Прокуратурата прехвърли към съда въпроса за различните мерки спрямо Иванчева и Дюлгеров

Прокуратурата прехвърли към съда въпроса за различните мерки спрямо Иванчева и Дюлгеров

© Георги КожухаровВ съобщение до медиите спецпрокуратурата прехвърли към съда вината за различния подход към мерки за неотклонение спрямо бившия кмет на "Младост" Десислава Иванчева, заместничката ѝ Биляна Петрова и обвинения заедно с тях като помагач Петко Дюлгеров. Тримата са подсъдими по едно дело - за подкуп в особено големи размери. От 25 октомври Дюлгеров е под домашен арест, а двете жени са в ареста. Основната причина обаче се оказа, че прокуратурата не е искала горната съдебна инстанция да се произнесе за незабавното излизане от ареста на Дюлгеров, а е искала това за Иванчева и Петрова.


На 16 ноември 2018 г. спецсъдът пусна под "домашен арест" Иванчева и Петрова заради влошеното им здравословно състояние и защото лошите условия в ареста възпрепятстват правото им на защита. Разпореждането на съдия Иво Хинов гласеше двете жени незабавно да напуснат ареста. Апелативният спецсъд обаче спря незабавното изпълнение и заяви, че Иванчева и Петрова трябва да останат в ареста, докато втората съдебна инстанция не се произнесе по същество на въпроса за промяна на мярката им за неотклонение, което се очаква да се случи тази седмица.


Другият подсъдим - Петко Дюлгеров, беше пуснат от спецсъда под "домашен арест" на 25 октомври. Той обаче незабавно се прибра вкъщи.


Какво казва прокуратурата
Заради множество журналистически питания, свързани с мярката за неотклонение на Дюлгеров, както и заради "неточни твърдения в някои медии" спецобвинението съобщи, че на 25 октомври 2018 г. спецсъдът промени мярката на Дюлгеров в по-лека - "домашен арест". Съдът е разпоредил промяната да се изпълни незабавно. На 1 ноември спецпрокуратурата е протестирала съдебното определение.


Това беше последния възможен момент от 7-дневния срок по закон, в който можеше да се подаде протест.


След това в днешното съобщение на прокуратурата се обяснява, че спецсъдът е следвало да изпрати делото и протеста на въззивната инстанция, след като е изтекъл 7-дневният срок за протест на промяната на мярката на Дюлгеров, т.е. след 1 ноември. На 5 ноември 2018 г. обаче в свое разпореждане спецсъдът коментирал, че изпращането на протеста за мярката на Дюлгеров във втората съдебна инстанция следвало да се отложи. В съобщението на прокуратурата не се посочват аргументите на съда.


Проверка на "Дневник" в спецсъда показа, че на 5 ноември съдът е отложил за 16 ноември заседанието заради невъзможността на едно от вещите лица да присъства. В същото разпореждане съдът е отложил изпращането на протеста на прокуратурата спрямо мярката на Дюлгеров до провеждане на отложеното заседание.


"Това се налага във връзка с проблемите, които възникваха около съвпадението по двете съдебни заседания от 31.10 и 2.11 за въззивното произнасяне по предходен частен протест (когато има протест на прокуратурата спрямо мярка на някой подсъдим или друг съдебен акт, цялото дело се изпраща на втората съдебна инстанция и първата не може да провежда своите заседания - бел.ред.). В конкретния случай правното положение на подсъдимите Иванчева и Петрова е значително по-тежко от това на подсъдимия Дюлгеров. Поради което разрешението на повдигнатия от тях въпрос следва да има предимство пред въззивната проверка на определението, касаещо подсъдимия Дюлгеров", се казва в съдебното разпореждане от 5 ноември.


Т.е. съдът е преценил, че делото е по-добре да стои физически при първата инстанция, докато се проведе заседание на 16 ноември с присъствие на вещото лице, което не е можело да присъства на 5 ноември. Спецсъдът е предпочел да не изпраща делото на горния съд за произнасяне по протеста срещу мярката на Дюлгеров, защото заседанието с присъствието на вещото лице на 16 ноември е било важно за Иванчева и Петрова. А спецъдът приема, че те са в по-тежко състояние, защото те са в ареста, а Дюлгеров - под "домашен арест".


На 16 ноември 2018 г. спецсъдът разпорежда протестът за мярката на Дюлгеров да бъде изпратен в апелативния спецсъд. В същото съдебно заседание Иванчева и Петрова искат промяна на постоянния им арест. Делото е изпратено на втората съдебна инстанция, която трябва да се произнесе по мерките и на тримата тази седмица.


"Администрирането на протеста и изпращането на делото на въззивната инстанция според процесуалния кодекс е изцяло в правомощията на съда, постановил протестирания акт, а не на специализираната прокуратура", се оправда прокуратурата в съобщението си до медиите.


Откъде на практика се получава различното третиране на подсъдимите


След като на 16 ноември 2018 г. спецсъдът пусна Иванчева и Петрова от ареста, прокуратурата още същия ден протестира промяната на мерките им. За сравнение - при Дюлгеров протестът бе внесен в последния възможен ден от законовия срок.


Освен това в протеста, отнасящ се до Иванчева и Петрова, спецпрокуратурата поиска втората съдебна инстанция да се произнесе и по незабавността на изпълнението на промяната. Така на 16 ноември 2018 г. късно вечерта апелативният спецсъд каза, че двете жени трябва да останат в ареста, докато той не се произнесе по същество на въпроса за мерките им.


В протеста срещу промяната на мярката за неотклонение на Дюлгеров, спецпрокуратурата не е искала втората съдебна инстанция да се произнесе по незабавността за излизането му от ареста.


Очаква се апелативният спецсъд тази седмица да реши окончателно каква ще бъде мярката за неотклонение и на тримата подсъдими. Решението на въззивния съд обаче Иванчева и Петрова чакат в ареста, а Дюлгеров - у дома.


Днес стана известно, че прокуратурата е поискала от съда да наложи забрана на Иванчева и Петрова да напускат страната. Това би имало смисъл, ако втората съдебна инстанция пусне двете жени от ареста.

Коментари (92)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5154 Гневно

  номера от селска вечеринка

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 2. 2 Профил на hammurabi
  hammurabi
  Рейтинг: 360 Неутрално

  От статията се подразбира, че се отправя упрек към някои органи затова, че са си упражнили едно свое правомощие. Подобен подход е показателен за необективност в отношението. Накратко - търси се под вола теле.

 3. 3 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2330 Неутрално

  По всичко си личи ,че цацаратурата разглежда казуса Иванчева като враг №1 за строителната мафия и турските инвеститори!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 4. 4 Профил на anty
  anty
  Рейтинг: 632 Неутрално

  Простотията на цацаратурата обслужваща мафията е безкрайна.
  Е как ще напуснат страната след като са в ареста!
  Е то бива простаци бива ама тези не са на световно ниво,те са на междугалактическо ниво по идиотизам.
  Материала,материала.

 5. 5 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5154 Гневно

  До коментар [#2] от "hammurabi":

  очеизваден двоен аршин.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 6. 6 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3266 Неутрално

  До коментар [#1] от "КМЕТ В СЯНКА":

  кое?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 7. 7 Профил на chlamydia
  chlamydia
  Рейтинг: 375 Неутрално
 8. 8 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5154 Гневно

  До коментар [#6] от "дерибеев":

  прочети статията.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 9. 9 Профил на Athanatos
  Athanatos
  Рейтинг: 1556 Неутрално

  Вероятно аз не разбирам правилно понятията, но някой знаещ да обясни какво точно значи "домашен арест".
  Щото аз си го представям - седиш си у вас и нямаш право да напускаш дома си (даже и до магазина да идеш). Пред вас седи полицай и те пази. Или ти слагат електронна гривна и ако напуснеш, до 5 минути цъфва до теб някоя патрулка?
  Не знам, вероятно гледам много филми, ама как е в действителност?!

  Adam-е zendeh, zendegi mikhad / Живият човек се нуждае от живот .
 10. 10 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4351 Неутрално

  Иванчева какво я бърка? Като я осъдят, примерно на 8 години, ще се приспадне времето и в ареста.

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 11. 11 Профил на Alexander97
  Alexander97
  Рейтинг: 3753 Неутрално

  Срамно-грозен пинг-понк на съдилища, прокуратура. Не могат да свършат свястно работа за пет лева.
  Дюлгеров – вкъщи, те двете, понеже са зле здравословно – в ареста, защото условията са по-лоши!

 12. 12 Профил на Софианец
  Софианец
  Рейтинг: 522 Неутрално

  До коментар [#10] от "hamiltonf":
  Ще я държат в ареста до изборите за кмет на София.....

 13. 13 Профил на pyn
  pyn
  Рейтинг: 577 Неутрално

  По-долна пасмина от "спец"-прокуратура и "спец"-съдилища не са се виждали тук.

 14. 14 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8253 Неутрално

  Това не е прокуратура, не са хора на реда и закона ,а шпицкоманда за мокри поръчки на мафията.

 15. 15 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 507 Неутрално

  Нереални боклуци. България е безправова държава, каквото и да говорят приятелите на Бойко от ЕС.

 16. 16 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2576 Неутрално

  "Бате к*ре, раотата рицкуъ ъ цтае ноу деела! Харе тея у цъдО ъ цъ раздзмърдат гъдзоете, оти че си е*е майката накраа! РазцмърдЕ се отцекъде, тия Прокопиев-Мокопиев треъше ъ ги цмачкаме ънврее и тогаа ъ ги почваме останАлите!"

  Гяурбаджийски, червени и "патриотични" евнуси на Сараите, развейте бялото знаме! Ако нямате бял плат, събуйте си гащите! Под тях нямате нищо за криене!
 17. 17 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3811 Любопитно

  Срамно-грозен пинг-понк на съдилища, прокуратура. Не могат да свършат свястно работа за пет лева....
  —цитат от коментар 11 на Alexander97


  Не могат или не искат?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 18. 18 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2576 Неутрално

  Простотията на цацаратурата обслужваща мафията е безкрайна.Е как ще напуснат страната след като са в ареста!Е то бива простаци бива ама тези не са на световно ниво,те са на междугалактическо ниво по идиотизам.Материала,материала.
  —цитат от коментар 4 на anty


  Ами като ти звъннат в 1 часа през нощта от някой запой и ти кажат "Бате к*ре, Дзюмбюлев утре те чека ъ ънпрайш дзаглаие !" и на следващия ден сутринта ги раждаш такива.

  Гяурбаджийски, червени и "патриотични" евнуси на Сараите, развейте бялото знаме! Ако нямате бял плат, събуйте си гащите! Под тях нямате нищо за криене!
 19. 19 Профил на sandman
  sandman
  Рейтинг: 1180 Гневно

  Спец прокуратура и спец съд кое им е специалното?Че са специални некадърници,да не ги наричам идиоти,защото е неуместно да се обижда.
  Мутри преоблечени като прокурори и съдии.

  You always pay for what you get. Sometimes you get what you pay for.
 20. 20 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4660 Неутрално

  До коментар [#2] от "hammurabi":

  От статията се разбира, че прокуратурата прилага двоен аршин!

 21. 21 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4660 Неутрално

  До коментар [#6] от "дерибеев":

  Това!

 22. 22 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4660 Любопитно

  До коментар [#10] от "hamiltonf":

  А като я оправдаят? Кой ще плаща? От къде ще дойдат парите за обезщетението? От Mercedes F1?

 23. 23 Профил на гошо
  гошо
  Рейтинг: 1946 Весело

  До коментар [#10] от "hamiltonf":

  а пък ако я оправдаят ,ще осъди държавата за обезщетение , значи при всички случай е на далавера ,така ли

  гошо
 24. 24 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2294 Неутрално

  До коментар [#10] от "hamiltonf":

  Изглежда само ти не можеш да схванеш, че ако Иванчева излезе в домашен арест губят всякаква възможност да я осъдят.
  Тя в ареста не се огъна, както се надяваха от строителната мафия, та камо ли, когато вече не е в ареста.

  Срещу България се заформят до момента три дела, които Иванчева ще спечели.
  Първото е ареста. Условият в ареста са такива, че дори доказан убиец ще спечели дело срещу България за ужасните условия там.

  ВаклИн получи амнезия. Вече не помнел точно да е давал пари, да са му искали. В нищо не е сигурен, защото всяко дело започва с обяснение от съдията към свидетелите, че ако излъжат ги чакат ПЕТ години затвор.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 25. 25 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2294 Неутрално

  До коментар [#22] от "vassilun":

  Ние ще плащаме, а не строителната мафия и цацаратурата.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 26. 26 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3266 Весело

  До коментар [#21] от "vassilun":

  привързваш се все повече към мен ..... добре , че си анонимен. вярвам и за децата ти ..

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 27. 27 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4351 Неутрално

  До коментар [#24] от "Росен съм аз а Путлер ще капитулира":

  "ВаклИн получи амнезия. Вече не помнел точно да е давал пари, да са му искали..."


  Това кога?

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 28. 28 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2294 Неутрално

  До коментар [#27] от "hamiltonf":

  На последно дело. Честно. Ще се опитам да потърся инфо.
  Не се майтапя.
  На тоя са му се дръпнали лайната, защото, ако се докаже, че е лъжесвиделствал влиза в пандиза без никаква възможност за друга присъда. Затова и не смее да излъже пред съдията.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 29. 29 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4351 Неутрално

  До коментар [#22] от "vassilun":

  Те пък, големите обезщетения...

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 30. 30 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3266 Неутрално

  До коментар [#24] от "Росен съм аз а Путлер ще капитулира":

  Роска, как не огъването на обвиняем решава процес ? където и да било по света?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 31. 31 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4351 Любопитно

  До коментар [#24] от "Росен съм аз а Путлер ще капитулира":

  Между другото, ти откъде знаеш какви са условията в ареста?

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 32. 32 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2294 Неутрално

  До коментар [#27] от "hamiltonf":

  ...................На конкретния въпрос на защитата дали от юни 2017 до февруари 2018, когато е подал сигнала за забавянето на неговата преписка, някой му е искал пари, Ваклин отговори "Не". От продължителния разпит не стана ясно нещо съществено: дали посредникът Дюлгеров е съобщавал /предавал/ на Иванчева за разговорите си с бизнесмена...............

  И там пак си писал същите глупости


  https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2018/10/08/3324066_biznesmenut_s_podkupa_za_ivancheva_ne_bil_govoril_s/

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 33. 33 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2294 Неутрално

  До коментар [#31] от "hamiltonf":


  До коментар [#24] от "Росен съм аз а Путлер ще капитулира":Между другото, ти откъде знаеш какви са условията в ареста?
  —цитат от коментар 31 на hamiltonf


  Е как откъде? Не се ли сещаш?
  Бил съм там.

  В нашата околия най-гаден е шуменският арест. Подземие като по филмите. Влага. Кошмар е. Затвора е сато почивка в Акапулко пред нашият арест. Някъде от двайсетте години на миналият век и нищо не е променено в него. Шеф на ареста, като спре да е шеф обикновено му случват "странни" случки после.

  Ареста в Нови Пазар, обаче бива. Той е по-нов, а полицаите там са по-човечни.
  Бургаският арест също е кофти.
  За софийският не знам нищо, но ако съдя по Иванчева е като нашият.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 34. 34 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4351 Весело

  До коментар [#32] от "Росен съм аз а Путлер ще капитулира":

  Глупости кой пише, ще се види накрая. Прокуратурата твърди, че лицето Иванчева и искала €500 000 "руши", получила е първи транш от 50 000, като е приспадната комисионната. Сума ти съдебни заседания минаха, съда потвърждава едно и също, мастития адвокат, който досега можеше да измъкне всеки от ареста, вече месеци наред не може да се справи, и то, при положение, че това е делото под най-голямо обществено наблюдение.
  Защо ли?!

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 35. 35 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1847 Неутрално

  А Ваклин с каквя мярка е!?

 36. 36 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3266 Неутрално

  До коментар [#32] от "Росен съм аз а Путлер ще капитулира":

  верно , че е позволено да се цитира само един източник , ама все пак

  ""Разговорите с Иванчева протичаха горе-долу както когато ви спре лош катаджия, гледа ви многозначително и ви казва: "Ще пишем ли?", разказа Ваклин за срещите помежду им.

  Ваклин обясни, че Иванчева е пресмятала каква печалба има компанията му от всички обекти, които притежава, и от такива, които предстои да купи.

  "Тя знаеше точната сметка на бизнеса ми и казваше, че не сме дали, за да получим", обясни Ваклин. Той посочи още, че за първи път му искат подкуп и дори не би си позволил да даде и двеста лева на катаджия.

  "Дадох парите на Петко Дюлгеров половин час преди акцията срещу него, Иванчева и Биляна Петрова. Когато бяхме заедно, Иванчева звънна на Дюлгеров по вайбър и се уговориха да се видят", разказа бизнесменът.

  Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2018/09/07/biznesmenyt-ot-kogoto-ivancheva-iskala-pari-beshe-kato-losh-katadjiia.387187

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 37. 37 Профил на dolna4erti4ka
  dolna4erti4ka
  Рейтинг: 1021 Неутрално

  Домашен арест е най-хубавата мярка за неотклонение.Хем ти се зачита за лежане в затвора/каквата ще е присъдата/хем като видиш ,че работата отива на зле хващаш пътеките на братята Галеви и Брендо и ааа-къде отиде таз добра жена.Уж беше болна и жална,пък хвана пътя за Аржентина.Иначе като си седиш в къщи по цял ден си джъткаш на компютъра и си четеш книжки.Затова всички иска довашен арест.

 38. 38 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2294 Неутрално

  До коментар [#30] от "дерибеев":

  Без признания доказателствата им са хилави като африканско дете и няма как да я осъдят. Дори студент по право втора година ще спечели делото срещу мафията.

  Смятали са, че бидейки жена за една седмица ще се скапе в ареста и ще признае дори убийството на Кенеди.
  Уви, обаче. Иванчева се оказа по-мъж от всички дебелаци от строителната мафия.
  Лошото е, че тия от мафията няма да пострадат.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 39. 39 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3266 Неутрално

  признания не са доказателство в никакъв процес

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 40. 40 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2294 Неутрално

  До коментар [#35] от "svoboden":

  Тоя мастит мафиот е без мярка, но пък може да му вземат "мярката".
  Лъжец готов на всичко за пари.

  Държавата се напълни с такива боклуци.

  А Ваклин с каквя мярка е!?
  —цитат от коментар 35 на svoboden


  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 41. 41 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4351 Весело

  До коментар [#36] от "дерибеев":

  Не може да прочете, употребил е...

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 42. 42 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2294 Неутрално

  До коментар [#36] от "дерибеев":

  Тези показания са от 7 септември.
  През октомври, обаче той (ВаклИн) вече има амнезия, относно тези показания/спомени.

  Не се е уплашил. Десетките му адвокати са му обяснили по всяка вероятност, че е възможно Иванчева да НЕ бъде осъдена и той да гризне дръвцето.

  Следи хронологията.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 43. 43 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1414 Неутрално

  Простотията на цацаратурата обслужваща мафията е безкрайна
  —цитат от коментар 4 на anty


  18.11.2018
  Адвокат Ирен Савова: Моята кончина е силно преувеличена, жива и здрава съм!

  "...Taзи cyтpин вxoдът пpeд дoмa и ĸaнтopaтa нa извecтния cтoличeн aдвoĸaт Иpeн Caвoвa ca ocъмнaли, oблeпeни c нeйни нeĸpoлoзи. B тяx, ĸaĸтo мy e peдът „c пpиcĸъpбиe“ ce cъoбщaвa зa ĸoнчинaтa й, изpeдeни ca й „cъpдeчни“ cъбoлeзнoвaния..."

  http://defakto.bg/2018/11/18/адвокат-ирен-савова-моята-кончина-е-си/

 44. 44 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2294 Неутрално

  До коментар [#36] от "дерибеев":


  До коментар [#41] от "hamiltonf":

  А това пък е абсолютна лъжа. Аз съм давал, а тоя мафиот строителен чист като момина сълза.

  ..................Ваклин. Той посочи още, че за първи път му искат подкуп и дори не би си позволил да даде и двеста лева на катаджия............

  За първи път му искат подкуп и не дал подкуп на катаджия?
  Лъже като дърт циганин.

  Вие и двамата вярвате ли на това?
  Лично вие вярвате ли?

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 45. 45 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2294 Неутрално

  До коментар [#43] от "extraCACA":

  ++++++

  Не знаех. Това говори много.
  За глупостта и наглостта на сторителната мафия.

  До коментар [#39] от "дерибеев":


  До коментар [#41] от "hamiltonf":

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 46. 46 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2294 Неутрално

  До коментар [#41] от "hamiltonf":


  До коментар [#36] от "дерибеев":Не може да прочете, употребил е...
  —цитат от коментар 41 на hamiltonf


  Пич,
  аз и мъртво пиян съм в по-добра кондиция от теб, но сега съм трезвен като репичка.
  Уважавам те и затова не искам да пишеш глупости. Още си пазя линка с акъла, който даваш как се готви риба, защото обяснимо ние от сушата не я правим добре.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 47. 47 Профил на pyn
  pyn
  Рейтинг: 577 Неутрално

  До коментар [#22] от "vassilun":Те пък, големите обезщетения...
  —цитат от коментар 29 на hamiltonf


  Поне шестцифрени, че и седем. Аз да и бях адвокат, ще има поне десетина дела - като се почне от ареста та до нечовешките условия в ареста, до издевателствата на "спец"-мръсниците. А ако аз бях на нейно място щях да заведа и наказателно дело за опит за убийство. От "държавата".

 48. 48 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1414 Неутрално

  ти откъде знаеш какви са условията в ареста?
  —цитат от коментар 31 на hamiltonf  '...Четири вещи лица, изготвили експертизите - психиатри, психолог и ендокринолог,
  бяха разпитани днес в съдебната зала и техните показания дадоха първото основание на съда за промяна на мярката. Внезапни пристъпи на сърцебиене, замайване и страх за живота, които обаче не се преодоляват само с медикаменти, са установени у Иванчева. Лекарите са извършили експертизите освен по наличната медицинска документация - и с посещения в ареста. Вещите лица го описаха като свързани две помещения с ширина 2 метра и дължина 3 или 4, и тоалетна с мивка отделена с преграда висока около 1,20м. Наровете с ширина 70 см оставят пътека за движение от около 40 см. Експертите обърнаха внимание най-вече на липсата на светлина в сумрачните килии и невъзможността за движение, които според тях са със значение за психическото състояние на двете жени..."

 49. 49 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3266 Неутрално

  До коментар [#44] от "Росен съм аз а Путлер ще капитулира":

  аз лично , не . обаче пък ти лично вярваш ли , че .... индивид като Иванчева не е искала да осребри подскачане по площади ?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 50. 50 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4351 Весело

  До коментар [#48] от "extraCACA":

  Чудесни условия, за общински чиновник, поискал шестцифрена сума за себе си, както и спрял, мълчал месеци наред, за десетки строителни обекти, със всичките необходими разрешения...
  И, същевременно, в работно време, два часа, дремеща в някакво кафене....

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 51. 51 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2294 Неутрално

  До коментар [#49] от "дерибеев":

  Не я познавам. Смятам я за напълно невинна.
  Заради мафията, но и заради действията и. През нощта охраната на едно място се опита да я изгони и тя повика полиция и от тогава им разваля рахатлъка на измислените строители-мафиоти.
  Опитаха се да си върнат, но ще останат с пръст в..."ухото". Няма, обаче да пострадат тия копелета. Това ме ядосва.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 52. 52 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1414 Неутрално

  До коментар [#50] от "hamiltonf":

  с тея глупости шсе пробваш на сбирките на жгерб... току-виж г-н Елен пуснал некое бакшишче

 53. 53 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4351 Весело

  До коментар [#52] от "extraCACA":

  Кое е "глупости", че е поискала шестцифрена сума за себе си, че е спряла месеци наред десетки строителни обекти, със всичките необходими разрешения?!
  И, че същевременно, в работно време, в работен ден, два часа е "киснала" в някакво кафене?!
  Айде малко по-сериозно, и ако може, по същество...

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 54. 54 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 4491 Неутрално

  До коментар [#24] от "Росен съм аз а Путлер ще капитулира":

  ,,ВаклИн получи амнезия.,,

  Ваклин утиде у киреча

 55. 55 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2294 Неутрално

  До коментар [#53] от "hamiltonf":

  А малко мисъл да вложиш ще може ли?

  Ще знаеш, че в колата ти има 70 бона в евро и два часа ще киснеш нейде си?

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 56. 56 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4351 Весело

  До коментар [#55] от "Росен съм аз а Путлер ще капитулира":

  Типични реакции, като за употребил... Айде, дай утре, нов опит след 8.00 ч. за по трезв анализ...

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 57. 57 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2294 Неутрално

  До коментар [#49] от "дерибеев":

  С толкова малко пари? Не може да е толкова глупава.
  Щеше да си поиска и да получи всяка сума и нямаше никой да научи за това.
  Казала е НЕ и затова страда.
  Иначе подкупът си е нещо нормално в тази държава. Така си върви бизнеса.

  И още нещо да те питам. Вярваш ли, че на ВаклИн му са се досвидили парите?
  Колкото и много да са били, че да осмърди сделката информирайки цялата държава за далаверите си, дори с редовни документи?

  Аз НЕ вярвам.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 58. 58 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2294 Неутрално

  До коментар [#56] от "hamiltonf":

  Не каза би ли оставил 140 хиляди лева в колата си, която е с някаква измислена аларма два часа без надзор?

  ТИ би ли ги оставил?

  Утре не може май. Ще гледам децата.....трудна мисия. Гърлето ще ходи при жената на племенника ми. И те имат бебе и му правят някакъв празник и то по обед.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 59. 59 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4351 Весело

  До коментар [#58] от "Росен съм аз а Путлер ще капитулира":

  Естествено, че не бих оставил лични пари, но когато ти снасят чужди мангизи, може и повече да стоиш...
  Росене, Росене, заблудена история...
  Виждал съм 6-цифрени рушвети, зная получаващия и взимащия как се чувстват....

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 60. 60 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2294 Неутрално

  До коментар [#59] от "hamiltonf":

  Според теорията на мафият тези пари вече са били "твои".

  Е?

  Значи НЕ би ги оставил.
  И аз не бих.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 61. 61 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2294 Неутрално

  До коментар [#59] от "hamiltonf":

  Аз също знам.
  Впрочем да кажа конкретно. Приятелка ме пита дали да даде на дпс-оод през 2008-ма година 10% за да получи заем за строеж, за разширяване на бизнеса.
  Питах я дали тези 10% я бъркат като сметка/пари. Каза, че не я бъркат, но предварително искали да получат парите, а заема после.
  Казах и "давай парите". Даде ги в петък и в сряда получи заема.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 62. 62 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4351 Любопитно

  До коментар [#60] от "Росен съм аз а Путлер ще капитулира":

  Откъде знаеш, имал ли си подобни суми в кеш, в колата?

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 63. 63 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 4491 Неутрално

  До коментар [#47] от "pyn":

  ,, А ако аз бях на нейно място щях да заведа и наказателно дело за опит за убийство. От "държавата".,,

  И иск за една доживотна рента от стотина иляди евра месечно, или затвор за държавата

 64. 64 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4351 Неутрално

  До коментар [#61] от "Росен съм аз а Путлер ще капитулира":

  "Приятелка ме пита дали да даде на дпс-оод през 2008-ма година 10% за да получи заем за строеж.."

  А бе ти и твоите приятелки сте много зле?! Да получила "заем за строеж"?! Майко мила... Ами, тя, ако е читава, ще получи заем от всяка нормална банка
  Глупости повече не ми се четат..
  Лека...

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 65. 65 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2294 Неутрално

  До коментар [#62] от "hamiltonf":

  Ситна скъпа техника струваща многократно повече от колата ми.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 66. 66 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2294 Неутрално

  До коментар [#64] от "hamiltonf":

  Не си видял явно годината.
  2008-ма.
  НИКОЙ не може да получи заем без да даде на дпс-оод 10% от стойността му.

  Н И К О Й !

  Става въпрос за бизнес, не за апартаментче.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 67. 67 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4351 Весело

  До коментар [#66] от "Росен съм аз а Путлер ще капитулира":

  В онези години, както и сега, банките "чупят" телефоните ми, за да им стана клиент,кредитен....
  Да, ама не...
  Имаше и една програма "Джереми" през тези години, години 2007 и нататък, без проблем, читава фирма, взимаше солиден заем, дори и без ипотека, на база обороти и активи... Лихвата, която ми предлагаха беше под 4%, и то при тези години.
  Просто, живеете в "парарелен свят, някяква искала от дпс-то "бутане" за заем?!
  Жалка история...

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 68. 68 Профил на k_
  k_
  Рейтинг: 2221 Неутрално

  Тоя схемаджийски цирк на компирите подяжда политически Бойко в София яко и ако не вземе мерки и издаде заповед да бъде разследвана ОПГ-то в Компира и Цацаратурата нищо добро не го чака.
  Ще му вадят зъбките без упойка, да не би да е забравил?
  И кофтито е, че дори да иска да издаде подобна заповед, няма кой да я изпълни?
  Наистина неприятна ситуация.
  Хеле, като излязат новите коледни флашки какво точно са си гукали схемаджиите, народа пак пред Бойко ще протестира, не пред Комипирте и Цацараторите защото те ловят лошите и са имунизирани.

 69. 69 Профил на pyn
  pyn
  Рейтинг: 577 Неутрално

  До коментар [#47] от "pyn":,, А ако аз бях на нейно място щях да заведа и наказателно дело за опит за убийство. От "държавата".,,И иск за една доживотна рента от стотина иляди евра месечно, или затвор за държавата
  —цитат от коментар 63 на сидер


  Верно, не мога да съдя т.нар. вече т.нар. държава. Обаче мога персонално. Примерно шефа на "спец"-мръсниците. Помните ли го - тоя дето прекрати всички дела срещу Пеевски. И дето в свободното си време души деца, щото го прередили в лавката в училище. И понеже тук си имаме военизирана прокуратура, бих обвинил главния - дебелата свиня Цацаров, щото по дефиниция той командва всички. Ако беше възможно бих ги държал 7 месеца в същия арест, при същите условия. Не е достатъчно, но и без
  това не вярвам да го преживеят....
  Ех, мечти...

 70. 70 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4351 Неутрално

  До коментар [#69] от "pyn":

  Прав си.

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 71. 71 Профил на k_
  k_
  Рейтинг: 2221 Неутрално

  До коментар [#69] от "pyn":
  Да, Цацаров ни струва скъпо. Но парите не са най-важното нещо все пак в тоя свят.
  Разбира се, че ще ги палатим, както е платено за Максим Савов.
  Тия се гаврят с българите и рано или късно целият цирк ще се превърне в трагедия.

  https://www.mediapool.bg/darzhaniyat-5-mesetsa-nezakonno-v-aresta-maksim-savov-osadi-prokuraturata-news199039.html

 72. 72 Профил на hammurabi
  hammurabi
  Рейтинг: 360 Неутрално

  До коментар [#37] от "dolna4erti4ka":

  Домашният арест е алтернатива на задържането под стража и предверието към по-лека мярка за неотклонение. Налагането на домашен арест, без да са налице предпоставките за това (заболяване, непозволяващо престой в ареста или в специализирано или общо медицинско заведение; единствен родственик, който трябва да отглежда малко дете или възрастен болен роднина и т.н.), сочи на недобър професионализъм или "нещо друго".

 73. 73 Профил на pyn
  pyn
  Рейтинг: 577 Неутрално

  Междувпрочем, представям си дебелата свиня Цацаров, спяща на един нар 70 см и само на 40 см от некъв луд, малтретиращ деца...
  Колко ли могат да издържат? Седем месеца?

 74. 74 Профил на pyn
  pyn
  Рейтинг: 577 Неутрално

  До коментар [#72] от "hammurabi":

  Аз разбирам, че ви плащат за да тролите тук по цял ден, но става дума дума за две жени, садистично малтретирани вече седем месеца. Струва ли си за едни жълти стотинки, какви хора сте вие бе, баси...

 75. 75 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4351 Весело

  До коментар [#74] от "pyn":

  Вие защо не сте в ареста?! Може би, защото, не сте поискали рушвет от 500 к?!

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 76. 76 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1554 Неутрално

  Оставете тези неща, кажете сега кога ще разпорим цацара?

  Обичам да грухтя и плюскам.
 77. 77 Профил на Lemmy
  Lemmy
  Рейтинг: 2887 Весело

  Абе, и мен сън не ме хващаше защо така били различни мерките, но като го преместих и ми мина. Некъв ужас направо - едната другарка с депресия, а другата другарка с хипохондрия.

 78. 78 Профил на profesionalist
  profesionalist
  Рейтинг: 1194 Неутрално

  За питащия Домашен арест е пуснат под парична гаранция до делото.В САЩ на всеки се дава право да бъде на свобода дори за убисво под парична гаранция определена от съда взависимост колко сериозно е нарушението.Адвоката на порно артиската беше арестуван.НО след 4 часа пуснат на свобода под парична гаранция за $50,000 затова че ударил некаква.За тия две шантонерки също се полага да бъдат на свобода до делото под парична гаранция.КАТО АМЕРИКАНСКА КОЛОНИЯ съда требва да има същата форма на управление.Понятно болшевики!!!

 79. 79 Профил на Радко - СВОБОДА или РОССИЯ
  Радко - СВОБОДА или РОССИЯ
  Рейтинг: 1030 Неутрално

  Тези две женици колко ли не са били в час със '' подаръците '' та толкова да вбесят неКОЙ хора , та сега да търкат наровете по арести и съдилища . Явно много са искали но не са знаели и как да си вземат ако им дадЪт . Много филми са гледали а реалноста е друга . Играта е проста : от много по малко и забравяш да правиш Политика а не от много по много защото не излизаш от арести и съдилища . Чичко паричко има пари и за подкупи но и за прокурори .....

  Русофилите живеят в ЕС и посмъртно не биха живяли или пратили децата си в Русия. Обаче прoдават България на Русия. Неграмотност и Шизофрения?
 80. 80 Профил на Рун Дьо Решетникоу
  Рун Дьо Решетникоу
  Рейтинг: 1766 Неутрално

  Тая само като я видиш с тея тънки, стиснати устни и ти става ясно каква безочлива проклетия е.

  In a time of universal deceit telling the truth is a revolutionary act
 81. 81 Профил на azlikaram
  azlikaram
  Рейтинг: 293 Неутрално

  До коментар [#36] от "дерибеев":

  Олеле! Само не dnes.bg! Тия са на Дебеличкия, благодаря!

 82. 82 Профил на azlikaram
  azlikaram
  Рейтинг: 293 Неутрално

  До коментар [#53] от "hamiltonf":

  Прав си! Трябва да я осъдят най-вече защото пие кафе в работно време! Поне 8г затвор, че да се знаят и другите! Ами ще я натопят, като се обяви срещу небостъргача на Гаранти Коза на Малинов... При който между другото използват 456852 вратички в закона за да го построят.

 83. 83 Профил на azlikaram
  azlikaram
  Рейтинг: 293 Неутрално

  До коментар [#80] от "Содом и Гомор- (к)Раят на джендъризма":

  Никой не иска от теб да си я хващаш за жена бе, пич!

 84. 84 Профил на hammurabi
  hammurabi
  Рейтинг: 360 Неутрално

  До коментар [#74] от "pyn":

  Оплакваш се като девица. Ако имаш аргументи - напиши ги. Ще ти отговоря. Другото остави на съда.

 85. 85 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2294 Неутрално

  До коментар [#67] от "hamiltonf":

  Заем под 4% и то през 2007-ма?

  Възможно е, но трябва да си от техните.

  Няма никакъв друг начин да имаш тия условия. И познай КОЙ разрешаваше да се отпусне заем?
  КОЙ?
  Питам сериозно.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 86. 86 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2294 Неутрално

  До коментар [#76] от "Свинчуга":

  След днешните изцепки веднага.
  Налага се.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 87. 87 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2294 Неутрално

  До коментар [#84] от "hammurabi":

  Аргументите са в статията бе каскет.
  Прочети поне нея.

  Два, три коментара имаш за Иванчева и до един тъпи с опит да им се придаде "тежест".
  Глупостите не могат да тежат.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 88. 88 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4351 Неутрално

  До коментар [#85] от "Росен съм аз а Путлер ще капитулира":

  Самите банки, които бяха договорни партньори на JEREMIE: Съвместни европейски ресурси за микро-, малки и средни предприятия. Просто фирмата трябваше наистина да е читава, с добра финансова история.

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 89. 89 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2294 Неутрално

  До коментар [#88] от "hamiltonf":

  Фирмата на моята....хайде не приятелка, но добра позната (има ми доверие) беше точно такава.
  И си направи разширението.
  Сега си купуваш продуктите и. Билбордове има из Варна.

  Повтарям.
  За да получиш заем при лихва под 10% не 4% трябваше да си от ТЯХ.
  Никакъв друг начин нямаше.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 90. 90 Профил на wanderer
  wanderer
  Рейтинг: 1749 Неутрално

  До коментар [#2] от "hammurabi":

  "От статията се подразбира, че се отправя упрек към някои органи затова, че са си упражнили едно свое правомощие"

  Упрекът е, че избирателно упражняват правомощието си, което е предпоставка за необективен процес.

 91. 91 Профил на hammurabi
  hammurabi
  Рейтинг: 360 Неутрално

  До коментар [#87] от "Росен съм аз а Путлер ще капитулира":

  Росене, пънеш се в област, в която си лаик. Пък и обиждаш, ама сигурно си мислиш, че звучиш по-аргументирано. Сигурен съм, че нищо не си разбрал от статията. Не защото е неясна, просто не си юрист и трудно се ориентираш в дебрите на дворцовия церемониал. Арбитър в този казус е съдът. Друг съд от Марс няма да ни изпратят. А този съд досега поне 5-6 пъти е приемал, че има обосновано предположение тримата да са извършили престъплението, за което им е повдигнато обвинение. Това е максимумът на тази фаза от наказателното производство, дори и да не ти харесва.

 92. 92 Профил на hammurabi
  hammurabi
  Рейтинг: 360 Неутрално

  До коментар [#90] от "wanderer":

  Делото е в съдебната фаза. Там съдът е арбитър, не прокуратурата.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK