоест културното богатство на страната ни трябва да се стопанисва по съвсем друг начин и с минимално участие на държавата.

  А и наистина Рашидов трябва да си ходи.

  Говорим за София и култура. Какво да кажем за кмета Йорданка Фандъкова?

  Ох, горката жена … Мен ми е жал за нея. Тя някога е била симпатична учителка, директорка на училище и може би е трябвало да си остане такава. Щеше да е много полезен кадър в Министерството на образованието.

  За съжаление, нашият настоящ министър-председател (условно го наричам така) се е запознал с нея, харесал я е и я направил кмет, а госпожата просто не е подходяща. Не зная дали тя е пряко виновна за случващите се безумия в София, но нещата, които се случват около нея, би трябвало да доведат до съд срещу страшно много хора. Едни и същи ремонти на едни и същи точки в столицата се правят всяка година.

  Управлението на Йорданка Фандъкова в София е материал за ежедневна политическа сатира. То е материал за някакъв курс „Как не се управлява град“. В най-добрия случай тя служи хора, които перат пари в града и си измиват ръцете с нея. Нека си върви.

  Интервюто взе: Веселин Диманов

  ТЪРСЕТЕ В ИНТЕРНЕТ: "ГЛАСЪТ НА МЛАДИТЕ ХОРА"

  Българите са малък, но изключително прост народ. Sapienti Sat
 5. 5 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 845 Неутрално

  БРАВО на майките ,будната и достойна част от българското общество е на тяхна страна !

 6. 6 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2450 Неутрално

  До коментар [#1] от "grayeagle":

  Мислите ли,че не знаят,че Славчо е замесен с майките?!Че БСП са замесени с майките?!Мислите ои,че 2013-та не знаеха,че съучастват нанКоатинбродксия Преврат??Мислите ли,че 2016 несъзнателно подкрепиха Радев?!Мислите ли,че Бойкикев не знаеше,че в Русе убийството нямаше нищо общо с политика?!Знаели са,разбира се.Само малцината осранали вЕрващи им ,все още отказват да приемат очевидното.

 7. 7 Профил на гошо
  гошо
  Рейтинг: 479 Разстроено

  Колко прав се оказа Валери Симеонов за тия "майки"

  гошо
 8. 8 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2450 Неутрално

  До коментар [#3] от "Дон Кихот":

  Никой и не се интересува от самите статии ма Дневник,коментарите са важни и те се четат...

 9. 9 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#5] от "Stewie":

  Само дето на протеста майки отдавна няма. Останахте само мръсната комунистическа сволоч, която няма срам от нищо и яха всеки протест. Е, комуне, няма да я бъде вашата.

 10. 10 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2450 Неутрално

  До коментар [#4] от "danvan":

  Да бе му е умряла циганката на Манол Глишев та се нлга тинда го хвалиш?!

 11. 11 Профил на happystory
  happystory
  Рейтинг: 269 Неутрално

  На всеки мислещ човек който следи нещата трябва да му е ясно че Слави стои зад тези протести. Още 1вият път когато протестираха маиките бяха облечени с еднакви тениски - ''системата ни/ги убива'' което е фраза на Слави която повтаря непрекъснато особено в facebook. Също така, на същата вечер когато те за пръв път протестираха, Слави и целия му екип бяха облечени в същата тениска, и не спряха да говорят за тях. Колко по-ясно може да е че те стоят за тия протести с цел да съборят правителсвото за може да има избори? От няколко дни не е спрял да драматизира това изказване на Симеонов, не защото му пука, а защото е златен шанс от който може да се възползва да предизвика избори. 100% съм сигурен че той ги организира, и той им е казал да не спират да протестират и да боикотират всяка среща с правитеслвото. Въпреки че министара им каза че ще им се отпуснат повече пари, те не спират да протестират - защо? Щото някой им е казал да не спират, и да боикотират всички срещи които им се предложат.

  Иронията е че именно Симеонов е може би единственият политик който би могъл да им помогне, понеже само той мисли с главата си, докато останалите ги е страх да кажат истината, да не говорим че са и ужасно некадърни и некомпетентни.

  За съжаление винаги става така, всяка криза се яхва от настървени популисти гладни за власт. Докато има балъци ще им тарикати, това е истината.

 12. 12 Профил на гошо
  гошо
  Рейтинг: 479 Весело

  До коментар [#9] от "zle_platen_trol":

  Не знам ,но ми намирисва че БСП-то ще гътне ГЕРБ

  гошо
 13. 13 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2450 Любопитно

  До коментар [#4] от "danvan":

  Мислиш ли,че хората,които се интересуват,не знаят кой е Манол Глишев и връзката му с Протестна Мрежа?!

 14. 14 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2259 Неутрално

  До коментар [#4] от "danvan":

  "Самият Вежди Рашидов заслужава да се протестира срещу него и заслужава да не бъде министър." Тоя момък още не е разбрал,че В. Рашидов отдавна не е министър и ни зове на протест .Умнокрасив,това казва всичко.

 15. 15 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 1246 Весело

  До коментар [#5] от "Stewie":

  "БРАВО на майките ,будната и достойна част от българското общество е на тяхна страна !"

  Ти сигурен ли си, че там са останали майки? Щото "Дневник" срамежливо не иска да ни ги покаже...
  ПС Да не би и ти да си бил там като майка под прикритие?

 16. 16 Профил на |Y|
  |Y|
  Рейтинг: 269 Неутрално

  До коментар [#7] от "гошо":

  А твоят работодател боко шенгена се оказа прав за мат'рял като тебе...

 17. 17 Профил на zfm52680934
  zfm52680934
  Рейтинг: 479 Неутрално

  За хората от ляво и дясно,борещи се за свалянето на правителството.Този протест срещу В.Симеонов,е като за удавник сламката.
  Толкова са се хванали за този повод,че ги е страх,че ако спрат да протестират,няма да намерят следващ повод,да излязат пак на улицата.А сега,са намерили някой да плаща на 100 човека,и те са 100,и имат постоянна маса от 200 човека!

  sdg
 18. 18 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2450 Неутрално

  До коментар [#5] от "Stewie":

  Няма нещо,в което да са замесени комунистите ,което ти да не си одобрил..

 19. 19 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2024 Неутрално

  Колко прав се оказа Валери Симеонов за тия "майки"
  —цитат от коментар 7 на гошо


  Абсолютно прав е!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 20. 20 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 1246 Неутрално

  Ситуацията ми напомня на тази, когато след мощните многохилядни шествия срещу Пеевски, нищожно рехава отломка от тях (оказва се-цялата мощ на "автентичната десница") се опита да събере дивиденти от спонтанното народно възмущение. И обикаляха няколко месеца като улави по улиците на София, демонстрирайки цялото си безсилие. Изглежда, им е било малко...
  Както се казва, луд умора няма!

 21. 21 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 745 Неутрално

  ,,Протестиращите майки на деца с увреждания блокираха кръстовището между бул. "Цар Освободител" и бул. "Васил Левски", съобщи агенция "Фокус".

  За единейсета поредна вечер те демонстрираха с искане за оставката на вицепремиера Валери Симеонов,,,

  ДНЕВНИК ного яка статия, че и снимката, няма значка че е архив направо кърти

 22. 22 Профил на inatlivka
  inatlivka
  Рейтинг: 1301 Неутрално

  Колко прав се оказа Валери Симеонов за тия "майки"
  —цитат от коментар 7 на гошо


  Май, май ще излезе прав! Проблемът им беше закона, той нали върви в парламента, ама те май са решили да бутат правителството, много на сериозна се взеха.Свалиха вече един шеф на парламента и им се услади.Далеч съм от мисълта, че наистина изстрадалите майки на болни дечица манифестират по улиците вместо да си гледат децата, ясно кой стои зад тия"протести" .БСП-тУ не пропускат сгоден случай да пуснат маргиналите си в действие, белким им се отвори парашута за предсрочен вот, та пак да крадат на воля, да фалират банки, да спират еврофондове и да затъва държавата. Учендолецът и той ката вечер мърси екрана.Толкова са патетични...тия руски подлоги,омерзена съм.

 23. 23 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 745 Неутрално

  До коментар [#5] от "Stewie":

  ,,БРАВО на майките ,будната и достойна част от българското общество е на тяхна страна !,,

  И вие от ДБ ли ги подкрепяте, защото ние от БСП аще от началото сни зад тех. Браво на вас от ДБ, значи сте истински патриоти

 24. 24 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 897 Неутрално

  До коментар [#4] от "danvan":

  Следващия път пусни втора глава на Война и мир.
  По темата :на мен ми писна от една и съща снимка и една и съща информация всяка вечер.
  Бас, че няма останала и една майка да протестира от онези, които дадоха начало на протеста.

  Доброто е заразно
 25. 25 Профил на pganev11
  pganev11
  Рейтинг: 18 Неутрално

  Нагли, неработещи кресливи жени! Пореднато конспиративно мероприятие на комунягите!

 26. 26 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Валери да си ходи. Протестите са многовекторни и ще успеят...

 27. 27 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#24] от "АзКлавдия":

  Има, има...
  Губиш баса...

 28. 28 Профил на ogix
  ogix
  Рейтинг: 165 Любопитно

  До коментар [#4] от "danvan":
  Това на Позитано ли ти го съчиниха?

  огн.
 29. 29 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2259 Неутрално

  До коментар [#22] от "inatlivka":

  А от "умнокрасивите "не си ли омерзена?Щото по горе един ни зовеше"на оружие братя",да бутаме министър Рашидов,нищо че той отдавна не е министър.Ама той,Решетников е за бой.Тия пари дето им ги дава да бутат правителството,на Йоло Денев да ги беше дал,повече файда щеше да има.

 30. 30 Профил на |Y|
  |Y|
  Рейтинг: 269 Неутрално

  ГробарЕ, последни сме в европата и сме изолирани щото всички ни презират, а ни презират щото има много безродници и от бсп1 и от бсп2 и от всякакви други продажници на запад и на изток.
  Срам нямате да подкрепяте далаверко след казаното от него!!! Изчакахте няколко дни кротко и сега са ви дали опорките да тролите масово!!! Народоотстъпление е това, на кого служите, осъзнайъе се!!!

 31. 31 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 4584 Неутрално

  По всичко личи че Слави-чалгата и корнелия са яхнали протеста и няма спиране, не искат само "главата" на Валери, искат да бутнат правителството и президентска република. Естествено, че преди това смяна на конституцията.

 32. 32 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2259 Неутрално

  Валери да си ходи. Протестите са многовекторни и ще успеят...
  —цитат от коментар 26 на Велков

  Многовекторни,многовекторни,колко да са многовекторни?Преко сили 50на вектора да са на улицата и с тях ще сваляте законно избрано правителство.Ама на вас,болшевиките,всичката работа ви е такава.

 33. 33 Профил на Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Рейтинг: 269 Неутрално

  Падна ли?

  Президент Плевнелиев - Трудно мога да не споделя своето дълбоко унижение като дясномислещ човек от ръководството на "Демократична България" да влезе в съюз на балотажа с Мая Манолова. Не трябва да дават оставки, а да си изберат Манолова за шеф
 34. 34 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2450 Неутрално

  До коментар [#22] от "inatlivka":

  БСП се опитва да генерира недоволство,което послв да се влее в новата партия на Славчо,която уж Радев да припознае.Че като влезе в парламента да участва в правителство сБСП/ДПС.

 35. 35 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2450 Неутрално

  До коментар [#29] от "mvu02435512":

  Един пример-Костадин Костадинов,без медийната подкрепа и отразяване,да не говорим за финансирането като цяло,спечели гласове,колкото Бойкикев/Кънев..

 36. 36 Профил на inatlivka
  inatlivka
  Рейтинг: 1301 Неутрално


  До коментар [#22] от "inatlivka":А от "умнокрасивите "не си ли омерзена?Щото по горе един ни зовеше"на оружие братя",да бутаме министър Рашидов,нищо че той отдавна не е министър.Ама той,Решетников е за бой.Тия пари дето им ги дава да бутат правителството,на Йоло Денев да ги беше дал,повече файда щеше да има.
  —цитат от коментар 29 на mvu02435512


  До коментар [#32] от "mvu02435512": Поради пренебрежимо малкия им брой е излишно да ги споменавам, щото трябва да го правя поименно и ще е леко конфузно.
  П.П. И не, не ме омерзяват, будят в мен само съжаление и гняв в какво превърнаха една горда идея.


 37. 37 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2259 Неутрално

  [quote#36:"inatlivka"][/quote]

  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 38. 38 Профил на L Glassman
  L Glassman
  Рейтинг: 10 Разстроено

  Хора като Симеонов, Кошлуков и подобни са прекалено нагли за да подадат оставка. Българското общество няма имунитет срещу такъв тип хора. В България вече майка на дете с увреждане е мръсна дума, до там я докарахме. Това което трябва да знаят хора като Симеонов, Каракачанов, Сидеров и прочие, е че историята е безпощадна към такива като тях.

 39. 39 Профил на Шихан Йордечка
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 40. 40 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1316 Весело

  [quote#32:"mvu02435512"][/quote]


  До коментар [#32] от "mvu02435512":

  Не си наясно с векторите. Изобщо. Действията в парламента са най-силният вектор. Та не се изказвай неподготвен, ку може...
  Ааа, и да не забравя - умнокрасивият вектор помага също, нищо, че е почти скалар...

 41. 41 Профил на Шихан Йордечка
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 42. 42 Профил на Шихан Йордечка
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 43. 43 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 1246 Весело

  До коментар [#26] от "Велков":

  "Валери да си ходи. Протестите са многовекторни и ще успеят..."

  Бе то така, ама не се знае, колко от тези вектори в края на краищата ще влязат в з.дника на тези, които са ги проектирали. Засега всички сочат в целта, повечето вече са на автопилот ("Дневник" и някои пишманполитици се погрижиха за това) и според мен се движат стабилно.

 44. 44 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2450 Неутрално

  До коментар [#38] от "L Glassman":

  До там я докарахте.Защото гинпозлвахте и омерзихте.

 45. 45 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1301 Любопитно

  До коментар [#38] от "L Glassman":
  Госпожа "Историята" се отнася твърде отвисоко към такива неща.
  Безпощадни към такива неща са господата Колт и Калашников.
  !

 46. 46 Профил на Шихан Йордечка
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 47. 47 Профил на zle_platen_trol
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 48. 48 Профил на Шихан Йордечка
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 49. 49 Профил на Шихан Йордечка
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 50. 50 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1301 Весело

  До коментар [#49] от "Шихан Йордечка":

  Той си е такъв...н"""н по генезис.
  :)
  !

 51. 51 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 426 Любопитно

  До коментар [#50] от "AzDebil":

  По смрадта се намерихте, нали?

 52. 52 Профил на Шихан Йордечка
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 53. 53 Профил на zle_platen_trol
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 54. 54 Профил на bdon4eva
  bdon4eva
  Рейтинг: 380 Неутрално

  За всички живеещи в района е ясно чий е този “протест”. Дневник, съседи сме не се излагайте. Майки няма.

 55. 55 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1301 Весело

  До коментар [#51] от "zle_platen_trol":

  Изкъписебе, да не се носи...
  :)
  !

 56. 56 Профил на Шихан Йордечка
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 57. 57 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#55] от "AzDebil":

  Не повтаряй, като латерна, измисли нещо сам. Не, че имаш с какво, но се постарай все пак.

 58. 58 Профил на Шихан Йордечка
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 59. 59 Профил на zle_platen_trol
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 60. 60 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7217 Неутрално

  До коментар [#4] от "danvan":

  Много хубаво интервю. Браво за смелостта на г-н Глишев. Вече дотам се докарахме, да поздравяваме някой, който има смелостта да говори на глас това, което много хора си мислят.

 61. 61 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2645 Неутрално

  факта, че се цензурира това

  39
  ****
  21:32, 29 окт 18
  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.


  За да видите коментара кликнете тук.


  Пълен текст на коментара:
  избрахте ли си новото "Деси" ? и смятате ли,че като девалвирахте въобще понятието протест ще съберете повече от 5 партийни лидери на протест в защита на свободното слово дето му запорирали 200 МИЛИОНА ? успех! на Цацаров разбира се . и трийте според стандартите си.

  е достатъчно показателен за кой/какво .

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 62. 62 Профил на Добрин Илиев
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 63. 63 Профил на nvarvarin
  nvarvarin
  Рейтинг: 223 Неутрално

  Винаги съм се чудил как Валери Симеонов е събрал такъв брой избирател, пък то и тука било пълно с такива. Колко извратено мислене трябва да имаш ,за да смяташ, че точно тия майки, обрекли живота си на собствените си деца, някой ще им плати, за да протестират? Колко извратено мислене трябва да имаш, за да не схванеш безчовешкото и питекантропско изказване на Валери Симеонов?

 64. 64 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 745 Неутрално

  До коментар [#27] от "Велков":

  ,,Видео с две жени на улица в София, едната от които видимо пияна, а другата с бебе и почти празна бутилка от водка в ръце, предизвика силно възмущение в социалните мрежи.,,

  Да не са тези ве, че и видео ича заснето с тях

 65. 65 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 745 Неутрално

  До коментар [#24] от "АзКлавдия":

  Госпожо не го карайте. Ще вземе да ни пусне я цялата война... я конституцията, че и Шихан Йордечка ша са види на зор

 66. 66 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 745 Неутрално

  ДНЕВНИК,моят коментар # 64 е точно по темата

 67. 67 Профил на proza
  proza
  Рейтинг: 368 Неутрално

  Целта на тези протести е една - падане на правителството. Симеонов не трябва да подава оставка, гласували сме за патриотите. Ако подаде оставка заради тези свраки, значи да не уважи вота на стотици хиляди избиратели. Не може някакви самозванки да свалят законно правителство, те са един файтон хора. Нинова здраво се е засилила да управлява, ама няма да я огрее. И да има предсрочни избори, няма да спечели. Само си точат зъбите за властта и използват тези кресливи женоря, както и неразбориите в агенцията за българите в чужбина. Писна ни от вас, хайде да вървим на избори и да видим какво ще постигнете.

 68. 68 Профил на proza
  proza
  Рейтинг: 368 Неутрално

  До коментар [#4] от "danvan":

  Нали не мислиш, че някой ще седне да те чете.

 69. 69 Профил на ralita68
  ralita68
  Рейтинг: 479 Неутрално

  До коментар [#1] от "grayeagle":

  +++++++++++++тъжно!

 70. 70 Профил на schwimmwagen
  schwimmwagen
  Рейтинг: 1735 Неутрално

  Целта на тези протести е една - падане на правителството. Симеонов не трябва да подава оставка, гласували сме за патриотите. Ако подаде оставка заради тези свраки, значи да не уважи вота на стотици хиляди избиратели. Не може някакви самозванки да свалят законно правителство, те са един файтон хора. Нинова здраво се е засилила да управлява, ама няма да я огрее. И да има предсрочни избори, няма да спечели. Само си точат зъбите за властта и използват тези кресливи женоря, както и неразбориите в агенцията за българите в чужбина. Писна ни от вас, хайде да вървим на избори и да видим какво ще постигнете.
  —цитат от коментар 67 на proza


  Ми то правителството ,ако е решило да падне - ще падне. Гледали сме го вече тоя филм . До сега имаше поне 100 законни прични, тия досадници да бъдат разкарани, да не тормозят хората.

  "...Thereafter the man-loving God who arranges everything, and who did not abandon man without an intellect, sent unto him Saint Constantine the Philosopher, called Cyril, a righteous and truth-loving man, and he created for them thirty-eight letters..."
 71. 71 Профил на block
  block
  Рейтинг: 938 Неутрално

  симеонов е пълен милиционерски боклу, нагъл и прост. във всеки случай трябва да си ходи

 72. 72 Профил на авторът
  авторът
  Рейтинг: 1405 Неутрално

  Вече тези протести трябва да се описват така: Представителки на майките-социалистки, от името на майките на деца с увреждания, блокираха еди какво си...

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK