Съдебният инспекторат ще проверява Панов заради казуса "Иванчева" (допълнена)

Съдебният инспекторат ще проверява Панов заради казуса "Иванчева" (допълнена)

© Анелия НиколоваСъс седем на шест гласа съдийската колегия реши, че Инспекторатът към Висшия съдебен съвет (ИВСС) трябва да провери проверката, която председателят на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов възложи на делата за мерките за неотклонение на бившия кмет на "Младост" Десислава Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова в Апелативния спецсъд. Съдебните инспектори трябва да установят дали назначената от Панов проверка е накърнила независимостта на съда. Да бъде пратена на инспектората наредената от Панов проверка гласува цялата парламентарна квота на съдийската колегия.


Срещу решението, до което се стигна след 2 часа дискусии, се обявиха Панов, и също Атанаска Дишева, Олга Керелска, Цветинка Пашкунова, Боряна Димитрова и Красимир Шекерджиев - всички избрани от съдийската общност.


Повод за дискусията днес в съдебния съвет стана писмо от 11 съдии от Апелативния спецсъд, които, след като Панов разпореди да бъде проверена организацията на делата за мерките на Иванчева и Петрова, поискаха ВСС да излезе със становище:
- правомерно и допустимо ли е да се нарежда проверка, включваща и неприключило производство по чл. 270 от НПК, в срока на произнасяне на компетентния съд, без никакви данни и посочване на каквито и да е фактически основания за отклонения в разписаните правила за организацията на дейността на съдебния орган, и съставлява ли това опит за оказване на влияние върху вътрешното убеждение на съдиите, на които предстои да се произнесат по спорния предмет.
- дали съставлява проява на тенденциозно отношение към специализираните съдилища и в частност към АСНС, предвид обстоятелството, че спрямо никой друг съдебен орган в страната не са били предприемани проверки при идентични условия.


На редовното заседание на съдийската колегия във вторник обсъждането на този въпрос беше отложен като кадровците решиха да питат апелативните спецсъдии дали проверката е повлияла на вътрешното им убеждение (съдийската независимост), защото това могат да го кажат само те. На проведено в сряда общо събрание те са решили да отговарят на съвета така: "Не твърдим и в становището си не сме твърдели, че е нарушена независимостта ни". Като повтарят искането си ВСС да вземе становище дали е проявена тенденциозност към тях и дали проверката, разпоредена от Панов, е правомерна и допустима, уточнява news.lex.bg.
..............
Именно този отговор на самите съдии беше причината, поради която почти всички членове на Съдийската колегия днес заявиха, че те нямат правомощие да се произнесат по писмото на спецсъдиите, тъй като


единствената хипотеза, при която биха могли да се намесят е, ако е накърнена независимостта на съда
а самите спецсъдии заявяват че проверката не е повлияла на вътрешното им убеждение.


Те обаче се разделиха в това дали трябва да оставят писмото от Апелативния специализиран съд /АСпС/ без разглеждане или да го приемат за сведение и да го препратят на ИВСС. Предложението казусът да отиде в инспектората беше на представляващия ВСС Боян Магдалинчев, който се позова на цитираната по-горе разпоредба, даваща право на ИВСС да извършва проверки на действия, свързани с нарушаване на независимостта на съдиите.


Олга Керелска: От една страна казваме, че нямаме данни за накърняване на независимостта, от друга казваме - ама да направим проверка


дали с действия на председателя на ВКС тя е накърнена. Как стигаме до този абсурден извод да се препрати преписката на инспектората? Как, с какви доказателствени средства ИВСС ще провери?", попита Олга Керелска. В следващо изказване Керелска предложи - и действията на прокурорите, които посъветваха апелативния спец съд да не предоставя делото за проверка на комисията от ВКС, също да бъдат проверени от инспектората.


Боян Магдалинчев: Все нещо има


"Доколко с тази заповед се засяга независимостта на съдиите от АСпНС. Иначе защо биха писали до нас? Все нещо има", отговори представляващият ВСС Боян Магдалинчев.


По едно нещо членовете на колегията бяха единодушни -


председателят на ВКС има право да разпорежда проверки на организацията на дейността на съдиите от апелативните съдилища


Драгомир Кояджиков, който откри дискусията, обаче заяви, че е смущаващо, че проверката по мерките на Иванчева и Петрова е назначена, когато предстои АСпНС да се произнесе по определението на спецсъда двете да излязат под домашен арест. Като смущаващо той определи и това, че се проверява само едно дело и каза, че досега това се е случвало само по това на бившия кмет на Галиче Ценко Цоков, но пък след като е било приключено.


Най-пространно изказване направи Вероника Имова, която стигна до извод че хем "констатациите от проверката отговарят на фактическото положение", хем е направен опит за намеса в независимостта на съдиите, но те са издържали и не са се поддали на натиска.


Лозан Панов: Рискуваме да се загубим в словоблудство и затова ще ви върна към правото


, така започна първото си изказване Панов. И обясни, че ЗСВ не прави разлика дали проверка по ЗСВ може да се възлага само по приключили дела, дали по много или само по едно. И припомни, че при проверката за мярката на Ценко Чоков, за която настоя и главният прокурор Сотир Цацаров, не е имало съмнение, че е накърнена независимостта на АСНС.


"Сега и самите съдии казват, че не е нарушена независимостта им. И няма как да е друго, защото проверката не касае съществото на делото", каза председателят на ВКС. Той заяви още, че няма правно основание Съдийската колегия да обсъжда правомерна и допустима ли е наредената от него проверка, както иска АСпНС, защото ВСС не контролира тези актове на председателя на ВКС..


Председателят на Върховния административен съд Георги Чолаков също каза, че няма ограничение за делата, по които може да бъде правена проверка. "Доколко да има такава по висящо дело, е преценка е на административния ръководител. Лично аз не бих го направил, за да няма такива спорове. Но законът не го забранява", каза той.


Цветинка Пашкунова и Атанаска Дишева подчертаха, че "ако на специализираните съдилищата са правени повече проверки, това не е случайно. Поне по две причини. Първо, АСНС съществува сравнително от скоро и на второ място, както твърдят самите съдии, дейността им е под особен интерес, винаги на фокус - заради предмета на делата, които разглеждат и заради личното качеството на подсъдимите по тях. Само тези две обстоятелства са достатъчни, за да се отговори защо проверките там са повече отколкото в останалите апелативни съдилища", каза Дишева.
И заключи: "Нито има намеса, нито има тенденциозност". "Това, което се случва днес ми прилича на другарски съд. Той, разбира се, не е нито съд, нито е другарски".


Атанаска Дишева: Стъпка от един сценарий


"Това предложение ими се струва последователна стъпка в един сценарий", заяви Атанаска Дишева. И продължи: "Ако са чак толкова податливи или страхливи тези съдии, как устояха на натиска от няколко прокурори, които отправиха към тях призив да не дават преписката на проверяващия екип от ВКС. Защо те не счетоха, че с това действие на прокурорите е накърнена тяхната независимост. За мен това е странно поведение и разбиране за съдийска независимост?".


Действията на прокурорите обаче не бяха изпратени за проверка от инспектората.

Коментари (136)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4847 Неутрално

  Лъсват всички зависимости в съдебната система. Европа гледа драги "магистрати" !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 2. 2 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 1061 Неутрално

  Да не забравяме, че изменението на Закона за съдебната власт, с което се осигури мнозинство за гората на Шайката във ВСС, стана благодарение на ДСБ и Реформаторския блок, които бяха част от Управляващото мнозинство тогава.

  Благодарим ви за рухването на крехката демокрация в страната.

 3. 3 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1238 Неутрално

  Това е парламентарната квота на милиционерите, нъл тъй?
  Значи, всевластната цаца може да проверява всеки и всякога, а председателят на ВКС не може да назначи проверка от 3-ма, лазлични от него съдии, за да провери дали се спазва процедура, разписана от закона?
  ВСС - войнстваща самодоволна свинщина.

 4. 4 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1837 Неутрално

  Браво на тези 5 жени съдии, които са имали смелостта да застанат зад Панов.

 5. 5 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1538 Неутрално

  Лозанчо нещо много е бързал.
  Няма време, би казало едно човече от Минута е много.
  Но за политика може и тепърва да му започва времето...

 6. 6 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 689 Любопитно

  Защо трябва да ги притесняват проверки,ако всичко е наред,не виждам място за напрежение.?

  По-скоро ме притесняват проверките без край на КОНПИ.

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 7. 7 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3999 Неутрално

  Лъсват и зависимости на Лозан Панов с еди кой си... За едно скандално тълкувателно решение на ВКС става дума...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 8. 8 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 931 Неутрално

  До коментар [#4] от "Fiji":

  Да, той има нужда от смели жени зад себе си. На самия него смелостта никак не е в излишък.

  Доброто е заразно
 9. 9 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1238 Неутрално

  До коментар [#2] от "Paolo Di Canio":

  ОбъркАл сте се, ДСБ предложи броя на пряко избраните от съдиите да е по-голям от броя на парламентарната квота. Не се прие и сега скъпоплатените неправораздаватели, изпратени с политическа протекция и поръчка бламират истинската съдебна независимост, почиваща само и единствено на закон и произтичащи от него процедури.

 10. 10 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4847 Неутрално

  До коментар [#8] от "АзКлавдия":

  Това на женския ли ти го казаха ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 11. 11 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1460 Любопитно

  чудесно... а действията на ушевите кой ще провери - освен да е улицата?

 12. 12 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 931 Неутрално

  До коментар [#9] от "Лелка":

  Глупости. Това касаеше квотата на прокурорите. Всичко останало е точно по реформата на бившия министър Иванов.
  Не заблуждавай, ако обичаш.

  Доброто е заразно
 13. 13 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1460 Неутрално

  До коментар [#9] от "Лелка":Глупости. Това касаеше квотата на прокурорите. Всичко останало е точно по реформата на бившия министър Иванов. Не заблуждавай, ако обичаш.
  —цитат от коментар 12 на АзКлавдия


  лъжеш другарке, лъжеш

 14. 14 Профил на unp44546507
  unp44546507
  Рейтинг: 225 Неутрално

  До коментар [#12] от "АзКлавдия":

  Изкара ли за хляб днес . Цял пред клавиатурата да браниш зависимоста си от Герб не е достатъчно.

 15. 15 Профил на unp44546507
  unp44546507
  Рейтинг: 225 Неутрално
 16. 16 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1460 Неутрално

  Лъсват всички зависимости в съдебната система. Европа гледа драги "магистрати" !!!
  —цитат от коментар 1 на КМЕТ В СЯНКА  ма*ната и Европа

  понеделник, от 18:30 пред Министерство на спорта

 17. 17 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4847 Неутрално

  До коментар [#14] от "unp44546507":

  Това е Тролесата на форума ! Заслужила деятелка на ГЕРБ !

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 18. 18 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1837 Неутрално

  До коментар [#8] от "АзКлавдия":

  Ако Лозан Панов не беше смел, отдавна да са го пречупили. На такава преса досега не си спомням някой друг да е подлаган.

 19. 19 Профил на bludniq_sin
  bludniq_sin
  Рейтинг: 1735 Неутрално

  До коментар [#4] от "Fiji":

  4 жени са и шекерджиев и панов и какво значение има дали са жени или мъже? В действията си в инспектората те са на първо мястп магистрати и професионалисти и после мъже или жени.

  Лесно е - http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
 20. 20 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1550 Неутрално

  С такъв съд - Шенген на кукуво лято.

 21. 21 Профил на hammurabi
  hammurabi
  Рейтинг: 334 Неутрално

  Ритането по кокалчетата продължава. За нас остава само горчивия привкус.

 22. 22 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Доста им пречи на мафията този Панов. Ще съдят България скоро в Страсбург, и то доста.

 23. 23 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Лошо, мафията е премиер, народно събрание и огромната част от така наречената съдебна власт. Прошка за малцината останали читави няма да има

  Vernam Cipher
 24. 24 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1837 Неутрално

  До коментар [#19] от "bludniq_sin":

  Да, магистрати са, но са и жени. Предполагам, че имат семейства, че са майки, а след като виждат на каква репресия подлагат Панов, задето се опитва да отстоява закона от погазване от страна на Цацаратурата и Гешефтурата, логично е да очакват и те преследване от различни страни, което би се отразило зле на семействата и децата им. Жените са на първо място майки, затова ги поздравих за смелостта.

 25. 25 Профил на gullwing
  gullwing
  Рейтинг: 652 Неутрално

  Евала им прави на тези седем съдии, дето надгласуваха самият Лозанчо и неговоата дружинка

 26. 26 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2356 Неутрално

  Това, наистина се случва! Прилагащите, цялата сила на закона, към един "много корумпиран" враг, реват от проверка, за начина на приложените мерки!
  Как, въобще, се е осмелил Панов, да прави проверки?!😎 И то на прокурорите на държавата на Мафията!
  Не съм вярвал, че толкова голяма гнусотия може да се случва в България!
  Дерзайте, другари, следващата стъпка към тоталитаризма е Чл. 1!😎
  Настроение - отвратено

 27. 27 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1837 Неутрално

  До коментар [#19] от "bludniq_sin":

  Да, Красимир Шекерджиев, Панов и 4 жени.
  Достойни хора, отговорни магистрати!

 28. 28 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7389 Неутрално

  Какъв закон е нарушил Панов, че ще го проверяват. Боже, тези са по страшни и от бившата ДС.

 29. 29 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 731 Неутрално

  Какъв закон е нарушил Панов, че ще го проверяват. Боже, тези са по страшни и от бившата ДС.
  —цитат от коментар 28 на Роси


  Е те са си същите....

 30. 30 Профил на dolna4erti4ka
  dolna4erti4ka
  Рейтинг: 878 Неутрално

  Отбор Симеоново не се дава лесно.

 31. 31 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2356 Неутрално

  До коментар [#29] от "Позорно събрание":Какъв закон е нарушил Панов, че ще го проверяват. Боже, тези са по страшни и от бившата ДС.
  —цитат от коментар 28 на Роси


  Е те са си същите...."

  Тези са по-зли, защото са преминали през "катарзис", от слуги на комунистите, в слуги на Мафията!

 32. 32 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2132 Неутрално

  Само злобни комунисти може да измислят ремонт на ремонта и проверка на проверката...
  Добре е, че все още има Хора като Лозан Панов.

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 33. 33 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 279 Неутрално

  Два прецедента създаде Панов с тази проверка:
  За пърлви път проверка е фиксирана върху конкретно ВИСЯЩО дело.
  Назначените от него за проверката съдии до един са "протестирали" заедно с него на стълбите на съдебната палата в тоги.

  Това извън чисто ПОЛИТИЧЕСКОТО му послание към пРезидента за /президентска/ "прокуратура, равно отдалечена от трите власти".

 34. 34 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Европа гледа драги "магистрати" !!!
  —цитат от коментар 1 на КМЕТ В СЯНКА


  Гледа та Европата... С последния доклад Европейската Народняшка Партия ясно показа, че мафията в България може да разчита на пълната ѝ подкрепа.

  Vernam Cipher
 35. 35 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2132 Неутрално

  Какъв закон е нарушил Панов, че ще го проверяват. Боже, тези са по страшни и от бившата ДС.
  —цитат от коментар 28 на Роси


  Абсолютно!
  След онази "комисия" която беше овластена да конфискува имущество на политическите опоненти без санкция от съда, следва по Орбански да се въведат и политически затворници.

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 36. 36 Профил на Kiril
  Kiril
  Рейтинг: 272 Неутрално

  До коментар [#5] от "НеКой":

  Бегай да хейтиш гейовете в другата тема. Там повече ти върви.

  https://imdb.com/title/tt1279083/ + http://socrates.else.is/ + https://chitanka.info/books/category/filosofia + https://tutanota.com
 37. 37 Профил на Погледни ме в очите!
  Погледни ме в очите!
  Рейтинг: 8 Разстроено

  До коментар [#22] от "arcanum":

  "Доста им пречи на мафията този Панов. Ще съдят България скоро в Страсбург, и то доста."

  Стига създавахте лъжливи внушения с тоя Страсбург! Хората си мислят, че винаги има една инстанция отгоре в Европа която няма да допусне произвол. ЛЪЖА! С нищо няма да ни помогне в случая СТРАСБУРГ, нито на някой от управляващите им пука!

 38. 38 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Не съм вярвал, че толкова голяма гнусотия може да се случва в България!
  —цитат от коментар 26 на batzdravo


  Гарантирано от ГЕРБ! Гарантирано от МАФИЯТА!

  Vernam Cipher
 39. 39 Профил на Погледни ме в очите!
  Погледни ме в очите!
  Рейтинг: 8 Разстроено

  До коментар [#22] от "arcanum":

  Същото и с прословутия "Магнитски", от кога се върти тая мантра, че един ден ще слезе на земята и ще ни отърве от цацат... Йок!

 40. 40 Профил на subsonic
  subsonic
  Рейтинг: 586 Разстроено

  Непослушните или по-скоро неудобните трябва да се наказват. Явно болтовете не помогнаха и сега прибягват към директен натиск, а Лозан Панов отдавна е неудобен.

 41. 41 Профил на Непукистка
  Непукистка
  Рейтинг: 2312 Неутрално

  [quote#13:"extraCACA"][/quote]

  Не, не лъже, Цацо! Проблемът на Лозанчо беше "голям" - що НС да избира 6 съдии и 5 прокурори, а не обратното. Сто пъти им казаха, че в съдийската колегия "големите" са двама, а в прокурорската е един, они па не разбраа... По-точно им се объркаха тънките сметки съдиите от манипулираните вътрешни избори да са повече от тези на парламента и така да станат революционно "управляващо" мнозинство, начело с "управляващия", според собствените му представи, Панов. Той неслучайно чувал само собствения си глас. Иска му се да е като главния прокурор - той да коли, той да беси и никой да не може да го контролира, хехе... Човекът-ВСС.
  Колкото до проверката, щом съдии я искат, нека я направят. ЗСВ не е много ясен за чий са му на председателя на ВКС проверки на апелативния съд и какви са последиците от тях.

  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”― Abraham Lincoln
 42. 42 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 931 Неутрално

  До коментар [#2] от "Paolo Di Canio": истинската ... съдебна независимост, почиваща само и единствено на закон и произтичащи от него процедури.
  —цитат от коментар 9 на Лелка

  Това в някой научно фантастичен филм ли сте го видели. не

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 43. 43 Профил на Погледни ме в очите!
  Погледни ме в очите!
  Рейтинг: 8 Неутрално

  И сега какво с новия закон сигурно ще проверят Данчо Пеевски с, че има повече от един Опел? Нали това беше оправданието, че нямало заведено дело срещу него. Е сега има нов закон, да видим...
  Ох май обърках темата...

 44. 44 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 931 Весело

  До коментар [#18] от "Fiji":

  Моля ти се, радвайте му се, колкото искате. След изцепката с обезщетенията за ГО и след тази врътка с гражданската конфискация популярността му само расте и все повече смелост ще му бъде нужна. То и за гьонсуратлък се иска смелост, това е известно.
  После не се сърдете за двата процента.

  Доброто е заразно
 45. 45 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3566 Неутрално

  До коментар [#10] от "КМЕТ В СЯНКА":

  А пък вие на всяко гърне мерудия

 46. 46 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3566 Неутрално

  До коментар [#10] от "КМЕТ В СЯНКА":

  А пък вие на всяко гърне мерудия

 47. 47 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2356 Разстроено

  До коментар [#41] от "Грозде":" Иска му се да е като главния прокурор - той да коли, той да беси и никой да не може да го контролира, хехе... Човекът-ВСС."

  Какво искаш да кажеш, слънчице?! Че Гл. Прокурор е безконтролен?! 😰И може да коли и беси, 😳който и както си поиска?! 😩Ми не е така! Туй си е недоразумение, мило, Цацарко не е такъв! 😰 Успокой се!😇

 48. 48 Профил на mastikata
  mastikata
  Рейтинг: 755 Неутрално

  До коментар [#1] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Боли ги "шмайзера" на Шиши и Баце цацарчетата за Европа - ние сме в Евразийския съюз.

  Граждани бият ПРАСЕТА брат!
 49. 49 Профил на Непукистка
  Непукистка
  Рейтинг: 2312 Неутрално

  Време му е за импийчмънт на Лозето, нда... Крайно време, но като знам как оставят всички да си довършат мандата, включително Цацаров след неуспешното активно мероприятие "Костинброд", знам, че има още дълго време да прави светинята ВКС в посмешище и позорище.

  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”― Abraham Lincoln
 50. 50 Профил на Непукистка
  Непукистка
  Рейтинг: 2312 Весело

  До коментар [#41] от "Грозде":" Иска му се да е като главния прокурор - той да коли, той да беси и никой да не може да го контролира, хехе... Човекът-ВСС."Какво искаш да кажеш, слънчице?! Че Гл. Прокурор е безконтролен?! 😰И може да коли и беси, 😳който и както си поиска?! 😩Ми не е така! Туй си е недоразумение, мило, Цацарко не е такъв! 😰 Успокой се!😇
  —цитат от коментар 47 на batzdravo


  Ми това казвам, душичко. Над него само ... ДпС. Над Лозето пък грее кремълска червена звьоздачка, хахах... То е същото, карай да върви.

  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”― Abraham Lincoln
 51. 51 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2356 Весело

  До коментар [#49] от "Грозде":

  Сега и Цацарков!😰 Ми нали, Той си го избра, слънчице?!😎 Срещу воожда нещо, а?!😳😰

 52. 52 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 334 Неутрално

  В този случай панов е прав. Какво значи “провекка да накърнява независимост”? Тях никой ли не може да ги проверява - като Краля Слънце?

  Мърфи е оптимист!
 53. 53 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3566 Неутрално

  До коментар [#40] от "subsonic":

  ,,а Лозан Панов отдавна е неудобен.,,

  Ми да, откак стана удобен и зависим от едно обединение ли беше, съюз и беше, вече ние не знаем какво е това обединение, съюз, коалиция и още нещо си, Лозан стана неудобен. Защото явно много явно си личи зависимостта му

 54. 54 Профил на Непукистка
  Непукистка
  Рейтинг: 2312 Весело

  До коментар [#49] от "Грозде":Сега и Цацарков!😰 Ми нали, Той си го избра, слънчице?!😎 Срещу воожда нещо, а?!😳😰
  —цитат от коментар 51 на batzdravo


  Отново ти откривам пропуски в образованието, златен... Не ги разбираш тея работи, слънчо. И вземи смени флашката, щото знам каква ви е последователността на опорките, гълъбе. Сега е "той си го избра", после "суджука" и накрая пак ще вадите колажа за онзи с бирата и другия с митниците, лека им пръст.

  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”― Abraham Lincoln
 55. 55 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#54] от "Грозде":

  ББ реално си избра цацаров. Не знаеше, че цацата е скрита лимонка-възпитаник-подчинен на ДСигурност.

  Научи, че е сгрешил по трудният начин.
  Костинбродската свинщина на манолова и цацаров.
  Реално цацаров спечели изборите за комуноидите през 2013-та година.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 56. 56 Профил на petar__
  petar__
  Рейтинг: 279 Неутрално

  необходимо е раята да се събуди за един масиран протест.... не са необходими повече от 10-20 хиляди
  тогава онзи не много умничкия премиер и онзи не много независимия прокурор ще почнат да мънкат....

 57. 57 Профил на bludniq_sin
  bludniq_sin
  Рейтинг: 1735 Неутрално

  До коментар [#24] от "Fiji":

  .. нещо ми бяха идеята. Мъжете не са ли бащи или презумпцията е, че на мъжете не им пука за семействата? Не се заяждам.

  Лесно е - http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
 58. 58 Профил на Непукистка
  Непукистка
  Рейтинг: 2312 Неутрално

  До коментар [#54] от "Грозде":ББ реално си избра цацаров. Не знаеше, че цацата е скрита лимонка-възпитаник-подчинен на ДСигурност.Научи, че е сгрешил по трудният начин.Костинбродската свинщина на манолова и цацаров.Реално цацаров спечели изборите за комуноидите през 2013-та година.
  —цитат от коментар 55 на Росен съм аз Путлер капут


  Хайде, не почвай и ти... Изводите ти за Костинброд са верни, но тръгваш от грешна опорна точка, за което ставаш за смях на де що кокошка има наоколо ти. Да не би Борисов да е избирал членовете на ВСС, които избраха Цацата, а? Спомни си хубавинко и тогава ми ги разправяй тези небивалици.

  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”― Abraham Lincoln
 59. 59 Профил на danubian.whale
  danubian.whale
  Рейтинг: 439 Неутрално

  Да не забравяме, че изменението на Закона за съдебната власт, с което се осигури мнозинство за гората на Шайката във ВСС, стана благодарение на ДСБ и Реформаторския блок, които бяха част от Управляващото мнозинство тогава.
  —цитат от коментар 2 на Paolo Di Canio


  Недей лъга. Точно затова се разцепи Реформаторския блок.

 60. 60 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3566 Неутрално

  ,,....- правомерно и допустимо ли е да се нарежда проверка, включваща и неприключило производство по чл. 270 от НПК, в срока на произнасяне на компетентния съд, без никакви данни и посочване на каквито и да е фактически основания за отклонения в разписаните правила за организацията на дейността на съдебния орган, и съставлява ли това опит за оказване на влияние върху вътрешното убеждение на съдиите, на които предстои да се произнесат по спорния предмет.
  - дали съставлява проява на тенденциозно отношение към специализираните съдилища и в частност към АСНС, предвид обстоятелството, че спрямо никой друг съдебен орган в страната не са били предприемани проверки при идентични условия....,,

  Ми да другарът Лозан Панов шефът решил да направи проверка на неприключило дело на личност защитавана от едно политическо обединение ли беше, съюз ли беше, коалиция ли беше, което показва неговата неЗАвисимост от политическите обединения, съюзи и коалиции

 61. 61 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3566 Неутрално

  До коментар [#41] от "Грозде":

  Ми то мечтата и на един съпредседател на едно политическо обединение ли беше, съюз ли беше, коалиция ли беше не знам беше същата, като министър на правосъдието кога беше

 62. 62 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4116 Неутрално

  " Със седем на шест гласа съдийската колегия реши, че Инспекторатът към Висшия съдебен съвет (ИВСС) трябва да провери проверката, която председателят на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов възложи на делата за мерките за неотклонение на бившия кмет на "Младост" Десислава Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова в Апелативния спецсъд. Съдебните инспектори трябва да установят дали назначената от Панов проверка е накърнила независимостта на съда."

  Поздравление за куража на тия шест члена да застанат срещу престъпното статукво в съдебната ни система ! Радвам се, че има фигури като тази на Лозан Панов, които да ни отсрамят в превзетата държава на жалки зависимости !
  Щом се е стигнало дотука, вече малко са нещата, които имат значение за тия 6 члена на ВСС. Другото е прекалено жалко, че да се обсъжда !

 63. 63
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 64. 64 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 931 Неутрално

  До коментар [#55] от "Росен съм аз Путлер капут":

  Цацаров спечели изборите за другите комуноиди по нареждане на Баце.

  Баце имаше голЕма нужда да предаде властта, за да не е виновен за предстоящото гръмване на КТБ, за което му бяха докладвали от ДАНС и БНБ.

  После Орешарски аха аха да спаси КТБ и тогава Цацата, пак по нареждане на вече поизнервения Баце, я гръмна.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 65. 65 Профил на hhhuuunnnn
  hhhuuunnnn
  Рейтинг: 539 Неутрално

  Панов вече не може да се крие като закрилник на мафията - поръчано му е да излизи от прикритието - това е краят му, но мафията ще си намери други зависими - с подобни типажи е пълно в систематаа на правораздаването

  нищо не прилича повече на Работническо Дело от Дневник
 66. 66 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#58] от "Грозде":

  Помня отлично. ГЕРБ си го избраха практически.
  Ония дето пряко избраха цацаров чии са?

  ................. ставаш за смях на де що кокошка има наоколо ти..................

  Кокошки гледам, но никога не съм виждал да се смеят.
  Значи имаш предвид тук. Няколко сте, но пак не виждам да се смееете.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 67. 67 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2356 Весело

  До коментар [#54] от "Грозде":"Отново ти откривам пропуски в образованието, златен... Не ги разбираш тея работи, слънчо. И вземи смени флашката, щото знам каква ви е последователността на опорките, гълъбе. Сега е "той си го избра", после "суджука" и накрая пак ще вадите колажа за онзи с бирата и другия с митниците, лека им"

  Мойта флашка, е истината и морала, съкровище! Те наистина са ми опорки!
  За образованието си права! Имам много пропуски, ма не е туй темата, и не се оплаквам нали?😉
  Чес'но, без да съм крал и без "докторат", съм си устроил животеца и сега ми е много интересно, докъде ша на докара "новата народна власт", дет' има толкоз липси в образованието си кат' управленци държавници и дипломати! Освен в "образованието си" и "квалификацията" си на при(у)своители. Едно време им казвахме крадци, ама пусто, нали сме модерни!
  Та, казваш, Лозан ви бърка подредената държава, "сигурността, стабилността и спокойствието" ! Голям гадняр е! И болтове му развивахте и на пътека го блъскахте, е не взема от "дума" и т'ва си е! Ма ти не се нерви, сладурано, малко остана до финала(Чл.1) и ша види той, "как са оро води и как са кърпа дърпа"!😉

 68. 68 Профил на tosho_toto
  tosho_toto
  Рейтинг: 272 Неутрално

  Лозан Панов е като Румен Радев,винаги наопаки.

 69. 69 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#64] от "tribiri":

  И с 12 месеа дупка във властта какво реши, ако приема тази глупост за истина?

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 70. 70 Профил на Непукистка
  Непукистка
  Рейтинг: 2312 Неутрално

  До коментар [#41] от "Грозде":Кво ви е киселото бе трол-лелки-ГЕРБ? Шундите ли?И, да, в жалките си опити да защитавате Борисов/Мафията/ГЕРБ ръсите безспирни и гнусни лъжи.
  —цитат от коментар 63 на arv32591823


  Само веднъж съм имала възможност да проверя прозорливостта ти, въпреки че костоварството е достатъчно доказателство за глупост, и в този случай пак сбърка. Помниш ли споровете след референдума във ВБ?
  Тъй, както гледам, само ти и другарчетата ти от файтона "бравосвате" Лозето и подкрепилите го, като че ли от това ви зависи хляба за утре, смешковци!

  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”― Abraham Lincoln
 71. 71 Профил на registriran
  registriran
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Марш на партийната квота от храма..

 72. 72 Профил на hhhuuunnnn
  hhhuuunnnn
  Рейтинг: 539 Неутрално

  Лъсват и зависимости на Лозан Панов с еди кой си... За едно скандално тълкувателно решение на ВКС става дума...
  —цитат от коментар 7 на hamiltonf


  не е с един - там са огромни пари на много хора - Прокопиев е само един от тях, при това далеч не най-влиятелният - червеният октопод е с международни измерения, но тъй като и от другата страна не са по-малко отровни змии, ще има грозни сцени и вероятно някой друг змийчок ще даде фира - в метафоричен план

  нищо не прилича повече на Работническо Дело от Дневник
 73. 73 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 931 Неутрално

  До коментар [#56] от "petar__":

  Напразни надежди! Баце сдава властта под натиска на протест само ако протестът е органзиран от Цецо.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 74. 74 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3280 Неутрално

  До коментар [#64] от "tribiri":

  това + предстоящото спиране на фондовете за нарушения 2009-2012

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 75. 75 Профил на Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Рейтинг: 279 Неутрално

  Манекенчето Панов не е ли в конфликт на интереси при това гласуване или него не го бърка?

  Президент Плевнелиев - Трудно мога да не споделя своето дълбоко унижение като дясномислещ човек от ръководството на "Демократична България" да влезе в съюз на балотажа с Мая Манолова. Не трябва да дават оставки, а да си изберат Манолова за шеф
 76. 76 Профил на Непукистка
  Непукистка
  Рейтинг: 2312 Весело

  ...И болтове му развивахте и на пътека го блъскахте, е не взема от "дума" и т'ва си е! Ма ти не се нерви, сладурано, малко остана до финала(Чл.1) и ша види той, "как са оро води и как са кърпа дърпа"!😉
  —цитат от коментар 67 на batzdravo


  И аз имам един паднал болт, ма не опищях орталъка, нали?
  Колкото до финала, жаждам да видя "триумвирата" Корнелия, Бойкикев и Насо Женерало, с подскачащ около тях неадекватник във вид на шут, знаеш го кой е. Знам също, че още жалите за чл.1, ама не ви се отваря парашутът! Все надолу вървите и даже изгледи за нова "управляваща опозиция" не се видят на хоризонта, хаха...

  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”― Abraham Lincoln
 77. 77 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#76] от "Грозде":

  За член първи тук.

  https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2018/12/14/3361271_gerb_sglobi_mashina_za_represii/?p=0 #addcomment

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 78. 78 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 660 Неутрално

  До коментар [#1] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Гледала Европа, а? Що друго ревахте след последния доклад?

 79. 79 Профил на Погледни ме в очите!
  Погледни ме в очите!
  Рейтинг: 8 Любопитно

  До коментар [#50] от "Грозде":

  "Ми това казвам, душичко. Над него само ... ДпС. Над Лозето пък грее кремълска червена звьоздачка, хахах..."

  ГЕРБСП каква звезда?

  "Абсолютно показно политическите представители в Съвета – Драгомир Кояджиков (БСП), Вероника Имова (ГЕРБ) и Боян Магдалинчев (ГЕРБ) бяха единодушни, че Панов неправомерно е въздействал върху съдиите, пращайки им проверка.

 80. 80 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1837 Неутрално

  Мъжете не са ли бащи или презумпцията е, че на мъжете не им пука за семействата?
  —цитат от коментар 57 на bludniq_sin

  Разбира се, че мъжете са отговорни пред семействата си, дори обикновено смятат, че те са длъжни да поемат цялата закрила и защита на дома, но все пак майката си е майка – инстинкт. А и все пак се съгласи, че жените са по-крехки и по-уязвими по отношение на психически тормоз, упражняван над тях. Според мен много по-лесно могат да бъдат смачкани, има много повече начини, физически и психически, за издевателство над тях, отколкото при мъжете.

 81. 81 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 931 Неутрално

  До коментар [#69] от "Росен съм аз Путлер капут":

  Че той изобщо не е предполагал, че нещатаще се проточат 12 месеца. Марин Райков трябваше да свърши работата с постановлението за държавните пари, само че Орешарски не го изпълни въпреки напъните на Мальтинчо и Петър Славов. После подари на КТБ банка Виктория ипск забави нещата, писле им пидари златната акция от БТК за да разпродават и тогава Баце не издържа и прати Цацата на "проверка".

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 82. 82 Профил на Непукистка
  Непукистка
  Рейтинг: 2312 Неутрално

  До коментар [#76] от "Грозде":За член първи тук.https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2018/12/14/3361271_gerb_sglobi_mashina_za_represii/?p=0 #addcomment
  —цитат от коментар 77 на Росен съм аз Путлер капут


  Никакво намерение нямам да чета глупости и пропаганда. Снощи чух др. Банев да плюе ГЕРБ още по-успешно. Казал бил, че те са "шайка разбойници" още като дошли на власт, хахах, разбирай, точно заради това, а не заради пирамидите, кражбите и нещо друго разни прости хора като него и Мустака са седнали върху парите от "куфарчетата" на КГБ, нали? Войната", обявена от Панов на Цацаров няма нищо общо с ГЕРБ. Чрез двамата се бият двамата "титани" от Драгалевци и Магнолия, щото знаят, че който е крал, трябва да бъде обявен за "света вода ненапита". Тъй че глей си работата и недей да спориш смеят ли се кокошките или не, анадънму.
  Чети, мисли и тогава се мятай ту насам, ту натам. Днес си "гербаджия", утре "костовар", хахах. Определи се най-накрая.

  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”― Abraham Lincoln
 83. 83 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  ББ реално си избра цацаров. Не знаеше, че цацата е скрита лимонка-възпитаник-подчинен на ДСигурност.
  —цитат от коментар 55 на Росен съм аз Путлер капут


  ахахаха, да, Борисов не знаеше, щото е дете-идиот, не е оттука и е замалко??? ти верно не си малоумен. Борисов избра Цацаров точно защото много добре знаеше, че са от един сорт мизерни комунета

  ...после поразиграха малко сценки за пред баламурниците

  Vernam Cipher
 84. 84 Профил на pepo2012
  pepo2012
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Лозан Панов е смел и достоен човек!

 85. 85 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално


  Цацаров спечели изборите за другите комуноиди по нареждане на Баце.

  Баце имаше голЕма нужда да предаде властта, за да не е виновен за предстоящото гръмване на КТБ, за което му бяха докладвали от ДАНС и БНБ.

  После Орешарски аха аха да спаси КТБ и тогава Цацата, пак по нареждане на вече поизнервения Баце, я гръмна.
  —цитат от коментар 64 на tribiri


  за детайлите можем да поспорим, ма грубо картинката е такава -- поне в подобна посока

  Vernam Cipher
 86. 86 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1255 Неутрално

  Поредната повърня родена от гербава импотентност.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 87. 87 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2356 Весело

  Хубави мечти имаш, за "триумвирата" де😂, ама няма да стане! Несъвместтими са, с различна кръвна група! А и Плаченчо, ще ги обезкости, кат' сой та гледай! На,, да преям дано, ако не стане!
  И за Членът, не си права! Той почти е станал! 😰😩 Дано не съм прав!😇
  Ама моят хоризонт е малък, вие да му мислите!😰

 88. 88 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#83] от "arv32591823":

  Да бе, знаел е ББ.
  И сам си сложи врата да не може да е управляващ?
  Или гениално предвиди,че с протести бекапейското правителство ще падне след година и нещо.

  Откъде ви вадят такива обли каскети ума ми не го побира.

  А една те смята за Костовист. Боже пази България от недоучили тролове.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 89. 89 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 442 Неутрално

  ГЕРБ = ДС, ДПС, БКП и Русия в едно. Даже имам лека чуденка дали да не добавя и Северна Корея в тая група.

 90. 90 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#89] от "arcanum":

  Значи викаш и курнелия да яхне властта нищо няма да се промени?

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 91. 91 Профил на oziris
  oziris
  Рейтинг: 1614 Неутрално

  КОЙ отвръща на удара. Страшна мафия. Браво на Панов за смелостта да се опълчи на октопода. Дано има ефект.

 92. 92 Профил на joro4900
  joro4900
  Рейтинг: 709 Неутрално
 93. 93 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 1729 Весело

  Айдееее и Панов отече...а какви надежди му възлагаха виолетово зелените...

 94. 94 Профил на Джони Глупавия
  Джони Глупавия
  Рейтинг: 273 Неутрално

  До коментар [#4] от "Fiji":

  Христо Бисеров и още над 300 престъпници изказват своята дълбока благодарност на Лозан и неговата потресаваща некомпетентност, която им попречи да се разделят с откраднатите суми!

  Да живей!

 95. 95 Профил на carlosestrada
  carlosestrada
  Рейтинг: 279 Неутрално

  тоталитарна свинщина

 96. 96 Профил на До руските мекерета
  До руските мекерета
  Рейтинг: 944 Неутрално

  Проверките не накърняват. Проверяват.

 97. 97 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2048 Неутрално

  Колко ли още боб ще трябва да изядем преди съдебната власт да е независима от изпълнителната? И колко ли милиона подкупи трябва да се вземат? Или милиарди?

 98. 98 Профил на БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  Рейтинг: 1374 Гневно

  Да не забравяме, че изменението на Закона за съдебната власт, с което се осигури мнозинство за гората на Шайката във ВСС, стана благодарение на ДСБ и Реформаторския блок, които бяха част от Управляващото мнозинство тогава.Благодарим ви за рухването на крехката демокрация в страната.
  —цитат от коментар 2 на Paolo Di Canio


  ей трол - РБ бяха единствените които бяха против това - точно тогава ДСБ излезе от управлението, а Христо Иванов - от правителството

  ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА с ясни и прозрачни идеи и цели !!!
 99. 99 Профил на БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  Рейтинг: 1374 Гневно

  в пленената държава всякви произволи са позволени

  гласуваш за ГЕРБ - получаваш Путин
  гласуваш за БСП - получаваш Путин
  гласуваш за ПатрЕотите - получаваш Путин

  ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА с ясни и прозрачни идеи и цели !!!
 100. 100 Профил на БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  Рейтинг: 1374 Неутрално

  До коментар [#54] от "Грозде":ББ реално си избра цацаров. Не знаеше, че цацата е скрита лимонка-възпитаник-подчинен на .
  —цитат от коментар 55 на Росен съм аз Путлер капут


  ти сериозно ли???

  да - Тиквата си го избра

  ама костинброт е едниствения случай в който са в отделни отбори - след това идеално се разбират - Трите Свини

  ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА с ясни и прозрачни идеи и цели !!!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK