"Трима министри галят Жирардели по главата" и още шеги за собственика на "Юлен"

"Трима министри галят Жирардели по главата" и още шеги за собственика на "Юлен"

© LAP.bgТрима министри галят Жирардели по главата", пише Юлиан Попов в социалната мрежа "Фейсбук" в отзив на обявеното в понеделник, че световният шампион по ски Марк Жирардели заявил на среща с министъра на туризма Николина Ангелкова, на околната среда - Нено Димов, и на икономиката - Емил Караниколов, че е мажоритарен собственик на "Юлен" АД.


"А аз все пак се надявах да е Линдзи Вон...", коментира Петко Ковачев. Редица подигравателни публикации се появиха във "Фейсбук" в отзив на изненадващата информация.

"Няма да е изненада, ако Ингемар Стенмарк се окаже реален собственик на "Булгартабак", е коментарът на Даниел Смилов.


"Втората половина на декември не бива да се работи. И тези, на които се налага да се трудят - лекари, полицаи, магазинери, ресторантьори, Марк Жирардели, полагачи на асфалт в Тетевен и шофьори на метрото, да им се плаща двойно", е написал Самуил Петканов.

Петър Чолаков: "Неологизъм на годината: нажирарделя (гл.) - появявам се внезапно на сцената, за да вдъхна доверие в конструкцията. Вместо това се оказвам паднало божество и всявам още по-голямо съмнение. Произв. "жирарделица" - провалена шумна пиар каскада."


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK